Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כיצד אני עושה שכאשר אני נועל את המחשב , אני לא אראה את המסך שרואים גם בהפעלת הXP (מסך "ברוך הבא" ) .. ובמקום זאת אראה את הרקע של שולחן העבודה , ואת חלון הקשת הסיסמא ? אמרו לי פעם שצריך לבטל איזה סרביס ומשהו כזה....ואין לי מושג מה זה אומר . תוכלו להסביר לי בבקשה כיצד לעשות זאת ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני מתקין Windows XP על מחשב עם המפרט הבא: מעבד - Pentium 3 1GHz לוח אם - Asus CUSL2 (ביוס מעודכן) דיסק קשיח - WD 160 GB כרטיס מסך - GeForce 2 MX ו 370~ מ"ב זיכרון פנימי. את ההתקנה אני מבצע ע"י בוט של המחשב מדיסק התקנה של ווינדואוס. הוא עובר את שלב ה Loading לכל מיני קבצי מערכת, ולאחר מכן הוא קופא בשלב ה Setup is starting windows. פרטים שאולי רלוונטיים לבעיה: *ההארד דיסק לא מפורמט ולא partitioned. הדיסק חדש מהחנות, חיברתי אותו, והוא זוהה ע"י הביוס. התכוונתי לפרמט ולחלק אותו מתוך ההתקנה של הווינדואוס (זה בכל מקרה מה שעשיתי עד היום בכל פעם שהתקנתי, אבל אני לא מצליח להיזכר אם אי פעם התקנתי חלונות על דיסק חדש לגמרי). *לוח האם שלי לא היה אמור לתמוך בנפחים של יותר מ 80 GB ללא ע…
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב: כשאני סוגר את המחשב אז זה אומר לי שיש בעיה עם איזהוא קובץ ויש אישור וביטו. אני לוחץ על אישור ורק אז זה מכבה את המחשב. אחרי שהפעלתי שוב את המחשב אז זה רשם לחי הודעת שגיאה של genric system hosts ויש רק אפשרות ללחוץ "סגור" מישהוא יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש, ווינ' 7 רגיל 32 ביט, וקניתי את הרכיב הבא על מנת להוסיף יציאת LPT (על הלוח אין בכלל): http://www.skypc.co.il/sg_product~M9762~109~0.htm המחשב התקין את הרכיב אוטומטית והוא מופיע תחת לשונית-"לא מוגדר" בעמוד של המדפסות. ויתרתי על האופציה הזאת כי אין לי זמן להתעסק בה, ומצאתי באינטרנט את הכרטיסים האלו: http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=7677770&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=6445645654654&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=0 אלה כרטיסי PCI 2 LPT. הבעייה היא שבכרטיס עם שתי היציאות לא כתוב שיש תמיכה בווינדוס 7, ובכרטיס עם היציאה האחת לא כתוב כלום על תמיכה. אני חייב לסדר את הבעייה עוד היום כי בא…
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין dreamscene על XP זה מאפשר לך להריץ סרטים באיכות HD על ה BACKROUND של הדסקטופ אפשרי? אם כן איך?
