עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by KF,

שלום.. משום מה אני לא מצליח לראות פלאש באתרים וסרטוני וידאו (נגיד בוואלה) וכד'.. מה לא התקנתי ושוב דבר לא עובד.. JAVA/ADOBE/K-LITE CODECS.. נאדה. מה יכולה להיות הבעיה ? מחשב נייד עם WIN 7 64BIT

2. ואני מקבל הודעת שגיאה, כמצ"ב (את מסמך הפקס המקורי לא שיניתי ולא העברתי מקום) והשגיאה בכל מקום, בפקסים נכנסים, יוצאים, בהכל.. עוד בעייה: לא מצליח לקבל פקסים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  3. Started by nehmia,

כל תקיה עם תמונות אני רואה אותן ככה... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by edokiller,

שלום, בעבר השתמשתי רבות בחיבור הhdmi שבמחשב הנייד שלי על מנת לחבר אותו למסכים על מנת לצפות במסך גדול יותר. לאחרונה נתקלתי בבעיה שאני לא מצליח להעביר סאונד (התמונה עוברת למסך אך הסאונד מסרב לעבור) . אני יודע שצריך לעשות קליק ימני על הרמקול בשורת המשימות ואז לבחור בהתקן שאליו חיברתי אך זה מסרב לעבור מ defult speakers למסך שאליו אני משדר למרות שהמחשב מזהה אותו. אני לוחץ על set as defult וזה לא מראה לי הודעה ולא כלום. פשוט לא עובר. ניסיתי לחבר למסכים שונים עם כבלים שונים והבעיה זהה בכולם. אני משתמש בwin7 64bit. תודה רבה לעוזרים .

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ticls,

בכל פעם שאני מנסה לקנות את המערכת הפעלה דרך "מסייע השידרוג" אני מקבל בסוף תהליך את ההודעה הבאה: "לא הייתה לנו אפשרות לעבד את הזמנתך" אחרי חיפוש באינטרנט הבנתי שזה בעיה שקרתה להרבה אנשים, אבל פתרון חד משמעי לא מצאתי. כבר שבועיים שאני מנסה ללא הצלחה, והמבצע של ה- 15 דולר עומד להסתיים... מישהו נתקל בזה ויודע על דרך לפתור את זה? או עצה מועילה אחרת תודה.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  6. ניסיתי כמה אפשריות לשדרוג ווינדוס 10 . אפשרות ראשונה: 1. 1. C:\Windows\SoftwareDistribution\Download 2. מחקתי את את כל הקבצים. 3. הרצת פקודה wuauclt.exe /updatenow. ללא שינוי וגם הורדתי את השדרוג דרך את Microsoft מספר פעמים עם אותה שגיאה , http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/error-code-800700c1/1506421e-2d26-4da6-8914-8328f438315c?source=netaffiliation&epi=v13dcf1616j9v08yv3thutcmcdwha-5vjn5sh9nu&tduid=(631ab0ebd1d971aef3e224f320676625)(223748)(2144190)(v13dcf1616j9v08yv3thutcmcdwha-5vjn5sh9nu)()

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Ymac,

שלום, חלקכם ראיתם את הבעיה שלי שהצגתי אותה בת'ראד אחר כאן (מתי יוצא ווינדוס 8.1) אני אסביר מההתחלה: ניגשתי לשדרוג, שמח וטוב לב, הורדתי את העדכון ונעשיתי רעב. השארתי את המחשב לעשות את הקטע שלו. לאחר הורדה לא ארוכה מדי, המחשב ביקש לעשות ריסטרט. המחשב מאתחל, ומתחיל בהליך ההתקנה. לאחר האתחול הראשון תוך כדי ההתקנה, ההתקנה "נעצרה" על 84% ב-Applying PC Changes כך ההתקנה הייתה בקלות חצי שעה, ופתאום! 85%! אז אמרתי לעצמי, יופי, אין סיבה לדאגה. כן, על 85% ההתקנה נשארה זמן דומה (חצי שעה) כשפתאום! המונה מזנק ל-100% (ואני מאושר) והמסך נהיה שחור. ככה המסך שחור בערך רבע שעה ואז...בום! BSOD והמחשב עושה ריסטרט. ונתקע על לוגו של ווינדוס. ואני עושה הארד ריסט. והוא "מנסה לשחזר את…

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by slimshady21,

לא יודע למה, אבל כשאני רוצה לשחזר למצב קודם, ואני נכנס ל- התחל>תוכניות>עזרים>כלי מערכת>שחזור מערכת, ומשחזר למועד מוקדם יותר- אני לוחץ "הבא" והכל, הוא מסיים, מאתחל את המחשב, ואז בפתיחה של הוינדוס הוא רושם לי שלא הייתה אפשרות לשחזר את המערכת כי לא נקבעה נקודת שיחזור לתאריך זה. וזה קורה גם אם אני משחזר לתאריך שהמחשב קובע (כל פעם שיש שינוי מהותי בוינדוס) או נקודות שיחזור שאני יצרתי... מה לעשות?? זה קרה לי גם לפני שפירמטתי, וגם עכשיו...

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by shlosi,

שלום לכולם, רכשתי מערכת עריכה חדשה עם 2 מסכים, ואני לא מצליח לשים רקע שונה על כל אחד מהרקעים. משיטוט קצר שעשיתי ברחבי הגוגל הבנתי שווינדוז לא יודע לעשות את זה (יש לי ווינדוז 7) וצריך תוכנה אבל לא ממש צלחה דרכי בתחום. למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. האפשרות של לבחור משהו אחר ב-SCREEN SAVER במחשב בעבודה שלי נעולה ויש רק את האפשרות של הלוגו של החברה (הכל כזה באפור ז"א אני לא יכול לשנות ולבחור בתפריט) האם יש אפשרות לשנות את זה ? (XP) תודה.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  11. אני מנסה לשים Themes חדשים לווינדוס אבל לא מצליח. אני מוריד את הערכות, שם ב: C:\WINDOWS\Resources\Themes לוחץ על הקובץ שמפעיל את ה Theme אבל זה מראה את הסקין הרגיל של ווינדוס לדוגמה (ה Theme לא עובד). ושום Theme שהורדתי וניסיתי לא עבד. מישהו יודע למה?

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  12. אני רוצה ליצור דיסק מסויים שיהיו בו מלא תיקיות , עכשיו לכל תיקיה שיהיה איקון מסויים , הבעיה היא שהאיקונים לא עובדים במחשבים אחרים אלה רק במחשב שלי ניסתי לשים את האיקון בתוך התיקיה המסויימת הזאת ולקשר אותו לאותה תיקיה אבל זה עדיין לא עובד ועוד כל מיני שטויות ותוכנות אבל משום מה שום דבר לא מצליח פעם הצלחתי לעשות את זה אבל אני לא זוכר איך ... מישהו יודע איך עושים את זה ? או תוכנה שעושה את זה ? תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  13. גילוי נאות: התלבטתי רבות אם לפתוח את האשכול בפורום תכנות או בפורום זה, והחלטתי בסוף שזו בעיה במערכת ההפעלה ולא בשפה ולכן אתייעץ אתכם :-) אני לומד לתכנת בשפת C בסביבת העבודה של Microsoft Visual C++ Express '10 ואני לא מצליח לדמות שליחה של EOF בתוכניות שאני כותב. שלחתי את הקוד לחבר אחר שאצלו הכל עובד פיקס. יש למישהו מושג איך אפשר לטפל או להתחיל לאבחן את הבעיה? תודה.

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by Shasoosh,

הבחנתי בבעיה הזאת בזמן שניסיתי להקשיב לצילצולים חדשים באתר של פלאפון.. בכל אופן, אני לא מצליח לשמוע MIDI, בלוח הבקרה תחת צלילים והתקני שמע --> שמע --> השמעת מוסיקת MIDI , יש לי שורה ריקה, כשאני מנסה לבחור ב Microsoft GS Wavetable SW synth או ב MPU-401 הוא בוחר את האפשרות אבל אחרי "החל" --> "אישור" וכניסה מחדש המצב חוזר שוב לשורה הריקה. ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייברים מחדש (VIA AC'97) אך הבעיה עדיין קיימת. מישהו נתקל בזה בעבר? מדובר ב XP PRO SP2 לוח האם הוא Shuttle AV40S וה"שבב קול" הוא VIA AC'97 Enhanced Audio

15. כאשר אני גולש באתר שתומך בהצגת וידיו וקול בעזרת WMP אז אני מקבל וידיו מצויין ללא קול. מה עושים חיפשתי בכל הפורומים ברשת התקנתי קודקים הסרתי והתקנתי מחדש את WMP התקנתי מחדש אתIE7 מה עוד יכול להיות? מצפה לעזרתכם תודה. נ.ב. רציתי לציין שה- WMP מנגן מצוין כאשר הוא לא קשור לאתר כלשהו וכך גם תוכנות אחרות והמחשב בכלל!!!

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  16. התקנתי מחדש ווינדוס xp עם sp2, לאחר ההתקנה מחדש אני לא מצליח להוציא קול מהמחשב התקנתי את הדריוורים שיש בדיסק ההתקנה של לוח האם, כולל זה של האודיו. ברשימת הדרייוורים שבמנהל ההתקנים אין שום סימן שאלה. הרמקולים מחוברים ועובדים אני מדגיש שלפני ההתקנה הכל היה בסדר עם האודיו (הקול) רעיון למישהו?

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  17. Started by iyehuda,

ב WORD 2010 אין בעיה הבעיה קיימת רק ב text document כאשר אני רושם בעברית אין בעיה אך כאשר אני רוצה לשמור את המסמך הוא רושם לי את המודעה הבאה :

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  18. שלום יש לי בעיה בווינדוז xp לא מצליח לשנות language for non-unicode programs בשתי חשבונות אני יצרתי שתי חשבונות בווינדוז ואני רוצה שה- language for non-unicode programs בחשבון בראשון שיהיה שונה מה- language for non-unicode programs בחשבון השני, למשל נגיד אני רוצה שהראשון יהיה אנגית והשני יהיי עברית. אבל בכל פעם שאני משנה את ה- language for non-unicode programs בחשבון הראשון הוא משתנה בשאר החשבונות גם, האם יש דרך לפתור את זה ?

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  19. Started by Sting,

משום מה לפעמים זה עובד ולפעמים לא, למישהו יש מושג מה יכול הלהיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  20. כשאני מנסה להיכנס להגדרות של הפיירוול אני לא מצליח אפילו להיכנס אליו ואני מקבל הודעה: Windows Firewall settings cannot be displayed because the associated service is not running. Do you want to start the Windows Firewall/internet Connection Sharing (ICS) srvice? וכשאני אני עושה yes הוא אומר לי: Windows cannot start the Windows Firewall/internet Connection Sharing (ICS) srvice. כבר התייאשתי

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  21. אני רוצה לשנות את השעון לזמן שלי ולא לזמן שרשום בשרת של מיקרוסופט. גם כשאני מבטל את הסינכרון עם השרת זמן, תמיד כשאני משנה את השעה אחרי כמה זמן ווינדוס משנה אותה בחזרה לזמן שהוא מעדכן מאנארף. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי, אני משנה את הערכה לכסוף אך כל הזמן לאחר BOOT זה חוזר לכחול. אופיר

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  23. הרקע של המסך הוא כחול ואני לא מצליח לשים תמונה בתור רקע/טפט שיחקתי באופציות ולא מצאתי היכן הבעיה?

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  24. היי, הורדתי את התוכנה REDLIGHT, ואני ממש מרוצה ממנה, אז רציתי שכל קובץ AVI יפתח אוטומטית בתוכנה ולא בWMP. כרגיל עשיתי FOLDER OPTIONS-FILE TYPES ושיניתי ב-AVI נפתח ע"י REDLIGHT. אבל זה לא שינה דבר, ההגדרות נשמרו ועדיין הכל נפתח ב WMP. למה?? ד"א יש לי XP PRO. חוץ מזה מישהו יודע איזו תוכנה מבין השניים מציגה סרטים יותר יפה?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  25. שלום לכולם, אתמול התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, ומאז הפכו כל הספריות שלי במחשב לקריאה בלבד... בדקתי את היוזר שלי, והוא מוגדר כאדמין... אך למרות זאת, המחשב עדיין לא נותן לי לבטל את מצב ה"קריאה בלבד" שבו נמצאות הספריות שלי... מה ניתן לעשות בנושא? בתודה מראש לכל מי שענה, בברכה,

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.