עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי XP P+SP1 פשוט אני רוצה להוריד את המשחקי האינטרנט שבאים עם הווינדווס... כשאני מכמס להוספה והסרה, אז תוכנת ההתקנה של הווינדוס אומרת לי שהיא פותחת אשף לקביעת תצורה של רכיבים ואז יש פס כחול שמתמלא ואז "הושלם בהצלחה" אך לבסוף אני נשאר במסך הראשי של הוספה והסרה ולא נכנס להסרת רכיבי ווינוודס. יכול להיות שבעקבות שינויים ברג'יסטרי זה קרה לי (לא ניסיתי להכנס לשם לפני כן) מה בעייתי?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  2. שלום לכולם במחשב מותקן WIN XP SP2 בשימוש כבר כמה חודשים ללא בעיות וללא מעבר דרך מסך הLOG IN. אתמול נתקע המחשב ונעלצתי לעשות ריסט דרך כפתורי המארז אך לאחר מכן המחשב עלה למסך הLOG IN ומשם הוא לא מאפשר לי להכנס ואף לא מבקש סיסמה, פשוט מנסה לשניה להכנס ומיד חוזר למסך הLOG IN ומציין שהוא שומר את הנתונים שלי וזהו! לאחר מאמצים של שעות הצלחתי להכנס למחשב ע"י פונקצית התיקון בדיסק ההתקנה של WIN XP SP2 וכמובן ששמרתי כל מה שצריך אך לאחר עוד ריסט מסודר שוב ננעלתי בחוץ והייתי צריך לבצע התקנת תיקון מחדש. עכשיו אני חושש לבצע ריסט ומחפש פתרונות בפורום לפני הריסט הבא . האם יש דרך לבטל את הכניסה דרך מסך הLOG IN?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  3. שלום עשיתי פירמוט לC (משום שהיה עומס על הזכרון וכיביתי ידנית, מה שגרם להופעת מסכים כחולים בstartup, אפילו בsafe mode) והתקנתי מחדש בNTFS, אבל מאז יש לי בעיה להכנס לתיקיה מסוימת בD. אני גם הרצתי קובץ ממדיה פלייר שנמצא באותה תיקיה, אם זה חשוב. יש לי שגיאה של ''אין גישה לX, הגישה נדחתה''. אני הadministrator וניסיתי להריץ את זה בsafe mode אבל עדיין אי אפשר להכנס לתיקיה. כשאני לוחץ על מאפיינים הגודל הוא 0 ק''ב וכביכול אין שם תיקיות. מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by sherlock1212,

יש דרך לסגור את זה בכוח? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  5. Started by etz,

ניסיתי היום להפעיל קובץ מסוים שרץ על ה-prompt ופתאום אני מקבל הודעה: The command prompt has been disabled by your administrator. מיוצר לציין שהיוזר שלי הוא אדמין ובכלל היחיד במחשב, וכמובן שהפרומפט רץ לי בעבר כמו שצריך. יש רעיון מסוין למישהו אחך "להפעיל" מחדש?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  6. יש לי XP HOME עם SP3 (חוקי) הבעיה היא שיש לי את המגן האדום הזה בשורת משימות שמציין את העובדה שהמחשב שלי נמצא בסיכון, לכן נסיתי להכנס ולהפעיל את העידכון האוטומטי אבל שום דבר לא עוזר. וכשאני לוחץ על WINDOWS UPDATE בSTART אז הוא פותח את הדפדפן באתר של מיקרוסופט אבל מציג שגיאה שאומרת שאני לעשות עידכונים בגלל שהם לא מופעלים אצל על המחשב. HELP.

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  7. לדוגמא באתר CELLCOM ן\או בעוד אתר מסוים (לא חוקי) אנלא יכול לשמוע תרינגטונים ... הוא יעני משמיע אבל אני לא שומע כלום . יש לי בטח בעיה באקספלורר או במשהו אחר . באתר של סלקום פעם הוא היה נותן לי הודעת ארור עכשיו כשאני בא ללחוץ על רינגטון זה תוקע לי תאקספלורר - NOT RESPOONDING ! מה עושים ? תודה רבה :-*

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  8. אני משתמש ב-Win XP PRO והבעיה היא כזאת, עקב מה שעשיתי: היה לי חשבון Guest ששיניתי את הקבוצה בה הוא חבר מ-Guests ל-Administrators. לאחר מכן נכנסתי אליו ודרך ה-Group policy editor תחת הגדרות ה-User הגדרתי בין השאר ב-Administrative templates ב-Run Only Allowed Applications (Enabled) שיהיה אפשר להשתמש רק בתוכנות דפדפן. התנתקתי והתחברתי מחדש לחשבון המנהל שלי שגם חבר בקבוצת ה-administrators. התכנון היה דרכו לשייך שוב מחדש את חשבון ה-Guest לקבוצת ה-Guests. אבל עוד לפני שיכולתי לעשות זאת גיליתי לחרדתי כי השינויים בחשבון ה-Guest שעשיתי תחת ה-User Configuration פעלו גם על החשבון הזה! מדוע? זה לא היה אמור להיות מוגדר לחשבון האורח בלבד? זה נראה שהוכל על כל החשבונות בקבוצה. מה אני יכ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ip2pi,

היי, יש לי בעיה עם ה remote assistant אני לא מצליח להתחבר לשום מחשב כל פעם הוא נותן לי את השגיאה הבאה : the person you are trying to help might have closed remote assistance למרות שזה לא הגיוני כי בדקתי עם מחשב ברשת שלי וזה גם לא עבד. מה שכן מחשבים אחרים כן מצליחים להתחבר אליי ולבצע "סיוע מרחוק " :-) בכל אופן ניסיתי לכבות את הפירוול ניסיתי לעבוד רק עם הפירוול של windows ובלי פירוול בכלל. לא עזר. אני מאחורי ראוטר אז ניסיתי בלי ראוטר, גם ללא הצלחה. (למרות שמהתחלה הבעיה היא לא בראוטר כי מחשב אחר ברשת עובד מצוין עם הסיוע מרחוק"). יש לי את הגרסה הכי מעודכנת של ה live mes' אם זה קשור... ניסיתי גם לא דרך המסנג'ר אלא על ידי הזמנה דרך קובץ שנוצר ב remote assist (למי שמכיר את …

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  10. Started by UNDERDOG,

לא מצליח לעשות עברית ב XP SP3 התקנתי מולטילאנגוג וזה לא עובד יש אולי פיתרון לבעיה?

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  11. היי, אני משתמש ב-Windows XP Professional with SP3 (Heb) וכל פעם כשאני מנסה להתקין תוכנה מסויימת, אני מקבל את ה-ERROR הבא: The cabinet file "Disk1.cab" required for this installation is curropt and can't be used. This could indicate a network error, an error reading from the CD-ROM or a problem with this package." בכל התקנה המערכת לא מצליחה לפתוח קובץ CAB שונה. חיפשתי קצת בגוגל אך לא מצאתי תשובה חד משמעית לפתרון הבעייה, ניסיתי מס' דברים (כגון, "לרשום" את ה-MSIEXEC ו-CabinetView) אך ללא הצלחה. אשמח באם תוכלו לעזור בפתרון התקלה. *רק אציין שיש ברשותי עותק חוקי של Windows XP Pro. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by elibugi12,

היי חברים! היום רציתי לעשות clean install לווינדוס אז מחקתי את כל מה שיש על המחשב ורציתי להתקין מחדש את ווינדוס 8.1 עם הדיסק המקורי אבל במהלך ההתקנה כשהגעתי לבחירה איפה להתקין את מערכת ההפעלה מופיעה הודעה שאי אפשר להתקין כי המחיצות הם gpt ואני צריך mbr או משהו כזה.. בנתיים אני לא יכול להפעיל את המחשב בלי מערכת ההפעלה מקווה שתוכלו לעזור תודה!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  13. Started by POD,

כשאני מנסה לעשות export לכל הריג'סטרי אני מקבל את השגיאה הבאה (קובץ מצורף) למה זה קורה לעזאזל??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  14. יצרתי יוזר נוסף,אורח, בלפטופ כדי שאחרים יוכלו לגלוש. משום מה, אין אפשרות לכתוב באנגלית באינטרנט, לא בIE ולא בפיירפוקס. לעומת זאת, אין בעיה לכתוב באנגלית בוורד. ביוזר שלי כאדמינסטרטור, אין בעיה כזו.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by benben,

כשהתקנתי win XP לא הוספתי עברית ולכן אני לא יכול לכתוב בעברית. אני חייב לפרמט ? או שאפשר להוסיפ ? ואיך ?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by garnett,

שלום.. יש לי תוכנת אנטי וירוס panda תקועה ב registry .. (לכן לא יכול להתקין אנטי וירוסים אחרים) כשמוצא את הערכים שלה שם, אי אפשר למחוק אותם.. (unable to delete the value). (דברים אחרים אפשר, דווקא עם הpanda זה לא רוצה..) ניסיתי כבר עם הרבה תוכנות ניקוי, ארגון, וכו'... גם איתם אי אפשר למחוק.. מה עושים?? :-\ תודה רבה למשיבים!

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  17. שלום, אני לא מצליח למחוק תיקיה מסויימת, אני כאדמיניסטרטור לא יכול גם לשנות את ההרשאות של הקבוצה.. ככה זה נראה: http://up357.siz.co.il/up2/mjeytmnhzm34.jpg אשמח לעזרה, תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. טוב, יש לי ספריית מוזיקה די גדולה, בחלק מהתיקיות אני יכול לסדר את המוזיקה לפי שם אמן, מספר שיר וכו', ובחלק אני לא יכול. תמונה:

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by galz,

שמעו אני מנסה לעדכן את הxp ל sp1 במחשב של אחותי, ובתחילת ההתקנה הוא מודיע ש c:\windows\system32\dllcache\softkbd.dll פתוח או נמצא בשימוש, והוא לא יכול להמשיך. ניסיתי לסגור את כל התוכניות, לא עוזר. תעזרו לי בבקשה זה ממש חשוב

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by אוריפ,

יש לאבא שלי מחשב ישן של קומפק (מעבד סלרון 766 מגה הרץ ו128MB ראם) עם מערכת הפעלה WINDOWS ME שבאה עם המחשב כשאר הוא נקנה. בעקבות הקמת הרשת האלחוטית בבית, המחשב עבר לשליטה טכנית שלי. אחד הדברים הראשונים שעשיתי אחרי התקנה הרשת, הוא לבדוק עדכונים למערכת ההפעלה. להפתעתי האתר אמר לי ACCESS DENIED ולא אפשר לי להכנס ולעדכן את הווינדוז. למישהו יש רעיון מה הגורם לבעיה ואיך פותרים אותה? פשוט ממש אין לי כוח להוריד את כל עידכוני האבטחה שיש ידנית... תודה!

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  21. Started by idan1836,

כשאני פותח 2 דפדפנים עם הדלקת המחשב הכל טוב ויפה! אבל אחרי כמה דק' אם אני יפתח שוב פעם מעל דפדפן אקספלורר אחד אז המחשב יתקע ו/או שיבקש ממני לסגור את התוכנית או שיסגור את זה בעצמו בלי שישאל אותי! מישהו יודע מה הבעיה? ודרך אגב: זה התחיל לפני כשבוע וזה ממש מעצבן. יש לי מחשב פנטיום 4 2.66. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  22. הסיפור מתחיל לפני חודש כאשר החלטתי לפרמט את הלפטופ הגוסס של אחותי. התוצאה הייתה חיובית. התקנתי מחדש את ויסטה+ עדכונים והכל עבד יפה. החלק הרע מתחיל ששמתי לב שאין אופיס. אל דאגה אמרתי, ובאתי להתקין אופיס 2010. הופתעתי שקיבלתי הודעה שהאופיס דורש SP1 שכן התקנתי את כל העדכונים של וינדוס. רציתי לבחון את מצבו של ויסטה היקר. ניסיתי להיכנס לחלון העדכונים- לא נותן לי, לוח בקרה- לא נותן לי, מאפייני המערכת -שוב אין תגובה (במצב בטוח רק לפה הצלחתי להיכנס). מה זה יכול להיות? האם בעיה של ויסטה? אולי וירוס (למרות שסרקתי במצב בטוח וירוסים ורוגלות)?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. אתמול הכול היה בסדר ופתאום היום שאני מיתעורר המחשב שלי למשל אני רוצה להפעיל את המדיהפלייר אז הוא רושם אין אפשרות גישה להתקן ייתכן שאין לך הרשאות מתאימות לשם גישה לפריט....וכל תוכנית שאני פותח אותו הדבר רק הדפדפן של מוזילה ניפתח לי...ואני מנה לעשות שיחזור מערכת והוא רושם לי אותו הדבר אים למישהו יש מושג מה זה או איך ליפתור את בבקשה שיגיד לי תודה ובוקר טוב אההה ועוד משהו הוא רושם לי שאני ניכנס למחשב דרך אגב זה xp : וunable ot locate kernel component ומתחת רשום :wtkernel

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  24. שלום רב, להפתעתי גיליתי לפני כמה ימים שאיני יכול לשלוח ולקבל קבצים דרך תוכנות המסרים המידיים (ICQ ומסנג'ר). הודעת השגיאה המתקבלת היא משהו בסגנון שהחיבור חסום ושצריך לבדוק את הגדרות הפירוול. מדובר במחשב שמריץ Windows XP, האנטי וירוס הוא נורוטון 2003, החומת אש שרצה ברקע היא המקורית של Windows, ויש לי גם ראווטר אלחוטי שמחובר של סימנס. העסק רץ מצויין מאז חודש אפריל 2007 ורק עכשיו צצה הבעיה הזו. חשוב לציין שלא שיניתי שום הגדרות לאחרונה, רק ביצעתי סריקה במצב בטוח לגילוי וירוסים, רוגלות ושגיאות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, גיא.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  25. Started by thebenjamin,

שלום, יש לי תקייה ובה סרטי וידיאו, משום מה שמתי לב בשלב מסויים שאני לא יכול להיכנס אליה: הגישה נדחתה. ניסיתי לקחת בעלות על התקייה, זה לא מציג את הבעלים הנוכחי וכשאני מנסה להגדיר בעלות מחדש זה שוב רושם שהגישה להגדרת בעלים חדשים נדחתה. ניסיתי להוריד איזשהו REG שמוסיף אופציית TAKE OWNERSHIP אבל גם זה לא עזר והמצב נשאר בעינו. איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.