עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שבוע טוב. יש לי בעיה ממש מציקה שהשביתה לי את כל מערך שיתוף הקבצים שלי. כאשר פועלת תוכנת שיתוף, שיוצרת הרבה חיבורים להרבה מקורות - לדוגמא אימיול שלפעמים יש לו 1000 מקורות לקובץ, והביטורנט שיש לו גם באזור ה 800 מקורות לקובץ יחסית חדש, לאחר 20 דקות של פעולה, אולי פחות, המחשב פשוט קורס לי ומציג מסך כחול שמאשים את הקובץ TCPIP.SYS. כלומר, התוכנות האלה וכמות החיבורים שהן יוצרות, מעמיסות מאוד על המערכת או לחילופין על הקובץ המסוים הזה, ופשוט מפילות את כל המחשב! זה כבר ממש התחיל לעלות לי על העצבים, מאחר וניסיתי להחליף את הקובץ בקובץ מקורי מהדיסק של SP2, ביטלתי את ה OC, ניסיתי גרסאות שונות של כל תוכנה, וכלום! כל פעם אותה בעיה. הבעיה הזאת לא הייתה לי מאז שקניתי את המחשב, זאת בעיה של …

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  2. אהלן חבר'ה... אני לא יודע למה אבל אני לא מצליח לשנות את הסיסמא ב"חשבונות משתמשים"... הוא רושם שלא ניתן לשנות את הסיסמא... גם אחרי 20 ניסיונות !! יש עוד דרך לשנות אותה ?! אפילו דרך הCMD...

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  3. Started by @guitarsuite@,

לילה טוב לכולם! לא ידעתי איפה לרשום את הנושא הזה אז אני מקווה שזה המקום.... אז זאת הבעיה: במשך שלושה שבועות בערך המחשב שלי כבר לא ממש מתפקד כמו מחשב נורמלי .הוא איטי מאוד, ואתם מכירים כבר את כל סימני הוירוסים למינהם... בקיצור. התקנתי ווינדוס 58357897358970983 פעמים כולל פרמוט וכלום לא עזר הרצתי סריקות עם כל תוכנות האנטיווירום והאנטיספייוורים האפשריות וכלום לא עזר אז החלטתי לבצע פרמוט מלא (fdisk) לכל הכונן הקשיח ולבצע חלוקה של דיסקים מחדש הדבר פתר את בעיית האיטיות אבל עכשיו יש בעיה חדשה שכאשר אני רוצה להכנס לכל מיני אפשרויות באתרים מסויימים הוא רושם לי למטה "done" וכלום לא עלה בעצם זה קורה לי המון ובהמון אתרים ואי אפשר לבסתדר ככה... אז למי שיש רעיון או מכיר את הבעיה שיעזור…

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  4. Started by lisly,

איך אני יכול לשחזר WINDOWS דרך דיסק ההתקנה (באפשרות REPAIR) ? (ה WINDOWS שלי טוען מגיע עד למסך כחול שמראה שגיאה שאי אפשר לקרוא ועושה RESTART

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  5. Started by the ultimate,

שלום לכולם. בטח כולכם מכירים את העדכון האחרון שיצא מבית מיקרוסופט, עם ה-GENIUNE החדש שמציק בהתחלה ובכיבוי. להבדיל מאנשים אחרים, שמתי לב במקרה שהעדכון ירד, אבל עוד לא הותקן, ככה שעוד אפשר למחוק אותו. השאלה איך אני מוחק עדכון, לפני שבעצם התקנתי אותו? היכן הקבצים נמצאים? תודה רבה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 598 צפיות
  6. Started by shuky123,

רכשתי מחשב חדש והתקנתי אותו לבד, אני משאיר אותו פתוח ולא מכבה אותו מדי כמה ימים מערכת ההפעלה נופלת ואני מקבל את הודעת השגיאה הנל האם זו בעיית חומרה או תוכנה? איך ניתן לפתור אותה?

