Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
כידוע גודל המינימום לכרטיס מסך למערכות הפעלה2000וxp הוא 2 מגה נשאלת השעלה איך אני מקטין אותו ל מגה אחד האם עלי לגשת לרגיסטרי ואם כן לאן אני יכול לראות את הגודל מינימום דרך total paging file size in the user profile אבל איך אני משנה אותו מ-2 ל-1
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את service pack2 . השירות windows firewall לא עובד לי . ( אחת ל5 אתחולי מחשב לגמרי הוא רק עובד ) עקב כך יש לי אי די נמוך באימיול . מישהו מכיר את הבעיה הזאת ???? כל הservices שבמחשב שלי מוגדרים כמופעלים באתחול של המחשב שלי. התקנתי את הפאץ של האימיול שגם לא עזר לי . ( אין לי פיירוול חיצוני או פיירוול תוכנת צד שלישי )
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
המחשב שלי עומד לעבור לאחותי ורציתי להתייעץ- כיצד ניתן לדרוש בעת ניסיון גישה לקבצים/תיקיות סיסמא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אם אני לוחץ על המחשב שלי נפתח לי SEARCH אם אני בא להיכנס לסל מחזור או ללוח בקרה זה יוצר מהם קיצור דרך נדפקו לי כמה דברים :\ אם אני עושה חץ ימני על התקיות או המחשב שלי אין לי "OPEN" מה לעשות כדי להחזיר את האופציה OPEN ? (אין לי סיסטם רסיטור - כנראה שאני אפעיל את זה(
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש amd 3000 939 mb gigabaty nforce 4 hd wd 160gb sata geforce 6600 gt pci e gigabyte עכשיו הוא קנה אותו בלי מערכת הפעלה וכאשר ניסיתי להתקין ווידוס XP אז הצלחתי רק לפרמט את סי ולבצע את העתקת הקבצים הראשונה ואחרי הפעלה מחדש של המחשב הוא לא עולה דרך ההארד דיסק אלא רק דרך הסי די רום והוא מתחיל לבצע את כל התהליך מחדש! אם אני מוציא את הדיסק אז הוא מגיע לשלב שהוא מנסה לעלות דרך הסי די ונתקע!!!! ניסיתי לשנות את סדר העדיפויות של ההפעלה! ולא עזר ואני חושד שהבעיה היא עם ההארד דיסק , מכיוון שאף פעם לא השתמשתי בדיסק SATA אני לא יודע איך להגדיר אותו!!!! מישהו יודע במה הבעיה? או איך אפשר לפתור זאת!!! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כחלק מתהליך הרכבת מחשב נוסף, שמרתי על הדסקטופ שלי בתמימות את הקובץ SMARTDRV.EXE. העתקתי אותו לאן שרציתי, ועכשיו אי אפשר למחוק אותו! הווינדוס אומר שהוא בשימוש! (XP PRO) אותו דבר במצב בטוח. הוא לא מופיע בprocess..מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
איך אפשר לבחור DEVICE של מצלמה שיהיה כברירת מחדל בווינדוס מדובר בווינדוס אקס פי פרו בתודה מנור
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כל האייקונים ב-Tray ליד השעון נעלמו. לא מופיע שם שום דבר,הדלקתי את המחשב מחדש והבעיה נשארה. איך אני מחזיר אותם??
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי לפטופ T42 IBM ואחרי כמה זמן, פתאום נעלם הסרגל של הSTART יש לי הרגשה שזה קשור איך שהוא לשומר מסך זה קורה רק אחרי שהוא מתחיל לפעול.. יש למשיהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב ביתי עם XP PRO, שנמצא מאוחרי router . פתחתי את הport הדרוש. הגדרתי אפשרות שימוש ב REMOTE DESKTOP עם אחד ה admin account של windows. כאשר אני מנסה להתחבר דרך מחשב בעבודה (גם עם XP PRO) הוא מבקש user ו password, אך הוא אינו מקבל את הסיסמא , טוען שהיא שגויה, אך כמובן שאינה שגויה. האם יתכן שיש בעיה אחרת שבגללה הוא אינו מאפשר גישה למחשב הביתי? אודה לכם על כל עזרה בעניין. תודה.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שמתי לב שהמחשב פתאום מתחיל להיות כבד, ואז שבדקתי ב task ראיתי ש 54 מגה זיכרון מתוך 512 פנוי, ושהזון אלארם לוקח לי כ 150 מגה, אימיול עוד 130, והמעבד על 70 אחוז עבודה בגלל איזה קובץ בשם lvhisvc.exe. אני מסיים את העבודה של הקובץ הזה והוא לא רוצה להעלם הוא רק מפסיק את הפעולה שלו והמעבד חוזר למצב הנורמלי, אבל שאני מדליק את המחשב שוב פעם זה קורה ונורטון הזה לא מוצא כלום. בסופו של דבר אני נשאר עם 40-50 זירון פנוי ולא יודע מה לעשות, בבקשה עזרה תודה
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: אני רוצה לפרמט את המחשב, יש לי ווינדוס אקספי אבל, כשאני מכניס את הדיסק לכונן הוא לא מתחיל את ההתקנה למרות שהוא מקבל ממנו את הboot אמרו לי להריץ memtest, הרצתי, ולא היו שום בעיות (אני מקוה) איך אני יכול לפרמט את המחשב בדרך אחרת? או להגיע לfdisk. נכון לעכשיו אני לא יכול לקבל boot מהסידירום
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שאני נכנס לאתרים מסויימים ואני לוחץ על תפריט משנה בתור האתר הוא פותח לי חלון ריק זה לא קורה בכל האתרים אבל בהרבה וזה רק בזמן האחרון.ניסיתי להתקין את האקספלורר מחדש וזה לא עזר
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום. פירמטתי את ההארדיסק ויש לי 2 מחיצות צחות כשלג. איך אני מתקין ווינדוס 98 על מחיצה D ולא על C ? האם מספיק לכתוב: setup d: או שזה לא הכיוון בכלל ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש רצינית לדעתי ואני לא מצליח לפתור אותה, אני משתמש ב WinXp PRO התקנתי לאחרונה (לפני חודש) תוכנה,עכשיו כנראה שלא הסרתי אותה טוב,ועכשיו אני מנסה להתקין אותה שוב,אבל התוכנה רק מנסה לעשות לה Uninstalling וללא שום הועיל. בכל פעם שאני בא להתקין זה מה שקורה. ניסיתי לחפש ב רגי'סטרי רשומות שלה ולמחוק וזה מה שעשיתי,וזה לא עזרה,כמובן שמחקתי גם ספריות מה תוכנה על הכונן הקשיח. מה אני יכול לעשות???? בבקשה זה ממש חשוב,תודה.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
-
אי אפשר. מיקרוספט לא רוצה UPGRADE אבל אפשר לאכוף עם POWERISO לפתוח קובץ ISO של התקנה בספריה Source לשנות בקובץ cversion.ini את HostBuild ל 7000 : [HostBuild] MinClient=7000 MinServer=7000 לעשות SAVE ב WINISO לצרוב קובץ ISO עכשיו מתוך W7 אפשר לשדרג ל RC1 . (אני עוד לא ניסיתי לשדרג.)
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש במחשב נייד MSI GX600 עם כ.מסך 8600GT הורדתי את Windows 7 מהאתר של מיקרוסופט (64BIT) ההתקנה עבדה חלק. ה מערכת שיפרה את הביצועים של המחשב (זכרון, דיסק קשיח..) אני ממשתמש בתוכנה KMPlayer לצפייה בתכני HD. אך קיימת סוג של בעיה בצפייה, ישנו סוג של קו שעולה ויורד תוך כדי זה שהסרט/קליפ עובד. עדכון של הכרטיס מסך להכי חדש לא עזר האתר של Nvidia http://www.nvidia.com/object/geforce_notebook_win7_x64_185.85_whql.html איך מתקנים את הבעיה? אריק.
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. ניתקלתי כאן(במחשב של בן-דוד),שיש לו מלא רוגלות טרויינים ומה לא. לא מתאפשר להתקין אצלו תוכנות אנטי-ספאיוור שונות,וחלק מקבצי מערת ההפעלה שלו פגומים אני זוכר שראיתי איפהשהוא שאפשר להריץ שורת פקודה ווהווינדוס מריץ תוכנה שמשחזרת קיבצי מערכת פגומים.אז מי שמכיר וזוכר ש"יעלה מולי". דבר שני בניסיון התקנה של כמעט כל תוכנה קופצת הודעת שגיאה-"MSIEXEC.EXE נתקל בבעיה ועליו להיסגר"-אני חושב שיש לו בעיה בWINDOWS INSTELLER או בNET FRAMEWORK,הבעייה שאפילו את התוכנות האלה אי אפשר להתקין או לעדכן..(בהתקנות של אווירה,ואנטי-ספיוואר) מין הסתם נתצטרך בסוף לפרמט,אבל אני רוצה לראות אם אני יצליח גם בלי.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום אנשים אני משתמש ב WIN7 Ultimate 64 bit RC , היום החלטתי לעדכן דרייבר לכרטיס המסך שלי GTX260 עכשיו כרגיל אני מסיר את הדרייבר דרך Add / remove programs מפעיל מחדש את המחשב, לאחר מכן נכנס לSAFE MODE ומתקין את הדרייבר החדש. (עד כמה שידוע לי Driver Sweeper לא עובד אם WIN7). אחרי שבצעתי את ההתקנה של הדרייבר והפעלתי מחדש את המחשב אני מקבל מסך כחול אם STOP : 0x0000007B והמחשב כמובן מפעיל את עצמו מחדש. אין שום בעיה להכנס לSAFE MODE אבל למצב הנורמאלי הוא לא נותן לי. יש פתרון לבעיה הזו מבלי לפרמט? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לצורך ארגון מורכב של קבצים אני אמור לפתות עשרות רבות של ספריות וירטואליות (include in library) אני מעדיף למקם אותן בכונן אחר (כיום ב C) מעדיף להשאיר את ספריית "המסמכים שלי" ללא שינוי מיקום כיצד עושים זאת? (לא מצאתי ברשת תיעוד רישמי והקיים רק מבלבל) כמו כן, האם אפשר ליצר תת-ספריה וירטואלית? (לא מצאתי כלל תיעוד לזה) החלונות בגירסה אנגלית תודה עמיר
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אוקי יש לי בעיה קצת מוזרה איני יודע איך לשנות את פס הגלילה הוא כרגע בצד ימין אצלי והוא מפריע לי לראות תוצאות חיפוש בגוגל לדוגמא מי שיודע אשמח אם יגיד לך איך לשנות את זה .
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
את מערכת ההפעלהWINDOWS 7 , באופן עצמאי כדי ללמוד. מישהו יכול להפנות אותי למאמר, מדריך, אתר וכיוב' שיסייע לי להתקין את מערכת ההפעלה. מקור שידריך אותי איך לחלק את הזיכרון וכל הכרוך בהתקנת מערכת הפעלה במחשב חדש. רצוי בעברית תודה
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
(אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא , מנהלים אנא העבירו לאן שצריך) שלום ובוקר טוב! בזמן האחרון בפתיחת המחשב לפני שווינדוס עולב אני מקבל מסך של דוס ובו כתוב CLINET MAC ADDR ואחרי זה שלל מספרים בערבוביה, שורה מתחת כתוב DHCP... והנקודות מתחילות להתקדם עד שנגמר הקו, כשזה מסים הוא כותב : EXITING INTEL PXE ROM ורק אז הוא מתחיל להעלות את ווינדוס עליה ראשונית... למישהו יש מושג מה זה ואיך פותרים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-