Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... לאחרונה התקנתי על המחשב שלי windows xp חדש באנגלית בנוסף לwindows xp הישן שהיה לי על המחשב בעברית... שניהם מותקנים על שתי מחיצות שונות בכונן... השאלה שלי היא כזאת - איך אני מוחק את הווינדוס הישן? ניסיתי לפרמט את המחיצה עליה הוא מותקן אבל זה לא נותן לי בטענה שזו מחיצת מערכת או משהו... הצעות? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בעבר התקנתי את התוכנה במחשב ומחקתי אותה וכיום כאשר אני רוצה להתקין אותה שוב היא רושמת לי בעת ההתקנה שיש גירסה של התוכנה בWINDWOS אשר לא הספיקה להמחק כראוי ויש לעשות איתחול למחשב כדי להשלים את המחיקה. עשיתי איתחול מאה פעמים וזה לא עוזר התוכנה לא רשומה לא בREGEDIT ולא בהתקן והסר שאלתי את אותה שאלה בפורום של "תוכנה " והם לא מצאו פתרון בשבילי אז אני שואל כן אולי לכם יש תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לפי התמונה הבאה בתוכנה EVEREST האם המחשב שלי תומך ב64 ביט?
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם לא ידעתי אם לרשום את ההודעה הזאות בפורום של תמיכה טכנית אז כתבתי את זה פו כי זה קשור ל-windows חברה בעיה מוזרה שלא קרתה לי אף פעם ברגע שאני רוצה לרוקן את הסל המיחזור שלי הוא מפעיל את ה-cdrom שלי למה מה קרה??? האם למשהו יש אותו בעיה כדי שאני יפתור אותה לעצמי בבקשה אנהההה עיזרו לי אני בוכהההההההה חחחחחחחחחח :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
ערב טוב יש לי מערכת חלונות 7 - התקנתי דימון טולס אתמול בערב ומאז התחילו הבעיות - אני לא יכול להכנס למערכת הפעלה - המחשב עבד זמן מה ולאחר מכן קרס עכשיו כל פעם שאני מנסה להעלות אותו הוא מציג לי הודעת שגיאה . יש פתרון לעניין - ניסיתי לעשות REPAIR אבל זה לא כל כך עובד העניין כותב גם שיש איזה בעיה כשלהי . תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כפתור מיותר ומעצבן במקלדת שלחיצה עליו גורמת לוינדוס להתחיל ב-shut down בלי שום אפשרות להתחרט. הבעיה היא שהכפתור הזה נלחץ בטעות יותר מדי פעמים וזה ממש מעצבן. האם יש דרך לבטל אותו בלי לגרום נזק למקלדת, כלומר דרך הגדרות של מערכת ההפעלה? עריכה: איך שסיימתי לכתוב את ההודעה נפתח לי חלון עם הודעות דומות אז בהודעה הבאה ראיתי איך מתקנים את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=196327.0 חבל שהחיפוש הידני באתר לא עובד טוב כמו האוטומאטי...
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום אני פונה עליכם המבינים בנושא, השאלה היא יש לחבר שלי מחשב p3 533mhz משהו כזה יכול להיות שאני טועה כי אני לא ממש מבין במחשבים, לחבר שלי יש מערכת הפעלה xp שעובדת מצויין בלי בעיות, הבעיה היא שהוא רוצה לכבות את המחשב לוחץ התחל > כיבוי המחשב הוינדוס נסגר ונשאר לו רק מסך שחור שרשום שהוא יכול לסגור את המחשב עם הכפתור , השאלה איך עושים שלא יצרך לכבות אותו ידנית אלה שהמחשב יסגור אותו ממתי שהוא עושה התחל > כיבוי ואז המחשב יסגר אוטמתי, נכנסתי אצלו לביוס במחשב אין שום דבר שעושה כיבוי בבקשה עזרו לי בתודה (וסורי על השיגאות כתיב) *יש לי עוד שאלה רצתי להתקין לו גם winxp בעברית יש לי תוכנה mui שעושה עברית אבל ה- winxp שלו שבאנגלית לא מקבל זאת !! למה ?? ואיך אפשר לעשות בעברית אצ…
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
בבקשה תקראו!!!!!!! חשוב!! http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;Q815411 אפילו מייקורוופט מודה והוציאה תיקון
