Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום ברצוני לדעת אם אני יכול להשתמש ב WINDOWS VISTA X86 על מעבד INTEL E6300 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ליצור דיסק של WINDOWS XP מעודכן ז"א, במקום כל פעם לפרמט ולהתקין את כל העידכונים מחדש, אני רוצה ליצור דיסק עם כל העידכונים עד החודש הזה לדוגמא, פברואר 2008. וכשאני מתקין את הווינדוס אז גם העדכונים יותקנו ביחד איתו. איך אני יכול לעשות זאת? תודה מראש עומרי
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לפי מה שאני רואה ב Task Manager, השימוש ב PF לא עולה על 300, נגיד 500 בלחץ. אז למה ה pagefile תופס לי 1.5 גיגה בכונן C ? אני אגיד לכם מה הבעיה שלי כרגע, יש לי הרדיסק 8 גיגה עד שה160 יחזור מהמעבדה, וכמובן שעם הרדיסק כזה אני לא משחק משחקים, אז אני בספק אם צריך Pagefile כל כך גדול שסתם תופס לי חלק ניכר מההרדיסק... מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
קודם כל שהמחשב עולה אז יש כזאת הודעה של הלוח אם ורק אם אני לוחץ F4 הוינדוס עולה, איך אני מבטל את זה? (זה התחיל לקרות לפני יומיים בערך) עוד דבר קטן זה שהוינדוס מבצע סריקה לשגיאות בהתחלה לפני שהוא עולה הוא אומר לי שהוא לא הצליח למצוא את הקובץ autoChk.exe שנמצא בC:\Windows\System32 והוא שם חוץ מזה שאני מנסה לעשות סריקה ידנית (לחצן ימני על הכונן ובדוק לשגיאות בכונן) זה לא עובד . תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
יש לי מחשב: פנטיום 4 3000 מגה הירץ חצי גיגה פנימי עכשיו הוא לאחר פירמוט כולל, אך מאז שקניתי את המחשב טעינת הוידוס ארכה המון זמן כלומר הריבועים הכחולים האלה שרצים מצד לצד? הם זזים אצלי ממש ממש ממש לאט... המחשב עולה מהר כאשר הוא מגיע לWELCOME SCREEN אך הוא טוען את הוידוס ממש לאט מה עלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב מופיע לי מסך שחור של DOS ורשום לי כהלן: NTlDR is missing press ctrl+alt+delet to restart האם אני יכול לתקן את זה מבלי לפרמט את הכונן הקשיח? מאיפה אני משיג דיסקט של גיבוי?
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם שרשמתי בנושא. אני מעוניין לפרמט אותו הבעיה היא שאין לו כונן CD. יש לו רק כניסת USB. איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש, שני
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
windows הוריד את העידכון והתקין אותה בלי בעיות אבל אחרי כמה רגעים עדיין מופיעה בעידכונים האוטמטים כעידכון שלא הותקן הפעלת מחשב מחדש ונסיון התקנה חוזרת לא פתר את הבעיה למישהו יש מושג אך מתקינים את העידכון? יש לי: windows xp home edition sp3 2600.5.1.2600 תודה
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
תקשיבו יש תמיד את הגלריות של התמונות שהם בפורמט פלאש ולא ניתן לעשות להם שמירה בשם ולהעביר אותם למחשב כי הם בקובץ פלאש... מישהו מכיר דרך שניתן להוציא את התמונות ולהעביר אותם למחשב באיזשהי דרך... תודה מראשש!!! ואני לא ידעתי אם הנושא הזה מתאים לפורום הזה כי לא מצאתי מקום יותר טוב לשים אותו... אם הוא לא מתאים תעבירו...
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שאני לוחץ ALT+CTRL+DEL לא קורה כלום !! אין את ה TASK MANAGER ... מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום חברים, הבוסים בחברה החליטו לקדם את האתר שלנו ולכן שינו באופן אוטומטי וגורף לכל העובדים את ה-HOMEPAGE לאתר הבית של החברה שהוא אתר עמוס וכבד באופן חריג. אני רגיל לעבוד על BLANK וגם לברוח למסך זה בכל הזדמנות שמגיע מישהו ואני סתם גולש להנאתי. אשמח לדעת אם יש אפשרות לשנות את ההגדרה למרות שנעלו לנו את החלק הזה באופן אוטומטי (מצ"ב תמונה) כך שתאורטית אין מצב לשנות את עמוד הבית. אם זה רלוונטי אני עובד על אקספלורר 8. אנא עזרו לי לפני שאני משתגע ... תודה מראש ;D [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי ווינדווס 7 וההודעה המעצבנת הזו מופיעה לי כל הזמן באג בבווינדווס 7 או בעיית חומרה?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
Error SU-0013 Setup could not create files on your startup drive and cannot set up Windows. If you have HPFS or Windows NT file system, you must create an MS-DOS boot partition. If you have LANtastic server or SuperStor compression, disable it before running Setup. See SETUP.TXT on Setup Disk 1 or the Windows CD-ROM. זה אחרי פרמוט הדיסק הקשיח לFAT32
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
ככה.... התקנתי איזו חבלית צלילים לווינדוס שמגיעה עם התקנה (INSTALLER).. לא אהבתי את החבילה, הסרתי אותה ומאז יש לי בעייה שבתפריט של הצלילים כל האפשרויות נעלמו... כדי להבין טוב יותר צירפתי תמונות מה שמופיע בתמונה זה כל מה שיש לי, אין לי למשל windows startup, logoff וכו'... אגב חיפשתי בגוגל ראיתי שכמה אנשים הצליחו לסדר את זה עם codec tweak tool אני נסיתי לא הצלחתי... מישו יודע איפה זה ברג'סטרי? אולי זה יעזור... תודה... עריכה: הצלחתי בסוף לפתור את הבעייה, חיטטתי ברג'סטרי ומצאתי את האזור שאחראי על הצלילים, למעוניינים, אם מישו אי פעם יתקל בבעיה הזו הכנתי שתי קבצי תיקון. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש עם מעבד e4300 ו2גיגה זיכרון אני חושב להתקין את vista וגם winxp השאלה איזה עדיף או צריך להתקין קודם וכמה גודל מחיצה לעשות לכל אחד מהם? והאם כאי להתקין ?64bit תודה
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני רוצה ש F יהיה D ועוד... עשיתי חיפוש ומישהו אמר לעשות בRUN את הפעולה diskmgmt.msc אבל כשאני עושה את זה זה כותב לי ACCESS IS DENIED אותו דבר עם אני עושה Start -> Control Panel -> Administrative Tools -> Computer Management יש אולי איזושהי דרך אחרת? או תוכנה שתעשה את זה תודה נ.ב.. WINXP PRO
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 חשבונות משתמשים, אחד מנהל המחשב והאחר חשבון מוגבל. אני התקנתי משחק בחשבון של המנהל, ואני לא יכול לשחק בו בחשבון המוגבל. מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לשחק בחשבון המוגבל?? אותה בעיה יש לי עם תוכנה שהתקנתי בחשבון של המנהל והיא מופעלת אוטומטית בהפעלת המחשב, ובחשבון המוגבל אני לא יכול להיכנס לתוכנה והיא לא מופעלת אוטומטית בהפעלת המחשב... מה אפשר לעשות כדי שהיא תופעל אוטומטית כשאני נכנס לחשבון המוגבל? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב, שאני לא רואה את הסמלים של התוכנות שאני מתקין או ב"התחל" אני לא רואה את הסמלים של המחשב שלי וכו', דוגמאסימנתי בתמונה איפה חסרים לי הסמלים..) http://www.siz.co.il/my.php?i=t2mwk2mojeri.jpg מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמעיקה ומתרחשת בתנאים מסוימים. כאשר אני מוחק תוכנה, אחריה אני רוצה למחוק את הקיצור דרך, אז לוקח לחלונות המון זמן (משהו כמו 15 שניות) מלחיצת כפתור DELETE ועד הצגת תיבת דו שיח "האם ברצונך למחוק..." לדעתי זה נובע מכך שחלונות מבצע חיפוש של הקובץ המקושר (המחוק), אבל זה משהו שמעולם לא עזר לי בכלום, איך אני נפתר מהבעיה הזו? כזכור לי, הדבר מעולם לא קרה עד שיחרור SP2 לחלונות XP. תודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין home xp אבל הוא לא מזהה לי את ההרדיסק זה מחשב נייד lenovo 3000 v100 תודה
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי שני HDD על המחשב (ישן וחדש) ,אני מעוניין להתקין XP על אחת המחיצות של ההארד דיסק החדש, נכנסתי להתקנה של ה XP ועשיתי פורמט למחיצה המדוברת (NTFS ) אבל כשהמחשב עלה מחדש הוא לא המשיך את ההתקנה,הוא פשוט נכנס להתקנה של הXP (זו שבו צריך לבחור לאיזו מחיצה להתקין וכו'* ניסיתי להתקין שוב על אותה המחיצה זה העתיק קבצים וכו' אבל שוב אחרי האתחול של המחשב הוא לא המשיך בהתקנה. מה לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי משום מה פתאום- אני לא יודע להגיד בידיוק באיזה נקודה זה התחיל- אבל הלפטופ שלי אחרי כמה דקות עובר למסך LOGON של VISTA חיפשתי בכל המחשב איפה אפשר לשנות את ההגדרה של זה בדקתי בשומר מסך, ופשוט אין.... יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות????
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מדיה פלייר או מדיה סנטר (מערכת הפעלה vista hp) יש לי דיסקים מקוריים (שלי) שהורדתי למחשב למטרת גיבוי כבר די מזמן וכאשר אני מנסה להשמיע אותם אני מקבל את ההודעה הזאת (מצ"ב תמונה) מה ניתן לעשות כדי להשמיע אותם? יש תוכנה מסוימת ? ניסיתי במדיה פלייר ובwinamp מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
משום מה שאני כותב בעיברית בשדה חיפוש באתרים אז הוא כותב לי בג'יבריש וגם משום מה מחליף אותיות (אני מקיש על האות"ע" והוא רושם "ג" וכל מיני כאלה) מה עושים
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אנ מנסה להעלות על וינדוס XP תוכנה מבוססת דוס ואני מקבל הודעה שהוינדוס לא תומך ב Ms-dos הבנתי שיש איזה פאץ שמסדר את זה מישהו יודע למה אני מתכוון?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-