עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yotam.m,

שלום רציתי לדעת איך אפשר להחליף את הגופן בוינדוס שיהיה כללי על הכל. הבעיה שלי היא בקאזה במקום לראות את השמות של השירים אני רואה סימנים וסמלים. אולי הבעיה היא גם בעוד תוכנות אבל רק בקאזה בינתיים בדקתי אני חושב שהבעיה נגרמה בגלל התוכנה style xp האם יש דרך להחזיר רק את הגופנים של וינדוס מבלי להחזיר את כל הרקעים והצבעים?

2. Started by LLLLiran,

כשאני עושה רסטרט למחשב ואז עולה מסך כחול זה טוען טיפה ואז זה רושם Setup Windows ואז זה נתקע ועולה לי מסך כחול וזה אומר לי עם זה פעם ראשונה שאני רואה את השגיאה לעשות ריסטרט ועם לא אז לעשות סריקה נגד וירוסים ואז לעשות CHKDSK /F ואז ריסטרט. אני עשיתי סריקות עם אנטיוירוסים והמחשב נקי וזה עדין עושה את הבעיה הזאת בבקשה עזרה

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  3. Started by pms1,

שלום כמות הזיכרון במחשב זה 4 גיגה כך לא נראה לי שזה הסיבה ,היה במחשב sp2 ורק הוספתי sp3 תודה רבה לעוזרים

4. Started by agapi51,

שלום רב התקנתי את תוכנת ההפעלה הנ"ל באנגלית וברצוני לשנות את השפה לעברית, כלומר שתוכנת ההפעלה תהייה בעברית - כיצד לעשות זאת? תודה

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by zombie,

שמעתי בבצפר אנשים מדברים על windows vista nvidia evolution נדמה לי ו black eternity... על מה מדובר?זה מערכות שעתידות לצאת?

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  6. Started by Shay0600,

אם אני קונה וינדוס 7 ויש לי כמה מחשבים בבית האם מותר להתקין על כולם או שצריך רישיון בנפרד לכל מחשב? שזה משהו כמו 1000 שקל לכל מחשב :\

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  7. למרות שמוגדר ב- Explorer (לא IE) שלחיצות על תיקיות וכו' לא יפתחו בנפרד, הוא פותח אותן בנפרד, מישהו נתקל ?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  8. Started by es88,

מסך DELL2209 כ.מסך HD4770 דריברים מעודכנים. מהיום שהתקנתי את ווינדוס 7, הוא נמצא לי על 59HZ. גם אחרי שאני כביכול משנה את זה ל-60 זה עדיין 59. זה בא לידי ביטוי רק במשחקים, שהם לא מזהים את זה כ-60 באמת, ואז ה-V SYNC לדוגמא מבוטל. חיפשתי לזה מזמן פתרון ולא מצאתי. (חוץ מלהשתמש בתוכנה שמאלצת 60 - כמו REFRESH LOCK) זה "בעיה" שידועה מהיום הראשון שיש את ווינדוס 7. בזמנו מייקרוסופט התייחסה לעניין בכך שזה לא בעיה לדעתה, אז האם מלבד תוכנות מישהו מצא אולי פתרון אחר? אגב, אם אני באופן כללי משנה פעם ביום בעזרת תוכנה ל-60, האם באיזה שהוא אופן זה יכול לגרום נזק בטווח הארוך למסך עקב כל השינויים האלה? תודה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  9. Started by yoshaz,

מי שיודע איך מעבירים קבצים דרך דוס על מחשב שמותקנים עליו גם אקספי וגם ווינדוס 98

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  10. טוב, למעשה זה לא היה התקנה מחדש, פשוט הפעלתי מחדש את המחשב עם דיסק XP בפנים, ומשום מה המחשב חושב שהוינדוס הותקן מחדש, מוזר ביותר... קיצר עכשיו אין לי גישה לספריית המסמכים שלי, ואני יודע שהיה לזה כאן פתרון אבל אני לא מצליח למצוא אותו בחיפוש... מישהו יכול לעזור לי ?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  11. היי! כאשר מופיע שולחן עבודה לאחר עליית המחשב מופיעה שגיאה העונה לשם TEMP.exe ולאחר כ-20 שניות מתנתק המחשב ומאתחל את עצמו. אבקש את עזרתכם. תודה!

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  12. Started by boludo,

שלום לכולם התקנתי WIN XP 64 ואופיס 2003 - רישיון לחינוך עשיתי UPDATE ל WIN XP 64 והכל הלך חלק הבעיה היא כאשר אני רוצה לעשות עידכון לאופיס אני נדרש לאמת את התוכנה - genuine ולא מגיע לשב העידכונים, במקום זה אני מקבל חלון שכתוב בו: "בשלב זה, האימות אינו נתמך עבור גירסה זו של מערכת ההפעלה Windows, או עבור מערכת הפעלה זו שאינה מתוצרת Microsoft נראה שאתה משתמש במערכת הפעלה שתהליך האימות אינו תומך בה. אנו תומכים כרגע רק במערכות ההפעלה הבאות: Windows XP Home Edition Windows XP Professional Windows XP Starter Edition Windows XP Media Center Edition Windows XP Tablet PC Edition Windows Vista [0x80080206] " בדקתי ברשת פתרונות לבעיה ושום דבר לא עוזר היה מישהו שכתב ש WIN XP…

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by aviram20,

יש לי וינדוס אקס פי עכשיו ואני לא רוצה להחליף אותו לויסטה בנתיים אני גם קונה 4 ג'יגה זיכרון רציתי לדעת אם האקס פי יזהה רק סטיק אחד או שהוא יוכל לזהות את שנייהם אבל להישתמש ב3 ג'יגה בימקום 4..... זה שתי סטיקים של 2GBX2

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  14. אני משתמש בתוכנה autorun.exe כדי להעיף/לצפות בתכונות שעולות לי עם המחשב. למי שיש או מכיר יודע שמפעילים את התוכנה, קיים למעלה Windos logon, שזה התפריט של המשתמשים שנפתח ראשון איך שמפעילים את המחשב. אני חשבתי שאם אני יבטל את אותו אז אני יוכל להכנס בלי המסך פתיחה (המעצבן). למזלי הרע, לא קרה כך. מה שקרה נוצרה בעיה כפולה פי 2 מהבעיה הקודמת, כאשר אני מפעיל את הווינדוס אז ה autorun מבטל את הכניסה והווינדוס משאיר את הכניסה כך שלמעשה אם אני לוחץ על השם משתמש אני נכנס ויוצא תוך מספר מאיות. ובכן מי שמכיר את התוכנה יודע שהקובץ שנשמר הוא קובץ טקסט שנקרא AutoRun.txt ושם נמצאות הפקודות שמבטלות את התוכנות דרך ה CMD ---> msconfig. במילים אחרות אני צריך לפתוח את ה-DOS מבלי להכנס לוו…

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  15. Started by uda,

התקנתי לצערי MESSENGER PLUS והוא שתל לי מועדפים באקספלורר ואני לא מצליח למחוק אותם!!! צריך דחוף פיתרון !!!!

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by miim17,

יש לי בעיה ממש (!) חמורה: הסיסמא שלי לחלונות היא..בעיברית. הבעיה: משום מה המחשב לא נותן לרשום בעברית בחלון סיסמאות בהתחלה. לא נותן אינדיקטור שפה, ולא משנה איזה לחצנים לוחצים הוא לא עובר לעברית. למישהוא יש רעיון מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  17. שלום נפלה לי מערכת ההפעלה כתוצאה מerror בקובץ ה BCD ה DVD שלי עייף ולא מצליח לבצע Boot מהדיסק התקנה ולא מותקן לי ה recovery console קראתי מאמר שבו ניתן לאתחל את המחשב ע"י כונן דיסקטים אבל אני צריך את עזרתכם בשני קבצים הנה ההוראות : Then copy just the bootmgr and BCD files from the root of Vista on to the floppy. You will find the BCD file inside the boot folder, so you need to create a new folder on the floppy, call it boot and put the BCD file inside it אודה אם תוכלו לצרף את הקבצים או לשלוח למייל lt22@walla.co.il

