עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by JohnnyBravo,

וואלה,על-הכיפאק.מה עושים עכשיו?איך אני מתקין את הדרייברים של הלוח-אם?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  2. אם יש לי XP על כונן C, VISTA על כונן D, ותוכנות שמותקנות דרך הXP על כונן E יש איזשהי אפשרות שהתוכנות יעבדו גם על הVISTA מבלי שיתפסו לי מקום כפול

3. Started by tomer74,

הבעיה שלי היא כזאת, אני מדליק את המחשב ואני לא מספיק לעשות כלום והוא נכנס למצב מתנה, וחוזר חלילה. זה התחיל פתאום. מה האפרויות במצב כזה? כרגע אני ב safe mode

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  4. Started by omrij,

גירסת ULTIMATE אפשרי? תודה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  5. בעיתון היום של פיסי נט, היה כתבה על שיפור הרשת הביתית, בין השטויות שהיו כתובים שם על שימוש בראוטר ברשת פנימית היה גם כתוב על כלי של מיקרוסופט אשר מיקרוסופט לא מפיצה אותו עם XP כלי בשם BOOTVIS הכלי הזה אמור לשפר את זמן העלאת חלונות למעלה. הנה הלינק לאתר BOOTVIS וכן עם לא רוצים לשחק יותר מידי עם הכלי לתת לו לעשות TRACE OPTIMIZE SYSTEM

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ravid,

אני על 900mb אבל המשחקים צריכים יותר אז על כמה לשנות אותו?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום ! שאלה קצת מוזרה ואני מקווה שהיא נשאלת בפורום הנכון.. קניתי מחשב חדש (iMedia i4501IL Packard Bell ) הבעיה שלי היא שהמחשב (שנמצא בחדר השינה ) נכנס למצב שינה אחרי 20 דקות ואז הנורה של המחשב (שהיא גדולה ומפיצה אור רב) מתחילה להבהב וכל החדר מהבהב.. השאלה היא - האם יש בעיה לבטל את מצב השינה (אני יודע איך לעשות את זה) או יותר טוב האם אפשר בהגדרות לדאוג שהאור לא יהבהב כאשר המחשב נכנס למצב שינה ? ולמה בכלל צריך את מצב השינה ?? תודה מראש עמית

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  8. ווינדאוס 7- 1) כל חלון שלא בגודל מלא, אם אני גורר ומביא בטעות לחלק המסך העליון אוטומטית יפתח במסך מלא! איך אני מבטל? 2) בטאסקבאר, ביטלתי את אופציית השילוב של חלונות מאותה תוכנה וכל אחד מופיע בפני עצמו. הבעיה היא, שסדר ההופעה הוא עדיין לפי התוכנה אליה משוייך החלון. דוגמה: חלונית פיירפוקס, חלונית וורד, חלונית תיקייה כלשהו בסדר הנ"ל; אם אפתח חלון פיירפוקס נוסף, הוא לא יופיע לפי הסדר אחרון ברשימה, אלא ימוקם כשני, אחרי חלונית הפיירפוקס שכבר פתוחה! איך מסדרים שיופיע לפי סדר פתיחה? מיקרוסופט 2007 אנטרפרייז איך אני מבטל לחלוטין את בודק האיות? שלא יהיה פעיל בוורד, פאורפוינט או בכלל! תודה

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  9. ובכן יש להם מסמך רשמי המתאר את זמני מותם של מערכות ההפעלה . ובכן לפי הצפי , מערכת חלונות 2000 , תפסק התמיכה של מייקרוספט באמצע 2008. http://www.microsoft.com/windows/lifecycle.mspx

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  10. שלום רב, יש לי לפטופ עם כונן DVD מקולקל. אני רוצה להתקין על הלפטופ Windows XP. רציתי לדעת אם ניתן להגדיר על ה הרדיסק נייד BOOTABLE של דיסק ההתקנה של XP. שכשאני יעשה הפעלה מה HD USB זה יעלה את ההתקנה של הדיסק. איך עושים זאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. אהלן נעלם לי הסרגל עיצוב של אאוטלוק אקספרס בעת כתיבת הודעה חדשה(נעלם לגמרי !). הגדרתי HTML וגם סימנתי ב"תצוגה" את סרגל עיצוב ו...כלום. מסרב להופיע. זקוק לעזרתכם. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. איזה גירסה של ויסטה תיהיה לי הכי מהירה וקלילה במחשב ? ultimate,home premium וכו.

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  13. היו לי שני כוננים , באחד היה 50 GB בשני 450 GB. רציתי לעשות עוד כונן אבל הסתבכתי ובסוף מחקתי את שניהם. אח"כ ניסזיתי להתקין VISTA מדיסק מקורי שרכשתי ואחרי שהתקנתי הוא לא הצליח לעלות למחשב, הוא הראה מסך כחול ועשה רסטרט, אז התקנתי XP, ולא הצלחתי לעשות מספר כוננים, יותר נכון לא הצלחתי להגדיר אותם בנפח המקורי המלא שלהם. יש לי רק C: עכשיו והוא 60 GB .. =\ תודה בכל מקרה. יום טוב.

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by matan8889,

המחשב שלי הוא כזה ספק 550 REAL מעבד Intel® Core™ i5 750 2.66GHz לוח אם לוח Gigabyte דגם GAP55US3L צ'יפסט P55 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 לדיסק קשיח Western Digital 500GB SATA2 32MB Bufferו- 20 ש"ח זכרון פנימי (Kingston 4096MB (4GB DDR3 1333MHz כרטיס מסך: Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB עכשיו התקנתי windows 7 ultimate 64bit והא עשה לי בעיות הוינדוס ארו לא עבד לי טוב(כל התלת מימד בשולחן העבודה) והיה שגיאה שאומרת שמנהל החלונות של שולחן העבודה אינו זמין והווינדוס היה עולה לאט והיה לי מידי פעם שהמחשב מפעיל את עצמו לבד בלי שום הודעה מחקתי את הווינדוס והתקנתי windows 7 ultimate 32bit והמחשב עובד מעולה והכל עובד אז השאלה שלי היא אם המחשב שלי יכול לעבוד טוב ב64 ביט ואם כן מה …

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by dima_ga,

אפשר לראות דרכו טלויזיה?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by avil055,

שלום לכולם ובוקר טוב , ============= יש לי 2 הרד דיסקים , שבראשי WIN XP PRO בעברית , ובשני העתק של דיסק ההתקנה של WIN98 , השאלה שלי היא : האם ניתן להתקין WIN98 מההרד דיסק עצמו לאותו הרד דיסק (כמובן שבספרייה נפרדת) ואם כן כיצד ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אחרי כמה ימים של העידכון האחרון והרציני של מייקרוסופט(לSP3), המנהל משימות שלי הפסיק להתעדכן כלומר אני לא יכול לראות בזמן אמת כמה אחוז התוכנה הזאת לוקחת, או כמה מגה התוכנה ממשיכה לבלוע מתי שאני מדליק אותה צריך לצאת , ולהיכנס שוב.. ורק אז זה מתעדכן עם תוכנות חיצניות להסתכל זה ממש לא נוח איך אפשר לפתור את זה? הרצתי בNOD 32 סריקה ואין כלום

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  18. מאז העדכון האחרון שהוציאו האקספלורר שלי נתקע לפעמים בצורה ממש מעצבנת... הוא נתקע באופן אקראי כאשר אני מרוקן את סל המחזור או עושה קליק ימני על איזה תיקיה בדסקטופ. ברגע שהוא נתקע אני לא יכול להפעיל שום דבר על הדסקטופ, אני יכול רק להזיז את העכבר ולהשתמש בחלונות שכבר נפתוח לפניי שהאקספלורר נתקע. הדבר היחיד שאני יכול לעשות הוא לכבות את המחשב מהכפתור (המחשב נכבה בצורה מסודרת והדרגתית, ולא במכה אחת). או להפעיל את הטאסק מנג'ר מראש, ואחריי שהאקספלורר נתקע לסגור אותו ולהפעיל מחדש. שמעתי גם שלהרבה אנשים שעדכנו את המחשב באותו העדכון יש בעיות, אבל הפתרונות שהם הציעו לא עזרו לי. מישהו יכול לעזור לי? יש דרך שאפשר לתקן את האקספלורר?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  19. ברשותי Windows 7 Ultimate. על פי הבנתי, ה- Media Center מסוגל "להקליט" תוכניות טלוויזיה במידה שקיים כרטיס מתאים. האם הוא יכול להקליט תוכניות שמשודרות בחינם באינטרנט? סתם לדוגמה, מהדורת חדשות 10 שניתנת לצפיה בנענע 10.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  20. התקנת WIN7 לעומת XP, על אותו מחשב חזק שיכול לסבול הכל, לפי הנתונים הידועים ומפורסמים, עדיף להתקין את 7 ונרוויח מהירות וביצועים גבוהה. המידע הכל כך ידוע הזה מבוסס על בדיקות שנעשו על מחשבים חדשים בלבד [ככל הידוע לי] לכן אני תוהה אם ננתח ביצועים של אותו מחשב עם 7 לעומת XP באותו מחשב חזק אבל! במצב המדמה גיל של שנה או שלוש שנים שזה אומר מערכות וHDD מפוצלים בעשרות אחוזים, רגיסטרי עמוס, ועבר עשיר של התקנות והסרות ,קבצי TEMP , וכל שאר הזבל של מערכות ישנות וקראתי פעם שיש מבחנים שעושים כאלה הדמיות השאלה שלי האם 7 בגלל נפחה ומספר הקבצים הגדול תמשיך להיות מהירה באותו יחס אל מול XP או שהתוצאות תהיינה אחרות למעשה זה שאלה עקרונית המתאימה לכל מערכת הפעלה עמוסה וגדולה לעומת רזה, כולל לינ…

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  21. היו לי שני פרטישנים במחשב, אחד system, השני data ושניהם ntfs עם הרשאות רק למשתמש שלי. התקנתי את הwindows מחדש ואחרי ההתקנה אני לא יכול לגשת אל הפרטישן של הdata. מה עושים ???

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  22. שלוחצים על התחל -> הפעלה מה אני רושם בשביל לראות את הרשימה של התוכנות שעולות כשאני מפעיל את המחשב

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  23. Started by Drazick,

כאשר אני מכבה את ווינדוס ע"י לחיצה על מתג ה-אוף או ע"י התחל=>כבה ווינדוס שומרת את ההגדרות ונתקעת שם ולא נכבית. אין בעיה בחומרת המחשב לכן שמתי את זה בפורום הנ"ל. גם הלינקים מבעיות כאלה מהודעות קודמות כבר לא פעילים. תודה לאחר שקראתי את התגובות, לטעמי הבעיה היא באיזושהי הגדרה של ווינדוס עצמו. כיוונון ברג'סטרי או תוכנה מסויימת שפשוט לא מגיבה. לגבי לסמן וי בניהול צריכה מתקם - לא מצאתי את זה. כנראה שזה מופעל כברירת מחדל (אחרת שהייתי לוחץ על כיובי מחש בכפתור החשמל שלו הוא היה מתכבה מייד ולא מפעיל את הפרוצדורה של ווינדוס) או שלא חיפשתי במקום הנכון. לגבי תצורה: 1. Pentium IV 1500 MHZ 2. GigaByte IDX3 3. Geforce 2 MX400 64 MB the latest drivers 4. intel application accelrato…

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. שלום יש לי וינדוס 7 64 ביט אתמול התקנתי ערכת נושא ומאז המערכת עולה אבל השולחן עבודה עולה שחור אני יכול לפתוח את מנהל המשימות אבל לא רואים שום דבר אחר אותו דבר גם במצב בטוח איך אני יעול להסיר את הערכת נושא הזאת אם אין לי גישה ללוח הבקרה ולהוספה והסרה של תוכניות? יש לי נקודת שיחזור שיצרתי לפני ההתקנה אבל אין לי את הדיסק התקנה של הוינדוס יש לי גרסה אחרת והוא לא נותן לי להשתמש בנקודה דרכו מה אמי יכול לעשות?

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  25. יש דרך להוריד את הדבר המעצבן הזה? ויצא הSP1?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.