עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי חברים אני מתקין כנראה השבוע ויסטה שוב והפעם אני רוצה לחלק את הכונן, עד עכשיו היה לי 500 שלם ועוד 120 שזה קשיח נוסף, האם 100 גיגה מחיצה יספיקו לכל הצרכים של ויסטה או שכדאי לתת עוד קצת, אני מתקין גם תוכנות על איפה שהויסטה. תודה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  2. מקווה שזה הפורום המתאים! לא מצאתי פורום מתאים יותר. אז עכשיו כשהולך להיות לי מחשב חדש עם דיסק של טרה ומערכת הפעלה חדשה, צריך להחליט כמה מקום להשאיר. מכל מה שראיתי ברשת, טוב להשאיר 100-200 ג'יגה למערכת הפעלה +- תוכנות. אלא מה? לא הצלחתי להבין מה כדאי לעשות אם אני רוצה לחלק לשלוש מחיצות (ואם בכלל זה כדאי?). חשבתי על החלוקה הבאה, אשמח לשמוע תגובות: 100 ג'יגה למערכת הפעלה windows 7 64bit 200-300 ג'יגה לתוכנות ומשחקים ‎~600-700 ג'יגה לקבצים שלי האם זו חלוקה יעילה?

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. עם אתם יכולים תציינו בבקשה איזו מערכת הפעלה יש לכם וכמה מקום היא תופסת לכם על הדיסק טוב אני יתחיל יש לי WIN 2K PRO Service Pack3 וזה תופס לי כ- 600 מגה על המחשב.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. מחשב שמותקנת עליו מערכת הפעלה XP , כמה מקום פנוי צריך שיהיה במינימום?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  5. לתפקוד תקין תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by redead,

אם וכאשר אני יתקין Vista Ultimate כמה מקום אני צריך בכונן עליו אני מתקין ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. היי,התקנתי WIN 7 64 BIT,כרגע מותקן ופעיל:NOD32 ,STEAM,יוטורנט,והדריבר של הכרטיס מסך והמחשב צורך 1.25 GB. יש לי 4GB זיכרון,הצריכה הזאת נורמלית?כל הזמן אמרו ש 7 יותר קלה מויסטה וכרגע אני לא רואה שום שינוי גם לא מבחינת צריכת זיכרון.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מנסיונכם עם Windows 7 על שלל גרסותיה (בטא, RC, המלאה שהודלפה) כמה נפח דיסק מערכת ההפעלה של ה32BIT תופסת? ממה שאני יודע בדרישות המע' מיקרוסופט דורשים 16GB, זה באמת הנפח? תודה.

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by yotam360,

ועד שאלה מתי אמור לצאת ויסטה??

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  10. Started by אלון פ,

כמה עולה windows xp וכמה vista? המחיר משתנה לפי חנות?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ma4351,

יש לי ויסטה אולטימייט 32ביט חוקי ורציתי לדעת איך וכמה זה עולה לעשות עדכון ל64ביט?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בדיוק 54 תיקוני אבטחה במשך עשרה החודשים האחרונים, והיד עוד נטויה....

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  13. שלום, קיבלתי רשיון עם מחשב נייד שקניתי , ואני מעוניין לדעת , כמה פעמים מותר לפרמט ולהתקין את הוינדוז לפני שהרשיון יינעל? או שאני יכול לפרמט ולהתקין עם אותו רשיון עד אינסוף? תודה

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by Guy King,

יש לי שני מחשבים חדשים שאני רוצה להתקין עליהם WIN7 (שאני מתכוון לקנות כמובן). האם אני צריך לקנות שני עותקים, או שניתן להתקין עותק אחד פעמיים?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  15. שלום המפרט בחתימהיש לי ג'יגה זיכרון ואני לא יודע כמה זיכרון ווירטואלי לשים... אמרו לי דבר ראשון לשים אותו בכונן שיש בו הכי הרבה מקום (כלומר GB) וזהו כונן C אצלי והגדרתי אותו על 2500 עד 2500 זה טוב? אם לא למה לשנות?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tomer_et,

סיפריית ה - WIN שלי (אני עובד עם WIN XP PRO SP1) "שוקלת" בסביבות 2 GB - וזה נראה לי דיי הרבה... מה צריך להיות הגודל של הספרייה הזאת? אם הגודל של הספרייה שלי גדול מידי - מה אני יכול לעשות כדי להוריד את הגודל שלו? אני רוצה לציין שספריית Temporary Internet Files שלי לא נמצאת בספריית WINDOWS ספריית ה - TEMP ב - WINDOWS ריקה, אבל יש לי בתחילת הספרייה של WINDOWS כמה ספריות (27) שהשם שלהם הוא בסגנון הזה: $NtUninstallKB282010$ מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by aerosmith,

מה הקבצים הבאים? יש לי אותם בכונן C... sqmnoopt18.sqm יש הרבה כאלה... gdiplus.dll - מה זה?.. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  18. Started by COSA,

1) אני מכבה את המחשב! מחקה עד שייש לי אפשרות ללחוץ על DEL זה נכנס לביוס(BIOS) אני בוחר באפשרות השנייה ואז ניראה לי זה האפשרות אזות First boot ואז אני משנה ל CDROM זה הכול?? ואז אני שמור ויוצא אני מכניס את הדיסק של WIN XP ואז אני מחקה שיהיה רשום הBOOT........ אני לוחץ לא משנה על איזה כפתור ואז זה מתחיל להתקין תגידו עם הכול נכון? 2) בפעם הראישונה התכנאי התקין את המחשב ובטח הוא התקין את הSATA והכול עם הדיסקט אז ---כאן אמרו לי שעם יש לי SATA אז צריך את הדיסקט של הSATA וללחוץ על F6........-- אז תמיד שאני מתקין את הWINDWOS תמיד צריך לעשים את הדיסקט של הSATA הוא שפעם אחת וזה הכול? 3) יש לי את הדיסק של הלוח אני רוצה להעתיק מה שייש בSATA לדיסקט שאני יוכל להתקין את הWINDWOS יש …

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  19. Started by matan13,

1. איך קורה שהמחשב כבוי זמן רב ולא מחובר לרשת והמערכת הפעלה(Win7) יודעת את השעה והתאריך ? 2. האם יש אפשרות לעשות חיפוש בתוך תוכן הקובץ ב-Win7 בתוך כונן רשת משותף(Server 2008 R2) ? 3. בהתקנת win7 ב-H.D חדש או מפורמט(unallocated) המערכת הפעלה יוצרת מחיצה בגודל כולל של 100MB מתוכם היא משתמשת בבערך ב-14 מגה. מה זה ה-system reserved הזה ? זה ה-MBR ? ואם תוכלו בבקשה על הדרך לחדד לי מה זה בדיוק ה-MBR בכדי שזה יהיה יותר ברור עבורי. תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by alice in chains,

התקנתי השבוע את XP PRO ויש לי כמה שאלות 1)איך אני יכול להעלים את הקטע שהוא מבקש ממני סיסמה כדי להכנס לWINDOW 2)יש לי בעיה עם הדריבר של2 TNT שWINDOWS כן מזהה אותו ותקין לבד אבל הוא אומר שיש בעיה עם הדריבר ניסיתי להוריד מאתר של NVIDIA אבל הוא עושה לי אותו בעיה.

21. שלום, לאחר התקנת הויסטה , צצות כל מיני הודעות מנהלתיות מציקות על כל חצי דבר שאני מפעיל, נכנסתי למרכז האבטחה ביטלתי את הפיצ'ר הזה , אבל צץ למטה הסמל X האדום , איך נפטר ממנו? מנטרל אותו? שאלה שנייה: אני עובד עם ממשק AERO , יש לי כרטיס מסך לא רע בכלל והוא רץ מעולה , אך משהו מוזר.... כשאני מפעיל את המחשב ( ורק כשאני מפעיל אותו) עם עליית שולחן העבודה , בא מסך שחור לשניה אחת.. עם קצת ,"שלג" , איך נפטרים מזה? תודה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  22. Started by dd7,

1. האם קיימת אופציה למצב שינה שברגע שמזיזים את העכבר או לוחצים על משו אז מראה את השמות משתמשים איפה שלוחצים ססימא ומתחברים..ז"א שרק אני יודע את הסיסמא אני יכול להכנס, עכשיו שיהיה אפשרות שבזמן שינה שאימיול יעבוד וכל מיני תוכנות אם כן איך? 2. אם אפשר את האופציה הנ"ל האם יש אפשרו לטיימר שבשעה מסויימת הוא יתנתק או יכנס למצב שינה? מקווה שניסחתי טוב את השאלה תקנו אותי אם אני טועה תודה

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  23. Started by KingYes,

שלום לכולם, מפני שהיצרן של הכרטיס העריכה שלי, כבר לא נותן תמיכה למערכות כמו 7, אז החלטתי לנסות להריץ XP על WMWARE. השאלות שלי הם: האם המחשב שלי צריך לפרמט HD בשביל זה? ואם כן, האם זה מוחק לי קבצים מסויימים? ואם לא, האם אפשר לגשת אליהם דרך המחשב הרגיל? או שזה פשוט נועל אותם? האם יש דרך אחרת חוץ מלפרמט אותם? ואם כבר פירמט והכל.. האם אחרי שאני מסיר את התוכנה הזו, כל המחיצות שלי חוזרות להיות כמו שהם?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by nucleo,

שלום לכולם, קראתי עכשיו את הת'ראד של סינדרום בנוגע לראם דיסק ונראה כאילו הדיעות קצת חלוקות. היו לי כמה שאלות אך כרגע אני לא זוכר את כולן(: 1. בנוגע לpage file. להבנתי ראמדיסק במצב הזה שימושי רק למערכות 32 ביט נכון? האם יש שיפור גם במערכות 64 ביט? האם במערכות עם מספיק זכרון לא עדיף פשוט לבטל את הזכרון הוירטואלי לחלוטין? 2. בנוגע לעבודה עם פוטושופ. אני מניח ששימוש בראמדיסק כ scratch disk ישפר ביצועים גם במערכות 64ביט. האם אני צודק? במדריך סינדרום רשם שהוא ממליץ להשאיר על fat32. למה? האם לא עדיף NTFS עבור המקרים (הנדירים) שאצטרך לאחסן שם קבצים הגדולים מ 4 גיגה? (אצל מי שיש לו ממש הרבה זכרון. זה לא המצ…

• 0 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.