עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אוקי ככה.. יש לי מעבד e2180 2.0@2.2 (לא כל הזמן על אוברקלוק) זכרון ראם-2 ג'יגה..(בפועל 667 mhz אבל עם אובר על 750 ) הארדיסק 160 דיסק קשיח -אסוס p5gc\1333 אז ככה.. כרגע יש לי ווינדוס 32 ביט(xp) .. עכשו יש לי דיסק של אחד עם 64 ביט -ויש לי דיסק עם הדרייברים של כל החומרה שלי תומכת ב-64 ביט\ויסטה! עכשו השאלה היא כזאת שווה לשדרג?ויסטה \xp ו 32\64 ביט? תעזרו לי להחליט.. [: tnx

2. קיימת תיקיה (לא מערכת, תיקיה רגילה), אני עושה לה גזור, הולך למקום הרצוי מבצע הדבק. הוא מדביק\מעביר למקום אך משאיר באותו מקום ההתחלתי את התיקיה ללא תוכן הקבצים. ואם מנסים למחוק את התיקיה שנשארה ריקה הוא לא מאפשר. ככה זה לא בכל הקבצים וכל התיקיות במחשב. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  3. שלום, רכשתי דיסק קשיח מסוג WD 1002FAEX 1TB ומשום מה בתוכנת הביצועים של וינדוס הוא מקבל ציון של 5.9 בלבד למרות שהוא מחובר ב SATA3. האם זוהי תוצאה הגיונית לדיסק שכזה? תודה

4. Started by A1eX,

זו ההודעה שאני מקבל לפעמים לפני כיבוי המחשב... לאחר מכן מופיע חלון שלח/אל תשלח המוכר, ממה זה יכול לנבוע? מוערכת הפעלה - XP SP3.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Started by timac,

איך אני מפעיל את ממשק ה AREO עם התלת מימד?? יש לציין כי יש לי ויסטה אולטימה.. תודה!!

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  6. Started by N.S,

מתי שאני לוחץ על "לוג או" או על ריסטרט ...אז החלון נהיה מוזר הוא בצורה מוזרה גם כשאני רוצה לבחור את היוסר שאני אכנס אליו בהתחלה שאני מפעיל את המחשב .אז גם הוא השתנה..מה לעשות כדאי להחזיר הכל למצב הקודם

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  7. אחרי זמן מסויים שאני לא נוגע במחשב אז מקום שהוא יכבה את המסך וישאר בשולחן עבודה הוא מכבה אותו ועובר למצב של "בחירת משתמש". איך אני משנה את זה? תודה

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  8. קניתי מחשב חדש והחלטתי לקנות גם win xp חוקי למהדרין. יש ברשותי עוד מחשב שאני רוצה לפרמט. השאלה היא: אם אני אתקין את מערכת ההפעלה על מחשב אחר האם מייקרוסופט תזהה שהמערכת כבר הותקנה כבר על מחשב ותמנע ממני להתקין עידכונים בשני המחשבים או רק על המחשב הנוסף? (הרשיון הוא למחשב אחד) אם השאלה הזאת לא חוקית אני מתנצל מראש, אני רק רוצה להבין איך עובד הזיהוי של מערכת ההפעלה עי מייקרוסופט

9. אני מתקין הכל טוב ויפה אבל אז זה לא מראה לא את התובנה ולא פועל הקול

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by AnTiSh0ck,

איך אני מגדיר את החייגן של האינטרנט בויסטה שיכנס אוטומטי בעליה של הווינדוס? לא יודע למה אבל זה עבד לי עד לפני כמה ימים ועכשיו לא... לא נגעתי בהגדרות של האינטרנט, מחובר ב ADSL תודה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  11. אתם בטח יודעים למה אני מתכוון . אני מנסה להפעיל תוכנה מסויימת ואז ויסטה קופצת ואומרת שצריך את האישור שלי כדי להמשיך .. וללחוץ המשך וכו' איך מבטלים את זה? ניסיתי וניסיתי ולא הצלחתי תודה

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  12. Started by aviaderi,

שלום לכולם, קניתי מחשב נייד של LENOVO שהגיע עם XP HOME בעברית. שיחקתי עם כל ההגדרות האפשריות ב"אפשרויות שפה ומיקום" בלוח הבקרה, ולא הצלחתי לשנות את הממשק לאנגלית. מישהו יודע מה הבעיה? במחשב הבייתי שלי מותקן XP PRO ואין לי את הבעיה הזו. תודה מראש, אביעד

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  13. יש לי ויסטה פרימיום 64bit, לרוב אני לא צורך יותר מ50% זיכרון, רק במשחקים אני מגיע לצריכה גבוהה של 70%. אמרו לי פעם שכאשר אני מפעיל משחק הויסטה מפנה בזיכרון דברים שהם לא שימושים וככה יהיה לי יותר זיכרון, וול, זה לא קרה לי עד עכשיו אבל ניחא. הבעיה שלי פה זה שהמחשב דלוק ברצף רק יומיים וכל השימושים שנעשו בו ביומיים האלה זה משחק אחד, פיירפוקס, מסנג'ר וצפיית פרקים של הירוס. הפעלתי פרק אחד שהוא באיכות HD (לראשונה!) ואז שמתי לב שהמחשב ניהיה איטי יותר ופתחתי את מנהל המשימות וראיתי אותו על כמעט 80% צריכת זיכרון שככה זה לא בד"כ, אמרתי שבטח זה הפרק ואחרי שסיימתי סגרתי אותו, עכשיו אני בא למחשב ורואה שחלק מהדברים זזים לאט וכמה זזים מהר, שוב בדקתי וצריכת הזיכרון שלי עכשיו תקועה על 70…

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  14. הבנתי שזו דרך מהירה יותר להתקנת windows . איך עושים זאת? האם יש מדריך בעברית? תודה לעוזרים גל

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by id3232,

שלום ! במחשב מותקן לי גם XP וגם ויסטה (32BIT). בזמן האחרון שאני בויסטה פתאום שאני מנסה להכנס לתקייה מXP כמו "המסמכים שלי" וכו' מוצג לי חלון כזה שחוסם: הימני זה החלון ה1 ושאני לוחץ continue מופיע החלון משמאל... מה אפשר לעשות כדי לאפשר גישה מלאה לכל התקיות?!

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  16. אני משתמש באקספלורר 6 ב-XP עם SP2 ואני משתמש בתוכנה של spyware בשם spybot search & destroy, ולאחרונה התחילה להיות שגיאה קבועה באתרים שונים כמו זאת שלמטה. בנוסף באתרים בחול בעיקר הדפדפן מבקש ממני שם משתמש וסיסמא להצגת פרסומות וזה מעצבן כי זה מקפיץ כל שניה חלון של התחברות כזה ואחרי שאני עושה הרבה פעמים ביטול זה מראה לי שגיא כמו למטה. אני חושב שה-spybot שינתה הגדרות וגרמה לזה למרות שכבר הרבה זמן שאני משתמש בה והיא לא עשתה את זה.. אם מישהו יודע מה לעשות אשמח אם תגידו.. הנה דוגמא לשגיאה כזאת (תעתיק את הכתובת של התמונה לשורת כתובת למעלה בשביל לראות): http://planet.nana.co.il/SuBa/exerror.JPG

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  17. כשאני מנסה לפתוח כתובת (URL) באקספלורר בסגנון: http://user:pass@members.mysite.com הוא כותב לי: Invalid syntax error. רק לאחר שאני מנסה להיכנס לכתובת: http://members.mysite.com הוא נותן לי להיכנס ואני תריך להזין שם וסיסמא. בעבר לא הייתה לי בעיה עם זה, זה פשוט קרה יום אחד... ניסיתי כבר ללכת לאפשרויות של הEXPLORER (tools->internet options->advanced) ולהחזיר את ההגדרות לdefault. בנוסף בדקתי את ההגדרות אבטחה וגם הן כולן על default. הצעות לפתרון ייתקבלו בברכה! ???

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by avners33,

שלום, יש לי פלש דיסק 1G של חברת קינגסטון שעובד מצוין על XP. חיברתי אותו למחשב עם windows 98. המחשב זיהה חומרה חדשה ובטעות גורלית אישרתי שיתקין driver ל משהו ATPI. ומאז: כשאני מכניס את הדיסק - מסך כחול. איך שהוא הצלחתי להסיר את ההתקן, אך המחשב מתעקש שאספק לו התקן ATPI. מה עושים? אשמח לקבל עצות מכל אחד תודה.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by master17,

בעיה עם העברית בwindows 98 לפני כמה זמן התקנתי את התוכנה parawin ולאחר ההתקנה אני רואה את העברית בצורה כזאת : מחקתי את התוכנה אבל זה לא עזר.. מישהו יכול לעזור לי איך מחזירים את העברית שאני אראה כמו שצריך ? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  20. Started by dyn,

שלום, משום מה לכמה קבצים אני לא יכול להיכנס, אני מקבל הודעה שאין לי מספיק הרשאות לקובץ למרות שאני מוגדר כ ADMINISTARTOR. תודה רבה למי שיוכל לעזור לי עם הבעיה

21. Started by slimshady21,

לא יודע למה, אבל כשאני רוצה לשחזר למצב קודם, ואני נכנס ל- התחל>תוכניות>עזרים>כלי מערכת>שחזור מערכת, ומשחזר למועד מוקדם יותר- אני לוחץ "הבא" והכל, הוא מסיים, מאתחל את המחשב, ואז בפתיחה של הוינדוס הוא רושם לי שלא הייתה אפשרות לשחזר את המערכת כי לא נקבעה נקודת שיחזור לתאריך זה. וזה קורה גם אם אני משחזר לתאריך שהמחשב קובע (כל פעם שיש שינוי מהותי בוינדוס) או נקודות שיחזור שאני יצרתי... מה לעשות?? זה קרה לי גם לפני שפירמטתי, וגם עכשיו...

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by david9b,

שלום לכולם. יש לי ידידה שעובדת שמוסד ציבורי מול מחשב,וינדוס אקספי, עכשיו היה להם תמיד את המישחקים של הוינדוס, משום מה מחקו להם אותם, היתי אצלה היום זה חשבון מוגבל מאוד,אין גישה לCDROM ולא למחשב שלי ולא לפקודת ההפעלה,יש לה במחשב תפרטים קלסיים ישנים כמו וינדוס 98 אני יכול להגיע למשמש הזה דרך מצב בטוח ולסדר שהיו לה משחקים אבל אני מחפש דרך אחרת,נסינו עוד דרך להגיע למישחקים דרך תפרטי העזרה בהתחלה עזרה ותמיכה----->מוסיקה וידאו משחקים ותמונות------>משחקים------->משחקי WINDOWS ומשם כבר מגיעים למשחקים. הבעיה שאין לה אותם על המחשב הוידוס לא מצליח להפעיל אותם משם שמנסית להפעיל אותם הוא רושם שזה לא נימצא או משהוא כזה אני חשבתי על להכין דיסק אם תפרטים ולהכניס לשם את המשחקים ב…

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by nehmia,

אני כולי בסססבה על המחשב והוא פתאום עושב ריסטרט..... איך אפשר לקן ומה אתם חושבים שהבעיה?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  24. להשתמש ברקע לדסקטופ אז בכמה אחוזים זה כבר יכול להוריד מהביצועים?

25. Started by Lupos,

שלום! אני קונה מחשב חדש ומעוניין להתקין עליו Vista 64bit. בהנחה שאין לי מגבלת תקציב, האם שווה להשקיע ב-8GB זיכרון או שמספיק 4GB. המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים... תודה

• 5 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים