עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by bad boy,

מה המצב חברה???. מישהו יכול ללמד אותי איך מתקינים וונדואוס אקס פי לאחר פירמוט??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by hike101,

שלום. יש לי מחשב ביתי עם XP PRO, שנמצא מאוחרי router . פתחתי את הport הדרוש. הגדרתי אפשרות שימוש ב REMOTE DESKTOP עם אחד ה admin account של windows. כאשר אני מנסה להתחבר דרך מחשב בעבודה (גם עם XP PRO) הוא מבקש user ו password, אך הוא אינו מקבל את הסיסמא , טוען שהיא שגויה, אך כמובן שאינה שגויה. האם יתכן שיש בעיה אחרת שבגללה הוא אינו מאפשר גישה למחשב הביתי? אודה לכם על כל עזרה בעניין. תודה.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  3. מבלי לפרמט את ה-HD יש בכלל דרך לעשות את זה ? (בקיצור להעביר HD ממחשב אחת לשני ,אם ערכןת שבבים שונות ) תודה

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by Bar1234,

אני מחפש דרייבר של סאונד PC PARTNER דגם הצ'יפסט הוא: i865P/PE/G דגם הלוח: 865G/GV/PE-87X2 יש פה אתר שאני לא מצליח להתמצא בו כל כך: http://www.pcpartner.com/download.php?category_id=20051110113940-295715 אני מודה לכל מי שיעזור לי.....!!!!

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  5. לצוות הפורום שלום יש לי WIN2000 שעבד כשורה במשך שבועיים רצופים ללא בעיה עד שגיליתי שאני לא יכול לרשום באתרים [ מנועי חיפוש בעיקר עברית] כל פעם שאני מקליד אני רואה גיבריש כמבן שחיפשתי פה במנוע חיפוש של הפורום ולא מצאתי תשובה לבעיה שלי ללכת לREGOINAL OPTIONS ןלמאפינים של הדפדפן ידעתי גם מקודם . אני רוצה לציין שאני רואה עברית יכול להקליד עברית בוורד אקסל ובאתרים מסוימים באינטרנט הבעיה שלי היא רק במנועי חיפוש כמו גוגל וואלה ששם ברגע שאני מקליד עברית אני מקבל גיבריש תודה על המאמץ שלכם

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  6. שאני נכנס לאתרים מסויימים ואני לוחץ על תפריט משנה בתור האתר הוא פותח לי חלון ריק זה לא קורה בכל האתרים אבל בהרבה וזה רק בזמן האחרון.ניסיתי להתקין את האקספלורר מחדש וזה לא עזר

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  7. התקנתי ויסטה X64 על דיסק חדש (wd3200aaks) מאריזה אטומה, בגודל 320MB ויסטה ביצעה ההתקנה תוך מספר דקות כולל פירמוט ראשוני של הדיסק!! הכל תקין אבל לא ברור לי איך ויסטה חוסכת שעה שלמה לפחות של פירמוט הדיסק כמו שהיה ב-XP קרה למישהו?

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  8. איך להפוך את רקע המילים של האיקונים על הדסקטופ לשקופים בווינדוס XP? כמו כן, איך אפשר להוסיף לטקסט צל?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  9. קובץ GCF....איך פותחים? לא משנה הסתדרתי תודה בכל מקרה=]

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  10. אני מנסה להתקין ווינדוס 2000, וכל פעם, יחסיתבהתחלה ההתקנה, כשהאשף מעתיק את כל הקבצים מהדיסק, אני מקבל שגיאה: The file blablabla was not copied correctly. The file Setup Placed ON your Hard DIsk is not vaild windows 2000 system image משהו כזה רק שמבקום בלה בלה בלה יש שם של קובץ - כל פעם קובץ אחר. כל פעם חסר קובץ אחר, וכשאני עושה Retry, זה לא עוזר כ"כ...אם זה כן עוזר אז מיד אח"כ תבוא אותה שגיאה בידיוק רק אם שם קובץ אחר, ואז ה Retry לא יעזור... פירמטתי את ההארד דיסק לגמרי לפחות 10 פעמים כבר וזה עדיין ככה. ניסיתי דיסקים שונים של ווינדוס 2000 שיש לי, ובכולם זה אותה הבעיה... אני חושב שהבעיה היא בכיוון של הביוס או משהו כזה... מה אני עושה?! אני מתחרפן!

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by asichen,

יש לי ווינדוס xp האים אני יכול לימחוק את הקבצים שבתיקיית temp ב c:Documents and Settings שתופסים לי 600 מגה... תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  12. תוכנה מגוף שלישי (לא SP למיניהם). אני מקבל את הIHP120 שלי ומאוד רציתי להעביר קבצים אליו עם USB 2... ומכיוון שיש לי USB2 במערכת אז זאת לא הבעיה! רק תוכנה שתפעיל את הUSB. לא משהו כבד... רק שיזהה את הUSB2. תודה

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by Belgid,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש, ווינ' 7 רגיל 32 ביט, וקניתי את הרכיב הבא על מנת להוסיף יציאת LPT (על הלוח אין בכלל): http://www.skypc.co.il/sg_product~M9762~109~0.htm המחשב התקין את הרכיב אוטומטית והוא מופיע תחת לשונית-"לא מוגדר" בעמוד של המדפסות. ויתרתי על האופציה הזאת כי אין לי זמן להתעסק בה, ומצאתי באינטרנט את הכרטיסים האלו: http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=7677770&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=6445645654654&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=0 אלה כרטיסי PCI 2 LPT. הבעייה היא שבכרטיס עם שתי היציאות לא כתוב שיש תמיכה בווינדוס 7, ובכרטיס עם היציאה האחת לא כתוב כלום על תמיכה. אני חייב לסדר את הבעייה עוד היום כי בא…

14. שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני יכול לשנות את הצורב שלי שיהיה כתוב בלייבל שלו CDRW ולא cd drive? או לתת לו איזה שם מווינדוס שאומר שהוא צורב ולא כונן דיסקים רגיל... ואותו דבר גם לגבי הדיוידירום שלי, איך אפשר לשנות אותו במקום שיהיה כתוב cdrom drive שיהיה כתוב dvd drive? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  15. האם ניתן להתקין XP במחיצה נפרדת על מחשב שמותקנת בו כבר ויסטה?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by STM,

בבקשה אני חייב לדעת מה לעשות כי מחקתי בטעות סרט מהמחשב ששוקל 700 מגה ואני חייב להחזיר אותו ואני לא רוצה לעשות system restore כי יש לי בעיה עם זה . איך אני יכול לשחזר את זה ? יש תוכנה כלשיה ?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  17. שלום לכל חברי הפורום. ניתקלתי כאן(במחשב של בן-דוד),שיש לו מלא רוגלות טרויינים ומה לא. לא מתאפשר להתקין אצלו תוכנות אנטי-ספאיוור שונות,וחלק מקבצי מערת ההפעלה שלו פגומים אני זוכר שראיתי איפהשהוא שאפשר להריץ שורת פקודה ווהווינדוס מריץ תוכנה שמשחזרת קיבצי מערכת פגומים.אז מי שמכיר וזוכר ש"יעלה מולי". דבר שני בניסיון התקנה של כמעט כל תוכנה קופצת הודעת שגיאה-"MSIEXEC.EXE נתקל בבעיה ועליו להיסגר"-אני חושב שיש לו בעיה בWINDOWS INSTELLER או בNET FRAMEWORK,הבעייה שאפילו את התוכנות האלה אי אפשר להתקין או לעדכן..(בהתקנות של אווירה,ואנטי-ספיוואר) מין הסתם נתצטרך בסוף לפרמט,אבל אני רוצה לראות אם אני יצליח גם בלי.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  18. שלום. פירמטתי את ההארדיסק ויש לי 2 מחיצות צחות כשלג. איך אני מתקין ווינדוס 98 על מחיצה D ולא על C ? האם מספיק לכתוב: setup d: או שזה לא הכיוון בכלל ? תודה.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  19. Started by amit_amit,

שלום כולם יש לי ויסטה RC1 עם GB2 זיכרון ראם ושאני מסתכל בטסק מנג'ר הוא כששום דבר לא פתוח(אפילו הסיידבר סגור) 35% מהזיכרון בשימוש! וזה נראה לי המון האם זה בסדר?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by PCguy,

האם יש שוני בתהליך ההתקנה של ווינדוס כאשר משתמשים בכונן SATA ?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  21. עשיתי עידכון לויסטה ומאז התחילו בעיות פתיחה קובצ תמונה משתהה בתהחלה כמה שניות ורק אז נפתח לוח הבקרה לא נפתח החיפוש של התחל בקושי מגיב מה אפשר לעשות לסדר ? אני לא מצליח להסיר את העידכונים בגלל שאפשרות שמה לא עובדת למי התשובות ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  22. יש לחבר שלי בעיה, משהו שמזכיר קצת את הבלאסטר (או שזה בלאסטר אני כבר לא יודע). בכל מקרה לאחר זמן עבודה לא קבוע פתאום מופיע חלון של אתחול לאחר 60 שניות (יש מן ספירה כזו לאחור). יש למשהו את הקובץ תיקון שאז מייקרוסופט הוציאה לזה? יש דרכי פתרון אחרים?

23. Started by nivz,

אז ככה, פירמטתי את המחשב, התחלתי להתקין WINXP ואחרי שהוא סיים להעתיק את כל הקבצים המחשב עושה RESTART כדי להתחיל להגדיר את כל ההגדרות שצריך (התפריט הזה שנראה כמו Win95 במקרה הטוב) ואז באמצע ההגדרות שם הוא עושה איזה ERR וכשאני לוחץ OK הוא עושה עוד פעם Restart ושוב לאותו המצב. לא משנה אם אני עושה את זה עם דיסק בפנים או בלי (בלי דיסק הוא כותב להכניס את הדיסק ועוד פעם Restart) בקיצור המחשב תקוע בלולאה אינסופית כזאת מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by shaniks,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם שרשמתי בנושא. אני מעוניין לפרמט אותו הבעיה היא שאין לו כונן CD. יש לו רק כניסת USB. איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש, שני

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  25. Started by Bad-Guy,

קצת רקע: הכל התחיל מהשאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=405020.0 שרציתי להעביר 5 גיג'ה מכונן אחד לשני וכאן קיבלתי פתרון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=405020.msg3480438#msg3480438 אבל אז נוצרה בעייה שהווינדוס מגיע להגדרות האישיות הוא אומר לי שהאקפולרר לא נמצא ואז רושם לי את השגיאות הבאות... כשהוא עולה ומעלה את ההגדרות האישיות הוא לא מעלה לי את הEXPLORER.EXE והוא רושם שגיאות בקבצים הבאים: comctl32.dll drwtsn32.exe מה עושים? המחשב עולה רק בSAFE MODE

• 2 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.