עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. השאלה בכותרת בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  2. זאת הגרסה כולם להוריד Microsoft.Windows.7.*********** ויש גם nui עיברית להורדה מי שרוצה שיגיד לי אשמח לעזור

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  3. שלום לכולם הבעיה שלי קצת מסובכת היא מתאימה לפורום הזה ולפורום תוכנה ולפורום רשתות אז תיסלחו לי אם לא שמתי את ההודה הזאת בפורום אחר (כאן זה ניראה לי הכי הגיוני) אקיצקץ לבעיה: לפני כמה ימים התקנתי את הווינדוס XP מחדש הכל אחלה אבל יש לי רק בעיה אחת מישום מה מתי שהאימיול פועל (אחרי כמה דק' מזמן ההפעלה של האימיול)כל הוונדוס שלי קופא פשוט הכל ניתקע אבל מתי שאני מנתק את החיבור לאינטרנט פוףף הכל חוזר לפעילות שיגרתית וכל הפעולות שניסיתי לעשות כהווינדוס ניתקע פיתאום צצות עכשיו חשבתי שהבעיה היא רק באימיול אבל לא זה קורה לי גם שהקאזה עובדת הכל ניתקע וזה לא בעיה באפלוד שלהם כי האימיול מעלה לי מקסימום 5 ק"ב ועם הקאזה אני בכלל לא משתף אז אני משער שהבעיה היא בווינדוס ולא בתוכנות שיתוף…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by zvika.e,

אהלן. התקנתי win xp בלי עברית. ואני עכשיו מחפש איך משנים את השפה ואי אפשר כי הוא לא מותקן. יש איזה קובץ שאפשר להוריד (חוקית) מהאתר של מייקרוסופט של חבילת שפה עברית? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי. מישהו יודע אולי? תודה רבה..!

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  5. עכשיו כונן C התנפח בעוד 400MB. איך אני מסיר את הקובץ שהורד אך לא הושלם? IE6 XP

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  6. החלפתי את הקובץ ExplorerFrame.dll עם אחד של סקין אחר בטפשותי בלי לעשות לו גיבוי, אז אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להעלות לי את הקובץ הנ"ל... הוא נמצא בתיקיה c:\windows\system32

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני אובד עצות! לוח - GA-P55A-UD5 (rev. 1.0) 2 מערכי RAID0. אני מתחיל להתקין, והמחשב קורס. אני מנסה להתקין כאשר רק מערך אחד מחובר - ושוב קורס. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם ותודה מראש על העזרה לכל אלו שיענו... לאחרונה קניתי כרטיס של COMPRO E500 התואם ויסטה אני מצליח לראות טלויזיה עם התוכנה שבאה עם הכרטיס דרך ממיר ADB 7200C של הוט בחיבור RCA כאשר אני מעלה מדיה סנטר - אני מקבל EPG אבל לא רואה תמונה - משום מה התוכנה זורקת הודעת: Vista windows media center has a critical failur with one of the processes מה ניתן לעשות? איך אפשר להתגבר על זה? Motherboard: Gigabyte GA-965P-DS4 CPU: Intel Core2 Duo E6600 MEM: 4GB DDR2 667Mhz graphices: Nvidia 8500GT 512MB PVR ComPro VideoMate E500 Vista ready OS: Viista HOME PREMIUM 32Bit

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  9. יש לי MX510, ומאתמול התחילה תופעה מוזרה עם מהירות העכבר. כשאני נמצא במסך הראשי, או בכל תיקייה אחרת במחשב שלי, סימן העכבר זז ממש לאט. הגדרות מהירות העכבר בלוח בקרה (תוכנה של העכבר MX) לא עוזרת. אבל כשאנ מפעיל כל תוכנה אחרת, אפילו NOTEPAD, מהירות העכבר חוזרת להיות רגילה! איך אני מסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  10. היי! כאשר מופיע שולחן עבודה לאחר עליית המחשב מופיעה שגיאה העונה לשם TEMP.exe ולאחר כ-20 שניות מתנתק המחשב ומאתחל את עצמו. אבקש את עזרתכם. תודה!

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  11. אני צריך את ה 64 לתוכנות כמו אוטוקד ו3d max האם אני יכול לצור מצב כזה ואיך?

12. Started by gator_play12,

ניסיתי להתקין אותו אחרי שהתקנתי XP אחרי VISTA וזה נותן שגיאה http://img114.imageshack.us/img114/1426/jjwn0.jpg

13. Started by ariel007,

בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי יוצר כל יום נקודת שחזור חדשה בשם windows modules installer. נדמה לי שזה לא היה בעבר. מישהו יודע למה זה קורה? מצורף צילום מסך של שחזור המערכת. מערכת ההפעלה היא וינדוס 10 בילד 1803

14. Started by omri_ro,

האם ניתן להסתיר אייקונים של תוכנות פעילות מהTASKBAR (לא להתבלבל עם הTRAY), למשל, אני רוצה שכל פעם שאני מתרגם מילה עם הבבילון לא יופיע לי הICON של התוכנה אבל שהיא גם תפעל ברקע כל הזמן. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by dyn,

שלום, ניסיתי להתקין windows 7 64 BIT גרסת RETAIL שיצאה לא מזמן, אבל בשלב הראשוני אני מקבל הודעה שאני זקוק לדרייבר מסויים כדי להמשיך, בנוסף כתוב שאם הדרייבר הזה כבר נמצא בהתקנה אז פשוט להמשיך כרגיל ומשם הוא יותקן אבל כשאני ממשיך בהתקנה אני מקבל הודעה שהדרייבר לא נמצא ושאני צריך כונן USB או משהו בסגנון כדי להתקין אותו בנוסף על מנת להמשיך בהתקנה. אינני יודע איזה דרייבר צריך אלא רק שחייבים אותו כדי להמשיך בהתקנה. משהו נתקל בבעיה דומה והצליח לפתור אותה? תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  16. מחשב נייד קטן עם גרסה הזו ועם עדכון אחרון כמו כן אין אפשרות להכנס ל-REGEDIT בהפעל ע"מ לנסות לשנות עזרה בבקשה תודה

17. מה ההשלכות של ווינדווס 10 שלא עודכן שנתיים בגלל תקלה ויש בו מידע עסקי רגיש? תודה

18. Started by rafi100,

תוך כדי התקנת xp אני נישאל האים fat32 או ntfs ??? בתודה מראש לעונים

19. Started by Haflo,

על המחשב שלי מותקן WinXP Professional + ASUS RC3.42 Beta Drivers בחלון ה Settings אין לי אפשרות לשנות את סוג המסך - מופיע לי Default Monitor, את ה Refresh Rate במפתיע כן אפשר לשנות אבל לא את הדגם של המסך? למישהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. כשאני גולש באינטרנט הגלילה אצלי למעלה ומטה בדרך כלל מייצרת גמגומים מעצבנים לעין , אני לפעמים נתקל במחשבים "בחוץ" בין אם זה אצל אנשים או חנויות שכשאני גולש הגלילה נורא חלקה וללא גמגומים כאילו וגם כאילו הופעלה על המערכת הפעלה הנפשה יפה על "החלונות". אז בדקתי ניסיתי לבדוק אם על אותם המחשבים בדפדפן מותקנות הרחבות שעוזרות לכך ולא מצאתי שום דבר ,בדקתי אולי המסך בהרץ גבוהה , אולי הנתונים חזקים מאוד , ושום דבר לא מצאתי שיכול לעזור לי . בדרך כלל מחשבים כאלה אני מזהה בחנויות בתצוגה , ראיתי מחשב בתצוגה zenbook של אסוס שפועל ככה, ראיתי ,ראיתי לא מזמן בבאג מחשב all in one של lenovo ,וכו מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לעזור לי ? ממה זה נובע , איכות מסך ? איכות עכבר ? הג…

21. Started by djvibe,

היי אני לא יודע אם זה הכי קשור לפה אבל אני אנסה... אני רוצה להתקין לחבר שלי XP התקנה חדשה ושאני מעלה אותו מהדיסק הוא טוען את כל קבצי ההתקנה ואז שאני נותן לו ENTER הוא אומר שלא נמצאו הארד דיסקים וצריך שיהיה הארד דיסק וזה נותן לי רק אפשרות של יציאה אבל אחרי זה אם אני ממשיך נגיד להעלות את המחשב רגיל אז הכל בסדר זה הארד דיסק של סמסונג SATA יחיד ויש עוד סידירום במחשב שהוא IDE אין ג"אמפרים לא על ההארד דיסק ולא על הסידירום מה אני צריך לעשות כדי שהתקנה של ווינדווז תזהה הכל רגיל ואני אתן לו להמשיך....!?? אני חושב אולי אחרי התהליך זה מעלה משהו שקשור ללוח אם שמעלה את ההארד דיסק לא בטוח .....או שזה בטוח משהו ב BIOS אבל מה זה יכול להיות!?! תודה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by alons126,

יש לי לפטופ HP DV5 בן כמעט שנה עם ויסטה. האם כדי לקנות את גירסאת השדרוג של 7 או את הגירסה המלאה ולפרמט? מה החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם אם אפשר לדעת?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by EVGA-yuvalll22,

היי חבר'ה יש לי 2 דיסק קשיחים כל אחד מהם 250GB הראשון במערכת הפעלה רגילה XP והשני ריק וחדש ורציתי להתקין ויסטה והתקנתי ...... שמתי שם משתמש וסיסמא ..... והויסטה מוכנה ושמתי סיסמא בשביל להכניס למערכת וזה שומר ת'הגדרות ונכבר לבד ... ופיתאום נוצא בעיה גדולה שרשום BOOTMGR IS COMPRESSED וניסיתי להתקין מחדש ת'הויסטה ויוצרה אותו הבעיה ??? האם זה גם קורה לכם ת'הבעיה כזאת?? תעזירו לי זה די דחוףף בתודה מכל לבי

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by Kukishin,

כיוונתי אותו דרך הביוס אבל זה לא מדוייק. מצורפת תמונה. תודה רבה לעוזרים.

25. ניסיתי לשים WIN7 X64 SP1. בהתחלה הכל היה טוב יפה. הכל רץ חלק. ממש הייתי מרוצה. פתאום לאחר יום יומיים התחילו להעלם לי אייקונים משולחן העבודה. לכן התאכזבתי ושמתי XP. גם היא לא עובדת טוב. עד כמה שידוע לי הלוחות החדשים לא בנויים ל-XP. אם אני אשים VISTA X64 SP2, האם יש סיכוי שהכל ירוץ לי יותר טוב מהשתיים הנ"ל? תודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.