Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אני מנסה להתקין xp על מחשב workstaion ומקבל את ההודעת שגיאה הבאה : installation failed :e:\i386\asms.error message עשיתי חיפוש בגוגל ושם רוב הפתרונות היו לנסות דיסק אחר - ניסיתי עדיין אותו דבר אפשר לבצע התקנה מכונן usb? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אין את האופציה בdxdiag, אני מנסה להריץ neverhood ואני מרגיש מסומם מהצבעים ההרוסים.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ראו קישור : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3215046,00.html
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מחפש פקודה ששמים ב start->run. לאחר ששמים את הפקודה ניתן למחוק קבצים שלא נמחקים בטענה שהם מוגנים או הם בשימוש (לרוב סרטים מקודדים שנמצאים לא בשלמותם).
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אנשים בימים האחרונים המחשב שלי התחיל לעלות לאט מאוד כלומר הוא מגיע לחלון הכחול כשהמחשב נדלק ורושם: WINDOWS IS STARTING UP והוא יכול להתקע שם לכמה דקות אפילו חצי שעה כאשר אני עושה ריסט הוא עולה לאט אבל לא ממש נתקע בחלון הזה.. כל זה בכלל התחיל לאחר שתפסתי ווירוס בשם VUNDO הסרתי אותו בעזרת SUPERANTISPYWARE שקניתי לאחר ההסרה עשיתי סריקה חוזרת וזה מוצא לי 6 קבצים ברג'יסטרי שלא ניתן להסיר כי הם פשוט חוזרים לאחר ריסט. עשיתי סריקה אם NOD32 הוא לא מצא כלום. אז החלטתי למחוק את NOD32 ולהתקין את KASPERSKY שבא אם הדיסק של לוח אם. אך הוא לא מוצא כלום... מאז הפעולות הללו המחשב התחיל לעלות ממש לאט, לאחר שהוא עולה הוא עדיין עובד לאט מאוד. אין לי מושג מה עוד זה יכול להיות אבל ישנם אנ…
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
במחשב שלי אין כונן DVD, אז התקנתי ויסטא דרך הDeamon Toolz כמה שזה מצחיק, כן .. התקנתי אותו על כונן C, פתחתי מהויסטא החדש פרטישן חדש והתקנתי בו וסיסטא [כונן W] אני נמצא בויסטא של כונן W ורוצה למחוק את הווינדוס בכונן C [הויסטא הישן] אני מנסה את כל הדרים האפשריות אפילו ניסיתי format c גם del c ניסיתי פשוט הכל כל מה שאני לא עושה הוא אומר לי שאין לי גישה למחוק קבצים אלו השאלה היא: אני רוצה להפוך את כונן W לפריימרי [הכונן הראשי] ולפרמט את כונן C לגמרי, או שפשוט למחוק את כל הכוננים לגמרי ולהשאיר כונן אחד עם ויסטא [תחשבו על זה שאין לי כונן DVD ככה שזה צריך להתבצע דרך מעכרת הפעלה שתתמוך ב Daemon Tools].. אשמח לעזרה אני חייב אתכם!
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אהלן! אני תוהה ומחפש המון זמן אם יש דרך שאפשר להפעיל את מנהל המשימות - Task Manager של Windows Vista בWindows XP משום שהם הוסיפו לו הרבה דברים והוא קיים בגרסא הרבה יותר טובה.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בניתי קובץ ASP שיוצר רשומה חדשה במסד נתונים אבל בגלל ההרשאות הוא לא יכול סוג שגיאה: Microsoft JET Database Engine (0x80040E09) ??אין אפשרות לעדכן. מסד הנתונים או האובייקט מוגדרים לקריאה בלבד. /mydb/add.asp, line 13 סוג דפדפן: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום. אני אחרי פירמוט והתקנה של וינדוס ויסטה. בדיוק אותה התקנה של ויסטה מהפעם הקודמת לפני הפירמוט. כאשר אני פותח את הקובץ התקנה של FIREFOX3 אני מקבל את ההודעה הזו : אני יודע שאני יכול להפעיל את זה בלחצן ימני ב RUN AS ADMNISTRATOR אבל למה זה ככה? היוזר שלי אמור להיות בעל הרשאה להכל לא? ככה זה היה לי בפעם הקודמת. אשמח לעזרה, תודה
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי אני חדשה פה בפורום ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. כשאני מפעילה את המחשב, מייד אחרי המסך של "ברוך הבא", מופיע לי חלון שאני אמורה להכניס סיסמא.. ובשם משתמש רשום- administrator. כשאני לוחצת אנטר זה נעלם והמחשב עולה רגיל. השאלה שלי היא איך אני מבטלת את זה? אני רוצה שהמחשב יעלה מבלי ההודעה הזו.... תודה על העזרה...
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קיבלתי מייל דיי חשוב מקודד לגיבריש, ניסיתי הרבה מאוד קידודים שונים אך לא הצלחתי להגיע לשפת הקודש. יש אפליקציה מסויימת שמזהה את הפונט? בכל אופן הנה שתי מילים מתחילת המייל : ...äéé äéé אם מישהו הצליח שיעדכנני.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
ראיתי פעם באתר של מיקרוסופט (כן, באתר של מיקרוסופט) שיטה להסרה של ה WGA. היה רשום שם שצריך להיכנס לאיזה תקייה של וינדוס ולשנות שם קובץ לold אני פשוט לא זוכר איך בדיוק... מישהו יכול להגיד לי איך אני מסיר את ה wga מהמחשב שלי? http://support.microsoft.com/kb/921914/ זה רשום כאן אבל לא ממש הבנתי...
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
1) לפני כמה ימים ראיתי שבמנהל המשימות כל החלק העליון נעלם http://img128.imageshack.us/img128/1740/tre54kb7.jpg 2) בעבר המסך היה מתכבה כל 20 דקות עכשיו כל פעם אני צריך להיכנס למאפייני צריכת החשמל ולהגדיר מחדש http://img296.imageshack.us/img296/4402/eqcsefus2.jpg 3) כל יום סדר הסמלים בכונן D משתנה הגדרתי שהתצוגה תהיה על סמלים וסדר אוטמטי אבל זה תמיד מתחלף לתצוגה בפרטים ושם http://img247.imageshack.us/img247/202/xdsawfsecdcn0.jpg
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם יש אפשרות לשנות את השפה של הWindows מעברית לאנגלית חוץ מאשר פרמוט של המחשב והתקנה של Windows באנגלית. יש לי XP Home, אם זה משנה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
ל"ד בעומר שמח לכולם!!! טוב אז הבעיה היא כזאת: כשאני סוגר כל דף אקספלורר (אתר) לא משנה איזה יש לי את ההערה של תישלח אל תישלח מה קורה פה חבר,ה? זה פאקינג לא נח! pleez help !!! המשך ערב נעים לכולם..
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מבצע הורדה דרך הווינדואס עד שהקובץ יורד כל מה שהורד עד אז נשמר בזיכרון. כלומר עם גודל הקובץ 600 מגה וירד רק 400 אז נתפס לי 400 מגה של זיכרון. איך אני משנה את ההגדרה הזאת שזה יעשה לי הורדה לדיסק הקשיח. תודה על העזרה חברה
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ישנה אפשרות לשתול ב slidebar של הויסטה gadget שיעזור לי לראות האם מחכה לי דואר ואו כמה פרטי דואר ב yahoo?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
איך אני קובע כמה מקום בדיסק הקישח הsystem restore יקח בוינדוס ויסטה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי, לא הצלחתי למצוא תשובות בדיון הרשמי, כי נראה לי שהבעיה ספציפית מדי לחברה שאני עומד לדבר עליה. יש לי שני מוצרים של סמסונג שאני לא מצליח למצוא להם דרייברים לXP64: מסך 721S, ועכבר PLEOMAX. לעכבר לא התקנתי דרייברים...והוא די עוש בעיות...יעני עכבר אופטי, והוא מקפצץ על המסך ולא תמיד הולך לכיוון שהוא אמור ללכת אליו (אני מקווה שזו באמת בעיה של דרייברים )) ניסיתי למצוא דרייברים דרך גוגל ואין כלום אולי מישהו מכיר מקום שבו כן יש דרייברים, אפילו בטא (כמו של HP)?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
האם אפשר להתקין עברית בwindows vista home premium באנגלית? הwindows הוא באנגלית, יש דרך שהתוכנה עצמה והמקלדת יתמכו בעיברית?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
www.wincustomize.com זה אתר שאפשר להוריד כל מיני קבצים כדי לשנות את התצוגה בוונידוס XP הורדתי קובץ בשביל שהוא ישנה לי את את הסמלים והלוגוים של הקבצים השונים בווינדוס וגם של הכוננים וירד איזה קובץ מקווץ מלא בסמלים ואני לא יודע איפו לשים אותם בשביל שזה ישנה את הכל הייתי רוצה לדעת היכן התקייה שאפשר לשים בה את כל זה :nixweiss:
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היא לא עובדת יש בעיות ןהתקנה על התקנה לא מתאפשרת ... יש אולי דרך להסיר תמדיה פלייר או אולי שורה להשים ב RUN כדי להסיר ?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא מצליח למצוא איפה להגדיר את הטביעות אצבעות שלי בוינדוס 7 בלפטופ... מסיבה כלשהי הותקן אצלי וינדוס בעברית אז אשמח להוראות בעברית (מצאתי משהו הם הוראות באנגלית ולא מצאתי את ההגדרות הנכונות... תרגום...) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום פורום מערכות הפעלה יש לי Windows XP Pro SP1 עכשיו יש לי בעיה מוזרה כזאת שקרתה רק לאחרונה ששורת המשימות בילתי ניראית. היא לא ממוזערת או בתחתית המסך או משהו כזה.. היא פשוט נמצאת שם אבל בילתי ניראית כשאני לוחץ על הכפתור שעל המקלדת של ההתחל הוא מקפיץ לי אותו ורואים אותו אבל לא את שורת המשימות וגם במאפיינים של שורת המשימות אין שום דבר חריג. בדקתי את זה במצב בטוח ושמה הכל תקין. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי........תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
התקנתי OFFICE 2000 על מערכת הפעלה XP וישנם חלק מהתפריטים וההודעות של ה- האופיס שמוצגים כסימני שאלה מה עלי לעשות
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-