Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כשאני מעלה את הווידוס המחשב נותן לי איזה שגיאה בקשר ל REGISTRATION ואני לא יכול להיכנס למשתמש שלי... איך אני נכנס ל SAFEMODE???
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
המחשב שלי פועל על התקן usb 1.0... רציתי לדעת אם אפשר לשדרג את ההתקן לusb 2.0 ע"י תוכנה או דרייבר??
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד של HP DV6 - 1299EA ושהפעלתי היתה התקנה של ה-Vista והלכתי לפי ההוראות, בחרתי ישראל, עברית-ישראל וכל דבר שהיה ישראל/עברית. סיימתי להתקין ועלה לי המחשב אחרי כל ההתקנות ואין עברית... עברתי פה בחיפושים ולא ממש הבנתי כי חלק הפנו לסטיקי ושם לא ממש הבנתי כי אני קצת קשה הבנה, חלק מההודעות ראיתי שלא ניתן לשנות (וזה מוזר לדעתי) וחלק מההודעות אמרו שכן אפשר לשנות במערכת הזאת. אפשר בבקשה את עזרתכם וייעוץ איך עושים אבל להסביר בדרך קלילה כי אני כולי בהלם מזה עכשיו תודה ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכם צרבתי כרגע דיסק שבא מתוך קובץ ISO הדיסק נצרב בצורה של 8 תווים - כלומר שכל הקבצים והתיקיות הם בתווים גדולים וחלקם (אלו שהיה להם שם ארוך) עם 1~ בסופם, מה שגורם לדיסק להיראות מכוער ומה שגורם לי לא להבין מה זה כל דבר בדיסק. ראוי לציין כי כשפתחתי את קובץ ה-ISO עם ISO BUSTER גם שם ראיתי הכל במבנה של 8 תווים אך כשפתחתי עם WINISO הכל היה בסדר וראיתי את כל הקבצים והתיקיות בשמותיהם המקוריים בצורה יפה ותקינה. כיוון שכבר מחקתי את ה-ISO ונותר רק הדיסק הצרוב בצורה של 8 תווים, רציתי לדעת האם אפשרי הדבר לראות איכשהו את שמות הקבצים במבנה המקורי שלהם (בצורה שליותר מ-8 תווים כדי שהכל יהיה ברור ואבין מה זה כל קובץ). תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
http://up33.siz.co.il/up3/2ejzwtmimj2z.jpg איך אני מתקן את זה הסמלים עולים אחד על השני
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד amd 64 ביט ואני שמעתי שיש מערכת הפעלה מיוחדת ל64 bit האם זה נכון? זאת מערכת הפעלה חדשה?, או רק שדרוג לxp הקיים? אם כן איך משיגים האם שווה להתקין? האם היא יותר טובה? האם יש בעיות תמיכה אודה לכם על מידע מסוג זה על המערכת הפעלה תודה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
נעלם לי הסגור מזער וכ' כמו שאתם רואים בתמונה עשיתי ריסטארט וזה עדיין ככה. מה הבעיה? העלתי את התמונה לפה http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=110024
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אני לא יכול לשנות רקעים בשולחן העבודה שלי למה? תמונה של המצב: תודה רבה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 762 צפיות
-
-
למישהו יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני גולש באתרים שיש בהם מצגות פלאש אני מקבל את ההודעה הבאה: http://img234.echo.cx/img234/5800/untitled2qm1.jpg מדי פעם המחשב פשוט נתקע ואי אפשר לעשות כלום חוץ מריסט. למישהו יש מושג מה הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מיקרוסופט הפיצה את העדכון המאסיבי הראשון עבור מערכת ההפעלה הטרייה שלה, ויש בו כמה וכמה תוספות מעניינות לכתבה: http://hwzone.co.il/7-חידושים-חשובים-בעדכון-נובמבר-הגדול-של/
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
האם המדיה סנטר 2005 מגיע עם XP או רק המדיה סנטר עצמו?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
האם באמת החיפוש הסטנדרתי של VISTA יכול לחפש בתוך מסמכים ?ואיך ...ולמה לא כתוב אפשרות כזו?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
היי, אני רציתי לפרמט את המחשב שלי לפני כמה זמן ושאלתי אנשים איך מפרמטים, הם אמרו לי שככך מפרמטים: מכניסים את הדיסק של ווינדוס לכונן ומפעילים מחדש, שם, המחשב ישאל אותך:"do you want to start with cd supurt" או משהו כזה אתה צריך ללחוץ כן ואז יש כזה מצב של דוס וצריך לרשום: format c: וכן הלאה...(את כל הקטע של הביוס אני יודע) עכשיו הבעיה שלי היא בשלב הראשון, אני מכניס את הדיסק של ווינדוס למחשב, מפעיל מחדש, ולא כתוב לי את כל הקטע של הcd supurt אלא, כתוב לי do you want to reboot with windows או משהו דומה(אני כבר לא זוכר) אז השאלה שלי היא: איך אני נכנס למצב דוס כמו שכתוב למעלה כדי לפרמט את כונן C תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
התקנתי על כונן אחר WIN 64BIT.. אבל לא אהבתי ומחקתי את הכונן ופירמטתי את הכונן הזה.. אבל משום מה המחשב עדין שואל אותי באיזה מערכת הפעלה להשתמש כשאני מפעיל אותו.. ואם אני לא עושה את זה תוך 20 שניות זה בוחר לבד את הWIN שכבר לא מותקן.. איך אני מעיף את זה לגמרי?
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שאלת תם: במידה ואני מפרמט את המחשב ומתקין הכל מחדש (תוכנות, דרייברים וכו') ורוצה ליצור לאחר מכן משתמש נוסף על המחשב - האם אני אצטרך לבצע את כל ההתקנות מחדש (תוכנות, דרייברים, וכו') עבור ה-USER הנוסף?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
באתרים כמו walla אני מנסה לכתוב עברית כמו למשל בחיפוש,מה שיוצא לי זה חלק סימנים וחלק אותיות שלא בחרתי בהם אבל זה קורה רק עם עברית בכתיבה בתוך האתר ורק בexplorer . netscape עובד בסדר גמור.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
מחקתי את הויסטה ואני רוצה להעלים את מסך בחירת מערכת ההפעלה איך אפשר לעשות את זה? שXP יעלה ישר תודה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
יש אצלנו בבית מלחמה על תמונת הרקע, איך אני שם סיסמה כדי שלא יהיה אפשרי להחליף את התמונה בלי להכניס את הסיסמה. אני מתאר לעצמי שצריך תוכנה כלשהי, איזה תוכנה תהיה הכי קטנה ושלא תחרפן לי את המחשב. תודה רבה חבר'ה
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיית SPYWARE במחשב הוא פותח לי כל מיני דפים כמו OLDGAMES אתרי מכירות ואתרי סקס ניסיתי הרבה תוכנות להסרה ואף אחת לא עוזרת: ADAWARE SPYBOT MICROSOFT ANTI SPYWARE ANTIVIROS של סיימנטק איך אני יכול להעיף את הספייור? בבקשה אני חייב עזרה דחוף! זה משגע אותי
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
פשוט לא יאומן את תוכנות מותקנות לי ועולות לי בהרבה יותר מהירות העיצוב שלו נפלא ויפה מאוד קצת צריך להתרגל יותר להתחל שלו והמערכת מאוד קלה עובדת לי בהרבה יותר טוב מאשר אקס פי.... כל התוכנות והמשחקים עובדים לי טוב לא ניתקלתי בשום בעיה או בשום תוכנה שלא התאימה את עצמה אפילו כשהתקנתי את הוינדווס חצי מהדריבירים הישנים נשמרו לי מאקס פי והמערכת לא דורשת בנתיים דרייברים חדשים... האינטרנט נטען לי בהרבה יותר מהר האקפלורר פתאם עובד לי יותר מהר מפיירפוקס.... הקיצור מערכת בת זונה.... מומלץ בחום לכולם
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אם התשובה חיובית אז איך ???
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
תמונה ראשונה ג'יבריש במקום עברית , רק ב WinRar תמונה שניה בתפריט יש אופציה "ריקה" [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, כרגע מותקנות שני מערכות הפעלה על המחשב vista x64 וxp 32 bit, כל אחת על הארד דיסק נפרד. עכשיו אני רוצה לדעת איך אני יוצר מסך שבתחילת ההדלקה של המחשב תהיה לי אפשרות לבחור בין 2 מערכות ההפעלה. תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. הבעיה היא שפתאום נעלמו מהעזרים את ה SNIPPING TOOL וצייר, עוד כל מיני תוכנות כאלה. השאלה שלי איפה נמצא ב VISTA הוספה והסרה של התוכנות האלה כמו שהיה ב XP ב ADD REMOVE PROGRAMS? ואם מישהו נתקל בתופעה המוזרה הזאת? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 11-08-2009, 00:53:55 יש למישהו מושג?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-