Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
תופעה ממש מוזרה! יש לי אופיס 2007 בויסטה במחשב נייד מצליח לפתוח מצגת שנישמרה באופיס 2003 < מהתקליטור ישירות כשאני מעתיק את התיקייה עם המצגת > לשולחן העבודה בויסטה ומנסה לפתוח את קובץ הPP > זה כותב לי שהוא משובש - מנסה לשחזר - נתקע ועוד סרטים למה זה קורה ? קבצי אופיס אחרים ובכלל כן נפתחים לי ( כמו וורד ןPDF) איך פוטרים את הבעייה הזו ? THX
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
עכשיו אתה יכול לכבות את המחשב כמו בישנים למה הוא לא מתכבה לי לבד כמו פעם ?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מדיה פלייר או מדיה סנטר (מערכת הפעלה vista hp) יש לי דיסקים מקוריים (שלי) שהורדתי למחשב למטרת גיבוי כבר די מזמן וכאשר אני מנסה להשמיע אותם אני מקבל את ההודעה הזאת (מצ"ב תמונה) מה ניתן לעשות כדי להשמיע אותם? יש תוכנה מסוימת ? ניסיתי במדיה פלייר ובwinamp מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום ! קניתי מחשב חדש בשעה טובה עם מעבד AMD64 4000X2 D.C AM2 AMD מה יהיה ההבדל בשביל שחקן ממוצע במשחקים די עתירי משאבים gears of war doom3 וכדומה בין מע' ההפעלה XP64 לבין XP ללא ה-64 ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
בכל אתר חדשות אומרים כי יצא חבילת השירות החדשה של חלונות XP וכי אפשר לעדכן את המערכת דרך windows update service כשאני נכנס לשירות העידכון הוא פשוט לא מראה לי את העידכון של חבילת השירות החדשה האם להוריד את חבילת העידכון מאתרים אחרים? מה הבעיה של שירות העידכון? למה הוא לא מראה לי את חבילת השירות החדשה? תודה לעוזרים גל
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לצערי עקב ביקור של סוס טרויאני, נשארתי ללא יכולת להחליף את ה WallPaper בשיטה הרגילה (קליק ימני על המסך, מאפייני תצוגה וכו). אינני מצליח לשחזר את ה"כרטיסיה" של הטפטים ושומר המסך. אשמח לקבל הסבר קצר כיצד ניתן לקבוע ברגיסטרי את הטפט. אגב, באמצעות הכניסה HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop אינני מצליח לעשות זאת, מתקבל מסך שחור. תודה,
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
1. במחשב של מישהו מותקן WIN98. הוא רוצה להתקין את XP בנוסף, שאפשר יהיה לבחור כל הפעלה למה להכנס. יש במחשב כמובן שני כוננים C שעליו מותקן WIN98 וD שעליו מיועד להיות מותקן הXP. איך עושים שהXP ייתקין את עצמו כמערכת שניה ולא במקום ה98? הבנתי שזה נורא קל אבל אני לא בטוח: מתקינים את הXP דרך ה98, בוחרים בהתקנה מלאה (לא שדרוג) ובוחרים שיתקין על כונן D. אחרי זה הוא אוטומטית לא יימחק את ה98 ואוכל לבחור איזה מהן שארצה בכל הפעלה? 2. המישהו הזה משתמש בתוכניות שפועלות בDOS כרגע (כרגע במחשב יש רק WIN98) . לפני שהווינדוז עולה הוא לוחץ F8 ומפעיל תוכניות מדוס עוד לפני שהווינדוז עולה. אם הוא יתקין את XP בנוסף ל98, האם זה יבטל את הDOS במחשב? אם כן, איך בכל זאת אפשר יהיה להכנס למחשב DOS עוד …
