עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by nokobik,

הסוף של ויסטה כבר מגיע? נקווה שילמדו מהטעויות שלהם עם המערכת החדשה. http://www.news.com/8301-13860_3-9911470-56.html

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. קניתי לפטופ חדש לא מזמן, שהגיע עם vista, ניסיתי להתקין עליו xp במבקום, ובתוכנית ההתקנה קיבלתי הודעה שאין למחשב הארדיסק. מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. לפתע כאשר אני עושה אנטר בוורד יש לי מן סימן כזה מוזר, ועוד כמה דברים הישתנו כמו ניקוד מקפ ....... הינה דוגמא לאנטר: וגם באי סי קיו בפרטים של אנשים יש את הסימן הזה..... מישהו יודע איך לתקן את זה??

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני רוצה להתקין SP1, והורדתי את ההתקנה מהאתר הרשמי של מייקרוסופט. זו הבעיה שאני נתקל כמה שניות אחרי שמתחילה ההתקנה: (אחרי כל ה-NEXT למיניהם...) כמובן שניסיתי לעשות ריסטרט ולהתקין שוב, מה שלא עזר כמובן. מה לעשות? אני רוצה להתקין SP1, כי יש לי בעיה מסוימת עם הלוח אם שלי+ויסטה+חיבורי ה-USB, ורציתי לנסות להתקין לראות אם זה יעבוד. תודה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by alons126,

היי היו מלא בעיות במחשב של אח לי ולכן פרמטו אותו ל-WIN XP SP1 הבעיה היא שאי אפשר לעשות כלום עם המחשב עכשיו וצריך לעדכן אותו ל-SP2 או 3 הבעיה היא שהמחשב מחובר למודם ולראוטר ואם משהו קורה ואין אינטרנט בכל בית אני אומר "משהו קורה" כי יש מצב שהוא עם XP פרוץ מה אפשר לעשות? איך אני יכול לעדכן? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  6. האם ווינדוס XP"מותאם "\ ומופחת דרייברים וכו' יותר קל למחשב? לא מבחינת מקום על ההארד דיסק... האם זה באמת משמעותי למחשבים ישנים (CELERON 600 128MEGA) מקל על המעבד וכו'?....או שזה רק עניין של מקום על ההארד דיסק? ראיתי שיש אפשרות לעשות את זה וראיתי גרסאות כאלה שקיימות.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by FatalZero,

יש איזושהי תוכנה שנועלת Wallpaper שנקבע מראש על הDesktop ולא נותנת לשנות אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  8. בקרוב אני משדרג מחשב ורציתי לדעת אם אני צריך להתקין את הדרייברים של ה SATA בהתקנה של ה WINDOWS? עם ה F6 וכל זה... כי אין לי כונן דיסקטים ואין לי כוח לעשות את ה slipstreaming של הדרייברים. אז זה משנה אם אני מתקין WINDOWS כשה- SATA במצב IDE בביוס, ואז להתקין את הדרייברים אחרי שהתקנתי הכל וזה רץ?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  9. שלום עשיתי חיפוש וראיתי הכל אבל לא יוצא לי! עם הדיסקט ניסיתי והכל ולא עובד, יש לי לוח gigabyte GA-k8nf-9 אני מתאר לעצמי שיש כאן אנשים עם כזה לוח בבקשה עיזרו או תנו את הקובץ שצריך לדחוף על הדיסקט והסבר קצר איך לעשות הכל תודה רבה :-*

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by QQQ,

אז ככה, כשאני מנסה לעדכן את המסד נתונים של אקסס דרך האינטרנט אני מקבל שגיאה של read only: והקובץ הוא לא לקריאה בלבד... עזרה?

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  11. Started by MDK,

אני לוחץ על מקש ימני של העכבר על אחד מהכוננים וזה פשוט נתקע עכשיו כשהDAEMON TOOLS פתוח, פועלת ברקע תוכנה שקוראים לה DRWTSN32.EXE כשאני סוגר אותה הEXPLORER נסגר...או לפחות או הכפתורים והכל נעלם וצריך לעשות F5.... יש למישהו מושג מה זה? תודה

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by elad-k1,

שלום.. בשורת התחל אני מפעיל את המדיה פלייאר למשל אז אני רואה את הלשונית של המדיה פלייאר עם סמל של תייקיה! למה זה ככה?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  13. אממ... אני שיניתי את כל ההגדרות שמצאתי לזה שאני [glow=red,2,300]לא[/glow] ישראלי, ו[glow=red,2,300]לא[/glow]מדבר עברית, הורדתי את התמיכה בעיברית בתוך תוכנות (כמו בשמות של הICQ). עכשיו מאוד נחמד לי בלי עברית כמעט, עד שזה מגיע לרשת... נגיד שאני נכנס לMSN (.com) הוא ישר מעביר אותי לIL, בMESSENGER, השמות של המשחקים בעברית, בפרסומות של lycos תקוע לי עברית (אפילו לזבל ברשת זה נכנס!!). זה ממש רודף אותי, וחשבתי שהשארתי משהו שאליו הדברים האלו הולכים ומגלים את מיקומי. אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, כי זה גם בעיית תוכנה, וגם במערכת הפעלה, אבל נראה לי יותר מתאים לפה, סליחה אם טעיתי. טוב, עכשיו לתכלס', איך אני מטשטש כל רמז שיכול לעזור לMSN לדוגמה, [glow=red,2,300]לא[/glow] לדעת מאיפ…

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  14. לא יודע אם נעלם לי או שלא היה לי מהתחלה, אבל אני צריך שיהיה לי אפשרות לעשות "חדש" notepad. מסמך חדש של נוטפד. יש תמונה מצורפת. איך אני מוסיף שאני אוכל לפתוח NOTEPAD חדש? הנה התמונה: http://img401.imageshack.us/img401/3333/untitledlo0.jpg

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  15. Started by I7210I,

שלום יש אפשרות שאני מחבר DOK למחשב שלי ויש מין בועה שבעצם רק שם אם יש וירוס בDOK הוא ישאר שם?כמו הסגר באנטי וירוס שרק שם יפעל הDOK ואני יוכל להעביר אליו דברים בכדי שהמחשב שלי לא ידבק? תודה

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  16. Started by lamborghini,

יש לי בעייה .. יש לי צורב וגם די וי די ולא מזמן מחקתי את הנרו שלי ואחרי זה העליתי תמחשב ונעלמו לי שתי הכוננים האלו במחשב שלי. חשבתי שאולי הכבל ide התנתק אבל זה לא נראה לי הגיוני שסתם ככה הוא פתאום יתנתק(אני לא יכול לבדוק כי זה מחשב של חבר שלי -אני הולך אליו מחר לראות מה זה) מישהו מכיר את הבעייה אולי סתם משהו ב xp ? תודה ..

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  17. אני יוכל להתקין את העידכון SP2 לויסטה מבלי שיש לי SP1 ?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  18. Started by PCMO,

אני מעוניין להתקין יותר ממערכת הפעלה אחת על מחשב נייד חדש עד כה ביררתי שהמחשב תואם הרצה של לינוקס וחלונות 7, לגבי XP, הורדתי דרייברים מהאתר של היצרן אך עדיין לא התנסתי בפירמוט המחשב, והתקנת המערכת אין לי ניסיון בהתקנת XP על Toshiba Satellite C660-115 ניסיון להתקין XP על לוחות אם חדשים שונים נתקל לא פעם בתקלות, אז השאלה שלי אם למישהו יש מושג אם אמורה להיות בעיה בהתקנה של XP על מחשב נייד כזה ? בעבר קראתי המלצה ליצור בכלל דיסק התקנה באמצעות Nlite שיכלול את SP3 + DriverPack Mass Storage כמו להטמיע את הדרייברים של המחשב על הCD ישנם עוד קבצים שכדאי להטמיע בדיסק כזה ? או עוד המלצות כדי לא להיתקל בהתקנה בתקלות ? אם אני זוכר נכון, הומלץ לשנות הגדרת Bios כלשהן לפני ההתקנה, אני ל…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by redti,

אהלן.. יש לי בעיה במחשב השני שלי בבית הכל פעל רגיל ויום אחד לאחר שכיביתי אותו הדלקתי וזה ביקש ממני את הדיסקט ריבוט .. מהזה הדיסקט הזה ? מאיפה אני משיג אותו ? ולמה בכלל ?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  20. שלום לכולם העתקתי כמה עשרות קבצי מוזיקה מהמחשב הישן אל DOK והעברתי למחשב החדש, הבעיה היא שסדר הקבצים שונה. אני רוצה שהקבצים יסודרו לפי סדר ההורדה שלהם. (הקובץ שהורד אחרון הכי למטה וכן הלאה). ניסיתי להגדיר לפי date modified אבל זה עדיין לא סידר את זה ממש טוב.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני לוחץ על RUN ואז על CMD והוא נותן לי את השגיאה הזאת: http://img293.imageshack.us/img293/8475/command0kt.jpg ניסיתי גם COMMAND והוא לא נותן...עכשיו רציתי להיכנס לרג'יסטרי והוא נותן לי את אותה שגיאה רק שבסוף במקום COMMAND.COM הוא רושם REGEDIT.COM... מה עושים??

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  22. האם חלונות 10 בגירסת ה-Creators Update העתידית שלה תכלול 'מצב משחק' ייעודי שיטייב את הקצאת המשאבים וישכנע את הגיימרים העקשנים שהגיע הזמן לשדרג? לכתבה

23. Started by LRa,

התקנתי תוכנת פיירוול חדשה והיא כל הזמן מודיע לי שהיא חסמה את הגישה לשני הקבצים הללו לאינטרנט. האם לאשר להם גישה או שאפשר לחסום את הגישה שלהם בכלל? ntoskrnl נקרא גם nt kernel and system. תודה

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  24. Started by kobibo,

נסיתי לצפות בכמה סרטונים דרך האקספלורר אך הם לא נראים בכלל טוב,כל הסרטונים מקבלים גוון ירוק. עדכנתי את הקודקים של Mage K-lite לגירסה האחרונה ועדיין הבעיה מתרחשת. זה נראה בעיה של קודקים באקספלורר ? סרטים אחרים דרך נגנים מוצגים יפה מאוד. אודה לעזרה.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  25. איך אני מוחק מחיקת אתרים בבאר איפה שרושמים את האתרים? בVISTA תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.