עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Atlon-Xp,

שאני לוחץ על הורדה או מה שזה לא יהיה אז זה אוטומתי מוריד לי לTEMPORARY FILES\FOLDER איך שקוראים לזה... וזה לא נותן לי אפשרות שמירה או פתיחה... מה עושים? תודה.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by Maor_T,

פתאום לא יודע למה יש לי במקום המסך Welcom screen של לבחור משתמש יש לי ברגע שאני עושה החלפת משתמש חלון שבו מופיע לי למעלה Unlock computer בהגדרות מסומן לי להתשמש בWelcom screen ומסומן לי Fast User Swiching איך אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו שאני עולה Swich user ועובר למתמש אחר במסך בחירת משתמש...

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  3. כשאני מדליק את המחשב הוא רושם שקובץ hal.dll חסר ואני לא מצליח להעתיק אותו למחשב. ניסיתי לחבר אותו עם עוד הארד דיסק שכן עובד, והוא לא עבד, הוא רשם שאין גישה לD (הכונן שהקובץ חסר בו) יש לי הארד דיסק נייד וניסיתי לחבר לשם את ההארד דיסק שבו הווינדוס לא עובד, המחשב מתחיל לעבוד לאט מאוד ולא מזהה את ההארד דיסק. שמתי להארד דיסק (200GB) הגבלה ל-32GB וחיברתי למחשב, עכשיו הוא כן מזהה אותו אבל אומר שצריך לפרמט אותו. יש לי עליו דברים חשובים אז לפרמט לא מתאים לי. כשניסיתי להפעיל את הRECOVERY דרך הדיסק של הווינדוס, ההתקנה לא עלתה (WIN XP). בבקשה תעזרו זה חשוב ??? :s05:

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  4. Started by r_mindel,

כבר התקנתי את הXP כמה וכמה פעמים (אני מפרמט את המחשב פעם בחודש בערך ) והכל היה בסדר עד שחבר שלי הביא אליי את ההארד דיסק שלו שהיה ב NTFS ובוינדווס 98 באותו הזמן שהיה במחשב שלי (זה היה אחרי שפירמטטי אותו-והתקנתי 98 בשביל להתקין על ה 98 XP) וזה התקין ל במחשב משהו של ה NTFS בשביל לקרוא את ההארד דיסק (אני אפילו לא יודע מה זה התקין כי זה התקין את זה לבד- בלי אישור) ומאז כל פעם שאני מנסה להתקין את ה XP אחרי שזה מסיים את הבדיקות של המחשב ועושה ריסט בשביל להתחיל להתקין הוא רושם לי שיש בעיה בקובץ ntdll.dll ושהוא לא יכול להמשיך את ההתקנה ניסיתי לפרמט את ההארד דיסק ולהתקין את הכל מחדש אבל הזה ממשיך לרשום לי את אותה ההודעת שגיאה מה אני יכול לעשות ??? בתודה מראש רועי

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ארז11,

אם אני מפרמט את המחשב אז הוא נתקע בשלב הכמעט סופי הוא מחשיך את המסך ולא קורה כלום למשך זמן ארוך. אז התקנתי xp ואז ניסיתי לעשות אפגרייד (משהו שכבר עשיתי לפני שנה וזה הצליח) ואז זה שולח לי את ההודעה הבאה: You can’t do a typical upgrade using an installation disc that’s different from the language installed on your computer. Go online to see how to install Windows 7 and keep your files and settings.

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  6. כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט המחשב נתקע לי לכמה זמן ואחרי זה זה משתחרר והמחשב פועל כרגיל והאייקון של ההתחברות למטה ליד השעון שזה כאילו מחובר נעלם לי... זה השינוי. זה כל הזמן קורה כבר 6 פעמים זה ככה יש לי ווינדאוס xp sp2 בעברית בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה לעשות לא ניראה לי שזה וירוס יש לי נורטון אנטי וירוס 2003 עשיתי עידכונים הכי חדשים ועשיתי סריקה וזה לא מצא אפילו וירוס אחד לא ניראה לי שזה וירוס בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה לעשות?? באמת תודה רבה רבה רבה לכל העוזר

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  7. יש לי תהליך במחשב שאחראי על המדפסות הוא נקרא spoolsv ובכל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא לוקח לי 100% מהcpu של המחשב ורק הוא, ככה שהמחשב לא עובד ובדקתי באנטיוירוס ותוכנות ריגול וטרויאנים ותולעים ואין לי כלום במחשב הכל תקין אבל הוא עדיין לוקח לי את כל הcpu מה אתם חושבים שזה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  8. שלום חברים... יש לי WINDOWS XP וכל הסמלים והשמות התערבבו פיתאום....! למה זה? איך אני מסדר את הבעיה ? אתה יכולים לראות כמה דוגמאות בתמונה! תודה מראש! נ.ב אם שמתם לב יש ליד כל סמל מן ריבוע שחור כזה עם עיגול... ותמיד אמור להיות חץ בצבע לבן כזה... מזה הדבר הזה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by sella,

תקשיבו אני פעיל את הווינדוס נכון שהוא טוען את הווינדוס הוא מסיים את זה ופיתאום עושה ריסט????? מה זה יכול להיות זה פעם עושה לי פעם לא

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by sdyanir,

שלום לכולם, יש לי ווינדוס וויסטה ויש לי בעיה כשאני מבצע כיבוי: המערכת נכנסת למצב של כיבוי, אבל נתקעת על המסך System is Shutting Down. פעם אחת גם הלכתי לכמה שעות וחזרתי, כדי לוודא שאני לא חסר סבלנות ובאמת המערכת נתקעת, והמערכת באמת נשארה תקועה... מה אפשר לעשות? אם זה יעזור, אז יש לי לוח אם Gigabyte GA-P35-s3. תודה לעוזרים, יניר

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  11. לפעמים פתאום הוא הופך לממש איטי, לא יודע לאחרונה שאני לוחץ נגיד להפעיל סרט אז הוא פתאום ניהיה איטי טילים, אני עושה קונטרול אלט דיליט והוא עולה אחרי כמה דקות ואז אני רואה שה Explorer לוקח את כל ה CPU זה על 99 בערך.... מה עושים? זה קורה לי לאחרונה כל הזמן

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי בעיה להתקין מערכת הפעלה שזה מסיים לפרמט ואז זה נותן 15 שניות להפעיל את המחשב מחדש ואני לא נוגע בכלום וזה חוזר להתחלה ואני מתחיל מחדש ואני לוחץ אינטר להתקין מערכת הפעלה וזה עובר לשלב הבא ורשום שזה יגרום בעיות כי כבר המערכת מותקנת וביטלתי ועכשיו אני נתקעתי אם אתם יכולים לעזור לי לתקן את הבעיה זה דחוף וחשוב תודה

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  13. אני רוצה להתקין עליו WIN98 בזמן הSCANDISK הוא נותן לי שגיאה File allactor tables _____________________________________ ! aut of memory ! ! ! ! <ok> ! !____________________________________! חברה בבקשה תגידו מזה יכול להיות ? אני כבר נואש מלהתקין עליו משהוא וחבל לי על הנייד

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by 3d7,

התקנתי על מחשב Windows Vista Ultimate x86 בלי SP1. בהתחלה, הוא מצא מאה אלף עדכונים ורשם לי שחלק הוא לא הצליח להתקין. אח"כ, הוא מצא לי עוד עדכונים (אני מניח שלפחות חלק מהם הם אלה שהוא לא הצליח להתקין בפעם הקודמת), והוא רשם שההתקנה הצליחה. עכשיו, הוא כל הזמן מוצא לי את אותם 39 עדכונים, כאילו שלא התקנתי אותם, ומתקין לי אותם שוב ושוב, בלי הודעות שגיאה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  15. Started by HAIM511,

אני יודע שדיברתם על זה אבל אני לא מצליח לעשות כלום איפסתי את הביוס אבל זה לא עזר, המסך של הפתיחה של הווינדוס עומד הרבה זמן עד שנכנס לווינדוס, אתמול ניתקתי כוננים וחיברתי אותם וגם ניתקתי וחיברתי מאווררים יכול להיות שזה זה ? תודה בכל אופן.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  16. שלום אני צריך עזרה, בעיקרון אני יודע לפרמט את המחשב שלי חופשי, אני מפרמט אותו כול 3 חודשים אבל זאת לא הבעיה. הבעיה היא במחשב היותר ישן שלי.. פנטיום 3 1ghz 256 RAM יש לי כמובן מערכת הפעלה חוקית XP! ושאני מנסה לפרמט הוא עושה את הטעינה הרגילה ואז שהוא מגיע לקטע שאומר שהוא מפעיל את ווינדוס (במסך הכחול) שבעצם הוא מפעיל את התפריט של ההתקנה\פירמוט של הווינדוס, הוא נתקע והמחשב לא טוען שום דבר גם בדיסק הקשיח וגם בדיסק הרגיל. החלפתי לדיסק קשיח חדש לא עזר החלפתי לכונן דיסקים חדש לא עזר.איפה הבעיה? ולמה זה נתקע דווקא שם? והאם יש דרך אחרת לפרמט את המחשב. ולהתקין עליו ווינדוס חדש.

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  17. Started by Oranili,

תמיד שאני מפרמט אבל תמיד נשארים את אותם בעיות!... במשחקים היו לאגים ... עכשיו עדיין יש והם לא אמורים להיות וזה גם מחשב קודם קרה לי ככה אני עושה FULL FORMAT NTFS למה זה קורה ? תודה

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by prager,

טוב אז ככה כל תיקיה שאני פותח אז היא נפתחת לי ככה: תמונה: טוב הבעיה היא ככה שאני עושה מקש ימני על תיקיה כלשהי זה מודגש על "חיפוש..." וזה אמור להיות שלישי (כאילו קודם "פתח" ואז "סייר" ואז צריך להיות "חיפוש..."!!!) ושאני עושה מקש ימני על "המחשב שלי","המסמכים שלי" אז זה מודגש על "פתח"! אני צריך איך שהו לעשות שה"פתח" יהיה מודגש ואין לי מושג איך!!!!!!!! :'( :'( תודה לעוזרים!!!! :)

19. Started by Atlon-Xp,

כשאני לוחץ על קובץ אשר הפורמט שלו זה HTML כמו למשל בהתחל שבדר"כ יש קובץ דף בית של משחק או תוכנה כול שהיא בתיקיה שלה... אז כשאני לוחץ נפתח לי דף אקספלורר אבל הוא לא מגיב כאילו שה זה לא מראה למטה בנתומים : קורא דף, מזהה דף, או משהו... יש פתרון לכך זה גם הורס לי דברים חשובים שלפני כן היה ביכולתי להשתמש. אז עם יש פתרון או קובץ פיקס או כול דבר אפשרי תוכלו לעזור בבקשה. ותודה מראש.

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  20. שלום לכולם... אני חדש פה...! הפורומים והאתר כולו ניראים נורא מוצלחים! עכשיו לבעיה שלי... יש לי את כל התוכנות האפשריות לחסימת POP UPS ועדיין יש לי... המחשב ליפעמים נותן הודעת שגיאה והוא אומר לי לנסות שנית או לעבור למשהו... משהו כזה... ואז שאני לוחץ נסה שנית זה מציף אותי בPOP UPS ושאם אני לוחץ באפשרות השנייה זה מחזיר את החלון... עכשיו... איך שהוא כונן C שלי ניהיה שיתופי... ואני לא מצליח להחזיר אותו למצב שהוא לא... איך אני יכול להחזיר...? והאם זה ביכלל קשור לכל הפופאפים האלה...? תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  21. שלום אחים שלי ! יש לי בעיה גדולה. אז ככה עשיתי פורמט התקנתי את הווינדוס עכשיו אני בא לכבות את הפיירוול אני נכנס לקונטרול פאנל לווינדוס פיירוול ומבטל אותו, אחרי זה אני ניכנס לסיקיורטי סנטר ואני רואה שהפיירוול עדיין דולק באור ירוק יענו עובד אבל הוא מכובה !!! ניסיתי לעשות עוד פעם ועוד פעם ולא עזר עכשיו הוא לא מביא לי להפעיל שום תוכנה כמו אימול או קאזה וכדומה. מישהו יודע מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  22. ניסיתי כל דבר אפשרי (כולל חיפש פיתרון כאן בפורום) כמו fix.reg ואנטי ירוס למיניהם ואני פשוט לא מצליח לשנות את דף הבית שלי, כשאני משנה אותו הוא תמיד חוזר להיות הדף הקודם (http://prosearching.com/) אני אשמח לקבל הצעות חדשות לפיתרון הבעיה והפעם כאילו שבאמת יעזרו... תודה...

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by Atlon-Xp,

פירמטתי את המחשב (חוץ מכונן אחד שבו השארתי את כול הדברים שאני צריך) ורק מחקתי את הכונן עם הווינדוס עכשיו לאחר שאני עושה פורמט והופך אותו לNTFS והוא עושה את כולההתקנות במסך הכחול בBOOTABLE וכול זה הוא עושה ריסט מגיע לקטע שבו הוא אמור להפעיל את ההתקנה העיקרית שמסביר לך מה הוונדוס עושה וכול זה ולשים שפה וכול אלה זה מראה מסך שחור הרבה זמן ואז זה אומר שיש קובץ חסר או פגום שנקרא- hal.dll, עכשיו ניסיתי שוב ואז זה מראה שיש תיקיה שזה- נראה לי... system\configue משהו כזה עכשיו אני ממש לא יודע מה צריך לעשות ואני נואש (כרגע אני מדבר דרך המחשב של חבר שלי) אני חייב עזרה כול שהיא, ודרך אגב זה אומר לי שאני צריך לעשות REINSTALL לקובץ או משהו כזה... אולי אני צריך להעתיק אותו ממישהו ולשי…

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  24. יש לי בעיה אני לא יכול ליפתוח קובץ סרט או ליראות באינטרנט מחשב ניטקע פעם העכבר זז ופעם לא ואי אפשר לילחוץ על כלום גם לא במיקלדת חיבים לעשות restart בבקשה תעזרו לי זה דחוף מאוד

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  25. לאחר כמה שניון עולה לי שגיאה http://www.siz.co.il/my/mzjtdkoyzmm3.jpg ולא משנה מה אני לוחץ זה נעלם לשניה ואז חוזר אחרי כמה שניות שוב... איך אני יכול לפתור את זה? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.