עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by erjerjerj,

אני רוצה להגביל משתמש כך שלא יוכל לבצע התקנות, לחלופין אפשר לתת לו רשימה של מספר מצומצם של קבצי exe שיהיה מותר לו להפעיל. האם קיימת תוכנה שמבצעת את זה? האם חלונות יכולה לבצע את זה? מדובר ב win2k תודה מראש לעוזרים, ערן.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by ORIT A,

היי חבר'ה ישבנו וחפרנו על DLL ועלו לנו כמה שאלות שלא מצאנו להן תשובה: 1. מה ההבדל בין DLL לSERVICE? 2.איך אפשר לדעת למה משמש קובץ DLL מסויים בלי לדעת שפת תכנות/להעזר באתרי אינטרנט? 3. יש קבצי DLL שאם אני אמחק אותם ווינדוס תשחזר לי אותם באופן אוטומטי מכיוון שהם חשובים. איך אני יכולה לדעת שקובץ מסוים מוגן ע"י ווינדוס ואני יכולה למחוק אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  3. Started by kike100,

שלום , אני משתמש בWINDOWS XP באנגלית ובאפשרויות השפה שיניתי את הכל לעברית גם בREGINAL OPTIONS וגם בLANGUAGES אבל כשאני מנסה לשנות לעברית בADVANCED זה כותב לי: "Setup was unable to install the chosen locale. please contact your system administrator" אני מחובר כאדמין לWINDOWS והדיסק של הWINDOWS נמצא בכונן והשפות מימין לשמאל מותקנות. בבקשה עזרו לי! תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by dima1987,

איך מפרמטים את NTFS ל FAT32 דחוף ??????.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by sausage,

זה מה שקורה כשעושים minimize ל-WMP11 בגירסה 5456 של VISTA. זה אמור להיות בשפת האלפים? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  6. והאקס פי שהתקנתי הוא מקורי לחלוטין מה עושים?

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  7. Started by Evyatar,

שלום לכולם, יש לי קובץ EXE על המחשב שלא רוצה להימחק. אינ לא זוכר איך הוא הגיע אבל זה היה דרך איזה משו שהורדתי (לא זוכר מה). עכשיו שאני בא למחוק הוא רושם לי שהקובץ בשימוש על ידי תהליך אחר... ניסיתי למחוק דרך מצב בטוח (SAFE MODE) וכנ"ל, אותה הודעה. למישהו יש דרך שאפשר למחוק את הקובץ? תודה.

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by AmitT,

לאחרונה, במהלך השימוש במחשב כל כמה שעות המערכת מבצעת ניתוק (כל התוכנות הפעילות נסגרות כמובן) בלי לשאול את המשתמש או להודיע. האם מישהו יודע למה זה קורה ואיך ניתן למנוע את התופעה? אני לא מדבר על מצב רגיל של בקשת סיסמא לאחר זמן של חוסר שימוש אלא על ניתוק מלא ותוך כדי שימוש.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  9. בוקר ורוד לכולם.. יש לי שאלה קטנה.. למה יש תופעה כזאת בווינדוס שבלי קשר כל חלון אקספלורר שאני סוגר יש לי send don't send בבקשה תשובות רלוונטיות ולא לרשום שאפשר לבטל את זה מה error Reporting אני פשוט רוצה לדעת האם יש דרך לתקן את זה.. :s05: תודה

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  10. בדיוק 54 תיקוני אבטחה במשך עשרה החודשים האחרונים, והיד עוד נטויה....

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by Evyatar,

היי, יש לי דיסק מקורי של XP בעברית. לאחר כמה פירמוטים שהשתמשתי בו בשנים האחרונות אני מנסה לבצע הפעלת ווינדוס (אתם יודעים, ההפעלה לאחר הפירמוט של ה30 יום) והוא אומר לי שחרגת מההגבלה של ההפעלות. לXP דיסק מקורי יש הגבלה של מספר פירמוטים? שילמתי על הדיסק הרבה כסף בשביל שאני יוכל לפרמט מתי שאני רוצה וללא הגבלה אני לא מבין את זה.. אין אפשרות לבצע ריאקטיב לדיסק או משו? תודה.

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  12. Started by moo2004,

שלום, כשהמחשב שלי עולה (יש לי מערכת הפעלה Windows XP Pro+SP2) הוא מנסה לעשות Check Disk ולא מצליח... האם קיימות תוכנות אחרות בשוק שיכולות לעשות Check Disk לדיסק הקשיח?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  13. Started by fireskill,

שלום אני רוצה לפרמט את המחשב שלי- בפעם ראשונה בחיי ואני קצת פוחד עכשיו מה כדי לעשות בסדר הנכון? כיאלו קודם אני מגבה את הכל ואז למחוק את הקבצים מהכונן ? (ככה הפירמוט יהיה יותר מהיר לא ? ) חבר שלי הביא לי איזה קובץ מהאתר של WD (ה-HD ) שהוא אמר שזה מחזיר את הHD להגדרות הראשונות , משהו כזה (השם: DLGDIAG) מתי לשים את הדבר הזה ? ואז להכניס את הדיסק של הווינדוס ולהתחל את המחשב וזה ישר יעלה את ההתקנה? כמו כאן: http://format.co.nr/ עפ"י "2.פירמוט עם הדיסק של הווינדוס(עם יש לך מערכת NTFS אז תעשה ככה זה הכי טוב" סליחה על הנוביות שלי המפרט שלי בצד ימין

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by אבי11,

אשמח לעזרתכם אני מנסה לבצע התקנה של חלונות אקס פי פרו על גבי התקנה קיימת. לאחר שהתחלתי את ההתקנה והתבקשתי להקליד את המספר סידורי (סימן שמתחילה להתבצע התקנה מהתקליטור) ולאחר המסך הראשון שמראה לי כמה זמן נדרש להתקנה מתבצע ריסט ועולה המסך הכחול של ההתקנה עם הודעה שעלי להכניס את התקליטור של הווינדוס עם חבילת השרות מס' 2 וללחוץ אנטר כמובן שהתקליטור בכונן , הקשה על אנטר מחזירה את ההודעה וגם פתיחה וסגירה של מגירת הכונן לא משנה את המצב אין אפשרות להמשיך בהתקנה (המחשב לא נתקע - רק כאילו לא מזהה את התקליטור) יש למישהו עצה?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  15. בעת לחיצה על ALT+CTRL+DEL במקום להיכנס למנהל המשימות מופיעה הודעה: "task manager has been disabled by your administrator". העבודה היא תחת חשבון מנהל, בדיקת וירוסים מתבצעת כעת. האם קיים איזשהו SERVICE שאחראי לזה ומשותק כרגע, או שזו יכולה להיות בעיה אחרת? תודה.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by dima1987,

יש לי במחשב שני וינדוסים אחת XP ב C ושני ב D . השני זה שב D יושב לי וינדוס ויסטה אני רוצה למחוק אותו בגלל שאין לי מקום יש לי מלא קבצים שם רציתי למחוק את ויסטה אני מוחק אותו הוא לא נותן לי למחוק בגלל DLL שלו מה לעשות אך למחוק ? בבקשה דחוף ... תודה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  17. בכל פעם שאני פותח את ה INTERNET EXPLORER נוצר לי על שולחן העבודה קובץ בשם WEBEXCL.אני מוחק אותו אבל שוב הוא חוזר.בדקתי וירוסים,ספיוורים,לא מצא לי שום דבר.איך גורמים לו לעוף ולא לחזור?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by yarivot26,

hi I'm currently in USA and using a friend laptop I can see hebrew but I can't write in hebrew and I don't have the windows xp install disc how can I add hebrew? thx.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  19. יש לי מחשב: פנטיום 4 3000 מגה הירץ חצי גיגה פנימי עכשיו הוא לאחר פירמוט כולל, אך מאז שקניתי את המחשב טעינת הוידוס ארכה המון זמן כלומר הריבועים הכחולים האלה שרצים מצד לצד? הם זזים אצלי ממש ממש ממש לאט... המחשב עולה מהר כאשר הוא מגיע לWELCOME SCREEN אך הוא טוען את הוידוס ממש לאט מה עלי לעשות?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  20. Started by xena,

אני מנסה להתקין XP מדיסק און קי אך ללא הצלחה. אני נמצא כאן. הדיסק און קי הוא BOOTABLE ומכיל כ BOOT את כל קבצי דיסק הפעלה של 98. כמו כן, העתקתי לשם את תיקיית ה I386 של XP. אני מגיע ל C:> בדוס, מפעיל SMARTDRV, ונכנס לתיקיה I386, ושם מפעיל את WINNT.EXE. כעת אני מגיע למסך ההתקנה הכחול של XP אך שם הוא מודיע לי שלא יוכל להמשיך מיכוון שהוא אינו מזהה דיסקים קשיחים במחשב. יש לי שני דיסקים של SATA ואין לי אף IDE (מצורף מפרט שלי) אני מניח שהבעיה היא שאין לדיסק הפעלה של 98 כשלעצמו אפשרות לקרוא SATA ובוודאי שלא בפורמט NTFS כמו אצלי. יש למישהו רעיון איך להתגבר על זה? האם אפשר לגשת לדיסקים קשיחים SATA NTFS? המטרה הסופית אליה אני מנסה להגיע היא התקנת XP מהזכרון הנייד (גם אם הדיסקשיח…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by alex18888,

שלום יש לי סרט מסוים, בפורמט WMV, כשאני מנסה להפעיל את הסרט במדיה פלייר המחשב פשוט נתקע. ניסתי בנגנים אחרים הם מציגים שגיאות שונות, הנה שיגאה מהתוכנה BSplayer BSplayer v2.00.938, Unhandled exception at EIP: 03A30BCD If you click `Close` application will be terminated. Please report this info to the author with description what were you doing. If you have internet connection, it`s recommended to send error report, this will help us solve problems faster. Access violation at address 03A30BCD in module `WMVSDECD.dll`. Read of address 128E1320 EAccessViolation Call stack: 00000000,03A30BCD,0040481B,005852D9,0058578F,005859EE,0058F4C9,0058F834,005912A0,00593574,00564CEC,005…

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by Aviv C,

מה זאת בדיוק דחיסת הקבצים הזאת ב- Windows? היא טובה?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  23. בוקר טוב חברה! הבעיה המרכזית בכותרת... ביצאתי חיפוש ולא מצאתי את התשובה לשאלתי. תודה.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.