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  7. שלום, יש לי מחשב נייד, אני משאיר אותו עובד כל הזמן (e-mule). רציתי למחוק את כל ה power scheme,ולהשאיר רק אחד שאני אצור בעצמי. לאחר שמחקתי את כולם, לא ניתן להוסיף חדשים. עכשיו אין לי אפשרות להשאיר את המחשב עובד. המטרה שלי בסופו של דבר היא רק שהמחשב ימשיך להוריד ולא יכנס ל stand by או hibernate למישהו יש רעיון ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  8. Started by sagi_10,

שלום הנה מספר בעיות שהופיעו לאחר פירמוט והתקנת וינדוס מחדש: 1)מופיעה לי הבועים הזאת: http://img129.imageshack.us/img129/9562/untitled7zg.jpg לפני שכל תוכנה מתחליה לפעול ברקע והיא גם חוסמת לי פקודת שאני כותב ב-cmd 2)האינטרנט אקספלורר קורס הרבה למשל: כשאני ניסיתי לסדר לעצמי clear type רק כשאני נכנס לדף שלו האינטרנט אקספלורר קורס 3)כל דבר שאני מנסה להתקין עושה לי בעיות בהתקנה ומראה שגיאה של install shild תודה רבה לעוזרים עריכה: בעיה חדשה... http://img224.imageshack.us/img224/734/hh8ml.jpg נראה לי אני אפרמט שוב ואראה מה יקרה אז...

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  9. עריכה - הבעיה הקודמת הסתדרה בקשר לדיווח שגיאות .. אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת ??? האקספלורר לא שומר לי סיסמאות, כל אתר שאני רשום בו אני צריך להתחבר מחדש בכל פעם שאני נכנס .. אפילו שאני מסמן בהתחברות שיזכור אותי ולא עושה מחיקה של קבצי Cookie וכד' .. למה זה ככה ?! ??? תודה רבה מראש, שבת שלום ..

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. אני עושה חשבון משתמש נפרד למשחקים, הבעיה שלי היא שכשאני משתמש בmsconfig כדי להגיד אילו תוכנות יעלו ואילו לא בחשבון הזה הבחירה שלי משפיעה על החשבון השני ולהפך, מה שעוד יותר מתסכל הוא שלפני הפירמוט הצלחתי ליצור שתי חשבונות משתמשים עם הגדרות נפרדות לכל אחד בלי בעיה אני פשוט לא מצליח להבין מה קורה עכשיו. למישהו יש רעיונות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  11. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  12. תודה...

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  13. אני מחפש תוכנה שדרך המחשב שלי אני יוכל לראות מה קורה במחשב השני בבית, ואפילו להפעיל בו דברים. מישהו מכיר תוכנה כזאת ויודע להשתמש בה? אם אני לא טועה יש תוכנה בשם NETOP למישהו יש מושג בנושא?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  14. צהריים טובים, רציתי לשאול את דעכתם לגביי עבודה עם שתי מערכות הפעלה במחשב P-D 64 ביט. אני כרגע עובד על 32 ביט במחיצת C, ואני מתכנן לעבור למע' 64 ביט האם כדאי לי ליצור עוד מחיצה נפרדת למע' 64 ביט או שניתן להתקין על אותה מחיצה בה נמצאת 32 ביט? אם לא, האם כדאי ליצור עוד מחיצה נפרדת ל 64 ביט? (יש לי 160 GB לא מפריע לי המקום..) בתודה מראש (!) וסופשבוע נעים, דור

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  15. יש לי שלושה חשבונות דואל שהתקנתי באאוטלוק ואני מקבל את הדואל משלושת החשבונות. עד כאן הכל בסדר. השאלה שלי האם אני גם יכול לשלוח דואל משני החשבונות האחרים מהמחשב הזה? כדי לבאר: המחשב נמצא אצלי בבית ואני רוצה לשלוח דואל משני החשבונות שיש לי בעבודה ושאותם אני יכול לקרוא בבית, אני גם רוצה לשלוח דואל מהבית, כאילו נשלח מהעבודה. אשמח להסבר .

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  16. שלום לכולם ! התקנתי תוכנה שנקראת microsoft .net framework 1.1 ומאז בכל פעם שאני מדליק את המחשב אני נדרש לעשות log onת מישהו יודע איך מבטלים את ה-log on כך שהמחשב יעלה ישר ויגיע לווינדוס ללא לחיצה על ה-user תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני יודע שזה שאלה די מפגרת של נובים. פשוט אף פעם לא נתקלתי בבעיה הזאת אז אני לא יודע איך לטפל בה. בקיצור התקנתי וינדוס לאבא שלי על המחשב וחסרים הדרייברים של הקול. אז אין לי קול ומשחקים לא עובדים. ואין לי את הדיסק שקיבלתי אם המחשב לא זוכר איפה הוא. קיצור אז מטבעי ניכנסתי לגוגל והתחלתי לחפש אוסף מקודדי אודיו טוב שאני יוכל להתקין אבל לא מצאתי. מישהו יכול להביא לי לינק בבקשה?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  18. Started by psxr,

כשאני נכנס לסיפריה שיש בה קבצים עם סיומת avi הוינדוס פשוט נתקע. צירפתי את הודעת הטעות שאני מקבל. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  19. טוב אז ההורים שלי החליטו לנעול לי ת'מחשב בגלל שאני יותר מדי משתמש בו בעעע. תהיתי אם ניתן לעבור את הסיסמה + למצוא מה היא הסיסמה שהנחתי שתימצא ברג'יסטרי תודה ממש ענקית למי שיוכל לעוזר לי :-\

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  20. כשאני לוחץ לחיצה ימנית על "המחשב שלי" (MY COMPUTER), הולך לטאב "מתקדם" (ADVANCED) ואז לוחץ על האפשרויות של "STARTUP AND RECOVERY", נפתח חלון חדש שבאזור התחתון שלו אפשר לשנות את גודל או רמת הפירות של הדאמפ. עכשיו שאלתי היא; האם שינוי הגודל ליותר גדול יעזור יותר אם "נופל עלי" מסך כחול? האם יהיה יותר קל לאתר את התקלה? מה יהיו ההשלחות, אם יהיו (חוץ מקובץ יותר גדול)? תודה מראש, תמיר

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  21. אני רוצה לשנות את הצבע של הטקסט של האיקונים על הדסקטופ. הרצתי חיפוש באתר ולא מצאתי אף דיון. אין עושים את זה? חחח סליחה על הבורות ^^ אני פשוט לא מתעסק בעיצוב הרבה...

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  22. שלום. אני מקווה שזהו הפורום הנכון. יש לי וורד XP. מסמך מסויים שאני מוריד מהאינטרנט תוקע את הוורד כך שרק ALT CTRL DLTE משחרר אותו. שמרתי את המסמך בגודל 15 עמודים בערך במחשב וניסיתי לפתוח משם - ניתן אמנם לראות את העמוד הראשון אבל מיד הכל נתקע. בשני מחשבים אחרים לא הייתה בעיה איתו. אשמח לעצה או הדרכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  23. איך לגרום ל-Address bar ב-IE לא להציג הסטוריה? פעם ידעתי איך לעשות את זה אבל עכשיו אני פשוט לא מצליח למצוא את זה. תודה

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  24. קיבלתי היום מחשב חדש... משהו טוף :] אבל יש לי איתו רק בעיה אחת - הוא מחו"ל והווינדוס הוא לא באנגלית או עברית (שפת המערכת). אין אפשרות לשנות את שפת המערכת לכן אני צריך MUI,אם מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג - בבקשה שיגיד. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  25. לא יודע איך זה קרה או יותר נכון מה עשו לי במחשב אבל אני מאוד ישמח להחזיר את זה כי בלתי אפשרי לסייר ככה בקבוצה במחשב אין לי לא לחזור אחורה לא למחוק וכו''... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.