עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by POD,

מה עושים ??? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  2. ב-XP הוא עולה בלי בעיה, ב-7 מקבל מסך כחול ישר עם הטעינה (הערה בנוגע לזה שצריך chkdsk /f) ושגיאה 0x0000005d (או משהו בסגנון). יש לי גישה חופשית ל-CMD ואפילו דרך ה-Repair Console אני יכול להריץ קבצי EXE בצורה מוגבלת כאילו אני על ה-7 עצמו. למישהו יש רעיון? תודה

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  3. Started by mj23,

היי יש לי מערכת ממש חזקה (לדעתי לפחות) intel 6750 OC 3.5 hz OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition CL 5-5-5-12 OCZ2SOE8002GK ati 4870 בקיצור מה שבאמת הבעיה היא שאני משחק משחקים כבדים ויש לי תקיעות כאשר יש לי משו כמו 50 fps בקריזיז על פול גרפיקה ואני יודע שזה לא כרטיס מסך או כל דבר אחר אלה זיכרון וירטואלי אין לי מושג איך וכמה אני צריך לשים אורמים לי שצריך לשים על כונן אחר מזה של ווינדוס וגם לגבי הכמות יש דעות שונות.... יש לי בעיה יש לי כונן אחד שהווינדוס עליו שהוא 250 גיגה 16 בפר וכונן קטן של 80 עם 8 בפר אז בבקשה מי שמבין שיגיד לי כמה רצוי לשים זיכרון ווירטואלי על איזה כונן (בעיקר הבעיות בקומפםני אוף אירוס שטוחנת לי תזיכרון וקריזיז כמובן) תודהה

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  4. Started by yiftach2,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש (למשחקים) וכנראה שארכוש את WIN8, סליחה על בורות אבל הייתי רוצה לדעת האם משחקים שיצאו בשנתיים-שלוש האחרונות (Civilization 5, Shogun 2 וכו') יוכלו לפעול עם המערכת הנ"ל? תודה למגיבים,

5. Started by aviadp,

מדי פעם בעת השימוש בווינדוס שומעים פתאום את הקול הבא - Windows XP Balloon.wav המוכר מאד מהוצאת דיסק און קי מהמחשב. אשמח לדעת מה מקור הרעש האינטרנט אקספלורר פתוח, אך אני לא יודע אם זה קשור לזה אולי JAVA... אשמח לתגובות אביעד

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by yarin153,

yesh li be aya ani lo yahol lichtov beevrit ani yasbir beanglit i installed a windows xp lite that i created but i didnt create a heb keyboard even when i installed a mui for hebrew i can see hebrew but i cant write in hebrrew i went to regional and......to change it but i have two options that is the same eng-us =to write in english or (and when i press alt and shift) i can choose heb-us means that i can only write in english on the two options because they are actually the same is there any install i can make or do i have to make a new version of the xp (and i try to install all unicode hebrew languages) thanks to anyone who help

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  7. התקנתי ווינדוס 7 64 ביט, עכשיו זה קרה לי כבר פעמיים שהמחשב נכנס למסך שחור בלי שום אזהרה מוקדמת או הערה, והדרך היחידה לצאת מזה זה הפעלה מחדש (פעם זה קרה לי בזמן שהווינאמפ היה דולק והמוזיקה נתקעה על אותו שניה אז זה יצר רעש כזה של טרמממממממממממממממממממממממממממ - אני מניח מכאן שהמחשב הפסיק להגיב) בדקתי את ה EVENT VIEWER והתקלה היחידה שרשום שם בזמן הזה היא ההפעלה מחדש של המחשב ללא שמירה של דברים קודם (יעני ריסט חרעאה לא דרך הוינדוס)

8. Started by Raped,

שלום אני מנסה לפרמט תמחשב נייד שלי והוא נותן לי איזה בעיה כאילו הוא אומר שהדיסק קשוח לא מחובר למחשב והוא מחובר סתכלו http://i26.tinypic.com/2lswhuc.jpg תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  9. חברים שלום רב, ;D אני זקוק לעזרתכם, לאחרונה התקנתי את הדריבר של nVidia 53.03 ולמרות שהורגש שיפור משמעותי בהורדם הבאגים שהיו לי במערכת נוצר מצב מוזר שהצלמיות - "איקונים" בוינדוס הפכו להיות כאילו ב256 צבעים.. מוזר לחלוטין.. הייתי שמח להעלות תמונה ע"מ שתוכלו לראות את המחזה.. אבל אני לא כ"כ יודע איך... בכל אופן, האיקונים נראים בצורה די מזעזעת - שללתי בעיה של זיכרון.. וזהו , אני לא יודע מה לעשות... בנוסף הדבר מופיע רק כאשר אני משתמש באפשרות של "שימוש בכל הצבעים האפשריים" באיזור של "אפקטים" במאפייני התצוגה. Os:windows2000 תודה לכולם.. mamulitis/

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by LevyVista,

מה קורה חברים? התקנתי לחבר שלי וינדואס XP באנגלית, עכשיו התקנתי MUI עברית, ולא כל התפריטים במחשב השתנו, כשזה קורה, אני יודע שאמורים למחוק את העידכון "KB943460" הלכתי להוספה והסרה, סימנתי בוי שיציג את העידכונים, והעידכון לא נמצא =/.. מה עושים? תודה מראש, רון.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  11. Started by apelzig,

לי בעיה באתרים מסויימים בעברית, כאשר אני נכנס אליהם, צורת הקידוד הנבחרת באופן אוטומטי אינה נכונה (כדוגמת Turkish - Windows). אני רוצה לבחור צורת קידוד מסויימת (Hebrew - Windows) ולהפוך אותה לקבועה באופן תמידי - איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  12. שלום לכולם אני חדשה בפורום. קניתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין עליו windows xp ובנוסף הבנתי שאני צריכה להתקין sp1 ו sp2. השאלה שלי היא למה צריך את שתי החבילות? מה ההבדל בין החבילות? שמעתי שsp2 עושה בעיות ועדיף רק sp1. האם זה נכון? בבקשה תעזרו לי פה. לא מצאתי תשובה לשאלתי בחיפוש בפורום. אודה מאוד על העזרה.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  13. Started by shlominavi,

שלום ייש לי אקס פי הום אדישן ובימים האחרונים יש לי תופעה מעצבנת שכל קקובץ שאני רוצה לפתוח או שואל אותי אם לפתוח או ללא ואין לי מושג איך מבטלים את זה...ניסיתי דרך המרכז אבטחה בלוח בקרה אבל ללא ניראה שיש שם משו שקשור לזה הינה תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=mohzg4jfm0mw.bmp

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by HellBoY,

טוב אז זה מה שקרה לחבר שלי במחשב ניסתי לעזור לו וכלום לא עזר אז ככה: הוא מספר שפתאום ה PCHEALTH הופיע לו בהוספרה הסרה והוא מחק אותו כי הוא לא ידע מזה, ולהלן הבעיות: 1)MSCONFIG לא נפתח מההפעלה וכדי להפעילו יש צורך ברשימת המיקום המלא של הקובץ. 2)remote assistance לא נפתח ויש הודעת שגיאה שהמרכז עזרה ותמיכה לא הופעל וכאשר אני מנסה להפעילו מה- services מתקבלת ההודעה הבאה: לא הייתה אפשרות להפעיל את השירות help and soppurt ב- מחשב מקומי. שגיאה 1083: תוכנית ההפעלה ששירות זה מוגדר להפעיל אינה מיישמת את הוראות השירות. 3)מרכז עזרה ותמיכה לא נפתח וכתוב ש helpctr.exe לא נפתח. 4)בתיקיה c:\windows\pchealth חסרים הרבה מאוד קבצים (השוואה שנערכה בין מערכת שלו לשלי). בתודה מראש, אופק נ.ב א…

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  15. Started by pincher77,

יש לי שאלה בקשר לויסטה 32 ביט אם בעצם אני מתקין את זה על מעבד 64 זה לא משנה ? או שצריך תגירסה של ה64 למעבד 64 ? פשוט שלא תהיה שום בעיה ..

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  16. ב WIN XP באנגלית

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by ex_,

כלומר את כל מה שאי פעם הותקן(תוכנות)על המחשב? דרך ווינדוס או עם תוכנה... תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  18. Started by idan79,

שלום לכולם 2 שאלות 1 האם ניתן לפרמט ולהתקין מחדש את גירסת oem ללא הגבלה\תנאי על אותו מחשב ? 2 ברשותי מס תוכנות\מישחקים אשר לא רשומים עליהם בדרישות המערכת את גרסת מערכת ההפעלה 32\64.....האם יעבדו על 64 ללא בעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by stalbetman,

שלום רב, אני צריך עזרה בבקשה במציאת פאטצ' של התקנת עיברית ל- windows xp home edition, היכן אני יכול למצוא אותו?, חיפשתי באימיול לא מצאתי. יש לי את אותו פאטצ' אבל של אקס פי פרופשיונל, וכתוב שם שזה עובד אך ורק על פרו, ולא על הביתי. יש דרך לשנות את זה ולהפעיל את זה גם בביתי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  20. Started by broshi,

קניתי מחשב חדש עם לוח G31, כולל כרטיס מסך GMA 3100. יש לי 4 ג'יגה של זיכרון, אבל משום מה מערכת ההפעלה (Win7RC) מאפשרת לי שימוש רק בקצת פחות מ-3 ג'יגה. ברור שחלק מהזיכרון הולך לכרטיס המסך, אבל להבנתי זה צריך להיות כמה עשרות מגה בסה"כ. להלן המידע על המערכת: OS Name Microsoft Windows 7 Ultimate Version 6.1.7100 Build 7100 Other OS Description Not Available OS Manufacturer Microsoft Corporation System Name System Manufacturer MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD System Model MS-7529 System Type X86-based PC Processor Pentium® Dual-Core CPU E6300 @ 2.80GHz, 2800 Mhz, 2 Core(s), 2 Logical Processor(s) BIOS Version/Date American Megatrends Inc. V1.4, 21/04/2009 SMBIOS Version 2.…

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by yarost,

אוקיי אז ככה: אני רוצה לפרמט את המחשב, יש לי ווינדוס אקספי אבל, כשאני מכניס את הדיסק לכונן הוא לא מתחיל את ההתקנה למרות שהוא מקבל ממנו את הboot אמרו לי להריץ memtest, הרצתי, ולא היו שום בעיות (אני מקוה) איך אני יכול לפרמט את המחשב בדרך אחרת? או להגיע לfdisk. נכון לעכשיו אני לא יכול לקבל boot מהסידירום

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  22. Started by HeaT-SinK,

המחשב דולק אצלי תמיד כשחזרתי מהבית ספר היה לי מסך כחול והבעיהה: BAD_POOL_CALLER מה לעשות? מה זה בכלל?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by MORHAZAN,

הויסטה לא נותן לי להתקין דמון טולס מישהו יודע איזה גירסה תופסת או מה עושים להקוף את ההגבלה ?. תודה.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  24. שחכתי איך עושים זאת.... אני אודה מאוד למי שיזכיר לי איך עושים זאת.. לפי זכרוני זאת לא פעולה מסובכת...פשוט צריך לדעת!!! בתודה ניר

• 5 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.