עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בטעות ובהיסח הדעת גררתי את העכבר עם קליק שמאלי לכיוון שורת המשימות והוא פתאום התרחב ולא יכול להחזיר אותו למצבו הקודם. ניסיתי להתעסק עם המאפיינים וכו, וכל פעם שאני מבטל את ההפעלה המהירה זה כאילו מסתדר, אבל כשאני מחזיר את ההפעלה המהירה זה חוזר. ניסיתי לעשות איתחול בתקווה שזה יתסדר מעצמו (כפי שקוה בתקלות אחרות) ולא עזר.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by matan13,

אני צריך לצור IMAGE שרק יתן SID חדש לכל תחנה חדשה בה אני פורס אותו. הרצתי sysprep עם הסוויצ'ים generalize ו-OOBE אך הוא יצר לי יוזר ואני לא מעוניין בכך. בשל כך ניסתי להריץ ללא OOBE ורק עם generalize ואז reboot בדיוק כמוצג בתמונה. אך אחרי כל ריסטארט הוא מכניס עולה עם "תוכנית ההתקנה מכינה את המחשב שלך לשימוש ראשון" ואח"כ כשאני מבצע לוגין עם המשתמש שלי, הוא מכניס מציג לי את החלון של "system preparation tool 3.14 " שוב ...ושוב... מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by gshhar,

שלום לכולם. אני מנסה לפרמט את המחשב שלי עם WIN XP RPO SP1 . לי יש WIN XP PRO אז הבאתי את הגירסה עם ה-SP1 וכשאני עושה פורמט לדיסק אז באמצע הפורמט הוא נעצר ורושם שיש CORRAPTED OR MISSING FILE. עד עכשיו פירמטתי את המחשב שלי כבר איזה 10 פעמים ללא בעיות. עכשיו אני רואה שיש 2 סוגי פורמטים: NTFS ו-FAT ובכל אחד מהם מהיר ואיטי. אני משתמש ב-NTFS לא האיטי. מה אני אומור לעשות ולמה זה נעצר באמצע הפירמוט? 1 אולי אני עושה משהו לא בסדר אבל ממש לא נראה לי כי עשיתי את זה כבר איזה 10 פעמים. 2 כשחבר שלי העתיק את הדיסק אז הוא עשה את זה במהירות של 40 או 48. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  4. אני מתקין Windows 7 ultimate, על איזה גודל כונן אתם ממליצים בהנחה שאני מתקין על המחיצה תוכות וווינדוס בלבד? רוב התוכנות שלי סטנדרטיות וקטנות, למעט אולי פוטושופ ועוד איזה תוכנה אחת גדולה (5 ג'יגה).

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  5. Started by דנדן,

שלום לכולם, ידוע לכם עד כמה משתלם לקנות INTEL TURBO MEMORY למערכת הפעלה VISTA 32BIT? אם מישהו מצא אולי BENCHMARKS מעודכנים, זה גם יכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  6. לפני כמה זמן ראיתי שהמחשב עושה בעיות אז התקנתי נורטון מכורי (דיסק מכורי) אחרי ההתקנה הייתי צריך לעשות ריסטרת עשיתי ולאחר מכן המחשב עלה עד לחלון בחירת מישתמשים וניתקע לפעמים זה נכנס למשתמש שלי אבל רואים רק רקע (שולחן העבודה ריק) דחוף!!!! תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  7. Started by zini1,

איך אפשר לנטרל את הפלאג&פליי בוינדוס אקס.פי פרו באופן חד פעמי?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  8. Started by gargoil,

שלום לכולם! ברשותי מחשב אשר מריץ xp pro. כנראה שנדבקתי בוירוס כי המחשב איו מזהה את כונן C ב אקספלורר. רק אם אני הולך ל system\manage ומשם מגיע לכונן C זה אפשרי. מחפש כיוון לפתרון הבעייה המוזרה הזו

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  9. Started by darkman,

יש לי וינדוס 2000 אתמול התקנתי Firewall והיום המחשב פעל בערך מ 11 לפני חכצי שעה היה המסך הראשון לפני חמש דקות המסך הכחול שני בא החלטתי לרשום את השגיאה Address de7e5052 base at be7d8000 data stump 4076a214 filtht.sys ולפי זה היה רשום מלא כתובת לא היה לי כוח עם מישהו יעזור אני ישמח אני פשוט מרגיש שהפורמט שאני הולך לעשות למחשב מאוד מאוד קרוב. :-[ :-[

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  10. מה לעשות?? כשאני נכנס לוינדוס היוזר שלי מתנתק מיד גם בסייף מוד זה לא פועל וגם לא ביוזר אדמיניסטרטור, מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by Jules Winnfield,

יש את התוסף הזה שכשמעלים את הקול במקלדת אז זה מראה לך סרגל כזה בוינדוס שאתה יודע כמה אתה מעלה. מוכר למישהו?

12. Started by ac1240,

המערכת כבר מותקנת איך אני מחלקת כוננים? חיפשתי ולא מצאתי תודה

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  13. Started by shloogy,

הי בכמה ראם תומך WIN SERVER 2003 32BIT? האם הוא תומך ב 8 גיגה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by yanivsk,

מישהוא יכול אולי להסביר לי איך אני מתקן את זה : כל פעם שאני מנסה להפעיל את הtask Manger הוא מביא לי את ההודעה הזאת (מצורף למטה). [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  15. היי, אחרי שהתקני 7 שמתי לב שגם שהרזולוציה במשחק מוגדרת על מקס' והכל עדיין נשארת שורת המשימות למטה וזה ממש מציק. איך מסדרים את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Odedb52,

Hi... im now on vista (safe mode) i just installed vista (upgraded from XP) ultimate... when the upgrade was completed, all went just ok and i was logged on. now after installing some software i wanted to restart. restarted, and when the password screen came, the system crashed and restarted again.. same thing happend, logon screen and restart. the only thing i can do is log on safe mode like now.. anyone knows what can this problem be? please help im out of ideas and its really urgent (some works to do) i've added a picture which (i hope) describes the problem (no solutions were found) thanks, ? :-\

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  17. שלום , אני משדרג את הפנטיום 3 שלי... ל-AMD משהו נחמד. עכשיו אני יודע שיש באקס פי עוד הגנה כזאת שנותנת לך להחליף מספר מסוים של חלקים בזמן מסוים על מנת שהיא תדלק אחרת אני לא בטוח אם היא לא נדלקת או שצריך ACTIVTION.... מה בידוק ההגנה אומר והאם אני יצליח להשתמש בווינדוס לאחר השדרוג ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by AvIAToR,

שלום, כשפותחים קבצי טקסט בעברית הכל נראה ג'יבריש, אותו דבר אם מוסיפים תרגום לסרט, עכשיו אני זוכר שב-XP היתה אפשרות להרחבת השפה עבור כל התוכניות, ואני לא מוצא אותה ב- 7, למשיהו יש מושג מה עושים? נ.ב מדובר ב-WIN7 ULTIMATE 32bit. תודה.

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  19. שלום, רציתי לדעת עם איזה מערכת הפעלה הכי כדי לי להתקין כדי שהמחשב שלי ירוץ הכי מהר. זה המפרט: ספק כח - Thermaltake Toughpower 650W מעבד - QuadCore Intel Core i7 920, 2833 MHz לוח אם -Gigabyte GA-EX58-UD5 Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem זכרון - 3gb ddr3-1333mhz KingStone כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB) כונן קשיח - 500GB WD SATA2 האם כדי לחכות ל WINDOWS 7 .? מישהו יודע מתי הוא יוצא?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  20. התקנתי חלונות XP במחיצת C הראשית שכבר היתה בה חלונות 98. זו היתה ב-Windows כמובן ואת XP שמתי בספרייה שונה בשם Winxp. זכרתי, אולי בטעות, שאחרי התקנה כזו שעשיתי בעבר, המערכת יצרה אוטומטית את האופציה להפעיל אחת משתי הגירסאות. התברר שהאופציה היחידה הקיימת באתחול היא הפעלת XP וזה מה שמופיע ב-Msdos.Sys: WinDir=C:\WINDOWS WinBootDir=C:\WINDOWS HostWinBootDrv=C BootMulti=1 BootGUI=1 DoubleBuffer=1 AutoScan=1 WinVer=4.10.2222 וב-Boot.ini: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINXP [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINXP="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect מה עלי לשנות או להוסיףכדי לקבל Multiboot באתחול? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  21. Started by bohen44,

לאחר תקלה או וירוס windows לא עלה . כדי לא לאבד את קבצים החשובים התקנתי עוד windows אחד בדיסק D ( כמוון אראשון היה ב-C ) . הצלחתי לתקן את הWINDOWS הראשון . איך עכשיו להסיר את הWINDOWS השני בלי לפרמט D ? ???

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by RoyShefy,

hi im seeing instead of hebrew some nasty jibrish where can i get a patch for hebrew on the net? i got no xpdisc here...

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  23. Started by hofshi,

מערכת ההפעלה מאפשרת לנו לבצע פעולות רבות בצורה מהירה יותר על ידי שימוש בקיצורי מקלדת. מדריך זה מרכז בתוכו את מרבית קיצורי המקלדת השימושיים. המדריך לקיצורי מקלדת שימושיים

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by hassan88,

התקנתי windows 98 במחשב שלי אבל יצא לי בעיה עם הצבעים וגם עם הקול כלומר הצבעים לא חזרו כמו שהיו אמרו לי שצריך להתקין תוכנה כל שהיא ואני לא יודע כרטיס הקול הוא מסוג CMI 8330 כרטיס המסך SIS 6320 ,

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  25. Started by nw,

מישהו יודע איך לבטל הפעלה אוטומטית של דיסק ב 2000? (אני לא רוצה שתוכנות יופעלו אוטומטית כל פעם שאני מכניס דיסק ל CD-ROM) ב98 הייתי עושה את זה דרך device manager ואז cd-rom properties

• 2 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.