Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שמחשב עולה וניכנס למישתמש מקבלים שולחן עבודה רק לחלוטין רק תמונה ואפשרות ל ALT CONTROL DEL יש למישהוא פיתרון ?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 בעיות שהתחילו אתמול: 1. אני לא יכול לגרור שום דבר, בשום תוכנה ובשום מקום (כולל שולחן העבודה ו-explorer) 2. כשאני לוחץ על קבצים שאמורים להיפתח עם תוכנות של ווינדוס (בינתיים ראיתי שזה קורה עם מדיה פלייר, צייר ו-picture and fax viewer) פשוט לא קורה כלום ושום דבר לא נפתח. אה, ואם עושים open with זה נפתח. יש למישהו מושג איך פותרים את זה וממה זה נגרם? תודה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם בכללי מה אתם יותר נהנים מויסטה או XP וגם האם יש בויסטה הרבה באגים?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
1. השפה של המקלדת משתנה לאנגלית ולא ניתן לשנות אותה... זה הפעם השנייה שזה קורה לי ובפעם הראשונה כיביתי את המחשב וזה נפתר בפעם השנייה זה נעלם וחזר אחרי כמה דקות.. אבל מה שמוזר בICQ ניתן לכתוב בעיברית (ככה אני רושם עכשיו העתק הדבק). 2.מופיע לי הודעה ואז כל דפי האינטרנט נסגרים. ההודעה היא: http://i11.tinypic.com/2r2szdw.jpg 3. יש לי עוד בעיות שאני חושב שהם חומרה אבל בפורום תמיכה טכנית חושבים שזה בעיה עם הווינדוס. האם תוכלו לעיין באשכול ולהביע את דעתם בנושא. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=211471.0 תודה מראש ****עריכה.. גיליתי שהבעיה עם העברית היא רק באקספלורר
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אחרי ההתקנה יש לי שתי תיקיות program files אחת היא x86 ושום מה בברירת מחדל הוא מפעיל אפליקציות של 32BIT במקום 64BIT . חיפשתי ולא מצאתי איפה ניתן להגדיר למחשב לעבוד ב64BIT תמיד!! ותאמת לא מצאתי עדיין את כול התוכנות 64BIT שאני מחפש , נחפש מחר . בכול אופן דבר אחד בעייתי לי בנתיים הרזולציה 1152*864 לא עובדת כם אחרי התקנת הדרייברים מנבידה. מעבר לזה כול באנצ' מארק שתרצו , רק תבקשו אשמח להעלות תוצאות . (כרגע יש לי על ה PC את ה VISTA HOME PRIMUME 64BIT ואת ה XP 32BIT ).
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי ויסטה, והכל עבר חלק , אבל הדרייבר של הכרטיס קול לא מותאם לויסטה, אני לא יכול לשמוע כלום, ויש לי בסרגל של שורת ה"התחל" למטה סמל של רמקול עם X וכתוב " No Audio Output Device is installed." אין לי מושג מה לעושת, אני ממש לא יכול להיות במחשב בלי הסאונד. אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
די פשוט ולעניין - חיברתי הרדיסק למחשב עם חלונות ויסטה וב"מחשב" (מה שמחליף את "מחשב שלי" בשאר החלונות) לא מופיע ההרדיסק החדש. במנהל ההתקנים ההרדיסק המקורי והחדש מופיעים ואין שום בעיה. עשיתי "בצע סריקה לגילוי שינויי חומרה" וזה לא עזר. ניסיתי גם לשים את הג'אמפר בכל המקומות וגם להוציא אותו והתוצאה זהה בכל האפשרויות חוץ מבאמצע שאז הוינדוס לא עולה בכלל. זהו, זה הכל, אומנם עניין של חיים או מוות אבל זהו. אגב - ניסיתי את זה עם שני הרדיסקים שונים עם אותה התוצאה.
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר שבועות שאלתי פה אם אני יכול להשתמש בהתקנה של win7 שהגיעה עם לפטופ של "דל" על המחשב השולחני שלי (לא דל) התגובה כאמור היתה שהדיסק לא יתקין את עצמו על "לא דל" מה שגרם לי לחשוב - אם אני מתקין מדיסק אחר אבל משתמש בkey מהלפטופ, האם זה יעבוד? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לפטופ ישן - כרגע מותקן עליו XP שעבר לא מעט (הוא הותקן כמה שנים אחורה). המחשב לא היה בשימוש תקופה ארוכה, אבל אחותי צריכה מחשב בסיסי ביותר בשביל אופיס/קצת אינטרנט וכאלה, אז הוא מהווה פתרון סבבה בשבילה כרגע... אז קודם כל - מקריאה ברשת, הבנתי שמחשבים עם חומרה לא היסטרית יתנו ביצועים יותר טובים תחת Win7 מאשר XP, אז החלטתי להתקין עליו 7 (במקרה זה: Pentium M 1.7Ghz, 512MB DDR RAM). הבעיה: אין על המחשב כונן אופטי, כשהוא נקנה - צורף אליו כונן DVD חיצוני שמתחבר ב Firewire, אבל הכונן לא עובד יותר ). אז כדי להתקין את המערכת הפעלה, החלטתי ליצור Bootable disk on key עם ההתקנה - לא עבד... כנראה המחשב ישן מדי בשביל לתמוך בbootable DOKs, אז פניתי לאפשרות הבאה - חיבור …
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אנשים. בימים האחרונים שמתי לב שהפונטים בדפדפן השתגעו. אחרי בדיקה קצרה הסתבר לי שזה לא הסתיים שם וכל הפונטים במערכת הפעלה התחלפו מברירת המחדל לפונטים שונים ומשונים. חיפשתי בגוגל פיתרון לאיחזור ברירת המחדל בפונטים של הויסטה ומצאתי את הפתרון הבא: http://www.vistaforums.com/Forum/Topic13567-44-1.aspx עקבתי אחרי ההוראות והרצתי את הפקודה שאמורה לשחזר את קבצי המערכת אך בסוף ההרצה אני מקבל הודעת שגיאה (תמונה מצורפת) ושום דבר לא קורה. מה עוד אפשר לעשות, בהנחה שהתקנה מחודשת של מערכת ההפעלה היא אופציה לא רצויה? http://server3.uploadit.org/files/huber69-error.jpg
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ישבתי עכשיו ונזכרתי בדבר די חשוב. אז ב-2007 כשהויסטה רק יצאה וכולם היו יורדים עליה, במיקרוסופט אמרו שמי שיקנה גרסה הכי מלאה ULTIMATE יהנה מתוספות, שדרוגים ותוכן מיוחד שלא יהיה בגרסאות אחרות. עבר שנתיים וחצי, המערכת הפעלה חדשה צריכה לצאת עוד בערך חצי שנה. אז איפה כל התוכן המויחד הזה? מה שני שומרי מסך וDREAMSCENE עלוב? נו טוב גם פוקר וטינקר.... ועל זה הצרכן צריך לשלם את ההפרש שבין הגרסאות?? מה אתם חושבים על העניין הזה?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
בס"ד שלום W7 בגרסתבטא שלו מריץ משחקים ב D10 ואם אפשר להשתמש בו כמערכת הפעלה? (באופן תמידי, שאני ישתמש בבטא ולא לשלם על גרסה מלאה) או שזה לא מומלץ תודה
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבוע פתחתי נושא בנוגע לבעיה זאת עזרתם לי אך נתקעתי ללא מוצא. הבעיה היא בsystem בתוך ה regisrty hive . אמרתי לי לעשות ריפר בהתקנה אך הבעיה היא שאין לי שום אפשרות כזאת. אני לוחץ F8 ובכך מאשר ומגיע לאפשרות של התקנה על המערכת הקיימת דבר שלא בא בחשבון מכיוון שיש לי קבצים חשובים בכונן הקשיח. האפשרות השנייה היא ריפר אבל במקום לעשות OVERWRITE על הקבצים הנדרשים זה מעביר אותי לריקוברי קונסול. ומשם אין לי מושג מה לעשות בחרתי 1 לחצתי אנטר ומשם הדרכה חשוכה. מבקש את עזרתכם. נ.ב התקנתי לחבר ווינדוס מחדש לפני כמה ימים ודווקא ראיתי בווינדוס שלו שהיתה אפשרות של ריפר ולא ריפר קונסול! האם זה קשור לדיסק' התקנה?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום חברים. עד היום לא הוגדר במחשב חשבון ספציפי ולכן היה משתמש ברירת מחדל "ADMINISTRATOR". היום, לאחר שנפתח חשבון חדש בווינדווס בשם "ILUZ",ע"י אחד מבני הבית אין יותר גישה לאדמיניסטראטור. שני החשבונות אליהם ניתן להיכנס הם "ADMIN " או "ILUZ" בלבד. דרך safe mode הצלחתי להיכנס לאדמיניסטראטור ולראות את כל מה שאני מכיר (רגעים של חסד) . מחקתי את "ILUZ" אך המחשב מבהיר לי שאני אוכל לראות את אדמיניסטראטור רק ב safe mode . כשמעלים את המחשב רגיל (לא בסייף מוד) רואים רק את אדמין, שגם הוא חדש ונוצר אוטומאטית כשפתחו את "ILUZ" . אין לי אפשרות לשחזר מערכת כי פשוט אין נקודות שחזור. מה עושים חבר'ה? איך אפשר לחזור לאדמיניסטראטור ולהעיף לעזאזל את אדמין? . תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום, מ.ההפעלה שלי (WIN7 ULT) יושב על כונן SSD של KINGSTON - 30GB. בגלל הגודל המאוד מצומצם אני תמיד נמצא על הגבול מבחינת מקום. כל תכנה שאני מתקין אני מוודא שהיא לא תותקן על הPROGRAM FILES המקורי של WINDOWS אלא על כונן אחר. הPAGEFILE גם קבעתי לכונן אחר. בכל הדפדפנים הגדרתי שמירה בכונן אחר. ועדיין הכונן מתמלא לי עד הסוף. הדברים שלא בשליטתי הם ה DOCUMENTS וגם PROGRAM FILES שלא שואלים אותי איפה להתקין. האם ניתן להגיד לWIN ששני הגורמים הללו יהיו על כונן אחר? איך? תודה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום. במחשב שלי יש חשבון רגיל וחשבון Admin. בכל פעם שהמחשב עולה הוא נכנס אוטומטית לחשבון האדמין ולא לחשבון הרגיל. כשאני מתנתק מהחשבון אדמין המחשב מציג לי רק את החשבון הרגיל. וגם הוא לא נותן לי למחוק את החשבון הרגיל.. תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, יש לאחותי מחשב נייד של IBM R51, תחילה התקלה הייתה מסך כחול עם השגיאה: STOP 0xC000021A ולאחר מכן שניסיתי לסדר את זה (עם כמה וכמה פתרונות מהאינטרנט), קיימת שגיאה חדשה שחסרים קבצים של וינדאוס. הכנסתי את הדיסק של וינדאוס כדי לעשות repair,\ אך למרבה הצער ראיתי שהאפשרות כלל לא קיימת. בכל מקרה, התייאשתי ואני רוצה לפרמט את המחשב. על המחשב יש כונן קשיח עם כל התמונות, מסמכים וכו' של אחותי שאני צריך לשמור ופה הבעיה: האם אני יכול לחבר את המחשב דרך כבל רשת ולמשוך את הקבצים ? או שאני יכול לחבר את הכונן של המחשב נייד עצמו למחשב רגיל ?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
כעיקרון, משום מה הפונט של המערכת השתנה (ויסטה 64 ביט) וגם בכל התוכנות. כלומר לפעמים אני רואה פה ושם מילים בBOLD ונטויים. זה כולל פרייפוקס (גם תוכן) ופשוט בלתי אפשרי לגלוש כך (ההגדרות בדפדפן עצמו לא עוזרות), מדיה פלאייר ועוד תוכנות רבות. בדקתי האם משהו יש משהו מוזר בהגדרות וראיתי כי הכל רגיל כפי שהיה. מה יכולה להיות הבעיה, והאם ניתן לפתור אותה בכלל? או שזה באג כלשהו במערכת... תודה.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לכמה לשנות כדאי שהסדר לא ישתנה לבד ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעדכן את הWINDOWS שלי בעידכונים ואני מקבל כל הזמן את המסך הבא לינק: http://img12.imageshack.us/img12/3381/61808023.jpg אני עושה את הצעדים עד הצעד4 ואז אני מקבל את ההודעה הבאה http://img12.imageshack.us/img12/3774/45109681.jpg עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי את המגן למטה בצד שמאל בצבע אדום שכותב שהעידכונים לא עובדים..ממש מטריד! מה עושים כדי שיעבדו לי העידכונים נורמלי? תודה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי מפרט כזה: מעבד: CORE DUOL 2 E6400
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ואני רוצה להתקין בו ווינדוס ויסטה, קראתי כל מיני מדריכים של פירמוט של ווינדוס ויסטה כי לדעת איך ליצור מחיצה כלמור: שיהיה שני כוננים, כונן c וכונן d, וראיתי שבכל המדריכים איפה שהקטע של לבחור באיזה כונן להתקין את הויסטה תמיד מופיע רק כונן אחד ולא שתיים, אז אם מישהו יכול להסביר לי מה? איך? וכל מה שמסביב תודה.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא את הטוויקים לוינדוס? אם אני לא טועה שמו פה פעם קישור אבל אני לא מוצא אותו.
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר של HP שנקרא Jornada 690: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=en&cc=us&dest_page=product&dlc=en&product=57664 כרגע הממשק שלו הוא בצרפתית. אינני מצליח להבין איך להחליף לאנגלית. (אני מתכוון כמובן לממשק, לא ליכולת שלו לקרוא שפות אחרות. ההתחל וכל התפריטים בצרפתית). האם יש אפשרות לפרמט מכשיר כזה ולהתקין מערכת הפעלה חדשה? או שאולי יש דרך פשוטה יותר?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP אני רוצה ליגרום לWINDOWS לא לבקש את בדיסקת עם הדריור של ה SATA יש מצב לעשות את (באיזה ספריה זה אמור להיות ) ???
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-