עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, לא ממזמן קראתי קצת על ה gigabye iram וכיצד אפשר בעזרתו ,כפי שהראו באתר של andatech , את חלונות ב8 שניות.... פתרון זה להמהרה,לפי הבנתי, הוא לרוב לא משתלם, אך בדיון הוזכר שבויסטה ניתן להשתמש באופן דומה בכונני פלאש... אני לא בטוח אם התכוונו שם שזכרון הפלאש ישמש להחזקת כל מערכת ההפעלה או להחזקת הזכרון הפיזי(swap file אם אני לא טועה). בכל מקרה לפי חיפוש שלי בזאפ מראה שמחיר כונני הפלאש הניידים(שאליהם לפי דעתי התכוונו) ירדו פלאים כך ש1GB זכרון פלאש מתחיל מ 80 שח ו4 מ210. לכן אני מתעניין בנושא ושואל אם מישהו יודע איך ניתן להשתמש,אם בכלל, בזכרונות פלאש לשיפור ביצועי המערכת. כמו כן,לפי הבנתי, לא כל זכרון פלאש יתאים למשימה של שליפת נתונים מהירה ממנו, ולכן אם רוצים לעשות …

2. Started by tzahi16,

שלום לכולם... האם מישהו מכיר דרך לשים VPN CLIENT של מיקרוסופט ב DOK ושלא יהיה לי צורך להתקין/להגדיר בכל מחשב שבו יהיה?

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by RX7,

משום מה הוא לא נותן לי להוריד דברים משם פעם היה לי איזה משהו שמאפשר לי יש למישהו?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by overload,

זה מה שקורה כל פעם שאני פותח חלון של אקספלורר (גם לא אינטרנט). רק אחרי שהתקנתי את הSP2 זה התחיל. מישהו יודע מה זה?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  5. יש לי תוכנה שעובדת רק בדוס אני יכול להפעיל אותה בXP

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by TaMiRn2,

רציתי לדעת מה הדרישות מערכת של vista אני בכלל מופתע שלא עשיתם את זה בדביק או משהו...

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  7. יש לי מערכת הפעלה WIN98 ואיך שהיא באה לעלות אז היא ישר יוצאת לדוס למחיצה C במקום להעלות את המערכת!!!! יש בעיה בקיבצי איתחול מה אני עושה שהמערכת ל תיצא לי לדוס אלא תמשיך לטעון את כל קיבצי WINDOWS

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  8. Started by Wizard Of Oz,

יש לי בעיה באקספלורר. יש קישורים שאני לא יכול לפתוח גם כשאני מבטל את ה-internet security הוא לא פותח אותם. מה אני עושה??????? אני משתגע...

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  9. Started by שמנואל,

אהלן. צירפתי פה תמונה - אין לי בכלל אפשרות לטפל בגופן כשאני כותב הודעה ובכלל אין לי את סרגל הכלים שתמיד יש. איך אפשר להחזיר ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

10. יש לי בעיה ענקית עם האקספלורר שלי. כל פעם שהמחשב מופעל אני מגיע למצב שהווינדוס (WinXp Pro Sp2) נטען לי ומראה לי רק את הרקע של שולחן עבודה וזהו שום דבר אחר לא רואה ניסיתי לעשות לו שחזור מערכת מלפני חודש - לא פעל ניסיתי דרך -LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION - לא פעל התקנתי כמה תוכנות שמתקנות REG ועוד - לא פעל אני יכול להיכנס כמעט לכל מקום שאני רוצה (המנהל ישומים עובד לי- אז אני יכול להריץ תוכנות) אבל עדיין לא מצליח לראות את הסמלים ושורת ההתחל על שולחן עבודה. תודה לכל העוזרים...

• 14 תגובות
    • 803 צפיות
  11. שלום לכולם קיבלתי תמחשב החדש ,רק שיש בעיה אחת קודם כל מפרט של המחשב amd dual core asus m2ne g-skill memory geforce 8800gts 640m lcd 19 LG 1953tr הבעיה היא שאחרי שהתקנתי תמערכת הפעלה windows xp pro בעברית הרזולוציה של המסך השתנתה ל 640 על 480 והאיכות צבע ירדה לרמה הכי נמוכה ושאני מנסה לשנות זה שואל לאישור אבל לא משנה תאיכות ? למה ? שאני מפעיל תמחשב מחדש מכל סיבה שהיא עדיין נשאר מלא אותיות מוזרות בכל מיני צבעים מוזרים עוד לפני שהמערכת הפעל עולה יענו על המסך השחור וזה פשוט דיכאון מקווה לעזרה ותודה מראש אסף

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  12. שלום לכולם, היום קניתי ד.קשיח 3.5" 500GB של LACIE, ואני רוצה לדעת אם ניתן לעשות READYBOOST בויסטה עם זה... תודה!

13. Started by A1eX,

לאחרונה התקנתי כמה תוכנות חדשות, פתאום אחרי יומיים עבודה האייקונים אינם מוצגים, כלומר הקיצור קיים אך עם האייקון הלבן של ברירת המחדל ולא של האפלקיציה עצמה.... כיצד ניתן לסדר את העיניין הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  14. עיינתי בדיונים לגבי הקובץ הזה אך לא מצאתי פיתרון לשאלתי. SMARTDRV - כאשר אני מתקין את ווינדוס XP, הקובץ הזה נמצא בדיסקט איתחול של 98 וגם בCD של אקס פי. אבל האם הוא לא מופעל אוטומטית יחד עם האיתחול? כל פעם שאני מתקין XP לא משנה עם זה דרך דיסקט איתחול של 98 או CD של XP אני חייב להפעיל את הקובץ הזה ידנית כדי שההתקנה תהיה יותר מהירה? כי אם האיתחול לא מפעיל אותו אוטומטית זה נראה לי מוזר

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by ma4351,

אני קונה ויסטה אולטימייט 64ביט בעברית ורציתי לדעת האם יש אפשרות כזו שהיא באה עם sp1 או שאני צריך להוריד את הsp1 אחרי ההתקנה ממיקרוסופט אפדייט ואם היא באה עם הsp1 אז איך אני יודע אם מה שאני קונה בא עם הsp1 ?

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  16. Started by Nahum2,

יש לי סידיקי מקורי של וינדוס אבל דיסק צרוב (סיפור עצוב) האם הוינדוס ייעבוד כמו מקורי? אני מתכוון עם עדכונים והכל

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by avners33,

שלום, יש לי פלש דיסק 1G של חברת קינגסטון שעובד מצוין על XP. חיברתי אותו למחשב עם windows 98. המחשב זיהה חומרה חדשה ובטעות גורלית אישרתי שיתקין driver ל משהו ATPI. ומאז: כשאני מכניס את הדיסק - מסך כחול. איך שהוא הצלחתי להסיר את ההתקן, אך המחשב מתעקש שאספק לו התקן ATPI. מה עושים? אשמח לקבל עצות מכל אחד תודה.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  18. רציתי לעשות upgrate למערכת ההפעלה שלי,ולהתקין עותק חדש יותר אך בתחילת ההתקנה,הוא מראה לי שגיאה זאת: http://img139.imageshack.us/img139/4779/untitled1sj7.jpg (סליחה על הרזולוציה הגדולה) אף פעם זה לא קרה לי אולי אם אני אעשה boot from cd ואפעיל דרך ככה זה יתסדר?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  19. משום מה כשאני עושה ALT+SHIFT במסמך טקסט זה עובד לי מצויין אבל באינטרנט זה משום מה לא מחליף לי ואני צריך לעשות ידני מלמטה לבחור את השפה.. למה זה קורה? תודה.

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  20. באתרים כמו walla אני מנסה לכתוב עברית כמו למשל בחיפוש,מה שיוצא לי זה חלק סימנים וחלק אותיות שלא בחרתי בהם אבל זה קורה רק עם עברית בכתיבה בתוך האתר ורק בexplorer . netscape עובד בסדר גמור.

21. יש לי מחשב נייד של דל ולפני כחודש החליפו לי לוח אם(כולל כרטיס מסך) ובדירוג ויסטה לאחר שקיבלתי את המחשב לא קיבלתי שום הודעה על חומרה חדשה או הודעה על עדכון דירוג המערכת כתוצאה משינוי אך אחרי כשבוע-שבועיים עדכנתי את הכרטיס מסך ועוד כמה דרייברים(אני לא יודע אם זה כתוצאה מזה) ולאחר יום-יומיים רציתי לבדוק את דירוג המערכת וגיליתי שהוא צבוע בצבע שונה וצריך לעדכן בעקבות שינוי במערכת.האם המערכת הייתה מזהה מיד אם היה שינוי במערכת,אין לי מושג מדוע זה הופיע,חשוב לציין שהדירוג לא השתנה לאחר העדכון.תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by BlackBird71,

יש לי WIN XP 32 BIT הבעיה היא שהייתה הפסקת חשמל המחשב כבה הדלקתי אותו והוא מראה לי את ההודעה הזאתי: http://img53.imageshack.us/my.php?image=83367901cp0.png

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by NOVA,

אתם מכירים את כל האפלטי ג'אווה שקופצים לכם כתנאי להורדה/הפעלה? אז נאמר ואני מוריד אחד כזה, איך אני מסיר אותו אחרי זה? מנקה היסטורי, מוחק Cookies? אולי זה נמצא ב"הסר/התקן"? תודה.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  24. Started by JVT,

ממצב???? אני מקווה בסדר.. שמעו אני חייב שתסבירו לי *-קצר ולעניין-* איך אני מתקין את VISTA על מחשב Intel P4, 3GHz, 1GB, ASUS P5RD1-V, GeForce 6200 Turbo אם אפשר בכלל... מרגע סיום ההורדה ועד להפעלת שולחן העבודה. תגידו לי איזה VISTA הכי כדאית עבור המחשב שלי (Ultimate, Basic, Business וכו'), כי אני לא רוצה להסתבך עם איטיות וכל מיני בעיות במהירות. --- למנהלים --- אם יש דיון מדריך על התקנת ה-VISTA ואתם יכולים להפנות אותי אליו, אפשר למחוק/לנעול את הדיון.

• 6 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים