עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by דני,

בתודה מראש שאלה 1: מופיע לי שם תהלך שנקרא IEXPLORE.EXE ששימוש שלו בזיכרון הוא הגבוה ביותר 64,620K כמו כן אני מקבל עליו הודעות שגיאה ושאני צריך לסים את התכנית מה הבעיה איתו והאם זה האקספולרר תוכנת הגלישה באינטרנט שבאמת יש לי איתה בעיות שאני נאלת מידי פעם לסיים את פעולתה בהודעת שגיאה ממנהל המשימות שאלה 2: מופיע לי במנהל המשימות בתהליכים "תהליך לא פעיל" שה CPU שלו הכי גבוה כרגע 72 כשכולם באזור ה00 השם השתמש שלו זה SYSTEM כך שאני מפחד למחוק אותו מה לעשות איתו ומה הבעיה אם בכלל יש? שאלה 3: כמה פעמים ה CPU שלי הגיע ל 100% ואז כל המחשב נעצר ממה זה נובע והאם זה קשור לשאלות הקודמות שלי?

2. אז ככה לפני כמה זמן עשיתי שיחזור מערכת וזה קרה הפונטים בעברית השתבשו לי לפעמים לא מופיע עברית איפה שצריך במקום יש ריבועים כאלו וגם באתרי אינטרנט העיברית קטנה כזאת ולא ברורה איך אפשר לפתור את הבעיה? :-\ [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  3. בוינדוס אקס פי יש לי אפשרות של 32 או 16 ביט בלבד, אני רוצה להוריד את רמת הצבעים ל-256 ואף ל-16 צבעים איך אני מבצע את זה? יש אפשרות כזאת בכלל? האקס פי הזה ממילה עובד באימולטור ככה שאין צורך בכמות של 16 ביט

4. Started by m.l,

חבר שלי שלח לי את הצילום מסך שאני מצרף פה...רשום שם בתיקייה אחת AMD64 (מוקף בתמונה) האם זה אומר שזו גירסא של AMD או שזה תומך גם באינטל.... דרך אגב זו סתם תמונה שהוא הוריד מאיפה שהוא אבל אני מקיף גם למעלה כדי שתיראו...רשום גירסא של תאגידים...זה משנה משהו? דרך אגב מחקתי שם את מה שהיה רשום למעלה כי רשום שם CDKEY וזה לא חוקי....השאלה היא עיניינית בלבד כי אני מעוניין לדעת אם XP64 ביט תומך בצורה יותר טובה במעבדי AMD מאשר במעבדי אינטל [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  5. Started by omriki,

אתמול בערב נכנסתי לאיזה אתר ופתאום המחשב שלי הוצף בווירוסים...אחרי שמחקתי את כל מה שיכלתי עם אנטי וירוס(פנדה פלטיניום) ותוכנת ספייוור עשיתי ריבוט בשביל למחוק את כל הוירוסים שעבדו עם הזכרון של המערכת...מאז מחקתי כבר את הכל(אני משוכנע מאוד) אבל המחשב שלי נכנס למצב מגננה מוזר ביותר שעל הרקע יש הודעה שאומרת שיש וירוס על המחשב ושאני אפעיל אנטי וירוס...נחסמה לי האפשרות של הTask Manager וגם אני לא יכול להחליף את הרקע המכוער כי אין לי את האפשרות הזו במאפיינים... אם מישהו חווה את זה או שהוא יודע איך לצאת מזה אני אשמח לקבל קצת עזרה כי אני כבר משתגע... תודה מראש... נ.ב: מספר תמונות המחשה הרקע עם ההודעה והמאפיינים שחסרים ההודעה בלי השטויות מהצד

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  6. עכשיו כונן C התנפח בעוד 400MB. איך אני מסיר את הקובץ שהורד אך לא הושלם? IE6 XP

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by SpLAsH,

מאז אתמול אני לא רואה אנימציות גיף באקספלורר בדקתי ב tools>internet options>advance>multimedia ולפי מה שרשום שם לא אמורה להיות בעיה חשוב לציין שנדבקתי בבלאסטר שלשום והורדתי אותו, אולי יש לזה קשר? זה מאוד מציק, אשמח אם למישהו יש פיתרון

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by dbx22,

שלום יש לי משחק על כונן וירטואלי ואני מנסה להתקין אותו גם דרך הAUTORUN וגם ידנית ומופיעה לי הודעת שגיאה כזאת ואני לא יודע מה לעשות תעזרו לי תודה.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  9. היי היום שמתי לב שכאשר אני מפעיל את המחשב מחדש, לא עולות לי כמה תוכנות שקבעתי דרך MSCONFIG שיעלו ניסיתי לראות אולי בטעות התוכנה 'ירדה' מרשימת הפעלה בעת עליית המחשב ניסיתי וראיתי שבכלל התוכנה לא מופיעה ברשימת ה-STARTUP מישהו יודע לאן זה נעלם? בעיה נוספת שיש לי שאני מקבל משום מה lowid באי מיול זאת למרות שאני לא מחובר דרך ראוטר או מאחורי רשת יש לי פיירוול במחשב של נורטון פתחתי בו את כל הפורטים אך הוא לא הגורם לבעיה שמתי לב שכאשר הפיירוול של האקס פי מנוטרל אני מקבל lowid שאני בא להוסיף rule בפיירוול של האקס פי לפתוח את פורט UDP 5783 (הפורט שהאי מיול משתמש בו) הפורט מתווסף לרשימה אך עדיין משום מה אני מקבל lowid ניסיתי להגדיר לאימיול להגדיר את הפורט בפיירוול וזה א…

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  10. שלום לכולם. במחשב של אח שלי יש בעייה - התקינו לו ווינדוס XP SP2 לאחרונה, ואחרי ההתקנה בכל פעם שהוא מפעיל את המחשב, אחרי הטעינה של הווינדוס, המסך נהיה שחור והווינדוס לא עולה. המחשב עולה במצב בטוח, ולא מעיד על בעיות. אבל במצב רגיל, לא עולה. מישהו מכיר את הבעייה? פיתרון? תודה, אמיר.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by ZorD,

שלום לכם. ישנם מקומות בWIN שאפשר לשנות בהם דברים, טקסט למשל, תמונות וכו" הבעיה שלי מופנת לRegistry, ישנו ערך מסוים שאני רוצה לשנות מאין הודעת פתיחה עם הפעלת הWIN שבה יהיו כתובים מספר דברים אך הבעיה היא שיש שם רק שורה אחת ארוכה לכתוב בה, כלומר אין לי את האופציה לרדת בשורה (Enter בWORD או בכתבן לדוגמה) ואיני יכול ליכתוב בצורה כזאת מכיוון שזה ניהיה כמשפט אחד ארוך מאד ומבולגן, אם לא הבנתם למה כוונתי אז אביא לכם דוגמה אחרת: שיש רשת מחשבים בבית אתם יכולים לישלוח הודעות ממשתמש למשתמש דרך ה-Task Manager אבל כשאתם כותבים בשורה את ההודעה שלכם אין לכם את אופציית הירידה בשורה (Enter) את האופצייה הזאת אני מחפש, האם ישנה דרך לעשות זאת? עולה לי בראש משהו כמו: Blablabla \n Blalala …

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  12. http://www.stardock.com/products/rightclick/

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  13. אני מתקין מקודד רואים ולא שומעים אני מתקין אחד אחר רואים ולא שומעים אני מתקין אחד אחר שומעים רואים אבל האיכות של הקול מעפנה לא כמו שצריך תעזרו לי מה עושים איזה מקודד להתקין ??התקנתי של קאאזה של כולם לא עוזר כלום מאיפה הבעיה יוצאת ? אני רוצה רק כ ד"א להגיד זה הפורום הכי טוב באץ לא היה דבר אחד שלא הצלחתם לתקן לי אני מודה לכם אחם שלי !!!!!!

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  14. Started by Guarding angel,

היי יש לי WIN XP PRO SP2 ובחודש האחרון יש לי כול הזמן ריסטרטים,אין וירוסים ואין כלום... זה קורה גם בזמן גלישה לאנטרנט,הדף נסגר ומדווח על שגיאה ואז גם המחשב עושה ריסט... הדבר "מסתדר" לאחר שאני מפרמט את המחשב (זו הפעם ה5 שאני מפרמט השבוע) מה עושים אני כבר אובד עצות

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  15. אני מניח שלא, לפי האמור באתר של מיקרוסופט, אבל שווה לשאול, לא?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  16. Started by bamba232,

אני מתקשה להעתיק כתב ושורות שנכתבו עם אקספולרר 7 אני מסמן את השורות עם העכבר כמו את השורות שאני כותב כאן ולא ניתן לסמן אותם עם העכבר למה ? לפעמים לאחר מלחמה עם העכבר אני מצליח לסמן אותם אבל זה לוקח זמן

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by elad-k1,

שלום. יש לחבר שלי בעיה בוינדוס אתמול היה עדכון של וינדוס Windows Update וכרגיל הוא התקין אותו עכשיו אחרי שעשינו ריסטרט אחרי העידכון קפץ חלון שהוינדוס לא חוקי! חבר שלי אמר לי ואמרתי לו שיכבה תמחשב, ואני יבוא יראה. למחרת באים להדליק תמחשב המחשב נידלק והמסך נישאר אור כתום ולא נידלק.(ניסתי מסך אחר). (ניסתי-חיברתי תהארד דיסק שלו לשלי עכשיו מה אני אמור לימחוק מה כונן שלו שהמחשב יעלה?) (ועוד משו ניסתי להחליף כרטיס מסך, זיכרון, וזה לא הבעיה זה משו עם העידכון הזה!!) דחוף דחוף

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by weinman,

לאחרונה, לאחר התקנה חדשה של חלונות 2000 כולל כל העדכונים הקיימים הופיעו תקלות הקשורות כנראה לניהול הזיכרון. התקלה הופיעה גם לאחר התקנה מחודשת. אני מצרף את מספר הודעות מסך שעלו עם יישומים שונים. הבעייה הנפוצה ביותר היא עם הסייר. יש לציין שהבעייה לא עקבית. והיא מפיעה אקראית לכאורה כאשר מפעילים את היישום או במהלך השימוש בו. רעיונות לפיתרון יתקבלו בברכה כולל ישומי בדיקה מתאימים.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by SuB,

אפילו אם התקנתם את הפאץ, ושמתם פיירוול אתם חייבים לסרוק שהתולעת לא נמצאת במחשב.. http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exe בהצלחה!

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by ski_farm,

יש לי שני מחשבים אשר עובדים ברשת על שני המחשבים מותקן xp serves paek 2 הרשת פועלת וניתן להכנס לדיסק הקשיח וכו' של המחשבים מן המחשבים השניים כאשר אני מפעיל את הremote אני כותב את השם של המחשב השני ברשת (אליו אני רוצה להכנס) ומופיע לי חלון שדורש שם משתמש וסיסמא באף מחשב אין סיסמא ואני לא יודע על איזה שם משתמש מדובר בקיצור צריך עזרה בהפעלת remote desktop בין 2 מחשבים תןדה לכול העוזרים ski_farm

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  21. Started by emperor,

שלום! לפני זמן מה הופיעה במחשבי בעייה קטנה,גדולה. כאשר אני מכבה את המחשב, הוא מתחיל את תהליך הכיבוי אבל נתקע כאשר הוא רושם:windows is saving your... הוא נשאר תקוע כך עד שאני מכבה אותו ידנית. ממה הדבר יכול לנבוע תודה.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  22. Started by EvilForce,

שלום, יש לי מחשב חדש ואני מתקין ווינדוס 2000, ואני מתקין ואז הוא אומר setup is starting windows 2000 וזהו, לא ממשיך, מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  23. קיימת תיקיה (לא מערכת, תיקיה רגילה), אני עושה לה גזור, הולך למקום הרצוי מבצע הדבק. הוא מדביק\מעביר למקום אך משאיר באותו מקום ההתחלתי את התיקיה ללא תוכן הקבצים. ואם מנסים למחוק את התיקיה שנשארה ריקה הוא לא מאפשר. ככה זה לא בכל הקבצים וכל התיקיות במחשב. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by qt1h00,

שלום, אני לא מצליח לפתוח דפי אינטרנט מסויימים שאני יודע שמשתמשים ב ACTIVEX למטה הוא כותב לי ERROR ON PAGE. כמו כן יש דפים בעיקר בפורומים שאני מנסה להתחבר לפורום והוא פשוט חוזר לי למסך שלפני ההתחברות כלומר לא נכנס לי לדף ההתחברות בכלל.. החלונות שלי מעודכנים הכי שיש והורדתי את הגדרות האבטחה למינימום... מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  25. Started by sharmeiri,

היי רציתי להתקין את configmaker של cisco אבל אני מקבל הודעת שגיאה (מצורפת תמונה) . לפני זמן ניסיתי להתקין קובץ אחר של תוכנה נוספת וקיבלתי את אותה הודעה. ניסיתי כבר את הנושא של תאימות התוכנה לאחור (דרך מקש ימני ומאפיינים) אבל לשוא. תוכנות אחרות כן מותקנות על המחשב בלי בעיות. איך יתכן כי בXP PRO זה מתקין וב XP HOME יש הודעת שגיאה? תודה למבינים מראש . [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים