Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, עם הארד דיסק WD 250GB (דגם WD2500KS). אני מתקין ווינדוס. הבעיה שבשלב שבו אני אמור ליצור PARTITION, ההתקנה כתבה שהוא מזהה שיש לי סה"כ מאה שלושים ומשהו GB, ולא מאתיים ומשהו. ניסיתי כמה פעמים = אותו סיפור. ב-BIOS, לפני ההתקנה, הוא מזהה נכון את הדגם של ההארדדיסק. התקנתי עד הסוף, וכשווינדוס עלה אין שינוי - סה"כ כ-133GB. התקנתי אוורסט, בעמוד הראשי האוורסט מזהה נכון את הדגם של ה-HD, ומציין שם 250GB, אבל בעמוד של התקני האחסון הוא אומר שסה"כ יש לי 133GB . מה לעשות?? ==> עדכון - מצטער, נראה שפרסמתי בפורום הלא נכון. יש פורום לאמעצי אחסון - מעביר לשם
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש פנום 2 965 4 גיגה זיכרון 5850 התקנתי ווינדוס 7 והכל היה מעולה. באתי היום בנוסף להתקין ווינדוס אקס פי על כונן אחר ריק לחלוטין כנראה שהווינדוס היה 32 ביט והמחשב שלי 64 ביט אז לאחר שהוא סיים את כל ההתקנה הוא בא להפעיל את הווינדוס ורושם ADISK READ ERROR OCCURED בבקשה עזרה איך אני מעלה את הווינדוס 7??? מחקתי את הפרטיטישין שדל הווינדוס אקס פי ועדיין הבעייה. איך מסדרים את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
1. מחשב P4 כשאני נותן הוראה לכיבוי הוא סוגר את המחשב אך בסופו של דבר הוא לא כבה אלא מתחיל להעלות את מע' ההפעלה מחדש. 2. מחשב P3 700MH כשאני נותן הורא הלכיבוי הוא סוגר את מע' ההפעלה אך לא מכבה את המחשב אלא נותן הודעה "עכשיו ניתן לכבות את המחשב" ורק ע"י לחיצה ממושכת בכפתור הכיבוי המחשב נכבה. האם משהו יודע מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קטנה ב-IE, כל הפונטים גדלו לי פתאום. הדסקטופ שלי על רזולוציה של 1024x768. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני גולש באתרים שיש בהם מצגות פלאש אני מקבל את ההודעה הבאה: http://img234.echo.cx/img234/5800/untitled2qm1.jpg מדי פעם המחשב פשוט נתקע ואי אפשר לעשות כלום חוץ מריסט. למישהו יש מושג מה הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היייייייייי אנשים לפני כמה ימים היה לי סתם ככה משעמם אז עברתי על הפרטים של המחשב שלי בaida וראיתי שהזיכרון הווירטואלי של המחשב שלי הוא ב25 אחוז שימוש והזיכרון הפיסי ב41 ולפי דעתי אני מפסיד קצת מהירות על הדבר הזה אז יש דרך כול שהיא שאני יכול להעביר חלק מהעומס של הזיכרון הווירטואלי לזיכרון הפיסי (לא את כולו כי ה25 אחוז האלה הם בערך 95 אחוז המזיכרון הפיסי שלי)
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום! אז הכנסתי את הדיסק של וונדוס, איתחלתי איתו את המחשב, ופירמטתי את הכונן שבו היה מותקן וינדוס מקודם. אחרי זה המחשב עשה ריסטרט, והגעתי למסך הכחול ההוא שממנו אמורה להתחיל ההתקנה של ויונדוס. אבל אני תקוע במסך הזה! אני פשוט רוא מסך כחול ועכבר באמצע ושום דבר לא מתקדם. המחשב שלי בעצם חסר שימוש כי בכל פעם שאני מדליק אותו הוא מגיע למסך הזה. ניסיתי לפרמט שוב את הכונן ולהתקין שוב, אבל בדיוק אותה בעיה. יש לכם רעיונות? אה כן, לפני זה בטעות התקנתי את וינדוס על מחיצה אחרת בHD,זה עבד טוב, אבל אז רציתי להתקין מחדש במחיצה שבה רציתי להתקין מההתחלה, ואז קרתה הבעיה. יכול להיות שזה קשור? תודה.
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כ-שבוע קניתי מחשב חדש: Intel q6600 geforce 8800 ultra 4gb ram עכשיו לאחר כמה ימים שכבר התקנתי עליו כמה דברים המחשב ניהיה קצת איטי ולא מהיר כמו שהיה בהתחלה... ניסיתי לעשות איחוי, שחזור מעי אבל זה לא עזר... הדבר גם מתבטא בירידה של FPS במשחקים כבדים שאני משחק... אני משתמש במע' הפעלה: Windows Vista Ultimate 64bit חשבתי לעשות REPAIR ל windows או משהו אבל אם יש למשהו רעיון אחר אני אשמח לשמוע עריכה: עשיתי בדיקה ב 3dmark 2006 ויצא לי 9360.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת, הזכרון עובד תמיד ב-80%-90% גם כשאין שום תוכנה שעובדת. (מנצל 940MB !!!!!!) עשיתי כבר סריקה עם Ad-aware, Spybot ו-Avast והן לא גילו כלום. למישהו יש מושג למה זה קורה? רק נוסיף שלפני שהתחילה הבעיה הזכרון עבד ב-40%-50% , שזה גם נשמע גבוה, אבל ככה מיקרוסופט עושה מערכות הפעלה :-\ יש לי 1GB זכרון על מערכת ויסטה 32 ביט
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מה הגירסה הכי טובה של windows xp??
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
וב PROSSESS רק תוכנות של ה SYSTEM מופיעות ביצירת TASK MANAGER חדש ואשר מופנה ל DIRECTX חוזר הכול לקדמותו מה עושים תודה
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
תודה לעוזרים http://www.2shared.com/file/2813801/6e54b13/Mini020708-01.html
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
כיצד ניתן לפתור את הבעיה . מידי פעם עם עליית מערכת ההפעלה XP המחשב קופא ולא ניתן להמשיך - וזה מצריך הפעלה מחודשת . מה ניתן לעשות ?? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
המערכת הפעלה הזאת פשוט פחות נוחה בשבילי ואני יסביר : 1. העברת קבצים פשוט לא נוחה , שעות עד שזה מעביר , ועד שזה בכלל טוען את ההעברה! יוצאת לך הנשמה 2. ICQ כל הזמן עושה בעיות ומתנתק , לא קרה לי בעבר עם XP 3. אני מרגיש שהמחשב מתאמץ הרבה יותר מאשר עם XP , גם פחות שקט , גם הנתונים על הRAM ו CPU גבוהים פי כמה וכמה מבעבר 4. ההורדות פשוט נהיו יותר ויותר איטיות הסיבות להישאר ב VISTA: 1. עיצוב יותר יפה , על זה אין ויכוח 2. החיפוש הרבה יותר טוב!! מוצא קבצים במהירות מדהימה , עוד תוסף שיש זה חיפוש קבצים רגיל בתיקיה!! פיצר מאוד שימושי !! 3. הגדרות אבטחה יותר טובות , אני כרגע בלי AV ואין לי וירוסים , בדוק ברגע שייצא SP3 סופית אני עובר ללא כל צל של ספק חזרה ל XP , השאלה היא…
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
??? היי לכולם קניתי מחשב LENOVO ובו מערכת הפעלה XP מסוג HOME אך אני לא יכול לסבול את מערכת ההפעלה בעברית. דיברתי עם IBM והם אמרו שבכדי לשנות את מערכת ההפעלה לאנגלית יש להביא את המחשב למעבדה והם מתקינים מחדש בעלות של 250 ש"ח או שאני יכול להתקין מCD של XP HOME OEM של כל מחשב ואז אין בעיה. שאלתי היא, אני יודע שקיימת אפשרות להחליף את כל השפה במערכת ההפעלה ללא התקנה מחדש. האם זה יכול לעזור לי : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=e1310d06-f663-4897-9951-5d70a108d104&DisplayLang=en איך עושים זאת ???? תודה.
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום כול פעם שאני מעלה את המחשב שאני צריך להדליק את כפתורי הF וזה מעצבן ורציתי לדעת אם יש דרך לעשות שהם יפתחו באופן אוטמטי עם הפעלת הWIN תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום , קיבלתי הודעה על Low virtual memory . קיבלתי את ההודעה בזמן ששיחקתי משחק רשת ופתחתי בו 3 חלונות , זה אומר ששיחקתי ב3 שחקנים באותו זמן בחלונות שונים . ההודעה שקיבלתי : Windows - Virtual memory minimum too low your system is low on virtual memory . windows is increasing the size ... את ההמשך לא ראיתי כי החלון נסגר . 1. מה זה אומר ? 2. מה אני צריך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
איך אני מקטין את האיקונים בשולחן העבודה בVISTA?? הם ענקיים!! חח איך אני יכול להקטין אותם לגודל נורמלית?
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, כפרטנר ובודק בטא של חב' מיקרוסופט בדקתי את Vista החדשה ביותר (ואני אמור לקבל את גירסת ה-RTM בתחילת השבוע הקרוב) ולכן יש לי כמה הערות על המאמר האמור: 1. אכן גירסת ה-64bit יציבה יותר וזאת משתי סיבות: א. מיקרוסופט דיי "עוזבת" את עולם ה-32bit לטובת ה-64 ולכן אינה משקיעה את כולה בבדיקות יציבות, ב. סביר שהדרייברים לגירסת ה-32Bit היו בטא מוקדמים יותר מהדרייברים של גירסת ה-64Bit (הסיבות אצל יצרני החומרה) 2. ציון אותו נותנת המערכת לחומרה חשוב ביותר! לפי ציון זה נקבע איזו גרפיקה נתמחת ע"י החומרה (לא רק מה כרטיס המסך עצמו תומך אלה גם לפי כמות הזיכרון הפיסי במותקן במחש, כל זאת לשם יצירת "חווית עבודה" מהירה ושותפת - ללא תקיעות מוזרות). ציון זה פותר את הצורך לשדרג את החומרה…
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
יש לי WIN7 7100 64BIT, כל הדריברים זוהו בהצלחה, בהגדרות הרמקולים מוגדרים על 5.1 ובבדיקה ממערכת ההפעלה ומה realtek הכול תקין. אבל עכשיו שמתי לב שאני שומע שירים רק ברמקולים הראשים. יש מצב שזה קשור להגדרה של Enhancements על הרמקולים? מישהו יודע איך לסדר ?
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום , <אני עורך את המודעה כי אני לא בטוח שזה קשור ל RAID) תצורה המחשב: שלוש דיסקים ב RAID0 דיסק 1 נוסף עבור OS אני מנסה להתקין ויסטה, יצרתי כבר פרטישינים(בפטרישן D יש כבר XP). לאחר שלב ה UPDATING WINDOWS המחשב עושה RESTART מסודר אך כאשר ממשיך ל COMLETING INSTALATION הוא פשוט נתקע בערך בשלושת רבעי הדרך,ז"א הכל נראה עובד אבל התהליך לא מתקדם. <עריכה מחדש> אחרי בערך שעה וחצי הוא זרק הודעה "המערכת לא יכלה להשלים את ההתקנה עבור כמה רכיבים,אנא התחל את המערכת והתקן מחדש"ץ ניסיתי כפי שהוצע להוסיף את הדרייברים של ה RAID 0 (המערכת לא ביקשה אני הוספתי בתחילת ההתקנה ע"י כפתור "DRIVER") אך ללא הועיל- אותה בעיה. אין שום בעיה בחומרה לדעתי,כי התקנה ה XP (שכללה את הדרייברים של הR…
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני לא מתקוון לאטיות במשחקים וכאלה אלא כשאני למשל מקלק על הכפתור השמלי של העכבר זה לוקח כמה שניות על שתפריט צץ!! אני יודע זאת אולי לא הבעיה הכי רצינית אבל למה זה???
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום כרגע מותקן אצלי Vista בכונן D וממש נמאס לי ממנו אני מרגיש שיש לי גור של פיל בתוך המחשב שאוכל את כל המשאבים שיש אז אני רוצה כרגע להתקין בנוסף לויסטה XP שיהיה בכונן C אם אני יתקין רגיל XP אז תהיה לי אפשרות לבחרו עם איזה ווינדווס אני רוצה לעבוד ? תודה מראש לעוזרים [=
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כרגע אני עם XP PRO S2 המחשב שלי יחסית חזק, 2GB ראם 2 טרה 2900PRO E2180 כפול ליבה לוח של גי'גבייט P35 DS3L יש סיבה לעבור לויסטה? המחשב משמש להכל, משחקים, אינטרנט, ואני רוצה גם לHTPC. יש סיבה לעבור לויסטה? או שלהשאר עם XP PRם.
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יצרתי איזה קובץ באיזה תיקיה, עבדתי איתו ונצבר בו מידע. לאחר כמה זמן סיימתי תעבודה שלי איתו ועברתי לדברים אחרים. איכשהו הגעתי למצב שלחצתי CTRL+Z במקלדת כשהEXPLORER פתוח בתיקיה שיצרתי את הקובץ והקובץ נמחק(או יותר נכון נעלם). מה אני יכול לעשות?!
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-