Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי ספרייה של mp3 ויש שם תמונות שנוספו לי לבד (תמונות של האומן או הדיסק שלו ) על גבי התיקייה במצב של תמונות ממוזערות (אין תמונה בתיקייה ) רציתי לדעת איך זה קרה כי יש לי תיקיות בלי תמונות שם אם יש איזה אופציה אוטומטית לכל התיקיות . תודה בכל אופן
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום חברים אני מנסה להתקין xp על מחשב workstaion ומקבל את ההודעת שגיאה הבאה : installation failed :e:\i386\asms.error message עשיתי חיפוש בגוגל ושם רוב הפתרונות היו לנסות דיסק אחר - ניסיתי עדיין אותו דבר אפשר לבצע התקנה מכונן usb? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מופיעה הודעה generic משהו נדמה לי, לא זוכר בדיוק ואם עושים אשר אז הוא מפעיל טיימר של סגירת המחשב לאחר דקה, ואם לא לוחצים כלום אחרי כמה דקות הוא גם עושה את זה עשיתי פירוט בחלון שהוא פתח לי, היה רשום משהו עם Svchost.
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי יוזר אחד במחשב,ללא צורך בסיסמא... כל פעם שאני לא נוגע במחשב יש סקרין סייבר ולאחר 20 דקות המסך בסטנד-ביי -סנדרטי אצלי.. בזמן האחרון הופיע תופעה שכאשר אני מזיז את העכבר כדי להפעיל את המחשב (במצב סקרין סייבר או מסך סגור) אני נזרק עם צליל מציק למסך של בחירת היוזר (כמו לחיצה על winkey+L).. וזה מאוד מציק! אגב.. windows xp pro SP2 ולפי אדאוור וספייבוט S&D ולפי נורטון.. אני נקי.. נראה מה קספרסקי יגיד יש לכם פיתרון? תודה חברים!
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב עכשיו קיצר הווינדוס היה מותקן על C מן הסתם פירמטתי את C לפני הפירמוט גיביתי את כל הדברים ל-D היה ב-D רק תקייה אחת בשם גיבוי שום תקייה או קובץ אחר פירמטתי את C הכל עובד טוב והכל פתאום אני רואה שכל הקבצים והקבצים של הווינדוס וגם Program Files וה-WINDOWS משל הערכת הפעלה לפני הפירמוט עברו ל-D ! וכל הקבצים שגיביתי כאילו מהתקיות האלה שהם היו ב-C לפני הפירמוט לא נמצאים שם
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לא יודע אני לא רגיל למחשב שיעבוד לי ככה הוא צריך לעשות לי הכל בצי'ק מישהו יודע ? מה יכולה להיות הבעיה הכל תקין אין תוכנות ריגול ובמיוחד הוא עובד איטי שemule עובד אי אפשר לגלוש כמאט זה לא היה ככה מצב נואש
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
בתקנתי איי סי קיו לפני כמה זמן, אחרי פירמוט, ואתם יודעים שזה מתקין איתו קישור ל-AOL ועוד כל מיני חרא כזה. רציתי למחוק את האייקון, וגיליתי שהוא לא נמחק! ניסיתי הכל, הלכתי לרג'יסטרי ומחקתי כל מה שקשור ל-AOL שמה, ועדיין, הוא תקוע בשולחן עבודה שלי. אם אני מנסה להעביר אותו לתיקיה כל שהיא, הוא יוצר עותק. אין אפשרות להכניס אותו לסל מחזור. ניסיתי Ad-Aware, ו-SpybotS&D, גם לא. יש איזושהיא דרך למחוק את האייקון השטני הזה? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי ווינדווס 7 בעברית. מה אני צריך לעשות עכשיו?? אני צרבתי אותו על דיסק. אני פשוט מכניס אותו ל ולוחץ אל read from disk ?? או שיש דרך אחרת ?? ועוד משהו. אחרי שאני מתקין אותו אני לא צריך סיסמא או משהו?? אם לא אז תסבירו בבקשה מה עושים. ושאלה אחרונה בקשר לעדכונים של הווינווס.. זה מעדכן אותו או שלבטל את האופציה הזאת?? כל השאלות האלה מתייחסות למחשב חדש. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
איך אפשר לבטל את האקטיבציה של ה- Windows? סתם לידע כללי.
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לקוראים,במחשב השני שלי היה ויסטה היום התחלתי לפרמט אותו לXP התחיל פירמוט ואחרי שמסיים מפעיל את עצמו מההתחלה כדי להתקין את הוינדוס אבל הוינדוס(ההתקנה) לא עולה תמונה של מה שהוא רושם לי: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=461298155.JPG
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח USER ב2003 אבל הוא אומר לי שלא ניתן בגלל מגבלת הסיסמה מה אני צריך לשנות כדי ליצור USER הסיסמה שנתתי היא :Q1W2E3
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי סיריאל ל- Windows 7 Ultimate אך אין לי דיסק התקנה, מאיפה ניתן להוריד את ההתקנה? חיפשתי באתר של מיקרוסופט ומצאתי הורדה של גרסאת Enterprise ניסיונית שתקפה ל-90 יום, יש אפשרות להוריד אותה ולעשות לה אקטיבציה עם הסיריאל?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי adobe CS4 על vista64bit. ראיתי כי התוכנה והתקנתי אותה בספריה program files x86 המיועדת לאפליקציות 32bit. למיטב ידיעתי cs4 אמור לעבוד עם 64bit. האם עצם ההתקנה בספרייה הנ"ל מגביל את היכולת של cs4 או שזה לנוחיות בלבד? כלומר אם הייתי מתקין על program files הרגיל הייתי מקבל שיפור ביצועים? אשמח לתגובתכם המהירה
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היה מותקן אצלי UBUNTU, אבל מחקתי את המחיצה שעליה הוא היה מותקן, ועדיין נשאר ENTRY של UBUNTU בBOOTLOADER של ויסטה, UBUNTU לא השתמש בGRUB... אז מה שאני רוצה לעשות, זה למחוק את הUBUNTU. bootrec.exe /fixmbr לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אחרי שהמחשב נדלק רואים רק את הרקע. אפשר לגשת ליישומים רק דרך מנהל משימות ניקיתי מוירוסים וזה עדיין לא עזר. רעיון למישהו
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
שלום לכולם מחשב חדש חלונות 7 64 ביט. מחובר לרשת ביתית (MSHOME) קווית עם 3 מחשבים אחרים XP (ולאינטרנט). מהמחשב החדש אני מצליח להגיע לכל אחד מהמחשבים האחרים. מאף מחשב אחר אני לא מצליח להגיע למחשב החדש. הוא מזוהה ברשת אבל כשמנסים להגיע אליו מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: \\(computer name) is not accessible. You might not have permission to use this network resource. Contact the administator of this server to find out if you have access permissions. Logon Failure: account currently disabled למיטב הבנתי הגדרות השיתוף במחשב החדש נכונות. ניסיתי גם לתת סיסמא למשתמש (קראתי באיזה מקום שאולי בזה הבעייה). ניסיתי להריץ את אשף תיקון הרשת. שום דבר לא עוזר. למישהו יש רעיון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי, יכול להיות שב-Vista ה-System Restore לוקח הרבה יותר מקום מב-XP? כי בימים האחרונים כאילו נעלמים לי כמויות של GB, אבל אחרי שיצרתי מחיצה חדשה וחילקת את המחיצות מחדש כאילו שהם חזרות. איפה אני יכול לבקר את ההגדרות של ה-SYS RESTORE הזה? תודה מראש...(:
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
התקנתי על מערכת הפעלה xp תוכנה "קונקורדנציה של התנך" ההתקנה היתה מלאה ובסדר הדיסק הוא מחלונות 95 התוכנה עולה וכתוב ברור במסך פתיחה אלא שאני מעלה את הקבצים של סיפורי התנך הפונטים כתובים בגיבריש אשמח לקבל עזרה עם פרוט מלא איך לבצע ולתקן את הבעיה . תודה
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ל"ד בעומר שמח לכולם!!! טוב אז הבעיה היא כזאת: כשאני סוגר כל דף אקספלורר (אתר) לא משנה איזה יש לי את ההערה של תישלח אל תישלח מה קורה פה חבר,ה? זה פאקינג לא נח! pleez help !!! המשך ערב נעים לכולם..
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש כזאת אופציה בהגדרות .. שאם הסוללה נטענת עד הסוף שהווינדוס יפסיק או יעצור את הטעינה.. הלכה לי הסוללה במחשב ואמרו לי שיש הגדרה שצריך לעשות .. השאלה שלי איפה זה אני משתמש בוינדוס 7 .
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
כשאני עושה בוט לXP לוקח לו פשוט 20 דקות להגיע לדקסטופ הוא עושה לואדינג כלכלך הרבה זמן להגיע שזה מעצבן עשיתי CHKDSK /r/p לא עזר עשיתי איחוי קבצים לא עזר אין וירוסים/תוכנות ריגול נראה כאילו יש קבצים שנדפקו או משו כזה? יש למישהו מושג ?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי חלונות XP פרו, אנגלית,SP1 ואופיס XP SP2. המסנג'ר מפעיל את עצמו פעמיים, הראשון זה הWINDOWS מסנג'ר והשני זה הMSN מסנג'ר, הם כמובן אותו הדבר רק שהשני מעוצב יותר יפה והוא בגרסה 5 כמובן. אני רוצה למחוק את הראשון, הוא סתם יושב לי על המחשב כמו עלוקה מוצצת דם (וזיכרון) ואני אף פעם לא השתמשתי בו גם ככה. אז מה הפיתרון? איך אני מוחק אותו ומשאיר את השני, שאני אוהב כל כך...
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
זה הרדיסק של סייגט מהגירסאות שיש בהם תקלה ...עשיתי עידכון לפריימור..ועכשיו אחרי חודשים פתאום הארדיסק עושה בעיות אי אפשר להעתיק מהירות שלה על הפנים ועכשיו הוא בכלל נדפק אי אפשר לעשות כלום עם מה שיש עליו משחקים וכו'.. הנה תמונה עם מה שהוא רושם שהוא נתקע [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי על מספר שרתים את 2003 סרבר 64 גרסאת נסיון ל180 יום שמוצעת באתר של מיקרוסופט, ועכשו קניתי לשרתים הללו רשיונות מלאים, אבל לא משנה איפה חיפשתי לא מצאתי איך אפשר להתקין את ה2003 המלא מבלי לפרמט/לפגוע בקונפיגורציה הנוכחית שלי בשרתים. למישהו יש נסיון עם זה במקרה?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-