עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Lucifer,

היי, יש לי שלוש בעיות עם המחשב: 1- הפלופי שלי מחליט לעיתים לבדוק אם יש לו משהו בכונן, לפעמים זה סתם מאט לי את המשחקים, ולפעמים זה ממש דופק לי משהו (אם אני מתקין משהו לדוגמא...), איך אני יכול לגרום לו להפסיק? 2- המחשב שלי מסרב לעבור למצב tandby לבד, רק אם אני מחכה שעובר הזמן עד שההגדרות שלו אומרות לו ללכת לישון, רק אז זה פועל, מישהו יודע למה? 3- יש לי על המחשב משהו שנקרא windows, איך אני מוריד אותו, הוא מאיט לי את המחשב?! , סתם, סתם.. תודה

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by jackok111,

הי, אני מנסה לעשות עדכון לויסטה והעדכון הרלוונטי אלי הוא SP1. כאשר הויסטה מנסה להוריד את העדכון - היא נתקעת על 0% ואז הוא נותן שגיאה שאין באפשרותו להמשיך בתהליך. אציין שעד כה לא היתה לי שום בעייה עם שאר העדכונים.

3. Started by nzehavi,

המטרה שלי היא להפוך את הדסקטופ לנקי לגמרי, כלומר ללא אייקונים. יש לי בעיה אחת. אני לא מצליח להעלים את הסמל של סל המחזור. עזרה מישהו??? תודה רבה !!

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  4. Started by rotman,

שלום , לאחר שאני מנתק disk on key (ניסיתי כמה סוגים) על ידי safly remove... האות של הכונן(H למשל) נשארת תפוסה. וכל פעם שאני מחבר את ה DOK שוב זה ממפה לו את האות הבאה (I,J,K...) וכך הלאה וכך הלאה עד שאני עושה BOOT ואז כל האותיות מתפנות. ב MyComputer לא רואים את הכוננים . אבל ב totalCommander (למי שמכיר) כן רואים אותם. כמו כן , כשאני הולך ל disk managment ומנסה לשנות את האות של הכונן הנוכחי(K למשל) חזרה לאות הראשונה(H) היא לא מופיעה באופציות כיוון שהיא כביכול תפוסה. יש למישהו מושג איך אני פותר את זה?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  5. בס"ד אז ככה יצרתי אימ'ג עם נורטון גוסט שעובד מעולה רק הבעיה הקטנה היא שעשיתי את האימ'ג ממחשב עם לוח של ג'יגהבייט והוא יצר במאפיינים מין סמל כזה עם לוגו של החברה ליד בסוג המחשב. וזה נשאר באימ'ג לכל מחשב שאני שופך אותו אפי' אם הלוח של חברה אחרת. כמובן שעשיתי sysprep תודה רבה

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by ofer,

שלום במחשב שלי מותקנת חלונות 98SE ובמחיצה נפרדת חלונות 2000 פרן אני משתמש במודם אנלוגי 56K US ROBOTICS בחלונות 98 הוא עובד טוב בחלונות 2000 פרו בנסיון התקשרות לרשת אני מקבל שגיאה 692 כאילו עוד התקן משתמש במודם אני יוצא מזה רק לאחר הסרת המודם והתקנתו מחדש ואז הכל עובד טוב איך יוצאים מהמכה הזו של כל פעם מחדש ? תודה

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by dyn,

חבר שלי התקין win xp על המחשב עכשיו בהתקנה הוא הגדיר 20gb לכונן C ושכח את ה 60gb האחרים להגדיר ככה שעכשיו בווינדוס מופיע לו רק כונן C עם 20 gb. עכשיו אני יודע שיש אפשרות ב win xp להחזיר את כל ה 60 gb שלא הוגדרו אני פשוט לא זוכר איך... אני צריך שמשהו יסביר לי במפורט איך אני עושה זאת. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  8. אז ככה אני לא יודע אם זה קשור לגרסא של הווידוס כי נרא לי שלא.... הבעיה היא שלא משנה איזה חלון אני פותח זה כל איזה שניה או שתיים עושה לו ריפרש קטן כזה רואים את החלון זז כזה בקטנה בגלל הריפרש... כל חלון אבל לא באינטרנט אקספלורר קיצר זה בעיה רצינית כי אני לא יכול להזיז חלון כי פעולת הגרירה לוקחת זמן לפעמים ואז החלון קופץ לאיפה שהוא היה מקודם אני לא יכול לגרור קבצים מתוך החולון אני לא יכול לשנות את השם שלהם וכו... בבקשה עזרה אני משתגע כבר...!!!!

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by liav12,

המחשב נותן לי כל הזמן הודעה ובה מופיע משהו שרשום שם (RPC) אבל זה לא וירוס הבלאסט ולא הצלחתי לתקן את זה הורדתי פאטשים וברגע שאני מנסה להפעיל את העידכונים הוא פשוט יוצא לי מהעדכון כאילו ביטלתי את הפעולה... אין לי מושג איזה וירוס זה עזרה בבקשה!

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  10. Started by HAIM511,

יש לי ספרייה של mp3 ויש שם תמונות שנוספו לי לבד (תמונות של האומן או הדיסק שלו ) על גבי התיקייה במצב של תמונות ממוזערות (אין תמונה בתיקייה ) רציתי לדעת איך זה קרה כי יש לי תיקיות בלי תמונות שם אם יש איזה אופציה אוטומטית לכל התיקיות . תודה בכל אופן

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  11. Started by Alonzo17,

אוקי אז ככה.. כאשר אני נכנס לתקייה מסויימת במחשב שלי, מופיע לי הודעת שגיאה של האקספלורר ונסגרות לי כל התקיות. ניסיתי לחפש פתרון באתר של מייקרוסופט ולא מצאתי. אם משהו יוכל לעזור לי אני אשמח..

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  12. Started by דודי הסטלן,

שלום, כבר שלושה שבועות שאני לא ממש מצליח להתחבר לאתר www.torrentbytes.net, מידי פעם שתחילת האייפי שלי משתנה אני מצליח להתחבר. לפי בדיקות שעשיתי הם לא חסמו אותי ספציפית אלא את הטווח של האייפי שלי, אני כיום גולש בברק אבל ניסיתי גם דרך נטויז'ן ונאדה, ואני יודע על עוד אנשים שנחסמו אבל החשבון עדיין פעיל. אז יש לי 2 שאלות: 1. האם גם אותכם חסמו ואתם לא מצליחים להתחבר? (ודרך איזה ספק אתה גולשים...) 2. איך אני יכול בכל זאת להתחבר (חוץ מהתוכנה HIDE IP כי כשהיא פועלת אצלי ברקע כל האינטרנט נחסם לגמרי...). תודה.

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by puGs,

אוקיי אני לא בטוח מה קרה,אני מניח שזה וירוס.. אתמול בלילה הורדתי איזו תוכנה,אם אני לא טועה הייתי צריך לעשות ריסט כדי שהיא תעבוד. אחרי שהדלקתי את המחשב,הXP נטען ונטען אבל בסוף הוא נתקע על מסך שחור,ובסוף התחלף למסך כחול שכתוב בו STOP: c0000218 unknown error מישהו יודע מה קרה? ד"א ניסיתי סייף מוד וגם יש מסך כחול עם שגיאה אחרת.. תודה רבה מראש לעוזרים יש לי שם דברים באמת חשובים ואני מאוד אעריך אם תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  14. Started by infernal goat,

שלום לכולם לא מזמן התקנתי winxp עם SP2, בהתחלה לא היה לי עברית בכלל, לאחר מכן התקנתי בהגדרות שפה ובהגדרות אזוריות. אני יכול לראות עברית באתרים ולקבל הודעות לאיסיקיו בעברית. הבעיה היא כדלקמן: כאשר אני מנותק מהאינטרנט ושולחים לי הודעה לאיסיקיו היא מתקבלת כג'יבריש, או כאשר שולחים לי הודעות מתוכנות דומות לאיסיקיו כדוגמת מירנדה או טריליאן. ניסיתי כבר הכל תודה לעוזרים

15. Started by ארקדי גאיידמק,

7600GT 256*4 P4 2.4HT

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  16. מופיעה הודעה generic משהו נדמה לי, לא זוכר בדיוק ואם עושים אשר אז הוא מפעיל טיימר של סגירת המחשב לאחר דקה, ואם לא לוחצים כלום אחרי כמה דקות הוא גם עושה את זה עשיתי פירוט בחלון שהוא פתח לי, היה רשום משהו עם Svchost.

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  17. Started by liordavid,

ה- SCREEN SAVER שלי מכבה לי את המסך כאשר: רואה סרט ב- BSPLAYER SUBTITLE WORKSHOP MV2PLAYER VIZUALIZATION ב - WINAMP המסך שלי מפוצל לטלוויזיה - DUAL VIEW התקלה מופיעה גם על המסך וגם על הטלוויזיה ? מישהו יודע איך ניתן לא לאפשר SCREEN SAVER לתוכנות מסוימות ?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  18. Started by oritush,

חברים הייתי רוצה לספר לכם על חויה מגניבה אבל אין לי די מקום. כנסו לבדוק בעצמכם http://soma.ewave.co.il/soma.asp http://soma.ewave.co.il/soma.asp

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by BOSSS,

" בעת כניסה לאתר Windows Update‏, כאשר בוחרים באחת האפשרויות של "התקנה מהירה" או "התקנה מותאמת אישית", הסריקה לעדכונים מסתיימת מייד לאחר שהתחילה ומתקבלת שגיאה 0x80070424 ..." זאת בדיוק הבעייה שלי מצאתי את זה באתר מיקרוסופט. יש גם פתרון באתר אבל לא ממש מובן: " הגורם העיקרי לבעיה זו הוא היעדר השירות Automatic Updates‏, או מצב שבו השירות אינו פעיל. אם השירות באמת חסר אז הסיבה לכך היא וירוס שגורם למחיקת השירות. אין אפשרות להפעיל את השירות או להחזירו ללא מחיקת הווירוס קודם לכן. ראשית, על-מנת לפתור את בעיה זו עלינו לבדוק אם שירות Automatic Updates‏ קיים ופעיל. 1. לחץ על "התחל" -> "הפעלה" והקלד את הפקודה Services.msc‏. 2. אתר את השירות Automatic Updates‏. במידה והוא קיים: א…

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  20. Started by MOSHEMORAD,

שלום לכם מומחים יקרים......... תראו אני התקנתי את הוינדוס שלי על כונן d עכשיו אני רוצה שזה יתקין לי את כל מה שאני מתקין על כונן c איך אני עושה שזה יהיה לברירת מחדל ולא יצטרך לעשות כל פעם מחדש בתוכנות לשנות את השורה של איפה אני רוצה שזה יתקין..............וגם יש בעיה עם תוכנות שלא נותנות לך לבחור אז ככה שזה עדיף תודה לעוזרים ולכל מי שניסה

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  21. שלום יש לי 2 בעיות שהתחילו אתמול: 1. אני לא יכול לגרור שום דבר, בשום תוכנה ובשום מקום (כולל שולחן העבודה ו-explorer) 2. כשאני לוחץ על קבצים שאמורים להיפתח עם תוכנות של ווינדוס (בינתיים ראיתי שזה קורה עם מדיה פלייר, צייר ו-picture and fax viewer) פשוט לא קורה כלום ושום דבר לא נפתח. אה, ואם עושים open with זה נפתח. יש למישהו מושג איך פותרים את זה וממה זה נגרם? תודה

22. Started by rafiba52,

אני מחליף מחשב (מדור קודם) וברצוני להעביר כונן קשיח המכיל חלונות WIN XP PRO SP2 . מה עלי לבצע בכדי שאוכל להעביר חלונות מהמחשב הישן למחשב החדש ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by stingeR-,

אנשים , כפי שאתם כבר יודעים המחשב שלי מלא בוירוסים ותולעים שבלתי ניתן להסיר אותם (אני ינסה לעשות פורמט לשלושת המחיצות ביחד..) היום אחרי התקנת SP1 של WINXP באתי למחשב וראיתי שתוכנת הEMULE לא עולה התוכנה ALL SEEING EYE למציאת סרברים גם לא עולה , שאאיכשהוא אני מצליח להעלות אותה(הסבר בהמשך) ואני מנסה להפעיל CS ביחד עם CHEATING DEATH אז CS לא עולה גם , רק בלי CD הוא כן עולה , זה בינתיים שלושת הבעיות היחידות שעליתי עליהם , המוזר בכל זה זה שמתי שאני מתקין מחדש את EMULE או את ALL SEEING EYE או את HL+CS אז הכל בסדר לאיזה חצי שעה עד שעה , ואחרי שעתיים שאני חוזר הביתה הבעיה חזרה פתאום... וזה בלי לעשות ריסטרט , הבעיה פשוט חוזרת מעצמה , חשוב לציין שאין לי אפשרות לעשות SYSTEM RESTORE ל…

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  24. aston וכו'? מה הכי תואם וטוב ולא עושה בעיות עם SP2?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים