עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shiral03,

שלום לכולם,יש לי ויסטה,בכול פעם אני מתקין משהו או מעביר ממקום למקום קופץ לי חלון כזה עם אפשרות של Allow או Cancel איך מבטלים אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by shahaf14,

המחשב שלי מגיע היום ואני רוצה לדעת איזה windows לקנות ולהתקין הhome יותר זול וזה אבל כסף לא ממש משנה לי העיקר מה יותר טוב למשחקים?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by udist,

בעיה מוזרה, כאשר חלון האקספלורר מוגדל על כל המסך, משום מה הוא זז מעט ללמטה ככה שרואים מעל האקספלורר מעט את שולחן העבודה, ובתחתית המסך חצי משורת המצב של האקספלורר מכוסה ע"י שורת "התחל"... הבעיה קוראת רק כאשר אני מפעיל את האקספלורר, כל יתר החלונות עובדים כרגיל.. וד"א, גם כאשר אני מעלה את "המחשב שלי" או כל חלון אחר מסוג זה ואז ניגש לאתר אינטרנט דרכו הבעיה לא קוראת... אני משתמש בווינדוס XP, אין וירוסים ואין spyware, יכולים לעזור לי?? (נ.ב. למה לא ניתן להעלות תמונה לפורום יותר? אם אני זוכר נכון במערכת הפורומים לפני השדרוג היה אפשר, לא?)

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  4. התוספת העתידית שאמורה לאפשר להמשיך בעבודה בדיוק מאותה נקודה בכל מחשב שבבעלותכם זמינה למשתמשים שמהווים חלק מתוכנית ה-Insiders של מיקרוסופט לכתבה

5. Started by B166ER,

שמעתי שוויסטה לא תומכת בחיבורי ה-COM בלוחות אם. האם זה נכון? אם כן זאת הולכת להיות בעייה כי יש לא מעט דברים שמתחברים ב-COM תודה מראש

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  6. צהריים טובים, רציתי לשאול את דעכתם לגביי עבודה עם שתי מערכות הפעלה במחשב P-D 64 ביט. אני כרגע עובד על 32 ביט במחיצת C, ואני מתכנן לעבור למע' 64 ביט האם כדאי לי ליצור עוד מחיצה נפרדת למע' 64 ביט או שניתן להתקין על אותה מחיצה בה נמצאת 32 ביט? אם לא, האם כדאי ליצור עוד מחיצה נפרדת ל 64 ביט? (יש לי 160 GB לא מפריע לי המקום..) בתודה מראש (!) וסופשבוע נעים, דור

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by glik2,

שלום המחשב שלי זוחל .הוא מאוד איטי . ראיתי שבתוך תיקיה temp יש לי 26.5G . שאלתי אפשר למחוק את התיקיה זאת ?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  8. שלום רב יש לי WINDOWS VISTA 64BIT ולפני שהמערכת עולה בכלל עולה מסך של התקנת עדכונים של שלב 3 מתוך 3 שנמצא כמה שניות על 0% ואז מבצע יציאה מהמערכת וריסט וככה שוב ושוב. ניסיתי להכנס לסייפ-מוד וקורה אותו הדבר, ניסיתי לעשות תיקון בעיות מהדיסק של ווינדווס וזה לא עוזר, אין לי קבצי שחזור אז אני לא יכול לשחזר את המערכת. בבקשה תעזרו לי אנשים!

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  9. Started by amirco81,

היי חברים. יש לי בעיה ברגע שאני מדליק את המחשב הנייד שלי אני מקליד את הסיסמא שתמיד השתמשתי בה עד עכשיו ופתאום הוא לא נותן לי להכנס. הוא כותב את ההודעה הבאה: the user profile Service, service failed the logon user profile cannot be loaded כאשר אני מכניס סיסמא אחרת שלא היתה בשימוש עד עכשיו הוא כותב: the user name or password is incorrect יש למישהו רעיון...

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  10. וב PROSSESS רק תוכנות של ה SYSTEM מופיעות ביצירת TASK MANAGER חדש ואשר מופנה ל DIRECTX חוזר הכול לקדמותו מה עושים תודה

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by Gnome,

יש לי כל מני בעיות ב WINDOWS, כל מני דברים שהשתנו, אחד הבעיות זה שה MSCONFIG לא נפתח. כנראה שזה תוצאה של כיבוי לא נכון שאחריו אני מניח התקלות הופיעו. השאלה שלי היא אם אני אעשה SYSTEM RECOVERY או איך שלא קוראים לזה מהדיסק של ה XP PRO הבעיה תיפתר? אה כן ועוד משהו, אני לא יכול לפתוח את ה ADD/REMOVE WINDOWS COMPONENTS מה ADD OR REMOVE PROGRAMS שיש ב CONTROL PANEL... ד"א: האם SYSTEM RECOVERY מהדיסק של מערכת ההפעלה ישפיע משהו על המידע או על התוכנות המותקנות?

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  12. Started by SEangel,

התקנתי לחבר וינ XP פרו על XP64 3000+ ולוח של MSI K8N Neo4-F . ישנם 2 הארד דיסקים 20G ATA ו160G SATA התקנתי על הSATA את הוינדוז (בלי שום בעיה מיוחדת- F6 וכל זה), אך בסיום ההתקנה, כשהוצאנו את דיסק ההתקנה מהכונן, לאחר אתחול הוא מחפש דיסק בכונן וכותב שאי אפשר להפעיל כי אין דיסק מערכת. לאחר התקנת מע ההפעלה, התקנתי גם את הדרייברים החדשים ביותר של NVIDIA (6.66 . אם מנסים להפעיל ללא הדיסק של הוינדוז, המחשב לא עולה (אם משנים את הדיפולט של הסיקוונס (פלופי, דיסק, הארד דיסק (שבהארד דיסק העדיפות היא ל160 ואז ל20)) אז הוא גם לא עולה. כמו כן, כשהוא כן עולה, הוא לא עושה בוט מהכונן אם למישהו היתה בעיה דומה עם חומרה דומה, אשמח אם הוא יעזור לי

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by hwnewbie,

hay i am using virtualboxi have followed this tutorial:https://www.youtube.com/watch?v=r0kx0xRn9J0&t=652severything is great on the windows serverbut when i try to load the pxe boot i get to errors (every time something different):1.FATAL! could not read from the boot menu.2.a required device isn't connected or cannot be accessed pxe (this is after i get by the pxe and choosing an image).anyone can help maybe?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by zalex,

האם ווינדוס 7 תומך ב 4 גיגה זכרון או שרק 64 תומך? תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום לכולם, בדיוק התקנתי ויסטה ונכנסתי לאינטרנט אני רואה שזה התקין לי איזהשהוא דרייבר לכרטיס מסך ולכל שאר הרכיבים אולי פרט לכרטיס קול. האם יש צורך בכל זאת להוריד דרייברים מהאינטרנט או שזה בדיוק אותו הדבר? תודה. עריכה: ועוד שאלה משום מה היציאה של האוזניות מקדימה לא עובדת לי, לא מגיבה אפילו. איך פותרים את זה?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  16. שלום לכולם וחג שמח. לחבר שלי יש בעיה מאוד מוזרה אחרי המסך טעינה של המחשב הוא ניהיה שחור, אי אפשר לעשות כלום - זה במצב הרגיל למרות זאת הוא יכול לעלות על ה-Safe mod בלי בעיה, והוא לא עושה בעיות... למשהו יש רעיון איך לתקן את זה? ושוב תודה רבה וחג שמח המפרט של חבר שלי: amd 3800 X2 dual core 1 GB RAM nvidia 7900GT

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  17. מה המצב אנשים ?.. אני משתמש ב - Windows XP Pro (מותקן בו SP2) ויש לי בעיה . כשאני מכניס דיסק לצורב (DVD) או לכונן הם קוראים אותו, רק ב - Windows, איפה שאמור להיות השם\האייקון של הדיסק שאני מכניס אין לא את האייקון ולא את השם של הדיסק . יש את השם של הכונן לפני הכנסת הדיסק, וזה גם לא מעלה לי התקנות ב - Autorun . אני צריך להכנס לקובץ Autorun.exe כדי שהתקנות יעלו (אני יודע שאפשר פשוט להכנס גם ל - Install.exe אבל לפעמים צריך גם את המסך שעולה עם ה - Autorun) . אני לא זוכר איך זה קרה, זה קרה בערך לפני חודש . תודה מראש, משה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by AmitT,

אני מעוניין להעביר את המשתמש לאחר מספר דקות ללא שימוש, אל מסך הפתיחה של חלונות. שומר מסך יכול להיות פתרון טוב, אבל הוא צורך המון משאבים. האם יש למישהו שומר מסך "לייט" שחור לגמרי או פתרון הולם שיעביר את המשתמש אל מסך הפתיחה?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by אביחי,

יש לי מחשב שבו מותקנת מערכת הפעלה Windows 98 , כאשר אני מדליק את המחשב, ה Windows לא עולה (מראים רק את הפתיחה שכתוב Windows 98, ואז יש רק מסך שחור). אני יכול להעלות את המערכת רק במצב בטוח. כאשר אני עושה מאפיניים בשולחן העבודה, כתוב בהגדרות. על הצג, "(התקן לא ידוע)צג לא ידוע)וצג-)" אני נתקתי את המסך,וכאשר ה Windows, עלה במצב בטוח (שיערתי שהוא עלה),וחברתי אותו (את המסך). ואז הוא כתב את השם של הכרטיס מסך , במקום ההודעה על הצג. (היה כתוב GEFORCE 4 440 MX AGP 8X,זה מה שאני זוכר). הפעלתי את המחשב מחדש. וזה עבד,זה קרה עוד הרבה פעמים. לפעמים הצלחתי בשיטה הנ"ל. ושלא הצלחתי,אבי לקח את המחשב לטכנאי פעמיים (על אותו מקרה, ושילמנו על כל תיקון 200 ש"ח). עכשיו זה שוב קורה, ואני לא יודע…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by eranRohatyn,

בלי לשים לב הסרגל עלה למעלה איך אני מוריד אותו [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by antonf,

שלום לכולם כרגע מערכת ההפעלה XP מותקנת אצלי במחשב בכונן C והייתי רוצה לשדרג את מערכת ההפעלה לwindows 7, רציתי לדעת האם יש הבדל בין אם אני מפרמט את כל המחשב או רק מתקין את המערכת החדשה בכונן C ולא מפרמט את כונן D . שאלה נוספת: מה ההבדל בין הגרסאות ultimate ו premium תודה מראש

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  22. שלום לכולם יש ל לי בעיה לא מצליח להתקין win xp home על מחשב נייד dell inspiron 1300 ומערכת הפעל 98 כן הצלחתי מה יכולה להיות הבעיה ? לא מתאים לי לעבוד עם 98 מעדיף xp וקניתי מערכת הפעלה xp home תודה

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  23. Started by Selinko,

Hello there! i format my comp and put win xp PRO ENGLISH version how can i set hebrew on the computer? if some1 can give me a link it would B great ohh by the way i have win98 on the computer either, i can paste the fonts from win 98 to the xp should i? this will help? (the win98 is hebrew version thx omri.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Singularity,

קיבלתי מחשב חדש והתקנתי בו גרסה חוקית של וינדוס שהייתה מותקנת במחשב הישן. המחשב החדש לא מזהה לי את נגן הmp3 של sandisk מסוג sansa clip למרות שהמחשב הקודם זיהה אותו בלי בעיות למישהו יש מוסג איך לפתור את הבעיה הזו? :s05:

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום לכולם, התקנתי על המחשב החדש שלי windows vista ultimate x64. הכל עבד טוב ויפה. כעת, כשאני מנסה לפתוח את Control Panel, החלון מופיע למאית שנייה ונעלם. כמו כן שאני מנסה לעשות מאפיינים ל"מחשב שלי" זה בכלל לא נפתח, וגם המשחקים של הwindows (לא שאני צריך אותם או משהו) לא נפתחים בכלל. לא מצאתי פתרון לבעיה, נתקלתם בזה כבר?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.