עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by havoc-x,

ההודעה הזאת קופצת לי כל פעם שאני נכנס ל-ie לאייקון של המחשב שלי וכשאני לוחץ על הלחצן הימני של העכבר ובעוד כמה מקומות יש לי וינדוס 98

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by locke,

משום מה הוא עשה לי RESTART ומאז כל פעם שהוא מתחיל לעלות ומגיע כבר ל- DESKTOP הוא שוב עושה RESTART. ב-SAFE MODE הוא עולה בסדר. מישהו יודע מה הבעיה ואיך מסדרים?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  3. שאומרת: "חסר קובץ info.exe" אחריה מופיעה עוד הודעת שגיאה: "חסר קובץ win.ini" *אני לא בטוח שזה מה שרשום בהודעה השנייה. פעם הבאה שאדליק מחדש את המחשב אבדוק. לבינתיים, יש מישהו שיודע מה הבעיה יכולה להיות?

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  4. Started by sella,

זה יספיק כי את כל ההורדת עשיתי לכונן אחר של 100 גיגה אבל בטעות חילקתי לא טוב אז היא לי עומס במחשב אם הווינדוס ניצר ב3 גיגה?יש לי 1.25 פנויים בכונן C

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  5. שלום, כל פעם שאני כותב כתובת עם שגיאת כתיב או משהו כזה ואין כזה אתר אז זה משנה לי את כל הכתובת למשהו כזה http://auto.search.msn.com/response.asp?MT=www.corsairmicro.co,m&srch=5&prov=&utf8 למשל פה טעיתי עשיתי פסיק בטעות וזה שינה לי את כל הכתובת ואני צריך לכתוב מחדש במקום פשוט לתקן את זה יש איזה דרך להשאיר את הכתובת כמו שהיא עם השגיאה? כאילו: www.corsairmicro.co,m ? בלי כל השטויות האחרות?

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  6. Started by thebenjamin,

שלחתי משהו להדפסה (המדפסת מחוברת למחשב אחר.. דרך הרשת) הקובץ הודפס אבל בשורת סמלים ליד השעון עדיין יש סימן של מדפסת כשאני משאיר את העכבר על האייקון רשום ש1 מסמכים ממתינים.. כשאני פותח את החלון אין אף מסמך.. ורשום 0 מסמכים ממתינים

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  7. אני משתמש בחלונות 98 עברית. יש לי USB זיכרון נייד(דיסק-און-קין), כשאני מחבר אותו למחשב בחלונות XP מזהה אותו לבד. למטה בסרגל ליד שעון יש סמל חץ ירוק זה אומר חיבור של USB זיכרון נייד שלי. ואח"כ מנתק אותו קודם כל אני לוחץ בחץ ירוק בעכבר קליק ימיני ובוחר "ניתוק מצב בטוח..."(לא זוכר מילים משהו כזה,מבינים?) לאחר מכן חיבור USB זיכרון נייד מנותק ואומר לי הודעה שאפשר לנתק את USB זיכרון נייד.ואז מוציא USB שלי. למה אני מתכוון אמרו לי שאם אני מוציא מיד USB זה לא טוב זה יכול לקלקל את USB זיכרון נייד ויאבד לי כל החומר שלי. אמרו לעשות בחץ ירוק "ניתוק מצב בטוח" ואז מוצאים את USB שלי בצורה נכונה בטוחה... מבינים? עכשיו בחלונות 98 עברית . קצת שונה מחלונות XP. בחלונות 98 שמזהה USB זי…

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  8. יש לי את התונכהKASPERSKY והתוכנה מצאה לי ווירוס ב C:WINDWOS/SETUP_INCRE_2.EXE/DATA2003 פעם שהייה לי את נורטון אנטי ווירוס 2003 לא הייה בעיה לימחוק ווירוסים איך אני מוחק עם התוכנה אזות? אז שהתוכנה מצאה לי ווירוס הייה רשום FILE : C:WINDWOS/SETUP_INCRE_2.EXE/DATA0003 infected by virus: trojanddownloader.win32.keenval.e יש לי 4 אפשריות sreport only disinect rename object delete object ואפשר לסמן בווי את apply to all infected objects ויש לי עוד 4 אפשריות ok cancel stop help

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by Vidati,

כרגע אני עם VISTA נקי.. עכשיו אני רוצה להתקין גם XP אבל אני לא יודע איך לעשות מחיצות.. כי הפרטישן מג'יק דיי מסובכת לי וחשבתי אולי יש איזה תוכנה של ווינדוס שמאפשרת ליצור כוננים. אם משהו יודע איך אפשר לעשות את זה או איזה תוכנה אחרת יותר פשוטה בבקשה תעזרו.. תודה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by Xenomorph,

אני מעוניין להתקין WinXP, עשיתי פורמט ואני מעוניין להתקין WinXP, הפעלתי עם דיסקט הפעלה את המחשב ורציתי להתקין אבל זה לא אפשרי, אני מקבל הודעה שהתוכנה לא פועלת במצב דוס....מה עושים ? דרך אגב, הדיסק כמובן לא מקורי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Joli,

שלום, שמתי לב שבווינדוס 7 יש אפשרות חדשה כשאני מחבר את הדיסק און קיי שלי... משהוא יכל לתת קצט פרטים/מדריך על האופציה הזאת ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  12. Started by רועי וולדפוגל 29,

התקנתי ווינדוס עשר במנהל התקנים נותן לי שגיאה כזאת : base system device מה זה יכול להיות תודה רבה לעוזרים הסוג מחשב ACER נסיתי הכל באתר של במחשב אין דרייבר כזה

13. נכון שמצביעים עם החץ למשל על סמל המועדפים אז מופיעה כתובית מתחת לחץ שכתוב מועדפים ברקע צהוב. איך אני מבטל את הכתובית הזאת שלא תופיע בכלל. תודה לעוזר.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by MDK,

כאשר אני מפעיל את הMY COMPUTER ולוחץ מקש ימני של העכבר על אחד מהכוננים, הEXPLORER פשוט נתקע פתחתי את הTASK MANAGER וזיהיתי משהו בשם DRWSTN32.EXE שאני חושד שגורם לזה..אבל חיפשתי אותה והיא ממוקמת בSYSTEM 32 אז אני לא בטוח :s05: מה דעתכם? נ.ב. - גם כמה פעמים נתקע לי הWINAMP לאיזה כמה שניות והמשיך..משהו פה לא תקין הרצתי סריקה של MICROSOFT ANTI SPYWARE ורק MESSENGER PLUS נמצא

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  15. Started by uzi230,

אוקיי אוקיי, אז ככה: אני ממש צריך לפרמט את המחשב שלי. לפרמט אותו לגמרי. כלומר, להשמיד כל פיסת מידע שעל ההאדיסק ולהתקין מחדש את windows xp pro sp3. במסך ההתקנה הכחול, כאשר אני מגיע לחלק (החשוב!) שבו אני מוחק את הכוננים, כשאני מסמן את כונן C ולאחר מכן לוחץ D על מנת למחוק את הכונן, מתקבלת ההודעה הבאה: "Setup is unable to perform the requested operation on the selected partition. This partition contains temporary setup files that are required to complete the installation." מה עלי לעשות?!

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  16. Started by RayZ,

ישנם דפי אינטרנט שאני רואה כל הזמן בג'יבריש ואני צריך להעביר את הקידוד לעיברית מחדש. מה אני עושה עם זה? נמאס בכל פעם לשנות קידוד..

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by tecore,

מדובר במערכת windows 7 המחשב נכנס למצב שינה והכפתור power שלו מהבהב. כאשר לוחצים עליו על מנת להעירו הוא נדלק אך במסך כתוב כי "אין אות" מדובר במחשב נייח. אשמח לעזרה בבקשה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מוזר הופיעו כמה תיקיות בסגנון של השם {c3756e1f-4399-9035-6700a1f4e932} עשיתי להן מוסתר ואני שם לב שעוד מופיעים.. הוספתי תמונה מישהו יודע מאיפה זה נובע? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  19. היי! מערכת הפעלה WIN98 לאחר שאני לוחץ כיבוי,המחשב ממאן להתכבות הוא נתקע על "המערכת מבצעת כיבוי". תודה!

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by roadrunner,

אני מקבל הודעות מתוכנות שונות שה-WRITE CACHE לא פועל וההרד דיסק ממש איטי :'( H.D IBM 45 MB ABIT KT7 כל הדרייברים מעודכנים יש למישהו פיתרון לבעיה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. עדכנתי התקנתי אבל אני לא מוצא אותו על השולחן עבודה שלי או כשאני לוחץ לחצן ימני על קבצי wmv עשיתי ריסטים הסרתי התקנתי מחדש, מה לא כלום לא עוזר לא מופיעה לי גם כשאני נכנס לשינוי רקע שולחן העבודה אפילו אופציה לבחור. בתוכניות המותקנות הוא נמצא אבל רק שם מישהו יודע מה עושים =\

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by coorva,

ניתן להתקין אופיס 2007 על מערכת הפעלה XP? תודה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by emilio,

מישהו הצליח להתקין nero. אני לא הצלחתי עם ה NERO החדש 7.5.5 בבקשה עזרה.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by DrStyle,

אממ.. שאלה ראשונה.. יש לי על המחשב הזה XP PRO איך אני יודע אם זה 32BIT או 64? דבר שני אני קונה מחשב חדש עדיין בהתלבטות אם לשים VISTA או להשאר עם XP אז השאלה זה אם עם 32BIT זה קורא 3.2GB אז זה מנצל גם רק אותו במשחקים? עוד דבר.. אני יודע שיש נעוץ על כל ההתרונות והחזרונות של VISTA 64BIT.. אבל זה עדיין לא כל כך עוזר לי.. אני לא יודע מה לשים.. יהיה לי מחשב חזק 4GB E8400/Q9XXX ואני עדיין לא יודע אשמח לשמוע פה דעות אישיות ד"א מה עם XP 64BIT? אף אחד לא מדבר עליו

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  25. אני יודע שיש פקודה לזה אבל לא יודע מה היא... תודה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.