Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
plz help ani lo yodea lama ze lo mishtane pitom.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום , קיבלתי הודעה על Low virtual memory . קיבלתי את ההודעה בזמן ששיחקתי משחק רשת ופתחתי בו 3 חלונות , זה אומר ששיחקתי ב3 שחקנים באותו זמן בחלונות שונים . ההודעה שקיבלתי : Windows - Virtual memory minimum too low your system is low on virtual memory . windows is increasing the size ... את ההמשך לא ראיתי כי החלון נסגר . 1. מה זה אומר ? 2. מה אני צריך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר של HP שנקרא Jornada 690: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=en&cc=us&dest_page=product&dlc=en&product=57664 כרגע הממשק שלו הוא בצרפתית. אינני מצליח להבין איך להחליף לאנגלית. (אני מתכוון כמובן לממשק, לא ליכולת שלו לקרוא שפות אחרות. ההתחל וכל התפריטים בצרפתית). האם יש אפשרות לפרמט מכשיר כזה ולהתקין מערכת הפעלה חדשה? או שאולי יש דרך פשוטה יותר?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
-
יש לי ISO של XP על המחשב ו,DOK אני רוצה לעשות מהDOK BOOT ולא התקין את המערכת על המחשב , איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אהלן, שאני מקבל אימייל, אז לא כתוב את הכתובת של השולח, אלא שם מסויים כמו "Lamir Systems" (סתם דוגמא) אז רציתי לדעת איך לעשות כזה שם לאימייל שלי - שאני אשלח לאנשים אימייל הם ייראו את השם שלי, ולא את כתובת האימייל שלי .. ? תודה רבה על כל עזרה, תום.
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אהלן , אומנם 64 BIT נכנס די חזק , אבל עדיין אין את כל הDRIVERS ב 64 ביט .. יש לכם איזשהו מושג איך לפתור את הבעיה (ולהתקין WIN32 BIT ) לא נקרא לפתור.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי Vista Ultimate 32Bit בעזרת העדכונים האופציונליים הורדתי משחק של הווינדוס פוקר Texas Hold-Em חבר שלי גם רוצה אבל לא מופיע לו העדכון כנראה שזה בגלל שלו יש Home Premium יש דרך שהוא יוריד את המשחק? ויש דרך שאני אוכל לשלוח לו את המשחק מהמחשב שלי ?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום התקנתי 64 VISTA ורציתי להתקין XP בכונן אחר , ה-VISTA לא מאפשרת הפעלת XP רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות DUAL BOOT דרך וויסטה . [קראתי את הנושאים שנפתחו ]
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם נעילת קבצים ב-winXP. יש כל מיני קבצים בספריית ההורדות שלי (קטעי וידאו, MP3, וסתם התקנות של ICQ וכאלה) שאני לא מצליח למחוק. כשאני מנסה למחוק אותם אני מקבל הודעה: cannot delete aaa.avi : it is being used by another person or program הורדתי את כל הפרוססים האפשריים ואני עדיין לא מצליח למחוק את הקבצים. גם ניתקתי את המחשב מהרשת המקומית ומהאינטרנט, וזה עדיין לא עזר. מה יכול לגרום לזה? ואיך אני יכול לאתחל עם DOS שמכיר במחיצות NTFS בדיסק? ניסיתי עם הדיסק של 98 אבל הוא לא מזהה NTFS.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
או לפחות בזמן שמערכת ההפעלה נותנת לי לבחור אפשרויות לפני עליית "החלונות".... safe mode כי זה פשוט לא מגיב אני לא יכול להיכנס לשום דבר ככה...
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לא מזמן מחשב חדש. לאחר ההרכבה כדי לא להתקין את הווינדוס מחדש בצעתי repair והכל היה בסדר. יכולתי לגלוש באינטרנט בלי שום בעיות והכל עבד כרגיל. מכיון שהוינדוס שהיה לי היה בלי שום service pack החלטתי להתקין sp2. לאחר ההתקנה לא נתקלתי בשום בעיה והכל התנהל כרגיל. ואז בצעתי כמה דברים: 1. התקנתי את המסנג'ר 7.0. בסוף ההתקנה הוא משום התקין לי גם את ה - windows messenger, כך שבעצם היו לי שתי תוכנות מסנג'ר. המסנג'ר לא הצליח להתחבר אף פעם, לכן החלטתי להוריד את ה - windows messenger. המסנג'ר עדיין לא התחבר. 2. במקביל ה - zone alarm הודיע לי שיש עידכון גירסה. הורדתי את הגירסה והתקנתי אותה . לאחר שתי הפעולות הנ"ל משום מה החיבור שלי לאינטרנט התחרבש לחלוטין :pissed:!!!! …
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לפני כחודש התקנתי מערכת הפעלה של ווינדוס 8 pro מקורית. לפני מספר ימים התברר לי כי מספר האפליקציות שמופיעות לי בחנות של ווינדוס קטן בצורה משמעותית מזה שמופיע אצל משתמשים אחרים. לדוגמא, לא מופיעה לי אפילו לא אפליקציה אחת בקטגוריה 'חברתי'. אשמח לקבל עזרה בעניין. שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אהלן לאחר מחיקת עידכוני windows מסוימים שהפריעו לאחת התוכנות במחשב שלי לעבוד. המחשב הפסיק לזהות את ההרד דיסק הנייד שלי 500Giga מתוצרת western digital. כשאני בודק ב manage רואים את ההרד דיסק אבל המחשב לא מזהה את מערכת הקבצים ורושם 500giga unallocated . אני מאמין שיש בעיה והוא לא מסוגל לזהות מערכת קבצים של FAT32 לכן הוא לא מכיר את ההרד דיסק. במחשבים אחרים ההרד דיסק עובד מצויין. על המחשב הבעייתי כאשר מחברים הוא נדלק אבל לא מזוהה משום מה. האם תכלו לעזור? תודה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
יש לי XP והתקנתי אותו על המחשב עם 2 דיסקים קשיחים אחד MASTER שני SLAVE . בנוסף עם CD-ROM ו צורב . ב BOOT-UP מופיעים רשומים שני הדיסקים הקשיחים אחד כ PRIMRY MASTER והשני כ SLAVE PRIMARY . ב DEVICE MANAGER מופיעים שניהם גם אך ה WINDOWS לא מזהה ולא נותן שם לדיסק השני ! הכל עובד רגיל מלבד שיאן לי , כאילו , עוד דיסק מותקן . כלומר יש A- FLOPY , SYSTEM DISK - C , יש לי את D ( ה CDROM ) ואת ה E ( הצורב ) אך לא מופיע הדיסק הקשיח השני ! ( היה צריך להיות עם אות F ) איך פותרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שעובדת רק בדוס אני יכול להפעיל אותה בXP
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
פירמטתי לא מזמן את המחשב,העברתי לי כמה שירים לאחד הכוננים ושאני מנסה לפתוח אותם עם ה-WINAMP אז זה לא פותח אבל כשאני מעביר לשולחן עבודה אז הם נפתחים,אולי זה קשור אבל גם קבצי התקנה שנמצאים גם הם באחד הכוננים לא נפתחים. מה הבעיה? אחרי שהתקנתי את ה-WINDOWS XP PRO אז כשהוא עלה אז על כל כונן לחצתי קליק ימני ופירמוט-אולי לא עשיתי את זה טוב? זה היה בשיטיה NTFS או משהו כזה. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אז לפתע ללא התראה נחתה עלי צרה גדולה: בכניסה ל-XP PRO נעלם לי הקול וכמעט אף תוכנה לא עולה כולל האנטיוירוס של נורטון. יישומים שקשורים למערכת לא מתפקדים, למשל ב-DEVICE MANAGER לא מופיע אף התקן, לא ניתן לבצע שחזור מערכת, אין גישה לאינטרנט. ניסיתי להיכנס למצב בטוח וזה נתקע באמצע. בדקתי וירוסים באמצעות דיסק אחר ולא נמצא דבר, גם SPY SWEEPER לא מצא רוגלות כלשהן. מה שעשיתי לפני שהתקלה קרתה זה התקנה של WINDOWS INSTALLER גירסה 3 שחשבתי שאני זקוק לו לצורך התקנה של תוכנית כלשהי ואפשור של התהליך הזה ב-SERVICES שהיה ב-disabled משום מה. הבעיה שעכשיו איני יכול להיכנס ל-services או להסיר ב-add & remove. ניסיתי sfc /scannow ואכן קיבלתי הודעה שהשתנו קבצים וצריך לשחזר אבל מתבקש תקליטור …
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני יודע 3 דרכים בהם WINDOWS מפעיל תוכנות בזמן שהמערכת עולה 1 - מקובץ WIN.INI 2-מתקיית הפעלה 3-מה רג'יסטרי כנרא יש עוד דרכים להפעיל תוכנות שאני לא מצאתי. יש למישהו מה להוסיף ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזהו הפורום המתאים, ביום חמישי הקרוב אני מחליף לוח אם ל-Gigabyte GA-ep43-ds3l ומעבד ל-E8400 במקום ה-E4500 הנוכחי ורציתי לדעת האם אני צריך להתקין מחדש את חלונות או שאפשר להימנע מזה איכשהו. חלונות נמצאת אצלי במחיצה של 8 ג'יגה בהארד דיסק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אהלן אנשים! קראתי בכל מיני מדריכים שמומלץ להגדיר את שמירת הזיכרון הוירטואלי לא בהרד דיסק הראשי אצלי במחשב ההרד דיסק הראשי הוא SATA2 וההשני ATA רגיל , השאלה שלי היא אם אני אגדיר את הזיכרון הוירטואלי בהרד דיסק המשני שלי (שהוא הATA האיטי) לא ירדו לי הביצועים בגלל שזהו הרד דיסק איטי יותר מהSATA2... תודה מראש על התגובות...
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
שלום! רציתי לשאול 2 דרים: 1. האם ניתן להתקין באיזו שהיא דרך את גסרת הדרוג של XP HOME על חשב נקי? 2. אם השתמשתי בתוכנה לפני כמ השנים במחשב אחד ועכשיו אני מתקין אותה במחשב אחר היא עדיין חוקית נכון?
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שאני פותח חלון באקספלורר הוא פותח לי רק את הפס הכחול הדק של החלק העליון ורק שאני לוחץ הגדל הוא מופיע כרגיל יש דרך לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתקין XP על נייד שכונן הדיוידי שלו נהרס וב-BIOS אין אפשרות לאתחל מכונני USB כך שגם כונן דיוידי חיצוני הוא לא אופציה. איזו אפשרות יש לי להתקין? מה יכול להיות אמצעי האיתחול שלי?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-