עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום קניתי מחשב חדש פנום 2 965 4 גיגה זיכרון 5850 התקנתי ווינדוס 7 והכל היה מעולה. באתי היום בנוסף להתקין ווינדוס אקס פי על כונן אחר ריק לחלוטין כנראה שהווינדוס היה 32 ביט והמחשב שלי 64 ביט אז לאחר שהוא סיים את כל ההתקנה הוא בא להפעיל את הווינדוס ורושם ADISK READ ERROR OCCURED בבקשה עזרה איך אני מעלה את הווינדוס 7??? מחקתי את הפרטיטישין שדל הווינדוס אקס פי ועדיין הבעייה. איך מסדרים את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by asilbob,

אני מתקקין לחבר תמחשב עכשיו יש לו ווינדוס מקורי ללא חבילת שירות עכשיו בהתקנה אחרי שהמסך עושה פירמוט אז רשום שהוא מפרמט ואז מתקין ואז שהוא בא לעלות תמסך הכחול הזה נריאה לי אחרי המסך הזה http://213.8.106.62/windows/win/images/FormatXP_012.png אז אני מקבל מסך כחול עם שגיאה ואין למחשב עצמו SATA אז מה יוכלה להיות בדיוק הבעיה ?

3. Started by pichu7,

שלום, יש לי XP חוקי עם SP2 מובנה. לאחרונה ניסיתי להתקין אותו על כונן חדש לשיפור ביצועים (יש לי 3 כוננים לא ב RAID). לצערי לאחר ההתקנה מתגלות תופעות מוזרות ושגיאות מוזרות כמו בעיות תצוגה, חוסר תאימות עם דרייברים, IE קורס וכיו"ב - כל זה ממשיך גם אחרי התקנת SP3 וכלל העדכונים. (פירמטתי והתקנתי כבר 3 פעמים השבוע....\). הרצתי SFC וזה לא ממש עוזר. חשבתי שאולי ישנה בעיה בדיסק ההתקנה אז העתקתי את כל הקבצים על הדיסק וצרבתי (במהירות איטית) על דיסק אחר - הבעיה רק הוחמרה מכיוון שבזמן ההתקנה לפתע המערכת זיהתה כל מיני דרייברים שלא עברו "אישור ואימות" של WIN וההתקנה נעצרת. חשבתי שאולי כדאי לנסות "לקרוע" את SP2 משאר קבצי ההתקנה - לא יודע אם אפשרי.... יש למישהו פתרון? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by Guy950,

יש לי ויסטה פרימיום 64 סיבית שנרכש לפני 3 חודשים עם מחשב חדש, גרסת OEM. אני מעוניין להשתדרג לWIN 7 כשהוא ייצא, אבל הבעיה שעל הויסטה שלי שילמתי 600 ש"ח ואני לא רוצה עכשיו ללכת לחנות ולקנות ב1000 ש"ח את הWIN 7, יש אפשרות שאני אוכל לשדרג את הווינדוס דרך הויסטה? בדרך חוקית כמובן. בווינדוס ויסטה פרימיום יש אפשרות לשדרג לשאר גרסאות הויסטה בסכום מסויים, יהיה אפשר לעשות את זה גם עם הוינדוס 7? מה שכן, אם אני מתקין את הWIN 7 אני חייב למחוק את הויסטה לחלוטין וכל מה שיש בדיסק הקשיח או להתקין את זה וזה פשוט יחליף את הקבצים הנוכחים וככה הכול יהיה מושלם ובסדר? לגבי הויסטה השאלה שלי היא מה החבילה SP2 כוללת?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  5. Started by -Tal-,

היי, אני חושב על להתקין ווינדוס 7 במחשב הראשי ובמחשבים האחרים יש XP. שמעתי איפשהו שבשביל רשת, חייב ששני המחשבים יהיו עם ווינדוס 7. האם זה נכון? או שאפשר שהמחשב הראשי יהיה 7 והמחשבים האחרים יהיו XP? תודה

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by J S Bach,

היי, כרגע אני על WIN 7 בילד 7100. אני רוצה לעדכן לאחד חדש יותר ויש לי שאלה: -יש לי כונן קשיח שמחולק וירטואלית ל C, D ו-E כאשר רק מערכת ההפעלה כולה נמצאת על C. על האחרים יש לי תמונות, משחקים ושאר ירקות. האם בזמן התקנת הבילד החדש, אני יכול לפרמט רק את C וכל השאר ישאר בדיוק אותו דבר. זאת אומרת שאני ישר אחרי התקנת הבילד החדש פשוט אוכל לחזור לשחק במשחקים? במידה ולא - אוכל התמונות והמוסיקה ישמרו לפחות? בתודה מראש, אורן.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  7. אין לי אפשרות לשנות את זה דרך האפשרויות של הוינדוס.. מה עושים בנידון?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by benasoor,

שלום לכולם. יש לי מחשב עם 2 מעבדים( XEON ) ואני רוצה להתקין עליו וינדוס XP אני צריך וינדוס מיוחד או איזו התקנה מיוחדת או פשוט להתקין וינדוס רגיל. ועוד משהו יש לי מחשב עם מעבד XEON האם כדי לעבוד איתו או לקנות C2D חדש ?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  9. הסיפור הוא כזה: יש לי וינדוס XP מקורי, מותקן ורץ על המחשב. מסיבה מסוימת חשוב לי מאוד לעשות פירמוט עוד היום למחשב שלי, מה שעשיתי פעמים רבות בעבר. להפתעתי גיליתי היום שהמנקה שלנו "ניקתה" את הדף שו רשומה הסיסמא של הוינדוס שלי באחת הפעמים האחרונות שהיתה אצלנו. אני זוכר שבעזרת תוכנת האוורסט היה אפשר לראות את הסיסמא של הוינדוס שלך, אבל אני לא מצליח למצוא איפה האפשרות הזאת קיימת. יש איזושהי שיטה לגלות את הסיסמא של הוינדוס שמותקן לך על המחשב?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  10. היי.. פירמטתי את המחשב לפני איזה 3 חודש ככה ןלא פתחתי איזה משתמש כלשהו, אז הדיפולט היה אדמיניסטרטור.. אתמול ברוב טיפשותי פתחתי עוד משתמש... אפילו אחרי שקראתי שהחשבון אדמיניסטרטור קיים רק במצב שאין משתמשים אחרים. פתחתי אותו ועכשיו .. כמובן... החשבון אדמיניסטרטור נעלם!, בחשבון הזה יש לי הכל. ממממש הכל. ובנוסף, שיש לי שם כ"כ הרבה דברים, המקום שנשאר לי הוא 5 ג'יגה פנויים - (ז"א שהדברים נמצאים על ההרדיסק). אני צריך להשיג שוב גישה לחשבון האדמיניסטרטור ואין לי מושג איך אני עושה את זה. _____________ נכנסתי לחשבונות משתמשים - ניסיתי למחוק את המשתמש הזה אבל אי אפשר כי: א'-הוא מחובר ב'- הוא מנהל המחשב ג'- החשבון האחר היחידי שיש הוא חשבון GUEST. ניסיתי ידנית להיכנס ולהעתיק את התיקיה …

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by nivz,

אז ככה, פירמטתי את המחשב, התחלתי להתקין WINXP ואחרי שהוא סיים להעתיק את כל הקבצים המחשב עושה RESTART כדי להתחיל להגדיר את כל ההגדרות שצריך (התפריט הזה שנראה כמו Win95 במקרה הטוב) ואז באמצע ההגדרות שם הוא עושה איזה ERR וכשאני לוחץ OK הוא עושה עוד פעם Restart ושוב לאותו המצב. לא משנה אם אני עושה את זה עם דיסק בפנים או בלי (בלי דיסק הוא כותב להכניס את הדיסק ועוד פעם Restart) בקיצור המחשב תקוע בלולאה אינסופית כזאת מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  12. היי, אני רוצה להוריד את כל ה Critical Updates ש Microsoft הוציאו מאז שיצא SP2 (אין לי בעייה להתקין מחשב חדש בשביל זה) אני לא רוצה להוריד אותם ב Pack מבלי אפשרות לבחור איזה להוריד ואיזה לא. אני רוצה שתהיה לי אפשרות לבחור סלקטיבית איזה עדכון להוריד ואיזה לא. (כדי לא להוריד את IE7 ואת WMP11)

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by vipic,

שלום רב.. לאחר שניסיתי את גרסאת הנסיון שמיקרוסופט סיפקה (RC2) , החלתי לחזור ל XP הישן והטוב. התקנתי אותו על תיקיה נפרדת, הכל טוב ויפה.. רק בעיה קטנה, שהוינדווס ויסטה נמחק מקובץ ה BOOT, ואני לא יודע איך לחזור ולהפעיל אותו (בימים שאני מתעגע למערכת) אם מישהו יודע איזו פקודה או נתיב שאני צריך להוסיף ב BOOT, אני אשמח לדעת. אגב, ה XP על כונן C הויסטה במקור הייתה על כונן G, לאחר ההתקנה של XP , שונה הכונן אוטומטית ל E[br]פורסם בתאריך: 8.02.2007 בשעה 15:41:42 סליחה על ההקפצה , אבל למישהו יש מושג? ???

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by carman6,

הורדתי היום וינדוס מדיה סנטר (אם אפשר תגובות בנוסף) והוא שוקל 752 מגה ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק רגיל... אני שואל אם יש דרך לצרוב את זה בצורה מיוחדת או מדריך לצריבה מעל 700 מגה... תודה לכל העוזרים, שמעון

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  15. שלום לכולם. במחשב של אח שלי יש בעייה - התקינו לו ווינדוס XP SP2 לאחרונה, ואחרי ההתקנה בכל פעם שהוא מפעיל את המחשב, אחרי הטעינה של הווינדוס, המסך נהיה שחור והווינדוס לא עולה. המחשב עולה במצב בטוח, ולא מעיד על בעיות. אבל במצב רגיל, לא עולה. מישהו מכיר את הבעייה? פיתרון? תודה, אמיר.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  16. שלום! יש לי 2 שאלות: 1. אני משתש הרבה בסייר (אייקון של ספריה עליה זכוכית מגדלת). כאשר אני פותח אותו תמיד מופיע לי כונן C. איך אני יכול להפוך לכונן D? החלונות מותקן בכונן C. 2. במאפייני ספריה-> התאמה אשית-> איזה סוג תיקיה אתה מעוניין - האם ניתן להוסיף תבניות אחרות שאני צריך להרבה מחיצות? תודה ושבת שלום, מושיקו

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  17. קיצר בזמן שאני משחק gta פתאום נתקע לי המחשב ... זה אף פעם לא קורה ... והייתי צריך להפעיל מחדש את המחשב ... קיצר כשאני רוצה להיכנס לווינדוס מופיעה לי שגיעה שאומרת שהקובץ הזה (windows\system32\winload.exe) פגום או חסר . טוב עכשיו אמרתי אין לי כוח לפרמט וזה אזז אני יעביר את ההארדיסק שלי למחשב אחר ויעתיק את הקובץ משם ... מסתבר שאין כזה קובץ בכלל ? לא מצאתי שום קובץ בשם הזה בשני ההרדיסקים (של שלי ושל המחשב השיני ? ) קיצר בסופו של דבר פירמטתי אבל השאלה שלי היא מה הייתה הבעייה פה ואולי היה עוד דרך לפטור אותה ?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  18. שלום חברים אינ חושב שזהו נושא שחשוב לפתוח עליו דיון מכיוון שזהו נושא לא סגור... לכל מערכת יש את היתרונות ואת החסרונות שלה ... אני מקווה שכל אחד יציג פה את דעתו וביחד נגיע למסקנה סופית... לויסטה יש היתרון בתחום כרטיסי המסך החדש שהDX10 רץ בנתיים רק בה ועוד לא הוציא את הגירסא לXP *האם מישהו יודע מתי תצע הגרסא לXP עם בכלל? מקווה לדיון פתוח ליאור,

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by Tomerb1,

שלום לכולם. יש לי 2 שאלות. 1)הפאנל של הכרטיס מסך שלי שונה מהפאנלים הישנים והפשוטים שהיו פעם. עכשיו יש לי פאנל כזה. http://i17.tinypic.com/4u0776o.jpg והבעיה [כמו בתמונה] שפשוט לא משנה מה אני לוחץ החלון ריק. אין הגדרות אין כלום? זאת בכלל בעיה או עניין של הגדרת התוכנה? 2)יש אפשרות להחזיר את זה לפאנל כמו הישנים? תודה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by shahar07,

יש לי תמונות FOLDER בתוך תקיות מוזיקה למינהם, אך אני לא רואה אותם בתקייה איך זה קורה ?

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by amit_amit,

שלום לכל המנהלים אני מציע לעשות אשכול סטיקי של "האם המחשב שלי יריץ WINDOWS VISTA" כי כבר כל הפורום מתבזבז על מיליוני אשכולות כאלה... כמו כן אפשר לציין שיש את הWINDOWS UPGRADE ADVISOR שיכול להגיד האם המחשב יריץ את ויסטה ובאיזה גירסאות...

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by almogas,

שלום לכולם יש לי וינדוס אקס פי שהתקנתי לפני מלא זמן, לפני שבועים בערך התקנתי ויסטה על כונן אחר אני עכשיו רוצה למחוק אותה איך אני אמחק? חשבתי פשוט לפרמט את הכונן אבל אז אני מפחד שגם הבוט ילך. ואז גם האקס פי לא יעלה לי.. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  23. Started by נטלי(:,

אחרי כמה דקות שאני מפעילה את המחשב זה עולה לי :\ וזה מציק!!! ואם אני לוחצת "סגור" או "אתר באגים" אז מתנתק לי האינטרנט ואני צריכה להפעיל את המחשב מחדש.. מישהו יודע מה עושים ???? ???

• 3 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.