Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי נייד של Lg בן חודש הדרייברים מעודכנים והכל מתפקד ניךלא רק בעייה קטנה............ לעכבר יש קריזות....שאני כותה בוורד מסמך פתאום הוא קופץ לראש הדף והשורה החדשה מתחברת עם השורה הראשונה מישהוא שמע על תופעה זו ואיך ניתן לפתור אותה?
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
קיימת תיקיה (לא מערכת, תיקיה רגילה), אני עושה לה גזור, הולך למקום הרצוי מבצע הדבק. הוא מדביק\מעביר למקום אך משאיר באותו מקום ההתחלתי את התיקיה ללא תוכן הקבצים. ואם מנסים למחוק את התיקיה שנשארה ריקה הוא לא מאפשר. ככה זה לא בכל הקבצים וכל התיקיות במחשב. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום. יש לי תקליטור וינדוס XP ישן ללא SP2 א. האם אפשר להוריד את ה- SP3 ולצרפו לתקליטור כחבילה דרך צריבה BOOT ב. והאם אחרי זה - הצטרך לכל העידכונים קודמים של SP2 שהיו בעבר. ג. והאם זה משתלם בכלל לבנות תקליטור בתול עם חבילה SP3, או לעדכן ישירות למחשב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים המחשב מתחיל לעבוד לאט אחרי כמה שעות של גלישה. כשאני בודקת את מצב הזכרון אני רואה שהוא עמוס לעייפה. כאשר סוגרת את כל החלונות ואת האאוטלוק אקספרס הזכרון חוזר לרמה סבירה. שתי שאלות: 1. איך אפשר לדעת מה הגורם ל"סתימת" הזכרון? 2. האם יש תוכנה שמשחררת את הזיכרון תוך כדי העבודה? תודה, מיכל
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי כמה ארדים במחשב ושתי מערכות הפעלה, כאשר שתיהן XP. הארד הראשון מחולק ל C, D, וכו', כאשר על הC יש מערכת הפעלה. השני מחולק גם כן לכמה מחיצות, כאשר נגיד המערכת הפעלה השניה על מחיצה ראשונה בשם V. כאשר אני מדליק את המחשב, אני מקבל מסך שחור, שמאפשר לי לבחור לאיזו מערכת הפעלה להכנס. מה שקרה שהארד הראשון עם המחיצה C נדפק, עכשיו אני רוצה שהמחשב יעלה ללא חיבור פיזי של הארד הראשון, וכמובן שיכנס למערכת ההפעלה במחיצה V באופן אוטומטי. אין צורך לומר שהמערכת מתפקדת וכרגע אני כותב ממנה. השאלה בעצם, מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב לא יצטרך את המחיצה C ואת הBOOT שיש שם. האם יש מדריך לדבר שכזה, אשמח לקרוא. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה. הווינדוטס לא עולה אצלי. כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע למסך טעינה של הווינדוס (זה עם הbar הכחול) ואחרי שזה נגמר המחשב מפעיל את עצמו מחדש. לפעמים המחשב שם מסך כחול ל2 שניות ואז מפעיל את עצמו מחדש. יש מצבים גם שהוא עולה לפעמים אבל אז אין קול וכו'. הצלחתי להעלות אותו במצב בטוח עם נטוורקינג. עשיתי לו שם restore אבל זה לא עבד. יש למישהו רעיון מה הבעיה ומה פתרונה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום! קניתי דיסק קשיח נוסף, ואני מתכוון להעביר אליו את ה PageFile. אני מתכוון ליצור בשבילו מחיצה נפרדת, בגודל 2 ג'יגה. השאלה היכן עדיף למקם את המחיצה: בתחילת הדיסק כמחיצה ראשונה, או בסוף הדיסק, כמחיצה אחרונה ? העדיפות היא למיקום שאליו הגישה מהירה יותר. תודה מראש 8)
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
זו ההודעה שאני מקבל לפעמים לפני כיבוי המחשב... לאחר מכן מופיע חלון שלח/אל תשלח המוכר, ממה זה יכול לנבוע? מוערכת הפעלה - XP SP3.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
איך מפסיקים את ההתראה הזו שחוזרת על עצמה בכל איתחול של המחשב? תודה
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
גם בווינדוס XP אפשר לעשות שסרטון יהיה הרקע בשולחן עבודה? זה משהו שרק עכשיו שמתי לב שקיים בויסטה ובכלל
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייח ישן AMD Athlon 64 3200 Windows XP 32BIT 1024MB זיכרון פירמטתי אותו, התקנתי את הדרייברים וכעת שמפעילים שירים ב windows media player או ב winamp אז לא שומעים אותם ברור אני חושב שזה בגלל שיש כל מיני תוכנות שהתקנתי ותהליכים שמופעלים עם העלייה של ה windows ומורידים את הזיכרון הפנוי איך ניתן לדעת מה נחוץ ומה לא?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הנה הפתרון לבעייה שלכם!!! כנסו אנשים!! http://wmh.walla.co.il/clubs/2004/11/25/512037/AutoEXEC.NT.html
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
עצירה ללא תוכנת טוויק כל שהיא? XP HOME SP3 EN
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי Norton Ghost 12 בפורמט bin / cue... יש דרך מומלצת לצרוב ב CD שיהיה Bootable למקרה הצורך?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני משתמש בשתי מערכות הפעלה , ווינדוס 98 וXP היום רציתי לעשות upgrade מ98 ל2000. בהתקנה הוא כתב לי שהוא מעתיק קבצי התקנה כשהוא סיים הוא עשה ריסט נכנס להתקנה וכתב לי הודעת שגיאה. משהו על הארד דיסק שלי שיש איתו איזו בעיה. לא משנה, ניסיתי להיכנס לאקס פי אבל המחשב קלט אותו כווינדוס 2000 וכתב לי שחסרים קבצים. אז נכנסתי ל98 ועשיתי התקנה לXP כדי שיבטל את ההתקנה של 2000, הוא באמת ביטל, הוא העתיק קצבים עשה ריסט שוב אבל הפעם לא נתתי לא להמשיך להתקנה אלא הפעלתי את הXP עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא נותן לי 3 אפשרויות Windows XP profesional Windows 98 Win XP install והוא מסומן על XP Install הוא נותן בערך 4 שניות ואז נכנס להתקנה של XP אני צריך עזרה ב לבטל את זה, מן Uninstall להת…
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי דיסק מלאה של XP SP2...אך זה לא יוצא אוטומט (BOOT) להתקין את XP SP2 ..משהו יודע ..איך עושים ..
