עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by znz,

Z

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  2. Started by bd684174,

רציתי לדעת אם יש אפשרות כזאת להעביר את כל תוכן הכונן של הוינדוס (c:) לכונן אחר כולל ה-boot וכולל הכל אם כן באיזה תוכנה אני יכול להשתמש ואם לא אז אולי יש המלצות על שיטות? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  3. ואם יש אפשרות כזאת איך מבצעים אותה בדיוק? אודה לתגובות.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by yakir8,

שלום -רציתי לדעת אם ידועה כבר תאריך מדויק ליצאת ה-Vista לחנויות ומתי אתם חושבים היה אותו בישראל -האם תהיה ל-Vista גירסא בעיברית או שזה לא ידועה עדין אם כן מתי היא תצא -האם יש ל-Vista גירסא 64 ביט ואם היא תהיה יותר מוצלחת(מבינת תמיכה) מ-XP64 -ותהיה אפשרות לשדרג מXP ל Vista תודה מראש

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  5. Started by gilza,

שלום. לאחר פירמוט והתקנה מחדש של WINDOWS98 SE מדיסק מקורי מתקבלת הודעת שגיאה בשלב עליית ה WINDOWS : CAN NOT FIND A DEVICE FILE THAT MAY BE NEEDED TO RUN WINDOWS OR WINDOWS APPLICATIONS THE WINDOWS REGESTRY OR SYSTEM.INI REFFERS TO THIS DEVICE FILE BUT THE DEVICE FILE NO LONGER EXISTS IF YOU DELETED THIS FILE ON PURPOSE ,TRY UNINSTALLING THE ASSOCIATED APLICCATION USING ITS UNINSTALL OR SETUP PROGRAM IF YOU STILL WANT TO USE THE APPLICATION ASSOCIATED WITH THIS DEVICE FILE , TRY REINSTALL THAT APPLICATION REPLACE THE MISSING FILE VNETBIOS.VXD ההודעה הופיעה מיד לאחר ההתקנה של ה WINDOWS במחשב לא נעשה שימוש אחרי ההתקנה. כשאני מקיש ENTER המחשב עולה רגיל ולא נראה לי שיש בעיה. ש…

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  6. Started by kipi25,

שלום, יש לי לאחרונה בעיה של windows שנתקע ללא סיבה (נראית לעין) או עושה ריסטרט לבד. האם יש דרך לדעת למה הוא נתקע או מאתחל עצמו? אולי קיים איזה קובץ לוג ששומר את כל הדיווחים על תקלות במערכת ההפעלה? כשהמחשב נתקע (לעיתים קרובות אחרי כמה שעות עבודה, כאשר הוא במנוחה ואף אחד לא עובד עליו) יש צורך לעשות לו ריסטרט ידני. האם גם אז יש דרך לדעת למה הוא נתקע? תודה למי שיפתור לי את השאלות .....

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  7. Started by avner_ad,

יש לי בעיה ב-netmeeting ב-xp . ברגע שאני מפעיל אותו המסך הופך לשחור לכמה שניות ואז חוזר למצבו הקודם (לעיתים קרובות הוא נתקע). כמו כן אני לא מקבל שיחות בנטמיטינג אלא יכול רק לחייג... אם אוכל לקבל הדרכה או פתרון לבעיה אשמח...

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  8. Started by tordek,

פירמטתי את המחשב לאחרונה, כאשר סיימתי להתקין את הווינדוס אני מעלה אותו והוא פשוט אינו מוצא את הכרטיס רשת כרטיס מסך והכרטיס טלוויזיה למישהו איזשהו מושג מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by danieln9,

היה לי XP PRO ועלה איזה ווירוס שלא העלה את הWINDOWS EXPLOER ופשוט לא עשה כלום אז ניסיתי לעשות REPAIR ואחרי זה בהתקנה ב34 דקות ניתקע 3 פעמיים אז עשיתי NEW INSTALATION והכל עבד עכשיו הווידוס שמותקן שנית עובד אבל איך אני מוקח את היישן שאין לי בו שימוש כי אחרי BOOT הוא שואל אותי ואני לא רוצה שישאל האם מחיקת התיקייה של WINDOWS תיפתור את הבעיה או שאני צריך לשנות איזה קובץ INI או משהו כזא שהוא בעצם הרשימה של המערכות הפעלה או שלימחוק איזה קובץ BOOT שמזוהה על מנת לעשות BOOT.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by stingeR-,

אנשים , כפי שאתם כבר יודעים המחשב שלי מלא בוירוסים ותולעים שבלתי ניתן להסיר אותם (אני ינסה לעשות פורמט לשלושת המחיצות ביחד..) היום אחרי התקנת SP1 של WINXP באתי למחשב וראיתי שתוכנת הEMULE לא עולה התוכנה ALL SEEING EYE למציאת סרברים גם לא עולה , שאאיכשהוא אני מצליח להעלות אותה(הסבר בהמשך) ואני מנסה להפעיל CS ביחד עם CHEATING DEATH אז CS לא עולה גם , רק בלי CD הוא כן עולה , זה בינתיים שלושת הבעיות היחידות שעליתי עליהם , המוזר בכל זה זה שמתי שאני מתקין מחדש את EMULE או את ALL SEEING EYE או את HL+CS אז הכל בסדר לאיזה חצי שעה עד שעה , ואחרי שעתיים שאני חוזר הביתה הבעיה חזרה פתאום... וזה בלי לעשות ריסטרט , הבעיה פשוט חוזרת מעצמה , חשוב לציין שאין לי אפשרות לעשות SYSTEM RESTORE ל…

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  11. Started by Mortar,

למה לא לתת לתמונות לדבר בעד עצמן ?

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  12. לפי התמונה הזאת.. איך אני יודע בכמה זיכרון אני משתמש כרגע?

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  13. Started by amirn,

היי יש לי WIN XP עם SP1 מותקן מחשב P4 עם בורד Gigabyte GA-8IPE1000 Pro שבא עם USB2 חיברתי DISK ON KEY שתומך בUSB2 למחשב והוא עבד בקצב של USB1 וקיבלתי הודעה: HI-SPEED USB DEVICE PLUGGED INTO NON HI SPEED USB HUB THE GENERIC USB HUB WILL FUNCTION AT REDUCED SPEED (THERE ARE NO HI-SPEED USB HOST CONTROLLERS INSTALLED ON THIS PC) מה אני צריך לעשות שזה יעבוד בUSB2 ? תודה

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  14. אי אפשר לשנות את האייקון שלו כמו שמשנים של תיקיות רגילות, אז איך אפשר ? (לא רק למחשב שלי, גם לאינטרנט אקספלורר סל מיחזור וכו'..) תודה.

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  15. הרכבתי היום מחשב חדש (לוח אפוקס 8RDA3+) יחד עם כונן SATA של WD 80GB, עכשיו הכל מחובר נכון והכונן מזוהה ע"י המחשב, אבל שאני מנסה להתקין עליו WINDOWS XP (הגירסא החדשה של הSERVICE PACK 2 - אם זה קשור), ההתקנה אומרת לי שהיא לא מזהה HD ויוצאת. פיספתי משהו בתהליך? באג ידוע? PLZ HELP!

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  16. Started by zoyaniv,

שאני פותח חלון באקספלורר הוא פותח לי רק את הפס הכחול הדק של החלק העליון ורק שאני לוחץ הגדל הוא מופיע כרגיל יש דרך לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  17. אני רוצה שהוא בכלל לא יהיה שם...לא שיהיה מוסתר...ואז יהיה חץ...שפשוט לא יהיה שם... איך אני עושה את זה??

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  18. Started by yoshaz,

מי שיודע איך מעבירים קבצים דרך דוס על מחשב שמותקנים עליו גם אקספי וגם ווינדוס 98

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  19. למישהו יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by BIGWOLF,

אני יודע 3 דרכים בהם WINDOWS מפעיל תוכנות בזמן שהמערכת עולה 1 - מקובץ WIN.INI 2-מתקיית הפעלה 3-מה רג'יסטרי כנרא יש עוד דרכים להפעיל תוכנות שאני לא מצאתי. יש למישהו מה להוסיף ??? תודה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  21. Started by gamer-8,

אתרי חומרה יש בשפע. אבל מה עם אתרי תוכנה? איזה נחשבים לגדולים ולמוכרים? יש בהם כבר ביקורת על הווינדוס?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by yoni_r,

קניתי מחשב חדש עם מעבד amd 64 ביט ואני שמעתי שיש מערכת הפעלה מיוחדת ל64 bit האם זה נכון? זאת מערכת הפעלה חדשה?, או רק שדרוג לxp הקיים? אם כן איך משיגים האם שווה להתקין? האם היא יותר טובה? האם יש בעיות תמיכה אודה לכם על מידע מסוג זה על המערכת הפעלה תודה

23. שלום , <אני עורך את המודעה כי אני לא בטוח שזה קשור ל RAID) תצורה המחשב: שלוש דיסקים ב RAID0 דיסק 1 נוסף עבור OS אני מנסה להתקין ויסטה, יצרתי כבר פרטישינים(בפטרישן D יש כבר XP). לאחר שלב ה UPDATING WINDOWS המחשב עושה RESTART מסודר אך כאשר ממשיך ל COMLETING INSTALATION הוא פשוט נתקע בערך בשלושת רבעי הדרך,ז"א הכל נראה עובד אבל התהליך לא מתקדם. <עריכה מחדש> אחרי בערך שעה וחצי הוא זרק הודעה "המערכת לא יכלה להשלים את ההתקנה עבור כמה רכיבים,אנא התחל את המערכת והתקן מחדש"ץ ניסיתי כפי שהוצע להוסיף את הדרייברים של ה RAID 0 (המערכת לא ביקשה אני הוספתי בתחילת ההתקנה ע"י כפתור "DRIVER") אך ללא הועיל- אותה בעיה. אין שום בעיה בחומרה לדעתי,כי התקנה ה XP (שכללה את הדרייברים של הR…

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by yaron266,

המחשב שלי פועל על התקן usb 1.0... רציתי לדעת אם אפשר לשדרג את ההתקן לusb 2.0 ע"י תוכנה או דרייבר??

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  25. Started by segevgabay,

איך אני מקטין את האיקונים בשולחן העבודה בVISTA?? הם ענקיים!! חח איך אני יכול להקטין אותם לגודל נורמלית?

• 4 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.