Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אח שלי התעסק עם האקספלור ושינה את זה למה שזה ניראה בתמונה , אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי לשנות את זה למה שזה היה אני יודה לו מאוד תודה מראש נ.ב אל תתיכסו לחלק הלבן זה לא קשור
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לחברה שלי X110 והוא די נהרס לה (הXP) אז התקנתי מחדש (עד שהצלחתי יצאה לי הנשמה כי אין לה CD במחשב) אבל עכשיו יש לה 2 XP על המחשב! הוא מבקש בהתחלה לבחור בינהם. אני חושב שיש דרך למחוק אחד מבלי לפרמט את כל מחשב, מישהו יודע? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
תקשיבו אני צריך את העזרה שלכם בבקשה... היה לי ווינדוס אקס פי פרו ואז הוא התמלא קצת בתוכנות ועשה בעיות והתקנתי אותו מחדש בלי לפרמט (התקנתי אותו מאותו הדיסק) ועכשיו חלק מהתיקיות שיש לי בהארדיסק (דווקא עם הקבצים הכי חשובים) לא נפתחות! יעני הכול נמצא שמה וקיים אבל כשאני בא לפתוח את התיקיה הוא לא פותח לי אותה ורושם C:\........ is not accessible Access is denied תקשיבו יש שמה קבצים חשובים ואני חייב אותם אז תעזרו לי בבקשה... תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, חודש הבא אני רוצה להכין דיסק התקנה מעודכן של ווינדוס XP, עכשיו השאלה שלי היא .... איך אני יכול להכניס תוכנה שתיהיה מותקנת כבר על הווינדוס, ושלא יצטרכו להתקין אותה ידנית, יעני שהיא תתיהיה מובנה עליו כבר,....? תודה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שאלה אדיוטית אבל אני חדש בווינדוס 7 (עד לא מזמן על 98) והכל חדש לי. איןך נכון להגדיר את windows update, שיעדכן באופן אוטומטי או שאני אחליט מה להוריד? איך אדע איזה עדכונים כדאי להוריד ומאיזה להמנע (שמעתי יותר מידי סיפורים על עדכונים שחירפנו מחשבים) תודה
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
שלום מידי כמה זמן אני מרגיש איטיות במחשב ואני רואה שהתהליך המסויים הזה לוקח לי את כל כוח העיבוד בדקתי וזהו תהליך של תוכנת האנטי וירוס מה אני יכול להעשות כדי לסדר את המצב? נ.ב עשיתי בדיקת וירוסים וכו'
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
איך אפשר לנטרל את הפלאג&פליי בוינדוס אקס.פי פרו באופן חד פעמי?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מקבל את השגיעה: "Setup library msmqocm.dll could not be loaded or a function msmqocm could not be found. Contact your system administator. The specific error code is 0x7e" -מה יכולה להיות הבעיה?פתרון? תודה TANGUSH
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
ברגע שאני נכנס לתיקיה מסוימת , וקובע שאני רוצה לראות את התוכן שמופיע בה כתמונות ממוזערות , ולאחר מכן אני יוצא שוב וחוזר חזרה לאותה תיקיה אז אני נוכח לדעת שמאפייני התצוגה חוזרים לעצמם שוב ושוב למרות שאני משנה אותם , במילים אחרות המאפיינים לא נשמרים ! כנ"ל לגבי סידור קיצורי הדרך בשורת המשימות בד"כ אני אוהב לסדר את זה בסדר מסוים , בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אז הסדר משתנה שוב ושוב יש למישהו מושג מה זה ?? יש לי אנטי וירוס + פיירוול + אנטי ספיוור .. :s05: ישבתי על זה כמה דקות , הגעתי למצבים שחשבתי על פורמט אפילו שיחזורי המערכת לא עזרו .. בקיצור חפרתי קצת באפשרויות של הנורטון סיסטם וורקס ומצאתי שם תכונה שנקראת SYSTEM OPTIMIZER והיה מסומן שם DONT…
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ברירת המחדל היא שחור,איך אני משנה את הצבע ללבן למשל?חיפשתי בהגדרות אבל לא מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, יש לי XP חוקי עם SP2 מובנה. לאחרונה ניסיתי להתקין אותו על כונן חדש לשיפור ביצועים (יש לי 3 כוננים לא ב RAID). לצערי לאחר ההתקנה מתגלות תופעות מוזרות ושגיאות מוזרות כמו בעיות תצוגה, חוסר תאימות עם דרייברים, IE קורס וכיו"ב - כל זה ממשיך גם אחרי התקנת SP3 וכלל העדכונים. (פירמטתי והתקנתי כבר 3 פעמים השבוע....\). הרצתי SFC וזה לא ממש עוזר. חשבתי שאולי ישנה בעיה בדיסק ההתקנה אז העתקתי את כל הקבצים על הדיסק וצרבתי (במהירות איטית) על דיסק אחר - הבעיה רק הוחמרה מכיוון שבזמן ההתקנה לפתע המערכת זיהתה כל מיני דרייברים שלא עברו "אישור ואימות" של WIN וההתקנה נעצרת. חשבתי שאולי כדאי לנסות "לקרוע" את SP2 משאר קבצי ההתקנה - לא יודע אם אפשרי.... יש למישהו פתרון? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שכבר לא מוצע למכירה בחברת מייקרוסופט?
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אהלן! בזמן האחרון רציתי לקנות מחשב לשימוש משחקים מאוד כבדים ומצד שני תוכנות יומיומיות. היום הייתי בחנות מחשבים ונתקלתי בבעיה. מצד אחד, יש משהו שלא נתון לויכוח - אני צריך 4 ג'יגה זיכרון. 4 ג'יגה זכרון דורשים ווינדוס שיידע לקרוא אותם כלומר מערכת הפעלה של 64 ביט. היום בחנות אמרו לי שה-64 ביט תעשה לי בעיות התאמה עם הרבה תוכנות ושהרבה מאוד מהן לא ייעבדו על המערכת הנ"ל. כך שאני לא יודע מה לעשות- אם להתקין 32 או 64 או בכלל ישנה אפשרות לחלק את ההארדיסק ל-2 ולהתקין עליו את שתי המערכות. כך שאני אוכל להפעיל כל אחת בנפרד בהתאם לשימוש (נראה לי קצת מסובך). אז מה לעשות??? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי מחשב שעליו מותקנת מערכת XP מקורית. פירמטתי כמה פעמים את המחשב והתקנתי את הווינדוס מחדש והוא לא עשה בעיות עם המקוריות(אולי הוא גם לא היה אמור לעשות) בכל מקרה יש לי עדיין את הדיסק ובקרוב אני עומד לקנות מחשב. עכשיו השאלה שלי היא האם מבחינה חוקית וטכנית(עידכונים) אם אני אתקין את הXP במחשב החדש האם זה יצור בעיות אמינות ובעיות בעידכונים? האם זה יעזור אם אני אעשה Uninstall או פירמוט למחשב הנוכחי הXP יעבוד מבחינה חוקית וטכנית במחשב החדש?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
התקנתי WIN7 Ultimate 64Bit, וכונני הDVD לא מזוהים. הם מופיעים במנהל ההתקנים, עם סימן קריאה צהוב עליהם, ובDevice status כתוב: לאחר שיטוט קצר ברשת גיליתי שזו תופעה די מוכרת, אך לא הצלחתי לסדר את זה. גם כשביטלתי את חתימת הדרייברים ע"י: בשורת הפקודה. יש פיתרון? עריכה: הבעיה נפתרה !! הסרתי את התוכנה Any DVD, כי ראיתי שחלק מהדרייברים בלי החתימות באים משם, הסרתי את הכוננים ממנהל ההתקנים וסרקתי חומרה מחדש. הם הותקנו כמו שצריך.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם! איך אני מגדיל את הרזולוציה של המסך? כרגע הרזולוציה היא 1280X1024 וזה הכי הרבה שאני יכול כרגע. אפשר יותר מזה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
היי, יש לי כבר כמה זמן את צורב ה-DVD GSA H42N של LG והוא עובד מעולה. עכשיו, היה לי משהו והייתי צריך לנתק אותו מהמחשב ולהחזיר - אחרי שהחזרתי הכונן לא היה במחשב שלי. הסתכלתי ב-device manager והוא היה שמה עם סימן קריאה צהוב והוא זוהה גם בביוס. לא הצלחתי לגרום לזה להסתדר, מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה מראש, אדם
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום,אני משום מה לא מצליח לעדכן את הויסטה שלי. אני מצליח רק לאחר שאני מחזיר לפעולה את ההתרעות המעצבנות של המערכת.אבל אי אפשר לעבוד ככה. לא מזמן פירמטתי את המחשב ואף פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת. אני מוסיף כמובן תצלום מסך של הבעיה. מישהו יודע,יכול לעזור תודה מראש http://upload.dipi.co.il/imageview.php?id=4085&sdi=phithawra
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה מותקנת על כונן C. אפשר לעשות שקובץ ההיברידציה (ששוקל כמה ג'יגות טובות) יישמר על כונן אחר? 10x
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת האם ואיפה יש אפשרות לראות את תאריך ההתקנה של מערכת ההפעלה בכל מחשב. וכן אם אפשר - גם לגבי שאר התוכנות. האם יש איזשהו לוג מסודר לזה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
ככה.... התקנתי איזו חבלית צלילים לווינדוס שמגיעה עם התקנה (INSTALLER).. לא אהבתי את החבילה, הסרתי אותה ומאז יש לי בעייה שבתפריט של הצלילים כל האפשרויות נעלמו... כדי להבין טוב יותר צירפתי תמונות מה שמופיע בתמונה זה כל מה שיש לי, אין לי למשל windows startup, logoff וכו'... אגב חיפשתי בגוגל ראיתי שכמה אנשים הצליחו לסדר את זה עם codec tweak tool אני נסיתי לא הצלחתי... מישו יודע איפה זה ברג'סטרי? אולי זה יעזור... תודה... עריכה: הצלחתי בסוף לפתור את הבעייה, חיטטתי ברג'סטרי ומצאתי את האזור שאחראי על הצלילים, למעוניינים, אם מישו אי פעם יתקל בבעיה הזו הכנתי שתי קבצי תיקון. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
התקנתי את חלונות XP על מחשב חדש לגמרי כאשר אני בא לבדוק עידכונים דרך WINDOWS UPDATE מתחיל בסקירה מאפס אחוז ותוך שניה קופץ למאה אחוז ומודיע אין עידכונים כלל, הדיסק עצמו חוקי עם רשיון וכו' ולא חדש תודה מראש למי שיעזור לי
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אתמול התקנתי VISTA בפעםהראשונה ובמהלך ההתקנה לא ראיתי שום אופציה לביצוע מחיצות אז התקנתי ............ אחרי חיפושים קטנים ראיתי שאפשר להקטין את המחיצה דרך "ניהול מחשב --> ניהול דיסקים" , אבל יש לי אפשרות לקבץ רק 1.6GB מתוך 659GB שייש בדיסק יש הערה שבה כתוב "ששטח הכיווץ יכול להיות מוגבל אם snapshot או pagefiles פועלים" , את ה pagefiles ביטלתי, מה זה snapshot ? עדיין לא התקנתי אופיס וכל שאר ירקות וכבר תפוס אצלי 45GB (חשבתי בהתחלה ש50GB יספיקו לכונן C)