עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by kike100,

שלום , אני משתמש בWINDOWS XP באנגלית ובאפשרויות השפה שיניתי את הכל לעברית גם בREGINAL OPTIONS וגם בLANGUAGES אבל כשאני מנסה לשנות לעברית בADVANCED זה כותב לי: "Setup was unable to install the chosen locale. please contact your system administrator" אני מחובר כאדמין לWINDOWS והדיסק של הWINDOWS נמצא בכונן והשפות מימין לשמאל מותקנות. בבקשה עזרו לי! תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  2. איזה ויסטה יהיה יותר טוב להתקין על המחשב שלי? חשבתי בפרמוט הבא להתקין ויסטה לראות ולנסות...

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  3. Started by Lethal_Acid,

אני משתמש ב XP PRO כאשר ניא נכנס ל SART PROGRAMS אני רואה את כל התוכנות שהתקנתי, אבל כאשר אני לוחץ כפתור ימיני ומגיעה לאותו מקום אני רואה רק חלק מהאיקונים שנמצאים בספרייה למה זה?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by yamo19,

שלום, ברשותי המפרט הבא: מעבד: intel core 2 dou e8400 1333MH זיכרון: g. skill 2048x2 (4g לוח אם: abit ip 35 -e . בתקופה האחרונה 'vista 64' עשתה בעיות, ולכן חשבתי לחזור ל xp. אני מתלבט בין ה xp32 ל 64, אני מבקש שתמליצו לי על אחד מהם, ותפרטו את ההבדלים המהותיים. תודה מראש.

5. Started by עידןאופיר,

יש לי בעיה כבר כמה ימים במקלדת אני משחק כמה שעות במחשב והכל טוב ואז זה לא מחליף לי לאנגלית לאותיות קטנות זה מחליף רק לאותיות גדולות באנגלית מה אני צריך לעשות?צריך כל פעם להפעיל מחדש תמחשב שזה קורה תעזרו לי הכל מסודר בהגדרות כבר עשיתי הכל ואין זה פשוט לא מחליף לי לאותיות קטנות באנגלית אני חייב שתעזרו לי הבעיה הזאת משגעת אותי יש לי וונידוס 7 בבקשה תעזרו לי תמיד שזה קורה גם הלוח מקשים נעלם ואין אפשרות להחזיר אותו חשבתי זה בעיה מהמקלדת אז החלפתי אותה וזה קרה עוד פעם תודה

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  6. Started by zy2000,

יש לי מחשב תקוע לגמרי xp pro חלונות עולה אבל כלום לא מגיב הכל תקוע כולל הכל. לא קורא דיסקים מהכונן דרך חלונות . כאשר אני מבצע repair עם cd של xp הוא מבקש ממני password של אדמיניסטור ואין לי את ה סיסמה. משהו יכול לעזור ?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  7. Started by shahar07,

יש לי מערכת ויסטא אולטימייט sp1 32 bit והבנתי שאני פשוט יכול לשדרג ל win 7 מבלי לפרמט האם אני יכול לשדרג לwin 7 64 bit ? uvto zv fsth ?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  8. Started by LadyBug,

אני מקווה שאני בפורום הנכון.... יש לי מחשב כף יד עם Windows Mobile 5, אני רוצה שייראו את כל הפונטים במסך יותר בגדול (זה בעצם אומר להקטין את הרזולוציה, לא?) יש למישהו מושג אם אפשר לעשות את זה ואיך?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  9. מה שמוקף באדום נעלם לי איך אני מחזיר אותו בחזרה? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  10. Started by NuKe007,

אני משתמש בווינדוס XP SP1. עד היום כשכל מיני וירוסים טורדניים היו רצים אצלי במחשב (לפחות עם ווינדוסים קודמים) היה אפשר לבדוק את הקבצים הרצים ברקע ולנטרל אותם, אם ע"י אנטיוירוס, מחיקה, או סתם לסגור את הוירוס שרץ. בזמן האחרון קרו לי מספר פעמים דברים מוזרים. סרקתי את המחשב לוירוסים (וזה קרה לי עם שני אנטיוירוסים שונים ויתכן גם וירוסים שונים) ולצערי נמצאו וירוסים, כמובן ביקשתי מהאנטיוירוס למחוק אותו, אבל אז טען האנטיוירוס כי הקובץ בשימוש, עשיתי ALT+CTRL+DEL וחיפשתי את הקובץ הנגוע, אבל הוא לא רץ, בדקתי שוב, אבל אותו דבר, הלכתי ומצאתי תוכנה באינטרנט בשם PROCESS EXPLORER שאמורה להראות לי את כל הקבצים שבשימוש במחשב ומי משתמש בהם, וכלום, אין זכר לקובץ. למישהו יש מושג מה באמת נסגר …

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  11. Started by DJ Clue,

שלום... היום פירמטתי את המחשב והתקנתי windows server 2003 ומשום מה נראה לי ש 3D בwindows הזה לא פועל... למה??? האם יש אפשרות לאפשר לwindows להפעיל אפלקציות בתלת-מימד??? כמו משחקים וכדומה??? או שעדיף להחזיר את המחשב ל XP הישן והטוב? תודה מראש..!

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  12. Started by nivz,

אז ככה, פירמטתי את המחשב, התחלתי להתקין WINXP ואחרי שהוא סיים להעתיק את כל הקבצים המחשב עושה RESTART כדי להתחיל להגדיר את כל ההגדרות שצריך (התפריט הזה שנראה כמו Win95 במקרה הטוב) ואז באמצע ההגדרות שם הוא עושה איזה ERR וכשאני לוחץ OK הוא עושה עוד פעם Restart ושוב לאותו המצב. לא משנה אם אני עושה את זה עם דיסק בפנים או בלי (בלי דיסק הוא כותב להכניס את הדיסק ועוד פעם Restart) בקיצור המחשב תקוע בלולאה אינסופית כזאת מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  13. התקנתי על כונן אחר WIN 64BIT.. אבל לא אהבתי ומחקתי את הכונן ופירמטתי את הכונן הזה.. אבל משום מה המחשב עדין שואל אותי באיזה מערכת הפעלה להשתמש כשאני מפעיל אותו.. ואם אני לא עושה את זה תוך 20 שניות זה בוחר לבד את הWIN שכבר לא מותקן.. איך אני מעיף את זה לגמרי?

14. שלום. אני מחליף כמה חלקים במחשב (לוח אם). רציתי לדעת האם קיים שוני אם אני אתקין WIN מאפס או שאמחק את כל הדרייברים ואתקין מחדש. אני יודע שיותר בריא להתקין מאפס אבל הזמן והכח גורם לתיסכול.

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  15. עותק חוקי כמובן. יש לי את הגירסה שבאה עם 2 דיסקים,32 ו-64 ביט,קניתי אותה סגורה ממישהו שקנה את זה בארה"ב,קניתי אותה לפני יותר משנה ועד עכשיו פירמטתי את המחשב כבר די הרבה פעמים ואף פעם לא הייתה בעיה עם האקטיבציה עד עכשיו שזה אומר לי שהסיריאל בשימוש (פעם אחרונה פירמטתי השבוע אז עדיין המערכת לא עברה אקטיבציה). אין סיכוי שמישהו לקח לי את הסיריאל ולא החלפתי שום חומרה בשנה האחרונה. מה יכולה להיות הסיבה ? (ניסיתי גם להכניס את הסיריאל שוב אבל זה לא עזר)

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  16. מכירים את האופציה הזו, למשל שכותבים GOOGLE ואז לוחצים CTRL+ENTER ואז הוא אוטומטית משלים לWWW.GOOGLE.COM ? (בגרסה אנגלית של WIN, ברסה עיברית הוא ישלים את זה לWWW.GOOGLE.CO.IL) קיצר אני רוצה להגדיר אצלי צירוף מקשים נוסף שנניח CTRL+ENTER ישלים לCOM ושSHIFT+ENTER ישלים לCO.IL מישהו יודע איפה ההגדרה הזו בREG או אולי איזה תוכנת TWEAKING לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by lazygecko,

יש אפשרות ב XP בעזרת תוכנה או אפילו חומרה לחבר שני משתמשים (עם שני מסכים,מקלדות ועכברים) למחשב אחד, כך שיכולו לעבוד בו זמנית ? אני יודע שהיה מוצר כזה ל WIN98 שנעלם מזמן, מישהו מכיר פתרון ב XP ?

