עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ZoBy,

לא מצאתי בפינת המדריכים או בחיפוש בפורום... לצערי אף פעם לא עשיתי את זה ואני לא יודע מאיפה להתחיל. מישהו יכול לתת לי לינק למדריך? יש לי XP ואני רוצה לפרמט את כונן C. תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  2. Started by Snufkin,

החלפתי היום את לוח האם ומעבד חדש(AMD),יש לי שני כוננים קשיחים, על אחד מהם עשיתי פורמט והתקנתי XP, על השני יש לי את כול הגיבויים למחשב, הכונן הישן עובד על FAT 32 , האם הXP יזהה אותו או שיהיו איתו בעיות?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by gabig12,

שלום יש לי בעיית SPYWARE במחשב הוא פותח לי כל מיני דפים כמו OLDGAMES אתרי מכירות ואתרי סקס ניסיתי הרבה תוכנות להסרה ואף אחת לא עוזרת: ADAWARE SPYBOT MICROSOFT ANTI SPYWARE ANTIVIROS של סיימנטק איך אני יכול להעיף את הספייור? בבקשה אני חייב עזרה דחוף! זה משגע אותי

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  4. אלה שמבינכם שמכירים את MU יודעים שכדי לפתוח שרת של המשחק דרוש כונן שהאות המייצגת שלו היא חייבת להיות D. עכשיו יש בעיות כשהאותיות הן אחרות ויש דרך להפוף את האות ל D דרך לוח בקרה>כלי ניהול>ניהול מחשב>אמצעי אחסון. הבעיה היא שכאשר אני לוחץ כדי לשנות המחשב מזהיר שתוכניות מסוימות עשויות לא לפעול, האם זה ישבש משהו בכונן?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  5. http://www.stardock.com/products/rightclick/

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  6. ^ יש מצבי תצוגה בתיקיות : סמלים, תמונות ממוזערות, משבצות, רשימה, פתקים לילה טוב ותודה

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  7. באמת מגיע לו ציון לשבח חח האוטלוק אקספרס הידוע בשם ווינדוס מייל בויסטה עושה עבודה פשוט מהממת... באקס פי הייתי מקבל עשרות ספאמים.. ומאז לא קיבלתי אפילו אחד.. הוא מסנן לי אותם בצורה מעולה.. סוף סוף ניתן להישתמש בו כמו בן אדם.. יש עוד תכונות שמישהו אהב?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by SweeT_EviL,

יצרתי איזה קובץ באיזה תיקיה, עבדתי איתו ונצבר בו מידע. לאחר כמה זמן סיימתי תעבודה שלי איתו ועברתי לדברים אחרים. איכשהו הגעתי למצב שלחצתי CTRL+Z במקלדת כשהEXPLORER פתוח בתיקיה שיצרתי את הקובץ והקובץ נמחק(או יותר נכון נעלם). מה אני יכול לעשות?!

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  9. אהלן. כשאני מגיע למאפיינים->power-> טאב הpower schemes "נעול" (בצבע אפור). עדכנתי דרייבר מסך, בדקתי בביוס אם ישנה אופציה כזו, ואני לא מבין איפה הבעיה נעוצה. ניסיתי לגגל את זה ולא ממש הצלחתי... תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  10. מדיה פלייר או מדיה סנטר (מערכת הפעלה vista hp) יש לי דיסקים מקוריים (שלי) שהורדתי למחשב למטרת גיבוי כבר די מזמן וכאשר אני מנסה להשמיע אותם אני מקבל את ההודעה הזאת (מצ"ב תמונה) מה ניתן לעשות כדי להשמיע אותם? יש תוכנה מסוימת ? ניסיתי במדיה פלייר ובwinamp מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  11. Started by Crazy Timmy,

שלום לכולם .. אני צריך עזרה אני כבר הרבה זמן מחפש קובץ אימייג של מערכת הפעלה אונברסלית הכוונה למשל קובץ בפורמט של GHOST של מערכת הפעלה XP עם כול התוכנות בפנים ושהיא תתאים לכול מחשב ללא בעיית ציפסטים ודרייברים ... שאחרי הטעינה היא פשוט תתחיל לאתר חומרה לבד או עם מישהו מוכן להסביר לי איך אני בונה כזה דבר לבד :s05: תודה לכולם ... ;D

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  12. שלום, יש לי מחשב נייד וכשלא מחברים אותו לחשמל אז אחרי זמן מה הוא עובר למצב המתנה. איך אני חוזר מהמצב הזה? אני אנצל את ההודעה לדבר נוסף: יש לי את מקש ה- FN למישהו יש טבלה עם כל הצירופים והפעולות שלו?..או אם אתם זוכרים במקרה.. תודה!..ניר.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by Bar1234,

אני מחפש דרייבר של סאונד PC PARTNER דגם הצ'יפסט הוא: i865P/PE/G דגם הלוח: 865G/GV/PE-87X2 יש פה אתר שאני לא מצליח להתמצא בו כל כך: http://www.pcpartner.com/download.php?category_id=20051110113940-295715 אני מודה לכל מי שיעזור לי.....!!!!

