עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by XMB,

אהלן, החלפתי לאחרונה לוח אם וזיכרונות לוח: Gigabyte EP43-UD3L זיכרונות CORSAIR TWINX 4GB (2X2GB) 1066MHZ DDR2 CL5 המעבד הוא E6300 אם זה רלוונטי (מתכנן לעשות עליו OC). בכל מקרה חיברתי הכל, הביוס מזהה את המעבד, זיכרונות (למרות שהוא אומר לי שהם רצים כשהמחשב עולה על SINGLE CHANNEL (ליחס לכך חשיבות?), ההרדיסק והצורב. כאשר מערכת ההפעלה עולה יש מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט וכך שוב ושוב, יש מערכת תיקון שגיאות בוינדוס 7 אם הוינדוס לא עולה בצורה תקינה, זה עושה את הבדיקה מספר דקות ומוצא בעיה ב START PATCH ואומר שלא ניתן לתקן את הבעיה. האם פירמוט הוא הפיתרון היחיד לתקלה? האם יש מצב שנוצרה כאן גם הרכבה לקוייה למרות שהכל מזוהה בביוס? (דרך אגב הבדיקת תקינות של המערכת הפעלה עבדה תקין ללא …

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  2. שלום, מחר בבוקר אני עובר לויסטה פרימיום 64 ביט אחרי שאני אקח את המערכת שהגיעה אלי בדואר ורציתי לדעת אם יש דברים מסויימים שצריכים להגדיר בביוס או כל דבר אחר כדי שלא יהיו בעיות כבר אחרי שאני מתקין את המערכת, כרגע אני עם XP 32 ביט. ועוד דבר, אני רוצה שויסטה תהיה מותקנת במחיצה נפרדת בגודל 40 ג'יגה בכונן קשיח חדש מדגם WD6400AAK שכרגע יש עליו רק קבצי מוזיקה ווידיאו בלי מחיצות בכלל אבל אני לא מוצא איך עושים את זה, כמו כן אני מעדיף למחוק את XP שמותקנת אצלי במחיצה של 800 מגה בית בהארד דיסק הישן יותר ואשמח אם תגידו לי איך אני מרוקן את המחשב מכל שריד של חלונות לפני המעבר לויסטה , תודה.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  3. Started by guyh,

אני מתקין חלונות 98 חוקי ומקורי, כולל רשיון ודיסק מקורי OEM, לא מהדורה שניה. אך איך שאני מסיים את ההתקנה של כל הדרייברים, אני מקבל הודעה שהקובץ IEXPLORER ביצע פעולה לא חוקית ולכן יסגר, את ההודעה אני מקבל בעת הפעלת המחשב והוא לא נותן לי להכנס למערכת, גם לא למצב בטוח. אשמח לקבל את עצותיכם/רעיונתכם לפיתרון הבעיה. גיא

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  4. שמחשב הקודם, סלוח האם הקודם שלי (GA-G1975X) שמתי את הדיסק והוא זיהה אותו. עכשיו בלוח אם החדש, אני שם את הדיסק והוא לא מזהה אותו, רק מראה בהתחלה צג של הלוח אם (Boot Menu וכו'....) ואז טוען את הוינדוס XP. מישהו יכול להגיד לי איך אני מגדיר אותו שייזהה את הדיסק בהפעלת המחשב?

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by yoavamir,

שלום, הייתה לי מותקנת במחשב מערכת הפעלה windows xp sp-2 eng. התקנתי על אותה מחיצה (:c) גירסא של windows xp sp-3 בעברית. עכשיו שאני מפעיל את המחשב מופיעה לי בחירה בין 2 הגירסאות. החלטתי שאני לא רוצה בכלל את הגירסא העברית על המחשב. יש אפשרות למחוק/להסיר אותה לחלוטין? הגירסה האנגלית נמצאת בספרייה windows, והגירסה העברית נמצאת בספרייה windows3.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  6. היי ושוב שלום לכולם.. יש לי בעיה חדשה בויסטה שלי.. לאחרונה כשלא היתי בבית היה הפסקת חשמל ארוכה מאד וכשחזרתי הדלקתי את המחשב הכל עולה יפה עד לרגע שיש את צליל הכניסה של ויסטה ואז מופיעה לי הודעה של עידכון 3 מתוך 3 וזה על 0% (כמו אחרי עדכון של ויסטה) ואחר מספר שניות המחשב מאתחל את עצמו בצורה מסודרת וכך זה חוסר על עצמו בלי סוף... ניסיתי להכנס למצב בטוח אבל גם אז הוא מאתחל את עצמו בלי להודיע לי בשלב הטעינה!! נסיתי גם לתקן שגיעות בעזרת כמה תוכנות אחרות וזה לא ממש עזר אפילו חיברתי את הדיסק הקשיח למחשב אחר שיש בו XP וביצעתי סריקת דיסק מלאה של 5 שלבים וכמובן גם זה לא עזר.. יש ל משיהו מושג מה ואיך אפשר לעשות כדי שהמערכת תעבוד שוב היא מעוד חשובה לי ואני לא רוצה להתקין שוב.. …

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by Barni,

כל פעם שאני רוצה לכתוב באיזה שדה באינטרנט ואני רוצה להעביר מאנגלית לעברית אני עושה את השיפט + אלט כרגיל הסמן מתהפך אך ברגע שאני לוחץ על אות כלשהיא הוא חוזר לשפה הקודמת אז אני צריך ללחוץ למטה על הסרגל שפות ולשנות זה מעצבן מה עושים עם זה?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by blitz,

מישהו יודע אם אפשר להתקין דרייבר ל-USB2 מבלי לעדכן את ה- XP שלי עם SP1 ?

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  9. שלום לפני מספר ימים קניתי מחשב נייד HP Pavilion עם vista home Premiun ומהיום בערך בבוקר התחילה לי בעיה במערכת שבה הכרטיס מסך לא מצליח לעבוד שגיאה קוד 43 במנהל ההתקנים וגם למרות שניסיתי להוריד דרייבר חדש יותר וגם ניסיתי לשחזר את המערכת (שלא הצליח) מה ניתן לעשות ?? תודה

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  10. Started by Bartleby,

שלום, הבנתי שאת ויסטה מותר להעביר רק פעם אחת למחשב אחר. או יותר נכון לא כ"כ הבנתי... מה זאת אומרת? אם עכשיו התקנתי ויסטה על המחשב ובעוד שנתיים אני משדרג את המחשב אז זהו? מה יהיה אם שנתיים אחרי זה אני שוב משדרג? לא יכול להתקין אותה כבר? ובכלל, איך הם בכלל יכולים לבדוק את זה מבלי לאסוף מידע מזהה מהמחשב שלי? שאלה אחרונה, אם אני מפרמט את המחשב הנוכחי, אני יכול אחרי כל פירמוט להתקין את VISTA שוב? או שגם פה הם יגבילו אותי ויקבעו לי כמה פעמים מותר לי לפרמט? קישור לידיעה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3314897,00.html

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  11. אני משנה באפשרויות תיקייה, שלא יראו את התיקיות המוסתרות שלי. וכל פעם לאחר ריסט זה שוב מראה לי אותם. איך אני משנה את זה לתמיד?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  12. מה לעשות? ההודעה הבאה קופצת כל הזמן... הכנסתי דיסק של win ועשיתי retry ואז זה עובד סבבה... ואחרי כמה זמן שוב... קופץ. ואחרי כל הפעלה מחדש של המחשב. (ועוד שאלה לא קשורה... אבל ננצל לנושא.) חבר שלי מנסה לפתוח תיקיה על שולחן העבודה וזה נותן לו הודעה באנגלית שאומרת "אין יותר קבצים" (ולא לא ניתן לכתוב או כל דבר אחר...). אמרתי לו לאחות את הדיסק... וגם מחקנו מלא קבצים ואת כל הטמפוררי... יש כרגע 7+ ג'יגה פנוי בתוך הארדדיסק של 40... ועדיין... זה לא נותן. הקטע המוזר הוא שאם הוא פותח תיקיה ב C לדוגמא... זה נותן, ולא רק זה, אפשר להעביר אותה לשולחן העבודה... אבל לפתוח ישירות בשולחן העבודה אי אפשר... למה? תודה... יותר חשוב השאלה הראשונה!!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  13. מה זה באתי ללחוץ על מחיקת כל הקבצים בסל מחזור ופתאום בום אני קולץ את הסל מחזור נעלם לחצתי בטעות על מחיקת הסל מחזור משולחן עבודה , בעע מה זה , למה שמישהו ירצה למחוק תסל מחזור??? כמובן שזה VISTA איך להחזיר תסל מחזור??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  14. שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב Q6600 עם 4 גיגה ראם ואני שוקל לשדרג לוויסטה. השאלה שלי היא כזאת, האם אפשר לשדרג לוויסטה 32 או 64 ביט בלי לפרמט את כונן C? זה כונן של 500 גיגרה ואני לא רוצה למחוק אותו בשביל להתקין ווינדוס. ואם אני כבר פותח טראד, אז עדיף וויסטה 32 או 64 ביט לסרטים בHD ועבודה כללית מהירה של המחשב?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  15. יש לי 4GB זיכרון. באפשרות הראשונה נכנסתי למאפיני המערכת (1) זה מזהה לי 4GB באפשרות השניה הרצתי את פקודת (dxdiag (2 וזה מזהה לי רק 3GB מה נכון מביניהם ולמה זה בכלל קורה? תודה!(: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by rbu99fm,

