Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת מה ההבדלים בין הגרסאות? והאם יש ל HOME EDITION תמיכה מלאה בSIDE WINDER (הגה רוטט)? כיוון שב PRO הוא לא יכול להתקין את הדריבר. נ.ב ההגה בלי כניסת USB אלא GAME PORT.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה ואני מקווה שתעזרו לי , סרגל הכלים בתחתית המסך במחשב שלי הוא תמיד מהבהב , מה הסיבה האם אני יכול לשנות הגדרות על מנת שיפסיק להבהב , תודה.......
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לפני כמה דקות פתחתי את המדפסת (HP DeskJet 940C) על מנת להדפיס מסמך, כשבאתי ללחוץ על הכפתור על מנת לסגור אותה לחצתי עליו בטעות פעמיים (כך שהמדפסת נסגרה ונפתחה מחדש). אחרי שהאורות היבהבו לכמה שניות, לחצתי בפעם השלישית על מנת לסגור את המדפסת ואז קרה דבר מוזר. מערכת ההפעלה "זיהתה" שיש לי מדפסת חדש מדגם DeskJet 970C והיא מבקשת להתקין דרייבר עבורה. אני לי מושג למה זה קרה, אבל מה שחשוב לי עכשיו זה אין אני מתקן את זה? באופן הזוי משהו, זה קורה בכל פעם שאני מכבה את המדפסת שלי...
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי, לפני שבוע פרמטתי והתקנתי "חלונות" מחדש (SP2 כולל כל העדכונים), ונתקלתי בתופעה שלא היתה אצלי מקודם: לפני שבוע הייתי יכול להוריד 5 הורדות במקביל ועכשיו רק 2 במקביל. אני מדבר על הורדות רגילות של קבצים במחשב (קליק ימני ו-save as, לא על הורדות של טורנטים\חמורים\פרדות וכו'.. ) לא מצאתי את הפתרון לבעיה, משהו יכול לייעץ ? תודה
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי WIN7 ואני מעוניין להגדיל את ה BOOT PARTITION C בעוד 40 גיגה שיש לי על אותו דיסק שלא פורמטו עדיין משום מה אני לא מצליח לעשות EXTEND ולהגדיל את השטח מה עלי לעשות כדי לוסיף את ה 40 גיגה האלה???
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אם אני משדרג את המחשב (מעבד,לוח,זיכרון) אני יאלץ להתקין מחדש את הווינדוס (XP-PRO) או שיש דרך להימנע מכך?
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכם יש אפשרות לבצע גיבוי של הגדרות מערכת ששיניתי במערכת למשל: הגדרות בלוח בקרה, שינוי של שירותי מערכת יש כאלה שביטלתי אם יש אפשרות כזו עד כמה זה כדאי לעשות זאת? כמו כן יש אפשרות לבצע שיחזור להגדרות האלה של וינדוס? תודה רבה תיזכו למצוות !
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כל התיקיות בויסטה נמצאות על VIEW של DETAILS מעצבן, אני רוצה EXTRA LARGE ICONS במקום, יש מקום לשנות את זה ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלשום פירמטתי את המחשב מחדש, ואחרי יום שלם שבו הייתי בחיפושים אחרי הדרייבר של המודם שלי התחברתי לאינטרנט וסידרתי הכל. עכשיו אני מנסה לעדכן את הווינדוס דרך ה-Automatic Updates אבל הוא פשוט לא יתן לי לעדכן, זה יגיד לי שהעידכון נכשל וימשיך להציע לי אותו אפילו אם אני לוחץ על ביטול. נכנסתי לאתר של Windows Update וזה מצא לי שלוש עידכונים שמתוכם זה התקין רק אחד (Windows Installer 3.1) וזהו. אז איך אני מעדכן את הווינדוס עכשיו?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעדכן את הWINDOWS שלי בעידכונים ואני מקבל כל הזמן את המסך הבא לינק: http://img12.imageshack.us/img12/3381/61808023.jpg אני עושה את הצעדים עד הצעד4 ואז אני מקבל את ההודעה הבאה http://img12.imageshack.us/img12/3774/45109681.jpg עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי את המגן למטה בצד שמאל בצבע אדום שכותב שהעידכונים לא עובדים..ממש מטריד! מה עושים כדי שיעבדו לי העידכונים נורמלי? תודה
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום אנשים. בימים האחרונים שמתי לב שהפונטים בדפדפן השתגעו. אחרי בדיקה קצרה הסתבר לי שזה לא הסתיים שם וכל הפונטים במערכת הפעלה התחלפו מברירת המחדל לפונטים שונים ומשונים. חיפשתי בגוגל פיתרון לאיחזור ברירת המחדל בפונטים של הויסטה ומצאתי את הפתרון הבא: http://www.vistaforums.com/Forum/Topic13567-44-1.aspx עקבתי אחרי ההוראות והרצתי את הפקודה שאמורה לשחזר את קבצי המערכת אך בסוף ההרצה אני מקבל הודעת שגיאה (תמונה מצורפת) ושום דבר לא קורה. מה עוד אפשר לעשות, בהנחה שהתקנה מחודשת של מערכת ההפעלה היא אופציה לא רצויה? http://server3.uploadit.org/files/huber69-error.jpg
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם ויום טוב ביצעתי פירמוט, כרגע יש לי windows xp ואני מעונין להגדיר את הזיכרון הוירטואלי. יש לי במחשב זיכרון ram של 1290 מגה. סטיק אחד של 256 ועוד סטיק אחד של גיגה. יש לי שתי מחיצות/כוננים על המחשב. בכונן C יש שטח פנוי של 17 גיגה, ובכונן D יש לי שטח פנוי של 35 גיגה. אני חיפשתי מדריכים באינטרנט להגדרת הזיכרון הוירטואלי, אבל כל מדריך אומר משהו אחר. יש מדריכים שאומרים שכדי להעביר את הזיכרון הוירטואלי לכונן D, ולא להשיאר אותו על כונן מערכת ההפעלה מכיוון שאותו הדיסק נוטה לבצע פעולות גישה עם קבצי המערכת, ועל כן כדי להעביר את מקום הזיכרון הוירטואלי לכונן אחר(בו לא מותקנת מערכת ההפעלה). ויש מדריכים שאומים שבשדה גודל התחלתי יש לרשום שם את כמות הזיכרון שלך כפול 1.5, ואז בגו…
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מכירים את הבלון הזה שקופץ כשאין מקום בכוננים? יש לי מחשב שיש בו 8 הארדיסקים, ברובם אין מקום, והוא מקפיץ את החלון הזה עם רצון "לדחיסת מידע" שכל פעם צריך לעשות לו ביטול. אם אני סוגר מה X זה נפתח שוב אחרי כמה דקות. איך מבטלים את זה שלא יקפוץ יותר לעולם ? תודה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם... האם מישהו מכיר דרך לשים VPN CLIENT של מיקרוסופט ב DOK ושלא יהיה לי צורך להתקין/להגדיר בכל מחשב שבו יהיה?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
הייי אחרי כמה חודשים בודדים שאני עובד עם הויסטה הלא מקורי (תקופת ניסיון) החלטתי שהוא טוב ולא עושה בעיות וקניתי מקורי מאז הכל התחיל להיות גרוע האודיו מידי פעם פשוט נתקע עד לריסטרט מלא, משום מה פתאום אין קליטה באינטרנט האלחוטי (מ100 ירד ל60-70 %) האיי סי קיו 6 כל הזמן התנתק אז חשבתי שזה בעיה של הגירסה וחזרתי ל5.1 שעכשיו משום מה אני לא יכול לראות את השמות של מי שאני מתכתב איתו (רק סימני שאלה) הרבה פעמים הוא נתקע סתם כדי "לחשוב" וזה אחרי שאני לא מתייחס לקטע שכדי לעבוד לתפריטים באנגלית הייתי צריך לחבר את האינטרנט להכנס לupdate להוריד חצי שעה עידכון ואז להתקין עוד 1 ג'יגה של תוכנה בקיצור מאז המקורי אני רק סובל פה ואם למישהו יש הצעה לפתרון לכל אחת מהבעיות הנ"ל היא תתקבל בברכה …
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי איך אני עושה את זה??
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני רוצה לדעת אם אני יוכל לעשות את ההתקנה של הווינדוס לBOOT בלי שום תוכנות לדוגמא אם אני מחלץ את כל מה שיש בISO IMAGE שהורדתי לתוך תיקייה וצורב את כל התיקייה הזאת לדיסק האם כשאני אעשה ריסטרט הוא יעשה לי בוט? תודה רבה לכל העוזרים שיהיה שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט המסנג'ר מתחבר לי אוטומטית וזה משגע אותי!!! > איך אני מבטל את זה??
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אחר פירמוט המחשב, ברשותי חבילת השפה העברית. התהליך מוכר לי ועשיתי אותו לא פעם ולא פעמיים (הכוונה להוספת חבילת העברית ולאחר מכן השינוי היכן שצריך על מנת שיהיה עברית). הכוונה לשינוי, זה תהליך בדיוק כמו התהליך במדריך הבא: הגדרת עברית ב-Windows XP - אחת ולתמיד אבל וכאן האבל, חלק מהתהליכים אצלי במחשב מעורבים (אנגלית ועברית) הנה דוגמאות: זו לא פעם ראשונה שאני מפרמט (אני מדגיש שוב התהליך מוכר וידוע ועשיתי אותו מספר רב של פעמים בעבר), אבל דבר כזה טרם נתקלתי של תהליבים במחשב כמו: מנהל המשימות או מאפייני תצוגה הם גם בעברית וגם באנגלית, גם לפני הפירמוט הכל היה אצלי בעברית בלבד. (הכוונה לפקודות - לשוניות כמו בדוגמא השולחן עבודה שרשום בעברית). באפשרויות אזור ושפה, אני…
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
XP PRO? HOME? VISTA? CORPORATE? באיזה מהם? וגם איזה גרסה בדיוק ? שמתי יצאה זאת אומרת תודה
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום!, כל פעם בלילה אני נוכח לדעת שהמחשב שלי מתכבה אין דבר כזה שלא.... עד לא מזמן התקנתי ווינדוס ויסטה 64 ביט והוא לא עשה לי שום בעיות,כמו כן גם ניסיתי למצוא וירוסים וspywares הורדתי עידכונים אך לשווא. הויסטה הותקנה לפני כמה ימים ככה שאין צורך בפירמוט... צירפתי קובץ תמונה המתטאר את הקבצים שעושים את הבעיה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
פתחתי להנאתי את העדכון וראיתי יש עדכון לדיירקט איקס, גרסה 9B. חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי שום מידע על זה. מישהו יודע על מה מדובר? מה הסיפור של הגרסה הזאת? אגב, יש לי חלונות 2000.
-
-
אז ככה, יש לי לפטופ ישן - כרגע מותקן עליו XP שעבר לא מעט (הוא הותקן כמה שנים אחורה). המחשב לא היה בשימוש תקופה ארוכה, אבל אחותי צריכה מחשב בסיסי ביותר בשביל אופיס/קצת אינטרנט וכאלה, אז הוא מהווה פתרון סבבה בשבילה כרגע... אז קודם כל - מקריאה ברשת, הבנתי שמחשבים עם חומרה לא היסטרית יתנו ביצועים יותר טובים תחת Win7 מאשר XP, אז החלטתי להתקין עליו 7 (במקרה זה: Pentium M 1.7Ghz, 512MB DDR RAM). הבעיה: אין על המחשב כונן אופטי, כשהוא נקנה - צורף אליו כונן DVD חיצוני שמתחבר ב Firewire, אבל הכונן לא עובד יותר ). אז כדי להתקין את המערכת הפעלה, החלטתי ליצור Bootable disk on key עם ההתקנה - לא עבד... כנראה המחשב ישן מדי בשביל לתמוך בbootable DOKs, אז פניתי לאפשרות הבאה - חיבור …
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-