עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ras81,

שלום התקנתי מחדש את WINXP אבל הוא לא מצליח להוריד לי תSP2 הוא פשוט כותב FAIL במסך של ההורדה, מה לעשות? תודה

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by infernal goat,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה, יש לי winxp עם sp2. משום מה כשאני נכנס לדף אינטרנט כלשהו הוא לא מתעדכן בצורה אוטומטית, אלא רק אחרי שאני עושה refresh. חשוב לציין שהבעיה התחילה באופן פתאומי לפני חודשיים (הייתי עצלן ורק יום כתבתי פוסט) תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  3. שלום! יש לי 2 שאלות: 1. אני משתש הרבה בסייר (אייקון של ספריה עליה זכוכית מגדלת). כאשר אני פותח אותו תמיד מופיע לי כונן C. איך אני יכול להפוך לכונן D? החלונות מותקן בכונן C. 2. במאפייני ספריה-> התאמה אשית-> איזה סוג תיקיה אתה מעוניין - האם ניתן להוסיף תבניות אחרות שאני צריך להרבה מחיצות? תודה ושבת שלום, מושיקו

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by alfus73,

מישהו יודע האם קובץ בשם a0001775.exe יושב תחת ספרייה System Volume Information זהו וירוס? איך מנטרלים אותו. האנטיוירוס שלי (Mcafee) נתקע בסקירה בכל פעם שהוא מדיע אליו

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  5. אני מתכוון היום להתקין WINDOWS 7 64BIT. ואני רוצה להכניס את ההארדיסק החדש שקניתי ולעשות RAID 0. שני הHDD הם Seagate 32mb 500GB כך שיווצר טרה במהירות גבוה, אני גם מגבה הכל על כונן נייד כל הזמן אז האובדן לא מפריע לי. ראיתי שצריך את כל הקטע של הדרייברים בהתקנה של הווינדוס ואין לי כונן דיסקטים, מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  6. Started by DDDDPJ,

SANI ROSM BAVRIT ZA ROSM ??י?י??????????????? י?י?ג????ג?????ו??‗ AIH ANI MSDR AT ZA? MA LIRSOM BCOTRT?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by ellell,

שלום. בעת הפעלת תוכנה אנטי וירוס או רוגלות ונכנסת לפעילות בתיקיה \C:\Documents and Settings וסורקת את התיקיה למשל: . Local Settings\Temporary Files\Content\ זמן ממושך כשעתיים ועד שעתיים וחצי או יותר פתחתי את התיקיה Contacts בגודל 734KB ולא ראיתי מכיל שום דבר בתיקיה, לכן: א. מה מכילה התיקיה ב. והאם אפשר למחוק את התיקיה

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  8. Started by XMB,

אהלן, החלפתי לאחרונה לוח אם וזיכרונות לוח: Gigabyte EP43-UD3L זיכרונות CORSAIR TWINX 4GB (2X2GB) 1066MHZ DDR2 CL5 המעבד הוא E6300 אם זה רלוונטי (מתכנן לעשות עליו OC). בכל מקרה חיברתי הכל, הביוס מזהה את המעבד, זיכרונות (למרות שהוא אומר לי שהם רצים כשהמחשב עולה על SINGLE CHANNEL (ליחס לכך חשיבות?), ההרדיסק והצורב. כאשר מערכת ההפעלה עולה יש מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט וכך שוב ושוב, יש מערכת תיקון שגיאות בוינדוס 7 אם הוינדוס לא עולה בצורה תקינה, זה עושה את הבדיקה מספר דקות ומוצא בעיה ב START PATCH ואומר שלא ניתן לתקן את הבעיה. האם פירמוט הוא הפיתרון היחיד לתקלה? האם יש מצב שנוצרה כאן גם הרכבה לקוייה למרות שהכל מזוהה בביוס? (דרך אגב הבדיקת תקינות של המערכת הפעלה עבדה תקין ללא …

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  9. איך אני מעלה את הבהירות של לפטופ בווינדוס XP ? (מתי שהמטען בחוץ הבהירות יורדת)

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  10. שלום! לבן דוד שלי יש בעיה במחשב. יש לו כוננים C וD. על C מותקנת מערכת ההפעלה ועל D כל השאר. הוא פירמט את D ובטעות הוא התקין גם את הויינדוס. אז היה לו שני XP לבחור ביניהם בBOOT. הוא במקום לפרמט את D הוא פשוט עשה SHIFT+DEL לווינדוס בD, ועדיין הדאבל BOOT נשאר למרות שלא היו קבצי ווינדוס בD אלא רק בC. אני אמרתי לו שיתקין שוב על D ויעשה פרמוט(דרך הווינדוס) הוא עשה את זה, ועדיין יש לו דאבל בוט, למרות שD ריק לגמרי ורק בC יש ווינדוס. איך אני מבטל את הדאבל בוט המעצבן הזה?! אריאל

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by stone cold,

אח שלי כנה מחשב ניד למי שרוצה מפרט זה המפרט- רק שהוספנו 512 זכרון לגיגה בסך הכל טוב תזכרו שזה וסיטה ביסיק בעברית ובלי תלת מימד ושטויות אחרות בינתים לקח הרבה זמן להתקין תמערכב אבל זה גם ביגלל שHP דחפה עוד תוכנות להתקנה כמו נורטון ל60 יום לדוגמה שמחקתי והתקנתי במקומו אנטיוירוס וחוסם תולעים חינמי בכל מיקרה לוקח זמן למערכת לעלות אבל יש גם יתרונות לקח לי רק דקה לחבר תמחשב לראוטר -ואני לא מכיר תמערכת בכלל והיא אומנם קצת איטית אבל לא ברמה קיצונית -וזה על מחשב ניד יש לי כמובן לבדוק עוד הרבה דברים כמו תוכנות בסגנון GIMP\אופן אופיס וכו וגם ליצפות בסרטים אבל בנתים המערכת לא גרוע יש חסרונות ויתרונות מול XP שרובם לערכתי יעברו אם הזמן שגירסאות חדשות של תוכנות יצאו ושמחשבים י…

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by orelzion,

אוקיי צירפתי צילום מסך, כדי שתבינו את הבעיה. אין לי מושג איך זה קרה (אני חולק את המחשב עם ילדים קטנים) אבל האם יש למישהו מושג איך להחזיר את המצב לקדמותו? תודנ מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by tombraider,

שלום, כשאני עושה קליק ימני על כל התקן מדיה נעלם לי האפשרות הפעלה אוטומטית מהתפריט איך ניתן לפתור את זה אני משתמש עם ויסטה 32 מה צריך לשנות ברג'יסטרי הנה תמונה http://img441.imageshack.us/my.php?image=jghghgzf8.jpg תודה לעוזרים יום טוב

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  14. Started by nitayc1,

שלום. יש לי אתר שכדי להיכנס אליו צריך שם משתמש וסיסמא ויש גם את החלון האבטחה הזה שצריך לרשום כמה אותיות היום כשפתחתי את האתר החלון אבטחה לא נראה ויש לי את ההודעות הבאות: Error: The page you tried to view can only be used when you're logged in. Note: You need cookies enabled to log in. 6 failed logins in a row will result in banning your ip! Note2: If you have Firefox and you cannot see the security image below, disable your adsblocker, or you won't be able to login! ניסיתי לאפס את כל ההגדרות של Internet Explorer אבל זה לא עזר, ומה שמוזר שזה פתאום אתמול הכל עבד כמו שצריך והיום בבוקר כלום. אשמח לעזרה תודה 8)

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by assaf990,

התקנתי דרייבר של סורק בוינדוס 2000 איך אני מסיר את הדרייבר? (הסורק בטעות התרסק מתחת לגלגליו של טרקטור)

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  16. שמחשב הקודם, סלוח האם הקודם שלי (GA-G1975X) שמתי את הדיסק והוא זיהה אותו. עכשיו בלוח אם החדש, אני שם את הדיסק והוא לא מזהה אותו, רק מראה בהתחלה צג של הלוח אם (Boot Menu וכו'....) ואז טוען את הוינדוס XP. מישהו יכול להגיד לי איך אני מגדיר אותו שייזהה את הדיסק בהפעלת המחשב?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by weissby,

מהתיקייה שנמצאת בקונטרול פאנל רציתי פשוט לגרור את כל הפונטים משמה לדיסק און קי ואי אפשר.. יש משהו שאני יכול לעשות בנידון?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  18. נגיד יש לי מחשב נייד שהויסטא היא built in יענו המחשב מגיע עם ויסטא, משום שהמחשב נייד אין לי פלופי..ואם אני רוצה להתקין XP אני חייב להכניס דיסקט של הדרייבר של ההראדדיסק מפני שהוא סאטא (sata(, מפני שבלא זאת הוא לא מזהה את הHD ולר ניתן להמשיך בהתקנת הXP.. מה ניתן לעשות?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by Ashand,

לאחרונה רכשתי מחשב חדש (חלקים חדשים) וויסטה אולטימט, החומרה במחשב: QUAD CORE 2.4 ABIT IP35 PRO BFG 8800GT CORE 92 512MB 2GB 800HZ 4CL וויסטה כאמור, הכל מותקן כמו שצריך ולא היו בעיות עד שפתאום הופיעו המסכים הכחולים , משהו כמו אחרי שעתיים, מצורפת תמונה האם מישהו נתקל במשהו דומה? יש פיתרון? למרות שבתממונה כתוב שאין... [attachment deleted by admin]

20. Started by srolik,

יש לי WINDOWS XP pro באנגלית ידוע לי שיש תוספת להפוך אותו לעיברית , אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את התוספת הזאת אשמח אם ישתף אותי

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  21. התקנתי winxp על נייד של dell אבל הייתי צריך להגדיר את הכונן לIDE עכשיו הבנתי שאי אפשר להתקין SATA אז מה אני אמור לעשות ? גם הבנתי שצריך לעבוד עם התוכנה NLITE אז מצאתי מדריך אם משהו יכל לתת לי הסבר או קישור או משהו כי אני מאוד רוצא לדעת איך להתקין WINXP בלי הבעיה של הSATA

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  22. Started by Barni,

כל פעם שאני רוצה לכתוב באיזה שדה באינטרנט ואני רוצה להעביר מאנגלית לעברית אני עושה את השיפט + אלט כרגיל הסמן מתהפך אך ברגע שאני לוחץ על אות כלשהיא הוא חוזר לשפה הקודמת אז אני צריך ללחוץ למטה על הסרגל שפות ולשנות זה מעצבן מה עושים עם זה?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  23. Started by Alfasi,

שלום לכולם, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ולא מצליח, חיפשתי תשובה במדריכי הפורום אך לצערי לא מצאתי. הבעיה היא כזו, פירמטתי לא מעט מחשבים בעבר אבל את המחשב הנוכחי שיש לי עדיין לא פירמטתי וזו הפעם הראשונה שרציתי לעשות את זה. שיניתי בBIOS את ההגדרות כך שהמחשב יתחיל את עצמו מהCD-ROM ולא מהדיסק הקשיח, אבל הוא פשוט מסרב לעשות זאת, הוא ממשיך להפעיל את הווינדוס כרגיל (הוא כותב לי Press any key to boot from disc אבל שום מקש לא מגיב). ניסיתי לאתחל בערת דיסקט וגם אליו הוא לא מתייחס/אומר לי להוציא אותו ורק אז ממשיך את עליית הווינדוס. גם כשהוא מגיע למסך שבו אני יכול לבחור אם לאתחל בתור Safe Mode, שום מקש לא מגיב ואני לא באמת יכול לבחור, הוא פשוט סופר לאחור וממשיך בעליית הווינדוס. אני ד…

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  24. היי! מערכת הפעלה WIN98 לאחר שאני לוחץ כיבוי,המחשב ממאן להתכבות הוא נתקע על "המערכת מבצעת כיבוי". תודה!

• 2 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים