עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by nore0,

C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Temp

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  2. Started by amit_amit,

שלום כולם קניתי מחשב חדש CORE 2 DOU 2GB RAM ATI 1950XTX INTEL 965 CHIPSET והורדתי ויסטה למעבדי 64 ביט אז אני מתקין ואז זה עושה ריסטרט למחשב רושם שהוא מסיים את ההתקנה ואחרי זה יש לי מסך שחור ואני לא יכול לעשות כלום ולא רואים כלום איך לתקן את זה נ.ב זה ויסטה RC1 עוד משהו עשיתי תיקון עלייה יש כזה דבר כשעולים אם הדיסק לא זוכר איך הגעתי לזה וזה אמר לי שהמחשב לא מסוגל לתקן את הבעיה

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  3. היי אנשים.. יש לי 2 ארד דיסק הראשון הוא 250GB מותקן עליו ויסטה וכו.. השני 250GB מותקן לXP אתמול עשיתי פורמט לXP והתקנתי מחדש הכל חדש יפה ושניתי בביוס שיהיה מצב בחירה לXP או לויסטה לכמה שנית אתם בטח מכירים שמדלקים מחשב שואל אותך לאיזה אתה רוצה להיכנס ולא פועל לי :-[ אולי עשיתי טעות בביוס אז תגידו לי מה לעשות בביוס איך לשנות למצב בחירה של ויסטה או XP תודה לעוזרים זה די דחוף כי המחשב ישר נכנס לXP ולא שואל אותי באיזה מצב בחירה אני רוצה לבחור ואני חייב להיכנס לויסטה אבל לא יכול .נסיתי בביוס כולם לא קרה

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  4. בדיוק כמו XP PRO, לא שקל יותר, מחיר לדוגמא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3316 יש חנויות שישמחו לקחת גם 1190 שקל על אותו מוצר: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1904&p=123 הערה: אני לא מאיץ באף אחד לרוץ לקנות ולהתקין, לא יזיק לחכות עוד חודשיים שלושה, מצד שני גם אין סיבה להימנע אם אין אף בעיה של מנהלי התקנים או יישום מסוים שעלול לעורר בעיות. תוכנית החלפת הרשיונות של מיקרוסופט בין xp pro ל x64 אמרוה לפעול רק עד סוף חודש 7, גם זה שיקול. כתוב בחנות "עם מחשב חדש בלבד" אבל לפחות מבחינת מיקרוסופט זה תופס גם למוצר חומרה

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  5. עד היום הוא סירב לקבל (מודיע שהקובץ עלול להיות מסוכן ולכן לא ניתן לקבל אותו) ואז הייתי מקבל את הקבצים בצורה אחרת (אי מייל או ICQ) וזה היה מעפן אבל לא נורא עכשיו הוא קיבל לי את הקובץ (שעה הורדה) ורק אחרי שהוא התקבל הוא פתח לי חלון שהקובץ עלול להזיק לי למחשב ולכן נחסמה אליו הגישה (@#$^$%%$#^%!!!!!) ניסיתי לעשות חיפוש אחר הקובץ ולא מצאתי, ניסיתי לראות אם הוא בסל מיחזור והוא לא שם, פעם הבאה אני אבקש לקבל דברים רק בZIP מהמסנג'ר אבל לגבי הקובץ הזה מישהו יודע איפה הוא יכול להיות ואיך אם בכלל אפשר לשנות את "ההגנה" של מייקרוסופט על המחשב שלי מפני מפגעי המוזיקה במסנג'ר ? נ.ב. מידע: XP PRO SP2 גירסאת מסנג'ר : 7.0.0813

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by eladbu,

מישהו יודע איך אני נפטר ממסך הפתיחה בXP שדורש סיסמה! מה שאין לי! וגם שאני לוחץ ALT CONTROL DELETE לא מופיע לי ישר הפרוסס אלה כמו בגרסת 2000 עם הלחצנים של כיבוי מחשב וכו

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  7. Started by ITSIK86,

בקרוב אשיג וינדוס ויסטה ,את הבטא כן וריציתי לדעת אם שווה להתקין אותו והאם הוא יכול לעבוד יחד עם האקס פי? וגם האם שאני אתקין אותו הוא יזהה את תוכנות והמשחקים שלי ואני אוכל לשחק דרכו ? בקיצור האם כדאי להתקין או שזה סתם מלא באגים? דרך הגב אל תגידו שזה ווארז כי זה לא!

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  8. אתמול הכול היה בסדר ופתאום היום שאני מיתעורר המחשב שלי למשל אני רוצה להפעיל את המדיהפלייר אז הוא רושם אין אפשרות גישה להתקן ייתכן שאין לך הרשאות מתאימות לשם גישה לפריט....וכל תוכנית שאני פותח אותו הדבר רק הדפדפן של מוזילה ניפתח לי...ואני מנה לעשות שיחזור מערכת והוא רושם לי אותו הדבר אים למישהו יש מושג מה זה או איך ליפתור את בבקשה שיגיד לי תודה ובוקר טוב אההה ועוד משהו הוא רושם לי שאני ניכנס למחשב דרך אגב זה xp : וunable ot locate kernel component ומתחת רשום :wtkernel

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  9. Started by liranss,

שלום אני לא יכול למחוק תוכניות מסוימות מהוספה הסרה של תוכניות יש לי WIN XP.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  10. Started by mitz,

טוב, אז את את המחשב שלי כבר פירמטתי והתקנתי (מערכת באנגלית). נתבקשתי לשאול בשביל מישהו, כיצד יוצרים Boot Disks ל-WinXP עם תפריטים בעברית? האם ניתן להשתמש בקבצים של English Windows XP Home Edition, שאפשר להוריד מהאתר של מיקרוסופט: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;[LN];Q310994 (כדי לצפות בלינק, אנא העתיקו את השורה כולה לדפדפן) תודה רבה! נ.ב אגב, הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי הודעה בנושא...

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  11. Started by ran kapri,

כל פעם שאני נכנס לצ'אט מפיעה לי תמונה שכאילו לא עלתה

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  12. מדובר ב-Win2000Pro שהתקנתי לא מזמן. אני מסמן בפירוש: Do not share this folder. אבל אחרי ה-Boot אני רואה ששוב הכונן משותף ומוגדר: Share this folder / Share name: $C Help Please!!!

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  13. אוקיי שחקתי טיפה עם הIcon ועכשיו כתוצאה מכך כשאני לוחץ על תקייה מסויימת הוא מפעיל לי את החיפוש במקום הפקודה Open. אני לא רואה אותה ב Advanced וכדי להוסיף אותה, אני צריך לדעת את המאפיינים שלה. אולי אתם יכולים לבדוק לי את זה? אני עובד ב Windows Xp Pro

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  14. Started by Wizard Of Oz,

יש לי בעיה באקספלורר. יש קישורים שאני לא יכול לפתוח גם כשאני מבטל את ה-internet security הוא לא פותח אותם. מה אני עושה??????? אני משתגע...

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  15. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין וינדוס אקספי עברית צרוב שברשותי. אודה מאוד למי שיוכל לפרט לי את השלבים שעלי לעשות על מנת לעשות זאת. תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  16. Internet Explorer לא מקבל אתרים עם סיסמאות. האקספלורר שלי , לאחר שהתקנתי את כל העדכונים הקריטים, עכשיו אם אני רושם לדוגמא כתובת כזאת : http://popper:pipper@www.lifestyle.com/member/ או כל כתובת אחרת בסגנון הוא לא מוצא אותה ורושם לי "שגיאה של תחביר לא חוקי" הדבר נובא מאיזה שהו עדכון שגורם לזה, בעבר קראו לו 832894 ונתנו לי פקודה להסיר אותו %SystemRoot%\ieuninst /q %SystemRoot%\inf\q832894.inf אבל כיום כנראה שינו לו את השם כי הפקודה זהאת כבר לא עובדת. איך אני מחזיר את זה למצב הקודם?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  17. Started by Cyron,

שלום וחג שמח יש לי בעיה במחשב השני בבית, אני מנסה לבצע פורמט והתקנה מחדש, אני מפעיל את המחשב דרך הדיסק של windows xp, ולוחץ על "R" כדי שאוכל לבצע פירמוט, הבעיה שבשלב שהוא מבקש ססימת Admin אין לי סיסמה, אני לוחץ "אנטר" והוא אומר שהסיסמה שגויה, בדקתי 10 פעמים ואין סיסמה בכלל ב-Admin היתה בעבר אולם ביטלתי אותה. מה אפשר לעשות ? תודה

18. Started by miki26,

יש לי מערכת הפעלה על בסיס NTFS ויש לי הארד דיסק נוסף אליו אני לא יכול לחדור ממערכת ההפעלה יכול להיות בגלל שהוא ב FAT???

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  19. חבר שלי שכח את הסיסמא לחשבון שלו, פעם עשיתי את זה דרך כניסה למצב המתנה אם אני לא טועה... רק ששכחתי איך נכנסים למצב המתנה

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  20. שלום לכולם ! התקנתי בעזרת דיסק (שהורדתי ברשת...) את sp2 (יעני עדכנתי את החלונות XP שלי). ההתקנה עברה חלק ללא כל בעיות. לאחר מכן בדקתי אם ישנם עדכונים נוספים דרך הרשת ואכן היו. לאחר סיום התקנת העדכונים נדרשתי לאתחל את המחשב ולאחר האתחול נפתח לי מסך ה Log In עם שמי (מוצג כ user ) ודרישה לסיסמא .... אף פעם לא התעסקתי עם users במחשב הזה ובטח שלא נתתי סיסמא. אז מה כבר ניסיתי לעשות ? ככה : ניסיתי להכנס ב safe mode בתור Admin ,אך גם שם נדרשתי לסיסמא שאיני יודע...(שדה ריק לא עזר). נכנסתי לאתר הנחמד הזה : http://petri.co.il/forgot_administrator_password.htm שהציע מתודות מאוד חביבות שאולי חלקן יעבדו על NTFS , אך כולן לא הועילו על ה FAT 32 שלי. ניסיתי לעשות Uninstall ל Sp2…

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  21. Started by GaTor120,

בעבר כשהיה לי WINXP השתמשתי בERD COMMANDER,יש משהו דומה שמתאים ל WIN7? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  22. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

מיקרוסופט הפיצה את העדכון המאסיבי הראשון עבור מערכת ההפעלה הטרייה שלה, ויש בו כמה וכמה תוספות מעניינות לכתבה: http://hwzone.co.il/7-חידושים-חשובים-בעדכון-נובמבר-הגדול-של/

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  23. Started by itairaz99,

אני צריך הורדה של ווינדוס 7 שבאמת עובדת. ניסיתי הרבה הורדות וכלום לא עבד לי :'( :-\ אני רוצה את זה כדי לצרוב על דיסק ולהתקין במחשב נייד חדש שאני הולך לקנות ויהיה בו רק linux... אני צריך 64bit כי יהיה למחשב 3g זיכרון. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  24. שרואים בו כל פעולה שנעשתה.... אפשר בבקשה הסבר איזה קובץ זה ואיך אני רואה...?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  25. Started by OmegaShadow,

יש לי אפשרות להפעיל את ה- Data Execution Prevention ב- Windows XP ורציתי לדעת אם זה באמת שווה משהו או שזה סתם מעמיס על המעבד ? והאם מישהו יודע אם זה מעמיס מאוד או לא ? והם יש מצב שזה גם גורם להתחממות המעבד ? (בימים האחרונים הוא התחמם אצלי ורציתי לדעת אם יש קשר אולי לזה כי בדיוק הפעלתי את התכונה הזו לפני כיומיים , וגם החלפתי אנטי וירוס לגרסה 6 של kaspersky שאולי הוא זה שגורם לטמפ' הגבוהות מהרגיל שהיו עד כה)

• 1 תגובה
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.