Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מוזרה ב-boot והיא מתרחשת מאז שהקכבתי את המחשב, פשוט לא התייחסתי אליה יותר מדי ועכשיו קיבלתי עליה עצבים אז הגיע הזמן לראות איך פותרים אותה. בכל מקרה את הלוח אם שלי אפשר לראות במפרט, אני מדליק את המחשב(או עושה ריסט, לא קריטי)הכל עולה יפה, מזהה מעבד ,זכרון, הארדיסקים, מנסה לאתחל מCD ואם אין דיסק של אקספי או כל bootable דיסק אחר אז המחשב פשוט לא עולה. אז כמובן שאני מאתחל את המחשב כל פעם יש דיסק של XP בפנים ,זה לא כזה עניין , אבל זה ממש מעצבן, מה גם שאין לי מושג מה גורם לבעיה. הסדר בboot הוא על Floppy-->CDROM--->Hard Disk ככה שלפי ההגיון אם הוא לא מוצא דיסק בכונן דיסקים הוא פשוט אמור לטעון רגיל מההארד דיסק(כמו כל מחשב אחר מן הסתם) יש לי 5 כוננים קשיחים מחוברים…
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום... אני מקווה שזה הפורם הנכון אם לא תעבירו. אז ככה יש לי שני כתובות דוא"ל שאני משתמש ב Outlook Express שלי. אכשיו איך אני מגדיר ש דוא"ל מכתובת אחת תגיע לספרייה אחת, ודוא"ל של כתובת אחרת יגיע לספרייה אחרת (שניהם בשימוש עם POP3)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם WIN98 בעברית (LOCALIZED). האם מישהו מכיר דרך להפוך אותו לאנגלית (ENABLED) מבלי למחוק את כל מערכת ההפעלה ? בגדול, אני רוצה לעשות לו אפגרייד ל XP אבל ה XP שיש לי הוא באנגלית ולא בעברית ולכן הוא לא מוכן לעשות UPGRADE. אני לא רוצה לפרמט הכל ולהתקין מהתחלה. האם אפשר להתקין WIN98 אנגלי על עהברי ובכך להפוך אותו ל ENABLED ? האם למישהו יצא לעשות כזה דבר ? תודה
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שכחתי את הסיסמה לwindows vista שלי עם איזה תוכנה אני יכול להכנס מהבוט ולשנות ?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
לפחות אחת ל3 פעמים שאני מפעיל את המחשב נעלם לי כונן הצורב... ואחרי ריסט הוא חוזר כאילו לא קרה כלום. מה הולך פה? איפה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שמעתי שיש באג אם קובת שלוקח 100% מהמאבד רציתי לבדוק אם הבאג הזה גם פוגע בי אני פותח תתאסק מנג'ר והוא לא מראה לי את כל ה4 אופציות שיש למעלה ואני לא מצליח לשחרר את זה ולראת את המאבד וכל מה שיש שם זה משה שאני רואה איך אני מחזיר את זה למצבו הרגיל [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי זוחל .הוא מאוד איטי . ראיתי שבתוך תיקיה temp יש לי 26.5G . שאלתי אפשר למחוק את התיקיה זאת ?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
איזה דברים כדאי להתקין במחשב 64 ביט? XP רגילה תדע להפיק את היתרונות שלו?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
http://www.tipandtrick.net/2008/windows-cannot-hibernate-computer-with-more-than-4-gb-memory מסתבר שזו הגבלה של מיקרוסופט כדי לשמור על רמת ביצועים גבוהה של המחשב.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא מודיע לי שהוא מתנצל על האי נוחות אבל אי אפשר להדליק את הווינדוז כרגיל והוא מציע לי 6 אופציות להעלות את הווינדוס אף אחת לא עובדת אפילו הsafe mode זה חוזר תמיד לאותו מסך ??תצילו אותי אנשים טובים מה אפשר לעשות?????????????????
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הבעייה התחילה אתמול...למשל בפורום הזה אני רואה תרד שהופיע אתמול...כאר הוא כאילו הכי חדש...למרות שבפועל יש תרדים חדשים והדרך היחידה לראות אותם היא ע"י הלחצן של הבא בתחתית העמוד ..בדקתי את זה בכמה פורומים והבעייה קיימת בכולם...הדבר הכי מוזר זה שבפורום תצוגה וגרפיקה זה לא קורה ..דבר ממש מוזר...דרך אגב יש לי אספלורר 6 של SP1 תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP ובאחת ההפעלות מחדש בגלל כל ההתקנות החדשות כאשר עושים כיבוי,הוא מספיק להרעיש,כאילו נכנס למצב המתנה,הנורה של הביקורת על המארז דולקת,ואז הוא רושם NOW IT SAFE TO TURN OFF YOUR COMPUTER אני מאמין שזו איזו הגדרה שצריך לשנות,אבל לא יודע איפה,יש למישהו מושג? תודה!
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
ברגע שאני נכנס לתיקיה מסוימת , וקובע שאני רוצה לראות את התוכן שמופיע בה כתמונות ממוזערות , ולאחר מכן אני יוצא שוב וחוזר חזרה לאותה תיקיה אז אני נוכח לדעת שמאפייני התצוגה חוזרים לעצמם שוב ושוב למרות שאני משנה אותם , במילים אחרות המאפיינים לא נשמרים ! כנ"ל לגבי סידור קיצורי הדרך בשורת המשימות בד"כ אני אוהב לסדר את זה בסדר מסוים , בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אז הסדר משתנה שוב ושוב יש למישהו מושג מה זה ?? יש לי אנטי וירוס + פיירוול + אנטי ספיוור .. :s05: ישבתי על זה כמה דקות , הגעתי למצבים שחשבתי על פורמט אפילו שיחזורי המערכת לא עזרו .. בקיצור חפרתי קצת באפשרויות של הנורטון סיסטם וורקס ומצאתי שם תכונה שנקראת SYSTEM OPTIMIZER והיה מסומן שם DONT…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
פתאום התחיל לכתוב ג'בריש במקום עברית רק באקספלורר הנה עכשיו אני כותב במסמך טקסט ומעתיק לאקספלורר וזה בסדר... יש למישהו מושג איך מתקנים את זה ? יכול להיות שנגעתי במשהו ? אגב אנגלית הוא כותב בסדר גמור...
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב AMD 2.2GHZ וזיכרון 2GB, מחשב מינימלי ביותר מותקנת עליו ויסטה 64 ביט בזמן האחרון הוא נהיה איטי בצורה מטורפת אפילו כשפועל רק מסנג'ר ואקספלורר 8 נכנסתי לTASK MANAGER ואני רואה שתי תהליכים שצורכים די הרבה משאבים: SVCHOST שיש כמה ממנו, וTrustedInstaller, כל אחד מהם תופס איזה 300MB הקטע שבגרפים אני רואה שהCPU בכלל לא מנוצל עד הסוף, הוא מגיע רק ל40 אחוז גג והזיכרון תפוס על 1.3 מתוך 2 מה הבעיה פה? ולמה המחשב כזה איטי?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
למה המחשב סתם ככה אח שהוא עובד משהו כמו שעה או יותר פתאום מפעיל את עצמו מחדש...?? עזרה בבקשה, תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
על שתי התוכנות יש אייקון של "מגן"איך אני מבטל את זה? גם ב security center ניסיתי לשנות לכך שלא יודיע על "אישור" וזה לא עוזר.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הוינדוס הינו SP2 וזה קורה בכל וינדוס שאני מתקין אחרי הודעת הארור הדבר היחידי שנפגע זה הכרטיס קול אין שמע !!! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
יש בדיסק קבצים הנקראים BOOT.CTALOG ו BOOT.BIN איזה מהם הוא משמש כBOOT? אני משתמש בתוכנה UltraISO איזה מהם אני צריך לקבוע כקובץ בר-אתחול?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
תמיד שאני מחבר לו את הIHP120 (שהוא גם HD נייד לכל דבר) הוא יוצר שם את הסיפריה שלו (SYSTEM VOLIUM INFORMATION) אפילו שביטלתי את הSYSTEM RESTORE לכונן G (שהאות .ע תמיד מוקצית לכונן זה) ומיותר לציין שאני לא יכול למחוק את הסיפריה הזו. יש איזו הגדרה שהוא לא יעשה את הסיפריה הזו ל התקנים ניידים או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
כל התוכנות האלה שעובדת בצד ימין למטה אתם מכירים אותם... עכשיו יש לי שם הרבה תוכנות שנראה לי שמאיטות תמחשב באופן מיותר... עכשיו רציתי לדעת איך סוגר את כל היישומים שעולים בזמן שאני מפעיל תמחשב שלא יעלו כמו כל פעם... כי ככה המחשב עולה לאט וגם עובד לאט לפי מה שאני יודע... יש איזה משו בהגדרות של ה-VISTA עצמו שיכול לטפל בזה? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מצגות (עברית\אנגלית, לא באמת משנה) בנושאי Windows Infrastracture. בשביל הרצאה שאני מעביר אני צריך מצגות שמסבירות על ההבדל בין רשתות managed (ז"א עם DC וכאלה) לunmanaged. בתכלס- הסברים ברמה סבירה על 2003 server, DFS, TS, GPO וכדומה. חפרתי בגוגל ולא מצאתי משהו מתאים. יש למישהו כיוונים? (קורסים שעברתם, דברים בסגנון?) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
כבר תקופה ארוכה שאני לא ממש יכול לראות חלק גדול מהסרטונים באינטרנט, רובם פשוט מופיעים בצבעים פסיכודליים. זה נראה ככה: דוגמאות לסרטונים בהם יש את הבעיה הזאת: http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=77041&bz=11 http://news.walla.co.il/?w=//914224 סרטונים מסויימים דווקא עובדים בלי בעיה, למשל אלה: http://video.craveonline.com/video/comingsoon/?showVideo=1512&statsid=26&pid=1 בסרטון הזה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3255883,00.html דווקא קורה משהו מעניין. בפרסומות של טושיבה ושל YNET הבעיה מופיעה, אבל הסרטון עצמו פועל מצויין. נראה לי שהבעיה קשורה למדיה פלייר, באתר מסויים אני אפילו זוכר שאפשר היה לבחור אם לראות את הוידאו בQUICKTIME א…
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-