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתקין מחשב חדש עם הרדיסק של ווסטרן דיגיטל (wd1200jd) בביוס הוא רושם שהוא לא מזוהה אבל בבוט סיקוונס ובזמן שהמחשב עולה הוא כן מזהה אותו אז נראה לי שהוא כן מזוהה כמו שצריך. בתחילת ההתקנה של אקספי ההתקנה רושמת את ההודעה הזאת "setup did not find hard disk drives on your computer" חיפשתי בפורומים ובאינטרנט בכלל על בעייה כזאת והבנתי שצריך בהתקנה של האקספי ללחוץ f6 ואז להכניס דיסקט עם הדרייברים של הsata, כיוון שלא קיבלתי דיסקט עם דרייברים נכנסתי לאתר של ווסטרן דיגיטל והורדתי דרייברים לדיסקט וניסיתי לעשות את מה שקראתי עליו באינטרנט אבל זה לא עבד זה עדיין נותן לי את אותה הודעה. בלוח אם הוא p4s800d-x לא יודע אם זה משנה משהו או לא, אני מקווה שלמישהו כאן יש רעיון איך מסדרים את זה …
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש אפשרות ב XP בעזרת תוכנה או אפילו חומרה לחבר שני משתמשים (עם שני מסכים,מקלדות ועכברים) למחשב אחד, כך שיכולו לעבוד בו זמנית ? אני יודע שהיה מוצר כזה ל WIN98 שנעלם מזמן, מישהו מכיר פתרון ב XP ?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום. פרמטתי והתקנתי מחדש Win7 Pro על מחשב נייד. יש לי דיסק חיצוני עם המון חומר, ויש כמה בעיות: 1. יש תיקייה מסויימת שהיה בה 700GB ופתאום אני רואה 100GB. חשבתי שאולי וירוס מסתיר קבצים, ופתחתי הכל עם Attrib ... זה עזר במקצת, ועכשיו אני רואה שהתיקיה מכילה 200GB. עדיין חסר הרבה. 2. בתיקיות שאני כן רואה, אין לי גישה אליהם, והמחשב שואל אותי אם אני רוצה לקחת בעלות. אני מאשר, והוא נותן לי להיכנס לתיקיה אבל אני לא מצליח להפעיל את הקבצים. (קבצי מוזיקה לדוגמא) ניסיתי לשנות את הבעלים על התיקיות הללו, אבל הגישה נדחית וזה לא עוזר. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
למורה שלי לגיטרה יש בעיה עם כרטיס קול ללפטופ והוא רוצה לשנות את הIRQ. עכשיו זה עומד אצלו על 11 ויש לו עוד כמה דברים שמשתמשים באותו IRQ ולכן זה מאיט לו את הביצועים בתוכנות. ועוד אשמח לקבל איזה שהוא הסבר קצר על מזה בכלל הIRQ תודה, your local vampire =
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. יש ברשותי על הנייד מע' הפעלה ויסטה הום פרמיום 32BIT בעברית שקיבלתי ביחד עם הנייד. לאחרונה התחילה בעיה די מציקה,כל עדכון שצץ במערכת עדכונים של ווינדוס הורד והותקן,ולמרות זאת לאחר מכן שוב מופיע אותו עדכון בתור אחד שצריך לעדכנו. זה קורה במיוחד עם העדכונים של הWINDOWS DEFENDER,לגבי השאר די פחות. האם יש איזשהוא פאץ' שמתקן זאת?או שצריך לחכות עד לSP1?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, ואני רוצה לפרמט אותו ולשים win 98. אני משתמש במקלדת USB (אני לא יכול להשיג מקלדת PS/2 בזמן הקרוב). כשאני מכניס את הדיסקט איתחול, המקלדת לא מגיבה. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין JAVA,זה כאילו מתחיל להוריד אבל שום דבר לא זז במשך שעתיים(XP PRO פרוץ) איך אני יכול להתקין את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה כמו ששאלתי לפני שבוע וחצי כיצד להגיע לadress בעזרת המקלדת ... אמרו לי f4 עכשיו יש יש לי עוד שאלה ברשותכם אפשר לתפוח תיקיה בעזרת?ליחצה על משהו מהמקלדת? ועוד קיצור שיעזור לי המון אני אוהב רכבים הגדלתי תמונה נמשל והתמונה גדולה . אז שאני בקישור של התמונה במקום ללחוץ ימני בעכבר ואז ''שמירה תמונה בשם '' יש לזה ? איזה קיצורים בעזרת המקשים .. תודה רבה לכולם
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להיכנס לצאט של אמאסאן-המתקדם...ובכניסה לצאטים המתקדמים צריך להוריד את התוכנה של ה i2i הבעיה שמשום מה בוינדוס ויסטה הוא לא נותן לזה להסתיים...זאת אומרת הוא מוריד את הקובץ אבל לא מצליח להעביר אותו מהתיקיה הזמנית למקום שבו הוא צריך להיות...הנה תמונה של השגיאה: http://img208.imageshack.us/my.php?image=32552727sb4.gif אשמח לפתרון איך בכל זאת להצליח להיכנס
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
יש לי שני ארד-דיסקים במחשב ואני רוצה להתקין בשניהם winxp למקרה שאם אחד יפול אז אני יוכל לעבוד עם השני השאלה שלי היא האם אני חייב להתקין בנפרד על כל אחד מהארד-דיסקים את ה winxp או שמספיק להתקין על אחד ויש דרך להעתיק לשני את ה win על מנת לדלג על תאליך ההתקנה הארוך ? והאם זה יהיה מומלץ ? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי ווינדוס 7 לפני כמה זמן, ומאז שהתחלתי להשתמש בו יש לי בעיה מסוימת שחוזרת על עצמה כל הזמן.. אני רוב הזמן לא מכבה את המחשב, והוא פשוט נשאר דלוק... וכשאני חוזר להשתמש בו לאחר מספר שעות, אני מגלה כל פעם שתהליך אחר בו נתקע, ושצריך לסגור אותו במנהל המשימות., ולהפעיל אותו מחדש זה יכול להיות כל תהליך: EXPLORER IEXPLORER וורד אקסל מדיה פלייר הכל ותמיד אני שם לב שהתהליך שאני סוגר אוכל כמות גדולה מאוד של זכרון לעומת השאר... 100 אלף לעומת 3000 כאילו יש למחשב דליפת זכרון לאורך זמן... עוד עובדה שאולי רלוונטית היא שרק התהליך הזה נתקע, אבל שאר התהליכים עובדים בסדר גמור יש למישהו רעיון מה אני יכול לעשות? תודה מראש על העזרה, ניר
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהלן, איזה מערכת הפעלה כדאי להתקין (בהנחה שבחרתי להתקין Windows Vista) את ה- X32 או X64 ? מה ההבדלים ביניהם? זה המחשב שלי: כמות מוצרים סה"כ 1 ANTEC NSK6500 -EC Black Super Mid Tower Case - 430W 762.85 ש"ח 1 LG DVD-RW GSA-H30N x18 DUAL LAYER - SATA (black) - bulk 224.78 ש"ח 1 WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 384.51 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail 1,748.21 ש"ח 1 ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX 579.29 ש"ח 2 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 597.77 ש"ח 1 AMD Athlon 64 (4600+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 702.66 ש"ח 1 תודה
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום! יש לי HD של 120 GB ורציתי לדעת איך הכי מומלץ לחלק אותו בשביל להתקין וינודס ויסטה? עד עכשיו היה לי XP וחילקתי 40\80 כשב- 40 היה מותקן XP וה-80 בשביל הורדות וכו'... רציתי לדעת איך מומלץ לחלק את לויסטה מכיוון שהבנתי שהיא דיי כבדה.. או אם בכלל כדאי לחלק את ה- HD.. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
התקנתי win 7 על כונן D,איך אני מוחק את win 7 מבלי לפרמט את כל כונן D ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח קובץ מסוים לחבר,ברגע שאני לוחץ לחיץ ימני על הקובץ ובוחר "שלח אל" עולות האפשרויות של צריבה או שליחה לתקליטון ואין את האפשרות נמען דואר,ניסיתי לצרף את הקובץ דרך אווטלוק ולא מצרף-יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום יש לי windows xp sp2 בעברית ואני משתמש עם office 2007 אני משתמש במסוף הפקס לשליחה וקבלה של פקסים כאשר אני רוצה לראות את הפקס שהתקבל או נשלח התוכנה פותחת לי אותו עם ה"מציג תמונות ופקסים " והוא מראה לי כמו תמונה רק את הסף הראשון של הפקס (כאשר נשלחו או התקבלו 2 או יותר דפים) אני יודע שב office 2003 היה כלי שנקרא משהו כמו "מציג הפקסים " או משהו כזה שהיה מציג את הכל האם אפשר להתקין אותו לבד או לשנות את ההגדרות של התוכנה שתפתח את הפקסים דרך משהו אחר שיציג לי את כל הדפים? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
איך מנטרלים את ה-Messenger ב-Windows 2000 Professional SP4? אני לא מתכוון לתוכנת המסרים המיידיים, אלא לתוכנה המיועדת להעברת מסרים ברשת מקומית ומשתמש בייתי לא צריך אותה. אני מבין שהתוכנה הזאת מהווה פרצת אבטחה שמאפשרת לחדור למחשב, ופרסומות שונות עושות בה שימוש להצגת פרסומות ש-Ad-Blockers לא חוסמים.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-