עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by liberdi,

:המחשב = וינדוס במצב מטורף: ישום כלשהו מפעיל קובצי עזרה (במאות) CPU נכנס לעבודה אין סופית 1.מצ'ב 2 תמונות 2.התקנתי XP PROFESSIONAL מחדש והבעייה חוזרת מייד . 3.בדקתי וירוסים 4.בדקתי דיסק קשיח עם תוכנת היצרן. עזרה בבקשה!! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by hosham,

שלום לכולם,אני משתמש באאוטלוק 2003 על WIN XP עם הגדרות משתמש של GMAIL,כל ההגדרות לפי ההנחיות ב GMAIL. הבעיה היא שכל הזמן קופץ לי חלון של הזנת סיסמת רשת ובו שם המשתמש שלי והסיסמא ואני מסמן V ב"שמור את הסיסמה" ולוחץ אישור ושניה אחרי זה החלון קופץ שוב. אם תוכלו לעזור לי אהיה אסיר תודה לכם אני כבר משתגע מזה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Lethal_Acid,

שלום... אני מקווה שזה הפורם הנכון אם לא תעבירו. אז ככה יש לי שני כתובות דוא"ל שאני משתמש ב Outlook Express שלי. אכשיו איך אני מגדיר ש דוא"ל מכתובת אחת תגיע לספרייה אחת, ודוא"ל של כתובת אחרת יגיע לספרייה אחרת (שניהם בשימוש עם POP3)? תודה.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  4. אני מחפש פתרון תוכנה שידע לשחזר את המערכת (windows 7 ) למצב הקודם ומוחק את כל השינויים - כמו שיש בבתי ספר \ מכללות וכו' חרשתי את גוגל ומה שהצלחתי למצוא זה 2 יצרניות של כרטיסי מג'יק. אני מחפש משהו תוכנתי בלבד. מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה בלי כרטיס?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  5. אני יודע שרישיון OEM אומר רק למחשב אחד ואין אפשרות להעביר אותה למחשב אחר . אבל עכשיו זכיתי בלוח אם חדש ;D ;D ואני לא יודע אם כדאי לי להסתבך עם החלפת הלול ובסוף לגלות שהווינדוס לא מאפשר את זה. אז מישהו יודע מה מיקרוסופט החליטו שקטרה במצב כזה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by RJ1,

לפני חודש כתבתי הודעה דומה (קישור), שגם היא עסקה במסך כחול. הפעם הודעת השגיאה היא: 0x24 (מידע נוסף) עשיתי chksdk גם עם הפקודה /f וגם עם הפקודה /r. הוא מצא ותיקן כמה דברים אבל זה עדיין לא פתר את הבעיה. החלפתי גם את הקובץ ntfs.sys בקובץ חדש למקרה שהוא פגום, אך גם זה לא עזר. גם במצב בטוח אי אפשר להיכנס. עשיתי אוברקלוק לפני כמה ימים. יכול להיות שזה מה שגרם לבעיה. בכל אופן החזרתי את ההגדרות לקדמותם. אבל בגלל שזה פעם שנייה אני מתחיל לחשוש שזה לא בעיה נקודתית אלא משהוא רציני יותר. יכול להיות שיש בעיה בדיסק הקשיח? בכל אופן, יש לכם רעיון איך לפתור את הבעיה הנוכחית? אחרי חופשים רבים בגוגל לא מצאתי עוד רעיונות חוץ מלפרמט את הכונן (מה שאני מעדיף לא לעשות). תודה.

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  7. זה קורה כשאני מפעיל כל מיני ישומיים וזה קורה בישומיים שונים ולא תמיד

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by assaf990,

אני רוצה ליצור חשבון אדמין עם סיסמה והכל. ובנוסף -חשבון עבור אורח ללא סיסמה אני רוצה גם שבכל הפעלה של המחשב אז אוטומטית זה ייכנס לי לחשבון של האורח ללא מסך פתיחה האם אפשרי? איך?

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  9. Started by anatoli,

אהלן אנשים, אין לי מושג למה זה התחיל פתאום. פירמטתי את הכונן כרגיל, ניסיתי להתקין את הווינדוס ואני מקבל שגיאה בתחילת ההתקנה (כשהוא מראה בצד 39 דקות). נברתי ברשת ואומרים שם להחליף את שם התיקייה catroot2 ל-catold. זה דרש ממני להפסיק את אחד מהשירותים (net stop cryptsvc), אבל לצערי הבעיה עדיין נותרה. ניסיתי גם דיסק אחר עם SP2 במקום SP3, ועדיין אותו הדבר. למישהו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  10. Started by shimon956,

אני יודע שאין פו שום שאלה רציתי רק לעזור לכול אלו שיש להם את ההודעות של המסנגר ב-xp אז נכון שהמסנגר מעצבן אותכם? C:\windows\inf\ :כנסו לתיקייה הזאת sysoc.inf פתחו את הקובץ msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,hide,7 מצאו את המשפט hide ומחקו את המילה שהמשפט ייראה כך msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,,7 עכשיו כנסו ללוח בקרה-הוספה והסרה-הוספה והסרה של רכיבי וינדוס ומחקו את המסנג'ר המעצבן .בהצלחה

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  11. שלום, אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים, במידה ולא אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון. קיבלתי אוסף קליפ-ארט במתנה מחו"ל רק שאלו דיסקים המיועדים למק, האם ישנה דרך לצפות / להשתמש בקבצים? י ש לי XP והוא לא מזהה את הדיסק, אלא נותן הודעה שכנראה הדיסק לא בפורמט הנכון. האם ישנה איזו תוכנה או משהו שדרכו אפשר לצפות ולהשתמש בקבצים? האוסף הוא : ART EXPLOSION 750000 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by 3pac,

לחבר שלי היה וירוס במחשב והוא רצה לפרמט. הוא התקין Partition Magic כדי לעשות מחיצה ולגבות את כל הקבצים . אחרי שלחץ על APPLY (המחשב היה על מצב בטוח) המחשב עשה ריסט ולא עלה יותר, הוא מגיע לשלב של הטעינה לאיזה 5-7 שניות וחוזה למסך של הבחירה בין מצב-בטוח או מצב נורמלי. מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  13. Started by minor,

יכול להיות שזה ישמע לכם מוזר, אבל... חיפשתי באתרי החנויות ולא מצאתי גרסת retail לרכישה - כל הגירסאות הופיעו כ-OEM. מישהו יודע על חנות בה אפשר לרכוש גרסה כזו? תודה מראש לכל העונים וסליחה אם זה לא הפורום המתאים.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  14. 1. אם יש לי ווינדווס 7 מאוקטב עם רישיון X, אני יכול "ללכת אחורה" ולאקטב מחדש לרישיון Y? 2. יש לי מחשב נייח ישן (פנטיום) שעומד בדרישות הסף בעיקרון ורץ עם ווינדווס 7 די סבבה בסה"כ. ווינדווס 10 ירוץ עליו יותר טוב או פחות לדעתכם? במילים אחרת: ווינדווס 10 כבד יותר מווינדווס 7 או הפוך? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by gg00gg34,

האם ידוע אם ווינדוס 8 64 עוזר ,משפר ביצועים ל- SSD או RAID האם יש יתרונות כלשהם מבחינת ביצועים או איכות תמונה עם WIN 8 כל זה מול ווינדוס 7 64 multicoreלא מבין למה סגרת את השאלה אתמול ??? לא יודעים לא עונים ,חבל שממנים אנשים עם חוסר ידע טכני חבל שהאתר משלם כסף לאנשים בלי ידע

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Asi_bb,

אהלן לפני כמה ימים הורדתי את המשחק Juiced היום הפעלתי את המחשב ומיד בלי התחברות לאינטרנט הפעלתי את המשחק , שחקתי בו וניסיתי לשחק באינטרנט למרות שלא הייתי מחובר לאינטרנט המשחק כתב לי loading וחיכיתי כ5 אחרי שראיתי שהמחשב נתקע לחצתי ריסט הישר מהמארז אחרי זה ניסיתי להפעיל את המחשב והוא פשוט לא פעל במצבו הרגיל ניסיתי להפעיל במצב בטוח והוא פעל ואפילו הסרתי את המשחק אך ללא הצלחה והמחשב עדיין אינו פועל במצב רגיל רק במצב בטוח *יש לציין כי ביצעתי שחזור מערכת וזה לא פעל *יש לציין כי ניסיתי להפעיל את המחשב מהמצב שבו כתוב "המאפיינים האחרונים שעבדו" וגם זה לא פעל תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  17. Started by Shasoosh,

אני מעוניין להסיר את הכוננים שנמצאים תחת התפריט של "קליק ימיני - SendTO" ניסיתי את הטוויק שצירפתי פה אבל הוא לא ממש משפיע.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by -Zen,

שלום. יש לי בעיה קטנה במחשב אחרי פירמוט. כאשר אני מתקין תוכנות או משחקים, בחלונות של ההתקנה, למשל בחירת יעד ההתקנה, ושאר החלונות המופיעים הכל נכתב באותיות רוסיות בתפזורת, כלומר זה לא באמת כותב מילים אלא סתם אותיות שונות. למשל באפלורר תמיד מופיע לי הדבר הבא: איך ניתן לסדר את זה ? אודה לכם על העזרה.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by poltergeits,

היי מי יכול לארגן לי לינק או איך להוריד רק את העדכון המלא של SP1 ? בבקשה זה דחוף!!!!

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  20. חבר שלי אמר שזה טעות ואני יצטער על זה הבעיה שהתקנתי כבר ואני אחרי פירמוט ויש לי sp2 אני צריך את התיקון של האיטרנאט או לא יודע כי יש בעיה בתוכנות שיתוף כמו מיול וכאלה . תודה תודה תודה .

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  21. Started by Moooshe,

אני רוצה לשנות את התפריט שמופיע בהפעלת הדיסקט boot של win98. את התפריט עצמו אין בעיה לשנות, אבל אני רוצה לשנות גם את הכותרת שלו ("windows 98 boot options" או משהו בסגנון...). הכותרת הזאת לקוחה מתוך IO.SYS, שהוא ברובו לא קריא אבל יש לו קטעים טקסטואלים לחלוטין וכבר קראתי על אנשים ששינו אותו. בכל שינוי שאני עושה (ולפניכם פירוט לא קצר), אני מקבל מחשב שעושה boot ובמקום להראות תפריט מראה כמה אותיות בג'יבריש על המסך, וזהו. והנה מה שניסיתי: 1. לשנות סתם את הטקסט 2. לשנות את הטקסט אבל לשמור על אותו גודל מדוייק של הקובץ (אותו מספר תווים) 3. לשנות אות אחת בטקסט (את ה-98 ל-95) 4. להחזיר את ה-8 למקומו, מה שאומר ששום שינוי לא נעשה לתוכן של הקובץ ולכאורה הוא אמור לעבוד. אז לא. בשלב זה ה…

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  22. Started by RayZ,

אני עד עכשיו לא הבנתי.. מה ההבדל בין ווינדוס XP פרו לבין הווינדוס XP הרגיל? (הום ופרופסיונל)

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by darktetris,

שלום אני מבקש לדעת איך אני עושה שאני פותח את המחשב שלי הוא יבקש ממני ססימא שרק אני אדע אותה אני פשוט לא רוצה שאחים שלי יכנסו לי למחשב

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by kurt80,

מה הכמות המקסימלית של זכרון sdram ש-win98se תדע לנצל בצורה אפקטיבית? תודה.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  25. לאחרונה יש לי כמה בעיות עם מע' ההפעלה, כגון תוכנות שלא נסגרות דרך מנהל ההתקנים (Tast Manager) והפעלה מחדש שלא, אה, מפעילה מחדש. אני לא רוצה לפרמט ומעדיף לא להתעסק עם ה-Repeair שבא עם הדיסק. אני זוכר שהיה כלי שכזה, או משהו דומה, אבל אין לי מושג מה הוא ואיפה להתחיל לחפש. בקשר לתוכנות שלא נסגרות כשרוצים מהן, שמתי לב שכשאני לוחץ על 'End Process', ה-Mem Usage של התהליך winlogon.exe משתנה בכמה קילו-בייטים בזמן ששאר התהליכים נשארים כמו שהם (וזה כולל את זה שאני מנסה לסגור).

• 2 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.