עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by TransforM,

לאחרונה אני נתקל בבעיה הבאה באופן קבוע : כל פעם שאני לוחץ על כפתור הכיבוי בתפריט הכיבוי של הווינדוס או לוחץ על הכפתור שנמצא על המארז לחיצה קצרה, במקום שהמחשב יתכבה, הוא מופעל מחדש. חשבתי לנסות ללחוץ על כפתור ההפעלה מחדש בתפריט הכיבוי של הווינדוס בתקווה שהוא אולי יעשה את עבוד הכיבוי, אך הדבר לא כך. כמו כן, ניסיתי הורדת עידכונים למחשב ומתקן שגיאות של הווינדוס, אך אלה לא הועילו כלל וכלל... אודה לכם על עזרה בנושא... עריכה: גם ניסיתי לכבות את המחשב דרך פקודה הכיבוי המורצת ב-Run הבאה: shutdown -r -t 10, אך גם במקרה זה המחשב הופעל מחדש... למעשה, אני לא מצליח לכבות את המחשב אלא ע"י לחיצה על כפתור הכיבוי שעל המארז ישר אחרי הריסטרט... תודה לעוזר...

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  2. Started by mayhem,

יש לי WIN ME ואחרי שהתקנתי אנטי וירוס קספרסקי יש בעיה של כיבוי המחשב (המחשב לא נכבה כאשר אני לוחץ על כיבוי ואני נאלץ ללחוץ על כפתור הריסט). הבנתי שיש איזה קובץ DLL שאני אמור להוריד ואז הבעיה תפתר. אפשר בבקשה לקבל עוד פרטים על אופן פתרון הבעיה ובאיזה אתרים אפשר להוריד את הקובץ. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by benor,

יש לי בבית שני מחשבים, שמחוברים אחד למישנהו בכבל רשת מוצלב. האם ישנה דרך כל שהיא לכבות את המחשב המשני בדרך כל שהיא? ואם כן, מה היא?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי חלונות xp . החלונות מכוונים, שבמצב צריכת חשמל המסך אמור להכבות לאחר 10 דקות לדוגמה אך רק בעת פעולת נגן המדייה פליר של החלונות,המסך לא ניכבה. הודה אם תענו לשאלתי בירצוני לציין שגם שומר המסך לא עובד בעת פעולת הנגן

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  5. Started by oded6188,

לוקח משהו כמו 5 דקות מהרגע שלחצתי על כיבוי או RESTART עד שזה באמת קורה עשיתי ניקוי עם התוכנה CCleaner והבעיה עדיין נמכשת אין הרבה תוכנות שרצות ברקע מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by jj516,

בעיה ב windows xp יש לי כפתור sleep במקלדת, ואני רוצה להשתמש בו אבל כשאני לוחץ עליו המחשב עובד ל sleep mode ומייד חוזר למצב עבודה. וכך גם עם הכפתור של הכיבוי אני לוחץ עליו והוא באופן אוטומטי אמור להכבות אבל מקום זה הוא עושה reset. ב power opotions הכול נראה תקין והאפשרויות מוגדרות נכון (כפתור sleep ל sleep כפתור כיבוי ל shout down). מה אני יכול לעשות???

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. כיבוי המחשב לא נעשה כמו שצריך ,אחרי שמופיע הלוגו של XP מחשב מאתחל את עצמו... יש רעיונות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  8. הייתי רוצה לדעת והבין פעם אחת ולתמיד איך מכבים את הכפתורים המעצבנים האלה שתקועים במקומות אסטרטגים. *לא בטוח שזה המקום להודעה הזאת*

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  9. Started by A1eX,

ערב טוב, השאלה היא כזו: כיצד ניתן לעשות שבעת כניסה למצב המתנה יכבו כל המווררים במארז בנוסף להרדיסקים והספק?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  10. Started by Vortex,

זה עתה חזרתי מפירמוט, התקנתי כרגיל Windows XP ופתאום מופיעה לי הודעה This system is shutting down. Please save all work. This shutdown was initiated by NT AUTHORITY\SYSTEM Windows must now restart because the Remote Procedure Call (RPC) Service terminated unexpectedly ואז יש קאונט-דאון של דקה והמחשב עושה ריסטרט. מה זה?!?! Windows XP Pro

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by Moty_p,

שלום לכולם, נכון ב - Windows 2003 Server מתי שרוצים לכבות את המחשב או לעשות הפעלה מחדש וכו' צריך לכתוב סיבה כדי להמשיך בפעולה (הכיבוי ההפעלה מחדש וכו') אז רציתי לשאול: 1) איך אני יכול לבטל את זה 2) איך אני יכול לקרוא את הקובץ לוג שנשמר ששם כתוב את כל הסיבות שהמשתמש כתב 3) איך ניתן לגרום למחשב להתכבות לבד (זאת אומרת מבלי ללחוץ מבלי לעזוב במשך 5 שניות את כפתור הכיבוי בסוף) תודה לכל העונים מראש

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Modan2,

שאני מכבה את המחשב הוא נכבה רק באופן ידני איך אני משנה את זה שהוינדאוס יכבה את המחשב אוטומטית ???

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  13. שלום יש לי מספר מחשבי XP שמחוברים ל ROUTER.... ברצוני לכבות מחשב מסויים דרך הרשת - דרך מחשב אחר ( עליו אני נמצא רוב הזמן ) - ידוע לי מה הפעולות שצריך לעשות - הבעייה היא דרך ההגדרה של הUSER שלי כ ADMINISTRATOR במחשבים האחרים ( או יותר נכון - חוסר ההגדרה - כי כל פעולה שאני מנסה - XP צועק שאין לי הרשאות - ACCESS IS DENIED וכול'...- ) לגבי ההגדרות - יש לי USER זהה בכל המחשבים - ובכולם אותה סיסמה - וכולם USERים ברמת ADMIN - זה לא מספיק? האם צריך להכנס בUSER של הADMINISTRATOR לשם כך? האם יש להגדיר פרופיל רשת דרך הגדרות משתמשים? - אם כן - כיצד? באתר של מיקרוסופט לא מצאתי ישועה וגם לא בחיפוש בTHREAים באתר... בתודה מראש - MEK

14. Started by gkman,

שלום לכולם לא מזמן חיפשתי איך אפשר לגרום למחשב להתכבות אוטומטית אחרי סריקה של האנטיוירוס AVAST מצאתי רעיון שמשתמש ב scheduled tasks אך בשביל להשתמש בזה עלי ליצור קיצור דרך שבעצם גורם לכיבוי במחשב אז יש לי שני שאלות: איך אני יוצר קיצור דרך לכיבוי המחשב? ואם אני יכול בscheduled tasks לגרום למשימה אחת להתבצע מיד אחרי שהאחת שלפניה מסתיימת תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Chen_K,

מאז שהתקנתי אקספי המחשב לא נכבה אוטומטית, איפה אני מחזיר את האפשרות הזו? תודה מראש חן.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Wiz01,

שלום, שמעתי על פקודה שמאפשרת לכבות מחשב באותה הרשת... זאת אומרת יש לי שני מחשבים בבית והייתי מעוניין לכבות מחשב אחד מהמחשב השני. מה הפקודה?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  17. Started by J.allmighty,

שלום , יש לי בעיה שאני לא מצליח לדעת מאיפה היא. אין לי מסך כחול , המחשב פשוט מבצע ריסטרט אני לא מצליח ליראות את קבצי מינידאמפ %systemroot%\minidump לא עובד...מstart run פליז הלפ.... :-\ ואני לא נימצא במקום הנכון בבקשה להעביר לתמיכה טכנית , תודה.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  18. שהייתי בוינדוס XP אפשרויות צריכת חשמל היו מכבות לי את המסך תוך 10 דקות, אבל שהיה תוכנות שפועלות על מסך מלא, כמו משחקים לדוגמא או נגן וידאו(bsplayer) המסך היה נשאר דולק. שעברתי לוינדוס vista המסך מתכבה תוך 10 דקות לא משנה אם יש תוכנה שפעולת על מסך מלא. יש אפשרות לגרום לזה לפעול רק שאין תוכנות שפועלות על מסך מלא? תודה.

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  19. Started by Inzagi,

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל ננסה כשעוזבים את המחשב לכמה שעות (למשל כשהולכים לישון), עדיף לכבות את המחשב, להכניס אותו למצב שינה או להשאיר אותו דלוק? למה עדיף? תודה.

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  20. מכירים את האופציה הזו, למשל שכותבים GOOGLE ואז לוחצים CTRL+ENTER ואז הוא אוטומטית משלים לWWW.GOOGLE.COM ? (בגרסה אנגלית של WIN, ברסה עיברית הוא ישלים את זה לWWW.GOOGLE.CO.IL) קיצר אני רוצה להגדיר אצלי צירוף מקשים נוסף שנניח CTRL+ENTER ישלים לCOM ושSHIFT+ENTER ישלים לCO.IL מישהו יודע איפה ההגדרה הזו בREG או אולי איזה תוכנת TWEAKING לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by Schaap,

היי אני מנסה לכווץ את כונן C (הבסיסי) באמצעות Disc Management. היקף הזיכרון הפנוי בכונן הוא למעלה מ- 100 G, אבל בנסיון הכיווץ אני מקבל את ההודעה הבאה: עשיתי דיפראג לכונן. לא הועיל. מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  22. הי אני צריך לסגור תכנית מסוימת כל X שעות ולאחר מכן להפעיל אותה מחדש, אוטומטית. איך ניתן "לחסל" פרוסס (תהליך) באמצעות CMD ? ניסיתי כל מיני פקודות לדוגמא על מסמך וורד, זה מה שמצאתי taskkill /im WINWORD.exe אך הבעיה היא שהוא לא "מחסל" את התהליך אלא מנסה לסגור אותו בצורה "יפה", ומה שקורה הוא שאני מתבקש לבחור האם לשמור את המסמך או לא, וכתוצאה מזה המסמך לא נסגר אוטומטית כמו שאני רוצה. מודה מראש על התשובות

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  23. למשל עכשיו יצרתי יוזר X בווינדוס XP, עיצבתי את השולחן עבודה יפה, יש לי קיצורי דרך משלי שם, רקע וכד'... אחרי מספר חודשים יצרתי יוזר חדש בשם Y, איך אני "מעתיק" את העיצוב וכל הקיצורים שהיה לי ביוזר הקודם ? חשוב לציין שהיוזר X לא נמחק. פשוט עבדתי מספר שבועות על יוזר של חבר בעבודה ועכשיו אני רוצה להעתיק הכל ליוזר החדש שפתחו לי... יש לי את הסיסמא של שני היוזרים. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  24. אני מעוניין להוסיף תמיכה בערבית בווינדווס 98, כדי שאני אוכל לראות ערבית בוורד, אך באפשרויות שפה של ווינדווס 98, אין אפשרות של הוספת שפה ערבית, מה עושים? כל עזרה תתקבל בברכה , תודה

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  25. יש לי IE 6 SP1. אתמול כשבאתי להוריד קובץ אז לחצתי בטעות שלא יראה שוב בקשה. אז עכשיו הוא אוטמטי מוריד את הקבצים בלי לשאול לTemporary Internet Files. כיצד אני מחזיר את האפשרות שהוא יציג לי אם אני רוצה לשמור או לפתוח את הקובץ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.