עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by slrr,

אחרי שימוש של 10 דקות המסך פשוט קופא ולא התקנתי דרייבר לאחרונה.. אבל לפעמים המסך משתחרר ל3 שניות וקופא שוב בבקשה עזרה..!

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  2. הכיצד ???

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  3. כנראה משעמם לו, הינה קישור למלחמה תהנו... http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=16553&smsMsg=

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  4. כאשר אני מנסה להפעיל אותו מכול מני מקומות הוא נותן לי הודעת שגיאה כזו: "The application failed to initialize properly (0xc0000005)" איך שה WINDOWS עולה מופיע לי השגיאה הזו. במצב בטוח הכל טוב.אין שום תוכנה מוזרה שעולה ברקע. לפעמים אין שגיאה... אבל לרוב יש...(זאת אומרת אחרי RESTART או שתמיד יש את השגיאה בכל הפעלה של REGISTRY או שאין שגיאות בכלל) מה אני יכול לעשות?זה מחרפן אותי! ואין לי את הדיסק של הWINDOWS פה... יש לי WINDOWS XP SP2 מעודכן. אנטי וירוס : NOD32 מעודכן. עבר בדיקת SPY עם כמה תוכנות. תודה רבה לכולם! אם צריך עוד פרטים תגידו.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  5. Started by m_g,

אני רוצה להתקין dreamscene על XP זה מאפשר לך להריץ סרטים באיכות HD על ה BACKROUND של הדסקטופ אפשרי? אם כן איך?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by shainov,

שלום לכולם, ברשותי הלוח הנ"ל ויש לי בעיה עם התקן הקול. למרות שבמנהל ההתקנים לא מופיע לי שום בעיה עם שום דבר בעצם הMP מסרב להשמיע כל סוג של קול וטוען כי לא הגדרתי את הקול. יש לציין שהוא מחובר לMB דרך HD-AUDIO האם לחבר אחרת? דרך AC97 אולי?? בהתקנת הDRIVER פשוט לקראת הסוף מופיע לי שגיאה 000001 ונסגרת התוכנית.מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, אני עובד עם win7pro 64bit. חיברתי למחשב דיסק קשיח ide באמצעות מתאם usb. הדיסק לא מזוהה במחשב, וגם לא שום דיסק אחר. כמובן שהדיסק מחובר גם לחשמל. הבנתי שהדיסק אמור להופיע במחשב בתור כונן נוסף (כאילו חיברתי דיסק און קי). מישהו נתקל בבעיה? האם יש הגדות כלשהן שצריך שמומלץ לבדוק? אשמח לתגובות ולרעיונות. תודה.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by ea666,

שלום. כאשר אני לוחץ מקש ימני על אייקון אז יש לי תפריט עם מלא דברים שאני לא משתמש בהם כמו winzip, winrar וכדומה. רציתי לדעת איפה אני מבטל את האפשרויות האלה

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  9. Started by shimon956,

שלום לכולם היום חזרתי והדלקתי את המחשב והוינדוס עלה לי ואז להפתעתי גילתי שהמעבד מתאמץ על 100% וראיתי מה תופס אותו וראיתי שזה היה system שתפס כ 224k הנה תמונה שתפסתי ככה בפוקס עכשיו לא רק זה ניסתי לכבות את זה וזה פשוט אחרי כמה פעמים הפעיל את החלון הידוע של ה 60 שניות בלי שיכולתי לגעת בו ואז זה עשה לי ריסט וחזר ולא היה לא ראיתי שוב את הקובץ והמעבד לא היה על 100 אחוז הכול היה רגיל אז סרקתי עכשיו לפני שתישאלו אז כככה יש לי xp כמובן אם sp1 הכול מעודכן עד לעידכון האחרון כולל האנטי וירוס שלי וכולל ה התוכנה של הספי וורס וגם תוכנה מצוינת של סוסים טוראנים ויש לי גם פייר וואל מצוין שמעודכן עכשיו סרקתי אם כול התוכנות ולא מצאתי שום וירוס או בעיה זה ממש מוזר אולי מישהו יכול…

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by tzahi16,

היתקנתי ויסטה SP1 ולאחר הריסטרט שבסיום ההתקנה הווינדוס לא מגיב בכלל ואין שום הודעה לא יודע אם זה חשוב אבל התקנתי על VIRTUAL PC מה זה יכול להיות?

