עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Art Tatum,

מחיפוש בגוגל מסתבר שהתופעה נפוצה מאוד, ולרוב נגרמת מכמה סיבות עיקריות. הבעיה: החלון טוען בלי סוף וההתקנים לא מופיעים. בSAFE MODE זה עולה, ומופיעים בו רק כמה התקנים פשוטים מיקרוסופט. כל הדריוורים עודכנו. ניסיתי מספר פתרונות שמצאתי בגוגל ללא הצלחה. כולל הפעלת הSERVICE של הBLUETOOTH. ניסיתי לנתק את כל ההתקנים הלא הכרחיים. הגורם עדיין לא ידוע. מקלל את מיקרוסופט.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by manz11,

שלום . אני מחפש דרך להפוך את ה Windows XP Home Edition שבאנגלית לעיברית מלא כולל תפריטים וכו. תודה

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by Iron~Chef,

האם יש דרך ב windows2003servr לקחת דיסק שממופה כדיסק רשת ולמפות אותו כדיסק מקומי?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  4. שום דבר במחשף! בטעות נכנסתי לניהול של היוזרים והורדתי את היוזר שלי, שהוא היה האדמין היחיד במחשב, מקבצות ה- ADMINS איך ווינדוס נותן לי לעשות דבר כזה ריבונו של עולם, להשאיר את המחשב שלי בלי שום חשבון אדמין. על כל פנים, איך אני ניגש כעת למחשב עם פריבלגיות אדמין? אנא עזרווו. תודה

• 10 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by MOSHEMORAD,

שלום לכם מומחים יקרים......... תראו אני התקנתי את הוינדוס שלי על כונן d עכשיו אני רוצה שזה יתקין לי את כל מה שאני מתקין על כונן c איך אני עושה שזה יהיה לברירת מחדל ולא יצטרך לעשות כל פעם מחדש בתוכנות לשנות את השורה של איפה אני רוצה שזה יתקין..............וגם יש בעיה עם תוכנות שלא נותנות לך לבחור אז ככה שזה עדיף תודה לעוזרים ולכל מי שניסה

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by Spider1,

שלום רב, לאחר FORMAT והתקנת WINDOWS XP (SP2( חיבור לאינטרנט וכו...נתקלתי בבעיה שקובץ הSVCHOST פשוט "תוקע" את הCPU ל-99-98 אחוז וגורם לאיטיות בלתי נסבלת של המחשב. יש לציין שלפני הפורמט מצב זה לא היה. האם ניתן לפתור הבעיה? הרצתי ADAWARE ותוכנת MCAFEE IS2006 לא פתרה \מנעה הבעיה. תודה רבה מראש SPIDER1.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by asypeer,

דבר ראשון ! אין שום קשר בין ההודעה הזאת לזאת שמתחתיה ! מדובר על מחשב אחר עם בעיה אחרת. מדובר על מחשב עליו מותקן XP PRO באנגלית וOFFICE 2003, שניהם חוקים למהדרין. לפני כמה ימים הפסיקה לעבוד החלפת השפה באמצעות ALT+SHIFT, רק באמצעות הקלקה על אפשרויות השפה בשורת המשימות ניתן להחליף את השפה. דבר זה קורה בעיקר ביישומי אופיס (וורד ואאוטלוק), אם נגיד אני בדף חיפש בגוגל, זה עובד. ואפשר לחפש "HOUSE שלי" בלי להשתמש בעכבר. מה שניסיתי לעשות עד כה: 1.התקנה מחדש של האופיס 2.משחק עם הגדרות השפה ב-XP, הסרת העברית והתקנתה מחדש. 3.שינוי צירוף המקשים למשהו אחר מALT+SHIFT. כל אלה לא עזרו.. מי שיפתור לי את זה יזכה לכבוד רב.. בתודה אסף.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  8. Started by dyn,

שלום, כשאני מנסה להיכנס לקובץ מסויים שום דבר לא קורה. כשהסתכלתי על ההרשאות של הקובץ ראיתי 4 קבוצות שלכולן יש את אותן 2 ההרשאות (קריאה והפעלה, קריאה), פרט לקבוצה TrustedInstaller שלה יש את כל ההרשאות. בנוסף, כשאני מנסה לערוך את ההרשאות ולהוסיף לקבוצה שבה אני נמצא Users, אין אפשרות לעשות זאת. חשוב לציין שאת מע' ההפעלה לא אני התקנתי. תמונה מצורפת למטה. תודה על העזרה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  9. אני משתגע מזה, ואני כבר לא יודע מה לעשות. אין ווירוסים, אין ספייוורים והכל נראה תקין. כשאני סוגר אותו דרך הטאסק מנג'ר אני לא יכול לשנות ווליום וזה אומר שאין Sound device (או משהו דומה). עצות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by Gregorian,

נעלם לי סל מיחזור מהמסך..איך אני יכול להחזיר אותו....? כל פעם כשאני גולש באופרה ניפתח לי חלון קטן של אקספלורר אם פרסומת...מה זה יכול להיות....?? מה זה וירוס...??? האם כדי להתקין וינדואס מחדש...?? וגם מי יכול להציע אנטי וירוס טוב...שלא לוקח הרבה כח וקל לשימוש...? תודה מראש....

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by Chamuelm,

Error SU-0013 Setup could not create files on your startup drive and cannot set up Windows. If you have HPFS or Windows NT file system, you must create an MS-DOS boot partition. If you have LANtastic server or SuperStor compression, disable it before running Setup. See SETUP.TXT on Setup Disk 1 or the Windows CD-ROM. זה אחרי פרמוט הדיסק הקשיח לFAT32

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by bezangeloo,

http://www.bbspot.com/News/2007/09/microsoft-reveals-windows-vista-sp1-will-install-xp.html

13. מחפש הגדרות טובות ל3GB SWITCH עבור XP PRO שתיהיה לי האפשרות באתחול לבחור בין WINDOWS רגיל לבין 3GB SWITCH אם מישהו מכיר לינק טוב אשמח. מצאתי איזשהו לינק, אבל כרגע אציל בBOOT יש חלק משורה שאומר : /fastdetect /NoExecute=OptIn ורציתי לדעת מה זה ןאם ב3GB

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by Virus x,

עכשי היתקנתי את ויסטה 64 ולא מוצא אנטי! יש המלצות? ???

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  15. שלום לכולם אני רוצה להפעיל סרט והוא רושם לי "המודול שצויין לא נמצא" מה אני עושה במצב כזה? אגב הסרט הוא בפורמט avi תודה רבה רבה לעוזרים אלי.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  16. מה הגירסה הכי טובה של windows xp??

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by BuNKeR,

שלום לכולם אז ככה לפני מספר ימים איזו תוכנה מעצבנת השתלטה לי על המחשב ושינתה לי את דרף הבית לכתובת הזאת res://myopg.dll/index.html#96676 כאשר אני פותח את IE היא יוצרת לעצמה גם שני קבצי EXE ברגע שאני מוחק אותם מהמחשב היא יוצרת חדשים עשיתי עם נורטון סריקה מלאה מחקתי את הכל שניתי חזרה את דף הבית לBLANK אבל עדיין כל פעם זה חוזר מישהו נתקל בזה יודע איך למחוק את זה ? נ.ב באתר של נורטון היה רשום לגבי זה וכניסה לREGEDIT נכנסתי אבל הערכים שהיו רשומים באתר ושצריך למחוק אותם לא נמצאים שם מקווה שתוכלו לעזור לי להסיר את הדבר המעצבן הזה

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  18. למשל באתר שבו בודקים את הציוני אני רואה ג'יבריש, ניסיתי לשחזר את ברירת המחדל באפשרויות אינטרנט ולנסות קידודים שונים כולל Hebrew (windows), אין זה לא עוזר? מה אני יכול לעשות? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by overload,

זה מה שקורה כל פעם שאני פותח חלון של אקספלורר (גם לא אינטרנט). רק אחרי שהתקנתי את הSP2 זה התחיל. מישהו יודע מה זה?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by Thug Love,

שלום יש לי אנטי וירוס פיירוול ואני רוצה להוריד תsp2 אבל אני לא יודע אם כדאי לי אז רציתי לדעת מאנשים שיש להם האם הוא טוב ובמה תודה לכול העוזרים

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  21. היי ישנם אתרים שקשה לקרוא את הטקסט כי הוא כתוב בלבן על רקע שחור, האם יש אפשרות לשנות את זה ב-IE6 או ע"י תוכנה או ADD-ON כלשהו? ( http://www.iriveramerica.com/products/iFP-190T.asp ) לדוגמא (שאני מתכוון לקנות.... )

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  22. Started by asichen,

היי חברה! יש לי בעייה חמורה עם המסך הכחול.... כל פעם שאני משתמש בתוכנות גדולות כמו נרו או פוטושופ המחשב מראה לי את המסך הכחול וכתוב שם שיש בעייה ב nv4_disp.dll אם אני מקבל פעם ראשונה את ההודעה לעשות רסטרט ולבדוק אם יש מספיק זיכרון ועידכון דרייברים (אחרי תרגום קצר שלי.... ;D) בדקתי ויש לי מספיק זיכרון (5 ג'יגה....) איך אני יכול לתקן את זה? בקשה תעזרו לי זה נורא חשוב לי.... תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by Wizard Of Oz,

אני לא כל כך יודע אם השאלה מתאימה לפה אם לא תעבירו אז ככה...יש פרסומות מסוימות שבמקום הפרסומת אני מקבל את השורה הבאה: \n'); document.write('\n'); //--> ניסיתי עם ובלי ה-NORTON INTERNET SECURITY אין לי מושג למה כל עזרה תתקבל בברכה... תודה

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  24. Started by rbu99fm,

יש לי מחשב חדש, הפירוט רשום למטה... התקנתי לו Windows XP - Home Edition, זה מה שיש לי (אני יודע ש- Pro יותר טוב)... מאז שהתקנתי את ה- Windows יש המון בעיות... אני רוצה לפרמט שוב, אך בצורה נכונה... הבנתי שיש וירוסים שלא יורדים בפירמוט רגיל, משהוא שקשור לחלוקה מחדש של הדיסק הקשיח... אם תוכלו להדריך אותי בפרמוט נכון + התחברות בטוחה לאינטרנט אני יודה לכם... יש לי גם אנטי וירוס נורטון 2004. הבעיה העיקרית היא וירוסים + SpyWare. בעיות נוספות: המחשב לא מצליח להכבות כאשר אני מחובר לאינטרנט אם אני מתקין SP2 אני בכלל לא מצליח להתחבר לאינטרנט... תודה מראש, שי ויצמן

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  25. השאלה שלי נחלקת לשתים. אולי החלק השני לא מתאים לכאן. מצטער מראש. אני צריך רק דיעה בנושא: 1. אני רוצה להתקין WIN 2000 כי שמעתי שהוא ממש טוב ואני רוצה "להקל" על המערכת במחשב השולחני שלי כדי שכל כולה תשמש לאימיול. האם שווה בכלל? [מי מכיר מי יודע...תודה מראש. ):]. 2. כשאני מנסה להתקין (גירסת הפרו\SP4) אני מקבל את ההודעה הבאה: Windows 2000 is incompatible with this version of Windows. For more information, contact Microsoft. בנוסף אני לא מצליח ליצור קובץ iso (אפשרות שיש ו"כאילו" עובדת אבל לא עושה דבר). וזה מה שיש לי בדיסק: AUTORUN\ ROOT\ W2KA\ W2KP\ (זו הגירסה שאני רוצה) W2KS\ W2KD\ בתיקייה הראשית, מלבד המחיצות למעלה, יש לה קובץ DAT לכל אחת מהמחיצות (שכל אחת מהם היא מערכת הפעל…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.