עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dyn,

שלום, כרגע מותקנות שני מערכות הפעלה על המחשב vista x64 וxp 32 bit, כל אחת על הארד דיסק נפרד. עכשיו אני רוצה לדעת איך אני יוצר מסך שבתחילת ההדלקה של המחשב תהיה לי אפשרות לבחור בין 2 מערכות ההפעלה. תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  2. Started by קובי 1980,

שלום,אני משום מה לא מצליח לעדכן את הויסטה שלי. אני מצליח רק לאחר שאני מחזיר לפעולה את ההתרעות המעצבנות של המערכת.אבל אי אפשר לעבוד ככה. לא מזמן פירמטתי את המחשב ואף פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת. אני מוסיף כמובן תצלום מסך של הבעיה. מישהו יודע,יכול לעזור תודה מראש http://upload.dipi.co.il/imageview.php?id=4085&sdi=phithawra

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  3. Started by llnakash,

חברים שלום, מישהו יודע איך "מקפיצים" את מסך הלוג-אין של חלונות (שמציג את הסיסמה להתחברות) אם 5 דקות המחשב לא היה בשימוש???

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  4. במחשב שלי אין כונן DVD, אז התקנתי ויסטא דרך הDeamon Toolz כמה שזה מצחיק, כן .. התקנתי אותו על כונן C, פתחתי מהויסטא החדש פרטישן חדש והתקנתי בו וסיסטא [כונן W] אני נמצא בויסטא של כונן W ורוצה למחוק את הווינדוס בכונן C [הויסטא הישן] אני מנסה את כל הדרים האפשריות אפילו ניסיתי format c גם del c ניסיתי פשוט הכל כל מה שאני לא עושה הוא אומר לי שאין לי גישה למחוק קבצים אלו השאלה היא: אני רוצה להפוך את כונן W לפריימרי [הכונן הראשי] ולפרמט את כונן C לגמרי, או שפשוט למחוק את כל הכוננים לגמרי ולהשאיר כונן אחד עם ויסטא [תחשבו על זה שאין לי כונן DVD ככה שזה צריך להתבצע דרך מעכרת הפעלה שתתמוך ב Daemon Tools].. אשמח לעזרה אני חייב אתכם!

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  5. Started by Black_Citadel,

מה אני כותב לקובץ WINNIN.SIF (או איך שלא קוראים לו) כדי שיעשה פירמוט מלא אוטומטי מסוג NTFS ? ואם אני שם תוכנות כמו ICQ, SKYPE, COMPLETE REGISTRY CLEANER וכאלו בדיסק של הווינדוס ואני רוצה שהם יותקנו עם הווינדוס אוטומטית איך אני עושה את זה ? תודה, וסליחה על השאלות המרובות

6. Started by avner_ad,

יש לי בעיה ב-netmeeting ב-xp . ברגע שאני מפעיל אותו המסך הופך לשחור לכמה שניות ואז חוזר למצבו הקודם (לעיתים קרובות הוא נתקע). כמו כן אני לא מקבל שיחות בנטמיטינג אלא יכול רק לחייג... אם אוכל לקבל הדרכה או פתרון לבעיה אשמח...

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  7. קניתי לגיס שלי מחשב dual core והוא צריך לעבוד עם ווינדווס 98 בשביל תוכנה מסויימת... השאלה שלי האם יש תאימות מלאה עם המעבד?

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by yair71,

נעשתי אדם ישר וקניתי חלונות SP1 ואופיס 2003 גירסת יוני 2004 זאת גרסת מורים -- במחיר מגוחך. עד היום היה לי בלתי חוקי איך אני מחליף את הקודים ללא פירמוט , וללא מהלך מסובך. וגם מוודא שהם ברשימה הנכונה

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by yarin153,

אני לא בטוח אם זה חומרה אבל יש לי בעיה שהWINDOWS7 לא עולה קניתי לעצמי מחשב ולקחתי חלקים מהמחשב שכבר קיים בבית השארתי את אותו המחשב הקודם עם אותם חלקים שהיו והחלפתי רק לוח אם ומארז (אותו מעבד זכרון וHDD) כשאני מנסה לפרמט תמחשב ולהתקין WINDOWS ההתקנה שאחרי הBOOT עולה ממש לאט וגם ההתקנה מאוד איטית ניסיתי להתקין כמה פעמים וכל פעם הייתה לי שגיאה מסויימת של WIN או שהמחשב קרס (היה מסך כחול אם שגיאה ארוכה) ורק בבפעם האחרונה המחשב התקין ועלה יפה .... עשיתי ריסטרט וראיתי שהכל עובד אבל מהפעם השניה שכיביתי אותו הוא כבר לא מעלה תWIN יש את הטעינה ואז המחשב נדלק מחדש בלי שגיאה או משהו אני ניסיתי להחליף את הראם הHDD וגם את הכונן (בגללל שזה טען לאט ) והבעיה לא הייתה בהם אני לא ממש יודע מה…

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  10. Started by asichen,

כל פעם שאני יוצא מתוכנה כלשהיא נגיד outlook או פוטושופ תוכנות אחרות מופיע לי מסך כחול עם מלא דברים כתובים עליו והוא פשוט מאלץ אותי לעשות רסטרט כי המחשב בעצם ניכבה (לפחות המאוורר) חשוב לציין יש לי וינדוס xp profesional

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  11. Started by T_Moni,

הנה הפתרון לבעייה שלכם!!! כנסו אנשים!! http://wmh.walla.co.il/clubs/2004/11/25/512037/AutoEXEC.NT.html

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  12. מבלי לפרמט את ה-HD יש בכלל דרך לעשות את זה ? (בקיצור להעביר HD ממחשב אחת לשני ,אם ערכןת שבבים שונות ) תודה

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  13. Started by Bar1234,

אני מחפש דרייבר של סאונד PC PARTNER דגם הצ'יפסט הוא: i865P/PE/G דגם הלוח: 865G/GV/PE-87X2 יש פה אתר שאני לא מצליח להתמצא בו כל כך: http://www.pcpartner.com/download.php?category_id=20051110113940-295715 אני מודה לכל מי שיעזור לי.....!!!!

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by צפיד,

הרבה זמן לא יצא לי לבקר ...כיף לראות שהפורום עדיין שוקק כאן. אני מעוניין להחליף את הויסטה 64 ביט אצלי במחשב,לא מעט קריסות המון "שיהוקים" לא מובנים וחשבתי לעבור ל WIN7 . אני מחכה שתצא באופן רישמי שאוכל לרכוש ומתלבט אם ללכת על גירסאת ה 64 ביט או ה 32 . השימושים שלי הם רבים- מגרפיקה ,וידאו ,משחקים אינטרנט וסרטים בפורמט HD. הדיסקים אצלי בRAID 0 . אודה לעיצתכם לפני רכישה

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב, לפני שהוינדווס עולה, המקלדת שלי מנוטרלת. מז"א- אם אני מכניס דיסק ווינדוס להתקנה, המערכת רושמת לי: לחץ על מקש כלשהו להתקנה, אני לוחץ אבל המחשב לא רואה את זה. כמו כן כשיש את תפריט ה SAFE MOD אני לא מצליח לרדת, לעלות או ללחוץ על אנטר לבחור את המצב. החלפתי את הסלוט USB של המקלדת לא עזר, וליתר בטחון החלפתי את המקלדת, גם כן לא עזר. איך אפשר לפתור את הבעיה? נ.ב יש לי ווינדוס XP

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by chook_rl,

היי, יש לי את 7 מותקן ב C ואת VISTA מותקן ב D עכשיו אני רוצה מתוך ה 7 לפרמט את הכונן של VISTA אבל הוא לא נותן לי האם יש אפשרות כזאת או שאני חייב להכניס דיסק של WINDOWS ולפרמט מתוכו? (כלומר כביכול מתוך התקנת WINDOWS)

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  17. התקנתי ויסטה X64 על דיסק חדש (wd3200aaks) מאריזה אטומה, בגודל 320MB ויסטה ביצעה ההתקנה תוך מספר דקות כולל פירמוט ראשוני של הדיסק!! הכל תקין אבל לא ברור לי איך ויסטה חוסכת שעה שלמה לפחות של פירמוט הדיסק כמו שהיה ב-XP קרה למישהו?

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  18. היי אנשים התקנתי עכשיו ויסטה מחדש על המחשב (יש לי גם XP בנוסף) ושמתי לב למשהו מוזר.. יש לי דיסק 1TB שיש בו 2 מחיצות שוות אחת מהן הוא מזהה בלי בעיה, ואת השניה הוא לא מזהה ב disk managment הוא מציג לי את המקום של המחיצה השניה כ unallocated.. יש למישהו רעיונות?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by moish77,

אתמול נחשך לי המסך - פתאום לא היה אות וידיאו, ואתחלתי את המחשב דרך המפסק הראשי לאחר איחוי שביצעתי מצאתי שנולד בדיסק שטח חדש גדול יחסית של קבצים שאינם ניתנים להעברה איזור שלא היה קיים קודם, כפי שניתן לראות בתמונה : האם נגרם נזק לדיסק? כיצד ניתן לבדוק מה קרה שם? תודה

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by amit_amit,

שלום כולם קניתי מחשב חדש CORE 2 DOU 2GB RAM ATI 1950XTX INTEL 965 CHIPSET והורדתי ויסטה למעבדי 64 ביט אז אני מתקין ואז זה עושה ריסטרט למחשב רושם שהוא מסיים את ההתקנה ואחרי זה יש לי מסך שחור ואני לא יכול לעשות כלום ולא רואים כלום איך לתקן את זה נ.ב זה ויסטה RC1 עוד משהו עשיתי תיקון עלייה יש כזה דבר כשעולים אם הדיסק לא זוכר איך הגעתי לזה וזה אמר לי שהמחשב לא מסוגל לתקן את הבעיה

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by lioryb,

האם מישהו הצליח למצוא FAMILY PACK למוצר מלא?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  22. Started by Jules Winnfield,

ערכתי חיפוש, ומצאתי תוצאה של לפני כשנתיים ובא כתוב שיש דברים שפשוט אי אפשר להסתדר בלי הpro אז ככה, השימושים שלי הם רוב הזמן אינטרט, סרטים/סדרות ומשחקים. אני יוכל להסתדר עם ה home edition ? כי אני רוצה משהו פשוט בלי דברים מיותרים, ולכן אני שואל אם אני יכול להסתדר בלי גרסת הpro. אם אפשר תכתבו לי גם מה יש בפרו שאין בהום-אדישן שמשתמש ממוצע כמוני יכול להצטרך בין היתר תודה רבה. ד.א אני עכשיו על ויסטה ומאוד התאכזבתי וינדוס עם הרבה בעיות ונמאס לי כבר.

23. התקנתי על הווינדוס עידכונים חדשים ומאז שום הגדרה לא נשמרת לדוגמא כל פעם שאני מדליק את המחשב זה עושה לי בטיפה אחרי ההדלקה שהעיגולים משתלבים ויוצרים את הווינדוס זה עושה עידכון כזה מתחת לסמל של הווינדוס (7) איזה 2207 מתוך 2207 משהו כזה 2.וגם שהמסך נהפך לכחול לאיפה ששמים סיסמה אז גם שם זה כותב מפעיל שינויים של ווינדוס או משהו כזה זה פשוט באנגלית 3.והמסך מחליף כל יום תמונה המחשב נישאר על אותה תמונה כבר יומיים 4. והפיירפוקס כל הזמן נישאר אל אותו עמוד שנישמר לפני יומיים התאריך זז וגם השעה הכל רגיל

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  24. שלום רב, בכל תיקיה רגילה ב Windows ניתן לסדר את התיקייה כך שהקבצים יסודרו לפי תאריך הוספתם. (arrange icons by > modified). עכשיו הבעיה שלי היא שיש לי תיקיה רק של mp3 ומשום מה אין לי את האופציה הזאת, אלא אופציות אחרות המותאמות לתיקייה שמסומנת כמוזיקה - כפי שניתן לראות בתמונה למטה. כמובן שבדקתי והתיקיה היא תיקיה רגילה ואין לה שום סיווג מיוחד. מישהו אולי מכיר את הבעיה ויודע לפתור אותה ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  25. האם לא צריך להיות כתוב EMT64

• 1 תגובה
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים