Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום התקנתי ווינדוס ויסטה ואני לא מוצא אפשרות לבטל את השאילתה של האם להמשיך כאשר אני פותח תוכנה כלשהי או עושה פעולה לא רגילה... זה נורא מעצבן וזה מופיע ב50% מהדברים שאני מפעיל.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש איזה דרך להגדיר ברג'יסטרי שכל תוכנה או משחק וכו' שמתקינים על המחשב יותקן ישירות במחיצה קבועה,לא בכונן C כמו שזה כרגע כברירת מחדל????
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום רב אם וירוס יושב על קבצים של מערכת ההפעלה.. יש מנוס חוץ מלפרמט? תודה
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
win-xp-pro בשורת משימות יש את המגן עם האיקס האדום שמתריע על בעית אבטחה. הוא ממליץ להדליק את הWINDOWS FIREWALL . כשאני מנסה להפעיל מתקבלת הודעה : we're sorry. the sequrity center could not turn on windows firewall וממליץ להדליק אותו לבד דרך הלוח בקרה. מנסים>הודעת שגיאה: due to unidentified problem windows can not display firewall settings . אם למישהו יש מושג מה זה אומר ואיך לתקן את זה.....
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
האם PCANYWHERE V5.0 שהוא עובד במצב דוס יוכל לעבוד עם WIN2000 ???והאם ישנה תוכנה טובה ומהירה יותר ויעילה יותר של התחברות למחשב מרוחק ???אם כן מה היא?? והאם ישנה אפשרות לתוכנה שעובדת תחת דוס לעבוד תחת WIN2000???? תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי XP מקורי והכל פעל כמו שצריך עד עכשיו פתאום מופיע לי כל הזמן אייקון: שאומר לי שהעידכונים כבויים ואני מנסה להדליק אותם חזרה זה לא נותן לי זה עושה לי את ההודעה הבאה: וניסיתי להפעיל אותם גם דרך הלוח בקרה וזה עדיין לא עובד... ונראה לי שזה גם דיי מעט לי את המחשב ודופק אותו לאט לאט... תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
כשאני פותח את ה MSN, אחרי ה Login הוא עולה בסדר, ואז אני מקבל הודעה שחבר שלי שלח לי כשהייתי Offline ואז הוא נתקע... מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום... היום פירמטתי את המחשב והתקנתי windows server 2003 ומשום מה נראה לי ש 3D בwindows הזה לא פועל... למה??? האם יש אפשרות לאפשר לwindows להפעיל אפלקציות בתלת-מימד??? כמו משחקים וכדומה??? או שעדיף להחזיר את המחשב ל XP הישן והטוב? תודה מראש..!
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש 2 מחשבים 1 עם 98 2 עם XP המחשבים נמצאים במרחק מטר 1 מה2 ב1 אין כרטיס רשת ב2 יש כרטיס רשת איך אני יכול להעביר מידע בין 2 המחשבים להעביר דברים ממחשב 1 למחשב ה2 ?
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
לי יש את הום פרימיום ולחבר שלי יש את האולטימט והוא אצר לי שיש שם הפשרות לרקע שהוא כמו מצגת ( הוא כאילו זז ) אבל כשאני מסתכל בהבדלי גירסאות באתר של מיקרסופט לא ראיתי את ההבדל הזה משהוא יכול להבהיר לי קצת את הענין
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
Hi dear all, can anybody please tell me is there any games that are specially design for 64bit computers.An also how can we recognise what type of processor we have. whether it is 64bit or x86? Thank you. shankbuddy28@gmail.com
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
athlon 500 128MB SDRam אני מפעיל את ההתקנה מהדיסק windows XP זה מעתיק את הקבצים...עושה אתחול... ונתקע אחרי שהוא כותב את זה... looking for boot records on IDE 0...ok
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן פיזי אחד שמחולק ל 2 מחיצות ואני מעוניין להגדיל אחת מהן על חשבון השניה. האם ניתן לעשות את זה ב ב disk management בלי שמידע כלשהו ייפגע בשתי המחיצות, וללא פרמוט? ואם כן אז איך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם מותר לפתוח כמה פוסטים ביום אז תרחמו עלי קצת כי זה בעיה חמורה... הדלקתי את המחשב שלי והיה לי את הסימן של "התראת אבטחה" והוא אמר לי שהעידכונים שלי לא פועלים.... אז ניכנסתי ללוח בקרה>עידכונים אוטומטים>הפעלה>אישור. הפעלתי את המחשב מחדש וההודעה חזרה על עצמה!(שהעידכונים לא מופעלים...) מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי להתקין היום תוכנה מסויימת, וקפצה לי השגיאה: unable to execute file in the temporary directory חשבתי שזאת בעיה של הרשאות בתיקיית temp (קצת מוזר לי כי לא נגעתי בהם), אבל יש למערכת הרשאות מלאות לתיקיה היום גם ניסיתי לעדכן את המ"ע הפעלה שלי והעדכונים כשלו, אני חושד שזה גם קשור לבעיה הזאת אשמח לדעת מה יכול לגרום לבעיות הללו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מכבה או מאתחל (את הווינדוס אקספי על המחשב החדש ) המחשב פשוט נתקע על המסך יציאה מווינדוס (הכחול) עם הכיתוב saving changes למה זה קורה ? האם זה יכול להיות קשור גם לחומרה ?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר FORMAT והתקנת WINDOWS XP (SP2( חיבור לאינטרנט וכו...נתקלתי בבעיה שקובץ הSVCHOST פשוט "תוקע" את הCPU ל-99-98 אחוז וגורם לאיטיות בלתי נסבלת של המחשב. יש לציין שלפני הפורמט מצב זה לא היה. האם ניתן לפתור הבעיה? הרצתי ADAWARE ותוכנת MCAFEE IS2006 לא פתרה \מנעה הבעיה. תודה רבה מראש SPIDER1.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
כרגע בוינדוס לא מוכן להיות מותקן על הכונן לא משנה גודל הפרטישן. מדובר בלוח X58 UD7.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אהלן. מותק אצלי windows 7 ובנוסף מותקן xp mode במכונה הוירטואלית של מיקרוסופט שהורדתי מהאתר שלהם. אני מעוניין להעביר קבצים שיש בWIN7 לXP. איך אני עושה את זה? במכונה VM WARE יש פלאגאין לdrag n drop אין לי רישיון אליה לכן אני לא יכול להשתמש בה. הקבצים הם לצרכי עבודה ואני טקוע לחלוטין עד שאוכל להעביר אותם מה7 לXP הוירטואלי. אשמח לעזרתכם. תודה מראש כמובן.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פרסמתי בציוד הקפי אבל כנראה לא מתאים לשם יש לי מקלדת k200 Logitech ולמעלה יש לי מקשי favorites , החלטתי לשנות את הmail והcalc למקשי multimedia כי אין לי מקשים של "להעביר לשיר הבא" , "שיר קודם" . קצת חקרתי על הנושא והגעתי לפה : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\AppKey\מספר המקשהעניין הוא שלמדתי איך לשנות את התנהגות המקש ע"י ShellExecute לwmplayer.exe וגם לפתוח ישר את הג'ימייל, אבל אני לא מצליח בכל האינטרנט הזה למצוא מה הפקודה ל next track, מצאתי שהקוד הHEX שלו הוא E0 19 אבל אין לי מושג איך אני עושה את זה שם, ניסיתי גם בשיטה בינארית Scancode map אבל הוא בכלל לא קולט שום תו. בסופו של דבר , האם יש למישהו מושג איך לעשות את זה בלי שום תוכנות עז…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חב'רה אני צריך את עזרתכם חזרתי הרגע הביתה וראיתי שהמחשב כנראה נדלק מחדש כי ראיתי את הווינדוס עולה (יש לי XP PRO SP2) לאחר שהכל עלה פתאום מופיעה לי הודעת שגיאה על שולחן העבודה (מצורפת התמונה של ההודעת שגיאה).. בבקשה מה אני עושה איך אני מסדר את זה ומה זה אומר.. נ.ב: אם זה משנה הפעלתי את האימיול אחרי דיי הרבה זמן שהוא לא היה בשימוש אבל זה לא קרה ישר , מדובר על כ 3 שעות לפני שהמחשב אותחל מחדש כשחזרתי. הודעת השגיאה קישור לראות את ההודעת שגיאה http://www.img-il.com/file.php?file=mzzjtk4kyz3k.jpg תודה מראש על עזרתכם אסף
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל אל תשימו לב לסקין של Vista זה סתם סקין הווינדוס הוא XP כמו שאתם ודאי רואים הרקע של קיצורי הדרך בשולחן העבודה שחור הייתי מעוניין להחליף אותו לשקוף.. יש דבר כזה... עשיתי את זה כבר פעם אבל אז משהו בטעות הפך את זה.... את הפיתרון למאפייני תצוגה- שולחן עבודה- ואז איפה שרשום צבע ניסיתי יש שם את כל הצבעים מלבד שקוף... אם משהו יודע להחזיר את הצבע השקוף לרקעים שמאחורי קיצורי הדרך בשולחן העבודה אשמח אם יפרט לי איך.... בתודה מראש... מאיר מצורפת תמונה של שולחן העבודה... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי את רשימת המושגים הבאה ואני מחפש פירושים אליהם ואני לא מוצא אני מוצא בויקפדיה אבל יש דברים שאני לא מכיר וקשה לי לתרגם אותם אשמח אם מישהו יעזור לי Samba page file Inode cmd Driver native API Bootloader DLL Thread CLR Process .NET Framework Service WindowStation Registry Desktop %SYSTEMROOT% Handle lsass.exe Boot.ini system call UAC תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי דיסק מקורי של WINDOWX XP SP2 שרכשתי לפני כשנה,הוא מתחיל לקבל שריטות ואני מפחד עליו. יש לי שתי שאלות: האם מותר לי לגבות אותו לדיסק אחר? ואם אני מגבה ורוצה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין מחדש,לצרוב אותו רגיל עם הקבצים שגיביתי או שצריך להפוך אותו לISO ? תודה רבה לכולם ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אזז ככה אני צריך כמה אפשרויות של כל אחת מי הבקשות: אנטי וירוס- צריך כמה שיותר שמות של אנטי וירוס דריברים- לכרטיס מסך והלוח אם שלי המיפרט בצד תוכנות צריבה-כמה שיותר שמות שמתאימים תוכנות קיבוץ-כמה שיותר שמות וכל תוכנה טובה שתתאים לוינדוס 7 בשביל גיימר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-