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  18. שמעתי שיש באג אם קובת שלוקח 100% מהמאבד רציתי לבדוק אם הבאג הזה גם פוגע בי אני פותח תתאסק מנג'ר והוא לא מראה לי את כל ה4 אופציות שיש למעלה ואני לא מצליח לשחרר את זה ולראת את המאבד וכל מה שיש שם זה משה שאני רואה איך אני מחזיר את זה למצבו הרגיל [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by Virus x,

עכשי היתקנתי את ויסטה 64 ולא מוצא אנטי! יש המלצות? ???

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  20. Started by Joli,

שלום, שמתי לב שבווינדוס 7 יש אפשרות חדשה כשאני מחבר את הדיסק און קיי שלי... משהוא יכל לתת קצט פרטים/מדריך על האופציה הזאת ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  21. שלום חברים, התקנתי windows xp pro sp2 ולאחר ההתקנה היה רשום שזה ל-30 יום, לאחר 30 יום היה כתוב לי : this copy of windows must be activeted with microsoft before you can log on do you want to active windows now ? לחצתי כן ועכשיו כל פעם זה רושם לי : windows is already activeted, please press ok to exit ואז אני לוחץ על ok וזה חוזר למצב הראשון של : this copy of windows must be activeted with microsoft before you can log on do you want to active windows now ? וככה אני תקוע במעגל אין סופי שאין לי מושג איך יוצאים ממנו !!! מה לעשות ? בבקשה תעזרו לי, אני לא יכול לעשות שום דבר במחשב ככה! תודה רבה..

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  22. Started by Sake,

היי,משום מה נעלם לי ה Adress toolbar מ IE ואני לא יכול לכתוב כתובת כמובן...וב View מסומן לי הadress toolbar כאילו הוא קיים..אבל לא מראה...מישהו יודע מה עושים? ???

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  23. Started by buuhaa,

היי משהו מוזר קרה לי: ה OE נפתח, מקבל דואר בלי בעיה, אבל לא מראה שום תוכן של אף מכתב. גם לא את ה ATTACHMENTS . אני מתכוונת שאפילו מכתב שרק כתוב בו - נפתח ריק !!! וזה קורה גם למכתבים ישנים ושמורים. בהגדרות האבטחה אפשרתי צפייה בקבצים מצורפים - אבל זה בכלל לא בא משם. תודה למי שיוכל לעזור

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  24. היי. קניתי מחשב חדש וכשהתחלתי להתקין עליו את המערכת הפעלה (WIN XP PRO) אני מקבלת הודעה כזו: Fatal error message "An error has been encountered that prevents setup from continuing. One of the components that Windows needs to continue setup could not be installed. The parameter is incorrect. Press OK to view the log file." כשאני לוחצת על VIEW LOG FILE זה מה שכתוב: "ERROR. Installation failed. D:\I386\asms. Error message: The parameter is incorrect. Fatal Error. One of the components that Windows needs to continue setup could not be installed. The parameter is incorrect. למישהו יש רעיון? ??? ** ההודעה מןפיעה כשאני מגיעה למסך בצבע תכלת של ההתקנה (זה שמראה עוד כמה זמן נשאר ל…

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  25. Started by PayneBack3251,

אהלן עשיתי התקנה של הווינדווס ובגלל טעות קטנה עכשיו כונן d הוא הצורב וכונן e הוא המחיצה השניה של הארדיסק מה הפתרון לזה ? תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים