עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, עד היום הייתי מתקין את SP1 (מדובר ב WINDOWS XP), ולאחרונה פירמטתי, ואני לא רוצה להתקין אותו ,מפני שהוא מכביד על המחשב שלי. עכשיו לשאלתי: הורדתי את כל עידכוני האבטחה (נשאר לי שם רק SP1), האם בכל זאת אני צריך להתקין את SP1 ? (מבחינת אבטחה), או שהעידכונים מספיקים ? תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  2. כאשר אני מנסה לפתוח הוא נותן לי קבצי RAR הורדתי את WIN RAR הוא פתח לי תיקיות רבות. במקרה אחר הוריד לי קובץ ISO מה זה הקובץ הזה ? אני חייב לצרוב לפני פתיחת המשחק? תודב

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  3. Started by yosi2000,

אני עובד עם וינדוס xp ורק היום גיליתי שהמחשב הוא בעצם 64 ביט כדאי להחליף למערכ הפעלה מתאימה ואם כן אז כל התוכנות והמשחקים צריכים להיות מותאמים(אופיס למשל...)

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  4. Started by peralon,

אני לא בטוח שזה בדיוק לפורום הזה אבל בכל זאת שבוע הבא אני צריך להגיש פרויקט בגרות באינטרנט עם ASP ג'אבה סקריפט וHTML בניתי מסד נתונים לאתר במעבדות מחשבים של ביתספר ושם הוא עובד מצוין עכשיו אני בבית אני מנסה להכנס לאתר.. כלומר הגדרתי בODBC את הקובץ אקסס ואת השם של הDSN הIIS פועל.. אני נכנס לLOCALHOST יש לי קובץ הרשמה אחרי שאני לוחץ שלח הוא אמור לשלוח את כל הפרטים לקובץ ASP שמכניס את הפרטים לטבלת אקסס עכשיו יש לי ארור ממש מוזר אני לא מבין מה הבעיה Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Driver Manager] Driver's SQLSetConnectAttr failed /registration.asp, line 5 Error Type: אשמח לקבל עזרה!! תודה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by iz,

שאני לוחץ עליו ומנסה להפעיל אותו רשום לי: Due to an unidetified problem, Windows cannot display windows firewal settings למה זה ? ומה אפשר לעשות כדי להפעיל אותו ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  6. Started by RoyShefy,

שמתי משהו במחשב שחסם לי את הדברים האלה ועכשיו אני לא יודע מה לעשות כדי להוריד אותם... עזרההה אני תקועעע אין לוח בקרה אין מאפיינים אנני לא יכול להוריד דברים ולמחוק!! ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  7. תודה..

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  8. חבר שלי מעוניין להתקין משחק וברגע שהוא לוחץ על setup אז מופיע לו המסך הכחול הזה:http://img528.imageshack.us/img528/5811/02032010030.jpg מה הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  9. Started by ag43,

כיצד ניתן להעלים את ההרדיסק וכונן הדיסקים מתפריט הסרה בטוחה של התקנים?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  10. Microsoft העלתה בימים האחרונים עדכון שגורם למסכים כחולים. משיטוט קצר ברשת, נראה שזה קורה לרוב בניידים של HP (יכול להופיע גם בניידים מחברות אחרות) מספר העדכון הוא KB973879. אני רק אציין שגם לי הופיעו בנייד (HP DV7) מסכים כחולים, עד להסרת העדכון - דבר שפתר את הבעיה. שימו לב: העדכון גורם גם למסכים כחולים כשמנסים להתקין את חבילת השירות (SP) השנייה ל-VISTA במערכת מרובת ליבות, או כשמנסים להתקין SP2 ל-Windows Server באותה תצורת מערכת. יותר מידע על העדכון, הסרתו ודיונים בפורומים אחרים ברשת - תוכלו למצוא כאן: http://www.techerator.com/2009/08/fix-hp-pavillion-dv-series-gets-blue-screen-after-windows-updates/ http://www.robrob8.com/blog/2009/08/26/windows-update-bsd-crashes-after-…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  11. http://img510.imageshack.us/img510/1667/32088588vp5.jpg איך מקטינים אותם ?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  12. Started by dror_gh,

שלום. אני אחרי פירמוט והתקנה של וינדוס ויסטה. בדיוק אותה התקנה של ויסטה מהפעם הקודמת לפני הפירמוט. כאשר אני פותח את הקובץ התקנה של FIREFOX3 אני מקבל את ההודעה הזו : אני יודע שאני יכול להפעיל את זה בלחצן ימני ב RUN AS ADMNISTRATOR אבל למה זה ככה? היוזר שלי אמור להיות בעל הרשאה להכל לא? ככה זה היה לי בפעם הקודמת. אשמח לעזרה, תודה

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  13. אוקיי אז כונן F סתם כונן עם שטויות שאני רוצה לפרמט , אבל לא יכול ביגלל שהווינדוס 7 חושב שהוא system אבל C אמור להיות לדעתי * את C אי אפשר לפרמט יש אפשרות לשנות את זה כדי שאוכל לפרמט אותו..? תמונות http://i27.tinypic.com/35mqo34.png http://i27.tinypic.com/4qie82.png

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by tzahi16,

שמעתי מאיזה מקום שאפר להגדיר ב EVENT VIEWER שישלח לי למייל הודעה כאשר נרשם איזה תקלה. אם זה נכון מישהו יכול להבסיר לי איך אני עושה זאת?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  15. מתחת הסמלים שבשולחן העבודה, יש שכבה כזו מגעילה של צבע מתחת לכל סמל. איך מורידים את השכבה, ועושים שמתחת יהיה כמו "צל" שחור כזה, אבל חזק? כמו ב Windows XP Home Edition.. מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  16. יש ברשותי מחשב ישן, פנטיום 4 עם לוח אם Asus p4p800 deluxe. ב-BIOS קיימ אופציה של Power On by PS/2 Mouse שמכוונת ל-ENABLED כמו"כ מסודר בביוס שלחיצה על כפתור הכבוי של המחשב מעבירה אותו למצב SUSPEND. אם המחשב עושה POST, ואני לוחץ על הכפתור, אז המחשב נכבה, וניתן להדליקו ע"י הזזת העכבר. אבל, וכאן הבעיה, אם אני מכבה את המחשב דרך חלונות XP אני לא יכול להדליק אותו עם העכבר, רק ע"י לחיצה על הכפתור. גם כשניסיתי לכבות את ה-XP ע"י Stand-By או Hibernate זה לא עבד. מישהו יודע כיצד אני יכול לשנות זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  17. אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל אני מחפש מדריך בשביל לפרמט ומדריך להתקנת ווינדוס 98 תודה

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  18. טוב אז מדובר במחשב P2 92SDRAM מעפאן לעללה כ.מסךRIVA TNT2 64 אוקיי אז ניגש לבעייה ברגע שמתקינים עליו ווינדוס 98 [glow=red,2,300]עברית[/glow]!!! האייקונים מתחילים להתבלבל לשנות כיוון (מתהפכים) הופכים להיות שחורים או לפעמים נעלמים גם כן... לדוגמא ניפתח חלון ובראש החלון נימצא האיקס הגדלה/הקטנה ומזעור הם נעלמים לאחר זמן מסויים. עכשיו לצורך העיניין בדקתי איך הווינדוס 98 באנגלית יעבוד והפליו הפלא... עובד מאוד טוב אבל הלקוח שלי לא מעוניין באנגלית... אלה בעברית...אז בכל מקרה אני צריך לאתר את הבעיה לפתור אותה...ניתקלתי בזה בעוד מחשב בעבר ושלחנו אותו לחנות מחשבים והם הצליחו לסדר את הבעיה... תשאלו אותי המחשב הזה

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Started by tzahi16,

אז ככה, כאשר אני מפעיל את המחשב רגע לפני השלב שצריך להגיע ל LOGON מופיע ה BSOD (מצורף תמונה שלו). הרצתי CHKDSK /R הבדיקה הייתה ארוכה מהרגיל אבל בסוף הסתיימה בהצלחה. הרצתי דיאגנוסטיקה לדיסק עבר בהצלחה בדיקה מלאה. הירצתי MEMTEST גם עבר בהצלחה. יש למישהו עוד רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  20. Started by snaek212,

יש לי מחשב נייד של dell ועליו היה מותקן vista רציתי להתקין xp ומכיון שהיה לי בעיות בהתקנה(SATA) אז שיניתי לIDE והכל היה בסדר מכיון שאי אפשר לשנות חזרה לSATA לאחר ההתקנה אז התקנתי xp מחדש ששינתי בnlite והוספתי דריבר SATA מdell הבעיה שלאחר הpartition כשהמחשב מעתיק את קבצי הwindows הוא ניתקע בקבצים מסויימים אז אם אני לוחץ esc אז בהתקנה של win הוא מבקש דיסק עם sp2 והוא לא מקבל שום דיסק (גם את הדיסק שהצלחתי להתקין דרכו לאחר השינוי של הIDE הוא לא מקבל) אגב הדיסק הראשון שהצלחתי להתקין בנייד (בשינוי לIDE) לא הצליח להתקין win באר דיסק ספציפי של חבר מאותה הבעיה האם משהו יכל לעזור לי בעיניין

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by devek,

מזה הקובץ הזה?! (צירפתי תמונה) איך אני מסדר את זה? תוסה מראש!

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  22. שלום. אני מעוניין להוריד קצת מהעומס והזיכרון ( ומהירות עליית ה WIN ). אני יודע שניתן לעשות זאת ע"י ביטול חלק מה'שירותים' . עכשיו בעיקרון אני יכול להתחיל לחפש את זה לבד מה לא נחוץ לי ומה אני יכול להוריד ... אבל זאת עבודה מעצבנת ואין לי ממש זמן לזה . אז השאלה שלי היא כזאת : איזה שירותים מהVista אני יכול להוריד, כאלה שאני יכול להסתדר בלעדיהם . נ.ב אם כבר היה נושא כזה, אשמח לקבל קישור . תודה .

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  23. הווינ' הישן לא יכול לעלות כי החלפתי את לוח האם. בדיסק קשיח החדש יש רק ווינדווס ואין את תוכנות אופיס כגון אאוטלוק, וורד, אקסל ופאואר פוינט. השאלה שלי האם אפשר "להעביר" או לגרום לכך שהאופיס שבדיסק החדש יעבוד תחת החלונות שמותקנים בדיסק החדש. אודה לעזרתכם

24. לחבר שלי ניכנס וירוס למחשב וכמאט כל הוינדואס ניתפק... בקיצור הוא רוצה שאני יפרמט לו את המחשב אבל המטומטם לא ידוע איפה כל הדיסקים של הדריבריים שהוא קיבל עם המחשב. בקיצור אני רוצה לדעת אם ניתן לגבות את כל "מנהלי ההתקנים" במחשב ואחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה אני יוכל להתקין אותם שוב על המחשב... בקשה על תגידו להתחיל להחפש דריברים מהאינטרנט למה זה סיפור הוא בקושי יודע איזה מעבד יש לו. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  25. היי, דבר מעצבן בחלונות זה שכל פעם שאתה מתקין תוכנה אתה צריך לשנות את תיקית היעד של התוכנה. השאלה שלי היא, האם יש דרך לעשות ככה שכל מתקין שמופעל, ניגש לוינודוס ואז יודע שהכל אני מתקין לתיקיה X ..... יש דרך? תודה רבה!!, יאיר.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.