Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
נניח ויש לי כונן קשיח אחד שמפוצל ל-C ול-D ואני רוצה להתקין וינדואוס על C. אפשר להתעיק את תוכן דיסק ההתקנה לכונן D והתקין משם על C? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי, בלפטופ שלי מותקן XPSP2 אני מחובר לדומיין, ולמרות שהמקלדת הדיפולטית היא US עדין שאני עושה ריסט, המחשב עולה עם HE למסך ה LOGIN יש מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שאלה מה בבבדל בינהם??Windows XP X64 Retail Windows XP X64 Corp
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מה לעשות? היום רק אחרי 9 ריסטארטים המחשב עלה לי..... המסך השחור מופיע לי כל פעם..... ניסיתי את כל הFIX שפירסמו באתרים לא עזר כלום.
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב, לפני שהוינדווס עולה, המקלדת שלי מנוטרלת. מז"א- אם אני מכניס דיסק ווינדוס להתקנה, המערכת רושמת לי: לחץ על מקש כלשהו להתקנה, אני לוחץ אבל המחשב לא רואה את זה. כמו כן כשיש את תפריט ה SAFE MOD אני לא מצליח לרדת, לעלות או ללחוץ על אנטר לבחור את המצב. החלפתי את הסלוט USB של המקלדת לא עזר, וליתר בטחון החלפתי את המקלדת, גם כן לא עזר. איך אפשר לפתור את הבעיה? נ.ב יש לי ווינדוס XP
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אתמול נחשך לי המסך - פתאום לא היה אות וידיאו, ואתחלתי את המחשב דרך המפסק הראשי לאחר איחוי שביצעתי מצאתי שנולד בדיסק שטח חדש גדול יחסית של קבצים שאינם ניתנים להעברה איזור שלא היה קיים קודם, כפי שניתן לראות בתמונה : האם נגרם נזק לדיסק? כיצד ניתן לבדוק מה קרה שם? תודה
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
חבר שלי שכח את הסיסמה של הכניסה למחשב WIN 7 מה הוא יוכל לעשות? כדי לסדר את זה ללא צורך לפרמת בבקשה עזרו לו
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כרגע יש לי ויסטה,ואני רוצה לעשות UPGRADE ל7 השאלה היא,ברגע שאני אעשה את הUPGRADE האם הוא יפרמט לי את הכונן ? אם לא ,אז אני אוכל להפעיל את כל המשחקים והתוכנות שהותקנו על הויסטה ?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כבר כמה פעמים קרה לי שאני מקבל מסך כחול (ללא שגיאה, רק צבע כחול בכל המסך) ואז המחשב עושה ריסט-RESTART.... דבר זה כמובן פוגע מאוד בעבודה השותפת... ואיני יודע מה גורם הבעיה... אני מעלה גם קובץ TEXT, שלשם העתקתי את הפרטים של למה נגרם המסך הכחול או ממה זה נובע... אולי זה יוכל לעזור לפתור את הבעיה. http://www.speedyshare.com/862859404.html אשמח לתשובה בדחיפות, GigaDude
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי התקנתי ווינדוס 7 64 ביט וכל דבר שאני עושה נתקע וממשיך לאחר כמה שניות\דקות בבקשה תעזרו לי זה דחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי לאחרונה בעיה בהקלדה בהודעת דואר חדש באאוטלוק: ברשותי 2 מחשבים, האחד מחובר לראוטר אלחוטי בעזרת כבל והשני, לפטופ, מחובר אלחוטית. במחשב הנייח הכל עובד תקין. בלפטופ, לעומת זאת, כשאני עובד תחת terminal server , ומחובר לשרת הדואר בעבודה, כשאני מקליד מילים בדואר חדש, ישנה תופעה שהמחשב "מפגר" אחרי בכמה אותיות (לפעמים אפילו במשפט שלם) כאילו שהבאפר התמלא ( מה שכמובן לא אפשרי). ביצעתי בדיקות מהירות וכמו כן אין ברשותי פיירוול או כל תוכנה אחרת שחוסמת\מסננת פורטים (גם בראוטר לא). התופעה אינה קבועה; לעיתים היא נעלמת לגמרי ולעיתים נשארת זמן מה. אם מישהו נתקל בתופעה או יודע משהו בכלל על כך, שיגיב בבקשה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
חברים שלום רב, ;D אני זקוק לעזרתכם, לאחרונה התקנתי את הדריבר של nVidia 53.03 ולמרות שהורגש שיפור משמעותי בהורדם הבאגים שהיו לי במערכת נוצר מצב מוזר שהצלמיות - "איקונים" בוינדוס הפכו להיות כאילו ב256 צבעים.. מוזר לחלוטין.. הייתי שמח להעלות תמונה ע"מ שתוכלו לראות את המחזה.. אבל אני לא כ"כ יודע איך... בכל אופן, האיקונים נראים בצורה די מזעזעת - שללתי בעיה של זיכרון.. וזהו , אני לא יודע מה לעשות... בנוסף הדבר מופיע רק כאשר אני משתמש באפשרות של "שימוש בכל הצבעים האפשריים" באיזור של "אפקטים" במאפייני התצוגה. Os:windows2000 תודה לכולם.. mamulitis/
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני נכנס למשחק והוא אומר שאין לי איי פי אקס אני יודע איך להגדיר באקס פי אבל בויסטה לא... מישהו עזרה תודה.......!!
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
וויסטה 64 ביט אני מקבל את השגיאה הנל למרות שהתקייה מכילה סהכ 18 g ויש עו כ 450 G פנויים על הכונן לא ברור לי למה? יש בוויסטה הגדרה לקיבולת התקייה? תודה[br]פורסם בתאריך: 18.08.2008 בשעה 13:15:26 נראה לי שהבנתיתקיית היוזר שלי נמצאת בכונן ההתקנה של הוויסטה.....והיא זו שמילאה את קצה המחיצה כיצד קובעים שתקיה זו תנותב למחיצה הגדולה והריקה? [להעתיק למחיצה הריקה ולמחוק?] תודה
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכם צרבתי כרגע דיסק שבא מתוך קובץ ISO הדיסק נצרב בצורה של 8 תווים - כלומר שכל הקבצים והתיקיות הם בתווים גדולים וחלקם (אלו שהיה להם שם ארוך) עם 1~ בסופם, מה שגורם לדיסק להיראות מכוער ומה שגורם לי לא להבין מה זה כל דבר בדיסק. ראוי לציין כי כשפתחתי את קובץ ה-ISO עם ISO BUSTER גם שם ראיתי הכל במבנה של 8 תווים אך כשפתחתי עם WINISO הכל היה בסדר וראיתי את כל הקבצים והתיקיות בשמותיהם המקוריים בצורה יפה ותקינה. כיוון שכבר מחקתי את ה-ISO ונותר רק הדיסק הצרוב בצורה של 8 תווים, רציתי לדעת האם אפשרי הדבר לראות איכשהו את שמות הקבצים במבנה המקורי שלהם (בצורה שליותר מ-8 תווים כדי שהכל יהיה ברור ואבין מה זה כל קובץ). תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי. האם יש דרך להסיר לחלוטין את החומת האש של ווינדוס XP SP2 ? היא משגעתי אותי,מדי פעם היא מופעלת ויש לי כבר firewall. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
?!?! מעבד: AMD Athlon 64 X2 DUAL CORE 6400 Box לוח אם: ASUS M2N-E כונן קשיח: Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB זיכרון: TRANSCEND 1GB 667MHZ CL5 X1 כרטיס גרפי: BFG nVIDIA GeForce 8800GT OC2 512MB 256BIT PCI-E x16 צורב: Sony Nec - Optiarc Black X18 DVD מארז: JSP-TECH H-550D-F25 ומאוורר 25ס"מ ספק כח: Enermax Liberty 400W בקרוב: קרור למעבד: Thermaltake Blue Orb II זיכרון: OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
תודה.
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לאחר שהובא לידיעתי שה - Canon pixma ip1500 לא תומכת ב x64, אני מחפש מדפסת זולה שתומכת ב - 64 ביט, כמו כן האם מישהו נתקל ברשת ברשימה שכוללת בתוכה את כל המדפסות הנתמכות? תודה
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
המחיצות יהיו NTFS איזה מערכת הפעלה עדיפה ???
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מה לעשות?? כשאני נכנס לוינדוס היוזר שלי מתנתק מיד גם בסייף מוד זה לא פועל וגם לא ביוזר אדמיניסטרטור, מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום וחג שמח! התקנתי חלונות ויסטה. שיחקתי קצת ברג'יסטרי בשביל להעביר את הUser's Files למחיצה אחרת. הכל טוב ויפה אבל נמחק לי כל תפריט ההתחל. זאת אומרת שאין לי קיצורי דרך לכל הכלים והעזרים של הווינדוס, כמו הpaint וכאלה. איך אני משחזר את תפריט ההתחל? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אני מחפש איזה אתר עם CURSORS ו-ANIMATED CURSORS יפים ל-WINDOWS XP (סמנים וסמנים מונפשים לעכבר), כי נמאס לי מהמכוערים האלה שיש בוינדוס. תודה.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה autorun.exe כדי להעיף/לצפות בתכונות שעולות לי עם המחשב. למי שיש או מכיר יודע שמפעילים את התוכנה, קיים למעלה Windos logon, שזה התפריט של המשתמשים שנפתח ראשון איך שמפעילים את המחשב. אני חשבתי שאם אני יבטל את אותו אז אני יוכל להכנס בלי המסך פתיחה (המעצבן). למזלי הרע, לא קרה כך. מה שקרה נוצרה בעיה כפולה פי 2 מהבעיה הקודמת, כאשר אני מפעיל את הווינדוס אז ה autorun מבטל את הכניסה והווינדוס משאיר את הכניסה כך שלמעשה אם אני לוחץ על השם משתמש אני נכנס ויוצא תוך מספר מאיות. ובכן מי שמכיר את התוכנה יודע שהקובץ שנשמר הוא קובץ טקסט שנקרא AutoRun.txt ושם נמצאות הפקודות שמבטלות את התוכנות דרך ה CMD ---> msconfig. במילים אחרות אני צריך לפתוח את ה-DOS מבלי להכנס לוו…
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לפני יומיים פתחתי את המחשב של אח שלי וביצעתי עידכון לווינדוס, הכל עבר סבבה ובסוף ההתקנה ריסטטי את המחשב כמו שהיה צריך. אחרי שהמחשב התחיל לעלות התחילו הבעיות.. בהתחלה המחשב עלה והיה נראה כאילו הוא עלה ב-safe mode, הרזולוציה והצבעים יירדו, ואחרי כמה שניות הוא פשוט ריסט את עצמו. אחרי זה הוא פשוט לא עלה. אפשר להכנס לביוס, ואפשר להכנס לתפריט של F8, אבל גם שם שומדבר לא עולה. ניסיתי safe mode, ניסיתי לשחזר את ההגדרות, אבל אני מקבל כל הזמן מסך שחור וזהו. אם אני זוכר נכון אני חשוב שראיתי שבעידכון לווינדוס הותקן גם עידכון לכרטיס מסך (X300 אם אני לא טועה), יכול להיות שזו הבעיה? הדריוור של ווינדוס וזה של ATI התנגשו? נראה לי מוזר שווינדוס יתקין על דעת עצמו דריוור נפרד לכרטיס מסך.. איך…
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-