Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב טושיבה סטלייט A200 קבלתי אותו עם ויסטה ביתי SP1 אני לא מרוצה ממהירות המערכת. אני מעוניין להחליף לXP, אך בשיחה עם הייבואן של טושיבה לארץ נאמר לי שישנה בעיה עם דרייברים. מהי המלצתכם?
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
תודה רבה רבה רבה לכל העוזר
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
לפני כמה זמן בוצעה במחשב שלי התקנה חוזרת של אותה גרסת XP על המחשב בלי לפרמט אותו קודם. תיקיות שהיו על הדסקטופ (לא קיצורי דרך לתיקיות) נעלמו אבל כנראה שהתוכן שלהן עדיין נמצא איפשהו במחשב. איך אני מאתר אותו ומוחק? יש לי בעיית נפח רצינית בהארד דיסק...
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אחיינים שלי נחתו אצלנו לשבועיים והם שובבים נורא למניעת בעיות הפעלתי להם את משתמש האורח (ויסטה 64) הגבלתי אותו כמעט בכל דבר וכמעט הכל בא על מקומו בשלום מה שנותר לי לעשות הוא לבטל את כפתור הכיבוי והריסט מסיבות מובנות לשלוט על כפתור הכיבוי היה מאוד פשוט ישנם לפחות 3 דרכים שאני מכיר: 1. Control Panel >> Administrative Tools >> Local Security Policy >> User Rights Assignment >> Shut down the system 2. Control Panel >> Administrative Tools >> Local Security Policy >> Security Options >> Shutdown 3. Control Panel >> Power Options >> Advanced >> When I press the power button השאלה שלי היא איך אפשר לשלוט ב…
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כל השמות בעיברית של מסמכים ותיקיות הפכו לג'יבריש. יש לי XP SP2. מה לעשות? בcontrol panel->regional & languages ->languages סימנתי את install files for complex script אח"כ ב advanced סימנתי בnon unicode את הHebrew הבעיה נפתרה
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
-
כאשר המחשב עולה הוא מבקש ממני ססמה הבעיה פה שאני רוצה שנחלון של הססמא יעלה אחרי שכבר הוא נכנס עם היוזר שלי כי אני רוצה שהאי מיול יפעל מתי שהמחשב נידלק בדרך כלל ב 5 בבוקר .... המחשב שלי נידלק בשביל לאפשר אינטרנט למחשב השני בבית אני מעוניין שכאשר שלי נידלק האי מיול בינתיים יעבוד הבעיה שהססמא שעולה מגיעה לפני שהיוזר עולה כלומר אני צריך שהחלון של הססמא ינעל אבל לא-ח-ר שהיוזר שלי עלה ולא לפני כמו שיש את החלון בחירה של היוזרים ... בקיצור איך אני מכניס את החלון ססמא (שלוחצים על כפתור הווינדוס+L) שיופיע לאחר הכניסה לווינדוס תחת היוזר שלי ? יש דרך לשים אותו ב STURTUP ?...כי אם זה קובץ של ווינדוס מסויים שהוא מעלה אז זה כן אפשרי ..... ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כרטיס מסך בשם 3dfx voodoo 3 2000 ויש ברשותי ווינדוס אקספי , הווינדוס מזהה לי את הכרטיס מסך כאשר אני עושה "חפש חומרה חדשה" הוא מוצא את המסך והכרטיס מסך כאשר אני מאתחל את המחשב שוב הוא מעביר אותי למצב 4 סיביות ורושם לי סימן קריאה על הדריבר, אני הולך למנהל התקנים מוחק את הדריבר לוחץ רענן ושוב מזהה ואז זה עובר לי ל16 סיביות צבעוני מאתחל ושוב נהיה לי הדריבר בסימן קריאה ורואה רק 4 סיביות (לא צבעוני) וכל פעם אותו מעגל..... אני כבר נואש, ניסיתי את כל הדריברים, אולי תצליחו לעזור לי בבקשה.... תודה...
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם ויום טוב ביצעתי פירמוט, כרגע יש לי windows xp ואני מעונין להגדיר את הזיכרון הוירטואלי. יש לי במחשב זיכרון ram של 1290 מגה. סטיק אחד של 256 ועוד סטיק אחד של גיגה. יש לי שתי מחיצות/כוננים על המחשב. בכונן C יש שטח פנוי של 17 גיגה, ובכונן D יש לי שטח פנוי של 35 גיגה. אני חיפשתי מדריכים באינטרנט להגדרת הזיכרון הוירטואלי, אבל כל מדריך אומר משהו אחר. יש מדריכים שאומרים שכדי להעביר את הזיכרון הוירטואלי לכונן D, ולא להשיאר אותו על כונן מערכת ההפעלה מכיוון שאותו הדיסק נוטה לבצע פעולות גישה עם קבצי המערכת, ועל כן כדי להעביר את מקום הזיכרון הוירטואלי לכונן אחר(בו לא מותקנת מערכת ההפעלה). ויש מדריכים שאומים שבשדה גודל התחלתי יש לרשום שם את כמות הזיכרון שלך כפול 1.5, ואז בגו…
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי ISO של XP על המחשב ו,DOK אני רוצה לעשות מהDOK BOOT ולא התקין את המערכת על המחשב , איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הי,קניתי מחשב חדש שהגיע עם ויסטה SP1,אחרי כמה ימים קפצה סוף סוף הודעה לעידכון לSP2.אישרתי את ההתקנה ומייד הופיע הודעה שההתקנה נכשלה ושצריך לבצע הפעלה מחדש.במהלך ההפעלה מחדש הוא כתב שהוא קובע תצורת עידכונים אבל כשהמחשב עלה לא היה זכר לSP2 ועל המחשב עדיין מותקן SP1 איך ניתן לנסות להתקין אותו מחדש?בעידכונים מופיע רק שהעידכון נכשל ולא מופיע שניתן להתקין אותו עוד פעם..
