עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by eran256,

יש לי WINDOWS 7 ובזמן האחרון כל יומיים 3 המחשב קורס עם מסך כחול, (לדעתי זה מאז שהתקנתי SERVICE PACK 1). זה הקובץ שנשמר בMINIDUMP בפעם האחרונה, http://www.f2h.co.il/bf6tnixf30vt אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את התקלה. תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  2. Started by boss,

אני לא הצלחתי לתקן אותו..אבל אינטרנט עובד רגיל. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by Rafi921,

כל כמה זמן יכול להיות שעתיים ויכול להיות חצי שעה אני מקבל מסך כחול, לא ממש קשור למה שאני עושה קוד השגיאה: 0x0000008E (0x80000004 , 0x0e6d60b4, 0xAA33C38, 0x00000000 ניסיתי לבדוק את הזיכרון, כרטיס מסך, מעבד אבל התוצאות היו בסדר מישהו יודע מה הבעיה? מפרט: E6550 MSI neoF p35 hd4850 enarmax pro 425 hitachi deskstar 500gb st31000333AS WD6400AAKS wd800JD

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  4. Started by RobiNooB,

בתמונה...היה לי קודם (אין לי מושג למה ולאן זה נעלם) לשונית גם של SECURITIY ככה שיכלתי לנעול תקיה מסויימת א.איך אני מחזיר את זה ? ב. בזמנו עשיתי מן אפשרות ב WINDOWS שע"י מקש ה WINDOWS+L המחשב היה ננעל ...איך אפשר להחזיר את זה ? תודה ! ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by neo690,

מדובר על מחשב נייח ישן AMD Athlon 64 3200 Windows XP 32BIT 1024MB זיכרון פירמטתי אותו, התקנתי את הדרייברים וכעת שמפעילים שירים ב windows media player או ב winamp אז לא שומעים אותם ברור אני חושב שזה בגלל שיש כל מיני תוכנות שהתקנתי ותהליכים שמופעלים עם העלייה של ה windows ומורידים את הזיכרון הפנוי איך ניתן לדעת מה נחוץ ומה לא?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  6. Started by dyn,

לפי מה שהבנתי מכמה חברים win xp sp2 professional לא תומך ב 4 ג'יגה זיכרון. לפי מה שאני יודע מע' ההפעלה הזאת יכולה לתמוך עד 4 ג'יגה כולל... אז השאלה שלי אליכם היא אם אני אוכל להתקין win xp על המחשב החדש שאני הולך לקנות שיהיה בו 4 ג'יגה ראם

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  7. התקנתי ווידנוס חדש והוא בעברית וזה ממש לא נוח לי, יש דרך להפוך את הממשק והכל לאנגלית? אם כן, איך? תודה.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  8. שלום לכולם! יש לי בעייה די רצינית שהייתי שמח אם משהו יוכל לעזור לי.... ברשותי וינדוס 2000 פרו - אחרי שהתקנתי אותו, שמתי לב שהתפריטים הם באנגלית... ניסיתי למצוא את Language Pack בדיסק של הוינדוס 2000... (יש לציין שהוא מקורי!), אך הוא פשוט לא נמצא!!! משהו יודע אולי איפה אני אוכל להשיג את זה - אני יודע שזה די ישן... אבל בכל זאת אולי לשמהו יש רעיון!!! מה שכן אני יודע שקוראים לזה Microsoft Windows 2000 Multilanguage Version או בשם אחר - Disk 11! בתודה רבה רבה רבה רבה אדי

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  9. תודה.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by צםא,

גיגלתי הרבה בנושא ולא מצאתי פתרון... גלשתי לי לתומי בYNET ולפתע קיבלתי מסך כחול עם הרבה דברים שהראה לי באחוזים dumping phisycal memory 0-100 שם זה היה תקוע, כיביתי את הנייד והדלקתי, והוא פשוט היה מסך שחור, ואחרי כמה דקות ללא ניסיונות, הוא עולה, ואחרי ממש דקה-שתיים נהיה מאוד איטי וקורס(פשוט העכבר כבר מאט והמחשב נכבה מיד) הסתכלתי על הTASK MANAGER כשזה קורה, הCPU התרחפן, ולא מצאתי PROCESS שמתפרע, וזה כשרק הטאסק מנג'ר פועל. אני לא מבין מה גורם לקריסות, בעליה של המחשב יש לי אופציות start windows normally locate startup problems הLOCATE קורס, מחשב נכבה, הפעלה רגילה עולה סבבה ואחרי שתי דקות נכבה במקום. מישהו מכיר את הנושא? תודה

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  11. Started by yirmio,

שלום! אני רוצה לשדרג לWIN7 64BIT, כרגע יש לי את הגרסא של 32BIT והיא עובדת חלק. יש לי מעבד E8400 עם 4 ג'יגה זכרון. תוכנות שאני משתמש photoshop cs3 spss chrome office 2007 האם צפויות בעיות? תודה!

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by yuda911,

שלום לכולם! קניתי מחשב חדש ואני עוד מעט אמור לקבל אותו... 8) המפרט בערך כזה: מעבד: AMD ATHELON 3500 64Bit זיכרון: Kingstone 1GB DDR2 667Mhz דיסק קשיח: 250GB SATA2 7200RPM 16MB כרטיס מסך: GIGABYTE 7300GT 256MB קודם כל אני מניח שכדאי לי להתקין ווינדוס XP 64bit, לא? ואם לא אז למה לא? דבר שני... מה לעזאזל אני אומר לעשות עם 250GB??? :-\ אמנם יש לי הרבה מאד סרטים ושירים אבל איך לדעתכם אני אמור לחלק את ההארד דיסק? מחיצה נפרדת לווינדוס ומנחיצה נפרדת לתוכנות ומחיצה נפרדת לסרטים, שירים ומשחקים? (וכמה ג'יגה כל מחיצה?) או שלתוכנות ולווינדוס יהיה אותה מחיצה ומחיצה נפרדת לשירים, סרטים, משחקים וכו'? (וכמה ג'יגה כל מחיצה?) או שבכלל כדאי לי סידור שונה? מה דעתכם? תודה מראש........ :-*

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  13. Started by avihneo,

מפרט מעבד:Core 2 Duo E6400 Intel מודל : E6400 מהירות:2130MHZ זיכרון מטמון:2048 התאמה ל:LGA775 מהירות באס:1066MHz לוח אם:GA-965P-S3 GigaByte חברה:GIGABYTE מודל:GA-965P-S3 צ'פים:Intel 965P-Express התאמה למעבדי:Intel Core 2 Duo/Intel Core 2 extreme LGA 775 זיכרון : תומך בDDR 2 800/677/533MHz מהירות באס:1066/800MHz חיבורים : PCI-Express X16 חיבור 1 PCI-Express X1 חיבור 3 PCI-Express חיבור 3 זיכרון:512Mb TwinMOS חברה:TwinMOS מודל: DDR 2 נפח:512Mb מהירות:667MHz כמות: X2 מחיר לאחד:350 כרטיס מסך:ATI RADEON X1600PRO מנוע גרפי:ATI RADEON X1600PRO חברה:ATI זיכרון:512Mb DDR2 קלוק מנוע:500MHz קלוק זיכרון:540MHz סוג חיבור:PCI-Express טלויזיה:TV OUTPUT קיים זי…

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  14. Started by shimon956,

שלום לכולם היום חזרתי והדלקתי את המחשב והוינדוס עלה לי ואז להפתעתי גילתי שהמעבד מתאמץ על 100% וראיתי מה תופס אותו וראיתי שזה היה system שתפס כ 224k הנה תמונה שתפסתי ככה בפוקס עכשיו לא רק זה ניסתי לכבות את זה וזה פשוט אחרי כמה פעמים הפעיל את החלון הידוע של ה 60 שניות בלי שיכולתי לגעת בו ואז זה עשה לי ריסט וחזר ולא היה לא ראיתי שוב את הקובץ והמעבד לא היה על 100 אחוז הכול היה רגיל אז סרקתי עכשיו לפני שתישאלו אז כככה יש לי xp כמובן אם sp1 הכול מעודכן עד לעידכון האחרון כולל האנטי וירוס שלי וכולל ה התוכנה של הספי וורס וגם תוכנה מצוינת של סוסים טוראנים ויש לי גם פייר וואל מצוין שמעודכן עכשיו סרקתי אם כול התוכנות ולא מצאתי שום וירוס או בעיה זה ממש מוזר אולי מישהו יכול…

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  15. שלום אם אני עושה קליק ימני על תקיה אני מקבל יותר מדי אפשרויות שאני בכלל לא צריך יש אפשרות שבה אני ידלל(ימחק) אותם וישארו רק מה שאני צריך הינה תמונה למה שאני מתקוון [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  16. Started by langa,

שלום לכולם אני משתמש במחשב שלי ב- winxp sp2 והגדרתי שני משתמשים: 1: מנהל ו- 2: poweruser. שאני נכנס כ- user אין לי אפשרות מחיקה קובץ בשום חלק במחשב כונן c ו- D. יש לציין שלכתוב וליצור קבצים חדשים אין לי בעיה, וזה למרות שלא הגדרתי שום איזור שלא נגישים לuser רגיל. כמובן שאני נכנס כמנהל אני יכול למחוק קבצים. איך אני מבטל את האיסור מחיקה.

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  17. היי התחילה לי היום בעיה שהמחשב קופא, היום בבוקר הוא קפא 2 דקות אחרי שהפעלתי אותו גם לאחר ריסטרט, וגם אחרי עבודה של 5 שעות הוא נתקע פתאום בלי להודיע, עוד לא הייתה לי את הבעיה הזאת אף פעם ואני אובד עצות.

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by Guy950,

לפני שאני אתחיל אני אגיד שאת הבעיה הזאת פירסמתי מספר פעמים בפורום ווינדוס ורשתות וכמובן אף אחד לא טרח לעזור לי. אני מבקש בשיא הרצינות שהפעם תקדישו לי קצת מזמנכם כדי לעזור לי בבעיה שלי כי היא ממש בלתי נסבלת ומפריעה לי לתפקד עם העבודה שלי. עכשיו אני גם אמור ללמוד ובמקום זה עוד פעם אני חייב להקדיש מזמני למחשב הנתקע כדי שיפסיק להפריע לי. לפני כחודש וחצי קניתי מחשב (המפרט בצד) והוספתי לו כרטיס רשת אל-חוטי (http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1084) ואנטי וירוס איסט (http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=842) וכמובן הם הותקנו בחנות. בחנות המחשב לפני זה נבדק ואחרי שהבדיקות עברו בהצלחה לקחתי אותו הביתה ועל הרגע הראשון שחיברתי אותו למסך ולחשמל המחשב נתקע. אמרתי "ב…

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  19. היי ישנם אתרים שקשה לקרוא את הטקסט כי הוא כתוב בלבן על רקע שחור, האם יש אפשרות לשנות את זה ב-IE6 או ע"י תוכנה או ADD-ON כלשהו? ( http://www.iriveramerica.com/products/iFP-190T.asp ) לדוגמא (שאני מתכוון לקנות.... )

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  20. Started by kobi_af,

שלום כרגע פירמטתי את המחשב ושמרתי את תיקיית temporary files folder במטרה לשמור את כל ההתחברויות שלי לאתרים שונים שישמרו שמות המשתמשים והסיסמאות,כרגע אני מנסה להעביר את הקבצים ששם לתיקייה המקורית אבל פשוט אי אפשר להעביר לשם קבצים. ניסיתי לשנות את מיקום התיקייה לתיקייה המגובת אך עדיין זה לא אפשרי הוא פשוט פותח תיקייה חדשה. יש למישהו רעיון איך אפשר להעביר את הקוקיס הישן לתיקייה החדשה?

21. Started by eliau21071981,

יש אפשרות לעשות משהו חוץ מפרמוט? מדובר ב XP PRO

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by p5gd2x,

שלום לכולם... כאשר הדלקתי (או אחרי הריסט) את המחשב הבחנתי שנעלמו לי אייקונים ותוכניות של WIN האייקון של Explorer והאייקון של outlook שאותם יצרתי מחדש אך בWIN חסרים לי המשחקים והכלי בידור שבתפריט מופיעים כריק מה עליי לעשות? תודה מראש.....

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  23. הוא החזיר את זה יותר מדי אחורה והוא רוצה להחזיר את הWIN לכמה חודשים קדימה.. זה אפשרי? או שמרגע שעשית שיחזור אז אכלת אותה? ממני,

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  24. בכל אופן יש לי SP2 ואני מתלבט עם לעושת עידכון כי אמרו שזה דופק את מערכת ההעלה למי שאין עותק חוקי של המערכת. לכן אני מתלבט, רציתי לדעת אם כדאי או לא כדאי ואם יש סיכון מסויים. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים