עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yair124,

שלום, קצת עזרה ממי שיכול: כל כמה דקות מופיעות לי ברצף הודעות של ad-aware על ניסיון לשנות את הרג'יסטר: process: win32dll.exe path: HKEY_CURRENT_USER process: win32dll.exe path: HKEY_LOCAL_MACHINE העניין חוזר על עצמו גם אם אני מאשר וגם אם אני חוסם. עשיתי סריקת וירוסים\תולעים וכו' ולא מצאתי כלום. מה אפשר לעשות? האם זאת תוכנה של windows שמנסה לעשות את השינוי או משהו זודני אחר? תודה. נ.ב מערכת הפעלה windows vista

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  2. שלום לכולם, ביומיים האחרונים הופיעה לי בעייה. העניין הוא שזה קורה לפעמים, כשאני מנסה לעשות ריסטרט למערכת ההפעלה, אני מגיע למסך של "SHUTTING DOWN", וזה פשוט נתקע וחייב לעשות ריסטרט אגרסיבי עם הלחצן במארז. כמו שאמרתי קשה לי למצוא כיוון לבעייה, כי זה קורה רק לפעמים. ניסיתי לחפש אולי התקנתי תוכנה יוצאת דופן, חדשה, שלא השתמשתי בה לפני שהבעייה התחילה, ולא ממש מצאתי כזאת. מישהו יכול לכוון אותי ולעזור לי בפיתרון הבעייה הזאת? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Avigail111,

שלום,אם אפשר בבקשה עזרה לשדרוג Windows 10 אשמח. נסתי מס' פעמים להתקין,כל פעם הוא מתחיל משלב ההורדה ואז בהתקנה הוא מגיע ל-24%(בערך),ולא מצליח להמשיך.פתחתי לוח בקרה->מערכת ואבטחה->windows update->הצג היסטורית עדכונים. ואז כתוב לא הייתה אפשרות להתקין את windows 10. windows updateנתקל בשגיאה לא מוכרת 20004-c1900101 בדקתי אפשריות לפתרון הבעיה-ללא הצלחה. בהצלחה לכםתודה.

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. אני רוצה לחסום אפשרויות מסויימות למשתמש במוגבל ואולי תוכנות אם אפשר....איך עושים?

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  5. מצורפת תמונה. כשאני לוחץ קליק ימני על קובץ מוסיקה נפתח לי התפריט המצורף. אין לי צורך בכולו ואני מעוניין להסיר חלק מהאפשרויות שם. איך אפשר לעשות את זה? דרך אגב: הייתי שמח אם היה אפשר לעשות אותו כנ"ל גם בתפריט-קליק-ימני של סוגי קבצים אחרים. אנא עזרתכם. HF [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  6. Started by crik,

היי, יש לי במחשב 4 גיג'ה זיכרון בביאוס וגם בהעלה של המחשב הוא מזהה 4 כמו שיש באופן פיזי הבעיה היא שהווינדוס (XP) מזהה לי רק 3 גיגה מתוך ה4 האם יש איזה פאק בווינדוס שלא מצליח לזהות יותר מ3? תודה, משה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  7. Started by FlipM0de,

יש לי בעייה בהתקנת hardisk מסוג Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer מבחינה טכנית כל הכבלים מחוברים כשורה ומערכת ההפעלה (XP PRO ) מזהה את הכונן החדש אבל כאשר אני מנסה לייצור מחיצה חדשה כדי להפעילו דרך ה Disk Mangement אני מקבל הודעה " A connection cannot be established , The Logical Disk Manger service is disabled

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  8. טוב נמאס לי מהוויסטה,רציתי לדעת איזו גרסה של חלונות xp מנצל 4 גיגה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by gamer-8,

אתרי חומרה יש בשפע. אבל מה עם אתרי תוכנה? איזה נחשבים לגדולים ולמוכרים? יש בהם כבר ביקורת על הווינדוס?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  10. כל פעם שאני מוחק אותם הם חוזרים... תודה

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Started by gshoshan,

יש לי מערכת הפעלה XP MCE יש לי 2 כוננים קשיחים (SATA אם זה משנה). על כונן C מותקנת מערכת ההפעלה. הפנתי את הזכרון הוירטואלי לכונן D וביטלתי את זה שבכונן C. מערכת ההפעלה מתעלמת מהביטול וממשיכה להחזיק בקובץ למטרה זו בכונן C וגם בכונן D. חשוב לציין שקודם להתקנת חלונות XP עם SP2 יכולתי לעשות זאת. מה עושים? האם זה נכון שעדיף שהזכרון הוירטואלי ישב על כונן אחר מזה של מערכת ההפעלה? וכמה רצוי להגדיר אותו אם יש לי 1G זכרון DUAL DDR 3200? תודה