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by Guy950,

יש לי ויסטה פרימיום 64 סיבית שנרכש לפני 3 חודשים עם מחשב חדש, גרסת OEM. אני מעוניין להשתדרג לWIN 7 כשהוא ייצא, אבל הבעיה שעל הויסטה שלי שילמתי 600 ש"ח ואני לא רוצה עכשיו ללכת לחנות ולקנות ב1000 ש"ח את הWIN 7, יש אפשרות שאני אוכל לשדרג את הווינדוס דרך הויסטה? בדרך חוקית כמובן. בווינדוס ויסטה פרימיום יש אפשרות לשדרג לשאר גרסאות הויסטה בסכום מסויים, יהיה אפשר לעשות את זה גם עם הוינדוס 7? מה שכן, אם אני מתקין את הWIN 7 אני חייב למחוק את הויסטה לחלוטין וכל מה שיש בדיסק הקשיח או להתקין את זה וזה פשוט יחליף את הקבצים הנוכחים וככה הכול יהיה מושלם ובסדר? לגבי הויסטה השאלה שלי היא מה החבילה SP2 כוללת?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  12. Started by PayneBack3251,

שלום רב לפני כמה חודשים התקנתי את ויסטה על הארדיסק הנפרד שיש לי עכשיו כבר הרבה מאוד זמן אני לא משתמש בו ואני רוצה למחוק אותו ניסיתי ידנית לא הלך ניסיתי לפרמט את הכונן לא הלך... איך אני מוחק אותו ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by Green,

שלום רציתי לדעת איך משנים את הצבעים בXP איפה שיש את האפשרות לבחור כחול,ירוק זית או כסף אני רוצה לעשות כזה רק נגיד בשחור אז איך עושים את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by mzini,

היי... יש לי בעיה עצבנית באינטרנט אקספלורר בכל פעם כמעט שאני פותח אותו אחרי מספר דקות או אחרי שעה מופיעה לי הודעת שגיאה של WIN וכשאני פותח אותה מופיעה לי השגיאה הבאה... ומיד לאחר מכן אקספלורר נסגר. אשמח אם מישהו יודע במה מדובר.. תודה מראש... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by darktetris,

שלום אני מבקש לדעת איך אני עושה שאני פותח את המחשב שלי הוא יבקש ממני ססימא שרק אני אדע אותה אני פשוט לא רוצה שאחים שלי יכנסו לי למחשב

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  16. למרות שסימנתי את הוי ליד לזכור סיסמא ועשיתי את כל הסימונים בכל המקומות כל פעם שאני יוצא מהאוטלוק ונכנס מחדש הוי שליד הזכור סיסמא מסומן אבל הסיסמא לא נשמרת! מישהו מכיר את הבעיה הזאת? עריכת המודר: בבת אחת אתה עובר על שני חוקים: - הכותרת שלך הייתה בסדר גמור, ואתה בחרת להכניס בה "דחוף" כדי להרוס אותה. - הקפצת את הת'רד הזה ללא בושה. אז הכותרת נערכה למקורית, והודעת ההקפצה נמחקה. ראה זאת כאזהרה ראשונה אליך.

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  17. כשאני עושה פרטישן 1 יש לי 198 ג'יגה ושאני עושה 2 פרטישנים יש לי רק 134 ג'יגה. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  18. חבר שליעשה שתי משתמשים במחשב, אחד מנהל ושני משתמש מוגבל, עכשיו הוא יכול להכנס לXP אבל הוא לא יכול להתקין או לשנות דברים בליהסיסמה (שהוא שכח אותה) יש לו XP מקורי, עםכל הדברים.. יש דרך לבטל\לפרוץ את הסיסמה חוץ מלפרמט את המחשב? :-\(ואין לו מחיצה בהארד דיסק ככה שהכול למחק לו) אשמח לקבל תשובה בהקדם, גיל.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by Tbox27,