18. שלום לכולם, עד היום הייתי מתקין את SP1 (מדובר ב WINDOWS XP), ולאחרונה פירמטתי, ואני לא רוצה להתקין אותו ,מפני שהוא מכביד על המחשב שלי. עכשיו לשאלתי: הורדתי את כל עידכוני האבטחה (נשאר לי שם רק SP1), האם בכל זאת אני צריך להתקין את SP1 ? (מבחינת אבטחה), או שהעידכונים מספיקים ? תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by yosizach,

לא יודע אני לא רגיל למחשב שיעבוד לי ככה הוא צריך לעשות לי הכל בצי'ק מישהו יודע ? מה יכולה להיות הבעיה הכל תקין אין תוכנות ריגול ובמיוחד הוא עובד איטי שemule עובד אי אפשר לגלוש כמאט זה לא היה ככה מצב נואש

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  20. האקספלורר נתקע כל הזמן, פותחים דף חדש, נתקע.. מעבירים מאנגלית לעברית, נתקע.. מה לעזאזל עושים? אני כבר מיואשת !! (ההודעה שזה נותן "אקספלורר ביצע פעולה בלתי חוקית והוא ייסגר" או משהו כזה..) תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by nizansm,

אהלן! אני תוהה ומחפש המון זמן אם יש דרך שאפשר להפעיל את מנהל המשימות - Task Manager של Windows Vista בWindows XP משום שהם הוסיפו לו הרבה דברים והוא קיים בגרסא הרבה יותר טובה.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  22. Started by timac,

יש לי ויסטה עם מדיה סנטר על המחשב והשאלה שלי היא האם אפשר להתאים בין המדיה סנטר לבין השלט של יס? כלומר לשלוט אם השלט של יס על המדיה סנטר.. יש מצב כזה? תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by e-r-a-n,

היום התקנתי במחשב (לא שלי, של מישהו), ווינדוס אקספי הום.. מדובר בכ. מסך רייג' 128... הווינדוס זיהה את הכרטיס במאפיינים על השולחן עבודה בטאב של שינוי רזולוציה ככה שלא התקנתי לו דרייבר או כל דבר אחר שקשור למסך.. עכשיו ישנם 2 בעיות שבהן נתקלתי, האחת- מותקן במחשב ווינאמפ 2.91, עכשיו כשאני עושה דאבל קליק על קובץ אמפי3 כלשהו בכדי שיפתח\יתווסף אוטומטית לרשימה, אז פשוט לא קורה כלום, הדרך היחידה היא לעשות כפתור ימני > פתח באמצעות > וינאמפ, או בווינאמפ File > ADD FILE או איך שזה לא הולך שם, הכפתור הכי שמאלי ואז הכי למטה.. והבעיה המרכזית שהבעיה שעכשיו ציינתי היא אחת מהתוצאות של הבעיה המרכזית והיא שאיאפשר לבצע גרירה! לא יודע למה, נכון שלוחצים על כפתור שמאלי וגוררים קוב…

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  24. מכירים את הבלון הזה שקופץ כשאין מקום בכוננים? יש לי מחשב שיש בו 8 הארדיסקים, ברובם אין מקום, והוא מקפיץ את החלון הזה עם רצון "לדחיסת מידע" שכל פעם צריך לעשות לו ביטול. אם אני סוגר מה X זה נפתח שוב אחרי כמה דקות. איך מבטלים את זה שלא יקפוץ יותר לעולם ? תודה

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  25. שאלה מה בבבדל בינהם??Windows XP X64 Retail Windows XP X64 Corp

• 4 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים