עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Lior4543,

שאני מכבה את המחשב, (התחל כיבוי) אני רואה אותו מתכבה ושומר הגדרות וכל המסכים האלו אבל אחר כך המסך מתכבה אבל המחשב נשאר דלוק ואני חייב לכבות דרך הכפתור שעל המארז, מה אני עושה במקרה כזה, חשוב לי להגיד שזה התחיל לפני שבוע ולא קרה לעולם.

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  2. ערכתי בEBAY MOTOR ואני חושב שגם בGOOGLE חיפוש ל2 שאילתות שהיו כתובות לי על דף. (לפני חודש וחצי) הדף הלך לאיבוד, ואני זקוק נועשות למה שהיה כתוב שם למחר, אחרת יעשו ממני המבורגרים. הauto-complete מופעל, ולא בוצע שום מחיקה של קבצים מאז. מישהו יודע איך אני יכול לשחזר את מה שחיפשתי דרך הauto-complete או דרך אחרת? תודה רבה MOO

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  3. אני מנס להתקין ווינדוס XP במחשב חדש AMD עם לוח של גיגה בייט עכשיו הגדרתי את הכונן סי די רום והוא התחיל לעלות משם ועשיתי מחיצות גם. אבל שהוא סיים להוריד את כל הקבצים ועשה ריסטרט בחזרה הוא חזר בחזרה להתקנה ולא למסך של הווינדוס שאמור להראות את שלבי ההתקנה. ניסיתי שוב וזה חוזר על עצמו מוריד קבצים עושה ריסטרט אבל חוזר בחזרה להתקנה במקום להעלות את הווינדוס ולהראות את שבי ההתקנה. מישהו יודע מה הסיבה ואך פותרים.? תודה

• 12 תגובות
    • 791 צפיות
  4. Started by Gliding,

היי, לא הצלחתי למצוא תשובות בדיון הרשמי, כי נראה לי שהבעיה ספציפית מדי לחברה שאני עומד לדבר עליה. יש לי שני מוצרים של סמסונג שאני לא מצליח למצוא להם דרייברים לXP64: מסך 721S, ועכבר PLEOMAX. לעכבר לא התקנתי דרייברים...והוא די עוש בעיות...יעני עכבר אופטי, והוא מקפצץ על המסך ולא תמיד הולך לכיוון שהוא אמור ללכת אליו (אני מקווה שזו באמת בעיה של דרייברים )) ניסיתי למצוא דרייברים דרך גוגל ואין כלום אולי מישהו מכיר מקום שבו כן יש דרייברים, אפילו בטא (כמו של HP)?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  5. תמיד שאני מנסה ליפתוח קובץ swf אני מקבל את ההודעה המעצבנת הזאת (תמונה למטה) צריך לבטל איזה service מסוים? או מה? תודה לעונים... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  6. Started by LIOR42,

www.wincustomize.com זה אתר שאפשר להוריד כל מיני קבצים כדי לשנות את התצוגה בוונידוס XP הורדתי קובץ בשביל שהוא ישנה לי את את הסמלים והלוגוים של הקבצים השונים בווינדוס וגם של הכוננים וירד איזה קובץ מקווץ מלא בסמלים ואני לא יודע איפו לשים אותם בשביל שזה ישנה את הכל הייתי רוצה לדעת היכן התקייה שאפשר לשים בה את כל זה :nixweiss:

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  7. Started by עידןאופיר,

יש לי בעיה כבר כמה ימים במקלדת אני משחק כמה שעות במחשב והכל טוב ואז זה לא מחליף לי לאנגלית לאותיות קטנות זה מחליף רק לאותיות גדולות באנגלית מה אני צריך לעשות?צריך כל פעם להפעיל מחדש תמחשב שזה קורה תעזרו לי הכל מסודר בהגדרות כבר עשיתי הכל ואין זה פשוט לא מחליף לי לאותיות קטנות באנגלית אני חייב שתעזרו לי הבעיה הזאת משגעת אותי יש לי וונידוס 7 בבקשה תעזרו לי תמיד שזה קורה גם הלוח מקשים נעלם ואין אפשרות להחזיר אותו חשבתי זה בעיה מהמקלדת אז החלפתי אותה וזה קרה עוד פעם תודה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  8. Started by elad_orl,

צריך מדריך להתקנה נקייה וגם התקנה על מערכת הפעלה קיימת תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  9. Started by nimrods,

שלום לכולם..! צריך עזרה/עצה נתחיל ככה יש לי windows xp לא חוקי או משהו כזה (שעולה לי כול הזמן הwindows לא חוקי והעכשיו המערכת בסיכון) אז החלטתי להתקין את הwinaods מחדש שיהיה חוקי ועכשיו אני בבעיה כי יש לי מלא דברים על המחשב ואני לא רוצה שהכול ימחק לי יש אולי איזה שיטה שאני יכול לשמור את כול הקבצים/תקיות ועוד..? ויש לי עוד שאלה.! מה זה ההודעה שעולה לי כול הזמן למטה בסרגל כלים בהתחלה היה לי הwindows לא חוקי ועכשיו המערכת בסיכון מה אני עושה...?? צריך עזרה דחופה..!! תודה לעוזרים..!!!! nimrods

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  10. יש את הבעייה הזו גם לחבר שלי. אני לא רואה התקנים חדשים ואני לא יכול לחבר דברים חדשים, זה לא מזהה אותם. גם את המחשב שלי לוקח לו כמה דקות עד שהוא עולה! הסרתי תוכנות ואת כל מש שיש בהיתחול של המחשב ולא עוזר ואין וירוסים! במצב הכל עובד סבבה! זה מאוד מוזר.. אני לא יודע מה לעשות כבר ואני לא יכול לפרמט! תעזרו לי בבקשה!

11. שלום לכם, יש לי מערכת הפעלה חוקית שנרכשה עם המחשב (win xp), אך היא באנגלית. השאלה שלי, האם אני יכול להתקין חלונות בעברית ולשים את המספר של האנגלית וזה יעבוד (ז''א גם יקבל עדכונים ממיקרוסופט וכו')? תודה.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  12. היי יש לי בנייד מערכת הפעלה מקורית VISTA HOME PREMIUM אני רוצה לגבות את ההתקנה שלה אך אינני יודע היכן היא נמצאת במחשב הגיבוי הוא בשביל שהיא תהיה לי שמורה לכול מקרה. אני הולך לרכוש HD 320GB שעליו יהיה מותקן WIN 7. כשקבלתי את המחשב היתה התקנה ראשונית של מערכת ההפעלה אני מניח אם כך שיש גיבוי התקנה במחשב אך אינני יודע היכן הוא... אשמח לעזרה בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  13. לפני כמה דקות פתחתי את המדפסת (HP DeskJet 940C) על מנת להדפיס מסמך, כשבאתי ללחוץ על הכפתור על מנת לסגור אותה לחצתי עליו בטעות פעמיים (כך שהמדפסת נסגרה ונפתחה מחדש). אחרי שהאורות היבהבו לכמה שניות, לחצתי בפעם השלישית על מנת לסגור את המדפסת ואז קרה דבר מוזר. מערכת ההפעלה "זיהתה" שיש לי מדפסת חדש מדגם DeskJet 970C והיא מבקשת להתקין דרייבר עבורה. אני לי מושג למה זה קרה, אבל מה שחשוב לי עכשיו זה אין אני מתקן את זה? באופן הזוי משהו, זה קורה בכל פעם שאני מכבה את המדפסת שלי...

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  14. vista 32 ביט עברית הום פרימיום. לאחר התקנה של האנטי וירוס של מיקרוסופט ומחיקה של AVG ואדוור וסריקה של האנטי וירוס החדש ומציאה ומחיקה של שני וירוסים שהוא מצא, לאחר איתחול מחדש של הוינדוס אחרי מסך "ברוך הבא" רואים מסך כחלחל (העכבר פעיל) וזהו ככה זה נתקע ולא עובר לשולחן העבודה. רק אחרי שאני עושה קונטרול-שיפט-דילט ועושה סיים משימה ל-explorer ואז טוען שוב את ה-explorer זה נכנס לי לשולחן העבודה. מה אפשר לעשות לתקן את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  15. Started by Virus x,

עכשי היתקנתי את ויסטה 64 ולא מוצא אנטי! יש המלצות? ???

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by Joli,

שלום, שמתי לב שבווינדוס 7 יש אפשרות חדשה כשאני מחבר את הדיסק און קיי שלי... משהוא יכל לתת קצט פרטים/מדריך על האופציה הזאת ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  17. כל פעם שאני מוריד קובץ המחשב נותן לי אזהרת אבטחה- איך מבטלים? יש לי SP 2 XP. תודה מראש. .swg

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  18. שבוע טוב אני לא מצליח לבדוק אם המחשב יכול לשדרג עצמו ל ווינדווס 7 כי התוכנה Windows 7 Upgrade Advisor כותבת שהיא לא מזהה את החומרה במחשב אני יודע שיש במחשב ג'יגה 1 זיכרון ומקום להתקנה של ווינדווס ומעבד 2.6 הכרטיס מסך הוא 5500FX ואני לא יודע אם זה מגביל כמו שזה מגביל משחקים וכאלה.. אפשרי להריץ על כזה מחשב ווינדוס 7? תודה

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by whoisgod,

ברשותי מערכת הפעלה vista ultimate שרכשתי בזמנו ברשיון (מטעם משרד החינוך). נאלצתי לפרט את המחשב, ושהתקנתי מחדש נוכחתי לדעת כי איבדתי את קוד ההתקנה. כרגע יש לי 29 יום על מנת להכניס את הקוד, האם ישנה דרך לשחזר קוד או לקנות קוד חדש?

20. Started by zvika48,

שלומות. המחשב עם 2 הרד דיסקים. שני ההרד דיסקים נכנסים למצב המתנה כאשר ההגדרה מתבצעת באמצעות כלי מאפייני תצוגה-שומר מסך-צריכת חשמל של ווינדוס xp האם ניתן באמצעות כלי תוכנה או חומרה (גמפרים) להכניס למצב המתנה רק את דיסק ה "slave". במצב המתנה מאוורר כרטיס המסך ממשיך לפעול. האם ניתן להרדים אותו? תודה צביקה

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  21. לוקח הרבה זמן עד שמערכת ההפעלה נסגרת , כדקה. איך פותרים את הבעיה? האם יש מדריך (בעברית)להגדרות אופטימליות של מערכת ההפעלה (XP) ? תודה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  22. Started by יותם,

יש למשהו אותי המלצה בשבילי לאתר שמנחלה ממש מהתחלה אך משתמשיפ באקסס? אני מעוניין ללמוד, ומחפש דרך האינטרנט ללמוד את זה (כמובן ללא עלות) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  23. Started by carman,

שלום לכולם, יש לי וינדוס XP שרץ על מחשב חזק. הוינדוס הזה מותקן אצלי כבר כשנתיים וחצי, הוא נקי לחלוטין, ללא וירוסים וללא כלום. הוא מתחזק אותו ומפעיל אותו כראוי. לאחרונה החלה אצלי בעיה מעצבנת, היא החלה כאשר חבר, העוסק כמקצוע ביצירת סרטי וידאו, הביא לי מספר סרטים בשביל לקבל ממני ביקורת. הוא שלח לי את הסרטים ע"י שרת. הסרטים הם במפורמט AVI, וגודלם נע בין 600 מגה ל1500 מגה. כאשר אני מפעיל את הסרטים, בכל תוכנה שיש לי, אני מקבל הודעת הרור: כאשר בדקתי לעומק, הבעיה לא קיימת רק בסרטים שלו, אלא ממקורות אחרים, גם אם זה מאתרים (כמובן חוקיים, אלה הם אינם סרטים קולנועיים), יש את הבעייה. האם מישהו יודע איך אני יכול לסדר את העניין? כי זה חשוב לי ולו שאני אראה את זה על המחשב, וכר…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  24. שלום. עשיתי שחזור של המחשב כי המערכת קרסה לי.הייתה בדיוק אותה שאלה לפני חודשיים פחות או יותר והתשובה הייתה password 2 משהו. צריך להריץ את זה בשורת פקודה RUN ואז מגיעים להגדרות משתמשים ומורידים את ה V מהמשתמש שלי והמערכת עולה ללא לוגין בעצם. אני צריך שום לבצע את זה כי בשיחזור זה לא קיים והמערכת עולה עם השם משתמש שלי ומתעקבת. אני אשמח לקבל שוב את הפקודה הזאת. תודה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  25. Started by A1eX,

ההודעה הזאת צצה לי רק כאשר אני ניכנס למחיצה ספציפית. בכל שאר היישומים היא לא קיימת.. האם מדובר בוירוס כלשהו?

• 6 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים