Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי קובץ שאני רוצה להעתיק לאיזה תיקיה עכשיו השם שלו ממש ארוך אז זה לא מביא לי זה רשום לי רק 3 אותיות ראשונות ואז ~ את הסמל הזה איך אני עושה שלא תיהיה מיגבלה? זה קורה רק שאני מעביר את הקובץ לתיקיה שהשם שלה גם דיי ארוך
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אהלן, איזה מערכת הפעלה כדאי להתקין (בהנחה שבחרתי להתקין Windows Vista) את ה- X32 או X64 ? מה ההבדלים ביניהם? זה המחשב שלי: כמות מוצרים סה"כ 1 ANTEC NSK6500 -EC Black Super Mid Tower Case - 430W 762.85 ש"ח 1 LG DVD-RW GSA-H30N x18 DUAL LAYER - SATA (black) - bulk 224.78 ש"ח 1 WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 384.51 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail 1,748.21 ש"ח 1 ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX 579.29 ש"ח 2 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 597.77 ש"ח 1 AMD Athlon 64 (4600+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 702.66 ש"ח 1 תודה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות 1.בזמן האחרון המחשב שלי נהיה איטי ושמתי לב שהמקום באחד הכוננים הצטמצם, בדקתי מה יש שם ומצאתי ספרייה שאני לא מזהה שקוראים לה pchealth היא בגודל של 350 mb ויש בה מלא קבצים שקוראים להם svchost.exe.20050716-215519-00.hdmp שההבדל בשמות שלהם זה רק המספר, ניסיתי לחפש על זה בגוגל ולא הבנתי בדיוק מה זה ה pchealth הזה חוץ מזה שזה יכול להוות פירצה בווינדוס, השאלה אם זה מסוכן ומה עושים עם זה ואם אפשר למחוק את הספרייה הזאת בכלל? 2. אני משתמש ב automatic windows update ולפני כמה זמן הוא כל הזמן מתעקש להתקין עידכון של התוכנת אנטי ספייוור שלהם ולא משנה אם אני מתקין את העידכון או לא אחרי כמה ימים זה שוב פעם רוצה להתקין את זה וזה לא מציע לי שום עידכונים אחרים ומה שמוזר זה שבכ…
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הי, שנה שעברה קניתי לפטופ והוא הגיע עם דיסקים של ווינדוס עם הכותרת הנ"ל, עכשיו אני רוצה לפרמט. האם אני יכול לפרמט רגיל? כלומר להכניס את הדיסק לDVD לעשות ממנו BOOT והלאה באבאללה? או שיש איזה מגבלה בגלל סוג הדיסק? תודה
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
יש לי xp por וכשאני שם סיסמא למשתמש שלי המחשב עולה ישר לתוך המשתמש של האדמיניסטיטור אז ניסיתי לשים סיסמא גם לאדמיניסטיטור אבל הוא עדיין נכנס לי ישר בלי לבקש את הסיסמא כשאני מדליק א המחשב ... איך אני מסדר את זה ? כאילו שהוא יבקש את הסיסמא ולא יכנס ישר למשתמש ? תודה למי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב הוא מלא בג'אנק. יש לי 60 GB בHD(Hard Drive). D הוא הכונן הראשי אצלי ניסיתי לפרמט את C אך לא הצלחתי מכיוון שויסטה מותקנת עליו. ניסיתי בעזרת EasyBCD ומנעתי את הפעלת ויסטה. בתיקייה ב C של ויסטה יש כמה קבצים שנמחקו וויסטה לא עבדה. מישהו יכול להגיד לי איך אני מוחק לתמיד את ויסטה?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אהלן התקנתי ביום שישי ווינדוס ויש לי עכשיו בעיה עם העברית: בכל מיני קבצי טקסט, הטקסט בעברית הפך לג'יבריש קבצי EXE שנמצאים בתיקיות שיש להן שם בעברית לא יכולים לפעול בהתקנה של כמה תוכנות בעברית העברית מופיעה כג'בריש ועוד... מה לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום חברים. עד היום לא הוגדר במחשב חשבון ספציפי ולכן היה משתמש ברירת מחדל "ADMINISTRATOR". היום, לאחר שנפתח חשבון חדש בווינדווס בשם "ILUZ",ע"י אחד מבני הבית אין יותר גישה לאדמיניסטראטור. שני החשבונות אליהם ניתן להיכנס הם "ADMIN " או "ILUZ" בלבד. דרך safe mode הצלחתי להיכנס לאדמיניסטראטור ולראות את כל מה שאני מכיר (רגעים של חסד) . מחקתי את "ILUZ" אך המחשב מבהיר לי שאני אוכל לראות את אדמיניסטראטור רק ב safe mode . כשמעלים את המחשב רגיל (לא בסייף מוד) רואים רק את אדמין, שגם הוא חדש ונוצר אוטומאטית כשפתחו את "ILUZ" . אין לי אפשרות לשחזר מערכת כי פשוט אין נקודות שחזור. מה עושים חבר'ה? איך אפשר לחזור לאדמיניסטראטור ולהעיף לעזאזל את אדמין? . תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחותי היום משום מה המחשב התחיל להתחרפן והקפיץ מלא אתרים של משחקי קזינו פורנו והודיע למה בשורה של השעון על בעיה של spyware והמחשב נדבק והמחשב בסכנה..ו-ווידנוס הוריד אוטומטי תוכנה..ובלה בלה בלה. עכשיו יש לאחותי, התקנתי לה, כמו לי NoAdawre ואכן זה מצא כמה דברים ומחקתי אותם. כמובן זה לא מועיל והרקע של המחשב שלה השתנה ל"אזהרה" וכו'.. אתם בטח מכירים את כל זה. הרצתי חיפוש בפורום, כי בטח קרו המון מקרים כאלה לאנשים. וראיתי שאומרים להוריד את התוכנה hijackthis ואז להביא לוג. אז כך עשיתי, הורדתי את התוכנה הרצתי אותה ושמרתי לוג והינה הוא. אשמח אם תוכלו לעזור לי. לוג : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 18:52:02, on 03/01/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.0…
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הבנתי שמיקרוסופט ישראל השיקה את מערכת ההפעלה ואת OFFICE בארץ. מישהו יודע מתי נראה את המוצרים בחנויות ?
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ואני רוצה להתקין בו ווינדוס ויסטה, קראתי כל מיני מדריכים של פירמוט של ווינדוס ויסטה כי לדעת איך ליצור מחיצה כלמור: שיהיה שני כוננים, כונן c וכונן d, וראיתי שבכל המדריכים איפה שהקטע של לבחור באיזה כונן להתקין את הויסטה תמיד מופיע רק כונן אחד ולא שתיים, אז אם מישהו יכול להסביר לי מה? איך? וכל מה שמסביב תודה.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה ב Windows 7 ultimate 64 bit שלי, בו זמנית התקנתי tuneup utilities 2011 ו service pack 1 ודרך הטיון אפ הרצתי צ'ק דיסק הפעלתי את המחשב מחדש, ופתאום שום תוכנה לא עובדת, גוגל כרום, משחקים ביטורנט, מוזיקה וכו', פשוט לוחץ על האייקון מראה סימנים של פותח אבל פשוט לא פותח, הסרתי את הטיוןאפ, את הסרביס פק עשיתי system restore ועדיין שום דבר לא עוזר תוכנות לא עולות גם במצב בטוח, אני שונא לפרמט את המחשב, יש למיששו רעיון אחר? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. נתקלתי בבעיה שלא היתה לי קודם. אני משתמש במערכת הפעלה WIN 7 יש לי שני HD על אחד יושבת המערכת ההפעלה והוא מחולק לשני מחיצות והשני הוא 500 GB ללא חלוקה. נתקלתי בבעיה שכאשר אני מנסה להעתיק משהו להרד דיסק הגדול הוא כותב שאין לי רשות (או משהו בסגנון) ונותן רק אם אני פותח תיקייה בתוך ההרד הזה ובה אני מאחסן את המידע. היום גם נתקלתי בהודעה נוספת כאשר ניסיתי להעלות קובץ PST שמור ל-OUTLOOK. הוא כתב לי את ההודעה הבאה: תודה מראש על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
ברגע שאני בוחר את המחיצה בה אני רוצה להתקין את הוונדוס הוא כותב לי: Windows is unable to find a s.y.s.t.e.m volume that meets its criteria for installation. ??
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן התקנתי winxp עם SP2, בהתחלה לא היה לי עברית בכלל, לאחר מכן התקנתי בהגדרות שפה ובהגדרות אזוריות. אני יכול לראות עברית באתרים ולקבל הודעות לאיסיקיו בעברית. הבעיה היא כדלקמן: כאשר אני מנותק מהאינטרנט ושולחים לי הודעה לאיסיקיו היא מתקבלת כג'יבריש, או כאשר שולחים לי הודעות מתוכנות דומות לאיסיקיו כדוגמת מירנדה או טריליאן. ניסיתי כבר הכל תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מודיע ה-XP שאין לי מקום בכונן למרות שאת ההורדה אני מוריד למחיצה אחרת פנוייה! בעייה דומה כאשר אני מחלץ קובץ RAR מכונן\מחיצה אחרת הוא אומר שאין לו מקום לעבוד כי כונן C מלא מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
חברים הייתי רוצה לספר לכם על חויה מגניבה אבל אין לי די מקום. כנסו לבדוק בעצמכם http://soma.ewave.co.il/soma.asp http://soma.ewave.co.il/soma.asp
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אז אני קם היום בבוקר (טוב בצהריים) כהרגלי שותף פנים והולך למחשב (טוב לא תמיד בסדר הזה... לפעמים המחשב קודם) לבדוק את השלל שהביטורנט הוריד בלילה כשלהפתעתי אני רואה בחלון ה LOG ON חלון קטן ולא מוכר שנכתב בו this computer has been locked או משהו כזה ... אני מכניס את הסיסמה אך היא לא עובדת , ויש לי עוד קורא טביעות אצבע ככה שאין מצב שהסיסמא לא נכונה !!! בכל אופן גם בידני זה לא עבר ונשארתי תקוע בחוץ כאילו מישהו נעל אותי מחוץ לבית שלי כשראיתי שלא הצלחתי להכנס עשיתי ריסטרט בתקווה שאולי זה יעזור ולמרבה הפלא זה דווקא עזר ... אך האם אני אמור לקחת איזה שהם אמצעי זהירות ? מישהו מכיר את הדבר הזה ? האם זה וירוס ידוע ? יש לי שתי אנט-וירוסים כוס אמק !!! הנוד ואווסט. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
קודם כל ככה התקנתי וינדוס 7 והכל עובד אבל בניגוד להתקנה של WINDOWS XP לא היה לי אופציה לפרמט =\ אז אני רוצה לפרמט את הכונן כולו ואז אני יתקין וינדוס 7 עוד פעם מהBOOT אז בנתיים יש לי C וD והוינדוס XP וגם הוינדוס 7 מותקנים על C אז את הD אני פירמטתי דרך וינדוס והכל עבר חלק אבל את C אני לא יכול למחוק ב100% דרך וינדוס אז איך אני מפרמט אותו? עכשיו שאלות על וינדוס 7: 1. יש לי מחשב C2D E6700 GEFORCE 9800GTX 2GB RAM מחשב חדש יחסית בן שנתיים עם שדרוג כ.מסך לכרטיס הנ"ל אמרו לי שלא צריך להתקין שום דרייברים למיניהם (כרטיס מסך ולוח אם) זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הורדתי את הISO של RC1(מהאתר של מיקרוסופט, לא ווארז), ולפני שאני יתקין, כדאי להתקין? היא מלאה בבאגים?
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי יש לי WIN XP עם SP1 מותקן מחשב P4 עם בורד Gigabyte GA-8IPE1000 Pro שבא עם USB2 חיברתי DISK ON KEY שתומך בUSB2 למחשב והוא עבד בקצב של USB1 וקיבלתי הודעה: HI-SPEED USB DEVICE PLUGGED INTO NON HI SPEED USB HUB THE GENERIC USB HUB WILL FUNCTION AT REDUCED SPEED (THERE ARE NO HI-SPEED USB HOST CONTROLLERS INSTALLED ON THIS PC) מה אני צריך לעשות שזה יעבוד בUSB2 ? תודה
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הרבה זמן לא יצא לי לבקר ...כיף לראות שהפורום עדיין שוקק כאן. אני מעוניין להחליף את הויסטה 64 ביט אצלי במחשב,לא מעט קריסות המון "שיהוקים" לא מובנים וחשבתי לעבור ל WIN7 . אני מחכה שתצא באופן רישמי שאוכל לרכוש ומתלבט אם ללכת על גירסאת ה 64 ביט או ה 32 . השימושים שלי הם רבים- מגרפיקה ,וידאו ,משחקים אינטרנט וסרטים בפורמט HD. הדיסקים אצלי בRAID 0 . אודה לעיצתכם לפני רכישה
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום! פירמטתי לפני כמה ימים התקנתי ווינדוס וזה באתי לשים פיירווול הוא לא נותן לי הוא אומר לי את הדבר הבא אחרי שאני מסמן את ה FIREWALL באפשרויות של האינטרנט .. : Cannot enable shared access Error 1060: The Specified service does not exist as in installed service. מה זה אומר ? שאין לי את הקובץ של הפיירוול או משהו ?C: אגב אין לי אנטי וירוס אני צריך לפחות פייר וול .. תודה
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אהלן, נתקעתי בסיטואציה שהווינדוס שלי ננעל ללא הפעלת מוצר וברצוני לטפל בכך. אך אני לא יכול להיכנס ללוינדוס בשום מצב (Normal, safe Mod). האם למישהו יש פיתרון ללא פירמוט? משה
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
ישבתי עכשיו ונזכרתי בדבר די חשוב. אז ב-2007 כשהויסטה רק יצאה וכולם היו יורדים עליה, במיקרוסופט אמרו שמי שיקנה גרסה הכי מלאה ULTIMATE יהנה מתוספות, שדרוגים ותוכן מיוחד שלא יהיה בגרסאות אחרות. עבר שנתיים וחצי, המערכת הפעלה חדשה צריכה לצאת עוד בערך חצי שנה. אז איפה כל התוכן המויחד הזה? מה שני שומרי מסך וDREAMSCENE עלוב? נו טוב גם פוקר וטינקר.... ועל זה הצרכן צריך לשלם את ההפרש שבין הגרסאות?? מה אתם חושבים על העניין הזה?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-