Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי דיסק של וינדוס XP ואני מנסה להפעיל אותו דרך הBOOT כלומר שאני עושה ריסט אז אני רוצה שהוא יפעיל לי את ההתקנה שאני אוכל לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש הבעיה היא שלמרות שעידכנתי בביוס שיזהה את הדיסק ראשון הוא מנסה לקרוא ממנו אבל מעלה לי את הוינדוס הקיים מבלי להפעיל את שלבי ההתקנה. מישהו יכול לעזור לי ??? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הבנתי שמיקרוסופט ישראל השיקה את מערכת ההפעלה ואת OFFICE בארץ. מישהו יודע מתי נראה את המוצרים בחנויות ?
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
1. מתי תגיע לארץ גירסאת שידרוג מויסטה אולטימייט ל7 אולטימייט וכמה היא תעלה? 2. מה ההבדל בין גירסאת הפרופשיונל של ווינדוז 7 לגירסאת האולטימייט?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי,המעבד נמצא ברוב הזמן על אחוזים גבוהים ממה שהיה כאשר היה לי vista. הנה Task Manager זה תקין?(רמת הג'אווה והכרום)
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלשום פירמטתי את המחשב מחדש, ואחרי יום שלם שבו הייתי בחיפושים אחרי הדרייבר של המודם שלי התחברתי לאינטרנט וסידרתי הכל. עכשיו אני מנסה לעדכן את הווינדוס דרך ה-Automatic Updates אבל הוא פשוט לא יתן לי לעדכן, זה יגיד לי שהעידכון נכשל וימשיך להציע לי אותו אפילו אם אני לוחץ על ביטול. נכנסתי לאתר של Windows Update וזה מצא לי שלוש עידכונים שמתוכם זה התקין רק אחד (Windows Installer 3.1) וזהו. אז איך אני מעדכן את הווינדוס עכשיו?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני חייב לגבות בהקדם את הדיסק של מערכת ההפעלה (GHOST) ואני מעוניין לצמצם ככל האפשר את נפח הגיבוי ללא סיכונים מיותרים, פרוצדורות מסובכות או הסרת תוכנות. לצערי אין לי פנאי בזמן הקרוב "לחפור" ברשת אז אשמח לכמה טיפים מהימנים, בדוקים ומועילים שניתן ליישם בקלות ובמהרה. רב תודות מראש, גונן. דs"א - קיבלתי המלצה חמה להשתמש ב-Macrium Reflect החינמית במקום Acronis/Ghost המוכרות. מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שום דבר במחשף! בטעות נכנסתי לניהול של היוזרים והורדתי את היוזר שלי, שהוא היה האדמין היחיד במחשב, מקבצות ה- ADMINS איך ווינדוס נותן לי לעשות דבר כזה ריבונו של עולם, להשאיר את המחשב שלי בלי שום חשבון אדמין. על כל פנים, איך אני ניגש כעת למחשב עם פריבלגיות אדמין? אנא עזרווו. תודה
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום החלפתי את המעבד 1.5 במעבד 1.8 והכל בסדר בשלבי ה booting אבל בווינדוז יש שוני במהירות ואני הרגשתי את זה למשל תוכנת TuneUp Utilities 2006 היה עושה 1 Click Maintenance תוך 3 דקות מסיים נקיון אבל עכשיו לוקח פחות או יותר 20 דקות כדי לסיים גם כשאני פותח כמה תוכנות כמו Microsoft Word לוקח מה זה זמן וגם כשמפעיל את התוכנה גם יש מראה חלון כמו Not Responding אבל חוזר ועובד גם האקספלורר הפך להיות איטי משהו מוזר לא יודע מה הקטע פה היתכן שאני צריך להתקין ווינדוז מחדש ?
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי לא יודע למה אבל בראוטר כשהיה מחובר למחשב הקודם לא הייתה בעיה (יש לי מודם ראוטר של בזק, מהסוג שגם אלחוטי) וכרגע שאני בחלונות VISTA עושה בעיות וחוסם לי פורטים מישהו יודע מה הבעיה ומה אני יכול לעשות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יו איזה כותרת מעאפנה קשה לי להסביר את זה גם בגלל זה לא הצלחתי לחפש בגוגל פעם היה לי איזה ערך ברג'יסטרי שאני הוספתי (כי מצאתי אותו ברשת) שהוא בעצם מורה על הI.E להוריד את כל הקבצים שאני לוחץ ולא לפתוח אותם בתוכנה שלהם לדוגמא אם אני לוחץ על לינק שהוא ככה נגיד www.xxx.com\sharlila.wmv אז יפתח לי חלון הורדה ולא המדיה פלאיר שתפעיל תקובץ או לדוגמא לינק כזה www.xxx.com\shtuyut.torrent אז יפתח לי חלןון הורדה ולא הביטורנט שיופעל. אני מחפש אותוו מישהו יודע על מה אני מדבר ? :-[ עריכה: מצאתיייייייייייי@#$@ מי שרוצה זה הערך הראשון שכתוב פה : http://66.249.93.104/search?q=cache:cFJE0nGX_zMJ:www.winguides.com/registry/display.php/442/+internet+explorer+restrictions&hl=iw
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
במחשב של אמא שלי מותקנות שתי מערכות הפעלה, הראשונה WinXP Pro והשנייה WinXP Home, וברצוני למחוק את הPro. כיצד עושים זאת?
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מדבר על הפיצר של שלוחצים על WIN KEY + P ואפשר להעביר את המחשב למצב פרזנטציה הבעיה שלי היא שאחרי שמנתקים את המסך/ברקו/תקן פלט אחר או עם לא מחובר אחד בכלל אז המחשב חוזר חזרה למצב רגיל ואני רוצה שהמחשב ישאר במצב הזה עד שאנחנו מסימים. מישהו?
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי וינדוס אקס פי שהתקנתי לפני מלא זמן, לפני שבועים בערך התקנתי ויסטה על כונן אחר אני עכשיו רוצה למחוק אותה איך אני אמחק? חשבתי פשוט לפרמט את הכונן אבל אז אני מפחד שגם הבוט ילך. ואז גם האקס פי לא יעלה לי.. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוז מחדש (SP3) ואני לא מצליח לעשות שיתוף קבצים עם מחשב אחר (SP2) 2 המחשבים באותה רשת (אחד חוטי ואחד אלחוטי) מוגדרים על אותה קבוצה בworkgroup אבל המחשב עם הSP3 לא מראה את המחשב השני ב"מחשבים נוספים בקבוצת עבודה" ובמחשב עם הSP2 זה אומר שאני לא יכול להתחבר למחשב השני.. בנוסף במחשב עם הSP3 זה לא נותן לי להתקין net framework 2 זה אומר שאיזה רכיב אינו מוכן או משהו בסגנון
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
יש לי xp pro ומותקן אצלי norton 2003 אנטי וירוס. כיוון שהתוכנה התחילה לעשות בעיות ניסיתי להסירה מהוספה\הסרה אך איני מצליח. היכן שקיימת אפשרות בדרך כלל ל- change\remove יש רק את האופציה change שאינה מסירה את התוכנה. כיצד אני יכול להסיר אותה במלואה ללא שאריות?[ תודה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
איך אפשר לבחור DEVICE של מצלמה שיהיה כברירת מחדל בווינדוס מדובר בווינדוס אקס פי פרו בתודה מנור
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
בין ה HOME PRIMUME לבין ה ULTIMATE ? למשתמש בייתי המשחק במשחקים,צופה בסרטים מוזיקה ואינטרנט מה כדאי יותר ולמה ?
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה נהייתי לי בעיה שלפתע מערכת ההפעלה נתקעת, ואז המחשב לא מגיב, לאחר מכן שאני מכבה את המחשב ומנסה להדליק מחדש הכל רץ, רק שאני לא מקבל שום תמונה במסך. לפעמים לאחר המתנה זה מסתדר ואז מגיע שורת מסך לפני ההעלאה של וינדוס, אם להריץ את מערכת התיקון (שלא מתקנת כלום) או את וינדוס רגיל. לאחרונה גם הכרטיס מסך שלי החל מדי פעם אני חושב להיכבות.. לפעמים במהלך פעולה רגילה במחשב המסך נכבה לכמה שניות ולאחר מכן התצוגה חוזרת עם שגיאה של הדרייבר של אנוידיה. *בנוסף עכשיו שמערכת ההפעלה עלתה, התוכניות שצמודות לשורת ההתחלה, מופיעים הפוך, כאילו בהשתקפות לכיוון השני. מישהו יודע אולי ממה זה יכול לנבוע?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
שלום! פירמטתי לפני כמה ימים התקנתי ווינדוס וזה באתי לשים פיירווול הוא לא נותן לי הוא אומר לי את הדבר הבא אחרי שאני מסמן את ה FIREWALL באפשרויות של האינטרנט .. : Cannot enable shared access Error 1060: The Specified service does not exist as in installed service. מה זה אומר ? שאין לי את הקובץ של הפיירוול או משהו ?C: אגב אין לי אנטי וירוס אני צריך לפחות פייר וול .. תודה
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
מה ההבדל בין המצבים ? מה המחשב עושה שהוא נמצא בכל אחד מהמצבים (עובד כרגיל.. נאמר הורדות.. השמעת שירים וכדומה ...)
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הציון שלי בויסטה בכל הקטגוריות הוא 5.9, חוץ מהמעבד. על המעבד קיבלתי ציון 5.3, ולכן הציון הסופי שלי הוא 5.3 (הוא נקבע לפי התת-ציון הכי נמוך). המעבד שלי הוא AMD Athlon X2 5000+ Black Edition. השאלה שלי היא האם אני אקבל ציון 5.9 אם אני אעשה למעבד OC מ-2.8GHz ל-3.2GHz (אני יודע שהגיעו איתו ל-3.3GHz עם קירור סטוק, ולי יש קירור Zalman 8700)? שאלה נוספת: האם 5.9 זה הציון הכי גבוה בויסטה? אם כן, אז מה זה אומר? זה אומר שויסטה אמורה לעבוד אצלי בצורה חלקה? דרך אגב, ביטלתי את ה-Page File. יש לי 2GB זיכרון בסטיק אחד, ואני מתכוון להתקין את הסטיק השני אחרי שאני אתקין את העדכון של ויסטה שפותר את הבאג של ה-4GB. עריכה: מה זה ה-Aero הזה שכולם מדברים עליו, ואיך אני מפעיל אותו?
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי תחושה שהבעיות באיכות צפייה מהכרטיס טלויזיה באות מהתוכנה עצמה(הMedia Center) האם אפשר למחוק אותה ולהתקין מחדש?אם כן אז איך?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
במסגרת עידכונים עבור Windows XP ? קבלתי הודעה שלא הותקן עדכון KB910437 האם יש למישהו הסבר?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש (למשחקים) וכנראה שארכוש את WIN8, סליחה על בורות אבל הייתי רוצה לדעת האם משחקים שיצאו בשנתיים-שלוש האחרונות (Civilization 5, Shogun 2 וכו') יוכלו לפעול עם המערכת הנ"ל? תודה למגיבים,
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-