Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. המחשב הנייד של בת דודה שלי נדפק והיא רוצה שאני יפרמט לה אותו. עד היום פירמטתי רק מחשבים נייחים רגילים. כדי לפרמט מחשב נייד צריך משהו מיוחד? או כמו מחשב רגיל? ואם אני לא מוצא דרייברים, איפה אני יכול למצוא אותם? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני פותח את הווינדוס ועולה ה wallpaper אבל לא מופיע אחכ כלום. ניסיתי להעלות גם בעזרת last working configuration אבל זה לא עזר . המסך פשוט נשאר ריק . אין אייקונים . אין bar בתחתית וכו' יש למישהו רעיון ???? תודה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן, שהווינדוס עולה הוא מעלה לי כזה חלון שאני לוחץ על השם שלי ורק אז זה נכנס לווין איך אני מבטל את זה ?! ניסיתי ב User Accounts שם לבטל וזה לא עובד.. תודה מראש, תום.
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת, יש לי ויסטה 64 הום פרימיום. התקנתי לפני כמה ימים תוכנה ומאז כל הפעלה של המחשב מופעל לי האינסטולר, אם אני מאשר הוא מציג שגיאה של חוסר תאימות, ואם אני מבטל אני ממשיך רגיל בכל מקרה מה שאני לא בוחר בהפעלה הבאה הוא יעלה שוב איך אני מבטל את זה (אני לא זוכר באיזה תוכנה מדובר ובכל מקרה מחקתי מאז חצי מהתוכנות כדי לראות איזה עושה את הבעיה, ללא הצלחה) עצות כי אני מתחיל להתעצבן על הויסטה הזאת!
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP HOME EDITION מקורי וקניתי מחשב חדש. ניסיתי להעלות את הדיסק והוא רושם לי BOOT CD ואז הוא רושם לי את השגיאה הבאה: Couldn't Open Drive Multi(0)Disk(0)rdisk(0)partition(1) NTLDR: Couldn't Open Drive Multi(0)Disk(0)rdisk(0)partition(1) מה לעזאזל אני עושה?#@@$#^%^%$#& תענו מהר תודה
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני אחרי פורמט וזהסידר לי את זה על 1536 - זה אמור להיות ככה ? ! משהו פה לא נראה לי על כמה זה צריך להיות : - 3072
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
i know this question is stupid, but how do i type hebrew on english winxp pro? i can read, but not type
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיצד אני מבצע העברה של מערכת ההפעלה מהרדיסק אחד להרדיסק שני ולהשתמש בחדש כווינדוז? האם נורטון גוסט יכול לבצע את זה?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי בעיה משונה. בדרך כלל שפותחים חלון של תוכנה ומקטינים אותו, רואים את השם שלו על הטול בר התחתון. באופן מפתיע, אני לא רואה עכשיו שום תוכנה בטול באר התחתון למרות שפתוחות כמה תוכנות בו זמנית. אני יכול לעבור בינהן רק ע"י ALT?F4. ניסיתי לעשות כמה ריסטרטים למחשב וכלום לא עזר. אם אני מעלה את המחשב ב SAFE MODE אז הוא עובד בסדר. שיחקתי גם ב MSCONFIG והסרתי כל מיני תוכנות שעולות בהתחלה, אבל כלום לא עזר... מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי עכשיו יש לי יוזר עם קוד אבל שכחתי את הסיסמא יש דרך להיכנס ולשנות את זה או משהו?!! תודה רבה רבה רבה למי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה התקנתי דריברים של מדפסת HP ובהתקנה הותקנה עוד תוכנה אוטומטית hp image zone express . עד כאן סבבה . עכשיו מחקתי את הדריביר שהתקנתי דרך הוספה והסרה, אבל מישום מה אני לא מצליח למחוק את hp image zone express דרך הוספה והסרה בלוח הבקרה. איך אני מוחק את התוכנה hp image zone express דרך הרגסטרי או בכל דרך אחרת לפחות שלא יופיע ברישימה של הוספה והסרה בלוח הבקרה.
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מה זה באתי ללחוץ על מחיקת כל הקבצים בסל מחזור ופתאום בום אני קולץ את הסל מחזור נעלם לחצתי בטעות על מחיקת הסל מחזור משולחן עבודה , בעע מה זה , למה שמישהו ירצה למחוק תסל מחזור??? כמובן שזה VISTA איך להחזיר תסל מחזור??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי שאלה,איפה אפשר להשיג (עדיף בארץ) ווינדוס 10 פרו בזול? הייתה לי בעיה בזמן העדכון ל-windows 10 והייתי צריך לבצע פרמוט כדי שיעבוד ולהתקין עליו ווינדוס מהקובץ עדכון באתר של מיקרוסופט ולכן הוא לא מופעל,חיפשתי KEYS באינטרנט ושמתי קוד של ווינדוס פרו (בלי שידעתי שזה פרו) ועכשיו המחיר בשמיים ולפי מה שהבנתי אי אפשר לשנמך חזרה לרגיל,רק עם פרמוט, מה שאני לא יעשה. ויש לי עוד שאלה,אם אני לא אפעיל את ווינדוס הוא עדיין יעבוד לי? אחרי שתקופת השדרוג בחינם תגמר?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים רכשתי דיסק קשיח נוסף והתקנתי עליו ווינדווס 7 , בדיסק הקודם יש לי ווינדווס אקס פי אחרי התקנה של הווינדווס 7 הכל טוב ויפה יש לי בבוט את שתי מערכות ההפעלה כמו שרציתי... אתמול בלילה התקנתי דרייבר של הכרטיס מסך על האקס פי וכשהפעלתי מחדש את המחשב צצה לי שגיאה BOOTMGR is missing הכנסתי את הדיסק של הווינדווס 7 ותיקנתי את האיתחול הבעיה עכשיו שכשאני מעלה את המחשב אוטומטית עולה לי הווינדווס 7 בלי אפשרות בחירה להיכנס לאקס פי.. איך אני מחזיר לבוט את הבחירה גם באקס פי? תודה מראש (:
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היתה פה לאחרונה שאלה דומה, אבל לא כל כך.. ישנה מע' וינדוס 7 בשפה רוסית. המטרה היא להתקין כזאת מערכת הפעלה (וינדוס 7 הכוונה) שיהיה אפשר להפעיל משחקים כבדים שעובדים כרגע ברוסית ותוכנות בעברית שלא עובדות כראוי בגלל הפונטים הלא מובנים בכלל, מבלי שיהיו בעיות עם אחת מן השפות. יש לי וינדוס 7 בעברית ו כנ"ל ברוסית. אשמח לעזרה. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אני לאחרונה חיברי את המחשב הישן שלי שמשמש אותי בתור HTPC בחדר למערכת ואני רוצה לעשות את הדבר הזה שקמים עם המוזיקה שלך עכשיו אין לי את האפשרות הזאת מובנת במערכת כמו שיש בד"כ וחשבתי עם אני יוכל להפעיל את המדיהפלייר בשעה מסוימת עכשיו חשבתי לשתמש במשימות מתוזמנות אבל הבעיה שצריך ללחוץ על הפליי מישהו יודע איך עושים את זה? או האם מישהו יוכל לתכנת לי משהו כזה שבוחרים שיר ושעה והוא משמיע או ברגסטרי קיצור עזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
בגלישה, בצפייה בסרטים, או בעמצע משחק ה MESSENGER מעיף הודעות. הרבה פעמים אני צריך לסגור את המשחק או לעשות ALT TAB כדי לסגור את ההודעה. אני בכלל לא משתמש MESSENGER. איך אני מבטל את האפשרות של החלונות הקופצים ???
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
1. מתי תגיע לארץ גירסאת שידרוג מויסטה אולטימייט ל7 אולטימייט וכמה היא תעלה? 2. מה ההבדל בין גירסאת הפרופשיונל של ווינדוז 7 לגירסאת האולטימייט?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני אכתוב בקצרה כאן מה קרה.. עד עכשיו בעת פתיחת המחשב הייתי צריך ללחוץ אנטר כשהופיע לי הודעה כזאת בטרם ההכניסה לווין כדי לאשר את המשתמש שלי באקס פי.. היום הסרתי את זה ולפני כמה דקות עשיתי ריסט בפעם הראשונה לאחר מכן כדי לראות אם זה באמת השתנה.. כשפתחתי את המחשב באמת לא נשלחה ההודעה ההיא אבל נשלחה לי הודעה אחרת בחלון אפור כזה שלא כל כך הבנתי מה אומרים שם אני רק שוכר שהיה רשום למעלה משו כמו Netware אז לחצתי אנטר.. כשעלה הוינדוס ראיתי שהרקע שלי השתנה, נעלמו לי כל הקיצורי דרך מהשולחן עבודה, אין לי עברית, הגלגלת לא עובדת, אי אפשר לסמן כמה פריטים במכה אחת, אין לי קיצורים בשורת משימות, התווספו לי כל מיני אפשרויות של האקקספי בצד ימין למטה כזה ובSTART שלי.. בקיצור משו כאן השתגע וא…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
עשיתי לפני כמה ימים שינויים ברג'סטרי (והכל היה בסדר), ואחר כך עידכנתי את החלונות דרך האתר של מיקרוסופט. אחרי העידכון נמחקו לי כל מני פריטים בדסקטופ (כולל קובץ הרג'סטרי ששמרתי לפני השינויים). אבל גרוע מזה: כל פעם שאני פותח חלון דרך הOpen new window החלון אמנם נפתח, אבל עובד על ריק. אני צריך לעשות סטופ, ואז ריפרש - ורק ככה עולה הדף. מדובר במערכת הפעלה חלונות 98 hebrew enabled.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה למחוק איזה משהו מהרגיסטרי בחלונות ויסטה מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך לעשות את זה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש באחד המצבים יתרונות או חסרונות ,כי אני מתבלט על מה לשיב את המחשב (יש לי עדיפות ל SLEEP כי ממצב זה המחשב עולה יותר מהר)?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS XP PROFOSIONASL ולא חילקתי לכוננים אז יצא שכל ה-80G הם בכונן C. מה אני עושה עכשיו? איך אני מחלק (אם אפשר) לכמה כוננים?
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי. רציתי לדעת איך אני מתזמן את סגירת המחשב. כי כשאני נכנס למשימות מתוזמנות דרך CONTROL PANEL אני לא רואה משימה המורה על סגירת המחשב. אודה אם תוכלו לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-