עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shaharZur,

1. השפה של המקלדת משתנה לאנגלית ולא ניתן לשנות אותה... זה הפעם השנייה שזה קורה לי ובפעם הראשונה כיביתי את המחשב וזה נפתר בפעם השנייה זה נעלם וחזר אחרי כמה דקות.. אבל מה שמוזר בICQ ניתן לכתוב בעיברית (ככה אני רושם עכשיו העתק הדבק). 2.מופיע לי הודעה ואז כל דפי האינטרנט נסגרים. ההודעה היא: http://i11.tinypic.com/2r2szdw.jpg 3. יש לי עוד בעיות שאני חושב שהם חומרה אבל בפורום תמיכה טכנית חושבים שזה בעיה עם הווינדוס. האם תוכלו לעיין באשכול ולהביע את דעתם בנושא. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=211471.0 תודה מראש ****עריכה.. גיליתי שהבעיה עם העברית היא רק באקספלורר

2. Started by nore0,

C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Temp

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by A-L-o-n,

אני מנסה לפתוח את המחיצה והיא לא נפתחת. נראה לי יש לי איזה וירוס או משהו עשיתי עם הנוד הוא מצא טרויאן ואז מחק אותו וזה עדיין לא עבר... אז אני צריך איזה משהו שיעזור לי נגד ווירוסים או משהו כזה... אני זוכר איזושהי פקודה sfw / scan משהו כזה שמחפשת באגים ומתקנת אותם. בבקשה תנו לי את הפקודה אני לא זוכר אותה בידיוק

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  4. אי אפשר לשנות את האייקון שלו כמו שמשנים של תיקיות רגילות, אז איך אפשר ? (לא רק למחשב שלי, גם לאינטרנט אקספלורר סל מיחזור וכו'..) תודה.

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  5. הורדתי משחק לא משנה איזה שמשקלו בערך 6.5 ג'יגה. כשאני רוצה לעשות OPEN לקבצי ראר , הוא מתחיל ומגיע ל40 אחוז ואז הוא רושם שייתכן שהדיסק מלא. יש לי 65 ג'יגה פנויים על פורמט של NTFS ראוי לציין שבוינדוס XP הכל עבד כשורה. מה הבעיה ? :< תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  6. במחשב הקודם התפריט היה נגלל, ידעתי לעשות את זה, עכשיו אני לא מוצא את האפשרות.

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  7. Started by hermit,

כבר כמה זמן שהטולבר שלי ככה ואין לי מושג איך לסדר אותו.. מישהו יכול לעזור לי? בבקשה?? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  8. Started by Electric Boom,

תקשיבו זה דחוף מאוד,כנראה שהסרתי תכנית לא טוב-לא משנה אל תשאלו עכשיו,ואחרי שהפעלתי מחדש קיבלתי ת'הודעה: windows could not start because the following file is missing or corrupt: windows\system32\config\system\ you can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup cd-rom. select 'r' at the first screen to start repair. זאת לא פעם ראשונה שאני נתקל בשגיאה הזאת ואני בשופ פנים ואופן לא מוכן לפרמט שוב! ניסיתי לעשות מה שהם אמרו אבל זה פשוט ביקש לבחור התקנה ואז מוציא אותך למצב של דוס שם אני לא יודע מה לעשות עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by idofr,

היייייייייי אנשים לפני כמה ימים היה לי סתם ככה משעמם אז עברתי על הפרטים של המחשב שלי בaida וראיתי שהזיכרון הווירטואלי של המחשב שלי הוא ב25 אחוז שימוש והזיכרון הפיסי ב41 ולפי דעתי אני מפסיד קצת מהירות על הדבר הזה אז יש דרך כול שהיא שאני יכול להעביר חלק מהעומס של הזיכרון הווירטואלי לזיכרון הפיסי (לא את כולו כי ה25 אחוז האלה הם בערך 95 אחוז המזיכרון הפיסי שלי)

10. Started by alonf29,

שלום אני לא בטוח אם זה קשור לתוכנה או חומרה. הבעיה היא שכל יום המחשב רושם לי על פעולה שאני מנסה לעשות (כמו העתקת קבצים מכונן לכונן, או פעולה עם תוכנות וכו'...) הודעות שאין מספיק זיכרון כדי לבצע את הפעולה שאני רוצה. עכשיו מבחינת הארד דיסק, אצלי הוא נחולק ל2 חלק אחד של המערכת הפעלה וכו' שבו נשאר בסביבות ה100 ג'יגה פנוי וחלק שני בו נשאר בסביבות ה250 ג'יגה. מבחינת זיכרון פנימי יש לי 2 כרטיסים של 2 GB כל אחד. המחשב די חדש (נקנה לפני חודשיים) יש למישהו מוזג מה הבעיה ואיך ניתן לתקן אותה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  11. Started by ran kapri,

כל פעם שאני נכנס לצ'אט מפיעה לי תמונה שכאילו לא עלתה

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by gggil,

הייתי רוצה לשדרג ל64 ביט, הבעיה היא שזה קצת בעייתי בשבילי כרגע לפרמט וחשבתי אם יש אפשרות כזאת של עדכון שתחליף את הווינדוס 32ביט שיש לי כרגע. מין שדרוג תודה מראש, גיל

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  13. בס"ד שלום לכם יש אפשרות לבצע גיבוי של הגדרות מערכת ששיניתי במערכת למשל: הגדרות בלוח בקרה, שינוי של שירותי מערכת יש כאלה שביטלתי אם יש אפשרות כזו עד כמה זה כדאי לעשות זאת? כמו כן יש אפשרות לבצע שיחזור להגדרות האלה של וינדוס? תודה רבה תיזכו למצוות !

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  14. אני רוצה שהוא בכלל לא יהיה שם...לא שיהיה מוסתר...ואז יהיה חץ...שפשוט לא יהיה שם... איך אני עושה את זה??

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by pincher77,

שלום אנשים אני צריך עזרה דחופה.. הכונן סידירום שלי והצורב שלי לא מזוהים בווינדוס פתאום? איך מסדרים את זה לעזאזל..? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by Ovid,

בSTART MENU יש את הקיצורים שאם שמים את הלחצן עליהם, אז בצד ימין נפתחת רשימה עם כל הקבצים האחרונים שפתחתי . אז לאחרונה זה לא עובד לי, פשוט לא מופיע כלום... לא משנה, הסתדרתי.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  17. Started by yanivs20,

שלום, בטעות קשה שלי מחקתי בטעות את הסל מיחזור (הרגל מגונה מהאקס פי עם קליק ימני ולחיצה על מיקום ספציפי בתפריט שעולה ). כיצד מחזירים אותו לשולחן עבודה? ובכללי איך מוסיפים גם את "מיקומי הרשת שלי" (או הדבר המקביל החדש בויסטה) הערה: מדובר על windows vista home basic

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  18. Started by sdrum177,

שבת שלום לכולם. נתקלתי בבעיה שלא היתה לי קודם. אני משתמש במערכת הפעלה WIN 7 יש לי שני HD על אחד יושבת המערכת ההפעלה והוא מחולק לשני מחיצות והשני הוא 500 GB ללא חלוקה. נתקלתי בבעיה שכאשר אני מנסה להעתיק משהו להרד דיסק הגדול הוא כותב שאין לי רשות (או משהו בסגנון) ונותן רק אם אני פותח תיקייה בתוך ההרד הזה ובה אני מאחסן את המידע. היום גם נתקלתי בהודעה נוספת כאשר ניסיתי להעלות קובץ PST שמור ל-OUTLOOK. הוא כתב לי את ההודעה הבאה: תודה מראש על העזרה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  19. Started by mathan,

במחשב של אחי אין משום מה את הsafley remove hardware ליד השעון. הוא לא ניסה להעלים אותו, הוא היה משתמש בו בקביעות לפני שהוא היה מנתק את הדיסק-און-קי שלו, ורק לפני כמה ימים התכנה הזאת החליטה להעלם משום מה. אז השאלה שלי היא הפוכה ממה שמצאתי פה בחיפוש..אנשים שאלו איך להעלים את זה, ואני שואל איך להחזיר את זה. יש לו התקני USB מחוברים. הכרטיס רשת האלחוטי שלו, והעכבר שלו מחוברים דרך הUSB[ זה מחשב נייד]. למישהו יש מושג איך אני גורם לדבר הזה לחזור?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  20. מה שמביאים מהאתר של מייקרוסופט זה הבטא ... למישהו יש את המלא שהוא בטוח שהוא מלא ? תודה אני ממש חייב ...

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  21. Started by dyn,

שלום, כשאני מנסה להיכנס לקובץ מסויים שום דבר לא קורה. כשהסתכלתי על ההרשאות של הקובץ ראיתי 4 קבוצות שלכולן יש את אותן 2 ההרשאות (קריאה והפעלה, קריאה), פרט לקבוצה TrustedInstaller שלה יש את כל ההרשאות. בנוסף, כשאני מנסה לערוך את ההרשאות ולהוסיף לקבוצה שבה אני נמצא Users, אין אפשרות לעשות זאת. חשוב לציין שאת מע' ההפעלה לא אני התקנתי. תמונה מצורפת למטה. תודה על העזרה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by roeiw,

:s05:

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  23. הייי אחרי כמה חודשים בודדים שאני עובד עם הויסטה הלא מקורי (תקופת ניסיון) החלטתי שהוא טוב ולא עושה בעיות וקניתי מקורי מאז הכל התחיל להיות גרוע האודיו מידי פעם פשוט נתקע עד לריסטרט מלא, משום מה פתאום אין קליטה באינטרנט האלחוטי (מ100 ירד ל60-70 %) האיי סי קיו 6 כל הזמן התנתק אז חשבתי שזה בעיה של הגירסה וחזרתי ל5.1 שעכשיו משום מה אני לא יכול לראות את השמות של מי שאני מתכתב איתו (רק סימני שאלה) הרבה פעמים הוא נתקע סתם כדי "לחשוב" וזה אחרי שאני לא מתייחס לקטע שכדי לעבוד לתפריטים באנגלית הייתי צריך לחבר את האינטרנט להכנס לupdate להוריד חצי שעה עידכון ואז להתקין עוד 1 ג'יגה של תוכנה בקיצור מאז המקורי אני רק סובל פה ואם למישהו יש הצעה לפתרון לכל אחת מהבעיות הנ"ל היא תתקבל בברכה …

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by pssheba,

בידי nav שאפשר להתקינו ל win98 אך אי אפשר ל2000. מישהו יודע אם והיכן ניתן להוריד nav ל win2000. ואגב כך, מישהו שמע על וירוס בשם orchestra ? כיצד מתמודדים מולו ?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים