Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה בקבלת קבצים(Attachments ) באמצעות הדאר של Walla ,מתקבלת הודעת שגיאה על קובץ דפוק כאשר מנסים לפתוח את ה Attachments גם אם מנסים לשמור את הקובץ קודם כל לדיסק לא ניתן לפתוח אותו.הבעיה הינה רק ב Walla וכאשר מנסים לפתוח אימלים עם Attachments דרך תוכנת ווב אחרת ( yahoo, hotmail ), אין בעיה.הבעיה ב Walla קיימת רק במחשב ספציפי וכאשר מנסים לגשת לתיבת הדאר של Walla ממחשב אחר ולפתוח את ה Attachments אין בעיה. אודה לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
עיינתי בדיונים לגבי הקובץ הזה אך לא מצאתי פיתרון לשאלתי. SMARTDRV - כאשר אני מתקין את ווינדוס XP, הקובץ הזה נמצא בדיסקט איתחול של 98 וגם בCD של אקס פי. אבל האם הוא לא מופעל אוטומטית יחד עם האיתחול? כל פעם שאני מתקין XP לא משנה עם זה דרך דיסקט איתחול של 98 או CD של XP אני חייב להפעיל את הקובץ הזה ידנית כדי שההתקנה תהיה יותר מהירה? כי אם האיתחול לא מפעיל אותו אוטומטית זה נראה לי מוזר
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני משתגע.. אני אוהב לשמור דברים בדסקטופ אבל לא מופיע לי שם בצד דסקטופ. ואז אני נאלץ ללכת לC>USERS<USERNAME>DESKTOP וזה תהליך מעצבן.. יש דרך לקצר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס וכאשר אני רוצה להוסףי עברית אני קודם כל מוסיף דרך הדיסק ואז שאני רוצה לבחור היברוו דרך הINUP LANUNUGE אזHEBREW לא ברשימה אין לי מושג מה לעשות נכון לעכשיו אני הוספתי שפה אחרת אבל עם עברית אבל עדיין יש בעיות שאתה מוריד קבצים וכל זה 2. אם יש לי אקפי ומראה של ויסטה מותקן כבר השאלה שלי אם אני יכול לשנות את האייקורים של ויסטה לאקפי הרגיל?
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
C2D 6300 @ 3.0 GIGABYTE 965P-S3 2GB 667 250GB 7800GT ////....מה אתה מציעים לי להתקין??? בעיקר למשחקים כבדים
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי, כרגע אני על WIN 7 בילד 7100. אני רוצה לעדכן לאחד חדש יותר ויש לי שאלה: -יש לי כונן קשיח שמחולק וירטואלית ל C, D ו-E כאשר רק מערכת ההפעלה כולה נמצאת על C. על האחרים יש לי תמונות, משחקים ושאר ירקות. האם בזמן התקנת הבילד החדש, אני יכול לפרמט רק את C וכל השאר ישאר בדיוק אותו דבר. זאת אומרת שאני ישר אחרי התקנת הבילד החדש פשוט אוכל לחזור לשחק במשחקים? במידה ולא - אוכל התמונות והמוסיקה ישמרו לפחות? בתודה מראש, אורן.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום, יש לי ויסטה Home Premium עם רשיון OEM שנקנה עם המחשב,השאלה העיקרית בכותרת. ועוד שאלה - האם יש הבדל אם להתקין ממחיצת השחזור במחשב או מדיסק פיראטי ואז לעשות הפעלה למערכת הפעלה עם הסידיקיי החוקי - הסידיקיי הוא מה שקובע,לא?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, כשאני עושה קליק ימני על כל התקן מדיה נעלם לי האפשרות הפעלה אוטומטית מהתפריט איך ניתן לפתור את זה אני משתמש עם ויסטה 32 מה צריך לשנות ברג'יסטרי הנה תמונה http://img441.imageshack.us/my.php?image=jghghgzf8.jpg תודה לעוזרים יום טוב
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את החיפוש בווינדוס XP. אני לוחץ על הכפתור ובצד מופיע רק הכלב (של העצות), בלי שום אפשרות חיפוש. זה נורא מוזר. מה הבעיה יכולה להיות? כיצד ניתן לטפל בזה? לתשובתם אודה. מצורפת תמונה של המצב -
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי, קניתי אתמול הארד דיסק חדש 640 GB של WD והתקנתי בו WINDOWS7 יש לי במחשב בנוסף 80GB שזה הארד הראשון מאז שקניתי את המחשב שהוא הBOOT (אני לא מבין בזה הרבה) ומותקן בו XP ואחד נוסף שקניתי 250GB שבו מותקן VISTA אני רוצה שרק ה250 ו640 יעבדו את ה80 אני רוצה לזרוק כי הוא כבר מראה סימנים של מוות. אחרי שהתקנתי את הוינדוס 7, ניתקתי את הארד דיסק הישן שלי... ואז במקום לראות אחרי האיתחול את הרשימה של הוינדוס שיש לי, אני מקבל תוכנה של הביוס MBR ויש שם כל מיני פונקצית PCX או משהו כזה, TCP\IP ועוד. לפי שהבנתי אני צריך לעשות הארד דיסק חדש שיהיה הBOOTABLE במקום הישן... האם אני צודק בהבחנה לי, ואם כן ואם לא מה אני צריך לעשות?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי windows לא חוקי.אתמול התקנתי את servise pack 2 של windows xp.כל שלב ההתקנה היתה בסדר עד שהמחשב עלה ונפתח חלון של הפעלת מוצר windows .ואז קיבלתי משפט שאומר שהתוכנה כבר הופעלה ויש ללחוץ על כפתור האישור ליציאה.לאחר מכן עולה רבוע של שם משתמש ורשום שההגדרות נשמרות ולא נעשה כלום והמחשב לא עולה. יש למישהו פתרון לבעיה זאת ולא על ידי פירמוט.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אז חשבתי למחוק את הקבצים עצמם, רק שזה גם לא ניתן, כי זה בRAR או מסיבה לא מובנת אחרת. אז מה- טיפשי או נכון לעשות?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הבעייה היא שה- cpu שלי תמיד על מאה. בדקתי בטאסק מנג'ר, בפרפורמנס מה גורם לזה. מה שגרם לזה היה- winlogon שגזל 70 cpu בערך... אם winlogon זה מה שאני חושב שזה אז, אז זה משהוא שהורדתי שבמקום שכשאני מדליק את הווינדווז יהיה כזה סמל של אקס פי עם קוו שמתמלא, אז יהיה כזה של גארפילד עם קו שמתמלא. ניסיתי לעצור את זה- לא עובד ניסיתי למחוק את זה- תוכנה אחרת משתמשת בזה כבר. בבקשה עזרה!!! ;Dתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה לכתוב באיזה שדה באינטרנט ואני רוצה להעביר מאנגלית לעברית אני עושה את השיפט + אלט כרגיל הסמן מתהפך אך ברגע שאני לוחץ על אות כלשהיא הוא חוזר לשפה הקודמת אז אני צריך ללחוץ למטה על הסרגל שפות ולשנות זה מעצבן מה עושים עם זה?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן שמעתי שזה הפורום הכי טוב לבעיות עם המחשב אני לא בטוח אם אני בנושא הנכון אבל הווינדוס שלי לא עולה, אפילו לא בסייף מוד ולא בשום אופן יש מעין לולאה (לופ) של ריסטים כל הזמן עושה ריסט רציתי לדעת אם יש דרך להגיע אל הכונן הארד דיסק שלי ולגבות את כל מה שנמצא עליו? אם אני אפרמט את ווינדוס בדרך כלשהי...... אם מישהו יוכל לענות לי כמה שיותר מהר יש על המחשב כמה קבצים חשובים..... תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום זה, וזו ההשתתפות הראשונה שלי בו. יש לי שאלה לעניין windows xp: לאחרונה קניתי ממישהו רשיון ל- windows xp חוקי. ידעתי כי מדובר ב- windows xp באנגלית ללא תמיכה בעברית, אך חשבתי לעצמי שבטח ניתן להוסיף את השפה העברית. והסתבר שזה לא נכון. כאשר נכנסים להגדרת השפה, שם מופיעות השפות שניתן להוסיף למערכת (שפת כתיבה במקלדת), לא מוצאים שם עברית בכלל. יוצא שאני לא יכול להקליד עברית במחשב שלי. לעומת זאת יש בוודאי תמיכה בעברית לצורך האינטרנט. האם למישהו יש רעיון איך ניתן להוסיף את השפה העברית למערכת, כך שיהיה אפשר אחר כך להוסיפה לשפות ההקלדה? ??? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
