עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tuvia,

שלום. יש לי מחשב שקניתי ממש לא מזמן עם כונן קשיח sata 160 גיגה. אני התקנתי את הwindows ורק עכשיו שמתי לב שהוא נמצא בsafely remove hardware כמו כל הדברים של הusb. זה אמור להיות ככה? ואם לא מה אני אמור לעשות?

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  2. אני עושה BOOT עם דיסק ווינדוס ונכנס להתחלת ההתקנה, בוחר בכונן וזה מתקין עד הסוף שהוא מבקש להפעיל את המחשב מחדש, ואז אחרי הBOOT הוא לא ממשיך את ההתקנה אני נכנס לווינדוס בכונן אחר ואני רואה שיש קבצי WINDOWS על הכונן אבל אי אפשר להיכנס דרכו הכונן הוא Hitachi HCS721616PLAT80 שם מוזר הכונן היה בממיר yes max ועשיתי בדיקה באינטרנט עליו ובכל האתרים שבדקתי רשום את זה HCS721616PLAT80 Hitachi CinemaStar 7K160 160 GB Hard Drive Data Recovery האם זה אומר שהכונן הוא רק לגיבויים בלי אפשרות למערכת הפעלה עליו?? מה יכולה ליהיות הבעיה???????

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  3. שלום, אני מנסה להכנס לכונן מסויים, D לדוגמא. אך הווינדוס נותן שגיאה של קובץ copy.exe שלא נמצא. כאשר אני לוחץ קליק ימני וסייר...הוא נכנס ללא בעיה. איך אפשר לפתור את הבעייה ??? תודה רבה, [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  4. Started by gameplan,

פשוט לא מופיעים שם פתאום,זה קרה לי בעבר וסידרתי,לא זוכר איך מישהו יודע? win xp ד"א אין בעיה בחיבורים,כי כשאני מפעיל משל כונן וירטואלי סגנון deamon tools זה עדיין לא מראה את הכוננים...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by roeesnir,

התקנתי WIN7 Ultimate 64Bit, וכונני הDVD לא מזוהים. הם מופיעים במנהל ההתקנים, עם סימן קריאה צהוב עליהם, ובDevice status כתוב: לאחר שיטוט קצר ברשת גיליתי שזו תופעה די מוכרת, אך לא הצלחתי לסדר את זה. גם כשביטלתי את חתימת הדרייברים ע"י: בשורת הפקודה. יש פיתרון? עריכה: הבעיה נפתרה !! הסרתי את התוכנה Any DVD, כי ראיתי שחלק מהדרייברים בלי החתימות באים משם, הסרתי את הכוננים ממנהל ההתקנים וסרקתי חומרה מחדש. הם הותקנו כמו שצריך.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by dorman2,

במחשב יש לי כונן קשיח C, כונן דיסקטים A, כונן CD E וכונן צורב DVD F. צצו לי שני כוננים נוספים D ו G שכתוב לידם DVD DRIVE. מי אלו ומה צריך לעשות איתם?

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  7. כונני התקליטורים לא מופיעים בסייר הם מזוהים ע"י המערכת והביוס. מדובר בכונן DVD המחובר בIDE2 כסלייב ובשני צורבים המחוברים בIDE3 דרך יציאת ה RAID כ ATA לוח גיגאבייט 7VRXP V.1.1 ע"פ מנהל התקנים 2 הצורבים מותקנים כראוי אולם בכונן הDVD מזוהה תקלה מס' 19 המורה על בעייה לא מוגדרת ברג'סטרי. מה נעשה עד כה 1. הליך בדיקה ונסיון תיקון ע"פ ה-Drives Troubleshooter 2. הסרה והתקנה מחודשת של דרייברים, התקנים והחלפת כוננים על יציאות ה IDE 3. התקנה מחודשת של מערכת ההפעלה - חלונות 2000 4. השארת שני הצורבים בלבד ב IDE3 בלבד והסרת הכונן ב IDE2 גם לא שינתה דבר. נבדקו גם הגדרות המסתירות הופעת כוננים. אבל זה לא רלוונטי מאחר והם ממילא לא מופיעים כאופציה באפשרות הזו. לא ברור מתי כנוננים נעלמו …

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  8. Started by creative,

שלום, יש ב"מחשב שלי| " את כל הכוננים שיש לי אני רוצה שיראו רק אחד מהם מישהו יודע איך עושים את זה??? :s05:

9. Started by pincher77,

שלום אנשים אני צריך עזרה דחופה.. הכונן סידירום שלי והצורב שלי לא מזוהים בווינדוס פתאום? איך מסדרים את זה לעזאזל..? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  10. כשאני מנסה להיכנס לאחד הכוננים הוא לא נפתח לי וכשאני עושה מקש ימני עליו זה מראה לי שזה מודגש על Auto ובכלל צריך ש"פתח" יהיה מודגש. איך אני עושה שה"פתח" יהיה מודגש ??? התוכנה folderopenssearch לא עוזרת לי במקרה הזה (היא עזרה לי פעם שהתיקיות נפתחו לי בחיפוש ואז אחרי שהתכנתי את התוכנה זה נפתח לי רגיל ולא בחיפוש).

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  11. היי חברים, יש לי פה מחשב עם הווירוס הזה, הוא אחרי פורמט אני מנסה למחוק את קובץ ה-AUTORUN.INI והוא לא נותן לי להציג קבצים מוסתרים_(אני משנה את הסימון באפשרויות תיקייה, גם דרך לוח בקרה, לוחץ החל, לאחר מכן אישור וזה לא עושה כלום, חוזר שוב על הפעולה ורואה שזה חזר לאותה נקודה.. מישהו יודע מה הפיתרון לזה?! תודה! מדובר על WIN XP SP2 עם התקנה של MUI עברית

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. כשאני נמצא במחשב שלי, ומנסה לפתוח כונן מסויים אז הוא תמיד ייפתח לי בחלון חדש (במקום באותו חלון) נכנסתי ל FOLDER OPTIONS וההגדרה שם מכוונת כמו שצריך כבר שבועיים אני שובר את הראש

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  13. יש לי 3-4 כוננים פנימיים ואם אני לא עובד בהם אז החלונות כאלו מכבה אותם, כאשר אני מנסה להכנס לכונן לוקח לו כמה שניות "להתעורר" ולהתחיל לעבוד, בחלונות 7 זה לא היה והכניסה הייתה מידיית.. בנוסף יש לי קורא כרטיסים USB שכאשר אני מכניס אליו כרטיס הוא בכלל לא קורא אותו ואני צריך למצא דרך "להניע" את חלונות לחפש אותו... מישהו מכיר תופעה כזאת? מחשב נייח

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מה אני עושה...?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by maverick,

ברשותי windows 2000 וכאשר אני מבצע כיבוי דרך המקלדת באמצעות כפתור הקיצור שעל המקלדת המחשב נכבה במהירות מדהימה ואילו אם אני מבצע כיבוי "רגיל" דרך start אז לוקח הרבה יותר זמן והוא גם מריץ כל מיני סרביסים ועוד כל מיני. יש למישהו מושג מדוע מתבצע כיבוי כזה מהיר והאם זה טוב למחשב?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by zurkin1232,

יש לי מחשב ישן עם כונן ישן שמקפיץ מסכים כחולים חדשים מידי פעם אני מקבל ריסט למחשב, וב-Event Log רשום: AMLI: ACPI BIOS is attempting to write to an illegal IO port address (0x4d1), which lies in the 0x4d0 - 0x4d1 protected address range. This could lead to system instability. Please contact your system vendor for technical assistance. לדעתי זה הכונן הקשיח (מדובר בכונן ישן). השאלה שלי היא האם ואיך ניתן לכבות את אופציית ה-ACPI. חיפשתי דברים קשורים בביוס ולא מצאתי. כנ"ל לגבי הגדרות של מע' ההפעלה. ניסיתי למחוק את דרייברי ה-ACPI ב-Device Manager אבל זה לא עזר (הם פשוט חוזרים).

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, יש לי במחשב שני HD, אחד 80GB והשני 500GB. על השמונים מותקנת מערכת לינוקס ועל ה500 מערכת ווינדוס. רציתי לדעת איך אני יכול לכבות את ה80GB לגמרי (שלא יסתובב) בזמן שהויסטה פועל ? תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  18. שלום. במחשב נייח, כיצד אתם עוזבים את המחשב - האם מכניסים אותו למצב המתנה, מכבים לגמרי, או היברנציה? הכונן שלי הוא SSD, ולכן החלטתי לבטל את ההיברנציה, כדי לחסוך קצת מקום בהארדיסק. אבל שמתי לב שמצב ההמתנה לא ממש עושה משהו (או שאני טועה, אבל נדמה לי שאין ירידה בעוצמת המאווררים, למשל), ולכן אני מכבה את המחשב לעתים תכופות (וכאן יש לשאול - האם זה מזיק?). תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by matrix66,

מאז שעשיתי פורמט (FORMAT) למחשב הוא כבר לא נכבה יותר באופן אוטומטי אחרי שהווינדוס נכבה.. מישהו יודע איך מחזירים את האפשרות הזאת?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yaviny,

על מחשב שנכבה אוטומטית ב- WIN98 הותקן WINXP וכעת הוא לא נכבה אוטומטית. למישהו יש רעיון לעזרה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by avi25m,

מאז שהתקנתי על המחשב Windows XP כשאני לוחץ על כיבוי המחשב מודיע לי שהוא מוכן לכיבוי ואני צריך לכבות אותו ידנית. לפני ה XP הייתי צריך ללחוץ רק על כיבוי והמחשב היה נכבה לבד ללא צורך בלחיצה נוספת על לחצן ה POWER במארז עצמו. ניסיתי לשנות את ההגדרות באפשרויות צריכת חשמל, אך לא מופיע לי שם התיקיה ניהול צריכת חשמל מתקדמת. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by uncommon,

3 דקות עד שמקבל מה-start גישה ללחצן הכיבוי. ואז עוד 3 דקות עד הכיבוי. ושאלה בנושא הגדרות: איך יוצרים מצב שה-xp תמיד יזכור את התצורה האחרונה שבחרתי לפולדר (איקונים, רשימה, לפי תאריך וכו'). נמאס לי לכוון כל פעם מחדש את הגדרות התצוגה לפולדר.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  23. Started by Idan-h,

תראו במחשב יש לי שני HD אחד דיי חדש של 80GB SATA ועוד אחד של 40GB רגיל. שניהם WD. על ה80SATA מותקן הוינדוס. עכשיו אני מעוניין שה40GB יפעל אך אני יוכל מתי שאני רוצה לכבות אותו דרך הוינדוס. הסיבה - הוא רועש. האם זה אפשרי ? תודה

24. Started by Jaman,

שאלה ראשונה - האם כיבוי ההגנות וההצקות של ויסטה יהרוג אותי? כבר ממש נמאס לי שעל כל פעולה קטנה של איזה העתקה או מחיקה של קובץ ויסטה שואלת פעמיים או שלוש אם אני בטוח שאני רוצה להמשיך, ושפעולה זו מצריכה הרשאה של מנהל, אז האם אני עדיין בטוח וכו'.. בניסוח קצת שונה - האם כל הדברים האלה מגנים עלי מפני משהו באמת? הרי לא סתם משתמש שלא מבין מה הוא עושה, אז האם אני באמת צריך את כל זה? או האם זה יסכן אותי איכשהו אם אכבה את זה? שאלה משנית - אם והחלטתי להשאיר את זה פועל, איך אני מכבה חלקים מזה לפחות? למשל כשמנסים לעשות איזושהי פעולה על קובץ ב program files הוא מקפיץ את השאלות המעצבנות שלו, וזה מפריע לתוכנות מסויימות כמו winrar (אם אני מנסה לפרוס משהו לProgram Files זה נותן שגיאה).

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  25. Started by pssheba,

ב windows אמור לכבות את המחשב. אם, במקום כיבוי מתקבלת הודעה מעין: יש צורך לכבות את המחשב באמצעות המתג. האם קיימת אפשרות (תוכנה או חומרה) שהמחשב יכבה מאליו ?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.