עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by xTz,

מדובר בvista 64 bit לאחר בדיקה גיליתי שבמאפיני התיקיה מסומנת האופציה read only לאחר שאני מוריד את הוי המערכת מנסה לבצע את הפעולה, מופיעה הודעת השגיאה שבתמונה, אני עושה ignore ולאחר מכן הפעולה מסתיימת אבל כשאני נכנס מחדש למאפייני התיקיה אני לא רואה שום שינוי והאופציה read only עדיין מסומנת. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה(: [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  2. לצוות הפורום שלום יש לי WIN2000 שעבד כשורה במשך שבועיים רצופים ללא בעיה עד שגיליתי שאני לא יכול לרשום באתרים [ מנועי חיפוש בעיקר עברית] כל פעם שאני מקליד אני רואה גיבריש כמבן שחיפשתי פה במנוע חיפוש של הפורום ולא מצאתי תשובה לבעיה שלי ללכת לREGOINAL OPTIONS ןלמאפינים של הדפדפן ידעתי גם מקודם . אני רוצה לציין שאני רואה עברית יכול להקליד עברית בוורד אקסל ובאתרים מסוימים באינטרנט הבעיה שלי היא רק במנועי חיפוש כמו גוגל וואלה ששם ברגע שאני מקליד עברית אני מקבל גיבריש תודה על המאמץ שלכם

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  3. אז אני מבין המאמצים הראשונים של ווינדוס 8, ישר הורדתי את הרליס פריוויו וקניתי את הגרסא המלאה מספר ימים אחרי השחרור ושדרגתי מווינדוס 7. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח למחוק את התיקייה ווינדוס.OLD מהסיבה שפשוט אין לי הרשאה לכן (אני אדמין). האם ווינדוס 8 משתמשת בקובצי מערכת מווינדוס 7? כי אין בתיקייה הזו כלום חוץ מתיקיית ווינדוס ופרוגרם פיילס (שריקים, חוץ מדברים של מיקרוסופט) כל התיקייה תופסת נפח עצום של 18 גיגה (!) וזה המווון על SSD של 120GB... יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני הולך ל-TOOLS --> INTERNET OPTIONS ואז ל-היסטוריה ושאני בא למחוק זה רושם לי: THIS OPERATION HAS BEED CANCELD DUE RESTRACTION SYSTEM. עשיתי בדיקה של וירוס אבל אין לי כלום. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  5. מה המצב אנשים ?.. נכנס למחשב של אחי וירוס מסוג Win32/Adware Virtumonde ואני לא מצליח למחוק אותו . ניסיתי כבר עם ה - Nod32 וזה לא עזר וניסיתי גם עם Trojan Remover (אחלה תוכנה רק לא הבנתי למה היא לא הצליחה למחוק את הוירוס הזה) וגם זה לא עזר ! למישהו יש רעיון איך אני עושה את זה ?.. תודה מראש, משה עריכה: לא משנה החלטתי לפרמט לו את המחשב כי גם ככה הוא התחיל לעבוד לאט מדי ...

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. נכנסו לי למחשב 2 יוזרים חדשים אני כן רואה את התקיות שלהם ב"מסמכים שלי" (עם שם היוזר שלהם אך כאשר אני ניגש לחשבונות משתמשים אני לא רואה אותם (גם לא בניהול->משתמשים) כיצד אני יכול להסיר אותם מהמהחשב שלי? (אני אדמין)

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  7. שלום לכולם, לפני זמן מה ניסיתי (ברוב טיפשוטי) את מערכת ההפעלה VISTA BETA. עכשיו שגיליתי שזו הייתה טעות, התקנתי מחדש XP וגיליתי מספר בעיות, מערכת ההפעלה VISTA שינתה את הסיפריות הקודמות שלה לwindows.vista ככה שיש לי סיפריה שיש בה את כל הוינדוס ואת כל ה Program Files', ואי אפשר למחוק אותם!! המחשב מציג לי הודעה : "cannot delete ACW: Access Is Denied" שזה בעקרון קל להבין, אין גישה ולא ניתן למחוק את הקבצים, ניסיתי להכנס למחשב בתור ADMINISTRATOR אבל זה לא עזר, אני צריך את עזרתכם, לדעת איך בדיוק אני מוחק את הסיפריות הללו שלוקחות לי מקום רב במחשב, בתודה מראש לכל העונה.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by bariko,

שלום רב, אני מנסה למחוק קובץ מסוים מסוג (VIDEO CLIP (AVI אך משום מה הפעולה לא מצליחה ואני מקבל את ההודעה הבאה: -דרושה לך הרשאה כדי לבצע פעולה זו- אני מוגדר במחשב שלי כמנהל , ועד עכשיו מחיקה של קבצים מאותו סוג, כמו גם קבצים מסוגים אחרים, התבצעה בצורה חלקה. מה פשר הבעיה, ואיך בכל זאת אוכל למחוק את הקובץ, שאין לי בו שום צורך? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shimon956,

שלום לכולם אני משום מה לא מצליח למחוק קבצים מסוימים של ה-windows xp שלי נסיתי למחוק איזה סרט והוא רשם לי כאילו שההרד דיסק שלי מלא ואי אפשר למחוק את הקובץ וגם זה אמר את אותו דבר מתי שאני מנסה להעביר דברים מספריה לספריה זה משונה ביותר מישהו יכול לעזור לי בבקשה ???

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by Shay17,

ההודעה הזאת עולה לי שאני מנסה למחוק http://img233.imageshack.us/img233/5187/93897533wc8.jpg

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by Spook,

יש קובץ על המחשב שאני מנסה למחוק ולא מצליח. הקובץ בגודל 0 ואין תוכנה שידוע לי עליה שהוא פתוח בה, אבל כשאני מנסה למחוק את הקובץ אני מקבל הודעה: Could not find this item This no longer located in v:\New Folder. Verify the item's location and try again. כמובן שאני לוחץ גם TRY AGAIN וזה לא עוזר. הרצתי CHECK DISK על הכונן וסימנתי לו שיבדוק בעליה הבאה של המערכת (כולל סקטורים פגומים). הבדיקה נעשתה והבעיה לא נפתרה. אשמח להצעות ורעיונות.

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  12. Started by alexrta,

יש לי קובץ עם סיומת של AVI שלא רוצה להימחק כל פעם שאני מנסה למחוק אותו הוא אומר לי שתוכנית אחרת משתמשת בקובץ ואי אפשר למחוק אותו ניסיתי למחוק אותו ב- SAFE MOD וזה לא עבד... גם ניסיתי למחוק אותו דרך run----->cmd ואז שם לרשום DEL וכו' וגם לא עזר.. איך להיפתר מהקובץ...?! זה קטבץ דיי גדול ואני צריך את המקום שהוא לוקח... תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  13. יש לי על המחשב קובץ של 800 מגה עם סיומת AVI (מעריכה בתוכנה לעריכת וידאו) שאני פשוט לא מצליח למחוק. כל פעם שאני מנסה למחוק אותו אני מקבל הודעה שהקובץ נמצה בשימוש של תוכנה אחרת, גם אחרי שאני מעלה את המחשב כמה פעמים. שם הקובץ הוא בעברית ולכן אני לא יכול גם למחוק את הקובץ דרך דוס (שם הקובץ מופיע בגיבריש). יש לכם רעיון איך ניתן למחוק את הקובץ הסורר או לגלות איזה תוכנה עושה בו שימוש - כדי לסגור אותה. הקובץ מאוד מכביד לי על המחשב ואני כבר לא יודע מה לעשות. בבקשה עזרו

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אהלן. במחשב שהגיע אלי יש בשולחן העבודה קובץ ששוקל 0 בתים. שם הקובץ כתוב בג'יבריש או סינית, והסיומת היא PPS. כאשר אני מנסה למחוק את הקובץ אני מקבל הודעה מחלונות שאין אפשרות לקרוא מהמקור, או אין גישה לקובץ. גם במצב בטוח אי אפשר למחוק אותו, וניסיתי אין-ספור תוכנות שמבטיחות למחוק קבצים בעייתיים ואף אחד מהן לא הצליחה לפתור את הבעיה. כמובן שהקובץ לא משתמש בתהליך מסויים שרץ ברקע. לעזרתכם אשמח, אופיר

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. ניסיתי למחוק תיקייה שמכילה סתם קובץ (כתוביות) ואני לא מצליח למחוק אותה והוא נותן לי קוד שגיאה: Error 0x80070570 מישהו מכיר את הבעיה - או איך ניתן למחוק את התיקייה המעצבנת ? תמונה למטה... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  16. אז ככה שלום לכולם ! הודעה מאוד מוזרה, סגרתי את כל התוכנות, אפילו הסרתי את הMIRC אבל כלום לא עזר, אני פשוט לא מצליח למחוק. מה אתם חושבים ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  17. שלום לכולם.. העפתי את vista מהבוט, ועכשיו נישאר לי רק למחוק את הקבצים המיותרים שנשארו מהמערכת.. הבנתי שני צריך לקחת "פיקוד" על התייקיה באפשרות אבטחה->מתקדם במאפייני התייקיה. אבל אין לי שום טאב של אבטחה בכלל.. יש דרך אחרת למחוק? תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by NoobSAviv,

יש לי תיקייה עם 199 קבצי PNG קטנים שלא ניתנת למחיקה. אני מקבל את השגיאה באה: "שמות קבצי המקור גדולים מהשמות בהם תומכת מערכת הקבצים. נסה לעבור למיקום הכולל שם נתיב קצר יותר או נסה לשנות את השמות לשמות קצרים יותר לפני שתנסה לבצע פעולה זאת." *ניסיתי גם עם תוכנה חיצונית לא דרך מערכת הפעלה..לדוגמה עם Ashampoo Win optimizer 12. יש שם אפשרות למחוק ולכפות תיקייה שלמה שלא נתנת למחיקה ואני מקבל בנוסף את השגיאה הבאה: "error occurred while attempting to destroy the files. some of the files may be locked by the system or other applications or are currently in use." *לא מצאתי פתרון חד משמעי ברשת וגם בפורום עשיתי חיפוש.…

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. Started by lipa,

יש לי תיקייה ריקה על שולחן העבודה וכל פעם שאני מנסה למחוק אותה ,אני מקבל הודעה "אין אפשרות למצוא את הקובץ שצוין " שאלה שנייה , (בעייה דומה) , בהוספה והסרה של תוכניות , כאשר אני מנסה למחוק תוכנה מסוימת אני מקבל הודעה "פעולה זאת חוקית רק עבור מוצרים המותקנים כעת " בקיצור איך אני מוחק את שני הדברים האלה ?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  20. בעבודה שלי אני משתמש בווינדווס 2000 NT ותמיד כשהווינדווס עולה מרסטארט יש איזו תמונה שעולה ואז רק התמונה שהגדרתי שתעלה עולה עם שאר האייקונים... יש לכם מושג על מה אני מדבר ואיך לעשות שרק התמונה שהגדרתי תעלה?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  21. שלום. אני חושב על לקנות מחשב נייד. מצאתי כבר דגם שנראה לי סבבה http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/nb_performance?c=il&l=en&s=dhs ה1525. בחנות שתכננתי לקנות בה מוכרים את הדגם הזה ללא מערכת הפעלה. השימושים של המחשב מכריחים אותי להתקין XP (ויסטה לא תומכת ואני לא מוכן נפשית ללינוקס) הבעיה היא שהמוכרים אמרו לי שדל לא מספקת דרייברים עבור XP ושאני אקבל גג דרייברים עבור ויסטה. נכנסתי לאתר של דל ואכן אין שם דרייברים עבור XP. תהיתי אם מישהו יודע איפה אני כן יכול להוריד מערך דרייברים שלם עבור XP ועבור הדגם הספציפי הזה? המוכר בחנות אמר מתברר שאני לא יודע איך עושים את זה.. תודה.

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  22. Started by Refaelo,

הורדתי את msn messenger כך שהוא לא יעלה ברגע שהווינדוס עולה (עשיתי את זה דרך msconfig ) אבל כל פעם זה חוזר ,אני מבטל ואחרי כמה זמן זה חוזר יש למישהו רעיון למה זה קורה ואיך פותרים את הבעיה תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  23. Started by ccc,

כל פעם כשאני מנסה לשים סיסמה, הוא כותב לי שהיא לא נכונה, כאילו שכבר יש לי אחת.. אבל אין לי ! מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  24. Started by md22,

כשאני סוגר את ה - Internet explorer העמוד נשאר תקוע על המסך בלי אפשרות לסגור ואני נאלץ לאתחל את המחשב. יש לי WINXP תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אז ניסיתי לפתוח את הפורט שאני צריך 6881 וגם לא הצליח הווינדוס מגיעה עם תוכנת פיירוואל כזאתי שהיא גם חוסמת פופ אפים ועוד כל מיני שטויות בקיצור אני רוצה למחוק את התוכנה זאתי של ווינדוס או פשוט לסגור את הפייראוול תודה.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.