יש לי מחשב חדש, הפירוט רשום למטה... התקנתי לו Windows XP - Home Edition, זה מה שיש לי (אני יודע ש- Pro יותר טוב)... מאז שהתקנתי את ה- Windows יש המון בעיות... אני רוצה לפרמט שוב, אך בצורה נכונה... הבנתי שיש וירוסים שלא יורדים בפירמוט רגיל, משהוא שקשור לחלוקה מחדש של הדיסק הקשיח... אם תוכלו להדריך אותי בפרמוט נכון + התחברות בטוחה לאינטרנט אני יודה לכם... יש לי גם אנטי וירוס נורטון 2004. הבעיה העיקרית היא וירוסים + SpyWare. בעיות נוספות: המחשב לא מצליח להכבות כאשר אני מחובר לאינטרנט אם אני מתקין SP2 אני בכלל לא מצליח להתחבר לאינטרנט... תודה מראש, שי ויצמן

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  17. האם יש דרך לעשות זאת מבלי להכנס לתפריט Organize ואז Layout? אם זה לא אפשרי, האם ניתן להריץ את האקספלורר של XP (ממחיצה אחרת) תחת וויסטה? אצלי זה לא עובד, ודי נמאס לי ממנהל הקבצים של וויסטה (לא רק מהסיבה שלמעלה).

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  18. שמעתי שהביצועים של דיסק און קי מהירים יותר מדיסק קשיח רגיל (תקנו אותי אם אני טועה או תלוי אם זה SATA וכו..) נשאלת השאלה האם כדי לקנות דיסק און קי בנפח של X GB ולהתקין עליו את המערכת הפעלה (ויסטה)? האם אני יקבל ביצועים גבוהים יותר?

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by HellBoY,

טוב אז ככה. יש לי וינדוס xp pro ולא מותקן סרביס פאק. שאני מעלה את המחשב אז ב welcome screen לוקח לו משו כמו 30-40 שניות כדי להעלות את הוינדוס. עוד דבר זה כשאני מעלה אותו נפתחת לי ההודעת שגיאה הבאה: http://img33.imageshack.us/my.php?image=ds8zp.jpg מה עושים עם שתי הבעיות הנ"ל ? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  20. Started by y_a_n_i_k,

מכירים את העדכון האוטומטי של Windows?? אז אתמול הוא עשה לי עדכון אבטחה לIE7 והוא נכשל ומאז עולה אותו העדכון כל פעם מחדש וכל פעם נכשל, איך אני פותר את זה??

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  21. יש לי שלושה מחשבים כאלה ואת שני מערכות ההפעלה, השאלה מה מומלץ לאיזה מחשב? לכולם יש זיכרון מורחב - ל 600 256 זיכרון ל 733 יש 192 זיכרון ול 866 128.... מה עדיף לכל אחד מאלה? מה מומלץ והאם זה מספיק ויסחוב XP? או שמא עדיף 2000?

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  22. התקנתי ווינדוס 7 64 ביט, עכשיו זה קרה לי כבר פעמיים שהמחשב נכנס למסך שחור בלי שום אזהרה מוקדמת או הערה, והדרך היחידה לצאת מזה זה הפעלה מחדש (פעם זה קרה לי בזמן שהווינאמפ היה דולק והמוזיקה נתקעה על אותו שניה אז זה יצר רעש כזה של טרמממממממממממממממממממממממממממ - אני מניח מכאן שהמחשב הפסיק להגיב) בדקתי את ה EVENT VIEWER והתקלה היחידה שרשום שם בזמן הזה היא ההפעלה מחדש של המחשב ללא שמירה של דברים קודם (יעני ריסט חרעאה לא דרך הוינדוס)

דיונים חדשים בפורומים