עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Crazy Timmy,

שלום לכולם .. אני צריך עזרה אני כבר הרבה זמן מחפש קובץ אימייג של מערכת הפעלה אונברסלית הכוונה למשל קובץ בפורמט של GHOST של מערכת הפעלה XP עם כול התוכנות בפנים ושהיא תתאים לכול מחשב ללא בעיית ציפסטים ודרייברים ... שאחרי הטעינה היא פשוט תתחיל לאתר חומרה לבד או עם מישהו מוכן להסביר לי איך אני בונה כזה דבר לבד :s05: תודה לכולם ... ;D

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by blackbimer,

?? ?? ט??????‗?זא?א‗???ה?‗ זה מה שרואים שאני מנסה לכתוב בעברית... לךא יודע למה ואיך יש לציין שאי סי קיו אני יכול לכתוב וגם בצא'טים ובכתבן ל ווינדוס... משום מה השפה פתאום נעלמה לי מה הבעיה?? תודה

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by Wiz01,

קודם כל שהמחשב עולה אז יש כזאת הודעה של הלוח אם ורק אם אני לוחץ F4 הוינדוס עולה, איך אני מבטל את זה? (זה התחיל לקרות לפני יומיים בערך) עוד דבר קטן זה שהוינדוס מבצע סריקה לשגיאות בהתחלה לפני שהוא עולה הוא אומר לי שהוא לא הצליח למצוא את הקובץ autoChk.exe שנמצא בC:\Windows\System32 והוא שם חוץ מזה שאני מנסה לעשות סריקה ידנית (לחצן ימני על הכונן ובדוק לשגיאות בכונן) זה לא עובד . תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  4. מאז שיצרתי יוזר נוסף במחשב (עכשיו יש שניים) לוקח למחשב המון זמן להיכבות ולפעמים הוא נתקע בחלון של הכיבוי (חלון תכלת שרשום בו WINDOWS מבצע כיבוי). דבר נוסף זה שבמעבר בין היוזרים המסך מבצע קפיצה (כמו שמשנים הגדרות שלו). מישהו יודע מה אני יכול לעשות בשביל לפתור את שתי הבעיות??

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  5. יש לי זיכרון DDR2 1066MGHZ 4GB ואני רוצה לדעת כיצד אני יכול לגרום למערכת לעבוד יותר מהר מהרגיל. כיצד להגדיל את הזיכרון הוירטואלי במערכת ההפעלה. אשמח לדעת איך . שבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  6. עכשיו כונן C התנפח בעוד 400MB. איך אני מסיר את הקובץ שהורד אך לא הושלם? IE6 XP

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  7. רציתי להתייעץ אתכם בקשר לבחירת WINDOWS VISTA האופטימלי בשבילי. יש לי 1 GB זיכרון. מעבד 2.6 DUAL CORE. כרטיס מסך GFORCE 7300 GS. אני רוצה שיהיה בויסטה AERO ואת כל שאר הפונקציות אבל אני רוצה גם להריץ משחקים על הויסטה ושהם יעבדו כמו ב XP(+-). אני צריך אותו גם בשביל עבודות עם VISUAL STUDIO וקצת אופיס מדי פעם. על איזו גרסא של ויסטה אתם ממליצים לי ללכת?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by Thunder Storm,

טוב אז אחריי המסכים הכחולים שהיו לי ביצעתי פירמוטט ובנתיים אין מסכים כחולים אבל עכשיו בעיה היא.. יש לי מעבד 3.06 וג'יגה ביית ראם ואת האשאר אפשר לראות במפרט, ועכשיו שאני מפעיל תוכנה למשל לוקח לזה שעה עד שהוא מפעיל אותה או שאני ניכנס לאקספלורר, אני יודע שיצא לזה פיקס- נתנו אותו כאן והורדתי אותו והתקנתי וזה לא עזר, רציתי לישאול אם יש עוד פיקס או האם יש דרך לעשות שזה לא יקרה? בנוסף גיליתי שהפיקס מתקן את הקובץ: ntdll.dll השגתי את הקובץ הזה אבל לא הצלחתי להעתיק אותו לתקיית ה- SYSTEM32 כיוון שהוא בפעולה, האם יש דרך להעתיק את הקובץ? אני יודע שזה אפשרי דרך דוס השאלה איך אני עושה את זה..? שוב תודה מראש לכולם :'(

9. ברשותי פנטיום 3 עם XP2 ויש לי אופציה בווינדוס אפדייט לשדרג ל-XP3 המידה והשדרוג מכביד ומעמיס יותר מהנוכחי, אז לא אשדרג.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  10. ישנו תהליך שכפי שהבנתי שייך למיקרוסופט ושמו הוא drwtsn32.exe או בשמו המלא Dr. Watson. עכשיו התהליך הנ"ל בתדירות די תכופה מקפיא לי את שולחן העבודה ואני צריך 'לחסל' את התהליך הנ"ל כל פעם מחדש כדי 'לשחרר' את ההקפא. למישהו יש מושג במה מדובר והאם ניתן למחוק תהליך זה בצורה כזו או אחרת או שמא לטפל בו בצורה כלשהי? תודה מראש לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  11. Started by amity1987,

שלום אחים שלי! בעת העלאת המחשב תהליך סריקת ההתקנים עובר חלק ולאחר מכן אין הצגה של בחירת מערכת הפעלה מה ניתן לעשות ע"מ לפתור את הבעייה הבעייה נוצרה כתוצאה מהתקנת קובץ שנועד לפרוץ את תוקף וינדוס 7 תודה למי שיעזור

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by Lanzar,

שלום לכולם מותקן אצלי VISTA ULTIMATE, התחילה בעיה לפני יומיים שההארדיסק פשוט לא נח לרגע, כמובן שהביצועים של המחשב עלובים בהתאם, הרצתי SPYBOT והוא מצא ותיקן שגיאות, הרצתי שוב ולא נמצאו עוד שגיאות, נכנסתי ל MSCONFIG וביטלתי כל מה שעולה ב STARTUP, והבעיה ממשיכה... ה CPU נמצא רוב הזמן על 2%, ויש המון זכרון פנוי (3GB) הבעיה היא רק ההארדיסק שעובד שעות נוספות... מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש. ברק.

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  13. Started by p_q,

אני רוצה לצרוב דיסק איתחול(של WIN98) עם האפשרות: "press any key to boot from cd" (כמו דיסק ההתקנה של XP) את הצריבה אני יודע אבל איך מוסיפים את האפשרות השנייה? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by Yehudaa,

יש לי ניסיון עם הום פרימיום וויסטה עסקים . האם אפשר להסתפק בבסיק ? מה יחסר לי אם אקנה את זה?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  15. Started by katzomri,

לא עובד לי ה AERO יש לי ויסטה ultimate 64bit מה יכולה להיות הסיבה?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  16. Started by qt1h00,

שלום, אני לא מצליח לפתוח דפי אינטרנט מסויימים שאני יודע שמשתמשים ב ACTIVEX למטה הוא כותב לי ERROR ON PAGE. כמו כן יש דפים בעיקר בפורומים שאני מנסה להתחבר לפורום והוא פשוט חוזר לי למסך שלפני ההתחברות כלומר לא נכנס לי לדף ההתחברות בכלל.. החלונות שלי מעודכנים הכי שיש והורדתי את הגדרות האבטחה למינימום... מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  17. כל התוכנות האלה שעובדת בצד ימין למטה אתם מכירים אותם... עכשיו יש לי שם הרבה תוכנות שנראה לי שמאיטות תמחשב באופן מיותר... עכשיו רציתי לדעת איך סוגר את כל היישומים שעולים בזמן שאני מפעיל תמחשב שלא יעלו כמו כל פעם... כי ככה המחשב עולה לאט וגם עובד לאט לפי מה שאני יודע... יש איזה משו בהגדרות של ה-VISTA עצמו שיכול לטפל בזה? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  18. Started by Dilbert Marker,

כבר תקופה ארוכה שאני לא ממש יכול לראות חלק גדול מהסרטונים באינטרנט, רובם פשוט מופיעים בצבעים פסיכודליים. זה נראה ככה: דוגמאות לסרטונים בהם יש את הבעיה הזאת: http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=77041&bz=11 http://news.walla.co.il/?w=//914224 סרטונים מסויימים דווקא עובדים בלי בעיה, למשל אלה: http://video.craveonline.com/video/comingsoon/?showVideo=1512&statsid=26&pid=1 בסרטון הזה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3255883,00.html דווקא קורה משהו מעניין. בפרסומות של טושיבה ושל YNET הבעיה מופיעה, אבל הסרטון עצמו פועל מצויין. נראה לי שהבעיה קשורה למדיה פלייר, באתר מסויים אני אפילו זוכר שאפשר היה לבחור אם לראות את הוידאו בQUICKTIME א…

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by rino,

כשאני מנסה לפתוח אל הOUTLOOK EXPRES מופיע הודעה זו " אין אפשרות לפתוח את תקיות הדואר האלקטרוני המשמשות כברירת מחדל" . והOUTLOOK נסגר. ניסיתי לתקן את הOUTLOOK עם דיסק ההתקנה של אופים ואף הסרתי והתקנתי מחדש אך ללא הועיל. מישהו מכיר את התופעה ואיך מתקנים אותה? :-\

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by naory159,

יש לי במחשב 2 חשבונות משתמשים, אחד מנהל המחשב והאחר חשבון מוגבל. אני התקנתי משחק בחשבון של המנהל, ואני לא יכול לשחק בו בחשבון המוגבל. מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לשחק בחשבון המוגבל?? אותה בעיה יש לי עם תוכנה שהתקנתי בחשבון של המנהל והיא מופעלת אוטומטית בהפעלת המחשב, ובחשבון המוגבל אני לא יכול להיכנס לתוכנה והיא לא מופעלת אוטומטית בהפעלת המחשב... מה אפשר לעשות כדי שהיא תופעל אוטומטית כשאני נכנס לחשבון המוגבל? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by aviram20,

אני מסמן ועדיין אין לי אפשרות לעשות הבא. והוא לא יתקין עד אז.. מה עושים? http://img518.imageshack.us/i/47290398.jpg/

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by elior021,

שלום לכולם. יש לי בעיה והיא כזאת כשאני מפעיל את המחשב הוא עולה לWIN וממש לפני שהוא נכנס לחלונות אני מקבל מסך שחור ושם כתוב no signal ואז המחשב מאתחל את עצמו (עושה ריסטרט) ניסיתי לעלות אותו גם במצב בטוח זה לא עזר ניסיתי לאפס את הביוס גם זה לא עזר מה עוד אפשר לעשות. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  23. שלום. רציתי לדעת מה עדיף - נגיד ויש לי כמה משחקים, ויש לי קיצורי דרך אליהם, שאני שם בתיקייה על הדסקטופ. נגיד ואחד המשחקים הוא BF2, ששותה המון זיכרון. הייתי רוצה לדעת, אם עדיף לשים את הקיצור דרך על הדסקטופ, או בתוך תיקייה? כפי שידוע, קבצים על הדסקטופ מאיטים את זמן ההתחלה (לא אכפת לי כ''כ) אך גיליתי אתמול שאם יותר תיקיות פתוחות (אם אני שם את הקיצור דרך בתיקייה, ומריץ את BF2 דרך שם, בזמן שהתיקייה עוד פתוחה), אז תהליך ה- explorer לוקח יותר זיכרון. עצות? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by saar3,

שלום!! ראיתי אצל חבר שהוא עשה גם וינדוס xp וגם וינדוס vista.עכשיו מכיוון שיש לי כרטיס טלויזיה וכדי שהשלט שלו יפעיל אני חייב גרסת מדיה סנטר,אז רציתי לדעת אם אני יכול לעשות כמו גם xp רגיל וגם גרסת מדיה סנטר של xp.... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.