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  14. לפחות אחת ל3 פעמים שאני מפעיל את המחשב נעלם לי כונן הצורב... ואחרי ריסט הוא חוזר כאילו לא קרה כלום. מה הולך פה? איפה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by Guarding angel,

היי יש לי WIN XP PRO SP2 ובחודש האחרון יש לי כול הזמן ריסטרטים,אין וירוסים ואין כלום... זה קורה גם בזמן גלישה לאנטרנט,הדף נסגר ומדווח על שגיאה ואז גם המחשב עושה ריסט... הדבר "מסתדר" לאחר שאני מפרמט את המחשב (זו הפעם ה5 שאני מפרמט השבוע) מה עושים אני כבר אובד עצות

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by פיני1805,

שלום לכולם!! אני לא מצליח להריץ סרטונים באינטרנט...כמו באתרים YNET,ONE מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה... עזרה פליז

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  17. התקנתי משחק ואני חושדת שהוא התקין לי על המחשב ללא ידיעתי את DX9 כי עכשיו המחשב שלי הוא לא על WINDOWS AERO אלא על BASIC והאופציה לשנות ל AERO נעלמה לה...

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by dyn,

לפי מה שהבנתי מכמה חברים win xp sp2 professional לא תומך ב 4 ג'יגה זיכרון. לפי מה שאני יודע מע' ההפעלה הזאת יכולה לתמוך עד 4 ג'יגה כולל... אז השאלה שלי אליכם היא אם אני אוכל להתקין win xp על המחשב החדש שאני הולך לקנות שיהיה בו 4 ג'יגה ראם

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by lo_toda,

מביך זה נכון ...אני לא מוצא את ה INTERNET EXPLORER במחשב ...איפה הקובץ הזה נמצא ? ???

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by idolux,

שלום כולם! קניתי מחשב חדש, וקיבלתי אותו עם מערכת הפעלה vista home premium. אחרי שראיתי שהויסטה לא תומכת הכרטיס קול שלי החלטתי לפרמט ולחזור ל XP לפני שהספקתי לפרמט (כשעוד חשבתי שאני נשאר עם ויסטה) הספקתי לחלק את ההארד דיסק שלי (500GB) לכמה חלקים, דרך my cumputer --> manage, ואם אני זוכר נכון חילקתי אותו ל 4 חלקים, כשבכונן הראשי השארתי 120 ג'יגה. אז ככה, הבעיה היא שכשהתחלתי להתקין את הXP רציתי לפרמט את ההארד דיסק, ובמקום להראות שיש 500 ג'יגה בכונן, הוא הראה שיש רק 120, ולא הראה כל זכר ל380 הנוספים! חשבתי שאולי זה בסדר אז פירמטתי, ושאם אני אכנס ב XP ל- my computer --> manage הוא יראה לי את הכמות שנעלמה. אבל כלום! מישהו יודע איך אני יכול להחזיר את הזכרון היקר שנעלם?? תו…

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by galCool,

תראו: תמונה מצורפת... איך אני מסדר שיראו את האייקונים נורמלי? תודההה!!!! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by o.k,

שלום לכולם! יש ברשותי דיסק התקנה מקורי של windows xp proffessional מישהו יכול להסביר לי איך מבצעים התקנה ראשונה למחשב.. תודה

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  23. מערכת הקבצים בxp היא NTFS מהי בויסטה?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by ZaKeN17,

when i write in hebrew in forums, search bars and any things like that the words go like this: ??י???י??גג????י????י???י??? what i need to do to fix it? tnx windows XP SP2

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  25. שלומות. יש לי 1 גי'גה זיכרון וכאשר אני משחק משהו ממש כבד קופץ החלון הנ'ל בצד שמאל למטה נא לא להתייחס להודעה של ה zone larms !!,וכיצד פותרים את הבעיה הזאת? תודה A.K אמיר יצחקי[/i

• 3 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.