עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by almogas,

שלום לכולם יש לי וינדוס אקס פי שהתקנתי לפני מלא זמן, לפני שבועים בערך התקנתי ויסטה על כונן אחר אני עכשיו רוצה למחוק אותה איך אני אמחק? חשבתי פשוט לפרמט את הכונן אבל אז אני מפחד שגם הבוט ילך. ואז גם האקס פי לא יעלה לי.. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  2. Started by LLLLiran,

כשאני עושה רסטרט למחשב ואז עולה מסך כחול זה טוען טיפה ואז זה רושם Setup Windows ואז זה נתקע ועולה לי מסך כחול וזה אומר לי עם זה פעם ראשונה שאני רואה את השגיאה לעשות ריסטרט ועם לא אז לעשות סריקה נגד וירוסים ואז לעשות CHKDSK /F ואז ריסטרט. אני עשיתי סריקות עם אנטיוירוסים והמחשב נקי וזה עדין עושה את הבעיה הזאת בבקשה עזרה

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by Dan1919,

הי, אייך אני עורך אותו? שאני מדליק תמחשב הוא נותן לי לבחור בין 2 מערכות הפעלה,אני רוצה שהוא לא ישאל וישר יכנס למערכת הפעלה הנוכחית שלי. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by shahar07,

יש לי תמונות FOLDER בתוך תקיות מוזיקה למינהם, אך אני לא רואה אותם בתקייה איך זה קורה ?

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by tzahi16,

היתקנתי ויסטה SP1 ולאחר הריסטרט שבסיום ההתקנה הווינדוס לא מגיב בכלל ואין שום הודעה לא יודע אם זה חשוב אבל התקנתי על VIRTUAL PC מה זה יכול להיות?

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by saar3,

שלום!! ראיתי אצל חבר שהוא עשה גם וינדוס xp וגם וינדוס vista.עכשיו מכיוון שיש לי כרטיס טלויזיה וכדי שהשלט שלו יפעיל אני חייב גרסת מדיה סנטר,אז רציתי לדעת אם אני יכול לעשות כמו גם xp רגיל וגם גרסת מדיה סנטר של xp.... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by maverick,

שלום לכולם, כל 16-20 שעות הוינדוס שלי מבצע ריסטרט בלי שום סיבה נראית לעין. יש למישהו מושג למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  8. שלום, זה זמן רב שהתקנת עדכוני האבטחה של Microsoft Office 2003 למיניהם נכשלים. החשד שלי הוא שזה נובע מניקוי הרג'יסטרי (ע"י תוכנת Abexo). האם יש למישהו הצעה מה לעשות? תודה. זה קרה לי בעבר באופו דומה ונעלם אחרי Format והתקנת Windows מחדש.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by hananel111111,

שאלה: windows 7 שלום לכולם האם אפשרי להתקין את מערכת ההפעלה wundows 7 בלי לפרמט את המחשב?, ובלי לעשות מחיצות??? זה חשוב לי מאוד לפני שאני יתקין את זה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by shalev33,

אני מפעיל את המחשב ואחרי שוינדוס עולה יש לי רק את הרקע והאקספלורר לא עולה, גם אחרי שאני פותח ידנית את היישום EXPLORER.EXE. (נותן לי הודעה שוינדוס סגר את היישום) בSAFE MODE עשיתי בדיקת שגיאות ובאמצעבשלב הרביעי זה נותן מסך כחול ומאתחל את המחשב

11. תקשיבו אחרי שמחקתי את הוויסטה תמיד שאני מדליק את המחשב מופיע לי חלון כזה כדי לבחור VISTA / XP אבל מכיוון שאין לי כבר VISTA חשבתי זה ימחק מתי שאני ימחוק את הוויסטה אבל זה לא נמחק, בדקתי ב boot.ini ואין שם משהו שקשור לוויסטה איך אפשר למחוק את זה? :s05:

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Started by Iv0ry,

צריך עזרה בפרוש ERRORS: http://www.siz.co.il/my.php?i=mnul4izdtgmj.bmp + http://www.siz.co.il/my.php?i=ezrm2dimy3ew.bmp + http://www.siz.co.il/my.php?i=mkdgigoozxyi.bmp תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by tombraider,

שלום, כשאני עושה קליק ימני על כל התקן מדיה נעלם לי האפשרות הפעלה אוטומטית מהתפריט איך ניתן לפתור את זה אני משתמש עם ויסטה 32 מה צריך לשנות ברג'יסטרי הנה תמונה http://img441.imageshack.us/my.php?image=jghghgzf8.jpg תודה לעוזרים יום טוב

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  14. פירמטתי תמחשב ונוצר בילבול בין האותיות של הכוננים יש לי ווינדוס אקס פי רציתי לדעת איך אני משנה תאותיות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by A1eX,

זו ההודעה שאני מקבל לפעמים לפני כיבוי המחשב... לאחר מכן מופיע חלון שלח/אל תשלח המוכר, ממה זה יכול לנבוע? מוערכת הפעלה - XP SP3.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by maverick,

כאשר אני מנסה להפעיל מדיה פלייר אני מקבל את השגיאה הבאה: יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  17. אז חשבתי למחוק את הקבצים עצמם, רק שזה גם לא ניתן, כי זה בRAR או מסיבה לא מובנת אחרת. אז מה- טיפשי או נכון לעשות?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by liav12,

יש לי קובץ שמופיע ב task manager בשם eEBSvc.exe שנראה לי די מוזר..יש למישהו מושג מה זה?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by Vortex,

שלום, כחלק ממאמציי לפנות מקום על הדיסק הקשיח, מצאתי תיקייה הנקראת SoftwareDistribution בתוך תיקיית Windows. הווינדוס הוא כמובן XP PRO. התיקייה שוקלת 530 מ"ב! ומעולם לא נתקלתי בה...האם היא חיונית? תודה!

20. התקנתי את XP PRO ומשום מה עם כל כניסה למערכת אני מקבל "found new hardware", אבל הרצה של אשף ההתקנה נכשלת ובמנהל ההתקנים נוסף לי כל פעם "unknown device" לקטגוריית ה-"other devices". זה מאד מעצבן ואין לי מושג איזה התקן מזוהה כביכול כי לא חיברתי שום דבר חדש. אם יש למישהו עצה, אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by yaloner,

על ה-COA של ה-winXP שלי מופיע הכיתוב הבא: Windows XP Professional 1 - 2CPU (ראה תמונה מצורפת) האם זה אומר שהוא מיועד לשני מחשבים (2CPU) ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by Eliran_EBL,

טוב אז כחה הייה לי Windows XP והוא לא עבד לי... אז התקנתי את ה Windows מחדש ומה שקורה אני רוצה את כול המיסמכים והקבצים שהיו לי בשולחן העבודה ב Windows הישן שלא עולה. כמו שאני יודע כול הקבצים האלה נישמרים תחת תיקייה C:\Documents and Settings ושם יש את התיקיה של המסמכים ושולחן העבודה. אבל כשאני מנסה להיכנס לתיקיה אני מקבל הודעה "C:\Documents and Settings\Eliran" "Access Denied". הקבצים שם חשובים לי מאוד אך אני מוציא אותם משם???

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by Dimer,

קניתי מחשב חדש ATHLON64 3200 DFI NF4 ULTRA X800GTO2 1 GB RAM SAEGATE 160GB SATA במחשב הקודם שלי היה לי DUAL BOOT של 2000 ו-XP כשב -XP היו כל התוכנות וב- 2000 היו משחקים בלבד כדי להוציא בהם את מקסימום הביצועים. כעט אני מתלבט האם להתקין DUAL BOOT של XP או להישאר עם DUAL BOOT של 2000+XP. מצד אחד ברור ש-2000 לוקח פחות RAM מה- XP , אבל מצד שני XP מנהל את הזיכרון יותר טוב, נותן ביצועים טיפה יותר טובים, יש לו תמיכה טובה יותר של מייקרוסופט (התמיכה ל -2000 תיגמר ככל הניראה עוד שנה או משהו כזה...) אבל כאמור יותר כבד. מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  24. אני מעוניין לדעת אם יש דרך, או תוכנה שבעזרתה אני יכול להסיר כל מיני אופציות לא רצויות/מיותרות בתפריט קליק ימני על קובץ... וכשאני מוחק קובץ לצמיתות, איך אפשר לבטל את חלון הAre you sure you want to delete XXX?

25. Started by MDK,

שלום אני נתקל לאחרונה בבעיית תקיעת חלונות ובקושי ללחוץ על מקש ימין של העכבר בMY COMPUTER בלי שהחלון יתקע.. אני חושד כי זה קשור לתוכנה DRWTSN32.EXE...כל פעם שאני סוגר אותה זה סוגר את הEXPLORER הANTI VIRUS והANTI SPYWARE לא מצאו את זה...ככה שאני לא יודע מה זה. וגם חיפשתי את זה וזה מצא את זה בתיקיה SYSTEM32 אז לא ידעתי אם למחוק או לא :-\ תודה על כל מי שינסה לעזור

• 0 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.