Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, קראתי את המאמר הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=79813.0 דובר שם על אפשרות להוסיף SP2 בידי מערכת חוקית של וינדוס ובעבר יצרו לי דיסק עם SP2 הוינדוס שלי ב ע ב ר י ת והוא מבין הראשונים שיצאו ולכן כל פעם אחרי התקנה של הוינדוס עלי להתקין למעלה מ100 עדכונים שונים, דבר שלוקח זמן ר-ב! ברצוני לעדכן את כל ה"אפדייטים" שירדו לי למחשב בדיסק חדש... שכשפעם הבאה כשאתקין את הוינדוס הוא יתקין לי כבר את כל עדכוני האבטחה....אינטרנט אקספלורר 7...מדיה פלייר 11....וכל הדברים החדשים ... קראתי מדריך בנוסף למדריך לעיל על התוכנה nlite אך כדי להשתמש בה צריך את העדכונים לגרסא העברית מה שלא מצאתי להורדה במייקרוסופט.... אם היה לי אפשרות להוריד את כל העדכונים שיש לי במחשב עכש…
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכם ראיתי לא מזמן איזה מדריך כאן בעיברית של יצירת דיסק התקנת WINDOW XP שי בו את כל ההגדרות שרושמים אותם מראש עם SP2 ואז ההתקנה רצה לבד הכוונה להכין דיסק CD לא מצאתי את הכתבה האם מישהו מכיר ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש (דל) עם מערכת הפעלה windows XP. קיבלתי אותו מותקן, עם SP3. רציתי את הדיסק המקורי ופניתי לחנות. הם הסבירו שמיקרוסופט לא מוכרת יותר XP עבור ניידים, אבל מאפשרת להתקין ומוכרת רישיון חוקי. כדי לבצע התקנה מחדש הם הציעו להגיע אליהם (רחוק מדי), או לשאול דיסק של חבר ולהזין את מספר הרישיון שבמדבקה (לא מצאתי חבר). לפי מה שאני מבין מהמדבקה שבתחתית הלפטופ, מדובר בעותק מקורי עם SP3, דהיינו - לא דיסק SP1/SP2 ושדרוג, אלא דיסק OEM חדש (שלא נמצא בידי). גם מעיון בקבצים בתוך התיקייה i386 גיליתי קבצים בעלי שמות הכוללים את האזכור sp3.כעת, אני מעוניין ליצור דיסק 'התקנה מחדש', שניתן להפעילו רק באתחול מחדש ובפירמוט, שלפי מה שהבנתי מכונה Slipstream. חיפושים באינטרנט הניבו בעיקר…
-
- 1 תגובה
- 4k צפיות
-
-
אני מעונין ליצור קובץ image גנרי (generic) שיכול להתאים לכל מערכת שהיא, שמצד אחד יחסוך את הזמן ותשומת הלב שנדרשים מהמתקין בתהליך הרגיל, אך יחייב התקנת דרייברים ושאר ירקות בנפרד". זמן ההתקנה הוא מאוד חשוב לי,רצוני שהיא תתבצע במהירות. לחבר שלי יש דיסק עם מערכת 98 שתוך מספר דקות המערכת מותקנת יש לציין בכל מחשב אני מעוניין ליצור אחד כזה למערכת הפעלה-xp תודה! (אבקש פירוט)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי ליצור דיסקט הפעלה עם MS DOS כדי שאני יוכל לעשות אליו BOOT, ושיתמוך במערכת NTFS כדי שאני יוכל לבצע פעולות על קבצים בכונן ממנו. קיצר הורדתי והתקנתי את NTFSPRO, הפעלתי אותה והכנסתי דיסקט, ואז הוא העתיק כמה קבצים, אבל אז הוא אמר לי להכניס עוד דיסקט, ועוד דיסקט. אז למה זה לעזאזל? מה אני אמור לעשות עם כל הדיסקטים האלה? ודרך אגב לפני שאני מעתיק אל הדיסקט את הקבצים עם התוכנה אני צריך קודם לעשות "צור דיסקט הפעלה של MS DOS " דרך הוינדוס?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ה-HD מוגדר בפורמט NTFS. עם דיסקט אתחול של 98 הוא לא מכיר את ה-HD בגלל הפורמט הנ"ל (יש הודעה כאילו יש וירוס או סתם BAD SECTORS, כמובן שזה קשקוש). איך אני יוצר דיסקט (3.5'') אתחול עבור פורמט NTFS. אני מבקש לא להפנות אותי ל-"7 דיסקטים של SETUP עבור WIN XP PRO" , כמו כן תוותרו על העיניין של "למה לך דיסקט אתחול, למה לא להתקין ישר מ- CD BOOTABLE". תחסכו את זה ממני. ממתין לתשובות ענייניות.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. במחשב שלי מוגדרים שני חשבונות משתמשים. אחד מוגדר כמנהל (administrator) והשני כרגיל (Standrad) האם אני יכול לעשות שכאשר המשתמש הרגיל יכנס לחשבון שלו יקפוץ לו הודעה? (POPUP) האם יש דבר כזה, ואם כן איך עושים זאת? תודה. חג שמח.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום וברכה אני מחפש לייצר הרשאות למשתמשים אחרים מעבר להרשאות הבסיסיות (read only/hidden) בוינדוס 2000 אני יודע שיש אפשרות לייצר של read, read+execute וכו' לפי קבוצות/משתמשים אשמח לעזרה בהקדם בברכה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איך אני יכול ליצור התקשרות אוטומטית לאינטרנט עם ההפעלה של ה-WINDOWS ? אין לי ראוטר, והאינטרנט שלי עובד באמצעות חייגן(תשתית של הוט) ניסיתי ליצור shortcut לחייגן וגררתי אותו לתיקיית STARTUP, התוצאה היא שהחייגן עולה אבל עדיין צריך ללחוץ על CONNECT כדי שיתחבר תודה לכל המגיבים
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום. מקווה שזה המקום המתאים. יש לי חיבור של חייגן בוינדוס 7. אני מעוניין ליצור איזשהו BATCH FILE בשביל להפעיל את שהחיבור יתחבר לי אוטומטית לאינטרנט כשאני מדליק את המחשב. יש איזשהי אופציה לעשות את זה? ולא דרך הדפדפן שהוא מקפיץ לי חלון ואז אני צריך ללחוץ על הכפתור של ההתחברות. אני רוצה שזה יתבצע אוטומטית מאחורי הקלעים. יש חיה כזאת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים, אבל זה היחיד שנראה לי בערך מתקשר לבעיה... אז ככה: פתחתי חשבון משתמש חדש במחשב, ונתתי לו הרשאה של אדמינסטרטור... אחרי שעשיתי ריסטרט למחשב גיליתי להפתעתי שהחשבון הקודם שלי שהיה גם אדמין נעלם לחלוטין ובו כול המידע, התכונות וכול מה שאני צריכה!!!!!!!! איך אני יכולה לשחזר את זה<?????? בבקשה תעזרו לי! שבת שלום
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
איך אני יוצר כונן משטח לא מנוצל? יש לי ויסטה, יש דרף לעשות את זה בלי תוכנה? ואם לא איזה תוכנה עושה את זה? הכוונה בשטח לא מנוצל בשטח שלא נמצא בשום כונן.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת כיצד ניתן ליצור פעולת מאקרו כלומר שבצירוף מקשים כלשהו יכתב האי מייל שלי לדוגמא תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
האם יש פתרון מוצלח ליצירת multiboot usb המכיל: windows7 win xp ubunt hirens cd וכמובן אופציות נוספות של WIN כמו למשל גרסה להתקנה אוטומטית חפשתי קצת, ויש הרבה מולטיבוטים אבל בדרך כלל הם תואמי סדרות לינוקס או סדרות WIN, מולטי בוט המכיל הכל לא מצאתי חוץ מהדבר הזה WinSetupFromUSB_1-0-beta6.exe שנראה מבטיח מאוד, אם כי נסיתי להתקין ממנו אובונטו וזה לא עבד בכלל. XP ו- WIN7 התחילו אך לא השלמתי את הנסיון. אשמח מאוד לשמוע כל מידע בנושא!!! [מקווה שזה המקום הנכון לפוסט הזה]
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום. התקנתי Win7 לפי ההוראות במדריך http://hwzone.co.il/guides/pc_install/5 הגדרתי כונן C בעל 80GB ועליו התקנתי את מערכת ההפעלה. כנראה שעשיתי משהו לא נכון כי עכשיו יש לי רק את כונן C. כיצד אוכל "לראות/לפתוח" את שאר הדיסק (יש לי עוד 400GB)? האם עלי לפרמט ולהתקין מחדש או שניתן לעשות זאת ללא פירמוט? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש ולפני שהוא מגיע אני עושה כמה הכנות. רציתי לדעת האם כדאי ליצור מחיצה נפרדת לכל עניין מערכת ההפעלה + התקנות חיוניות (לא מדבר על משחקים וכדומה אלא נגן, קודקים, דפדפן, אנטי וירוס....) או שפשוט לעשות את הכל במחיצה אחת וזהו? אפשר להגיד שאני המשתמש היחיד על המחשב הזה. לא יהיו עליו חשבונות אחרים חוץ מאדמין. מערכת הפעלה XP פרו לא ויסטה. ואם כן כמה שווה להקצות? (קניתי כונן של 500 GB) עידכון:[/b] עכשיו גיליתי שכבר שאלו את השאלה בסטיקי באמצעי איחסון (לא חשבתי לחפש שם כי זה חומרה) זה הפנה אותי ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=378140.40 קראתי את מה שכתוב שם והבנתי ששווה לחצוץ את הכונן אבל בגלל שהבן אדם שם עסוק כל כך בלשמר את המערכת הישנה שלו ולא מצליח …
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב חדש. במחשב יהיו 2GB של זכרון, ו- HD בגודל 160GB. המליצו לי ליצור בהארד דיסק מחיצה שתהיה מיועדת לזיכרון וירטואלי בלבד. לצורך העניין, תהיה מחיצה C בגודל 20GB עבור מערת ההפעלה (XP), מחיצה D עבור תוכנות, משחקים ושאר ירקות (בגודל של 130GB~), ומחיצה E בגודל של 4GB לזיכרון וירטואלי. על מחיצה זו לא יהיה שום דבר (היא תהיה "ריקה"), והזכרון הוירטואלי יוגדר כך שהוא "יישב" רק במחיצה E. מישהו מכיר את העניין הזה / יודע אם זה כדאי?
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין ליצור מחיצת דוס דרך התוכנה PARTITION MAGIC הלכתי ליצירת כונן חדש וכו האם כונן דוס הוא כונן FAT ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים! אני צריך ליצור בעבודה מחשב מדיה סנטר לציבור הרחב שבו לא ניתן יהיה למחוק קבצים בכלל - לא רק קבצי מערכת. האם יש דרך ליצור מערכת "קיוסק" שבו רק ניתן לראות את המידיות במדיהסנטר ולא לאפשר מחיקת או שינוי הגדרות? מצאתי את זה: http://jaredheinrichs.com/how-to-turn-a-windows-7-pc-into-a-kiosk.html שזה נפלא לכל הדעות - רק לא מאפשר לי מניעת מחיקת קבצים. המון תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, עד עכשיו היה לי משתנה administrator והחלטתי לשנות שיהיה משתמש לי ואחד למשפחה. אז נכנסתי ללוח בקרה ושם לuser accounts ועשיתי "צור משתמש חדש" נתתי לו סמכויות של admin ואז כשהפעלתי מחדש את המחשב, התגלה לי שמשתמש הadmin נעלם מהמחשב וכל שנותר הוא המשתמש שלי. אך המשתמש שלי ריק מכל הקבצים שהיו במשתמש הadmin. נכנסתי דרך C ואז doc and settings ושם הייתה לי תיקייה של aministrator, כאשר נכנסתי אליה לא הייתה שם הmy documents שלו. לשולחן עבודה הקודם הצלחתי להיכנס(תיקיית ה desktop הייתה קיימת) ולהעביר קבצים אך לא הייתה תיקייה ששמה my documents. האם כל מה שהיה לי ב"מסמכים שלי" לפני השינוי נחמק? אם לא, כיצד אפשר להעבירם למשתמש החדש? או אם זה לא אפשרי, האם אפשר לבטל את מה שע…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני ליצור משתמש בעל הרשאות מוגבלות בויסטה (ULTIMATE לצורך העניין) כדי שהיא לא תכנס לאן שלא צריך ושתוכל להכנס רק לICQ ולFIREFOX לדוגמא... ואין לי רעיון מה לכתוב בגוגל, אז אם למישהו יש איזה מדריך או משהו אשמח לראות! תודה!
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה למחשב בקבוצת מחשבים בארגון? האם אני אמור לעשות את זה ישירות מהמחשב של המשתמש או דרך השרת? המערכת הפעלה של המשתמש היא בעברית. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי אפליקציה שאני רוצה שהיא תרוץ כסרביס על Windows XP Pro. איך אני מוסיף סרביסים למערכת? תודה מראש, ליאור ישראלי
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין ליצור CA פנימי בתוך הארגון כיצד אני עושה זאת??? בסרבר 2003
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שהגיע עם WIN7 (חוקי כמובן) ורציתי לדעת איך אני יכול ליצור לעצמי עותק חוקי של מערכת ההפעלה שאני אוכל לפרמט את המחשב? ועוד שאלה שלא ממש קשורה אבל די מציקה לי, ניסיתי לבצע Repair למערכת XP עם כמה דיסקים של התקנת XP אבל באף אחד מהם אין לי את האופציה "R" במסך ההתקנה הראשי (המסך שלפני הפירמוט). יש לזה סיבה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-