עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך אני מבטל את התוכנות האלה את הICQ והMSN ביטלתי יש אפשרות בהגדרות שלהם אבל יש לי עוד מלא תוכנות אתם יודעים למה אני מתכוון לתוכנות שליד השעון

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by דודי הסטלן,

שלום, כבר שלושה שבועות שאני לא ממש מצליח להתחבר לאתר www.torrentbytes.net, מידי פעם שתחילת האייפי שלי משתנה אני מצליח להתחבר. לפי בדיקות שעשיתי הם לא חסמו אותי ספציפית אלא את הטווח של האייפי שלי, אני כיום גולש בברק אבל ניסיתי גם דרך נטויז'ן ונאדה, ואני יודע על עוד אנשים שנחסמו אבל החשבון עדיין פעיל. אז יש לי 2 שאלות: 1. האם גם אותכם חסמו ואתם לא מצליחים להתחבר? (ודרך איזה ספק אתה גולשים...) 2. איך אני יכול בכל זאת להתחבר (חוץ מהתוכנה HIDE IP כי כשהיא פועלת אצלי ברקע כל האינטרנט נחסם לגמרי...). תודה.

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  3. Started by אוריפ,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3297280,00.html רק להזכירכם ווינדוז XP פרו עם SP2 עולה 299 דולר (MSRP). אני מניח שלרוב המשתמשים פה גרסת הHome Premium תספק את כל הצרכים - אנו מסתכלים על ירידה של 40$.

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by afik zach,

קניתי הרדיסק חדש של 320 גיגה ואני רוצה לדעת אם לWINDOWS יש בעיה לעבוד איתו כשהוא לא מחולק? ובכלל מה עדיף לעשות בקשר לחלוקה מבחינת ביצועים?

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by solo53,

שלום לכולם הבעיה היא הגדרתי (בשולחן עבודה מחשב) את גודל הפונטים גודל איקונים צבעים . כאשר עובד על קבצי וידאו כבדים לצורך הכנה לקידוד מבצע כיבוי נורמלי . בהדלקה כל ההגדרות נעלמו הפונטים קטנים האיקונים קטנים , כל הצבעים ב .DEFAULT מה יכולה להיות הסיבה לבעיה מטרידה זאת? מערכת ההפעלה היא XP SP2 המחשב הוא P4 3.0 RAM 1024

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  6. שלום לכולם הבעיה היא הגדרתי (בשולחן עבודה מחשב) את גודל הפונטים גודל איקונים צבעים . כאשר עובד על קבצי וידאו כבדים לצורך הכנה לקידוד מבצע כיבוי נורמלי . בהדלקה כל ההגדרות נעלמו הפונטים קטנים האיקונים קטנים , כל הצבעים ב .DEFAULT מה יכולה להיות הסיבה לבעיה מטרידה זאת? מערכת ההפעלה היא XP SP2 המחשב הוא P4 3.0 RAM 1024

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by Holy,

יש משהו די מעצבן בחיפוש בוינדוס אני מנסה לחפש קבצים שהתוכן שלהם מכילים מילה מסויימת בספריה מסויימת הבעיה היא שהחיפוש המעפן הזה מחפש רק במספר סוגי קבצים אם אני אנסה לחפש טקסט המופיע בקובץ עם סיומת txt זה יפעל בלי בעיות אם אני אנסה לחפש טקסט המופיע באותו קובץ אחרי שינוי הסיומת לסיומת לא מוכרת לדוגמא abc הוא לא ימצא גם אם אני מגדיר שה-notepad יפתח קבצים מסוג abc זה עדיין לא מוצא יש איזה דרך לקנפג את החיפוש הזה שיחפש בכל סוגי הקבצים? בוינדוס 2000 לא היתה לי את הבעיה הזאת

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  8. Started by DeadHunt,

ani lo yahol liktov beivrit... ze kara ahrei shefirmati at amahshev bevakasha tazru li :'(

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , יש לי בעיה קטנה עם הכוננים ... יש לי 2 כוננים DVD רגיל וצורב DVD , ב-Windows XP Pro SP2. ה-DVD הרגיל נשאר עם LABEL של דיסק ששמתי לו לפני חודש , ולא משנה כמה דיסקים אני מחליף , restarts או ejects זה לא עוזר !! אני יכול להפעיל את הדיסקים מהכונן , הכונן קורא אותו ואני יכול להשתמש בדיסק ... והצורב DVD בכלל לא מקבל את ה-LABEL של הדיסק , אבל מזהה את הדיסק ואפשר להפעיל דברים. הבעיה היא שיש תוכנה מסויימת , שכל הזמן מחפשת את הדיסק בכונן (כנראה בפנייה ל-LABEL או משהו כזה ... ) ולא מוצאת אותו ! באג / וירוס / תוכנה שדפקה לי את העסק .... מה זה יכול להיות? אה, ועוד משהו , ה-Autoplay לא עובד לי . תודה !

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  10. או שכן יענה אוטומטית אך רק לאחר 8 צילצולים

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  11. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=392717&sid=127

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  12. אני מחפש דרך למנוע הרצת הקבצים הנ"ל באמצעות Group Policy למספר מרובה של משתמשים. מישהוא אולי יודע איך אפשר לעשות את זה? שאלה נוספת, אני מחפש תוכנה שעוזרת לנהל הדפסות, תוכנה בעלת אופציות כגון, הדפסת מספר עמודים גדול מ- X בשעה מסויימת, ניהול הדפסות וכו'. מישהוא מכיר? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by kfirlion,

שלום, רציתי לדעת כמה יעלה WinV ומתי הוא ייצא? אם אתם יודעים תכתבו לי!

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  14. 1. לידע כללי - עם הפעלת המחשב לוחצים F4 ואז low level format , מה תהליך זה עושה בדיוק ? 2. אני מנסה להתקין במחשב שלי xp sp2 , והדיסק התקנה רושם שהוא לא מזהה כונן קשיח setup did not find any hard disk drire install . למרות שלדעתי יש,מה עושים? 3. במקרה של שגיאה כלשהי במחשב כיצד ניתן לפרמטו לפני שהוא עולה ? (כי שם הבעיה..) דרך לחיצת DEL כשהוא עולה או F4 או כל דבר אחר? תודה רבה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by matityahoo,

כשאני מפעיל defragment על קונן c מופיע לי ההודעה הבאה : disk defragmenter has detected that chkdsk scheduled to run on the volume:(c .please run chkdsk /f אשמח לשמוע מה אפשר לעשות בכדי שאפשר יהיה להפעיל - defragment תודה

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  16. ממצב אנשים ?! אז ככה פירמטתי את המחשב הכל יצא כמו שצריך ... עכשיו נשאר לי את כונן D ... אז פירמטתי גם אותו ... אבל יש בעיה ... הוא כותב לי שבכונן D יש 65 מגה תפוסים ... וזה קרה לי בעבר כשהיה לי Fat32 ולא NTFS כמו עכשיו אז סידרתי את זה דרך הדוס ... עכשיו איך אני מסדר את זה ? יענו יש לי בכונן (D) 19.0 ג'יגה פנוי מתוך 19.1 גי'גה אפילו שזה קצת (65 מגה) זה מעצבן לדעת את זה ... איך אני מסדר את זה ??? תודה מראש, משה

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by dddd01,

אני מנסה לפרמט את הXP ולא מצליח. כיצד מפרמטים את כונן C ?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by max74,

שלום לכם האם ישנה פקודה שניתן למחוק מישחקים כגון דמקה, שולה מוקשים ,והיתר שבאים עם xp home תודה לכם שניתי את ההודעה שרשמתי...

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  19. שלום ! איך אני קובע אפשרות שכל מסמך שאדפיס בסוף המסמך יהיה כתוב היכן הוא קיים על המחשב ? לתשובתכם אודה !

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  20. תודה לעוזרים או שיש למישהו תוכנה כמו PARTITION MAGIC אבל בחינם ?

• 10 תגובות
    • 715 צפיות
  21. כשאני מנסה לסגור רשום לי פעולה זו בוטלה עקב מגבלות על המחשב וזה מופיע גם במצב מוגן וגם במצב רגיל מישהו נתקל בתופעה?

22. Started by smulikon,

ראיתי פעם באתר של מיקרוסופט (כן, באתר של מיקרוסופט) שיטה להסרה של ה WGA. היה רשום שם שצריך להיכנס לאיזה תקייה של וינדוס ולשנות שם קובץ לold אני פשוט לא זוכר איך בדיוק... מישהו יכול להגיד לי איך אני מסיר את ה wga מהמחשב שלי? http://support.microsoft.com/kb/921914/ זה רשום כאן אבל לא ממש הבנתי...

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by eladbu,

איך אני משנה את גודל הפונטים בווידואס או לחילופין באינטרנט אקספלורר?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by maor6,

שלום לכם יש לי בעיה עשית פירמוט ועכשיו שאני רוצה להיכנס למנהל משימות הוא אומר לי "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על-ידי מנהל המערכת שלך. http://www.2send.us/uploads/640cfd0d77.JPG

• 5 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.