Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
הבקשה בכותרת, תודה. יש לציין שהצורך הוא לוינדוס XP חוקי שכבר עבר אקטיבציה, הצורך הוא שינוי מספר סריאלי ואקטיבציה מחדש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב לפני עליית הוינדוס אני מקבל את ההודעה: "NTLDR is missing" והוינדוס לא עולה. אם אני שם את דיסק ההתקנה של הוינדוס משום מה אין את ההודעה והוינדוס עולה כמו שצריך... למה זה קורה?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התקנתי מחדש את windows 7 בגירסאה של ה 64 בייט הבנתי שיש עדכון אבטחה מסוים שצריך להיזהר ממנו, מישהו יודע על איזה עידכון מדובר או מה המספר שלו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט, וכבעל אינטרנט איטי (56K), אני רוצה לדעת אם אפשר לשמור את כל ההורדות שהורדתי מ Windows Update (לצרוב אותם על דיסק ואח"כ להתקינם), זה פשוט מעצבן להוריד את הכול מחדש. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מוחק ויסטה מהנייד ומתקין XP? הבנתי שצריך לעשות את זה מהבוט אבל לא הבנתי איך. אשמח לקבל לינק למקום שמסביר בצורה פשוטה ובעברית
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהוסף מדפסת- לאחר בחירת מדפסת ברשת- מתבצע חיפוש ולא נמצא מדפסת מה נדרש ב WINDOWS 7 (לעומת WINDOWS XP) כדי שימצא את המדפסת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב אנשים שאלה לי אליכם יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 128 רם כרטיס מסך ג'י פורס 4 128 מגה ואני משתמש בווינדוז XP עכשיו הבעיה: כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט (יש לי ADSL מודם פנימי, חצי מגה) המחשב שלי נהיה איטי מאוד.... שאני מפעיל לדוגמא ת"מחשב שלי" הוא עולה אחרי הרבה זמן ועולות איתו כל מיני פירסומות לדוגמא: http://ads.flashtrack.net/banners/images/campaigns/170.php ככה גם עם האינטרנט אקספלורר ניסיתי לרוקן, חשבתי אולי עומס, צרבתי הרבה דברים שום דבר לא עזר ברקע פועלים גם zone alarm, ICQ סגרתי ומחקתי אותם שום דבר לא עזר מישהו בבקשה יוכל לעזור לי בתודה Duke Of Luck :ylsuper: נ.ב האם יש למישהו מושג מזה הקובץ blimsv.dll?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא רשום לי USER וגם רוב ה SYSTEM בדקתי SPYBOT ...NOD32 ....MALEWARE ........כלום גם המון RUNDLL32 רץ לי מדיי פעם אין שום דבר חשוד ב MSCONFIG ....עברתי על כל ה SERVICES .MSC גם לא מופעל משהו שלא צריך ... מה עושים ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואז אני רוצה לפרמט ולהתקין אותו שוב, זה אפשרי? או שהסריאל או חד פעמי? או שאני יכול לפרמט ולהתקין כמה פעמים שאני רוצה? ואז אפשר להתקין כמה פעמים שאני רוצה אז למה אי אפשר להתקין על כמה מחשבים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ווינדוס בעברית על מחשב שבו כבר מותקן ווינדוס באנגלית. האם עלי לבצע פירמוט, או שהתקנה מחדש עם הגרסא העברית היא אפשרית, ואמורה לעבור בלי בעיות? חוץ מזה, אני רוצה להבין מה ההבדל בין quick format, full format ופשוט התקנה מחדש של ווינדוס. ברור לי שפירמוט מלא מתבצע ממש ברמה הפיזית ולכן כל פיסת מידע נמחקת, אבל מה בעצם נעשה בquick format? ומה ההבדל בין quick הזה לבין "התקנה מחדש" של ווינדוס? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד ללא מערכת הפעלה. עכשיו ראיתי והסתכלתי שמערכת ווינדוס 7 יש לה 3 גרסאות: הום, פרופישיונאל ואוליטימט. המחירים בארץ מטורפים ביחס למה שמצאתי באיביי או באמאזון במיוחד בגרסאות של הום ופרופישיונאל. עכשיו אין לי בעיה שהממשק שלי יהיה באנגלית ולא בעברית אבל הייתי רוצה שתהייה לי כמובן האפשרות לכתוב בעברית, כי הבנתי שבגרסאות של הום ופרופישיונאל אין אפשרות לתוסף או איך שקוראים לזה בכדי לשנות את שפת הממשק אלא רק בגרסאת האוליטמט, תקנו אותי אם אני טועה. ואת האמת למה זה ככה? הרי בארץ מוכרים את הגרסאות האלה עם ממשק בעברית. בקיצור רציתי לשאול אילו מהגרסאות עדיף? האם כדאי לי ומשתלם לי להזמין מחו"ל, ומה אני צריך לדעת ולקחת בחשבון כשאני מזמין מחו"ל? תודה
-
- 85 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
לפעמים (לאחרונה זה לרוב) כשאני מנסה להיכנס למחיצות במחשב או מכניס דיסק און קי או סתם נכנס לתיקייה המכילה קבצים אני מקבל הודעת קריסה של ווינדוס עם אפשרות שליחת דוח תקלות וכו' אז שולחן העבודה ושורת המשימות נעלמים וחוזרים כעבור שניות אחדות ואני צריך להיכנסשוב לתיקייה אני חושב שאולי הEXPLORER (לא הדפדפן ) הוא הבעיה בסיפור, האם יש טיפול או דרך לבדוק מה התקלה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
יש לי ויסטה אולטימייט 32 ביט. המחשב שלי לא עובד כמו שצריך השאלה שלי היא עם אני יתקין הום פרימיום אז המחשב יעבוד טוב יותר?? תודה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי, לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את הבעיה שלי. יש לי תיקיות סרטים במחשב, שההגדרה בהן היא שרשימת הסרטים תוצג בתמונות ממוזערות. אני נתקל בבעיה שגם נתקלתי בה במחשב הקודם שלי - ביום בהיר אחד הסרטים מסרבים להציג את עצמם בתמונות ממוזערות ועל כולם יש סמל של נגן הווינדוס.... למישהו יש מושג איך לעזור לי?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, פעם נכנסתי לאיזה מקום במחשב והיה לשנות אייקונים לכל פורמט בנפרד. איך מגיעים לחלון הזה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום האם ישנה אפשרות לשלוט על אופציות מסוימות בוינדוס 2000 ו- XP, ופשוט להפוך מספר שורות בתפריטים לאפורים? לדוגמא: אם אני רוצה לבטל את השורה :automaticly detect setting בתפריט internet options תודה מראש שלומי
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
אני לא בטוח אבל אני חושב שהוא קשור לנורטון אינטרנט סקיוריטי. שמתי לב כשהמחשב עולה הוא צורך המון זיכרון וככל שהזמן עובר הוא צורך הרבה פחות. אני מדבר איתכם ברמה של צריכה כמו אימיול לאחר 10 דקות של הפעלה, בסביבות ה-56K. אחרי כמה זמן הצריכה יורדת ל- 8-10K. לפני שהסרתי את חבילת האבטחה של הנורטון, לא הייתה לי אפשרות לסגור את התהליך הזה, ועכשיו אחרי שהסרתי את נורטון, אני מצליח לסגור את התהליך הזה וזה לא משפיע לי על כלום. יש לכם מושג מה זה באמת? איך אני מעיף את זה שזה לא יעלה לי תמיד בהתחלה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב והפיעה לי מין הודעה כזאת של ווינדוס לא חוקי ואני לא יכול לעשות עידכונים או להוריד דברים כמו WMP 11 ועוד תוכנות של מייקרוסופט... מה אני עושה עם זה?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין XP על מחשב כזה: אין לו חיבורי USB ואין לו CD, ויש כונן דיסקטים. יש HD שמחולק לשני מחיצות NTFS. מחיצה C עליה יותקן XP ומחיצה D שיש עליה קבצים מגובים. הדיסק עצמו של ה-XP (ברישיון) מועתק על C. איך אני מתקין XP?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המטרה שלי היא להפוך את הדסקטופ לנקי לגמרי, כלומר ללא אייקונים. יש לי בעיה אחת. אני לא מצליח להעלים את הסמל של סל המחזור. עזרה מישהו??? תודה רבה !!
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, לחצתי לחיצה כפולה על השעה בסרגל המשימות, קיבלתי את date and time properties ושיניתי את השעה, שעה אחת לאחור. כיביתי את המחשב וכשהדלקתי הוא חזר לשעון חורף. מהי הדרך הנכונה לשנות את השעון ב windows? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני לא מצליח לשחק במשחקים של dos קראתי שיש בעיות תמיכה אבל אני בטוח שיש פה אנשים יצריתיים ען רעיונות מצויינים איך להתגבר על זה. יש לי שאלה נוספת למקרה שזה לא יצליח, רציתי לדעת העם אפשר לשים dos 6.22 ומאיפה אני יכול להוריד את זה כמערכת הפעלה , כך שייחייה בשלום עם win וכאשר אני אלחץ f8 יעלה לי תפריט בחירה של שני מערכות הפעלה. בבקשה עם משיהו יכול לעזור לי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם, תראו בצד ימין את מפרט המחשב שלי, השאלה שלי היא מה יותר כדי לי להתקין Windows xp 64 bit או Windows Vista 64 bit או האם בכלל כדי לי להמתין עד ש Windows 7 החדש תצא וזהוא אבל גם אז שהיא תצא השאלה נשארת היא מה יותר טוב בשבילי 32 או 64 אולי הכי טוב לי להשאר עם גירסת ה - 32 ביט ולא לשדרג אני יכול לשדרג את המחשב שלי מ - 4GB פנימי ל - 8GB פנימי השאלה האם זה כדי לי.. זה יביא לי ביצועים יותר טובים מחשב שרץ כמו צ'יטה? ראיתי מלא נושאים על זה ואני די מבולבל השמח לעזרה שלכם...
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי היום שמתי לב שכאשר אני מפעיל את המחשב מחדש, לא עולות לי כמה תוכנות שקבעתי דרך MSCONFIG שיעלו ניסיתי לראות אולי בטעות התוכנה 'ירדה' מרשימת הפעלה בעת עליית המחשב ניסיתי וראיתי שבכלל התוכנה לא מופיעה ברשימת ה-STARTUP מישהו יודע לאן זה נעלם? בעיה נוספת שיש לי שאני מקבל משום מה lowid באי מיול זאת למרות שאני לא מחובר דרך ראוטר או מאחורי רשת יש לי פיירוול במחשב של נורטון פתחתי בו את כל הפורטים אך הוא לא הגורם לבעיה שמתי לב שכאשר הפיירוול של האקס פי מנוטרל אני מקבל lowid שאני בא להוסיף rule בפיירוול של האקס פי לפתוח את פורט UDP 5783 (הפורט שהאי מיול משתמש בו) הפורט מתווסף לרשימה אך עדיין משום מה אני מקבל lowid ניסיתי להגדיר לאימיול להגדיר את הפורט בפיירוול וזה א…
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לפני כמה ימים כעסתי על אחותי וחסמתי את הכניסה עם סיסמא של המחשב בעזרת הוינדוס xp במחשב יש לי שני משתמשים ושמתי בשניהם סיסמא, עכשיו אני רוצה להסיר את הסיסמא ואני לא מצליח הוא רושם לי : שהוידוס מבקש שיהיה סיסמא משהו כזה... , אין לי מושג מה לעשות אבל אני יודע את הסיסמא זה בדוק כי אני מצליח להכנס למחשב בלי בעיה רק הסרת הסיסמא זה עושה לי בעיה. מה לעשות בבקשה צריך עזרה דחופה תודה רבה זאביק.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-