עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כאשר אני מריץ קובץ AVI ה WMD כותב erorr download codec ואני שומע רק קול , אבל לא רואה תמונה ה audio format הוא MPEG layer 3

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Idan06,

רק אתמול התקנתי את Windows Vista וניסיתי לשחק משחקים. שיחקתי בPro Evolution Soccer 2008 ובריפליים יש מין איטיות כזאת כאילו המשחק מקרטע... מה שלא היה לי בWindowsXp.. עכשיו לשאלתי.. יש דרך לשפר ביצועי משחקים בVista?

3. עכשיו יש בעיה חדשה. ברגע שמפעילים תמחשב החלונות האלה עולים וממש אין לי מושג איך לטפל בזה. הסרגל כלים בשולחן עבודה למעטה הפך לאפור. אתמול הבעיה הפכה לחמורה יותר מצב המחשב חזר למצב שאי אפשר לשנות רזולוציה עוד פעם. וברגע שפתחתי אינטרנט הוא ישר קרס. המערכת אחרי שיחזור.

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  4. יש לחבר שלי בעיה, בכל מקרה לאחר זמן עבודה לא קבוע פתאום מופיע חלון של אתחול לאחר 60 שניות (יש מן ספירה כזו לאחור). להערכתי זה לא הוירוס blaster המוכר מלפני שנתיים מכיוון שבמחשב מותקן serivce pack2 עוד הרבה לפני הוירוס. כמו כן,למרות הפקודה shutdown - a עדיין המחשב נכבה. ( גם בבלאסטר הישן היה צורך רק shutdown -a ואז הורדת עידכון ממיקרוספט+הסרת הוירוס מאנטי וירוס - והתופעה חולפת) כאן כבר העידכון קיים בתוך sp2.) יש המון מדריכים כאן באתר ואתרים אחרים לגבי ההסרה אך אני חושש שמדובר בפיתרונות רק לבלאסטר הישן והמוכר. מכיוון שזה במחשב של חבר שלי אשמח אם תוכלו לקשר אותי לפיתרון החדש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. תודה ^

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by omri_ro,

איך אפשר לגרום להודעה הזו פשוט לא להופיע כל פעם שאני מנתק את הכץרשת אלחוטי מהמחשב הנייד(ממש אין לי כח לשטויות של $M עם כל ה"הסרה בטוחה" והשטויות שלהם, הוצאתי וחיברתי את זה עשרות פעמים ולא קרה כלום למ"ה) אז איך עושים DISABLE לדבר [glow=red,2,300]הFACKING[/glow] מעצבן הזה ??? ???

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by ysar,

אני משתמש ב- outlook express,כמעט הכל בסדר. אבל כשאני מנסה לפתוח את ה- adress book יש שגיאה: the address book failed to load. outlook express is incorrectly configured, please re-install. כרגע אני עובד עם XP וגרסה 6 של OE,אבל הבעיה היתה קיימת גם קודם עם WIN2000,למעשה מהיום שקיבלתי אותו(לא חדש ). ניסיתי דרך control panel-add/remove windows component סימנתי אותו להסרה ואז התקנה מחדש, זה לא שינה כלום (גם לא נראה שבאמת הסיר והתקין ממש, זה לקח שניות ספורות כל תהליך).איך אני מסיר ומתקין מחדש באמת (יש לי דיסק של הווינדוס).

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by waizman,

אני רוצה להתקין על האקספלורר גירסה אחרת שלו והוא לא נותן לי כל עוד יש לי גרסה יותר חדשה... איך אני מסיר את הישנה?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  9. שלום רב. לחבר שלי יש ווינדוס XP. לאחרונה הוא החל לשים לב שהמחשב שלו איטי יותר. בדיקה ברשימת המשימות העלתה את הדבר הבא: שימו לב - ה"תהליך" הזה לוקח בין 50 ל80 אחוז מעוצמת העיבוד. כאשר הוא מנסה לסגור אותו, הוא מקבל את הודעת השגיאה הבאה: אני מעולם לא ניתקלתי בכזה דבר - למישהו יש מושג במה מדובר וכיצד מטפלים בזה? אודה על תגובתכם המהירה בנושא.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  10. נניח לדוגמה סתם קובץ אם פי שלוש שמונח לי על שולחן העבודה ואני עושה עליו קליק ימיני ואז מחק.... אני מעוניין שלא תופיע לי ההודעה ששואלת האם אני בטוח אילה שישלח ישר לסל המיחזור... אז יש אפשרות כזאת?? תודה מראש נ.ב הכוונה היא לא שימחק לי את הקובץ מהמחשב בכלל אילה שרק ישלח לסל מיחזור ישר בלי ההודעה המעצבנת.. שוב תודה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by atila3,

יש לי מחשב בן שנתיים וכרגע מותקן בו ווינדוס 7. המחשב התחיל לאחרונה לעשות בעיות להתקע , לא להכנס לווינדוס והוא נכנס מתי שבא לו. החלטתי לפרמט אותו - ניסיתי גם דרך יו אס בי וגם דרך דיסק אבל זה לוקח המון זמן עד שהוא טוען את ההתקנה , כרגע לא פירמטתי אני ממתין לתשובתכם כי זה לא נראה לי מערכת הפעלה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שמעו, יש לי מין מחלה כזאת שאני אוהב תסקין של 98, פעם אמרו לי שזה עוזר לביצועים אחרי זה גיליתי שזה כמעט אפסי אבל בכל זאת, התרגלתי. ההגדרה של הסקין נמצאת ב"ביצועים", דרך לחיצה ימינית על המחשב שלי>מאפיינים>מתקדם. שאני מוריד שם את ה- V מהאופציה האחרונה (ביטול סקינים והחזרה של הסקין לזה של 98) אז זה באמת שם את הסקין של 98 אבל שאני עושה ריסטרט זה חוזר לסקין המכוער של XP, מה שמוזר זה ששאר ההגדרות שהגדרתי באותה הקטגוריה נשארות כמו שהן ! רק האופצייה האחרונה מתאפסת... מה עושים ? הבעיה השנייה היא שכל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך ללחוץ F4 , רשום שם את המצב של המחשב ואת זה שהזיכרונות שלי בסינגל צ'אנל וזה... זה ממש מעצבן כל פעם ללחוץ F4, מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by fuichtva,

1. מחשב P4 כשאני נותן הוראה לכיבוי הוא סוגר את המחשב אך בסופו של דבר הוא לא כבה אלא מתחיל להעלות את מע' ההפעלה מחדש. 2. מחשב P3 700MH כשאני נותן הורא הלכיבוי הוא סוגר את מע' ההפעלה אך לא מכבה את המחשב אלא נותן הודעה "עכשיו ניתן לכבות את המחשב" ורק ע"י לחיצה ממושכת בכפתור הכיבוי המחשב נכבה. האם משהו יודע מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  14. היי, התקנתי את Windows 8 - שדרוג מ Windows 7 בצורה מקוונת (הורדה של ה upgrade advisor ואז רכישה מקוונת של חלונות 8, הורדה והתקנה). במהלך ההתקנה נשאלים האם לצרוב DVD של ההתקנה או להתקין ישירות. בחרתי להתקין ישירות. כעת אני רוצה לצרוב את הדיסק. האם יש אפשרות לעשות את זה? תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום לכולם לפניי יומיים לאחר כיבוי המחשב עקב תקלה חוזרת ונשנת של קובץ DLL חסר בכול התוכנות שניסיתי להריץ עשיתי ריסט, אחריי הריסט המחשב עלה באיטיות (בחלק של ה WINDOWS IS STARTING UP) ולאחר מכן בבחירת המשתמש מופיעה לי סיסמה, אפילו אם אני סתם רושם משהו בפנים אני מקבל שגיאה שאי אפשר להתחבר כי הדומיין (שם המחשב) אינו זמין, עשיתי מחקר בתחום וניסיתי SAFE MOD, ניסיתי להקיש ידנית תמשתמש Administrator, עוד מעט אני אנסה את ה LIVE CD של ophcrack (תוכנה שמשנה תסיסמה במחשב אם שחכים). כרגע יש לי גישה למחשב ולכול הכוננים כי הכנסתי קשיח נוסף והתקנתי עליו XP זמנית, הקשיח ההו חשוב לי מאוד ואשמח לכל עזרה של איך לשחזר תמערכת הפעלה ולהעיף תסיסמה.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by avihy,

בכמה זיכרון תומכת Vista 32BIT ?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  17. אם יש תנו בבקשה לינק להורדה. תודה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  18. אהלן יש לי מערכת xp pro sp2 heb וכשאני מדליק את נמחשב הוא מראה לי מסך שחור ומייד מראה לי את מסך הברוך הבא הכחול של וינדוס, למה? אני רוצה להגיע למסך הboot ולא מצליח? יש רעיונות? :s05:

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  19. Started by dingo,

למה הXP לוקח לי הרבה זיכרון explorer = 38..220 RAM iexplorer = 52.320 RAM כל השאר תקין אבל המחשב עובד ב 384 RAM קבוע. הורדתי את כל הדברים בMSCONFIG ניקיתי תולעים סוסים וכו מעוד אפשר ? AMD 3000 + 64 bit 512 RAM gforce 6600 gt 256 hardisk 160

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by Googleness,

אני מנסה לעזור למישהו בתקלה עם המחשב כאשר בשורה התחתונה מדובר בכך שהCPU שלו נמצא בשימוש של 84% ומעלה בלי הספקה ביוזר הרגיל שלו וביוזרים אחרים על אותו מחשב אין בעיה כזאת והכל חלק. מבדיקה שלי ולהערכתי התקלה נובעת מהתקנה כושלת של Vista inspirat מסוג Bricopack או משהו כזה. הבעיה היא שאין קובץ הסרה, אין בהוספה/הסרה של תוכניות כניסה של ההתקנה וגם אי אפשר לבטל את ההתקנה של זה. התיקייה נמצאת בתוך תיקיית הWindows בל אני מנוע מלבצע מחיקה מכוערת שעלולה לגרום לקריסת המחשב כאשר הוא ינסה לטעון את קבצי הTHEME. האם יש דרך להסיר את המטרד הזה בביטחה? יש קובץ הסרה? תודה

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  21. שינתי בביוס את BOOT 1 ל CDROM זה קורה מהדיסק של אקספי זה אומר לי לחוץ מקש אני לוחץ אבל אין התקנה........ אבל שאני מתקין אותו מ 98 זה מתקין לי! אז מה הדרך להתקנה?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  22. שלום ! איזה רישיון אני צריך, בשביל 3 מחשבים של WIN 7 ENTERPRISE ? (בחרתי את זה דווקא בגלל סיבות של החברה) בתודה..

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by LeftRight,

מה יכולה להיות הבעיה? המחשב נהיה איטי בטירוף!

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by benib,

האם זה נכון שעל כל דיסק של ויסטה לא משנה מאיזו גרסה יש בעצם את כל הפיצ'רים של שאר הגרסאות ובעזרת קוד מתאים ניתן לשדרג מגירסה לגירסה מבלי רכוש דיסק נוסף?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  25. Started by סלרי,

ברצוני להתקין על מחשב נייד (פנטיום 3) את מערכת ההפעלה הנ"ל האם יש עוד משהו שאני צריך לדעת...ששונה מהתקנת המערכת על מחשב רגיל-כמו דברים שצריכים לבדוק לפני וכ"ו

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.