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מכניס את הדיסק של הווינדוס עושה ריסטרט ואז עולה ההתקנה של הווינדוס ואז כשאני לוחץ ENTER כדי להתקין את הווינדוס מחדש הוא אומר לי... לבדוק שכל הכוננים מחוברים ודולקים כמו שצריך וכו'... והכל מחובר ופועל כמו שצריך... ד"א הבעיה במחשב נייד. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הדבר קורה כאשר נעשה שימוש בדיסק שנעשה עליו כלון ע"י גוסט 2003 הדיסק המקורי הוא Maxtor 80GB 2MB IDE 7200 הדיסק החדש שאליו אני מנסה להעביר את המערכת הפעלה (כולל כל התוכנות שלה): Maxtor 250GB 16MB SATA 7200 MAXline 3 כאשר אני מעתיק DISK TO DISK ומוציא לאחר מכן את הדיסק הישן הוא עולה מהדיסק החדש ומגיע למסך הפתיחה. שם אני מקיש את היוזר והסיסמה והוא מנסה להכנס למערכת אבל במקום זאת הוא מייד עושה לוג-אף. כשהדיסק הישן מחובר יחד עם החדש (אבל עולה מהחדש) הוא כן מצליח לעלות. (אבל זה לא הפתרון כי אני רוצה לפרמט את הישן...) הדיסק הישן עובד בצורה מלאה. אם למישהו יש הצעות אני מאוד אשמח.. הדבר הזה פשוט משגע אותי
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום יש לי אנטי וירוס פיירוול ואני רוצה להוריד תsp2 אבל אני לא יודע אם כדאי לי אז רציתי לדעת מאנשים שיש להם האם הוא טוב ובמה תודה לכול העוזרים
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
זה קרה לי פתאום שאני מדליק את המחשב! מה לפרמט ולהתקין מחדש? לא הגיוני? CHKDISK /R יעזור? או שיש דרך אחרת להעתיק את הקובץ ממחשב אחר? ענה עיזרו לי בבקשה..
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
קניתי נייד עם ויסטה 64 ביט.רק עם כונן C יש דרך לפצל ולעשות כונן D ואם כן אז איך?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מהר מהר המחשב שלי קורס זה מצב חרום עשיתי הגדלת מחיצה בעזרת תוכנה ..אחרי שהיא הגידלה לי היא החליפה את השם של הכוננים c עכשיו d ולהיפך הוינדוס לשי קרס מישהוא יכול להגיד לי לעשות משהוא בבקשה אני מצטער אם עברתי על החוקים פשוט אח שלי חוזר מהצבא עוד מעט והוא יהרוג אותי.. אני לא יכול להפעיל אף קובץ דרך הוינדוס כלומר אין שיחזור מערכת .
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול פירמטתי את המחשב ולאחר שהתקנתי מחדש את הכל יש לי בעייה בצפייה עם סרטים מסויימים, בדרך כלל אלה סרטי דיוידי של 4 ג'יגה שיש לי, קבצי VOB ו-MPEG2 אני חושב... הקטע הוא שלפני שפירמטתי הכל עבד מצויין לא הייתה שום בעייה הכל עב דפרפקט ועכשיו אני לא זוכר מה להתקין בשביל שהסרטים המסויימים האלה יעבדו, רוב הסרטים עובדים לי אבל יש לי קבצי דיוידי שלא עובדים עכשיו.. אני בטוח שזה איזה קודק של MPG2 כי התקנתי אחד כזה אבל הוא עשה לי בעיות ולא פעל ממש טוב. כרגע יש לי מותקן במחשב DIVX5.2.1 XVID1.3 AC3FILTER ו-MP9 CODECS ואני משתמש במדייה פלייר 10. ניסיתי מלא, אבל מלא{!} חבילות קודקים, שום דבר פשוט לא עוזר! אני חייב למצוא מקודד דיוידי או מקודד MPG2 או לא יודע מה בשביל להפעיל…
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מקבל את השגיעה: "Setup library msmqocm.dll could not be loaded or a function msmqocm could not be found. Contact your system administator. The specific error code is 0x7e" -מה יכולה להיות הבעיה?פתרון? תודה TANGUSH
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה , אני מפעיל תמחשב , יש לי windows xp pro hebrew ואחרי מספר שניות זה פשוט נתקע יש לי amd 64 5600 x2 asus m2n-e 2x1024 memory GEFORCE 8800gts 640mb מסך L.G L1953TR תודה מראש לפעמים גם מספר שניות אחריי שהוא נתקע ,עולה מסך כחול ואז המחשב עושה ריסט חשוב לציין שהכרטיס מסך הוחלף לאחר ההתקנה של המערכת הפעלה , כי הקודם פשוט נשרף , ובעצם הכרטיס החדש עובד על מערכת הפעלה חדשה ללא FORMAT
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד מארה"ב שמותקן עליו כבר חלונות 7. מן הסתם זה יהיה HOME או PRO באנגלית. השאלה שלי היא איך תוכנות בעברית יעבדו ? אם אני ארצה להתקין אופיס בעברית או תכנה משרדית אחרת בעברית? החלונות יודע להמיר לעברית למרות שהממשק באנגלית?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
יש לי בעייה במחשב אני מדליק אותו והוא מתחיל לעלות עד שהוא מגיע ללוגו של הxp ואחרי זה צריך לעלות "המסך של ברוך הבא" אבל זה לא עולה והמסך מתכבה אבל המחשב ממשיך לעבוד! אם למישהו הייתה הבעיה הזו ויש פתרון שירשום אני חשבתי לעשות שחזור מערכת אבל אני לא מצליח לעשות מצב בטוח אני לא יודע איך ?! פתרונות תדה!
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מערכת הקבצים בxp היא NTFS מהי בויסטה?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת האם ואיפה יש אפשרות לראות את תאריך ההתקנה של מערכת ההפעלה בכל מחשב. וכן אם אפשר - גם לגבי שאר התוכנות. האם יש איזשהו לוג מסודר לזה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
איך אפשר לנטרל את ההודעה הזאת?.. יש לי 1.5G זיכרון ואני יודע שהוא מוצף בקלות אבל נמאס לי מההודעה הזאת
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אם זכרוני אינו מטעני, בWIN98 היה אפשר לבחור רקע לכל תיקייה. השאלה היא, האם הדבר אפשרי גם בXP ואיך?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אתמול התקנתי VISTA בפעםהראשונה ובמהלך ההתקנה לא ראיתי שום אופציה לביצוע מחיצות אז התקנתי ............ אחרי חיפושים קטנים ראיתי שאפשר להקטין את המחיצה דרך "ניהול מחשב --> ניהול דיסקים" , אבל יש לי אפשרות לקבץ רק 1.6GB מתוך 659GB שייש בדיסק יש הערה שבה כתוב "ששטח הכיווץ יכול להיות מוגבל אם snapshot או pagefiles פועלים" , את ה pagefiles ביטלתי, מה זה snapshot ? עדיין לא התקנתי אופיס וכל שאר ירקות וכבר תפוס אצלי 45GB (חשבתי בהתחלה ש50GB יספיקו לכונן C)
-
logon message: the local policy of this system does not permit you to logon interactively יש רק יוזר אחד: administreator. איך פותרים בעיה זו? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם יש לי לוח חדש של asus p4p800-e אני רוצה להתקין על ההארד דיסק של sreial ata מערכת הפעלה איך אני עושה את זה שהמחשב עולה הוא מזהה אותו ואז שעולה לוינדוס דרך הדיסק הקשיח הרגיל ide אני לא רואה את הדיסק sata בוינדוס למרות שהתקנתי את הדרייבר של הבקר הנחוץ לכך זה דבר אחד דבר שני אני הלכתי לפי הוראות היצרך בכדי להתקין עליו מערכת הפעלה והתקנתי את ה promise על דיסקט 1.44 ושהמחשב עושה boot מה cd הוא מראה לי שיש לי רק ideו לא sata למרות שהוא התקין את הpromise כי צריךללחוץ על f6 ואז מתקין את הדרייבר של הוינדוס ואז צריך לראות בהתקנה את שני הדיסקים אני רואה רק את ה ide איך אני עושה את זה ?? אני לא מצליח בכלל כבר השתגעתי אולי מישהו יכול להסביר לי איך עושים זאת? תודה …
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-