Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי מחשב ביתי עם XP PRO, שנמצא מאוחרי router . פתחתי את הport הדרוש. הגדרתי אפשרות שימוש ב REMOTE DESKTOP עם אחד ה admin account של windows. כאשר אני מנסה להתחבר דרך מחשב בעבודה (גם עם XP PRO) הוא מבקש user ו password, אך הוא אינו מקבל את הסיסמא , טוען שהיא שגויה, אך כמובן שאינה שגויה. האם יתכן שיש בעיה אחרת שבגללה הוא אינו מאפשר גישה למחשב הביתי? אודה לכם על כל עזרה בעניין. תודה.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
היי, לפני מס' חודשים התקנתי את הבטא של ווידנוס 7, בכונן אחר, בנוסף לווינדוס אקס פי שהיה לי. בזמן האחרון עברתי מהאקס פי ל7, ועכשיו אני לא מצליח למחוק את התקייה של הווינדוס בטא שבכונן האחר. ניסיתי כבר כמעט הכל - במצב בטוח, עם תוכנה (lockhunter), כאדמין, הגדרות גישה ושום דבר לא עזר. אשמח לעזרה תודה.
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אז ככה, כמו שאתם רואים אני מקליד בעברית בלי בעיה ואני משתמש בווינדוס אקספי פרו מקורי באנגלית. הוספתי את השפה העברית לבד ועכשיו אני יכול לראות אתרים בעברית והכל למעשה חוץ מבעיה אחת, בתוכנות שאמורות לתמוך בעברית כמו אימיול ואייסיקיו אני רואה או ג'יבריש או סימני שאלה במקום עברית וזה מעצבן. באייסיקיו לדוגמא אני רואה את השמות של האנשים במלבן למעלה בסימני שאלה אבל בחלון שאלה איפה שמקלידים אני רואה את השם רגיל. אני גם לא יכול לכתוב בעברית בחיפוש אבל כן יכול להקליד הודעות בעברית. לגבי אימיול כל מה שקשור בעברית זה סימן שאלה. לא יכול לחפש בעברית לא יכול לראות עברית על בפאנל עצמו וכו'. אודה לכם אם תקדישו מזמנכם היקר.
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח שזה המקום זה סליחה עם אני תועה קניתי מחשב חדש עם 4GB RAM זה כך יש לי מערכת העפלה XP 32BIT אני יודע שבמערת של 32BIT אפשר להישתמש ב3.5 GB RAM איתי מעונין לדעת עם אני יוכל לנצל את הזיכרון הנותר לשימוש אחר (לדוגמה: לעבירו לזיכרון Cache או לזיכרון של הכרטיס מסך ועוד...) עם אשפר? איך עושים ? עם אפשרלביא גם מדריך? (בעיברית) לאיזה סוג זיכור הכי כדי להוסיף ולמה ? ואם בכלל מומלץ לעשות פעולה זות? תודה לכולם וסליחה על שגיות הכתיה
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
ב XP הייתה בעיה שהיא זכרה רק מספר מוגבל של מצבי תצוגה של תיקיות ואחרי מספר מסוים הכול היה מתחיל להתחרבש כלומר אם הגדרת שאת התקיה הזאת אתה רוצה לראות עם DETAILS ואת זאת כ THUMBNAILS תצא ותכנס שוב ותראה שהגדרות שלך לא תפסו ... מסתבר שב VISTA יש אותה בעיה... מישהו מכיר פיתרון שלה? יש את התצוגה של איקונים גדולים ועבור תקיות שמוגדרות כסטים של מוזיקה אז הן מציגות כמה עטיפות מהאלבומים שבפנים בXP היה נוצר פעם אחת קובץ מערכת מוסתר בשם FOLDER שהכיל את התמונה והייתי יכול למחוק אותו כדי לעשות ריענון שיווצר אחד חדש (נוח אחרי שסידרת כדי להעלים את סימן השאלה המעצבן) מישהו יודע איך זה ב VISTA עובד?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי שני HDD על המחשב (ישן וחדש) ,אני מעוניין להתקין XP על אחת המחיצות של ההארד דיסק החדש, נכנסתי להתקנה של ה XP ועשיתי פורמט למחיצה המדוברת (NTFS ) אבל כשהמחשב עלה מחדש הוא לא המשיך את ההתקנה,הוא פשוט נכנס להתקנה של הXP (זו שבו צריך לבחור לאיזו מחיצה להתקין וכו'* ניסיתי להתקין שוב על אותה המחיצה זה העתיק קבצים וכו' אבל שוב אחרי האתחול של המחשב הוא לא המשיך בהתקנה. מה לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי לאחרונה תופעה מוזרה - שחלק מהתוכנות שרצות לי ברקע = לא מופיעות בסקגל התחתון שליד השעון... למשל NOD32 > ולמשל DTOOLS למה זה קורה ? ואיך חוזרים ליראות אותן ? THX
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות קצת קשות לדעתי ואני הודה מאוד לעוזרים 1- אם מישהו מקיר PE זוהי מערכת הפעלה שמופעלת דרך בוט וליפני שהווינדוס עולה הPE עולה דרך הדוס(אני חושב) ויש בו כול מני תוכנות ודברים שונים(כימט כמו ויינדוס רגיל) שהמתכנת קווה מראש.. השאלה שלי איך אפשר ליצור ווינדוס כזה ולשנות בו דברים 2-ולמי שמקיר את כול הגירסאות השונות של הווינדוס(sp3,black,indigo..) השאלה שלי היא איך אני עושה עמוד ליפני עליית הוידוס אחרי פירמוט שבו אני סם כול מני תוכנות שניתן ליבחור אם להתקין.. תודה לעוזרים!! *אני מבקש לענות לעניין ואם משהו לא מובן תגידו ואני ינסה להיות יותר ברור ואני שואל איך אני עושה את זה אם אפשר הסבר מפורט-מה צריך לדעת וכו'...*
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: לאחר הפעלה מחדש של המחשב (ללא תקלות כלשהם, סתם הפעלה מחדש) היוזר הראשי לא מתפקד. מה זה לא מתפקד? אני מקבל מסך שחור, כשהדבר היחיד שיש בו הוא השורה התחתונה (איפה שה"התחל") וגם היא אינה עובדת. נסיון ללחוץ עליה מקפיץ את ההודעה "EXPLORER IS NOT RESPONDING". כשאני פותח את הTASK MANAGER ומנסה להפעיל דרכו את הEXPLORER מחדש (ע"י NEW TASK) אני מגיע לאותו המצב בדיוק. ניסיתי לבטל את כל מה שאפשר דרך הMSCONFIG (שגם אותו נאלצתי להפעיל דרך הTASK MANAGER כי שום דבר לא עובד), אך יש ברשימת הSTARTUP כמה פריטים שאני בטוח לחלוטין שלא היו שם מקודם, שנראים כך: VIEDDE9, VIE7BB7 ועוד כמה, כולם עם סיומת EXE וכולם רשומים בעמודה "COMMAND" תחת קבצים הנושאים את שמם וממוקמים בSYSTEM32. א…
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכם ומועדים לשמחה. בתקופה האחרוני אני נתקל בבעיה שחוזרת על עצמה מדי פעם, איני יודע מה גורם לה. ראשית אציין שאני עובד עם חלונות XPsp2. מערכת המחשב איתה אני עובד היא בת חצי שנה בערך, והיא מבוססת מעבד אינטל core2duo בסיסי (מחשב לישומי משרד ותקשורת), 2 ג'יגה-ביית זכרון של יצרן מוכר בשוק (667MH), ודיסק בנפח 255 ג'יגה-ביית. לכאורה לא צריכה להיות בעיית חומרה כלשהי, לבטח לא בעיית משאבי מערכת - המחשב הזה נחשב למערכת מאורגנת ומסודרת, בלי הרבה זבל, בלי תוכנות מיותרות או כל מיני קבצים תועים. מערכת ההפעלה זוכה לטיפול תחזוקה תדיר בעזרת תוכנות התחזוקה המובילות את השוק, ובכל זאת... קורה לי מדי פעם שאני מעביר את המחשב למצב שינה (את המחשב הזה, לצערי, לא ניתן להשאיר פועל ברציפות), ואז …
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
C2D 6300 @ 3.0 GIGABYTE 965P-S3 2GB 667 250GB 7800GT ////....מה אתה מציעים לי להתקין??? בעיקר למשחקים כבדים
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אהלן, לאחר פירמוט קל התקנתי מחדש קאזה לייט(++) (כמובן לאחר שחיפשתי אותו ברחבי האינטרנט, כידוע לכם גוגל הסירה אותו מרשימת החיפוש..). ובכן, כאשר אני מחפש קובץ בעברית זה אכן מופיע בתיבת החיפוש - אך ברגע שאני לוחץ על Search זה הופך לג'יבריש. מה גם, שהקבצים שאני מוריד בעברית הם בעלי שם קובץ לא מובן (שוב, ג'יבריש). אנא, הושיע!
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום, יש לי ויסטה Home Premium עם רשיון OEM שנקנה עם המחשב,השאלה העיקרית בכותרת. ועוד שאלה - האם יש הבדל אם להתקין ממחיצת השחזור במחשב או מדיסק פיראטי ואז לעשות הפעלה למערכת הפעלה עם הסידיקיי החוקי - הסידיקיי הוא מה שקובע,לא?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
עם כל הרציחות בזמן האחרון אני ממש דואג לו... יש לי ווינדוס ויסטה והוא לא בשולחן עבודה... ( הוא מאוד אחראי ומודיע כשהוא יוצא ) מישהו יודע אך מחזירים אותו ?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם... כאשר הדלקתי (או אחרי הריסט) את המחשב הבחנתי שנעלמו לי אייקונים ותוכניות של WIN האייקון של Explorer והאייקון של outlook שאותם יצרתי מחדש אך בWIN חסרים לי המשחקים והכלי בידור שבתפריט מופיעים כריק מה עליי לעשות? תודה מראש.....
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה חמורה בווינדוס אקספלורר כל פעם שאני מנסה לבחור ספרייה או או כונן בתוך האקספלורר ולוחץ על המקש הימני של העכבר אני מקבל הודעת שגיאה על פעולה בלתי חוקית, האקספלורר נסגר והווינדוס עולה כביכול מחדש , אני מקבל הודעה על קובץ שנקרא shell32.dll או משהו כזה. האם מישהו מכיר תופעה כזו? תודה
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה עם הווינדוס. יש לו אקס פי... כל פעם שהוא מדליק את המחשב אז מופיע לו ההודעה הבאה: , "When trying to update a password, this return status indicates that the value provided as the current password is not correct." האירור הזה הוא בא lsass.exe ואחרי ההודעה הזאות המחשב עושה ריסטארט. זה גם במצב בטוח ככה. יש למישהו רעיון לפתרון? והוא לא ממש מסכים לפרמט את המחשב. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי "קופא" לכמה שניות אחרי החיבור לאינטרנט, ובמשך דקה או שתיים אחר-כך שורת המשימות (Task-Bar) לא מתפקדת. אם אני מעלה את מנהל המשימות, ע"י הקשה של Ctrl+Alt+Delete, המערכת "חוזרת לתפקד", אבל גם זה באופן חלקי. סריקה של אנטי-וירוס של AVG לא מעלה שומדבר רציני (כמה "עוגיות" של FF, אבל הן לא קשורות), וגם Spybot לא עולה על שומדבר. מישהו?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, חודש הבא אני רוצה להכין דיסק התקנה מעודכן של ווינדוס XP, עכשיו השאלה שלי היא .... איך אני יכול להכניס תוכנה שתיהיה מותקנת כבר על הווינדוס, ושלא יצטרכו להתקין אותה ידנית, יעני שהיא תתיהיה מובנה עליו כבר,....? תודה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אהלן, כאשר מגיעים למסך בחירת המשתמש, נגיד satlan, הוא טוען את הקבצים, ואז לאחר 3 שניות הוא כאילו יוצא מהמשתמש,חוזר למסך וכך הלאה כל הזמן, כלומר - הווינדוס אף פעם לא עולה. ניסיתי להעלות דרך הSAFE MOD אבל בידיוק אותו הדבר שם, וגם שם ה-ADMINISTRATOR לא עולה אף הוא. מה הבעיה?! בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
windows הוריד את העידכון והתקין אותה בלי בעיות אבל אחרי כמה רגעים עדיין מופיעה בעידכונים האוטמטים כעידכון שלא הותקן הפעלת מחשב מחדש ונסיון התקנה חוזרת לא פתר את הבעיה למישהו יש מושג אך מתקינים את העידכון? יש לי: windows xp home edition sp3 2600.5.1.2600 תודה
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אנשים כל פעם שאני רוצה לעשות הפעלה מחדש למחשב דרך התחל---->כיבוי------->הפעלה מחדש אז המחשב לא עושה את זה הוא מגיע לשלב שמראים כזה חלון בצבע תכלת שכתוב ווינדוס 98 ואז הוא פשוט לא עושה כלום מי שיודע איך לפתור בעיה זו שיכתוב [move]בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה [/move]
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש במחשב נייד MSI GX600 עם כ.מסך 8600GT הורדתי את Windows 7 מהאתר של מיקרוסופט (64BIT) ההתקנה עבדה חלק. ה מערכת שיפרה את הביצועים של המחשב (זכרון, דיסק קשיח..) אני ממשתמש בתוכנה KMPlayer לצפייה בתכני HD. אך קיימת סוג של בעיה בצפייה, ישנו סוג של קו שעולה ויורד תוך כדי זה שהסרט/קליפ עובד. עדכון של הכרטיס מסך להכי חדש לא עזר האתר של Nvidia http://www.nvidia.com/object/geforce_notebook_win7_x64_185.85_whql.html איך מתקנים את הבעיה? אריק.
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אוקי אז ככה... מההתחלה קניתי ויסטה בגלל הכרטיס מסך שלי (hd 4870 ) כי רציתי להפעיל משחקים על DirectX 10 עכשיו בגלל שיש לי 4 גיגה ראם וקניתי דיסק שידרוג ל-xp שזה ויסטה 32 ביט אני מנצל רק 3.25 גיגה ראם. אז אתם ממליצים לעשות דאונגרייד ל xp או להישאר עם הויסטה. יש הבדל גדול בין DirectX 10 ל 9? כי זאת הסיבה היחידה שבגללה קניתי תויסטה... ועוד משהו אחד.... כאשר אני יתקין תויסטה הקבצים הישנים שלי ימחקו? תודה, שגיא
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מה הגירסה הכי טובה של windows xp??
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-