עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by vourt,

שלום...! בעיה די מוזרה, אוליי יש למישהו כיוון או רעיון בWIN98 - כאשר מתחברים לאינטרנט עם מודם samsung pppoe adsl דרך כרטיס רשת כמובן, לא ניתן לגלוש לתוך אתרי דואר מאובטחים כגון yahoo וגם hotmail , פשוט לאחר הקלדת שם/סיסמא מקבלים את דף האתר , ואז בכניסה למייל אני מקבל "page cannt be display". כמו כן בכניסה לעידכוני win. התקנה מחדש של וינדוס , כבר פעם שלישית (second edition) לא עזרה, התקנת נורטון אנטיוירוס לא מצא אף וירוס, תוכנות טרוגנים לא מצאו כלום, מחשב נסרק לכל הוירוסים/טרוגנים שיש, Explorer עודכן לגירסת 6.1 , אבל לא ניתן לעדכן את שאר הwin בגלל שאתר הwin update אינו עולה. אשמח לכל רעיון/עצה/טיפ בנושא. תודה...! כפיר kfir@jesta.co.il

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  2. קיבלתי מייל דיי חשוב מקודד לגיבריש, ניסיתי הרבה מאוד קידודים שונים אך לא הצלחתי להגיע לשפת הקודש. יש אפליקציה מסויימת שמזהה את הפונט? בכל אופן הנה שתי מילים מתחילת המייל : ...äéé äéé אם מישהו הצליח שיעדכנני.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  3. לצוות הפורום שלום יש לי WIN2000 שעבד כשורה במשך שבועיים רצופים ללא בעיה עד שגיליתי שאני לא יכול לרשום באתרים [ מנועי חיפוש בעיקר עברית] כל פעם שאני מקליד אני רואה גיבריש כמבן שחיפשתי פה במנוע חיפוש של הפורום ולא מצאתי תשובה לבעיה שלי ללכת לREGOINAL OPTIONS ןלמאפינים של הדפדפן ידעתי גם מקודם . אני רוצה לציין שאני רואה עברית יכול להקליד עברית בוורד אקסל ובאתרים מסוימים באינטרנט הבעיה שלי היא רק במנועי חיפוש כמו גוגל וואלה ששם ברגע שאני מקליד עברית אני מקבל גיבריש תודה על המאמץ שלכם

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  4. אני מחקתי את כונן C ואני מכניס את דיסק הבוט של וינדוס אקס פי הוא שואל איזה כונן להתקין אני עושה C ואז שזה מתחיל את התקנה הוא מפעיל מחדש את המחשב ואז אתם יודעים הוא מתחיל להתקין את הווינדוס בעברית שהוא מראה בצד 39 דקות לסיום וכו' אז מה שקרה שתמיד נתקעת לי ההתקנה בדקה ה- 34 העכבר קפוא וגם ההתקנה וניסיתי מיליון פעם ולא עובד מישהו יודע מה התקלה ודרך אגב זה קרה לי לפני חודשיים ובסוף הצלחתי בפוקס פתאום זה המשיך להתקין? תעזרו לי זה וונדוס אקס פי SP2

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by DJ Clue,

שלום... היום פירמטתי את המחשב והתקנתי windows server 2003 ומשום מה נראה לי ש 3D בwindows הזה לא פועל... למה??? האם יש אפשרות לאפשר לwindows להפעיל אפלקציות בתלת-מימד??? כמו משחקים וכדומה??? או שעדיף להחזיר את המחשב ל XP הישן והטוב? תודה מראש..!

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by oritush,

חברים הייתי רוצה לספר לכם על חויה מגניבה אבל אין לי די מקום. כנסו לבדוק בעצמכם http://soma.ewave.co.il/soma.asp http://soma.ewave.co.il/soma.asp

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by shirNoshe,

בעת ניסיון לאבחן את המחשב דרך כלי העזרה והתמיכה של XP קורים מספר דברים: 1) אבחון חומרה מראה שאין חומרה ותוכנה במחשב 2) אבחון רשת נתקע ב-99% WINUPDATE נכשל בהתקנת העדכונים (עד לפני מספר ימים התקין בהצלחה). התופעות קרו לאחר שמקפי נעלם בפתאומיות ועכשיו גם אי אפשר להתקין מקפי חדש למרות שהוצאתי את הכל מהרגיסטרי למעט MCAFEE WSC INTAGRATION ו MCAFEE.COM MCSHIELD [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  8. Started by borg,

האם יש אפשרות ב-Windows 2000 Professional SP4 להוריד עדכונים ל-Windows באופן אוטומטי ויזום, באמצעות יישום של Win2K או באמצעות תוכנה של צד שלישי? מאיפה אפשר להוריד SP5 לא רשמי ל-Windows 2000?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by yakir8,

שלום אני התקנתי את WIN XP ועכשיו אני צריך להפעיל אותו והוא אמר לי שהשתמשתי יותר מדי פעמים בקוד הזה מה אני אמור לעשות עכשיו (מה זה הבולשיט הזה!) אך אני יכול לבטל את ה30 יום בלי קוד או אך אני יכול לקבל קוד אחר?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by ohadbx,

המחשב שלי פשוט נכבה היום, ורק אחרי שניקיתי אותו הוא נדלק מחדש. הבעיה היא שעכשיו ווינדוס לא רוצה לעלות. ניסיתי להתקין אותו מחדש, אבל אחרי העברת הקבצים הוא פשוט נלדק מחדש וחוזר למסך התקנה או מציג את ההודעה הבאה: windows could not start because of computer disk hardware problem. could not read from the selected boot disk. check boot path and disk hardware. ואז אומר לי לבדוק מסמכים לגבי חומרת הדיסק או משהו. מוזר שהוא כותב את זה, כי בכל זאת הוא מצליח לקרוא את הדיסק ולהפעיל את מסך ההתקנה של ווינדוס. ההודעה הנ"ל מוצגת גם כאשר אני מוציא את הדיסק מהכוננים. דבר מוזר נוסף הוא שבמסך התקנה/תיקון של הווינדוס הוא מציג רק מחיצה אחת. יש לי עוד 2 מחיצות על דיסק אחר שהוא כותב שהוא רואה ש…

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  11. דיברתי אתמול עם מישהו שאמר לי ששהוא מכיר מישהו שקנה מחשב חדש עם 2 גי'גה זיכרון והוא מריץ את הוינדוס דרך הזיכרון מה שלמשל גורם לפוסט לקחת 3-5 שניות לפי דבריו ד"א לא מדובר בילד קטן אלה באדם מבוגר בעל ידע , ודבר שני קראתי בכל מיני מקומות שזה אפשרי אך עדיין לא ראיתי אף אחד שבאמת עושה את זה אז רציתי לשאול אתכם איך עושים את זה וכמה זה באמת משפר את התיפקוד של הוינדוס ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by Turbine,

מישהו יודע אם יצאה גרסה סופית למוצר?? אם כן איך היא נקראית?? והאם גם לה יש SP1 או SP2 ..?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  13. כל פעם שאני מוחק אותם הם חוזרים... תודה

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  14. או לפחות בזמן שמערכת ההפעלה נותנת לי לבחור אפשרויות לפני עליית "החלונות".... safe mode כי זה פשוט לא מגיב אני לא יכול להיכנס לשום דבר ככה...

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by EagleX2,

"אפשרות עריכת הרישום בוטלה על ידי מנהל המערכת שלך." זאת ההודעה שאני מקבל כאשר אני מנסה להתקין משהו, או להכנס לעורך הרישום (regedit) זה התחיל לפני כשבועיים בערך... אני משתמש ב Windows XP pro sp 1. אני המשתמש היחידי במחשב ואני גם ה Admin. אשמח לעזרה....

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  16. Started by korn666,

i can't type in hebrew with my new win xp pro and i can't find hebrew on "Regional and Language Options"

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  17. לחבר שלי היו מותקנים 2 וינסודים, עשיתי לו פורמט והתקנתי מחדש את הוינדוס עדיין המחשב מראה שיש לו 2, אבל אחד מהם לא עובד, נכנסתי ל default operation system ובחרתי את הראשון אבל עדיין אני רוצה למחוק לגמרי את הקודם/המשני. עוד שאלה שיש לי: איפה אני מוצא SERVICE PACK 1a בעברית?

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  18. אני משתמש ב-XP ובאינטרנט אקספלורר 6. בעיה שחוזרת על עצמה היא שהתמונות של המשחקים ב-gamespot לא עולות לי, כמו כן התמונות של המשתמשים בפרופיל (הקטנות מתחת לשם) כאן בפורום לא עולות וגם האתר gamer כולו לא עולה! אני לא יודע אם הבעיה האחרונה קשורה, אני לא בטוח שהאתר גיימר הוא תמונה אחת גדולה אבל פעם אחת שעשיתי בדיקה והאתר הצליח לעלות, גם התמונות בgamespot עלו וגם התמונות הקטנות בפרופיל. יש למישהו מושג?

• 10 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by DarkSight,

מישהו כבר ניסה את הגירסה של Windows XP 64-Bit Edition שכרגע קיימת?? אני שמעתי שהיא נורא יציבה ועובדת נורא מהר.. http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=xp641069&page=1&cookie%5Ftest=1

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by poi212003,

מה ההבדל בין שני הגרסאות ואיזה עדיפה יותר ? תודה על העזרה.

21. אין לי מה להוסיף

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  22. Started by hellyeahmofo,

העברית שלי מוגדרת , אבל למרות הכל משום מה מדי פעם אני מקבל מסרי אייסיקיו בג'יבריש מסתדר מייד , השאלה שלי היא איך אני יכול לקרוא את ההודעה שכבר קיבלתי בג'יבריש , איך אני הופך אותה לעברית

23. Started by M7a,

אנשים שאלה פשוטה אפשר למצוא את ווינדוס ויסטה (בטא 1) באימיול ?

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  24. שלום, אני בדר"כ כלל על המחשב אבל מדי פעם חבר של אחותי בא ומתיישב עליו וסתם נוגע לי בדברים שאני ממש לא רוצה שיגע לי! איך אני יכול לנעול אותו בלי משתמש וכל זה?! פשוט תוכנה שלוחצים עם העכבר לא משנה איפה על גבי המסך היא תבקש סיסמה שאני אבחר?! תודה

• 5 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.