Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
התקנתי לאחרונה את התוכנה נורטון סיסתם וורק ומאז אני לא מצליח לעשות לינק לכתובת אתר אינטרנט שאני מקבל במיל להלן ההודעה שמתקבלת לאחר הלינק: this operation has been canceled due to restriction in effect on this computer please contact your system administration אשמח לסיוע ע"מ להחזיר המצב לקדמותו בתודה יוסי (מערכת הפעלה:xp
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
win xp pro פתחתי ת'רד נוסף לא מזמן בקשר לבעיות. בכל מקרה, עשיתי דיסק התקנה חדש של XP עם SP2 , ההתקנה עולה לי, מזהה את כל הכוננים אך לא נותנת לי את האפשרות של REPAIR. כשאני אומר לו שיתקין את הWIN על המחיצה החלונות מותקנת שם, הוא רושם לי שהוא זיהה שמותקן במחיצה הזאת מערכת אחרת ואם אני רוצה בכל מקרה להתקין שם חדשה. מה שאני מנסה לעשות זה: 1. לעשות תיקון למערכת או 2. להתקין בתיקייה אחרת במחיצה את המערכת, כדי שאני יוכל להכנס לולגבות את המסמכים שלי ואז לפרמט אני לא מצליח להכנס למחשב במצב בטוח, ישנה שגיאה של klif.sys. עזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מגיע למסך הבחירה אני בוחר בREPAIR ואז נשאלת השאלה איזה מערכת ברצוני לתקן. אני לוחץ על המספר המתאים ואז אני מגיע ל C:\Windows ואין לי מושג מה לעשות משם. כאילו אני צריך לרשום איזשהי פקודה או משהו. לא מובן כל כך.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
משום מה, כשאני בא לעשות בתיקייה מסויימת בוינדוס סדר סמלים לפי, ואז השתנה, בתיקייה הזאת אין לי את האופציה הזאת. יש לי מלא אופציות של מוזיקה כמו: סוג, אמן, אלבום, מספר רצודה, משך זמן וכו'... אבל "השתנה" אין . בשאר התיקיות יש. למי שרוצה לדעת, באפשרויות תיקייה זה לא מסומן כתיקיית מוזיקה אלא כתיקיית מסמכים. אשמח אם למישהו יש פיתרון. בתודה מראש אלעד
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. המחשב עכשיו אחרי פירמוט. התקנתי את כל הדרייברים וכו' וכו'. איך שהתקנתי את המודם ניגשתי לעדכון ווינדוס נכנס הוא רושם שהוא מתקין ועושה REGISTER אךחרי זה הוא נותן לי לבחור איך להתקין אני בוחר בקטגוריה המומלצת וזה תמיד חוזר לשם: Register or reinstall the files for me now (Recommended) ושוב הוא מראה שהוא מוריד, ועושה REGISTER ושוב פעם אני מגיע לאותו מסך בקיצור הוא לא מעדכן לי כלום ואני רוצה SP2 בדחיפות מישהו יכול לעזור לי בבקשה? שנה טובה.
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
פתאום לא מצליח. כל פעם אומר שהוא בודק ומודיע על בדיקה בתכלס כלום כאשר אני רוצה לדעת מה הותקן . אין תגובה חוץ מזה הכל עובד פיקס
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי Windows hom edition בעברית רק פירמטתי ורוצה לעדכן אותו ויש לי שגיאה אחרי שהדף חשב קצת... זה השגיאה... מה הבעיה פה? בבקשה אם אתם יודעים אז תסירו לי אל תשלחו אותו לכל מיני אתרים באנגלית או משהו כי אני אסתבך תודה!!!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל העידכונים הקריטים אפשר להגיד, לא מצליחים להתקין על המחשב, אבל כל השאר כמו netframework 3 יורדים ומותקנים בצורה טובה מאוד! . את ה netframework הוא היה צריך להוריד את השאר הוא לא הוריד, פשוט ווידא שהם קיימים וזהו , אי אפשר למחוק אתם שהוא יוכל להוריד מחדש? ( ד"א העידכונים לא מופיעים בהוספה הסרה גם לאחר סימון הוי שם ) מקווה לעזרה. בתודה ניר.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פעמים ניסיתי לעשות פורמט לכונן C בגלל וירוס ...... עכשיו זה עושה לי תיקון ולא פורמט וכבר פעמים אני משחק שם עשיתי DELETE וכול מיני דברים זה לא נותן לי תאפשרות ועם אני באיזה מצב עושה ESC (מי שבמין אותי) אז אני מגיע ל2 אפריות פורמט ועוד אפשרות אחת אבל אני לוחץ סתם על אפשרות ואז אני רואה למעלה פורמט כונן D אבל אני רוצה כונן C אני לא מצליח הוא לא נותן לי תאפשרות של כונן C עם משהו יוכל לעזור לי בבקשה תודה רבה..
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם ! שאני אומר לו לעשות ריסטרט הוא מגיע לשלב שבו הוא סוגר את כל התוכנות , ואז הוא סוגר את הנורטון וכ'ו... ואז הוא פשוט לא עושה כלום , העכבר זז והכל , פשוט הוא לא ממשיך הלאה. מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס XP PRO+SP1 ואני לא מצליח לעשות שום עדכון בין אם אני מנסה לעדכן את העדכון ידנית כגון הקובץ שמתקן את בעיית ה בלאסטר לבין אם אני מנסה לעדכן דרך האתר קורה אותו הדבר, הוא מוריד את ההתקנה ו עושה ריסט ובעצם לא עשה התקין כלום. אני בודק ב "הסרה והוספה של תוכניות" ולא הוספו שם עדכונים כמו שאמור להתווסף. ניסיתי להתקין כבר מחדש את הווינדוס וזה שוב קורה. מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
צצות לי בעיות חדשות בווינדוס xp home אני מנסה להכנס לשחזור מערכת בחלונות נפתח לי דף חלק ואין לי אפשרויות בו וגם בעידכון הווינדוס נפתח לי חלון העידכונים אבל כשאני מנסה ללחוץ על הלינק של עידכונים מומלצים אין תגובה פשוט נישאר באותו חלון וגם באתריי אינטרנט שיש תגובה של צופים { לדוגמא : ynet ,walla } אני לא מצליח לראות את התגובות כאילו לא לחצתי על כלום סרקתי את המחשב אם כול התוכנות האפשריות + אנטי וירוס וללא הצלחה אולי מישהו יכול לעזור לי בבעיה המציקה הזאת אני מאוד השמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני נכנס למצב בטוח, בוחר NO בחלון הראשון שקופץ, בוחר תאריך לעשות אליו שיחזור, ואחרכך אחרי הריסט של המחשב כשהווינדוס עולה זה אומר לי שזה לא עשה שום דבר... מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הייתה לי במחשב מערכת הפעלה ויסטה. התקנתי וינדוס 7 לבדיקה, ועכשיו אחרי 30 יום אני רוצה לחזור לויסטה. בהפעלת המחשב אני לוחץ ESC, בוחר אפשרות של SYSTEM RECOVERY... וכלום לא קורה. לפעמים המחשב מעלה שוב את הוינדוס 7. לפעמים הוא בודק לי שגיאות ולאחר חצי שעה אומר שהכל בסדר. עדיין קיימת המחיצה במחשב עם הויסטה. מה אני יכול לעשות כדי לשחזר את המערכת הפעלה שלי?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום קודם כל תודה רבה - האתר הזה ליווה אותי רבות, בכל שלבי התקנה וכו'. מדובר על WIN7 64 BIT על גבי לפטופ של לנובו שנית: כבר כשהתקנתי את וינדוס החלוקה למחיצות הלכה לא "חלק". לקח לי פעמיים שלוש של פיצול-איחוד עד שהוא פיצל לי כמו שרציתי (מההתחלה היה כונן של 20 GB - ולא כונן המערכת בן 1 GB - שלא הסכים להתאחד). את המחיצה של ווינדוס עשיתי בת 20 GB מתוך קריאה בפורום כי ווינדוס 7 יקח משהו כמו 10 GB. אין לי מושג איך אבל תוך יומיים הכונן התמלא עד ל19.9 GB. ניסיתי להגדיל את גודל המחיצה - באמצעות MANAGE על המחשב שלי ובאמצעות EASUS וPAETITION MAGIC הקטע שקורה הוא זהה: מכונן D (בערך 280 GB) אני מוריד 50 GB שמוגדרים כALLOCATED SPACE. כשאני מנסה להרחיב את כונן C (בשלושת הדרכים הנ"ל) הוא …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ווינדוס XP על מחשב שכבר יש בו XP ואני רוצה לפרמט ולהתקין את הווינדוס מחדש בלי שאריות מהישן. אני מעלה את המחשב מהכונן CD ומתחילה הפעולה של הדיסק ואז כשאני לוחץ אנטר כדי לבחור בהתקנה עולה לי החלון שבתמונה המצורפת. איפה הבעיה? יש לציין שהמחשב כרגע עובד מעולה! תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב של חבר שלי היו מלא וירוסים, ניסיתי לתקן בהתקנה מתקנת של הWINXP (ריפייר) ועדיין זה נתקע החלטתי לפרמט ולהתקין הכל מחדש, אבל כשאני מנסה לאתחל את המחשב בעזרת דיסקט דוס (הגרסא של WIN98) המחשב שלו לא מעלה בכלל את הדיסקט (אצלי במחשב על WIN2K הוא עולה בלי בעיה) ואין ספק שאין לו בעיה בפלופי (כי בתוך הXP הוא מצליח לקורא מה יש בדיסק), אז בכל זאת אני מפרמט את הכונן שמכיל את הוינדוז?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי ויסטא על המחשב עם 2 כוננים בצורת raid 0 אני מנסה להתקין XP על הויסטא וגם שיפרמט לי את הכוננים, אך אני מקבל שגיאה שהוא לא מוצא כונן להתקין עליו גם ניסיתי להתקין עם boot 98 בפקודת פורמט אךהוא לא מצליח למצוא את הכונן בהתחלה חשבתי שזה בגלל הraid אז הסרתי אותו וגם זה לא עזר אחרכך פרקתי את 1 הכוננים וגם זה לא עזר, מה אתם חושבים הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני מפרמט וזה מעתיק את ההתקנה עושה ריסט רגיל ואז במום לעלות את ההתקנה הוא שוב עושה פרמוט מה זה?
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט את וינדוס xp ואני לא מצליח זה רושם לי : the file dimo.sys is corrupted
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט xp על מחשב שיש עליו חלונות98 הוא רושם לי שמותקן כבר על המחשב שלך,שיניתי את הביוס שיעלה מה-cdrom הוא עולה אבל כנראה שאני מפספס משהו תקליטון איתחול? הלכתי לפי הוראות מדריך והכל אני רוצה לציין שה-xp חוקי . האים ביגלל שיש 98 אז צריך למחוק ? או שאני צריך תקליטון איתחול אם כן איזה? תודה לעונים...
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט את הXP ולא מצליח. כיצד מפרמטים את כונן C ?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט מחיצה בדיסק ולא מצליח... הדיסק מחולק לשני חלקים כאשר אחד הוא FAT32 והשני - שאותו אני רוצה לפרמט - ב - NTFS. כשאני מעלה את המחשב דרך דיסקט כדי לפרמט אני לא רואה בכלל את המחיצה שאני רוצה לפרמט. אני מתאר לעצמי שזה בגלל שהמחיצה היא ב - NTFS ולכן לא רואים אותה במצב של דוס (שוב, ככה נראה לי). ניסיתי להמיר את המחיצה ל - FAT32 ע"י PM אבל קיבלתי הודעת שגיאה... הבנתי שאפשר לפתור את הבעיה הזאת ע"י FDISK אבל אני לא יודע איך.... בבקשה עזרו לי - המחשב מנוטרל... אני בסך הכל רוצה לפרמט את המחיצה ולהחזיר אותה למצב של FAT32. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לאבא שלי מחשב גרוטאה, ואני מנסה לפרמט אותו. ב-Boot Options ניסיתי לעשות Boot For CD אבל זה לא עוזר, המחשב עולה כרגיל. עוד פעם, עשיתי Boot Disket ועשיתי ב-Boot Options שיניתי ל-Boot From Floopy אבל הפעם המחשב נתקע כשכתוב: OS Is being Loaded HELP! למי שצריך נתונים: ביוס מטומטם משנת 95 של-Packard Bell. 2 כוננים, C ו E. ב-E מותקן XP כמערכת ראשית, וב-C היה פעם Win98 שנמחק לא כראוי ועדיין יש שאריות ממנו בתפריט בחירת מע' הפעלה.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי נפגע קשה מוירוסים ומרגלים, עשיתי כמיטב יכולתי כדי לנקות אותו, עם תוכנות אנטי וירוס, אנטי ספייוואר וגם לא הצלחתי החלטתי לעשות התקנה חדשה למערכת ההפעלה, אני מתחיל להתקין ואחרי שמפעיל את המחשב מחדש, נכנס לתהליך התקנה שבו אני בוחר את הכונן אחרי שמסיים קריאה בהתחלה כותב לי פעם שההרד דיסק לא מחובר, ובפעם השניה כותב לי שיש וירוסים במחשב... בבקשה תעזרו לי לסדר את זה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-