Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, היום בבוקר כשהפעלתי את המחשב גיליתי שאחד מקבצי ה-System נפגם, ועקב כך החלטתי להתקין מחדש את הווינדוס ללא פירמוט (ז"א על ההתקנה הישנה, ללא מחיקת קבצים) כשהמטרה שלי היתה פשוט להעתיק את כל הקבצים שלי מתיקיית My Documents הישנה לחדשה ובכך למזער את אובדן הקבצים. להפתעתי, כשסיימתי את ההתקנה גיליתי שכל תיקיית היוזר הקודם שלי (שלא היתה אמורה להימחק) נמחקה כליל. אני לא בטוח אם היא נמחקה, משום שזו היתה תיקיה של לפחות 8GB ולא התפנה מקום בכלל. כאילו התיקייה עדיין קיימת אבל אני לא מצליח לראות אותה...אישרתי כמובן את ה-Show Hidden files, ועדיין אין. זה מאוד מאוד מוזר ועצוב...היו לי שם בערך 4GB של מוזיקה ועוד איזה 4GB של קליפים שפשוט נעלמו...(לחלק יש גיבוי..) יש למישהו רעיון?
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
לאחרונה היתה לי בעיה עם תוכנת ה diskeeper שסרבה להיות מותקנת דף התמיכה של executive היצרנית , הדריך אותי דרך ה services של ה administrative tools ו REGEDIT ופתר לי את הבעיה אז אמנם אני הרבה שנים עובד עם מחשבים וווינדוס אבל זה עדיין סינית בשבילי אני רוצה לשנות את זה מה אתם ממליצים איך אני יכול ללמוד , פרט לנסיון
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד P4 630 64BIT ו 4GB זיכרון 800MHZ . הבנתי ש XP 64BIT תוכנה יותר קלה מויסטה 64 ... כרגע ה XP PRO 32BIT מצליח לזהות רק 3GB מה כדאי להתקין ?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום.. אני מנסה להיכנס לכונן שלי בווינדוס אך הוא אומר שצריך לאתחל אותו. הכונן פועל רק תחת דוס. אני רוצה להעביר את כל הקבצים מהכונן לכונן אחר ורק אז לפרמט אותו תחת ווינדוס. הבעיה היא שהשם של התיקיות שאני רוצה להעביר הם בעברית, ואי אפשר לקרוא לתיקיה או לגשת אליה, איך אפשר לראות את שמות התיקיות כמו שהן ולגשת אליהן? או שיש לכם פתרון יותר טוב? תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום אנשים אני משתמש ב WIN7 Ultimate 64 bit RC , היום החלטתי לעדכן דרייבר לכרטיס המסך שלי GTX260 עכשיו כרגיל אני מסיר את הדרייבר דרך Add / remove programs מפעיל מחדש את המחשב, לאחר מכן נכנס לSAFE MODE ומתקין את הדרייבר החדש. (עד כמה שידוע לי Driver Sweeper לא עובד אם WIN7). אחרי שבצעתי את ההתקנה של הדרייבר והפעלתי מחדש את המחשב אני מקבל מסך כחול אם STOP : 0x0000007B והמחשב כמובן מפעיל את עצמו מחדש. אין שום בעיה להכנס לSAFE MODE אבל למצב הנורמאלי הוא לא נותן לי. יש פתרון לבעיה הזו מבלי לפרמט? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כשאני מנווט בתיקיות במחשב, קיים קיצור ALT-LEFT וALT-RIGHT כדי לנווט קדימה או אחורה. אבל מה קורה אם אני נכנסתי לתיקיה מכתובת בRUN או מתוך קיצור. המחשב לא זוכר את "התיקיה הקודמת". האם קיים מקש/מקשי קיצור דרך לכפתור UP?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אהלן , אומנם 64 BIT נכנס די חזק , אבל עדיין אין את כל הDRIVERS ב 64 ביט .. יש לכם איזשהו מושג איך לפתור את הבעיה (ולהתקין WIN32 BIT ) לא נקרא לפתור.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
חבר שלי מחק קובץ מההוספה הסרה של עידכון הווינדווז ואחרי הפעלה מחדש זה מציג שגיאה של קובץ DLL והווינדווז לא עולה האם צריך לפרמט או שישנה פיתרון אחר?
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום טוב הבנתי את הבעיה של הדולרים עם נורטון 2001 נא המליצו על תוכנה מבית אחר האם ניסיתם FIXIT4 של ONTRACK מה אתם מציעים למשתמש הביתי לתחזוקת המחשב SYMANTEC ONTRAC POWERQUEST תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מחשב חדש עם חלונות 7 64 ביט. המחשב "עולה" מהר מאד (כחצי דקה) אך החיבור לרשת נמשך עוד כדקה שבמהלכה מופיע על סימן הרשת ב Tray משולש צהוב עם סימן קריאה. האם זה טבעי או שיש בעיה ? לפני כן, עם XP, המחשב "עלה" במשך כ 2 דקות עם חיבור רשת פעיל. תודה
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מחשב נייד עם ווינדוס XP חוקי עליו. המדבקה מתחת למחשב היא של Vista Business והתבצע DownGrade חוקי ל XP Pro. אני רוצה לפרמט את המחשב ולחזור ל XP. אין לי דיסק מתאים להתקנה עם הקוד שמותקן כרגע ב XP. (הצלחתי להוציא את הקוד הקיים במחשב כרגע). איך אפשר למצוא את הדיסק שמתאים לקוד מסוים??? תודה רבה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלומות לכם. לא מזמן קניתי כרטיס 56K לשימוש כפקס למחשב. הכרטיס מותקן ואין שום בעיה ב-DEVICE MANAGER מבחינת דרייברים. כאשר אני נכנס למדפסות ופקסים ומנסה ל"הקים" פקס ההתקנה מתחילה ונסגרת אחרי 5 שניות בלי שום הודעת שגיאה. מקווה שתוכלו לפתור לי את הבעיה. תודה, אהוד.
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
למה זה ? כל פעם הוא סוגר לי לבד.... בלי שאני עושה כלום
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום קניתי נייד חדש, ויש בו WIN XP ואני צריך למצוא דרך לשתף קבצים בינו ובין נייח אחר. עכשיו חשבתי על מזוודה, אבל אני לא מצליח לגרום לכך שעדכון המזוודה יוסיף קבצים חדשים למזוודה. יש פתרון אחר לשיתוף וסינכרון קצבים בין שני מחשבים?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, כל פעם שאני מכניס את הDOK למחשב במערכת הפעלה חלונות 7 מופיע לי ככה: http://tinypic.com/r/10h36mw/4 ''הגבר את מהירות המערכת שלי'' מה זה אומר?
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזהו הפורום המתאים, ביום חמישי הקרוב אני מחליף לוח אם ל-Gigabyte GA-ep43-ds3l ומעבד ל-E8400 במקום ה-E4500 הנוכחי ורציתי לדעת האם אני צריך להתקין מחדש את חלונות או שאפשר להימנע מזה איכשהו. חלונות נמצאת אצלי במחיצה של 8 ג'יגה בהארד דיסק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
ניסיתי לבצע ניקיון בתיקייה מסוימת בשרת Win2003 - עברתי על כל תתי התיקיות ומחקתי את אלו שלא היו נחוצות. אבל נתקלתי בשלוש תיקיות שלא יכולתי לגעת בהן - לא להיכנס, לא למחוק ולא לשנות את שמן, לא מהאקספלורר ולא מחלון cmd. אני מחובר כ- admin ויש לי הראשות מלאות לתיקיות. המכנה המשותף לכולן הוא תווים חריגים - שתיים מהן נגמרות בנקודה ובשלישית יש שטרודל. רעיונות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
עד היום הוא סירב לקבל (מודיע שהקובץ עלול להיות מסוכן ולכן לא ניתן לקבל אותו) ואז הייתי מקבל את הקבצים בצורה אחרת (אי מייל או ICQ) וזה היה מעפן אבל לא נורא עכשיו הוא קיבל לי את הקובץ (שעה הורדה) ורק אחרי שהוא התקבל הוא פתח לי חלון שהקובץ עלול להזיק לי למחשב ולכן נחסמה אליו הגישה (@#$^$%%$#^%!!!!!) ניסיתי לעשות חיפוש אחר הקובץ ולא מצאתי, ניסיתי לראות אם הוא בסל מיחזור והוא לא שם, פעם הבאה אני אבקש לקבל דברים רק בZIP מהמסנג'ר אבל לגבי הקובץ הזה מישהו יודע איפה הוא יכול להיות ואיך אם בכלל אפשר לשנות את "ההגנה" של מייקרוסופט על המחשב שלי מפני מפגעי המוזיקה במסנג'ר ? נ.ב. מידע: XP PRO SP2 גירסאת מסנג'ר : 7.0.0813
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שאני מכבה את המחשב, (התחל כיבוי) אני רואה אותו מתכבה ושומר הגדרות וכל המסכים האלו אבל אחר כך המסך מתכבה אבל המחשב נשאר דלוק ואני חייב לכבות דרך הכפתור שעל המארז, מה אני עושה במקרה כזה, חשוב לי להגיד שזה התחיל לפני שבוע ולא קרה לעולם.
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
עכשיו נכנסתי ונדהמתי לגלות כי הכתב באתר בכל מקום אפילו פה - בעריכת הודעה. גדל הכתב, מה אני עושה כדי להחזיר אות לקדמותו?
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני הזמנתי מחשב חדש והוא אם 4GB RAM אני יודע שהXP תומך רק ב3GB ואם זה יכול לעשות בעיות? אם כן אני אולי יתקין VISTA ואם כך יש לי רישיון של מחשב נייד לויסטה יש איזה אפשרות אם אני יכתוב תקוד שלו במערכת ההפעלה שהוא יעבוד על הרישיון שלי?(אצלי זה רישיון OME) ואם ידוע מתי WIN7 יוצא בגרסה מלאה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מישהו יודע מה נסגר עם הוינדוס? קראתי איפה שהוא על הבעיה אבל לא מצאתי בחיפוש איפה.
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אפשר להחליף את הגופן בוינדוס שיהיה כללי על הכל. הבעיה שלי היא בקאזה במקום לראות את השמות של השירים אני רואה סימנים וסמלים. אולי הבעיה היא גם בעוד תוכנות אבל רק בקאזה בינתיים בדקתי אני חושב שהבעיה נגרמה בגלל התוכנה style xp האם יש דרך להחזיר רק את הגופנים של וינדוס מבלי להחזיר את כל הרקעים והצבעים?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני רוצה להגיע לסטטוס של החיבור..לחיצה על הLAC (בצורת 2 המחשבים) לא פותחת את הסטטוססס מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-