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אהלן קניתי שני מסכים, ושניהם מחוברים עכשיו למחשב שלי (דרך כרטיס מסך אחד עם 2 יציאות). הכל עובד טוב ויפה - רק בעיה אחת. איך עושים שבכל מסך יהיה WALLPAPER אחר? מה שאני שם במסך אחד הוא שם גם בשני..
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל אני מחפש מדריך בשביל לפרמט ומדריך להתקנת ווינדוס 98 תודה
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
מדי פעם בעת השימוש בווינדוס שומעים פתאום את הקול הבא - Windows XP Balloon.wav המוכר מאד מהוצאת דיסק און קי מהמחשב. אשמח לדעת מה מקור הרעש האינטרנט אקספלורר פתוח, אך אני לא יודע אם זה קשור לזה אולי JAVA... אשמח לתגובות אביעד
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום. אני העברתי את גודל הDPI של האייקונים שלי מ96 ל120 דרך הגדרות התצוגה, אך זה עדיין קטן בשבילי. איך אני מגדיל אותם עוד?
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
טוב תראו נגעתי בSERVICES ואני חושב שזה דפק לי את המחשב אז אני רוצה לעשות שיחזור לSERVICES שהיו עם SP2 ואם אפשר בכלל אז אני רוצה למחוק את הSP2 ולהשאיר רק SP1 עם הSERVICES שלו האם זה אפשרי ?
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
להרדיסק אחר וזהו? כי יש לי 2 מחשבים שאני רוצה להחליף ואני לא רוצה להתקין מערכת הפעלה חדשה אז אפשר פשוט לקחת את התיקיה של הווינדוז של אחד מהם ולעהתיק לשני ובכך להימצע מהתקנת מערכת הפעלה פעם נוספת? תודה מראש. :s05:
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם ...התקנתי היום ווינדוס ויסטה..ויש בעיה מוזרה יש חלקים שהווינדוס לא יכול לקרוא בעברית למשל אני שם שיר ב ווינאמפ זה מראה לי הכל בסימני שאלה !! אבל כשאני רואה את הקבצים בתוך תיקייה זה בעברית..... וגם כשאני נמצא באינטרנט הכל בעברית ואפשר לכתוב עברית וגם התקנתי תוכנה כלשהי בשביל המחשב וזה כותב לי הכל בסימני שאלה זה לא מזהה את העברית יש דרך לתקן את זה ?!
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
כל הפרסומות FLASH וכו' מהבהבים לי כל פעם שיש אותם נגיד אני נכנס לוואלה אז כמעא כל האתר מהבהב יש לי נגן FLASH מה אפשר לעשות זה מעצבן...
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
נפגמו לי כמה קבצי מערכת ע"י וירוס. אני יודע שיש דרך להריץ סריקה על כל הקבצים והקבצים שחסרים או שנפגמו יתקנו. איך? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הוספתי זכרון RAM ומאז הווינדוס לא מזהה את הסידירום. הוא לא מופיע גם ב-Device Manager. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
איך מוחקים את הכניסות לתוכנות שכבר לא עולות עם המחשב? ולא דרך ניווט אל המקום שמופיע שם ב-registery כי שם זה רק הפועלות
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
צריך מדריך להתקנה נקייה וגם התקנה על מערכת הפעלה קיימת תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ Ctrl + Alt + Delete אמור להיפתח חלון הtask MANAGER, הבעיה שלי היא כאשר אני לוחץ את השילוב הנ"ל נפתח לי חלון בלי טאבים. החלון שנפתח מראה את השימוש של המחשב שלי בCPU וגרף שמתאר את זה, בלי טאבים בלי אפשרות לסגור תוכנות שנתקעו. תמונה של הבעיה : איך אני מחזיר את הtask manager הרגיל עם הטאבים ?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין עליו WIN98 בזמן הSCANDISK הוא נותן לי שגיאה File allactor tables _____________________________________ ! aut of memory ! ! ! ! <ok> ! !____________________________________! חברה בבקשה תגידו מזה יכול להיות ? אני כבר נואש מלהתקין עליו משהוא וחבל לי על הנייד
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-