עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. המחשב הנייד שלי - מוגדר כשייך לרשת במקום העבודה הקודם שלי כשמדליקים אותו - הוא נותן שם מישתמש + מבקש סיסמא ששיכת למנוי שלי במקום העבודה הקודם ככה גם הגדרות הרשת..... אני רוצה לאפס את הכל - כלומר לימחוק את כל האדמיניסטרטורים - ןלהגדיר הכל מחדש בשמות אחרים איך עושים את זה - ? כולל גם הגדרות חדשות....שם חדש למחשב וכו' יש איזשהו מדריך מומלץ?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  2. את אותה שגיאה בידיוק אני מקבל גם על IE ACROBAT HELP- IEXPLORE. מישהו יודע מה זה ואיך נפתרים מההודעה הזאת?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  3. Started by finish,

ל הזמן באות לי הודעות של MESENGER SERVICE וכל הזמן מביאים לי אתרים כאלה להוריד תוכנה לנקות את הרגיסטרי אבל זה עולה כסף לנקות את זה איך אפשר להעלים את זה בלי כסף?

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.0 (BETA) Scan saved at 23:26:18, on 02/06/2008 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe C:\Program Files\SiteAdvisor\6261\SAService.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svcprs32.exe C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exe C:\WINDOWS\system32\igfxpers.exe C:\Program Files\Analog Devices\Core\smax4pnp.exe C:\Program Files\Analog Devices\…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הווינ' הישן לא יכול לעלות כי החלפתי את לוח האם. בדיסק קשיח החדש יש רק ווינדווס ואין את תוכנות אופיס כגון אאוטלוק, וורד, אקסל ופאואר פוינט. השאלה שלי האם אפשר "להעביר" או לגרום לכך שהאופיס שבדיסק החדש יעבוד תחת החלונות שמותקנים בדיסק החדש. אודה לעזרתכם

6. עידכונים של מיקרוסופט מאפשרים להפוך את ווינדוס 7 גירסה ביתית מתקדמת לעברית מאנגלית ? תודה ץ.

• 10 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. הוא פותח אותם תמיד במציג תמונות הזה של ווינדוס XP אבל הסיומת שהוא נותן זה mediacenter11 ואז למשל בתוכנות כמו winrar אני לא יכול לפתוח ישר את התמונה כי היא כאילו לא מזוהה, כנ"ל פלאשגט וגם אין את האייקון הזה של התמונות איך אני גורם שזה יחזור להציג את זה כמו פעם עם סיומת של jpg?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  8. אני לא כ"כ מבין בקטע הזה אז יש לי כמה שאלות: 1. אין בעיה שXP תהיה בכונן C וויסטה בD, נכון? 2. במידה ואני לא אמשיך עם הויסטה, זה מסובך להסיר אותה לחלוטין?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  9. אפשר היום לפתוח בווסטה משתמש בשפה עברית? עם כן תגידו לי איך ד"א אני משתמש בויסטה כבר יום שלם והמערכת פשוט מעולה

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  10. יש לי את התונכהKASPERSKY והתוכנה מצאה לי ווירוס ב C:WINDWOS/SETUP_INCRE_2.EXE/DATA2003 פעם שהייה לי את נורטון אנטי ווירוס 2003 לא הייה בעיה לימחוק ווירוסים איך אני מוחק עם התוכנה אזות? אז שהתוכנה מצאה לי ווירוס הייה רשום FILE : C:WINDWOS/SETUP_INCRE_2.EXE/DATA0003 infected by virus: trojanddownloader.win32.keenval.e יש לי 4 אפשריות sreport only disinect rename object delete object ואפשר לסמן בווי את apply to all infected objects ויש לי עוד 4 אפשריות ok cancel stop help

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by S0000D,

עשיתי חיפוש עם התוכנה קאספירסקי(KASPERSKY) אז ראיתי PACKES FILES : 20 זה אומר שייש לי ווירוסים? איך אני מוחק אותם עם התוכנה אזות? פעם שהייתה לי התוכנה ANTIVIRUS 2003 אז שהתוכנה מצאה לי ווירוסים אז זה הייה קל לימחוק זה הייה מוצא את הווירוסים והייה לאנטי ווירוס הזה איזה כופסא.. ושאני נכנס לכפוסא רושם שם איזה ווירוסים הוא מצא ויש לי אפשרות לעשות איקס(לימחוק) איך אני מוחק עם התוכנה אזות ווירוסים? קאספירסקי(KASPERSKY)

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  12. יש לי ויסטה בכונן C 40 GB יש לי בפנים 20 GB בשימוש ורשום לי שנשאר לי עוד 10 פנויים איך זה יכול להיות בדקתי קבציים נסתרים זה עדיין 20 GB היה לי לפני XP לאן ה10 GB יכלו להעלם?

13. קראתי פעם שאם אני מעוניין לשדרג את הויסטה שלי לגירסת 64 סיביות - אז יש לי אפשרות חינמית בהנחה שרכשתי את הגירסה הראשונה במיקרה שלי זה היגיע עם המחשב הנייד שרכשתי אז האם אפשרי להוריד ממיקרוסופט גירסת תקליטור ( מה עוד שלא קיבלתי אחת...כשררכשתי את המחשב) ו64 ביט ? THX

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. כמו יוטיוב יכו (זה קורה לי גם בxp) משהוא יכל לעזור לי כי זה פשוט מדכה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  15. אני מתכוון להתקין עוד מערכת הפעלה בנוסף אל הויסטה בנוחות הכי מרבית שניתן, מבחינתי, הכי נוח זה שהמערכת ויסטה תעלה ראשונה בכל מקרה ורק ממנה אני אוכל להפעיל או לסגור את XP, הסיבה: VISTA לא תומכת בכל משחקי המירוצים וההתאמה שלהם ל FORCE בהגה משחק שלי תודה רבה לעוזרים! פורום ענק

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  16. שלום, יש לי ויסטה אולטימייט X64 יש ברשותי שני כוננים 80GB שבו מותקן הווינדוס ו-250GB של השטויות שלי. כל פעם הוא מכבה ומדליק את ההארד דיסק של ה-250. איך אני מבטל את זה?

17. יש לי ויסטה ויש לי בעיה עם העברית במסנג'ר! בכל תוכנה אחרת יש עברית כמו שצריך אבל רק במסנג'ר זה מראה לי רוסית אני יודע מה.. כל ההגדרות של השפה והמקום הם ישראל ועברית.. רק אני רוצה להדגיש שבאייסיקיו ועוד מקומות העברית כמו שצריך אבל במסנג'ר לא.. אה וחלק מהעברית במסנג'ר עובדת כמו שצריך.. למשל רק הודעות אישיות ושמות של משתמשים ושמות של קטגוריות אם הם בעברית אני רואה ברוסית.. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  18. מכמה סיבות פשוטות: התקנות שאורכות כשלושת רבע שעה, זמני טעינה ארוכים ביותר במשחקים כבדים, FPS נמוך מדי במשחקים וחוסר תמיכה בכמה תוכנות שאני צריך. השאלה שלי היא האם כדי לחזור אני צריך לפרמט? ואמורים לצאת משחקים בלעדיים לויסטה תומכי DX10 בזמן הקרוב כך שאהיה חייב ויסטה? או שיש עוד זמן?.. ובלי קשר, Crysis תומך DX10? חח אם כבר אני שואל

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by swis,

יש לי נורטון 2005 מעודכן והוא לא מוחק אותו...! בבקשה אני חייב עזרה.... וסליחה על ההטרדות בימים האחרונים לא יודע למה המחשב שלי השתגע...

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  20. יש לHD חיבור SATA 2 איך זה יכול להיות ואיך אפשר לפתור?

21. Started by kong5,

לפני שכיביתי את המחשב אני יודע שהיה לי וירוס הרצתי סריקה עם אנטי וירוס כניראה שהוא לא מחק אותו ואז אחרי שכיבתי והדלקתי המסך שחור וכתוב NTLDR is missing Press Ctrl+alt+del to restart

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  22. הוירוס נכנס דרך הודעת אימייל שברוב טפשותי פתחתי. בכל כמה דקות המחשב שלי מנסה לשלוח אימיילים נגועים לכל מיני כתובות אקרעיות. משהוא חוסם את האימיילים הנגועים מלהישלח, אני לא יודע בדיוק מה, אבל הנורטון כל פעם מקפיץ לי הודעות על כך האימייל לא הצליח להשלח. בנוסף אני גם לא מצליח לפתוח את הנורטון ובדיקה של התהליכים שרצים מתברר שה explorer.exe משום מה צורך כ 15% ממשעבי המערכת באופן קבוע.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by stason,

שלום פורום יש לי בעיה בPROCESSES יש לי 30 שהם AD AWERE AND SPY AWERE לא עזרו גם AVAST לא עזר במחיקת הקבצים אני לא יוגע מה לעשות בבקשה עזרה http://img489.imageshack.us/my.php?image=302kb.jpg

• 2 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.