עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yuda911,

שלום לכולם! קניתי מחשב חדש ואני עוד מעט אמור לקבל אותו... 8) המפרט בערך כזה: מעבד: AMD ATHELON 3500 64Bit זיכרון: Kingstone 1GB DDR2 667Mhz דיסק קשיח: 250GB SATA2 7200RPM 16MB כרטיס מסך: GIGABYTE 7300GT 256MB קודם כל אני מניח שכדאי לי להתקין ווינדוס XP 64bit, לא? ואם לא אז למה לא? דבר שני... מה לעזאזל אני אומר לעשות עם 250GB??? :-\ אמנם יש לי הרבה מאד סרטים ושירים אבל איך לדעתכם אני אמור לחלק את ההארד דיסק? מחיצה נפרדת לווינדוס ומנחיצה נפרדת לתוכנות ומחיצה נפרדת לסרטים, שירים ומשחקים? (וכמה ג'יגה כל מחיצה?) או שלתוכנות ולווינדוס יהיה אותה מחיצה ומחיצה נפרדת לשירים, סרטים, משחקים וכו'? (וכמה ג'יגה כל מחיצה?) או שבכלל כדאי לי סידור שונה? מה דעתכם? תודה מראש........ :-*

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  2. Started by Tomerb1,

שלום לכולם. יש לי 2 שאלות. 1)הפאנל של הכרטיס מסך שלי שונה מהפאנלים הישנים והפשוטים שהיו פעם. עכשיו יש לי פאנל כזה. http://i17.tinypic.com/4u0776o.jpg והבעיה [כמו בתמונה] שפשוט לא משנה מה אני לוחץ החלון ריק. אין הגדרות אין כלום? זאת בכלל בעיה או עניין של הגדרת התוכנה? 2)יש אפשרות להחזיר את זה לפאנל כמו הישנים? תודה

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  3. כאשר אני לוחץ על תיקיות מסוימות הנמצאות על הדסקטופ,הן אינן נפתחות אלא מופיעות למטה על הtaskbar. כאשר אני לוחץ על האייקון של התיקייה בtaskbar היא עפה ונעלמת בצד ימין של המסך (האייקון שלה עדיין מופיע על הtaskbar). יוצא שאינני יכול לפתוח את התיקייה\יות והאייקונים של התיקיות על הtaskbar אינן עוברות למצב של not responding ,אלא בכל לחיצה חוזרת עליהן הן מתעופפות. מישהו יכול לעזור לי דחוף???

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by STM,

בבקשה אני חייב לדעת מה לעשות כי מחקתי בטעות סרט מהמחשב ששוקל 700 מגה ואני חייב להחזיר אותו ואני לא רוצה לעשות system restore כי יש לי בעיה עם זה . איך אני יכול לשחזר את זה ? יש תוכנה כלשיה ?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by LIgor86,

שלום, אני כרגע משתמש בלפטופ בלינוקס- אובונטו אבל נאלץ לעבור חזרה ל WINDOWS עקב חוסר התאמה באופן אופיס לעומת האופיס של מיקרוסופט. הנני רוצה להתייעץ עימכם: יש לי מחשב נייד עם מעבד סלרון M520 1.6 GHZ, 2 GB זיכרון ו 120 ג'יגה הארד. ופה באה השאלה איזו גירסה של חלונות 7 עדיף לי להתקין???

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by bora-aa,

יש לי ווינדוס וכאשר אני רוצה להוסףי עברית אני קודם כל מוסיף דרך הדיסק ואז שאני רוצה לבחור היברוו דרך הINUP LANUNUGE אזHEBREW לא ברשימה אין לי מושג מה לעשות נכון לעכשיו אני הוספתי שפה אחרת אבל עם עברית אבל עדיין יש בעיות שאתה מוריד קבצים וכל זה 2. אם יש לי אקפי ומראה של ויסטה מותקן כבר השאלה שלי אם אני יכול לשנות את האייקורים של ויסטה לאקפי הרגיל?

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by itay-ab11,

היום קניתי מחשב חדש עם וינדוס ויסטה(ההתנסות הראשונה שלי עם הויסטה) -בהתחלה היה לי אייקונים על המסך של שעון,תמונות וכו' ובטעות העפתי את האייקון שהיה בשורת המשימות ומאז התוכנה הזאת שהפעילה את אותם גאדג'טים נעלמה,איך אני מחזיר את התוכנה הנ"ל? -אני רוצה לפתוח את החלונות של הקספלורר רק בחלון אחד,וזה פותח לי בכמה חלונות,איך אני עושה זאת? -משום מה אני לא מצליח להעביר את הmenu bar(קובץ,עריכה וכו')למעלה מעל השורה של האינטרנט,למישהו יש פיתרון? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by yossi051,

התקנתי וינדוס 2000 והגרתי אותו לכניסה עם סיסמה בלבד.. כעט שכחתי את הסיסמא ואני לא רוצה לפרמט את המחשב או למחוק את הוידוס.. האם יש דרך לגלות את הסיסמא דרך הדוס? או משהוא כזה...

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  9. שלום, נתקלתי בבעיה מוזרה ב-WIN XP, שאני פותח חלון MY COMPUTER ואני רוצה להיכנס לכונן C, אני לא מצליח אני מקבל את החלון "OPEN WITH" אבל אם אני נכנס דרך WINDOWS EXPLORER ישירות לכונן C אני מצליח להיכנס אליו והכל עובד כרגיל. איך אני יכול לסדר את זה תודה

10. שלום, יש לי HD מלפניי שנתיים 160G שעבד עם p4 שמותקנת עליו מערת הפעלה. כיום ניסיתי לחבר אותו למחשב חדש c2d ובטעות שמתי אותו בsata הראשון והדלקתי את המחשב, ראיתי שהוא לא עולה אז כיביתי אותו בלחיצה ארוכה על הכפתור הפעלה. חיברתי את הHD של המחשב c2d לSATA הראשון ואת הHD השני לSATA השני ואז הוא מעלה לי אפשרות בחירה של להתחיל רגיל או safe MODE על רקע שחור, ניסיתי לעשות רגיל והוא טען את הוינדוס ולאחר מכן פתח מסך שחור שרואים בוא רק את העכבר. טוב ניסיתי שוב ושוב ושום דבר לא עלה אז ניתקתי את הHD של ה160 וניסיתי להפעיל את המחשב ושוב הוא העלה לי את אותם אפשרויות של הרגיל או SAFE MODE ניסיתי רגיל ושוב רואים כמו מקדום וגם את הSAFE MODE לא עלה, מה עליי לעשות??? אני רק רוצה שהמחשב יעבוד מ…

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  11. שלום רב, ברצוני לברר מספר סוגיות לגבי בדיקת שגיאות ואיחוי של הדיסק הקשיח: 1. האם בזמן פעולות אלה חייבים לסגור את כל היישומים, ואפילו להימנע מגלישה באינטרנט? 2. במידה והתשובה לשאלה הראשונה היא חיובית, האם זה תופס גם לגבי בדיקה ואיחוי של דיסק חיצוני, שמכיל בתוכו רק מידע ולכאורה לא "משתתף" בפעולה התקינה של המחשב? 3. איזה מבין שתי הפעולות הללו מומלץ לבצע קודם? 4. באיזה תדירות מומלץ לבצע פעולות אלה? מקווה שהתשובות לשאלותיי יוכלו לסייע גם למשתמשים אחרים. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  12. היי.. פירמטתי את המחשב לפני איזה 3 חודש ככה ןלא פתחתי איזה משתמש כלשהו, אז הדיפולט היה אדמיניסטרטור.. אתמול ברוב טיפשותי פתחתי עוד משתמש... אפילו אחרי שקראתי שהחשבון אדמיניסטרטור קיים רק במצב שאין משתמשים אחרים. פתחתי אותו ועכשיו .. כמובן... החשבון אדמיניסטרטור נעלם!, בחשבון הזה יש לי הכל. ממממש הכל. ובנוסף, שיש לי שם כ"כ הרבה דברים, המקום שנשאר לי הוא 5 ג'יגה פנויים - (ז"א שהדברים נמצאים על ההרדיסק). אני צריך להשיג שוב גישה לחשבון האדמיניסטרטור ואין לי מושג איך אני עושה את זה. _____________ נכנסתי לחשבונות משתמשים - ניסיתי למחוק את המשתמש הזה אבל אי אפשר כי: א'-הוא מחובר ב'- הוא מנהל המחשב ג'- החשבון האחר היחידי שיש הוא חשבון GUEST. ניסיתי ידנית להיכנס ולהעתיק את התיקיה …

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by 3d7,

שלום! יש לי Windows XP Professional SP2 (עכשיו התקנתי על מחשב נייד). ב-Automatic Updates בחרתי את האפשרות "Notify me but don't automatically download or install them", מאחר ואני רוצה שליטה מלאה בעדכונים שאני מוריד ומתקין. אני יודע שמתישהו אני אקבל ב-Taskbar הודעה שיש עדכונים חדשים. אבל, אני לא יודע מתי, ואני גם לא רוצה להשאיר את המחשב הנייד דלוק הרבה זמן. כמו-כן, אני גם לא רוצה להוריד את העדכונים מהאתר של מיקרוסופט. אני רוצה להוריד עדכונים רק מה-Automatic Updates. יש אפשרות להפעיל את ה-Windows Update באופן יזום, כך שהוא יודיע לי אם יש עדכונים חדשים, ואני אגיד לו להוריד אותם?

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  14. שלום נתקלתי בבעיה הבאה, כל אשפי פעולה (WIZARDS?) רצים ללא עצירה. בכל הפעלה של אשף (התקנת תוכנה, הגדרת ODBC?, ביצוע ייבוא דרך SQL Server? וכו') האשף רץ ללא עצירה - כאילו מתבצעת מעין לחיצה אוטומטית על כפתור ה- Next?. במידה וברירות המחדל שהוגדרו באשף אינן מתאימים או לחילופין אם צריך למלא נתונים בטופס, מוקפצת הודעת שגיאה. מישהו נתקל בבעיה משונה זו ? למישהו יש פיתרון ? נ.ב. מערכת הפעלה בשימוש - Windows XP תודה מראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by Ashand,

האחת: כמו שאמרתי מקודם אני מקבל מלא מסכים כחולים וה-EVENT מראה לי: TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts Event ID: 4226 איך אני פותר את הבעייה? השנייה: איך אני מבטל את ה-UAC ? האם זה בטוח לבטל אותו?

16. Started by guyh,

אני מתקין חלונות 98 חוקי ומקורי, כולל רשיון ודיסק מקורי OEM, לא מהדורה שניה. אך איך שאני מסיים את ההתקנה של כל הדרייברים, אני מקבל הודעה שהקובץ IEXPLORER ביצע פעולה לא חוקית ולכן יסגר, את ההודעה אני מקבל בעת הפעלת המחשב והוא לא נותן לי להכנס למערכת, גם לא למצב בטוח. אשמח לקבל את עצותיכם/רעיונתכם לפיתרון הבעיה. גיא

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  17. Started by Oprapc,

אז ככה המפרט שלי מימין אם זה משנה משהו ואני משתמש ב-XP PRO. בשבוע האחרון כל פעם שנכנסתי לMSCONFIG או ל-REGEDIT אחרי בערך 3-5 שניות החלון של זה נסגר. אם אני עושה ריסט זה לרוב מתקן את הבעיה אך יכול להיות שבהפעלה הבאה זה יקרה שוב. למה זה קורה? מה זה בעיה מוזרה בווינדוס שדורשת תיקון? זה משהו ששיניתי? וירוס? עזרו לי בבקשה. תודה מראש! 8)

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by The UnKnown,

אוקיי יש לי אקספלורר ונעלם לי למטה הסרגל שמראה עד כמה העמוד נטען, איך אני מחזיר אותו? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  19. אז ככה יש לי תקייה בכונן d ויש לי שם כמעט 14 ג'יגה של כל מיני קבצים והבעיה עכשיו שאני נכנס לתקייה ופשוט אין כלום פתאום ככה וזה לא שזה נמחק או משהו כי בתמונה שצירפתי אפשר לראות שהנפח התפוס נשאר כמו שהיה הייתי רוצה לדעת מה לעשות כדי להחזיר את הקבצים הנעלמים תודה מראש וחשוב לציין שהתקיות הנמצאות שם הן לא נסתרות אז ככה שהקטע הזה בדוק תודה מראש אלעד [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  20. Started by hichcock,

היי אני משתמש בויסטה התקנתי אקספךורר 8 (לפי מה שהבנתי זו בעיה שהופיע לעוד כמה כשהתקינו..) יש לי כל מיני שטויות בסייד בר, אבל יש תוכנה אחת ספציפית שעושה לי בעיות. היא מראה לי מה התוכנות שמנצלות הכי הרבה משאבי מעבדים ותוכנות שמנצלות הכי הרבה משאבי זיכרון. מה שקורה, מופיעה כתובית אדומה שזה מה שרשום בה: -------------------------- update(): 'processld' is null or not an object -------------------------- עכשיו אני סוגר את זה פותח מחדש זה עובד טוב לכמה שעות ואז שוב מופיעה הכתובית הזו עוד פעם וחשוב לציין שכל פעם מרגע שהכתובית הזו מופיעה הוא גם מפסיק לעדכן את הנתונים של התוכניות שלוקחות משאבים וזה נשאר תקוע על אותם תוכניות שזה הראה ברגע שהכתובית הופיעה (ולמעשה נתקע ככה.…

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by kfirkb,

האם כבר יצאה הגרסה הסופית של חבילת בשירות לויסטה?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  22. Started by lordgod,

שאני לוחץ ALT+CTRL+DEL לא קורה כלום !! אין את ה TASK MANAGER ... מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  23. היי כאשר אני משתמש ב FILE -> OPEN באינטרנט אקספלורר, ומתחיל להדפיס כתובת, הוא משלים לי כבר עם כמה אפשרויות. השאלה שלי היא איך ניתן למחוק חלק מן הכתובות הללו (ובכך להסיר כתובות לא רצויות שבעבר נכנסתי אליהם)? דרך אגב הכוונה היא לא לרשימת כתובות שנמצאות בהיסטוריה, ולא ברשימה שמופיעה ככל ה URL'ים האחרונים שנכנסתי אליהם אלא רק לאפשרות של ההשלמה האוטומטית. תודה 8)

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  24. אני מניח שלא, לפי האמור באתר של מיקרוסופט, אבל שווה לשאול, לא?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  25. Started by e.s,

מה עושים עם קובץ שלא רוצה להמחק מהמחשב???

• 3 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים