עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. עריכה, הבעיה נפתרה הידד בסוג של צירוף מקרים מדהים הכבל IDE נתלש לגמרי ממקומו בזמן שבין הפירמוט להדלקה מחדש של המחשב WTF!?!?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by mosheva,

שלום! יש לי נייד של HP ורציתי לשחזר את המערכת להגדרות הראשוניות בעצם לבצע פירמוט של הוינדוס... הכנתי את הדיסקים דרך ה RECOVERY MANAGER עכשיו איך אני בעצם מבצע את ה recovery להגדרות יצרן??? תודה!

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by oryosef1,

מישו יכול לעזור לי?? היום בבוקר קמתי וראיתי שיש לי קובץ חדש ומוזר בשולחן העבודה... הקובץ הוא מסוג פנקס רשימות והוא נקרא: hs_err_pid3876 גודלו: 8.22 שאני פותח אותו כתוב שם כל מיני דברים וגם מוזכרות המילה: JAVA יש שם גם הרבה מספרים ואותיות באנגלית ומיקומם של קבצים בווינדוס..... סרקתי עם נורטון אנטי וירוס החדש והמעודכן והוא לא מצא לי וירוסים... סרקתי גם עם AD-AWARE וגם הוא לא מצא לי קבצי ריגול מצורף הקובץ עצמו.. מישו יכול להגיד לי מה אני עושה איתו??? כי כבר מחקתי אותו שבוע שעבר והוא חזר היום

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  4. Started by Black_eagle,

שלום. לאחרונה הופיע לי בעיה במחשב, כאשר אני מדליק אותו הוא נכנס ו WIN XP וכאשר אני בוחר את היוזר שלי הוא לפעמים נכנס לפעמים נתקע, בשתי המצבים הלד האדום של ה קריאה כל הזמן עובד. התוכנות נפתחות בדילאי מאוד גדול, כל הזמן בשימוש במחשב הלד של הקריאה אדום דולק. נסיתי לבדוק עם ADAWARE ו NOD 32 ל וירוסים וספייוור ולא נמצא כלום. למישהו יש הצעות מה לשות לפני פירמוט? תודה

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  5. Started by snaidis,

התקנתי VISTA HOME PREMIUM לצד XP. אז אחרי ההתקנה זה כתב שהוא בודק את ה PERFORMENCE של המחשב חיכיתי בערך 10 דקות עד שהוא בדק, וזה היה נראה כאילו המחשב לא "חושב" בכלל, כלומר הנורה לא הבהבה... אחרי זה, זה עשה את זה ואז היה לי מסך שחור כזה ריק חיכיתי שוב 10 דקות ואז זה עבר ל PREAPARING YOUR DESKTOP, ואני מחכה כבר 15 דקות וזה פשוט לא עושה כלום. האם זה ככה אצל כולם או שיש לי בעיה? הייתה לי את הבעיה הזאת לפני והתקנתי את VISTA שוב זה עדיין עושה את כל התהליך הזה ממש לאט. מה יכולה להיות הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? עריכה: הצלחתי להתקין אבל עדיין הכל פשוט בקושי זז... אני לוחץ על COMPUTER ואני צריך לחכות חצי שעה! וזה באמת בלי הגזמה עד שהוא יכנס.

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by arie_s,

שלום לכולם מחשב חדש חלונות 7 64 ביט. מחובר לרשת ביתית (MSHOME) קווית עם 3 מחשבים אחרים XP (ולאינטרנט). מהמחשב החדש אני מצליח להגיע לכל אחד מהמחשבים האחרים. מאף מחשב אחר אני לא מצליח להגיע למחשב החדש. הוא מזוהה ברשת אבל כשמנסים להגיע אליו מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: \\(computer name) is not accessible. You might not have permission to use this network resource. Contact the administator of this server to find out if you have access permissions. Logon Failure: account currently disabled למיטב הבנתי הגדרות השיתוף במחשב החדש נכונות. ניסיתי גם לתת סיסמא למשתמש (קראתי באיזה מקום שאולי בזה הבעייה). ניסיתי להריץ את אשף תיקון הרשת. שום דבר לא עוזר. למישהו יש רעיון? תודה.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  7. קוד מספר 80070005 זה כבר חודשיים אצלי ולא מצליח למצוא פתרון. :-\ אשמח עם תעזרו לי ותפתרו לי את הבעיה. תודה.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  8. לאחר שהורדתי את השיר justin timberlake - cry me a river (כן אני מתבייש, אבל הוא נשמע טוב) הקובץ בטעות היה WMV\A וכנראה כלל תמונה שלו. למרות שהקובץ כבר נמחק התמונה נשארה בתקייה DOWNLOADS וגם בתקייה של השירים (ראה MOLA). כיצד מעלימים את זה ?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  9. Started by yarin153,

yesh li be aya ani lo yahol lichtov beevrit ani yasbir beanglit i installed a windows xp lite that i created but i didnt create a heb keyboard even when i installed a mui for hebrew i can see hebrew but i cant write in hebrrew i went to regional and......to change it but i have two options that is the same eng-us =to write in english or (and when i press alt and shift) i can choose heb-us means that i can only write in english on the two options because they are actually the same is there any install i can make or do i have to make a new version of the xp (and i try to install all unicode hebrew languages) thanks to anyone who help

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  10. חבר שלי שכח את הסיסמה של הכניסה למחשב WIN 7 מה הוא יוכל לעשות? כדי לסדר את זה ללא צורך לפרמת בבקשה עזרו לו

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  11. כבר כמה פעמים קרה לי שאני מקבל מסך כחול (ללא שגיאה, רק צבע כחול בכל המסך) ואז המחשב עושה ריסט-RESTART.... דבר זה כמובן פוגע מאוד בעבודה השותפת... ואיני יודע מה גורם הבעיה... אני מעלה גם קובץ TEXT, שלשם העתקתי את הפרטים של למה נגרם המסך הכחול או ממה זה נובע... אולי זה יוכל לעזור לפתור את הבעיה. http://www.speedyshare.com/862859404.html אשמח לתשובה בדחיפות, GigaDude

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by ortheking93,

היי התקנתי ווינדוס 7 64 ביט וכל דבר שאני עושה נתקע וממשיך לאחר כמה שניות\דקות בבקשה תעזרו לי זה דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  13. Started by Infection,

שלום, רציתי לדעת אם יצא שפה עברית למערכת הפעלה 7? וגם איך אני בודק אם המערכת תרוץ אצלי במחשב? תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  14. Started by surfface,

1 האם בעזרת תוכנת PartitionMagic אני יכול לפרמט את מחיצה C שהיא הBOOT 2 אם אני יפרמט את C הWINDOWS שנמצא במחיצה אחרת יעלה או לא 3 אייך מתקינים WINDOWS במחשב מפורמט לחלוטין (מדובר במחשב אחר)

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by smack,

Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 כרטיסי מסך‏ ASUS 9800GT 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול‏ Creative Creative X-Fi Titanium 7.1 PCI-E דיסקים קשיחים‏ Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II צורבים‏ LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Freezer Xtreme CPU Fan For (s775,s939,AM2,AM2+,AM3) מארזים‏ CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספקי כוח‏ Enermax PRO82+ 625W Active PFC 12cm Fan שלום לכולם זה המחשב.... רציתי לפרמט ולהתקין עליו את הxp לפני זה היה לי את הוי…

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by eyarit,

למרות שרובכם כאן כבר מדברים על וויסטה אני עדיין במועדון ה-5 של מחשבי הפנטיום 3. ומאחר וזו הסיבה, אני מוצא כי ממש קשה לי לגלוש בלי שהמחשב יצעק הצילו. ברשותי מחשב p-III עם 750 מגה ראם ו-HD 80 ג'יגה. אני מריץ עליו אקס פי פרו sp2. מישהו יכול להכוון אותי למדריך כיצד אוכל לבטל את כל התוספות והגרפיקה למינהן שמאיטים את המחשב. אני רוצה מחשב בתול מאופציות אבל שיהיה מהיר ויציב עד כמה שניתן. לגבי וירוסים/חומות אש/מזיקים/ותיקיות אשפה אני מסודר....תודה.

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by idan79,

וויסטה 64 ביט אני מקבל את השגיאה הנל למרות שהתקייה מכילה סהכ 18 g ויש עו כ 450 G פנויים על הכונן לא ברור לי למה? יש בוויסטה הגדרה לקיבולת התקייה? תודה[br]פורסם בתאריך: 18.08.2008 בשעה 13:15:26 נראה לי שהבנתיתקיית היוזר שלי נמצאת בכונן ההתקנה של הוויסטה.....והיא זו שמילאה את קצה המחיצה כיצד קובעים שתקיה זו תנותב למחיצה הגדולה והריקה? [להעתיק למחיצה הריקה ולמחוק?] תודה

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  18. שלום לכם צרבתי כרגע דיסק שבא מתוך קובץ ISO הדיסק נצרב בצורה של 8 תווים - כלומר שכל הקבצים והתיקיות הם בתווים גדולים וחלקם (אלו שהיה להם שם ארוך) עם 1~ בסופם, מה שגורם לדיסק להיראות מכוער ומה שגורם לי לא להבין מה זה כל דבר בדיסק. ראוי לציין כי כשפתחתי את קובץ ה-ISO עם ISO BUSTER גם שם ראיתי הכל במבנה של 8 תווים אך כשפתחתי עם WINISO הכל היה בסדר וראיתי את כל הקבצים והתיקיות בשמותיהם המקוריים בצורה יפה ותקינה. כיוון שכבר מחקתי את ה-ISO ונותר רק הדיסק הצרוב בצורה של 8 תווים, רציתי לדעת האם אפשרי הדבר לראות איכשהו את שמות הקבצים במבנה המקורי שלהם (בצורה שליותר מ-8 תווים כדי שהכל יהיה ברור ואבין מה זה כל קובץ). תודה רבה

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  19. התקנתי ווינדווס 7 ועשיתי מחיצה 1 של 200 גיגה וחשבתי שכל השאר ילך לדיסק הששני [ D ] אחרי ההתקנה ראיתי שיש לי רק דיסק אחד[C] של 200 גיגה וזהו :\ יש אפשרות לעשות עכשיו את הדיסק D אם כל מה שנשאר לי או שצריך להתקין מחדש את הווינדווס ? \ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  20. Started by kudish,

זה רושם לי שחסר או נהרס הקובץ: C//:WINDOWS/SYSTEM32/CONFING/SYSTEM מה לעשות חוץ מלפרמת?

21. Started by __MIKO__,

בפרטישן שבו יושב מערכת ההפעלה ( דיסק של 60G מחולק ל13-47 של ווסטרן), לאחר מחיקות של קבצים כדי לשחרר מקום, אין שום שינוי בfree space כשאני עומד על C וקליק ימני. מה גם שאין לי מושג כיצד הדיסק התמלא עד לכדי 12.5G כשאת רוב הקבצים אני שומר בפרטישנים אחרים. אגב, כשמחקתי דרך clean disk כן השתחרר מקום. ועוד שאלה, איפה כדי לחפש במיוחד כדי לשחרר מקום?כלומר איזה תיקייה מתמלאת כל הזמן למרות שאני לא שומר שום דבר בכונן זה באופן מכוון?

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by ravnadal,

כל מיני אייקונים שינו את הצבע שלהם וגם את המראה הכללי. הכי מפריע מה שקרה ביוטוב משום מה כל פעם שבאים להריץ את הסרטונים כל התחתית מקבלת טשטוש לבן. מה שלא היה לפני העדכון למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? ניסיתי לשחק עם ההגדררות של ה DARK THEME אבל זה לא קשור מצרף תמונה של הבעיה

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  23. אני ינסה להסביר את זה כמה שיותר טוב... מכירים את זה שיש לכם תיקיה שהמיון שלה הוא לפי שם ויש תיקיה ואחת שהיא לפי תאריך היווצרות ותקייה שממיינת לפי סוג (כמו "MY COMPUTER"...) ומכירים את הצגות האייקונים מסל הסוגים? פרטים, רשימה, סמליג גדולים.... הבנתם... בקיצור, אחרי שאתם מסדרים תקייה איך שאתם רוצים, אתה יוצאים ממנה, הסדר שלכם נשמר, ואז כל פעם שתכנסו אליה, הסדר יהיה אותו הסדר... אצלי, זה יציג את האייקונים בכל התיקיות אותו הדבר - כמו ששמרת בפעם האחרונה איזושהי תקייה. נגיד אני מסדר את התקיית הורדות, אז המחשב שלי יהיה כמו שסידרתי את התקיית הורדות. ונגיד שרק פתחתי תקייה שכבר הייתה מסודרת (הסדר נשמר) אז ככה שאר התקיות שלי יהיו מסודרות... אני מאוד מקווה שהבנתם מה אני מבלבל... זה פ…

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by jackok111,

הי, אני מנסה לעשות עדכון לויסטה והעדכון הרלוונטי אלי הוא SP1. כאשר הויסטה מנסה להוריד את העדכון - היא נתקעת על 0% ואז הוא נותן שגיאה שאין באפשרותו להמשיך בתהליך. אציין שעד כה לא היתה לי שום בעייה עם שאר העדכונים.

25. Started by euphoria,

שלום לכולם, כפי שאתם יודעים המחירים של DDR2 ירדו וסביר להניח שהם יעלו בעתיד שDDR3 יהפוך להיות MAINSTREAM בדומה להתנהגות של DDR1 השאלה הנשאלת היא האם כדאי לשדרג ל-4GB לעבודה כללית ב-WINDOWS (לא למשחקים - שם השיפור ברור מאליו) תודות למנגנון ה-CACHE של VISTA? אשמח לתשובתכם, Euphoria

• 3 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים