עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by zoharbe,

שלום. יש לי מחשב ללא חיבור אינטרנט,למטרה אחת ומטרה אחת בלבד. גיימינג. בלי יותר מדי בולשיט,בלי תוכנות צד שלישי,רק משחקים עליו. שאלה! האם WIN98 ייקח את המשחקים החדשים שבשוק?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by BeN-T,

אחרי שהחלטתי ללכת על ווינדוס xp יש לי כמה שאלות. יש לי 4 גיגה זכרון והבנתי שאני ינצל 3 -3.5 מהזכרון.והבנתי שיש איזה דרך או דרך עדכון או בביוס שזה יזהה את ה-4 גיגה.?! האם זה נכון?ואם יש קישור לזה אני יודה מאוד. או-האם יש דרך לעלות את ה-32 ביט ל-64 ביט ? וראיתי באינטרנט שהווינדוס xp 32 bit לא יתאים לי לכרטיס מסך -HD4870 האם זה נכון או סתם שטות? המפרט: Q6600 EP45DS3 HD4870 4 GB תודה לעוזרים והמשך יום טוב. בן.

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  3. Started by G-FoRcE,

מהזה ה SYSTEM RESOURCES? מהזה ה USER RESOURCES? מהזה ה GDI RESOURCES? איפה המחשב תוקע אותם? ולמה הם תמיד נגמרים לי אחרי יומיים אפילו אחרי שאני סוגר את כל התוכנות הפועלות ברקע? תודה מראש נ.ב יש לי WINDOWS 98

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by winil,

יש היום משחקים שעובדים עם DX10? ויש כבר XP 64BIT בעברית? או משהו שמשנה תשפה של הווינדוס עצמו לעברית(לא מקלדת אני מתכוון לSTART-התחל) 4 גיגה זיכרון לא יעבדו בXP? ראיתי ליד הויסטה כתוב X86 מה זה אומר בדיוק?

5. היי ידוע אם המחיר של ה XP הולך לרדת בקרוב? ואם כן ידוע בכמה פחות או יותר? ---------------------- פתאום ומשום מקום המחשב לא עולה ומפיעה הודעה שחסר קובץ HAL.DLL קראתי קצת חומר וניסיתי כל מיני תיקונים כפי שמופיע בכל מיני דפים אחרי חיפוש בגוגל, שום דבר לא עובד לצערי אני אצתרך להתקין הכל מחדש-אם מישהו מכיר פתרון עובד אשמח לשמוע, תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by itay-ab11,

היום קניתי מחשב חדש עם וינדוס ויסטה(ההתנסות הראשונה שלי עם הויסטה) -בהתחלה היה לי אייקונים על המסך של שעון,תמונות וכו' ובטעות העפתי את האייקון שהיה בשורת המשימות ומאז התוכנה הזאת שהפעילה את אותם גאדג'טים נעלמה,איך אני מחזיר את התוכנה הנ"ל? -אני רוצה לפתוח את החלונות של הקספלורר רק בחלון אחד,וזה פותח לי בכמה חלונות,איך אני עושה זאת? -משום מה אני לא מצליח להעביר את הmenu bar(קובץ,עריכה וכו')למעלה מעל השורה של האינטרנט,למישהו יש פיתרון? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  7. Started by 111111,

1. איך אפשר להעלים את האייקון של המחשב שלי מהשולחן עבודה שלא יראו אותו? 2. האם אפשר להוריד את החיצים האלה שיש על קיצורי דרך? 3. איך אני קובע שאייקון מסויים יהיה האייקון של כל התיקיות למשל? נ.ב אני מחפש כבר הרבה הרבה זמן גם בפורומים וגם באינטרנט אחרי אתרים מוצלחים של אייקונים (שאפשר לקבע ללא תוכנות, כאילו פשוט קבצי אייקון) בעיקר של מק אם תוכלו להביא לי אתר אודה לכם תודה

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by mc_elad,

שאלה1: אם אני יכול להתקין ווינדוס 7 על הווינדוס שיש לי(ויסטה הום פרימיום 64ביט)...הכוונה היא לא יהיה לי שתי ווינדוסים אלה שבמקום ויסטה יהיה ווינדוס 7 ושהקבצים שקיימים במחשב לא ימחקו או משהו...---האם זה אפשרי??? שאלה2: יצא לווינדוס 7 כבר עידכונים??....כי בדר"כ יש לווינדוס כשהוא רק יוצא ים שגיעות ותקלות ... :alcoholic:

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by pro,

היה ווינדוס ME ושהתקנתי WIN XP הכיבו של המחשב לא מתבצע אוטומטית האם יש פיתרון? ועוד שאלה האם אפשר להוריד את עמוד ה-LOGIN בהדלקת המחשב תודה! ;D

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by HardGore,

היי, יש לי כמה שאלות לגבי ווינדוס שהייתי רוצה לדעת עליהם תשובות.. אז ככה 1.מה ההבדל בין ה sp 1, sp2, sp3 ובלי שום sp ל xp? 2.מה ההבדל בין ה xp home / pro? 3.עשיתי פירמוט ואני בנתים שוב עם ה xp pro sp2 והמערכת הגנה מטרידה אם אני לא עושה הכל על on ..יש אפשר להסיר את מערכת ההכנה הזאת אם כן איך? 4.האם כדאי לחשוב על גרסה אחרת לוינדוס? סך הכל המחשב לשימוש אינטרנט קליל ופה ושם בתיקיות ואיזה תוכנה פשוטה..חשוב שיהיה יציבות ומהירות.. 5.במידה וארצה להתחיל לעבוד עם קיובייס (כרגע המחשב חלש לזה כי זה סמפרון..)..איזה וינדוס הכי עדיף לזה? .. מה אומרים? תודה מראש@!

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  11. Started by pure perfection,

מה קורה ?? עשיתי " נהיגת מבחן " על וינדוס 8 לפני שאני מתקין אותו , בכללי נראה טוב יש הרבה דברים חדשים , אבל !!!! איך לעזאזל אני סוגר את התוכנות ?? למשל כשאני בתוכנה של המפות או באינטרנט אקספלורר אין את ה X המוכר שסוגר את התוכנה . אם חוזרים לשולן העבודה דרך מקש הוינדוס במקדלת הוא פשוט ממזער את התוכנה בלי לסגור ... שאלה שניה : כשאני מפעיל שיר ביוטיוב או כל דבר אחר איך אני יכול לשמוע אותו ברקע כשאני עושה משהו אחר כמו בוינדוס 7 ?? ממזער וממשיך לעבוד ?? כי כשאני לוחץ על מקש הוינדוס הוא יוצא לי מהאקספלורר והשיר מפסיק להתנגן ... תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by LRa,

בוקר טוב, כמה בעיות קטנות אבל מציקות : 1. איך אפשר להוסיף בוורד גודל של גופן שיהיה ברשימה תמיד, למשל גודל 13? 2. באוטלוק איך אפשר להגדיר שכשכותבים מייל חדש הכתב תמיד יתחיל מימין לשמאל? 3. ועוד שאלה לגבי אוטלוק, כמוסיפים קובץ למייל, איך אפשר להגדיר, כברירת מחדל, שהקבצים שיופיעו כשמחפשים קובץ יהיו מסודרים לפי תאריך ולא לפי האב'? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  13. שלום לכולם אני מעוניין לעשות פירמוט למחשב שלי מהעדכון של ווינדוס 10 ל7 עכשיו אני לא ממש מבין בזה אז כמה שאלות. 1: האם יש פה בפורום מדריך שמסביר איך להתקין ולעשות פורמט של ווינדוס 7. 2: האם יש אפשרות לעשות את זה דרך דיסק און קיי ולא לצרוב דיסק? 3: איפה אפשר למצוא הורדה חוקית ומלאה של ווינדוס 7 X64 (אני עם מחשב נייד ואין לי דיסק מקורי הוא פשוט הגיע עם מערכת הפעלה וקוד מאחורה) מקווה שזה המקום לשאלות האלה פשוט לא מצאתי מקום שנראה שאפשר לשאול את זה.

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. היי חברים, לאחר שנה וחודשיים שהמחשב נמצא ברשותי ברצוני לפרמט אותו בעקבות תוכנות לא רצויות, קריסות משחקים ועוד בעיות... קניתי בזמנו window 8 pro מקורי כמובן ולשידרגתי ל-windows 8.1 (חשוב לציין שזה השדרוג החינמי שכל בעלי windows 8 יכלו לעשות, דרך החנות). רציתי לשאול כיצד לבצע פרמוט (סליחה על הבורות, מעולם לא ביצעתי פרמוט מחשב) ורציתי לשאול האם לאחר הפרמוט ה-windows יחזור ל-8 או שישאר 8.1 ובמידה שיחזור ל-8 האם יהיה ניתן לשדרג שוב בחינם ל-windows 8.1. אשמח לעזרה

15. Started by bennnn,

שלום אז ככה.... 1.אני לא מצליח להתקין תשפה העברית בלכתי ללוח הבקרה לשפות והכל אבל לא נותן לי משום מה....יש למישהו מושג? 2.אני מצליח לקבל ריענון צג של 85 הרץ אפילו על 800 על 600 ובאקס פי אני מקבל 100 (ה85 הרץ מכאיב לי את העיניים) יש למישהו מושג איך מסדרים? 3.אני לא מצליח לראות את הלוח בקרה של נוידיה כמו באקס פי התקנתי תדרייבר האחרון לויסטה אבל איך רואים את אותו לוח בקרה.? ויש עוד המון שאלות אלו לבינתיים.....תודה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  16. שלום חברי הפורום הכי מקצועי ברשת בישראל. יש לי מחשב נייד MSI WIND U100 - הינה הקישור לנייד. http://eu.msi.com/index.php?func=proddesc&prod_no=1474&maincat_no=135&cat2_no=582&cat3_no=1474 קניתי את המחשב עם XP HOME SP3. התקנתי כמה פעמים WINDOWS STARTER 7. וגם HOME PREMUM להום פרימיום כיוונתי לביצועים הכי טובים ע"י הורדת הוי להוריד אפקטים שמכבידים. בכל הוינדוסים אני משתמש בגוגל כרום. תיראו עם הXP הוינדוס יותר עובד קליל ומהיר אבל אני מרגיש שלוקח יותר זמן לאתרי אינטרנט להיטען לעומת זאת הוינדוס 7 עובד בסדר סתומרת שהמחשב מצליח להפעיל טוב את הוינדוס אבל עובד טיפה פחות מהיר וקליל מXP טיפה כבד, לעומת זאת אני מרגיש שהדפדפן טוען את האתרים מהר בהרבה מXP . אני משתמש …

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  17. Started by kira,

כמה שאלות למומחים במערכת הפעלה X32 דבר ראשון, בכל מקום אני קורא מערכתהפעלה של X32 תזהה עד 3 גיגה וכבר ממזמן ישנן מערכות X32 win2003 Datacenter Edition אשר תומכת עד 128 גיגה של זכרון אחרי חפירה הבנתי שזה בגלל ה PAE Physical Address Extension (אותו xhpur למה מערכות הפעלה כמו LINUX, BSD, osx וכו יכולות לעבוד עם יותר מ 4 גיגה זיכרון )ה תוכנית בודד יכולה להשתמש עד 2 גיגה מזיכרון ישנה אפשרות לשנות זאת ל 3 גיגה על ידי פעולות מסוימות (אם יהיה ביקוש אני יפרסם מדריך בעברית עם תמונות ) ועכשיו לסיכומו של נושא אם מערכת הפעלה שלי(x32) תזהה 4 גיגה של זכרון אוכל להגדיר לו PAE ל 4 גיגה ? בתקווה שכל האשכול קריא וקל להבנה אם ישנה בעייה אני ינסח שוב תודה ויום טוב נ.ב האם כמות זיכרו…

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  18. Started by gania23,

אז ככה ... הזמנתי כרטיס מסך 9800gt ואני מעוניין להוציא ממנו את המקימום בעזרת ויסטה והדירקט איקס שלה עכשיו המערכת שלי היא כזאת : מעבד e6300@2.1GHZ זיכרון 512*2 + 1GB עם מהירות 667 (לא דואל צ'אנל כפי ששמתם לב) לוח של גיגב בייט 945p-s3 ודיסק קשיח 160 גיגה עכשיו רציתי לדעת עם ויסטה של 32 ביט תרוץ לי חלק על המחשב ותריץ לי משחקים חדשים בלי בעיה זאת אומרת לא יודר גרוע מהאקס פי תודה מראש

19. שלום, אני קונה מחשב חדש בזכותכם. עכשיו אני לוקח את ה-HD מהמחשב הזה למחשב החדש אז יש לי כמה שאלות 1. כל המידע לא נמחק כמובן ? שאני מעביר ממחשב מחשב 2. במחשב החדש איך אני עושה שה-HD הזה שאני לוקח יהיה מחולק לכמה חלקים (אני רוצה שה-HD הזה יתחלק ל-3 חלקים) איך אני עושה את זה? ואז על אחד החלקים להתקין את הווינדוס כמובן.

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  20. Started by I T Z I King,

ברצוני לדעת מהו Kernel Memory? ממה משפיע על גודלו הכללי , ועל גודלו המנוצל? וכיצד ניתן להגדילו? שמתי לב שלעיתים המחשב שלי קופא לשתי שניות ואז חוזר לפעולה. כאשר הוספתי את האפשרות show Kernel time בגרף ב Windows Task Manager אז ראיתי שכאשר המערכת הפעלה קואפת לכמה שניות ה Kernel time מגיע ל 100%. אז מכאן הגעתי למסקנה שאולי קיים צורך להגדיל אותו או משהו כזה. אשמח לתשובות, תודה!

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  21. שלום לכולם נולדו לי כמה שאלות הקשורות לתכונות של READYBOOST ושל זיכרון וירטואלי READYBOOST: הבנתי מה זה, אבל למה אומרים שהשימוש בו מועיל למהירות של המחשב? אם אני מעתיק קובץ מדיסק קשיח לדיסק קשיח לוקח לי הרבה פחות זמן מאשר אני עושה זאת עם זיכרון USB. האים זה באמת שמיש וכדאי? זיכרון וירטואלי: האים כדאי לי בכלל להשתמש בו? כי זיכרון רגיל הרבה יותר מהיר מדיסק קשיח שבו נשמר הקובץ של זיכרון וירטואלי למה כשאני עושה READYBOOST הקובץ של זיכרון וירטואלי לא עובר לUSB, אלא נשמר ב-C? אשמח לתשובות תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by liav12,

אהלן חבר'ה, יש לי שאלות בנוגע לחבילת שירות 3 של XP. 1. האם כדאי להתקין אותה בכלל? (האמת שאשרתי לוינדוס להוריד עדכונים של זה רק בשביל GTV IV : ) 2. האם יש לי כמה נושאים שעלי להזהר בזמן התקנת חבילת השירות? (איטיות באינטרט, אבטחות מפגרות שונות וכו'. שלא צריך לאשר 3. האם ההתקנה תהרוס לי או תשנה לי הגדרות אבטחה / Windows Thems? ואת כל הרקע הכללי שאני משתמש בו? (סגנון ויסטה שעשיתי האם ישתנה?) וזהו לדעתי, אלא אם כן אתם חושבים שיש לי עוד כמה דברים חשובים לחשוב עליהם לפני שאני מתקין את SP3...? תודה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by moshiko69,

יש לי כמה שאלות על האפשרות שיש ב WIN לעשות system restore: 1. כשני מבצע system restore למלשל ליום קודם האם כל מה שהתקנתי (מסמכים/תוכנות/מידע) באותו יום ביצוע ה system restore זה נמחק (מקווה שהסברתי את עמצי טוב) 2. האם הדבר "בריא" למחשב או שעדיף להימנע?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  24. Started by LastForOne,

אני עומד לקנות מחשב חדש ועדיין לא הבנתי בדיוק מה נסגר, למרות שקראתי את כל הסטיקי. המחשב עומד להיות מעבד Q6600/E8500 , זיכרון 4/2G עדיין לא בטוח, כרטיס מסך בינוני, מחשב שיכול להחזיק ויסטה... עדיין לא הבנתי מה עדיף, XP או VISTA ? בהנחה שאני לא עומד להחליף מערכת הפעלה ב3 שנים הקרובות... ועדיף לי 32 או 64 ביט? אני לא משחק במשחקים כבדים וכאלה.. רוב התוכנות שאני משתמש בהם הם תוכנות ממוצעות.. מה שאני פוחד זה שיהיו בעיות תאימות ושדברים לא יעבדו במערכת שאני אבחר.. מה כדאי?

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  25. Started by Buffer,

היי אני חושב לקנות מחשב לסלון אם אני אמצא מערכת הפעלה ראויה. חשבתי על ויסטה מדיה סנטר, אבל יש לי כמה שאלות. האם זה תומך בצפיה בסרטי hd/bluray? האם זה באמת תומך בחיבור לכבלים דיגיטליים ללא צורך בממיר או שעדיין יש את הבעיה עם ההצפנה בארץ או משהו כזה? כמה זה באמת כבד? אני אצטרך מחשב סופרעל בישביל זה, או שמשהו בינוני יספיק? אשמח גם לשמוע חוויות שימוש מאנשים שניסו לשלב את זה בסלון שלהם תודה, אור.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.