Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
טוב שמעו עד עכשיו היה לי על הנייד 32 ביט XP אבל כתוב לי 64bit Support אז רציתי לנסות את הXP 64 ביט.. אחרי שהתקנתי הכל עשיתי דרייברים אבל שמתי לב שהחלונות שאני מזיז אותם זזים בצורה איטית ביותר! שמתי לב שהוא לא זיהה את הכרטיס מסך שלי שהוא Nvidia Geforce 8400M GS 256 MB והוא עובד על משהו דפוק כזה שיש לו רק 14 מגה ובגלל זה זה איטי.. איך אני פותר את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
משהו כזה ואחרי זה אני עושה ריסט הווינדוס כותב שמערכת "התאוששה מבעיה חמורה".... ולחצתי על MORE INFO והוא הפנה לקובץ של DUMPMINI או משהו כזה... מישהו יודע מה זה??? זה קורא לי כשאני משחק באיזשהו משחק וזה אף פעם לא קרה לי לפני זה (רק ביומיים האחרונים) אין לי מושג מה זה (אני אנסה לבדוק וירוסים אבל לא נראה לי :-\ ) תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP PRO שלא מצליח לעלות לשולחן העבודה. כשמאתחלים את המחשב אני מקבלת הודעת שגיאת מערכת : (לא נמצאה נקודת כניסה) - לא היתה אפשרות לאתר את נקודת הכניסה SHGetFileInfoW של ההליך בספריית הקישור הדינאמי SHELL32.dll אחרי שאישרתי את ההודעה קיבלתי הודעה נוספת : טעינת קובץ DLL בשם msgina.dll עבור ממשק המשתמש לכניסה למערכת נכשלה. פנה אל מנהל המערכת כדי להחליף את הקובץ DLL או שחזר את קובץ DLL המקורי. אחרי זה יש לי לאשר "הפעלה מחדש" שכמובן מביאה אותי שוב להודעה הראשונה... האם ישנה אפשרות לסדר בעיה זאת ללא פירמוט? אני זקוקה למחשב בדחיפות :'( תודה לעוזרים. עריכת המודר: כותרת.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לשנות הגדרות בטיחות כדי לאפשר לVista לעבוד עם Cipher של 56 ביט (לא יכול להכנס לאתרים מסויימים שיש להם הבטחה נמוכה) חיפשתי את האופציה ולא מצאתי אותה. יש לי Vista Home Premium תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, פירמטתי והתקנתי את Win XP מחדש וביטלתי כמה צלילים ב Sound Scheme. (שנמצא ב Sounds and Audio Devices בלוח הבקרה) בכל מקרה, כל פעם שאני עושה ריסט כל הצלילים חוזרים לברירת המחדל וזה משגע אותי כי אני צריך כל פעם לבטל צלילים מסוימם מחדש. ניסיתי גם לשמור sound scheme משלי אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום רב, לחבר שלי יש ווינדוס אקס פי בעיברית והוא רוצה בנוסף ווינדוס 98 האם ניתן אחרי ששי ווינדוס אקס פי לשים גם 98? אם כן מישהו יכול לפרט לי את הדרך התקנה או שזה אותו דבר כמו התקנה רגילה שנפתח החלון של ההתקנה להתקין רגיל בכונן אחר? או משהו שונה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
(אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא , מנהלים אנא העבירו לאן שצריך) שלום ובוקר טוב! בזמן האחרון בפתיחת המחשב לפני שווינדוס עולב אני מקבל מסך של דוס ובו כתוב CLINET MAC ADDR ואחרי זה שלל מספרים בערבוביה, שורה מתחת כתוב DHCP... והנקודות מתחילות להתקדם עד שנגמר הקו, כשזה מסים הוא כותב : EXITING INTEL PXE ROM ורק אז הוא מתחיל להעלות את ווינדוס עליה ראשונית... למישהו יש מושג מה זה ואיך פותרים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב פנטיום 3 התקנתי עליו אקס פי פרופשיונל המחשב לא סוחב יותר מ 2 דפדפנים במקביל. שמעתי שיש מערכת XP "קלה" שלא עולה כסף ואפשר להוריד אותה, האים זה בגדר שמועה? אים צריך לרכוש על איזה מערכת XP כדי ללכת שלא תעמיס על המחשב יותר מדי?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשאני יוצר קובץ rar בכונן C, הוא נראה רק דרך הסייר של ווינראר, אם אני יוצר את אותו הקובץ בכונן אחר, ואז מעביר לC אז הקובץ נראה דרך הווינדוס, ובלתי נראה דרך הWINRAR, כלומר יש שני קבצי x.rar באותו כונן.. זה קורה גם בProgram files ועוד כמה תיקיות.. אבל בדסקטופ לא.. למה זה קורה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משהוא מוזר האמת, לפי מה שזכור לי ה BUILD הכי חדש הוא 7600 היום סתם בדקתי ואני רואה 6.1 7601 זה אומר משהוא? גם לכם זה ככה? יכול להיות שאחרי התקנת SP1 זה ניהיה ככה? הינה תמונה http://www.si z.co.il/my/ia dzyxzzjj0v.jpg להוריד רווחים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אי אפשר לוותר על הפעולה הזאת? יש לציין שאני לא מחליף את הדיסק קשיח שעליו מותקן הווינדווס. לעזרתכם אודה
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת, ויסטה יוצא לי מסטנדביי כשאני מזיז את העכבר. אני רוצה לבטל את ה"אפשרות" הזאת.. אני רוצה שיצא מסטנדביי רק כשאני לוחץ על המקלדת.. איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר חיפושים רבים איני מצליח לאתר את העדכון, רציתי לשאול האם ניתן גם להגדיר חיבור של מעל ל50 חיבורי P2P ברשת. תודה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לעשות שWINDOWD XP PRO שלי יתמוך ב 2 שפות. כלומר יש את ההגדרות האלה בלוח הבקרה ששם בוחרים כל מיני שפות, אז אפשר לבחור שם רק אחת האם אפשר לעשות שיתמוך בשתי שפות במקרה שלי עיברית ורוסית. לא חייב דווקא דרך WINDOWS אולי יש איזה תוכנה או משהו.. תודה
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר תוכנה לפתיחה של כמה חלונות באותו חלון כמו שיש בלינוקס אציין שהשתמשתי בתוכנה בשם Clover אבל היא מאוד איטית ומכבידה על המחשב תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מנסה להבין מה הבעיה המוזרה הזו >>> זו לא ממש תקלה - סתם מפריע לעיין יש לי מערכת הפעלה חדשה XP על גבי HD SATA חדש שמרתי את הHD הישן + מערכת ההפעלה הישנה כמו שהוא האיתחול מסודר נכון > המחשב ניכנס למערכת ההפעלה החדשה הבעיה היא שהדיסק החדש מקבל את האות E והישן נישאר עם האות C איך פותרים את זה ? :s05: תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מריץ NETSTAT בחלונות אני מקבל תמיד (לא משנה מה אני עושה או מריץ ברשת) את שתי השורות הבאות שלא מוצאות חן בעייני Proto Local Address Foreign Address State PID TCP x-xxxxxxxxxxxxxxx:epmap 123spywar.com:0 LISTENING 1008 TCP x-xxxxxxxxxxxxxxx:microsoft-ds 123spywar.com:0 LISTENING 4 החלפתי את הכתובת שלי בXXX איך אני יכול להפטר מזה? ידוע לי ש123spywar.com הוא לא דבר טוב, העניין הוא שאף שהרצתי תוכנות אנטי וירוס כמו NOD32 וכו' וגם תוכנות SPYWARE כמו ADWARE וכו' עדיין לא מצליח להפטר מן השורות האלו יש למישהו רעיון? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר להפוך WINDOWS XP HOME ל PRO אולי אתם יודעים איך?
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
-
שלום מסך הבחירה בין מערכת ההפעלה xp ל-7 לא עולה . זה עבד לפני מספר ימים . מערכת ההפעלה xp עולה כרגע. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום מחשב חדש. האיש שמכר לי אמר לי שחשוב שלפני שאני מתחבר לאינטרנט אני יוריד ממחשב אחר ויעביר בדיסק את קובצי האבטחה הכי חדשים שיש על מנת לא לקבל וירוס. אחרי שיטוט קל פה בפורום הבנתי שיצא כבר SP2 לווינדואס. רציתי לדעת, אם אני מוריד את ה- SP2 זה במקום להוריד את העדכוני אבטחה כי הם נמצאים בו? אם כן, אסמך לקבל לינק ישיר להורדה - תודה מראש, יונתן.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
בהתחלה הפעלתי את התוכנה diskeeper ואז יצאה לי אותה הודעה שצירפתי תמונה שלה, רק שהיה כתוב שהתוכנה diskeeper ניסתה לשדר למשהו מסויים באינטרנט. אחרי זה יצאה לי את אותה ההודעה, רק שהפעם winrar ניסה לשדר לגוף מסויים באינטרנט. כמובן שחסמתי את הגישה, אבל מה זה בדיוק? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני סורקים Canon Lide110 שאני מחבר במקביל למחשב עם ווינדוס XP. בdevice manager אני רואה את שניהם עם אותו שם, וכשאני מנסה לסרוק (נגיד עם scanner wizard) הוא תמיד פונה לאותו סורק - האחרון שחיברתי למחשב - למרות שגם שם אני רואה שני סורקים. האם יש דרך לשנות את השם של הסורק, או דרך אחרת לפתור את הבעיה? דרך אגב, יש לי ניסיון טוב עם סורקים של אפסון - חיברתי 6 (!) במקביל למחשב אחד, ויכולתי לפנות כל פעם לסורק אחר.
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
יש משהו כזה ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-