עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by redead,

יש כאן אנשים עם לוחות אם של GIGABYTE שהתקינו VISTA והסתדרו עם הדרייברים? זאת אומרת דרייברים לויסטה אין השאלה היא האם הדרייברים של XP עובדים? ?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  2. Started by ד ו ד,

מעונין בהסבר כללי אם קיימת בעיה להשתמש החלונות 98 על לוחות חדישים. אם קימת בעיה כזו איך ניתן לזהות את הנתון הזה מנתונים שבאתר היצרן.

• 12 תגובות
    • 916 צפיות
  3. היי , יש לי בעיה מרגיזה מאז שהתקנתי את הווינודס לפני כמה ימים. ניסיתי להפעיל את Refreshclock ופשוט שום דבר לא קורה , כאילו לא לחצתי על האייקון בכלל.. אותו דבר עם התוכנה all seeing eye ואני בטוח שזה יקרה בעוד תוכנות , למרות שלא ניסיתי עדיין. יש לציין שהאיסיקיו והמסנגר כן עובדים. בכל מקרה , הורדתי גירסא נוספת של התוכנות שלא עובדות , ואז אחרי ההתקנה , הפעלה ראשונה זה עובד. אני מפעיל את המחשב מחדש , או מחכה כמה שעות , ושוב פעם הלינק לא עובד , וצריך לעשות install מההתחלה. זה כאילו שכל פעם שאני רוצה לשחק במשחק מסויים דרך ה all seeing eye אני צריך להתקין את התוכנה מחדש.. זה דיי מעיק יש למישהו רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אם כן איך אני משתמש בה?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, רציתי לשאול מס' שאלות. 1. מהי ההפצה (הבילד) האחרון של ה"לונגהורן" אם מישהו ניסה להתקין ויכול לספר על התוכנה אני אשמח. 2. שמעתי שישנה גרסאת בטא להורדה של האקספלורר הבא, האם מישהו מכיר לינק ? 3. האם ללונגהורן יש אתר עדכוני תוכנה (למרות שזאת בטא) 4. בהקשר קצת שונה האם ניתן לקנות דרך חנויות מכוונות של מדיה פלייר סרטים בפורמט WMVHD (רזולוצייה גבוהה מאוד) ? תודה ושנה טובה

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  6. שלום חברים, אני מחפש (ללא הצלחה) את כתובת אתר הבטא של מיקרוסופט שם מפורסמות למשל גרסאות הבטא של אקספלורר (זה שישולב בלונגהורן), מדיה פלייר 10 וכו'. אבקש את כתובת האתר או הפנייה ללינקים להורדת גרסאות הבטא. כמו כן מבקש לדעת מהי גרסאת הבטא האחרונה של ווינדוס לונגהורן. תודה.

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  7. שלום לכולם. התקנתי לאחרונה לחבר SSD במקום ה-HDD ואת ה-HDD התקנתי במקום ה-DVD לפני התקנת החומרה העתקתי את כונן מערכת ההפעלה לSSD באמצעות תוכנה בשם "aomei backupper" העתקת מערכת ההפעלה ל-SSD והתקנת החומרה בוצעה בוודאות כמו שצריך כי עשיתי בדיוק את אותו הדבר אצלי, ואצלי וזה עובד חלק.. אני מניח שיש התנגשות בין כרטיסי המסך ati radeon & hd graphics 3000 מישהו נתקל בכזו תקלה או שיודע איך לפתור אותה מבלי להתקין ווינדוז מחדש?!!!! אני מוסיף תמונה שכוללת בתוכה את החומרה של המחשב הנייד לפי אתר היצרן DELL כדרך אגב מערכת ההפעלה windows 10 education 64bit

8. לוקח הרבה זמן עד שמערכת ההפעלה נסגרת , כדקה. איך פותרים את הבעיה? האם יש מדריך (בעברית)להגדרות אופטימליות של מערכת ההפעלה (XP) ? תודה

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by wow,

אתמול התקנתי תוכנה בשם ASTON ושמתי לב שכשאני עושה ריסטרט אז לפני המסך הכחול שרשום WELCOME נהיה לי מסך שחור לאיזה דקה וחצי ורק אחרי זה הווינדוס עולה. בדקתי וירוסים הורדתי את התוכנה ואפילו פירמטתי את המחשב מחדש אבל הבעיה עדיין נשארה. דרך אגב יש לי WIN XP PRO ולא עשיתי שום OC. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by dan105,

בהתחלה יש את המסך של אינטל(של הלוח אם) ואז אני מחכה בסביבות ה2-3 דקות מופיע מסך שחור למטה מלא ריבועים אפורים ש"מתמלאים"(כמו שכשעושים HIBERNATE) ואז מתחיל לעלות הווינדוס..למהההה תודה

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  11. כשאני פותח את המחשב לוקח לו מלא זמן עד שהוא יוצא מהמסך שכתוב עליו Wellcome והוא מגיע לווינדוס עצמו. אין אייקונים, ואין את הTaskBar שלמטה. רק כשאני לוחץ פעמיים ctrl-alt-del הכל עולה. מישהו יודע למה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. כאשר אני לוחץ Start=>Shut down=>shut down או במילים פשוטות מכבה את המחשב, לוקח לו הרבה מאוד זמן עד שהוא נכבה. אני רואה שהמחשב כותב "The System Is Shuting Down" וזה ככה 5+ דקות עד שהמחשב נכבה (תמיד בכל כיבוי). איך אני מזרז אותו? ומה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. יש לי מחשב פנטיום 4 cpu- 455MHz RAM- 512 HARDISC-80G הבעייה היא שמשלב מסויים המחשב התחיל לעלות (מBIOS לחלונות) בצורה איטית בסביבות 15דקות אבל לאחר מכן המחשב עבד תקין. לאחר שבוע גם לאחר העלייה המחשב עובד מאוד לאט לפתוח חלון במחשב לוקח בסביבות 6 דקות זאת בעיית תוכנה או חומרה והכי חשוב מזה ואיך מתגברים על זה כי אני ללא מחשב נ.ב יש לי שם תוכנות חשובות אז אני לא רוצה לפרמט את המחשב תודה מראש ski_farm

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  14. לפני כרבע שעה המחשב פתאום עבד לאט ועשיתי ריסטרט ועכשיו הכל עובד בסדר גמור ואפילו מאוד מהר אבל, למחשב לוקח לפתוח את האינטרנט אקספלורר לפחות 10שניות! וכל פעם לפני שהוא פותח אותו הוא נתקע ל3-4שניות... מה הבעיה כאן ?! לפני 20דקות לקח לו אולי חצי שניה לפתוח והוא גם לא נתקע. עזרה בבקשה נ.ב : את ה"מחשב שלי" ותיקיות אחרות מהdesktop לוקח לו חצי שניה, רק את הדפדפן לוקח לו 10שניות! זה מלא וזה מעצבן מאוד מאוד!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום הגדרתי שמכונות וירטוליות יעבדו ב vmware ב nat ובזמן הזה היה חיבור לאינטרנט אחרי זה הפכתי את המכונה ל dc וצירפתי אותה לדומיין מאז אין חיבור לאינטרנט. יש גם X בתרשים ב network and sharing center בחיבור לאינטרנט איך לחבר את המכונה?

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. אחרי שהוא מחק את נורטון אנטיוירוס 2005 והתקין את קספרסקי, המחשב כבר לא עולה לו, כלומר הווינדוס לא עולה לו, רק התמונה של הדסקטופ עולה לו ואין שום אייקונים ואת שורת ההתחל, וככה גם אחרי שהוא מחכה שעה. יכול להיות שהבעיה היא בגלל שאחרי שהוא התקין את נורטון 2005 , הוא לא עשה ריסטארט וישר התקין את קספרסקי ? זה חשוב מאוד אז תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  17. קבלו זה מה זה מעצבן אותו הוא משגע אותי תודה : [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by אלחנן111,

שלום, איך אני יכול לחזור לWIN7 מWIN8 כאשר אין לי SYS RESTORE? עריכה: יש לי את התיקייה Windows.old

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by The Terminator,

עשיתי פורמט למחשב שלי... התקנתי חלונות אקס פי, ופתאום לחיץ ה-START מטושטש קצת, בעיקרון הוא אמור להיות חלק. זה לא רק לחיץ הסטרט, זה עוד כל מני דברים אחרים. מה שמפריע לי פה זה לא שהלחיץ הוא מטושטש, אלא שיש איזו יכולת ירודה של כרטיס המסך שלי שהוא GF2 GTS. יש לכם מושג איך מתקנים את זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dvvon,

שלום לכולם יש לי בעיה קטנה כשאני נמצא בשולחן עבודה אז במקום שאני ילחץ על תיקייה פעמים (כמו שאני רגיל מימים ימימה) אז זה רק לחיצה אחת איך אני פותר את זה בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. עבור אותה תיקייה במקום את תצוגת התכולה שלה נכנסתי ל"סוגי קבצים" "file types" והאופצייה המופיעה כברירת מחדל עבור "תיקיית קבצים" היא "find" בלבד... איזה עוד אפשרות צריך להוסיף עבור פתיחה שתהיה ברירת מחדל?

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  22. אני רוצה להגיע לסטטוס של החיבור..לחיצה על הLAC (בצורת 2 המחשבים) לא פותחת את הסטטוססס מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  23. שלום לכולם! אני לא בטוח שזה הפורום לשאלה הזו אבל נראה לי שגם כן... אז ככה בעבודה נתקלתי בתופעה מוזרה שבזמן שאני עובד על תוכנה מסויימת כגון הנהלת חשבונות אינטגרל או אקסל ככה סתם לפתע בעת לחיצה על מקש ENTER במקום לעבור לשורה הבאה הוא פותח לי חלון של אקספלורר... ושוב ושוב כל לחיצה של ENTER גורמת לפתיחה של עוד חלון.איתחלתי את המחשב חזרתי לאחור בשחזור מערכת בדקתי וירוסים אבל דבר לא נתגלה ו/או לא עזר שאר התוכנות עובדות כרגיל וניתן לגלוש באינטרנט כרגיל.אין סימן לתוכנת ריגול או משהו דומה ודף הבית לא השתנה.מה גורם לאקספלורר להפתח? אני משתמש ב- WIN XP PRO HEBREW OFFICE 2003 NOD32 ANTI VIRUS WINFAX INTEGRAL - הנהלת חשבונות EXPLORER 6 אנא עזרתכם מה זה יכול להיות?????..ז…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by solidus,

עוד מעט המחשב החדש אמור להגיע ואני מתלבט מה לעשות. ההארדיסק הוא 320GB ואני לא יודע אם לחלק אותו למחיצות או לא. אתם מוכנים להסביר לי את היתרונות\חסרונות של חילוק למחיצות? כי אם זה לא משפיע על הביצועים של windows אז לא נראה לי ששווה לעשות את זה... נ.ב. - אני מתכנן להתקין XP בינתיים (לפחות עד שCRYSIS ייצא), אם זה משנה משהו :פ

• 0 תגובות
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.