Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
XP PRO? HOME? VISTA? CORPORATE? באיזה מהם? וגם איזה גרסה בדיוק ? שמתי יצאה זאת אומרת תודה
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלשום פירמטתי את המחשב מחדש, ואחרי יום שלם שבו הייתי בחיפושים אחרי הדרייבר של המודם שלי התחברתי לאינטרנט וסידרתי הכל. עכשיו אני מנסה לעדכן את הווינדוס דרך ה-Automatic Updates אבל הוא פשוט לא יתן לי לעדכן, זה יגיד לי שהעידכון נכשל וימשיך להציע לי אותו אפילו אם אני לוחץ על ביטול. נכנסתי לאתר של Windows Update וזה מצא לי שלוש עידכונים שמתוכם זה התקין רק אחד (Windows Installer 3.1) וזהו. אז איך אני מעדכן את הווינדוס עכשיו?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום . משום מה לאחר התקנתי תוכנה מסויימת על המחשב החלה להופיע לאחר כול איתחול של המחשב חלונית שבא רשום שעליי לאקטב את תוכנת החלונות שלי תוך שבוע העניין הוא שכבר איקטבתי אותה וגם כאשר אני לוחץ על כן ועובר לשלב הבא אני מקבל הודעה שהתוכנה כבר אוקטבה . לכן מספר שאלות 1. רשום שעלי לבצע את האיקטוב בתוך 4 ימים מהיום מה אני עושה 2. האם ניתן להעיף את החלונית הזאת לחלוטין . 3. האם יש סיכוי שבעוד שבוע אני אאלץ לפרמט את המחשב שלי שוב ? 4. איקטבתי מחדש את מערכת ההפעלה אבל זה לא עזר גם תודה מראש ASAFCO12
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אם התשובה חיובית אז איך ???
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום אנשים... איך אני מחזיר את האייקון של החזרה לדסקטופ שהיה לי למטה? כי כל פעם שאני רוצה לחזור לדסקטופ אני צריך להוריד את החלונות אחד אחד וזה מציק תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לפני כמה דקות פתחתי את המדפסת (HP DeskJet 940C) על מנת להדפיס מסמך, כשבאתי ללחוץ על הכפתור על מנת לסגור אותה לחצתי עליו בטעות פעמיים (כך שהמדפסת נסגרה ונפתחה מחדש). אחרי שהאורות היבהבו לכמה שניות, לחצתי בפעם השלישית על מנת לסגור את המדפסת ואז קרה דבר מוזר. מערכת ההפעלה "זיהתה" שיש לי מדפסת חדש מדגם DeskJet 970C והיא מבקשת להתקין דרייבר עבורה. אני לי מושג למה זה קרה, אבל מה שחשוב לי עכשיו זה אין אני מתקן את זה? באופן הזוי משהו, זה קורה בכל פעם שאני מכבה את המדפסת שלי...
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
שלום, בטעות קשה שלי מחקתי בטעות את הסל מיחזור (הרגל מגונה מהאקס פי עם קליק ימני ולחיצה על מיקום ספציפי בתפריט שעולה ). כיצד מחזירים אותו לשולחן עבודה? ובכללי איך מוסיפים גם את "מיקומי הרשת שלי" (או הדבר המקביל החדש בויסטה) הערה: מדובר על windows vista home basic
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
הייי אחרי כמה חודשים בודדים שאני עובד עם הויסטה הלא מקורי (תקופת ניסיון) החלטתי שהוא טוב ולא עושה בעיות וקניתי מקורי מאז הכל התחיל להיות גרוע האודיו מידי פעם פשוט נתקע עד לריסטרט מלא, משום מה פתאום אין קליטה באינטרנט האלחוטי (מ100 ירד ל60-70 %) האיי סי קיו 6 כל הזמן התנתק אז חשבתי שזה בעיה של הגירסה וחזרתי ל5.1 שעכשיו משום מה אני לא יכול לראות את השמות של מי שאני מתכתב איתו (רק סימני שאלה) הרבה פעמים הוא נתקע סתם כדי "לחשוב" וזה אחרי שאני לא מתייחס לקטע שכדי לעבוד לתפריטים באנגלית הייתי צריך לחבר את האינטרנט להכנס לupdate להוריד חצי שעה עידכון ואז להתקין עוד 1 ג'יגה של תוכנה בקיצור מאז המקורי אני רק סובל פה ואם למישהו יש הצעה לפתרון לכל אחת מהבעיות הנ"ל היא תתקבל בברכה …
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה WIN98 ואיך שהיא באה לעלות אז היא ישר יוצאת לדוס למחיצה C במקום להעלות את המערכת!!!! יש בעיה בקיבצי איתחול מה אני עושה שהמערכת ל תיצא לי לדוס אלא תמשיך לטעון את כל קיבצי WINDOWS
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל אני מחפש מדריך בשביל לפרמט ומדריך להתקנת ווינדוס 98 תודה
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מאד מוזרה שאני לא מצליח לפתור. המפרט - פנטיום 3 600mhz win 2000 professional כאשר אני מדליק או מאתחל את המחשב , הוא מגיע עד אחרי השלב של ה- user logon . אני כותב שם וסיסמא ואח"כ הוא טוען את ההגדרות האישיות ואז העכבר הופך לשעון חול וזהו. המחשב לא נתקע אבל גם לא ממשיך לעלות. הדבר המוזר הוא שאני לוחץ cntr alt del , לוחץ על log off ואז ניכנס עוד פעם עם אותו שם וסיסמא בדיוק ואז המחשב עולה. מה יכולה להיות הבעיה ??
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הפעלתי tcpview וזה מה שראיתי <non-existent>:3900TCP80.179.191.142:119780.178.250.5:3425CLOSING <non-existent>:3900TCP80.179.191.142:2708212.235.95.169:1748CLOSING <non-existent>:3900TCP0.0.0.0:27080.0.0.0:0LISTENING <non-existent>:+ יכול להיות שפרצו לי למחשב ? נראה לי שזה מתוחכם מאוד....
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס מדיה פלייר 10 עכשיו הוא כזה עלוב ניתקע לא עובד פה ושם באגים אני רוצה למחוק אותו ולהתקין 9 אבל איך שאני מוחק המערכת עדיין אומרת שקיימת גירסה יותר מיתקדמת מ 9 בבקשה עזה תודה למי שיענה
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי ספריה עם המון מפתחות ברג'יסטרי. כיצד אני יכול ליבא את הספריה למקום אחר, ספציפי, ברג'יסטרי, לאחר ייצוא של אותה ספריה. (במקום להכניס את המפתחות ידנית ). תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אז לפתע ללא התראה נחתה עלי צרה גדולה: בכניסה ל-XP PRO נעלם לי הקול וכמעט אף תוכנה לא עולה כולל האנטיוירוס של נורטון. יישומים שקשורים למערכת לא מתפקדים, למשל ב-DEVICE MANAGER לא מופיע אף התקן, לא ניתן לבצע שחזור מערכת, אין גישה לאינטרנט. ניסיתי להיכנס למצב בטוח וזה נתקע באמצע. בדקתי וירוסים באמצעות דיסק אחר ולא נמצא דבר, גם SPY SWEEPER לא מצא רוגלות כלשהן. מה שעשיתי לפני שהתקלה קרתה זה התקנה של WINDOWS INSTALLER גירסה 3 שחשבתי שאני זקוק לו לצורך התקנה של תוכנית כלשהי ואפשור של התהליך הזה ב-SERVICES שהיה ב-disabled משום מה. הבעיה שעכשיו איני יכול להיכנס ל-services או להסיר ב-add & remove. ניסיתי sfc /scannow ואכן קיבלתי הודעה שהשתנו קבצים וצריך לשחזר אבל מתבקש תקליטור …
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
יש לי ווינדווס אקס פי SP2 ואני משתמש בפיירוול של ווינדווס והפיירוול הפסיק לעבוד משום מה...
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לוקח הרבה זמן עד שמערכת ההפעלה נסגרת , כדקה. איך פותרים את הבעיה? האם יש מדריך (בעברית)להגדרות אופטימליות של מערכת ההפעלה (XP) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לאחר שהובא לידיעתי שה - Canon pixma ip1500 לא תומכת ב x64, אני מחפש מדפסת זולה שתומכת ב - 64 ביט, כמו כן האם מישהו נתקל ברשת ברשימה שכוללת בתוכה את כל המדפסות הנתמכות? תודה
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
התקנתי בטעות את הגרסה העברית וכבר התקנתי דרייברים והכל ,אבל יש 4-5 תוכנות שלא עובדות לי בגרסה הזו רק בגלל שהשפת ממשק לא מובנת להם ובמקום עברית הוא רושם ???????? אז יש אפשרות להתקין איכשהו את הממשק באנגלית במקום בעברית,או אפילו לסדר את ה????? בתוכנות? תודה ענקית לעונים
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
הינה התמונה: איך אני יודע מזה?
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה StyleXP, ואני שמתי מסך Logon של Longhorn. הבעיה היא, שהווינדוס הופך את הכל לצד של העברית, התמונה של לונגהורן נהפכת לתמונת מראה, והכל באנגלית. נכנסתי אל הקובץ שנמצא בתקייה Resources, פתחתי אותו ע"י התוכנה: ResHack, ושיניתי בו את התמונה, הפכתי אותה, וכרגע אני רואה אותה בצורה שהיא אמורה להיות. הלכתי אל String Table ושניתי את המשפטים שם לעברית. ומעליהם שניתי את השורה של השפה, וכתבתי: LANGUAGE LANG_HEBREW, 0x1 עידכנתי הכל, ועכשיו התמונה בצד הנכון, אבל עברית אני לא רואה. כאילו זה משום מה לא תומך לי בעברית, אני רואה רק מקף תחתון כזה. מישהו יודע איך אני יכול שיהיה כתוב בעברית הכל?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני משום מה באמצע הלילה מתנתק מהאינטרנט והייתי רוצה תוכנה או אם יש הגדרה בחייגן כך שיתחבר כול פעם מחדש אני מצאתי משו שנקרא redail if line is dropped זה וי במאפיינים שלי החייגן לשונית שנייה . אודה לכם אם תוכלו לעזור לי. תודה .
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-