Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום הערב אני מפעיל את המחשב שלי ופשוט אחרי שאני רואה את הלוגו של וינדוס 7 הוא לא ממשיך לעבוד ואני מקבל מסך שחור! ניסיתי לעשות שיחזור מערכת לכל מיני תאריכים וקיבלתי שגיאה מספר 0X8000FFFF מה באפשרותי לעשות חוץ מלהתקין את הוינדוס מחדש? מדובר בWIN7 32 BIT תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה ,אתמול קניתי מחשב נייד HP שמגיעה איתו מערכת הפעלה מסוג ויסטה. אמרו לי בחנות שאני אמור להפעיל את המחשב ולתת להתקנה (שרצה אוטומטית)להתקין את עצמה. אחרי שראיתי שההתקנה רצה שמתי את המחשב בצד וסגרתי את המסך ("קיפלתי" אותו) כשפתחתי אותו הופיעה לי מסך כחול והודעה שההתקנה נעצרה ושהיא צריכה לעשות ריסטרט. המחשב איתחל את עצמו אבל לא חזר להתקין את שאר התוכנה. כרגע אני דיי בבעיה כי המערכת לא הותקנה עד הסוף והאפשריות שלי לעשות משהו הן דיי מוגבלות. אני מניח שאפשר לפרמט אבל חבל לי בגלל שאז זה אומר ש'התבזבזה' לי מערכת ההפעלה המקורית. למי יש עצה מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו מופיעה ההודעה הזאת http://img363.imageshack.us/img363/7942/wmvnk8.jpg וגם שאני מנסה לצפות בסרטים באינטרנט זה סוגר את הדפדפן
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הלוח אם לא מזהה את הדיסק הקשיח, ולכן ההתקנה של חלונות לא רוצה להתחיל. למרות שבעצם הלוח אם כן מזהה את הדיסק (הוא רק לא רושם את זה בBIOS ) , איך אני יודע ? מאחר וההתחלה הישנה של חלונות מתחילה לעלות עד שהיא נתקעת... הבנתי זו בעיה של כמה לוחות אם...בכל מקרה, אין לי כונן 1.44" . עוד משהו מוזר, שפעם שעברה לא הייתה בעיה בהתקנה של החלונות ( אותו דיסק התקנה) ומאז אף אחד לא פתח את המחשב או התעסק בביוס או שום דבר כזה... אין לי שום דרך להתקין את החלונות.... העברתי את הדיסק למחשב אחר, ושם הצלחתי לעשות תיקון לחלונות בלי בעיה, אבל כשהחזרתי את הדיסק למחשב הזה אז החלונות מתחיל לעלות וישר עושה ריסטרט.....בכל מקרה ....איך אני מתגבר על הבעיה הזאת שההתקנה לא רוצה להמשיך בכלל שהיא לא מ…
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאתרים הקידוד של האקספלורר מכוון על "עברית ISO-VISUAL" וזה עושה את העיברית בסדר אבל מספרים ואותיות באנגלית הפוך. איך אני מחזיר את הקידוד ל "עברית WINDOWS" לצמיתות! [tt]ד"א סוף סוף יש לי תמונה בצד.[/tt] ;D
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, על מחשב חדש עם שני כונני SATA שיהיו ב-RAID1 אני מתכוון להתקין מערכת הפעלה חדשה. שאלתי היא איך מתקינים WINXP בצורה כזו, והאם יש הבדל בהתקנת גרסת ה-64bit ? רב תודות
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הייתי צריך להחזיר את המחשב נייד לאמאזון ושחכתי לעשות דיאקטיבציה לסיריאל, הדיסק קשיח עם הWIN נשאר אצלי. מאוחר מידיי להעביר את WIN למחשב חדש?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
דבר נחמד ביותר אבל לוקח לו זמן עד שהוא מבין את הקול והדיבור, למרות שיש דברים שדיי מעצבנים כמו הכתיבה, אני אומר קו תחתון והוא רושם Underline אז אם יש לכם טיפים או כל מיני דברים נחמדים שאפשר לעשות עם זה שתפו עריכה: אם החלטתם להשתמש בתוכנה אני ממליץ לעבור את הTUTORIAL, מסביר הכל כמו שצריך עריכה2: אגב, לא יודע אם זה תומך בעברית, אני משתמש באנגלית, יותר נוח לי מעברית (אם היה).
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי יש 3 גרסאות של מערכת ההפעלה. 32BIT 64BIT ו86BIT אך הבעיה שאני מצאתי להורדה רק את 64BIT ו86BIT אז מהה ההבדל בין ה64 לבין 86?? ואני לא מבקש שום הורדה ולא מפרסם אני רק שואל על הגרסאות
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
??? ??? ???(שאלה מפגרת...אני יודע)
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי שאלות בנוגע לחבילת שירות 3 של XP. 1. האם כדאי להתקין אותה בכלל? (האמת שאשרתי לוינדוס להוריד עדכונים של זה רק בשביל GTV IV : ) 2. האם יש לי כמה נושאים שעלי להזהר בזמן התקנת חבילת השירות? (איטיות באינטרט, אבטחות מפגרות שונות וכו'. שלא צריך לאשר 3. האם ההתקנה תהרוס לי או תשנה לי הגדרות אבטחה / Windows Thems? ואת כל הרקע הכללי שאני משתמש בו? (סגנון ויסטה שעשיתי האם ישתנה?) וזהו לדעתי, אלא אם כן אתם חושבים שיש לי עוד כמה דברים חשובים לחשוב עליהם לפני שאני מתקין את SP3...? תודה
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי ויסטא עולטימייט ואני שמתי אותה רק אתמול לא מיתמצא בווינדווס ובטעות מחקתי את הסל מיחזור וכשאני מוחק משהוא הוא נישלח לסל מיחזור אבל איפה הוא עכשיו ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על המחשב שלי יש תיקיית Temp במיקום הבא: C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp (אני משתמש ב-Win XP). גודל התיקייה כ-6.6GB, שאני מאוד מעוניין לשחרר לטובת דברים אחרים. האם יש תכנות שמשתמשות בתיקייה הזאת כתיקייה קבועה, או שזה פשוט ערימה של זבל שמערכת ההפעלה יוצרת מסיבות כאלו ואחרות? האם יש אפליקציה בתוך מערכת ההפעלה שמאפשרת לנקות את התיקייה באופן בטוח?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הוספתי הראד דיסק למחשב שלי- כלומר כרגע יש לי שניים אך משום מה אני לא רואה אותה במחשב שלי למרות שהוא מופיע במנהל ההתקנים ואפילו אני מקבל הודעה שהכל בסדר איתו והוא מותקן כראוי. אשמח לקבל עזרה איך לפתור את הבעיה תודה!!
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
right now i have 2 80GB hardisks partitioned as follows C - 80 gb, contains windows installation directory F - 15gb G - 65gb i'd like to move windows to drive F and leave both C and G for storage purposes. what would be the easiest way doing it?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
זה המחשב של אחיות שלי. עשיתי restore לגרסה הקודמת כי היו בעיות ולא מצאתי איך למחוק את IE ואז תמונות הפסיקו לעלות. מדובר רק על תמונות, לא אנימציות פלאש או shockwave או כל דבר דומה לזה. אם אני עושה לחיצה ימנית ו show picture אז עולה. עדכון חזרה לגרסה הכי חדשה לא עוזר. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש לגמרי, עוד לא הותקן עליו כלום, משמע ממש ריק. יש לי דיסק XP, הארד דיסק 120 GB, מה אני צריך לעשות בשביל תהקין את הXP? אני צריך לעשות FDISK או משהו? או שההתקנה עושה שם הכל? חוץ מדיסק XP אני צריך עוד משהו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי כונן פלאש בנפח 250GB. ברגע שאני מחבר אותו לUSB המחשב מזהה אותו ככונן, אך מבקש לאתחל אותו. ברגע שאני מנסה לאתחל אותו, המחשב מודיע שלא ניתן לאתחל אותו. כנראה שהשגיאה נובעת מכך שהמערכת קבצים של הכונן היא כזו שלא יצא לי להכיר עד לאותו רגע - exFat. מהו ההבדל בין מערכת הקבצים הזו לבין הסטנדרטיות וכיצד ניתן לגרום לפלאש להתאתחל ולפעול?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי SP! בווינודס אקס פי ואיני רוצה להתקין SP2 ויש לי בעיה כי זה אומר שהווינדוס לא חוקי לכן אני צריך עזרה להפוך את הווינדוס לחוקי... אז אפשר בבקשה מדריך להפוך אותו... ואמרו לי שאפשר עם קראק אז אפשר בבקשה קראק ..... *אם זה לא קשור לפורום הזה אז בבקשה על תנעלו רק תעבירו את זה פורום... .
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אמנם היה קצת בלאגן בהתקנות של המחשב אבל עכשיו יש רק התקנה אחת בכונן C אבל כל פעם המחשב מציג לי מסך שמשבקש לבחור בין 2 התקנות ורק אז מעלה את המחשב אם לא אמרתי אז מדובר בוינדוז XP
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום רב לפני כמה חודשים התקנתי את ויסטה על הארדיסק הנפרד שיש לי עכשיו כבר הרבה מאוד זמן אני לא משתמש בו ואני רוצה למחוק אותו ניסיתי ידנית לא הלך ניסיתי לפרמט את הכונן לא הלך... איך אני מוחק אותו ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני עם מערכת vista כאשר אני מנסה להיכנס לTASK אני מקבל הודעה "TASK MANAGER AS BEEN DIABLE BY YOUR ADMINISTRATOR" איך אני מבטל את זה ?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היום קניתי מחשב חדש עם וינדוס ויסטה(ההתנסות הראשונה שלי עם הויסטה) -בהתחלה היה לי אייקונים על המסך של שעון,תמונות וכו' ובטעות העפתי את האייקון שהיה בשורת המשימות ומאז התוכנה הזאת שהפעילה את אותם גאדג'טים נעלמה,איך אני מחזיר את התוכנה הנ"ל? -אני רוצה לפתוח את החלונות של הקספלורר רק בחלון אחד,וזה פותח לי בכמה חלונות,איך אני עושה זאת? -משום מה אני לא מצליח להעביר את הmenu bar(קובץ,עריכה וכו')למעלה מעל השורה של האינטרנט,למישהו יש פיתרון? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן. התקנתי על המחשב windows 7 ultimate 32 bit באנגלית, וסידרתי לו את המיקום לישראל ואת השפה לעברית. הוא כותב וקורא בעברית כמו שצריך, אבל ישנם מספר בעיות. 1. יש אתרים כלשהם בעברית שהוא כותב לי את שם האתר בג'יבריש ועם סימני שאלה ויש אתרים שאני בכותרת עברית ולא ג'יבריש. 2. כנ"ל גם שירים בעברית ב winamp. 3. יש בעיה ב win7 לגבי החלפת השפה ע"י לחיצה על alt+shift שהוא משנה לפעמים משנה את השפה, לפעמים אם לוחצים על caps lock הוא לא מתבטל וצריכים ללחוץ עוד פעם על alt+shift בשביל לבטל. בכל שאר הדברים הוא עובד וקורא וכותב עם עברית כמו שצריך. רק בכל אלה שהם דברים מאד מציקים. איך אני מסדר את העניין? אני לא רוצה להתקין שפה עברית לwindows אני מעדיף באנגלית כמו שיש לי עכשיו.. מישהו יכול…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://arstechnica.com/news.ars/post/20041022-4342.html
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-