עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני מעוניין להשתמש בתוכנת CEEDO על גבי ה-DOK שלי במחשב המחובר ברשת פנימית להרצת משחק אך לא מעוניין שה-ADMIN יגלה זאת. יש אפשרות לכך? הרי נוצר EVENT ברגע שאני מתחבר וברגע שאני מתנתק לא כן? כיצד ניתן להימנע מכך? יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by miki_michal,

כשאני פותח חלון חדש או לינק שפותח חלון חדש...אני רוצה שהחלון יפתח מוגדל באופן אוטמוטי ולא ללחוץ על max למעלה , בעבר זה היה כך ...לא יודע מה קרה, איך אני מחזיר את זה ...

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by giri71,

Hello I got 5 years old PC with windows xp pro sp2 installed on it and freezes every couple hours When i was checking event logs i got this alerts ACPI_ERR_AMLI_ILLEGAL_IO_READ_FATAL Anyone can help me with this here can it be something with motherboard BIOS Regards

4. נכון שיש לכם סתם דוגמא תקובץ WINZIP ואם לא מותקנת אצלכם התוכנת קיבוץ WINZIP אז הוא פותח לכם חלון באיזה תוכנה אתם רוצים לפתוח את הקובץ? ואז אתם מסמנים אז ככה יש לי בכונן אני לוחץ פעמים הוא שואל אותי באיזה תוכנה אתה רוצה לפתוח אני מזמן לו internet explorer וזה פותח תכונן רגיל הבעיה שאן שמה תאפשרות לסמן בוי תמיד תפתח כאלו בתוכנה זאת כמו שבדרך כלל יש זה כאלו חסום כזה ואי אפשר ללחוץ על זה אני פעם ראשונה רואה בעיה כזאת ניסיתי להתקין מחדש ת WINDOWS על ה WINDOWS הקיים ולא הצלחתי חשבתי לפרמט מחדש ולהתקין אבל אם למשהו יש אולי פתרון שיכול לחסוך לי תניסיון פירמוט כי האמתי שאני לא בטוח שגם זה יעזור תודה רבה רבה לעוזרים זה מאוד חשוב לי! תודה

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by rambo88,

שלום יש לי windows xp pro ואני מעוניין להשים windows home עכשיו הדיסק עצמו לא תומך בboot [זה אורגינל של microsoft רשום not supported boot] עכשיו אני יודע להתקין רק דרך בווט למשהו יש דרך להתקין דרך דוס אמרו לי להשים ווינדוס 98 ואז לצאת איתו לדוס ואז להחזיר את האקס פי אבל מה המלאה עזרו לי זה ממש דחוף

6. Started by abirdh,

ברגע שאני בוחר את המחיצה בה אני רוצה להתקין את הוונדוס הוא כותב לי: Windows is unable to find a s.y.s.t.e.m volume that meets its criteria for installation. ??

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by Mr.wiz,

יש אפשרות להסיר לינק מסוים באקספלורר במקום לנקות את כל ההיסטורי?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  8. יש לי 2 גיגה זיכרון שזה מראה לי כזיכרון פיזי כללי תחת physical memory? לאחר מכן אני רוא שפנוי 567 מגה ןsystem cache 756mb חסר לי בערך עוד 700 מגה שאני לא מבין לאן זה נעלם? האם זה בעיה בזיכרון בוינדוס או בהבנה שלי מה מוצג ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  9. Started by bitoNNz,

עשיתי dual boot המחשב בא עם הויסטה והתקנתי עליו XP אבל עכשיו אני לא יכול לחזור לויסטה אם אני צריך.. ניסיתי להתקין EasyBCD בשביל שהוא יציג לי אפשרות בחירה לפני שהוא מעלה.. אבל אי אפשר לעשות את זה באקספי עכשיו הוא אומר שזה בגלל שהווינדוס חדש או משהו כזה.. איך אני יכול לחזור לויסטה? אני לא רוצה למחוק ת'אקספי ויש לי מחשב נייד שבא עם הווינדוס מותקן לא עם דיסק של הווינדוס..

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  10. Started by dbx22,

לא יודע למה הקבצים שבתמונה ביחד כל הזמן לוקחים לי את כל המשאבים וזה אחרי בדיקת וירוסים מעודכנת ושל בדיקום עם ספייבוט ואדאוור. מה לעשות??? (אל תתיחסו לזה שאימיול פועל בתמונה, זה ככה גם בלי אימיול...) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by FoxHounder,

אני קונה מחשב חדש ושמעתי שיש מערכת הפעלה חדשה Windows 64 bit. האם עדיף לקנות אותה מאשר את ה Windows XP וכמה היא עולה?

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  12. aston וכו'? מה הכי תואם וטוב ולא עושה בעיות עם SP2?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  13. Started by Blue Omega,

מישהו יודע איך אני מוסיף את סרגל השפה ל-system tray ב-windows xp pro ?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  14. מה לעשות? היום רק אחרי 9 ריסטארטים המחשב עלה לי..... המסך השחור מופיע לי כל פעם..... ניסיתי את כל הFIX שפירסמו באתרים לא עזר כלום.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  15. Started by RX7,

משום מה הוא לא נותן לי להוריד דברים משם פעם היה לי איזה משהו שמאפשר לי יש למישהו?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  16. שלום רב! מדי פעם כשאני נכנס לתיקיה (לא מסוימת) אני מקבל את הודעת השגיאה הזאת: התוצאה היא שכל חלונות ה Windows Explorer נתקעים, עד שאני מסיים את התהליך. לפעמים גם זה לא עוזר ואני נאלץ לנתק את המשתמש ולהיכנס מחדש. שמתי לב שתמיד יש בתיקיה שאליה נכנסתי קובץ סרט. (השגיאה מתרחשת גם כשאני לא בתצוגת 'תמונות ממוזערות') בפעם האחרונה גם שמעתי 'תיק' חלש מכיוון המארז. נ.ב. השגיאה הופיעה גם לפני שהתקנתי SP3. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by Infection,

שלום, כל פעם שאני מכניס את הDOK למחשב במערכת הפעלה חלונות 7 מופיע לי ככה: http://tinypic.com/r/10h36mw/4 ''הגבר את מהירות המערכת שלי'' מה זה אומר?

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  18. יש לי מערכת הפעלה WIN98 ואיך שהיא באה לעלות אז היא ישר יוצאת לדוס למחיצה C במקום להעלות את המערכת!!!! יש בעיה בקיבצי איתחול מה אני עושה שהמערכת ל תיצא לי לדוס אלא תמשיך לטעון את כל קיבצי WINDOWS

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  19. אפשר היום לפתוח בווסטה משתמש בשפה עברית? עם כן תגידו לי איך ד"א אני משתמש בויסטה כבר יום שלם והמערכת פשוט מעולה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  20. Started by shay360,

שלום לכולם. אני מנסה ליצור קובץ bat שיפעיל לי 2 תוכנות. קוד: echo off .\dir1\1.exe .\dir2\2.exe הבעיה שנוצרת היא שרק אחרי שהתוכנה הראשונה נסגרת השניה נפתחת ואני רוצה שהן ייפתחו במקביל. תודה מראש לעוזרים! עריכה: דני התותח פתר לי את זה. תודה בכל מקרה.

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  21. Started by @guitarsuite@,

ל"ד בעומר שמח לכולם!!! טוב אז הבעיה היא כזאת: כשאני סוגר כל דף אקספלורר (אתר) לא משנה איזה יש לי את ההערה של תישלח אל תישלח מה קורה פה חבר,ה? זה פאקינג לא נח! pleez help !!! המשך ערב נעים לכולם..

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  22. XP PRO? HOME? VISTA? CORPORATE? באיזה מהם? וגם איזה גרסה בדיוק ? שמתי יצאה זאת אומרת תודה

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  23. שלום לכולם התקנתי עכשיו על המחשב הזה : T7500 2GB RAM 8400M GS והווינדוס לא זז כזה להיט כמו במחשבים האחרים... הוא זז פחות מהר מXP ... ואקספלורר הגלילה שלו איטית....... כמעט הכל איטי ובXP טס.. מה יכול להיות? דרייברים מעודכנים.

• 3 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים