עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני רוצה לעשות שברגע שאני מעלה את המחשב, המחשב יתחבר לי לאינטרנט באופן אוטומטי, ניסיתי ליצור קישור לחיבור אבל זה לא יוצא יש לי את החייגן של ברק אבל הוא ממש מקולקל ועושה הרבה בעיות במחשב, אני רוצה להתחבר עם החייגן של WINDOWS רק שיעלה עם המחשב, יש אפשרות כזו?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  2. חלק מהקבצים בווינדוס נצבעו בכחול למה??? ואיך משנים את זה (דוגמה בתמונה) בחלק גדול מהספריות של הווינדוס [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by Nahum2,

יש לי סידיקי מקורי של וינדוס אבל דיסק צרוב (סיפור עצוב) האם הוינדוס ייעבוד כמו מקורי? אני מתכוון עם עדכונים והכל

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by dannygnh,

איך קוראים לתוכנה שמותקנת בווינדוס ,שמפעילים אותה דרך "התחל הפעלה" ומשם ניתן לנטרל תוכניות שלא יעלו עם הדלקת המחשב.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  5. מותקן אצלי xp pro אין לי אפשרות ליצור קיצורי דרך בשולחן עבודה, וכל תוכנה שאני מתקין לא יוצרת קיצורי דרך. סרקתי את המחשב באנטי וירוס , ובתוכנות נגד ריגול וזה לא הועיל, התקנתי את הווינדוס מחדש וגם לא הועילץ האם יש פיתרון אחר חוץ מאשר לפרמט?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הפקודה הזאת שמבטלת את הthrotleting (לא סגור על איך רושמים את זה ) בגלל שאני מאמץ במשחק רק את אחת מהליבות והOS יכולה לחשוב שהמעבד מנצל רק 50% מכוח העיבוד שלו (רק ליבה אחת עובדת על המשחק) ולא יכול לנצל עוד ואז המערכת תחשוב שהמעבד בthrotleting והיא תאיט אותו בהתאם ועוד שאלה של נוב - איפה הקובץ של הBOOT.INI תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by coorva,

יש לי XP PRO ואנטי וירוס AVG. לאחרונה, כשאני עושה סריקה עם האנטי וירוס למחשב הוא ניתקע בסריקה בקובץ C\WINDOWS\INF\NETASP2K.INF . כאשר האנטי וירוס מגיע לקובץ הזה המחשב ניתקע העכבר נעלם ולא ניתן לעשות כלום חוץ מ- restart. התופעה חוזרת על עצמה גם כשניסיתי לעשות סריקה און ליין עם האנטי וירוס של נורטון ופנדה. שניהם נעצרים בקובץ הזה ותוקעים את המחשב. אשמח לקבל עזרה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by SD Project,

לא יודע למה, אבל הסמל הזה עולה לי לפעמים בלוח בקרה=> חיבורי רשת... מה זה ?! למה זה ?! אני יודע שזה לא הכי חושב, אבל סתם להשכלה כללית... צירפתי תמונה... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by Nahum2,

AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1 DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 1 WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 1 LG DVD-RW GSA4167 x16 DUAL LAYER (black) - bulk 1 Gigabyte - PX6800 GS 256mb DDR3 - PCX - Retail 1 Coolermaster Centurion 532 + 380W psu ברגע זה יש לי הארד דיסק שוינוס קורא לו ST340810A בגודל 32.7 גיגה איך ניתן להעביר את מערכת ההפעלה עם כל השיט למחשב החדש?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  10. למה אני צריך את זה ומה זה בדיוק??? ומה יקרה עם אני יסיר אותו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. הי. התקינו לי גרסה (כנראה צרובה) של ווינדוס XP ופתאום לאחר עדכון מופיע לי באופן קבועה על המסך : תוכנה לא חוקית, מה עושים חוץ מלקנות גרסה חוקית?? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. התקנתי תוכנה למצלמת logitech דגם quickCam Orbit ,גירסא 8,3,0 זו גירסא שמתאימה גם ל- pro 4000 , הכל עובד תקין, הבעיה היא שבמחשב יש משתמשים עם חשבון מוגבל וכאשר הם נכנסים למחשב מיד מופיע תפריט קטן שמודיע שאין גישה, כמו כן המצלמה חסומה מחשבון מוגבל, אפשר להפעיל את המצלמה רק מחשבון מנהל, מה עושים, איך משחררים את זה? יעקב

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  13. אני יודע שיש אפשרות כזאת תודה.

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. אהלן ובוקר טוב, יש לי בעיה מאוד מוזרה. פונט שממש קשה לקריאה מופיע לי בחצי ה- Windows. הדבר הראשון שעולה בראש הוא "תצוגה" כמובן ("מאפייני תצוגה" לייתר דיוק) אבל שמה..הכל מסודר כפי שתמיד היה. השאלה היא כמובן..איפה היא הבעייה? אולי אפילו היכן יכולה להיות הבעיה? תודה ושבוע טוב, אלי.

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  15. Started by The UnKnown,

Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 01:25:46, on 19/03/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgcc.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgemc.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\ICQLite\ICQL…

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  16. Started by gigi,

אהלן... כשאני מסה להפעיל סרט בתוכנה Mv2Player אז מופיעה לי הודעה שגיאה...(מצורפת תמונה) מישהו יודע ממה זה נובע? מישהו מכיר תוכנה טובה שעושה את אותה העבודה זאת אומרת שאני יוכל להפעיל סרט ולהוסיף לו את התרגום שלו שזה שני קבצים בודדים.. אגב הסרט שאני מנסה להפעיל פועל לי רגיל בתוכנה media player classic תודה מראש.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  17. Started by finish,

מאז היום בבוקר שניכנסתי לאתר של סריאלים כל הזמן קופץ לי חלון של פרסומת לבאבילון וזה בא כל שניה מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  18. Started by KrustyTheKlown,

לאחר התקנה חדשה של WIN2000 יש לי בעיה עם העברית אני יכול לרשום בעברית אבל בתוכנות מילים בעברית מופיעות כסימני שאלה מישהו יוע מה הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. כמעט כמעט כל תמונה שאני שומר במחשב נשמרת לי כ-BMP אני יודע שאפשר לבחור אם לשמור כ-JPEG או BMP אבל פשוט אין את האפשרות של של לשמור כ-JPEG !!! וזה תמונות שהם במקור JPG באתר שבו הם נמצאות שאני בא לשמור אותם אפשר רק BMP! זה ממש מעצבן, יש לי תמונות של 11 מגה! אגב אני על 64ביט כרגע אם זה משנה משהו... תודה!!

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  20. Started by parker8,

כשאני לוחץ כיבוי (SHUT DOWN).... עולה לי סיים משימה כזה של התהליך-explorer.exe... אם אני לא לוחץ ENTER המחשב לא נסגר.... זה קצת מציק... למישהו יש פתרון? תודה לעוזרים מראש נ"ב אם צריך עוד פרטים או תמונות רק תגידו אני אנסה להשיג...

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by stone cold,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/876320

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  22. Started by Maor_T,

אהלן חברה יש לי בעיה רצינית ואני חייב את עזרתכם פתאום ביום בהיר אחד המחשב שלי החליט שהוא עולה בלי אקספלורר ז"א שורת המשימות לא עולה ולא שום דבר אחר ולא הסמלי רקע ולא כלום ואם אני מפעיל את מנהל המשימות ועושה משימה חדשה ובוחר את האקספלורר אז השורת משימות עולה לשניה ונעלמת מה עושים כדי לתקן את זה ? יש לי עוד מערכת הפעלה שעובדת בסדר אבל כל התוכנות וכל הקבצים נמצאים שם ואני צריך אותם

23. Started by eliav-peretz,

אני נכנס ל-msconfig ושמה מסדר לי מה יעלה עם הפעלה של המחשב ומה לא.. אחרי שאני מסדר את זה ואני עושה הפעלה מחדש עולה לי כל פעם הודעה עם המחשב בקשר ל-msconfig ואם אני מסמן שם את ה-וי ועושה עוד פעם הפעלה מחדש אז זה הכל חוזר ועולה בהתחלה... H-E-L-P!

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  24. בנוסף הסתכלתי ב windows Task Manager שהתוכנית: SYSTEM IDLE PROCCESS משתמשת בכ- 85-95 אחוז מהCPU!! משהו שלא היה לי בעבר.. מה אני יכול לעשות? חוץ מלפרמט... :-\

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם , אני מקבל הודעה כשאני מדליק את המחשב וגם כשמכבה אותו בדבר אימות חוקיות מערכת ההפעלה. כתוב לי שם שמערכת ההפעלה עם קוד לא חוקי ועליי להתקין גירסא חוקית ....מה שנכון. בהודעה אני מבקש להתחבר למיקרוסופט לקבל קוד מוצר. מה עושים ? האם ניתן לבטל את ההודעות האלה ? האם זה בגלל שהותקן איזה וידוא אימות דרך מיקרוסופוט על המחשב שלי דרך עדכונים אוטומיטיים ? חוץ ממטרד ההודעות , אין משהו שמפריע לעבודה סדירה . אגב , אני עם XP PRO בעברית וכבר חצי שנה מההתקנה , לא קבלתי הודעה מסוג זו . אנא עזרה .

• 2 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.