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והחלטתי לקנות גם win xp חוקי למהדרין. יש ברשותי עוד מחשב שאני רוצה לפרמט. השאלה היא: אם אני אתקין את מערכת ההפעלה על מחשב אחר האם מייקרוסופט תזהה שהמערכת כבר הותקנה כבר על מחשב ותמנע ממני להתקין עידכונים בשני המחשבים או רק על המחשב הנוסף? (הרשיון הוא למחשב אחד) אם השאלה הזאת לא חוקית אני מתנצל מראש, אני רק רוצה להבין איך עובד הזיהוי של מערכת ההפעלה עי מייקרוסופט
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה להחזיר את זה למסך האייקונים הקטנים לבחירה אצלי זה במצב שצריך לכתוב שם משתמש וסיסמא... תודה.
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מישהו יודע האם קובץ בשם a0001775.exe יושב תחת ספרייה System Volume Information זהו וירוס? איך מנטרלים אותו. האנטיוירוס שלי (Mcafee) נתקע בסקירה בכל פעם שהוא מדיע אליו
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ערב טוב! לפני כחודש וחצי שידרגתי לווינדוס 7,אני מאוד מרוצה יש לי מעבד כפול ליבה E6420 נכנסתי ל-MSCONFIG בווינדוס בפנים נכנסתי ללשונית BOOT שם נכנסתי ל- ADVANCED OPTIONS ושם ראיתי שבשורה של NUMBERS OF PRECESORS רשום 1 איך זה יכול להיות? הווינדוס כאשר נותן לי ציון על החומרה במחשב מזהה שזהו מעבד כפול ליבה אז למה במספר המעבדים הוא כותב לי אחד? תודה רבה ליאור
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ה-WINDOWS עושה עידכון אוטומטי והוא מוריד לי את הקבצים לכונן E ש-WINDOWS בכלל מותקן בכונן C מוזר... מה הבעיה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אני מתכוון היום להתקין WINDOWS 7 64BIT. ואני רוצה להכניס את ההארדיסק החדש שקניתי ולעשות RAID 0. שני הHDD הם Seagate 32mb 500GB כך שיווצר טרה במהירות גבוה, אני גם מגבה הכל על כונן נייד כל הזמן אז האובדן לא מפריע לי. ראיתי שצריך את כל הקטע של הדרייברים בהתקנה של הווינדוס ואין לי כונן דיסקטים, מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס ללקוח והוא מתקשר עצבני ורוצה שאני אתקין לו מדיה פלייר בעברית לXP SP2 שלו. הבעיה שאין שום מדיה פלייר בעברית שתומך בSP2, מה לעשות ? חשבתי להתקין לו LINGOWARE (למי שלא מכיר, תוכנה ישראלית של תרגומים) הבעיה שהיא מתקינה יחד איתה איזה 3 תוכניות ריגול מעצבנות. בבקשה עזרו לי, מאוד חשוב לי שהלקוח יהיה מרוצה
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי משום מה פתאום- אני לא יודע להגיד בידיוק באיזה נקודה זה התחיל- אבל הלפטופ שלי אחרי כמה דקות עובר למסך LOGON של VISTA חיפשתי בכל המחשב איפה אפשר לשנות את ההגדרה של זה בדקתי בשומר מסך, ופשוט אין.... יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות????
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, כחלק ממאמציי לפנות מקום על הדיסק הקשיח, מצאתי תיקייה הנקראת SoftwareDistribution בתוך תיקיית Windows. הווינדוס הוא כמובן XP PRO. התיקייה שוקלת 530 מ"ב! ומעולם לא נתקלתי בה...האם היא חיונית? תודה!
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-