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  12. התקנתי ווינדוס xp על המחשב של אחותי לפני כחודש בערך, עכשיו יש איזשהי בעיה מוזרה שאני לא יודע אם זה קרה מיידית אחרי ההתקנה או קרה עם הזמן. הבעיה היא שעל התמונת רקע בצד שמאל בפינה כמעט יש פס באורך של 1 ס"מ אולי פחות שחור שיורד מלמעלה. עכשיו לא משנה איזה תמונת רקע אני שם הפס הזה נשאר. עכשיו אם אני פותח חלון אינטרנט, תיקיה לא משנה מה ומגדיל לכל המסך הפס לא נראה, אלא רק על הדסקטופ.. מה יכולה להיות הבעיה?! תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  13. לאחר ההתקנה של SP3 לחלונות XP PRO After XP SP3 Upgrade - Device Manager Empty / Network Connection Icons Missing הדיוויס מנגר ריק והרשתות ריק דיון בנושא בפורום של מיקרוסופת http://forums.microsoft.com/technet/showpost.aspx?postid=3302530&siteid=17&sb=0&d=1&at=7&ft=11&tf=0&pageid=2 מאחר ובדיון נכתב רבות על הקשר בין התופעה לתוכנות האנטי וירוס של נורטון הורדתי את התוכנה של נורטון להסרה של נורטון (אף על פי שאין לי אף תוכנה של נורטון מותקנת ) כל מה שנכתב בפורום לגבי הרגסטרי מדובר על על "מפתחות "הקשורות בנורטון ומאחר ואין לי את התוכנות הנ"ל מותקנות על המערת אין את אותם מפתחות ואין מה למחוק אשמח אם יש למשהו פיתרון לבעיה תופעת נוספתהיא שהמערכת …

• 13 תגובות
    • 954 צפיות
  14. יש לי מחשב נייד טושיבה עם מעבד I3 שמריץ חלונות 7 HOME PREMIUM. אני רוצה להתקין גם XP על אותו מחשב כדי שתוכנה מוסיימת תרוץ לי. רכשתי XP ואני רוצה לדעת איך להתקין. האם להכניס את הסידי ולהתקין באופן רגיל?[br]פורסם בתאריך: 20.09.2010 בשעה 12:51:41 אוקיי קראתי פה באתר משהו דומה ושם היה כתוב שאת מערכת ההפעלה הישנה יותר תריך להתקין לפני החדשה.מה קורה אם החדשה (7) כבר מותקנת ? האם אני לא יכול להתקין XP? או שאוכל להתקין 7 נוספת?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  15. Started by itaic,

שלום לכולם קניתי הארדיסק חדש, ובעת התקנת הווידנוס הגדרתי מחיצה של 50GB שעליה יותקן הווינדוס. כנראה שלא הגדרתי את כל השטח הנותר כעוד מחיצה ועכשיו אני רואה בווינדוס רק את ה 50GB ולא את כל שאר הכונן (500GB) האם יש דרך להוסיף את שאר הכונן באמצעות משהו בווידנוס/תוכנה אחרת או שאני צריך להתקין הכל מהתחלה? בברכה איתי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by bg1987,

שלום לכולם, היום אחרי שפירמטתי את המחשב המשפחתי שלנו, הבנתי שאני צריך להפעיל משטר דיקטטורי על המחשב הזה, הכוונה בגלל שהמשפחה מבינה במחשבים ובגלישה בטוחה באינטרנט כמו שאני מבין בבוטניקה וכשיש 3 אנשים שמתשמשים במחשב הם מצלחילם למלא אותו בכ"כ הרבה זבל ווירוסים שהוא לא שורד הרבה זמן. אז אני מחפש עכשיו דרכים לנעול פיצרים מסויימים במחשב. מה שאני אוצה לעשות זה: נעילה מוחלטת של IE וFIREFOX, אי אפשר לשנות כלום, לא HOMEPAGE לא להוסיף TOOLBARS שום הגדרות. רק להוסיף מועדפים נעילה מוחלטת של STARTUP, מניעה של כל תוכנה שהיא להוסיף את עצמה לSTARTUP, רק באישור סיסמא (יענו run as admin) אופציונאלי, הגבלת גישה של משתמשים לחלקים בדיסק הקשיח, זאת אומרת. אין אפשרות לשמור קבצים שלא בתקיות מסויי…

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  17. Started by ארז11,

אם אני מפרמט את המחשב אז הוא נתקע בשלב הכמעט סופי הוא מחשיך את המסך ולא קורה כלום למשך זמן ארוך. אז התקנתי xp ואז ניסיתי לעשות אפגרייד (משהו שכבר עשיתי לפני שנה וזה הצליח) ואז זה שולח לי את ההודעה הבאה: You can’t do a typical upgrade using an installation disc that’s different from the language installed on your computer. Go online to see how to install Windows 7 and keep your files and settings.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. ראיתי שיצא היום עדכון חדש לWIN7 64bit במספר: KB3173040 בגוגל אין שום תוצאה בכלל (כבר שנים שלא ראיתי מצב שכזה), ושאני לוחץ על הלינק מתוך החלון של העדכון עצמו הוא מוביל אותי לדף 404 של מייקרוסופט. קצת מחשיד הייתי אומר... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מידע על מה העדכון הזה או מה התוכן שלו? עדכון: לאחר כמה שעות נראה שיש עוד אנשים שחששו מהעדכון הזה כמוני ופתאום התחילו לצוץ תוצאות בגוגל, ביניהם הפוסט הזה בreddit. כעת אני רואה שמיקרוסופט התאפסו על עצמם ותיקנו את הדף שלהם. אזהרת ספויילר! העדכון הזה לא חשוב בכלל. הוא נועד לבטל את השדרוג לWIN10.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by netivi,

שלום לכולם, לעיתים קרובות מאד קופץ לי הודעה על המסך עם בעיה ( מצ"ב קובץ ) עם ההודעת שגיאה הבאה Resident Agent Proxy Host. איך ניתן להסיר ? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Blue Omega,

מה קורה אחים..... יש לי ווינדוס 98SE. יש לי חיבור ADSL דרך נטויז'ן ולפני יומיים התחברתי לאינטרנט והכול היה בסדר. אבל התנתקתי מהאינטרנט היתחברתי שוב ולא הצלחתי להעביר נתונים.... הוא מבצע את הקישור אבל אני לא מצליח להעביר נתונים! דיברתי עם בזק ונטויז'ן והם לא הצליחו להבין מה הבעיה.... הם אמרו לי שהבעיה היא כניראה עם הווינדוס. אני לא רוצה לפרמט את הווינדוס בגלל שאין לי ממש זמן. מישהו יכול אולי לתת לי פיתרון?..... נ.ב מחקתי קובץ DLL בשם ISO או IOS יכול להיות שיש קשר ביניהם.

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  21. Started by xpepx,

מדובר במחשב בן 3, אך בעל זכרון 4GB DDR2. מה כדאי יותר? יורגש הבדל בעבודה עם 64bit? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by eladh16,

שלום, מערכת הפעלה windows 7 64bit מותקנת במחשב שלי. לעיתים קרובות, ובזמן האחרון זה כמעט תמיד, כאשר אני מפעיל את המחשב, בזמן שמערכת ההפעלה טוענת(הסמל של ה windows), המחשב פשוט נתקע ולא ממשיך את הטעינה. כדי לפתור את הבעיה אני צריך לעשות לו ריסט ואז מערכת ההפעלה עולה כרגיל. השלב בו המערכת הפעלה נתקעת, זה עוד לפני שרואים את הסמל של ה windows זז. כלומר, רואים מסך שחור שבו רשום - windows, אבל אין את הסמל שזז(מה שאומר שהמערכת הפעלה הפסיקה לטעון) והמחשב לא עולה למסך הכניסה. אני חושד שזה קשור להארדיסק. הבעיה התחילה לפני שנה כשהחלפתי את הארדיסק. לפעמים המחשב עולה ממש לאט בלי שיש לו תהליכים כבדים, וגם לפעמים אם אני נכנס לתיקיה במחשב שלי, לעיתים קורה שאני לא רואה את תוכן התיקיה, ויש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shiral03,

שלום לכולם,יש לי ויסטה,בכול פעם אני מתקין משהו או מעביר ממקום למקום קופץ לי חלון כזה עם אפשרות של Allow או Cancel איך מבטלים אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  24. יש לי מחשב עם ווינדוס שהוא כותב שהוא לא מקורי (לא זוכר מאיפה הגיע הווינדוס הזה), בכל אופן, קניתי דיסק מקורי עם סריאל מקורי. איך אני מעלים את הקטע הזה עם הgenuine שהוא כותב לי בפינה של המסך וכשאני מפעיל את המחשב? יש אפשרות להפוך את הווינדוס לחוקי בלי לפרמט? פשוט להכניס את הסריאל? תודה!

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  25. Started by leebanami,

פירמטתי את המחשב ולאחר מכן התקנתי כמה תוכנות ובשביל איזה תוכנה הייתי צריך להכניס את המחשב ל safe mode ואחרי שהכנסתי אותי ל safe mode קיבלתי את השגיאה הזאת http://www.*צונזר*/my/hkgtdt2m4jnn.jpg ואחרי זה הוא רושם אנא המתן ולא עולה ... , ניסיתי repair ניסתה וגם לא עזר למשהו יש פיתרון חוץ מלפרט את המחשב? תודה...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.