הורי מתקשים עם אנגלית וברצוני לגייר את הווינדוס, האם יש דרך. למשל אם אני לוחץ על לחצן ימני בעכבר התפריט של "מאפיינים" "הדבק" מופיע באנגלית ,וכו'
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש אך אני מתלבט עדיין איזו מערכת הפעלה לקנות. אני מאוד צריך עכשיו את המחשב הזה ולכן אין לי כל כך הרבה זמן כדי להחליט. אין לי כוונה לשלם עכשיו סכום רציני על מערכת הפעלה שלא מרוצים ממנה והמחליפה שלה עומדת לצאת לשוק... לכן אני מעדיף לחכות עד שתצא הגרסה של 7 ועד אז להתקין את הבטא על המחשב. האם זה פתרון טוב? יש עוד אפשרויות יעילות? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
-
יש לי מחשב AMD 2.2GHZ וזיכרון 2GB, מחשב מינימלי ביותר מותקנת עליו ויסטה 64 ביט בזמן האחרון הוא נהיה איטי בצורה מטורפת אפילו כשפועל רק מסנג'ר ואקספלורר 8 נכנסתי לTASK MANAGER ואני רואה שתי תהליכים שצורכים די הרבה משאבים: SVCHOST שיש כמה ממנו, וTrustedInstaller, כל אחד מהם תופס איזה 300MB הקטע שבגרפים אני רואה שהCPU בכלל לא מנוצל עד הסוף, הוא מגיע רק ל40 אחוז גג והזיכרון תפוס על 1.3 מתוך 2 מה הבעיה פה? ולמה המחשב כזה איטי?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אנ כבר אחרי הפרמוט החמישי השבוע!! יש לי לפעמים בעיות שגיאה בעיקר בקובץ DLLCHACH שנמצא בתיקיה SYSTEM32. המחשב מרתיע על כך ואומר להריץ את הצ'ק דיסק, לאחר כמה דקות המחשב נתקע ולא מגיב וסוגר כל חלון פתוח. מה שאני נאלץ לעשות זה רק ריסט ואני כבר יודע שהמחשב לא יעלה יותר. מה אני אמור לעשות? ניסיתי את אקס פי הום אדישן ופרופשיונל והדיסקים שלי ובמחשבים האחרים שלי זה לא קורה ככה. רציתי להזכיר כמה דברים: התופעה התחילה בשבוע האחרון ולפני כך היא לא הייתה, יש לי לוח אם של אביט IS7-E והארדיסק 16- GB של מקסטור. תודה מראש וזה די דחוף לי לכל מי שיכול לעזור..
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
1. יש לי תהליך בשם "PavPrPrv.exe" שלא מוכן להיסגר, שאני מנסה לכבות אותו הוא רושם לי The Operation could not be completed A device attached to the system is not functioning הוא לא נראה לי תהליך יעיל במיוחד... איך אפשר לסגור, להשמיד ולהיפטר ממנו? הערה: חיפשתי את השם של הקובץ, והוא בתוך התיקיה של הפנדה שלי, זה אמור להיות ככה? הוא חיוני? מה הוא בכלל עושה שם שהוא כל כך מתנגד להתחפף? 2. הNorton Anti Virus 2004 שלי (עכשיו עברתי לפנדה, ואני אשמח להמלצה על משהו יותר טוב) גילה וירוס מסויים שאינני זוכר את שמו, והוא היה תיקיה בProgram Files שפותחת סרגל חדש לExplorer הוא הוגדר כאיזה Spyware. אחרי שמחקתי את רוב התיקיה, נשאר קובץ אחד בשם MYBAR.DLL (בתיקיה C:\Program Files\MyWay\myBar\1…
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-