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על כיבוי אז רשום לי ש "המחשב מוכן כעט לכיבוי" ואני צריך לכבות ידנית וזה מעצבן! זה בגלל הSP2 אני מניח כיוון ובSP1 המחשב היה מתכבה אוטומטית. איך משנים את זה?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני זוכר שבימיי הXP הראשון שלי היה לי אפשרות של SEQURITY כאשר לחצתי "מאפיינים" על תקייה התקנתי XP SP2 ...ואני לא רואה יותר את האפשרות הזאתי נהגתי ככה לנעול תקיות ע"י זה שהסרתי את כל הV וככה כאילו התקייה לא הייתה קיימת בכלל גם דרך SEARCH של ה WINDOWS זה לא היה מוצא .....השתמשתי עד עכשיו בתוכנה PC SECURITY שעושה את העבודה טוב בדיוק מה שאני צריך אבל היא משתלאת על המחשב עם לפחות 3 סרביסים פועלים בזמן חיי בקיצור איך אני נועל תקייה או מעלים אותה" בלי שום תוכנה .....אני יודע שיש את האפשרות הזאתי ב NTFS......האפשרות של SEQURITY הייתה לי כבר ב SP1.... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
לפני כמה דקות, בזמן עבודה רגילה במחשב, לחצתי בהיסח הדעת על צירוף מקשים כלשהו (מקש חלונות + אחד מ-F1-F4, נדמה לי) והמחשב הוציא אותי מחלונות XP וכיבה את המסך. מאז איני יכול להיכנס לחלונות שכן בזמן האתחול, אחרי הלוגו, המסך נכבה. כשאני מדליק אותו אני רואה את אות ה-RGB ואחרי כמה דקות הוא נכבה שוב וחוזר חלילה. קרה לי דבר דומה פעם במחשב אחר ושם נעזרתי ב-SYSTEM RESTORE במצב בטוח (שבו אני נמצא כרגע) לחזור למצב תקין. במחשב הנוכחי זה לא אפשרי לצערי. מישהו מכיר את התופעה או יודע איך לפתור אותה? בתודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את החיפוש בווינדוס XP. אני לוחץ על הכפתור ובצד מופיע רק הכלב (של העצות), בלי שום אפשרות חיפוש. זה נורא מוזר. מה הבעיה יכולה להיות? כיצד ניתן לטפל בזה? לתשובתם אודה. מצורפת תמונה של המצב -
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
התקנתי SP2 ואני לא יכול לראות תמונות באימילים ולא לצפות בג'אווה בדפדפן. למה זה? ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אנשים כל פעם שאני רוצה לעשות הפעלה מחדש למחשב דרך התחל---->כיבוי------->הפעלה מחדש אז המחשב לא עושה את זה הוא מגיע לשלב שמראים כזה חלון בצבע תכלת שכתוב ווינדוס 98 ואז הוא פשוט לא עושה כלום מי שיודע איך לפתור בעיה זו שיכתוב [move]בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה [/move]
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע מערכת ההפעלה XP מותקנת אצלי במחשב בכונן C והייתי רוצה לשדרג את מערכת ההפעלה לwindows 7, רציתי לדעת האם יש הבדל בין אם אני מפרמט את כל המחשב או רק מתקין את המערכת החדשה בכונן C ולא מפרמט את כונן D . שאלה נוספת: מה ההבדל בין הגרסאות ultimate ו premium תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מוזר. סימנתי את ה-"אפשר חיבור מרחוק למחשב זה" במחשב של ה WIN7 ושלטתי עליו דרך RDP ממחשב XP אחר. הבעייה היא שכשאני מבטל את ה-FW במחשב ה-WIN7 עליו אני שולט (זה מפריע לתוכנה מסויימת) אז חיבור ה-Remote Desktop-RDP מתבטל פתאום ומתנתק הקשר למחשב ה-7. *הפעלה מחודשת של ה-FW (ידנית) ממחשב ה-7 מאפשר RDP מחדש... ** אני חייב לעבוד עם FW כבוי אחרת אני לא יכול להתחבר לשרתים שמותקנים ב-VMWARE במחשב זה. מה קורה פה ? הגיוני לחשוב שהפעלת חומת אש תגרום לניתוק RDP, לא ביטולו. כאן הביטול גורם לניתוק הקשר. מה כבר הנפיצו ב-7 ?
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מישהוא יכול לעזור לי אני מחפש את המדריך איך אני יכול לאחד את מערכת ההפעלה עם sp2 תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי יש לי את שגיאה 1719 כל פעם שאני מנסה להתקין או למחוק תוכנה או משחק כלשהו הנה התמונה : מה לעשות ? יש לי ווינדווס אקס פי 64 ביט אם זה משנה
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם! איך אני מגדיל את הרזולוציה של המסך? כרגע הרזולוציה היא 1280X1024 וזה הכי הרבה שאני יכול כרגע. אפשר יותר מזה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
1. מתי תגיע לארץ גירסאת שידרוג מויסטה אולטימייט ל7 אולטימייט וכמה היא תעלה? 2. מה ההבדל בין גירסאת הפרופשיונל של ווינדוז 7 לגירסאת האולטימייט?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
כל התיקיות בויסטה נמצאות על VIEW של DETAILS מעצבן, אני רוצה EXTRA LARGE ICONS במקום, יש מקום לשנות את זה ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
באופן קבוע, או לאחר כמה דקות שימוש במחשב כשאני פותח את ה-IE ה-CPU USAGE קופץ ל-100% אם אני מסתכל ב-PROCESSES אני רואה שהוא לוקח הכי הרבה זכרון והכי הרבה אחוזים אני משתמש ב-WINXP עם SP1 ויש לי 512 זכרון SRAM יש פיתרון או פירמוט? ניסיתי פיירפוקס אבל הוא לא מספיק תומך באתרים שאני גולש בהם... תודה
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכם! לאחרונה האנטיוירוס שלי (Symantec Antivirus) ערך חיפוש ומצא שהקובץ "miin.kso", שנמצא ב windows\system32, הוא סוס טרויאני. (Trojan.Gen) מחקתי את הקובץ מבלי לבדוק פעמיים (בניגוד להרגלים התחקירתיים שלי) וחשבתי שנפתרתי מהבעיה. אבל לאחר אתחול המחשב גיליתי שהקובץ לא נמצא, לא ידוע איזו תוכנה עובדת על הקובץ אז הגעתי למסקנה שרוב הסיכויים שזהו קובץ של הווינדוס. יצרתי את "אותו קובץ" בnote pad רק שהוא ריק מכל תוכן ורק שמור בסיומת kso. אתחול נוסף ומופיע לי חלון ש rundll32 מחפש אחריו, וחוץ מזה המערכת כותבת לי שהקובץ הוא "לא תמונה מזוהה\מתאימה למערכת". (אם אתם רוצים אני יכול להביא ציטוטים מדוייקים,אבל זהו המבנה העיקרי של ההודעה) רציתי לשאול אם הקובץ יכול להפריע לי באיזשהו שלב (…
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
חברים יקרים סוף סוף שוחררה הגרסא שכולם חיכנו לה.. Microsoft Windows Vista SP1 ולא גרסאת הבטא אני מתכוון לגרסא המלאה.. פרטים תוכלו למצוא כאן: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/amitcb/archive/2008/03/18/download-windows-vista-sp1.aspx ולינק להורדה: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=B0C7136D-5EBB-413B-89C9-CB3D06D12674&displaylang=en חשוב לזכור!!! הגרסא לא תומכת בעיברית היא רק באנגלית... זוהי הגרסא המלאה ששוחררה על ידי מיקרוסופט.. והכי חשוב לזכור. תהנו ותמשיכו להתעדכן זה חשוב.. להתראות..
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום. ממש היום הגיע מחשב חדש שהזמנתי, ובו כל החומרה שונה (מעבר מאינטל 3 לAMD כפול ליבה, לוח-אם תואם, וכד'). כאשר ניסיתי לעלות את המחשב ולהכנס לווינדווס (גם ב-SAFE MODE, וגם לא) - הוא עושה לעצמו ריסט. מה הבעייה וכיצד ניתן לתקן אותה?
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
אני יודע שישנה האפשרות הזאת אך לא יודע כיצד לבצע שזה יהיה ככה תודה
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
יו איזה כותרת מעאפנה קשה לי להסביר את זה גם בגלל זה לא הצלחתי לחפש בגוגל פעם היה לי איזה ערך ברג'יסטרי שאני הוספתי (כי מצאתי אותו ברשת) שהוא בעצם מורה על הI.E להוריד את כל הקבצים שאני לוחץ ולא לפתוח אותם בתוכנה שלהם לדוגמא אם אני לוחץ על לינק שהוא ככה נגיד www.xxx.com\sharlila.wmv אז יפתח לי חלון הורדה ולא המדיה פלאיר שתפעיל תקובץ או לדוגמא לינק כזה www.xxx.com\shtuyut.torrent אז יפתח לי חלןון הורדה ולא הביטורנט שיופעל. אני מחפש אותוו מישהו יודע על מה אני מדבר ? :-[ עריכה: מצאתיייייייייייי@#$@ מי שרוצה זה הערך הראשון שכתוב פה : http://66.249.93.104/search?q=cache:cFJE0nGX_zMJ:www.winguides.com/registry/display.php/442/+internet+explorer+restrictions&hl=iw
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-