שלום לכולם , לאחרונה הופתעתי לגלות שיש תהליך תחת המשתמש שלי בווינדאוז בשם pokapoka79 התהליך אינו מזוהה עם התוכנות שאני מפעיל עקבתי עד לקובץ המקור שלו שנמצא בתקיה של הווינדאוז אך אינני מצליח למחוק אותו , הוא בשימוש כל הזמן וכשאר אני מנסה לסגור אותו דרך מנהל המשימות הוא פשוט נפתח מחדש ... חשבתי אולי להכנס דרך הסייפט מוד לווינדאוז ולנסות למחוק אותו , אך כשאר אני מאתחל את המחשב ולוחץ על כפתור ה - F8 אני מגיע למצב בו אני יכול לבחור ממה המחשב יעשה BOOT ואין אפשרות להכנס לסייפט מוד אם מישהו יודע כיצד למחוק את הקובץ הנ"ל אני אשמח לדעת , והאם יש דרך נוספת להכנס ל סייפט מוד ?

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  20. שלום לכולם. במחשב של אח שלי יש בעייה - התקינו לו ווינדוס XP SP2 לאחרונה, ואחרי ההתקנה בכל פעם שהוא מפעיל את המחשב, אחרי הטעינה של הווינדוס, המסך נהיה שחור והווינדוס לא עולה. המחשב עולה במצב בטוח, ולא מעיד על בעיות. אבל במצב רגיל, לא עולה. מישהו מכיר את הבעייה? פיתרון? תודה, אמיר.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by glik2,

שלום המחשב שלי זוחל .הוא מאוד איטי . ראיתי שבתוך תיקיה temp יש לי 26.5G . שאלתי אפשר למחוק את התיקיה זאת ?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by hellyeahmofo,

סרקתי עם ביטדינפדר 9 נתן ללוג לדבר Movedמה זאת הספריה הזאת, C:\System Volume Information\_restore{093E8EF5-031C-42E8-B267-BF730E1A8417}\RP53 למה היא מלאה בטרויאנים ?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by uzi230,

אוקיי אוקיי, אז ככה: אני ממש צריך לפרמט את המחשב שלי. לפרמט אותו לגמרי. כלומר, להשמיד כל פיסת מידע שעל ההאדיסק ולהתקין מחדש את windows xp pro sp3. במסך ההתקנה הכחול, כאשר אני מגיע לחלק (החשוב!) שבו אני מוחק את הכוננים, כשאני מסמן את כונן C ולאחר מכן לוחץ D על מנת למחוק את הכונן, מתקבלת ההודעה הבאה: "Setup is unable to perform the requested operation on the selected partition. This partition contains temporary setup files that are required to complete the installation." מה עלי לעשות?!

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by Bartleby,

שלום, הבנתי שאת ויסטה מותר להעביר רק פעם אחת למחשב אחר. או יותר נכון לא כ"כ הבנתי... מה זאת אומרת? אם עכשיו התקנתי ויסטה על המחשב ובעוד שנתיים אני משדרג את המחשב אז זהו? מה יהיה אם שנתיים אחרי זה אני שוב משדרג? לא יכול להתקין אותה כבר? ובכלל, איך הם בכלל יכולים לבדוק את זה מבלי לאסוף מידע מזהה מהמחשב שלי? שאלה אחרונה, אם אני מפרמט את המחשב הנוכחי, אני יכול אחרי כל פירמוט להתקין את VISTA שוב? או שגם פה הם יגבילו אותי ויקבעו לי כמה פעמים מותר לי לפרמט? קישור לידיעה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3314897,00.html

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  25. קיצר בזמן שאני משחק gta פתאום נתקע לי המחשב ... זה אף פעם לא קורה ... והייתי צריך להפעיל מחדש את המחשב ... קיצר כשאני רוצה להיכנס לווינדוס מופיעה לי שגיעה שאומרת שהקובץ הזה (windows\system32\winload.exe) פגום או חסר . טוב עכשיו אמרתי אין לי כוח לפרמט וזה אזז אני יעביר את ההארדיסק שלי למחשב אחר ויעתיק את הקובץ משם ... מסתבר שאין כזה קובץ בכלל ? לא מצאתי שום קובץ בשם הזה בשני ההרדיסקים (של שלי ושל המחשב השיני ? ) קיצר בסופו של דבר פירמטתי אבל השאלה שלי היא מה הייתה הבעייה פה ואולי היה עוד דרך לפטור אותה ?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.