Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה שמתי לב שלפעמים, אחרי שאני גולש זמן מסוים, הסמלון ב-taskbar של החיבור לאינטרנט (שאמור להראות ככה הופך למשהו כזה: (כשלפעמים הצבע של המסכים מהבהב במין טורקיז כזה, כמו שיש באייקון הרגיל) למישהו יש מושג למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אבל מבלי לפרמט את המחשב??? תודה!
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הי אני צריך לסגור תכנית מסוימת כל X שעות ולאחר מכן להפעיל אותה מחדש, אוטומטית. איך ניתן "לחסל" פרוסס (תהליך) באמצעות CMD ? ניסיתי כל מיני פקודות לדוגמא על מסמך וורד, זה מה שמצאתי taskkill /im WINWORD.exe אך הבעיה היא שהוא לא "מחסל" את התהליך אלא מנסה לסגור אותו בצורה "יפה", ומה שקורה הוא שאני מתבקש לבחור האם לשמור את המסמך או לא, וכתוצאה מזה המסמך לא נסגר אוטומטית כמו שאני רוצה. מודה מראש על התשובות
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
hi I'm currently in USA and using a friend laptop I can see hebrew but I can't write in hebrew and I don't have the windows xp install disc how can I add hebrew? thx.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
מערכת הפעלה xp. יש כמה משתמשים במחשב ולכל אחד יש יוזר משלו. המחשב נותן מידע על כמה תוכנות כל אחד מריץ, וכמה הודעות יש לו ב GMAIL איך מבטלים זאת?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
שאני פותח תיקיה שיש לי שם סרט,שאני מצביע על הסרט,לוקח לXP קצת זמן מכיון שהוא מציג preview קטן בתור תמונה בצד שמאל של החלון,איך אני יכול לבטל שלא יראה לי שום preview?
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כרגע סימתי להתקין XP אני יודע שבמערכת XP יש פורטים פתוחים DEFULT הייתי מעוניין לדעת איזה פורטים ואיזה סןג בשביל לחסום אותם בפייוול כמו כן יש גם SERVIES שאין לי צורך בהם וסתם מאיטים את המערכת ( או פגיעים לתקיפות מהאינטרנט ) איזה אפשר לבטל ואיזה לא ? ( מנקודת הנחה שאין לי צורך בשיתןף מכל סןג שהוא או רימוט אדמין ) בסבבה SHENDI 8) ;D
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב! כל דבר שאני פותח אז המחשב אומר לי שהקובץ פגום ויש לפתוח את ה Check Disc.. מה אני אמור לעשות חוץ מלפרמט? האם מישהו נתקל בבעיות האלה ומה עשה? תודה
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כאשר המחשב עולה הוא מבקש ממני ססמה הבעיה פה שאני רוצה שנחלון של הססמא יעלה אחרי שכבר הוא נכנס עם היוזר שלי כי אני רוצה שהאי מיול יפעל מתי שהמחשב נידלק בדרך כלל ב 5 בבוקר .... המחשב שלי נידלק בשביל לאפשר אינטרנט למחשב השני בבית אני מעוניין שכאשר שלי נידלק האי מיול בינתיים יעבוד הבעיה שהססמא שעולה מגיעה לפני שהיוזר עולה כלומר אני צריך שהחלון של הססמא ינעל אבל לא-ח-ר שהיוזר שלי עלה ולא לפני כמו שיש את החלון בחירה של היוזרים ... בקיצור איך אני מכניס את החלון ססמא (שלוחצים על כפתור הווינדוס+L) שיופיע לאחר הכניסה לווינדוס תחת היוזר שלי ? יש דרך לשים אותו ב STURTUP ?...כי אם זה קובץ של ווינדוס מסויים שהוא מעלה אז זה כן אפשרי ..... ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי ויסטה אין לי קול מישהוא יודע מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
או קיי היום הווינדוס לא עלה לי וגיליתי מה הבעיה וזה בגלל משהו שהתקנתי.. עכשיו אני מעוניין לעשות SYSTEM RESTORE (אני דרך סייף מוד) והוא אומר שאני צריך לפנות 200 מגה מכונן C פיניתי יותר מג'יגה והוא עדיין רושם לי את זה ולפני שבוע שהיה פחות מקום שם לא עשה לי בעיות מה לעשות? אני לא מתכונן לפרמט כי אני קונה הארד דיסק חדש בקרוב ואני צריך את הקבצים שיש לי בהארד דיסק הזה להעביר לשם..
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כיצד ניתן להעלים את ההרדיסק וכונן הדיסקים מתפריט הסרה בטוחה של התקנים?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין windows xp pro 64bit על HD Raptor 10000 RPM, כשאני בוחר את הHD הוא כותב לי שאין: windows capebility partition - איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן הרכבתי מחשב חדש. הכל הלך חלק, התקנתי ווינדוס וגם אז הכל היה בסדר, רק מה... יש לי בעיה בלראות עברית. אני יכול לראות עברית ברוב המקומות, אבל במקומות כמו נגיד ה-Start menu, פרטים באייסיקיו, File description ובעוד כל מיני אני לא יכול. הגדרתי את הכל ב-Regional and Language Options ל-Hebrew ועדיין אני לא רואה עברית באותם המקומות. אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, את המפרט למחשב שלי אתם יכולים לראות בצד, עד עכשיו השתמשתי בויסטה X64 ויש לציין, מערכת מעולה ! הכל עובד מהר, יפה יותר, שימושי יותר ואיכותי יותר אך לצערי אני צריך לחזור לXP עקב אי תאימות עם הטלויזיה שלי (המחשב מחובר לטלויזיה ולא למסך)... בקיצור, מחקתי את המחיצה של ויסטה, יצרתי מחיצה חדשה, באתי להתקין XP והוא רושם לי איזה שגיאה, כאילו קצבים של ויסטה עודמותקנים על המחשב למרות שפרמטתי אותה... מה עושים ? חיפשתי המון בפורום, בגוגל, אך לאמצאתי משהו שיעזור לי (מצאתי כמה דברים, אך לא שימושים למקרה שלי)
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אהלן קניתי שני מסכים, ושניהם מחוברים עכשיו למחשב שלי (דרך כרטיס מסך אחד עם 2 יציאות). הכל עובד טוב ויפה - רק בעיה אחת. איך עושים שבכל מסך יהיה WALLPAPER אחר? מה שאני שם במסך אחד הוא שם גם בשני..
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ניסיון להדפיס מעלה הודעה שהיציאה תפוסה ע"י תוכנה אחרת [היא לא תפוסה המחשב חושב שלצורכי הדפסה הוא ברשת למרות שינוי המצב מרש לוג] ואלו הפרטים התקנה מחדש של וינ98 בעברית המדפסת עבדה תקינה בעלית המחשב היה עולה חלון שביקש סיסמא לא היה צורך להכניס סיסמא, די היה לעשות אנטר ע"מ להמשיך העליה בכל אופן חלון זה סתם היה מיותר ושאלתי כיצד לשנות זאת הסבירו לי ובעיקרון שונה המצב מרשת [או ריבווי משתתפים על המחשב] למחשב בודד [וינדוז לוג] זה גרם גם לאיבוד המידע האישי כולל תכני האאוטלוק את זה ל היה לפתור - פשוט העתקתי הקבצים למקום החדש במחשב אלא ש מאז לא ניתן להדפיס ועולה ההודעה הנ"ל שצינתי ניסיון ללכוד מדפסת - לא מעלה הצלחה לחיצה על סיום לכידה מעלה הודעה שלא נמצאה מדפסת ברשת כלומר המחשב חוש…
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום שמעתי שתי דעות סותרות ואני חייב להבין איזו מהן נכונה: יש לי מערכת הפעלה XP 32BIT ואני מתקין במחשב 4Gb זיכרון. מה באמת יקרה ? אופציה 1: מערכת ההפעלה תראה את כל ה-4 גיגה ותוכל להשתמש בהם, אבל לא תוכל להקצות ליישום בודד יותר מ 2 גיגה (3 גיגה לאחר שינוי קובץ קונפיגורציה). אופציה 2: מערכת ההפעלה תראה ותשתמש רק ב- 2 גיגה (3 גיגה לאחר שינוי קובץ קונפיגורציה) ותתעלם לגמרי מכל השאר. איזו משתי האופציות נכונה (בבקשב ה רק מי שיודע, ולא משמועות או מחבר של חבר של חבר) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
טוב אז מדובר במחשב P2 92SDRAM מעפאן לעללה כ.מסךRIVA TNT2 64 אוקיי אז ניגש לבעייה ברגע שמתקינים עליו ווינדוס 98 [glow=red,2,300]עברית[/glow]!!! האייקונים מתחילים להתבלבל לשנות כיוון (מתהפכים) הופכים להיות שחורים או לפעמים נעלמים גם כן... לדוגמא ניפתח חלון ובראש החלון נימצא האיקס הגדלה/הקטנה ומזעור הם נעלמים לאחר זמן מסויים. עכשיו לצורך העיניין בדקתי איך הווינדוס 98 באנגלית יעבוד והפליו הפלא... עובד מאוד טוב אבל הלקוח שלי לא מעוניין באנגלית... אלה בעברית...אז בכל מקרה אני צריך לאתר את הבעיה לפתור אותה...ניתקלתי בזה בעוד מחשב בעבר ושלחנו אותו לחנות מחשבים והם הצליחו לסדר את הבעיה... תשאלו אותי המחשב הזה
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש בלי ווינדוס.. יש אפשרות לצרוב עכשיו את ווינדוס בלי שום קובץ רק דיסק שיש בו ווינדוס(XP) אפשר לעשות כזה דבר?
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי בעיה מאוד מעצבנת בווינדוס אקפלורר (לא אינטרנט אקספלורר), כל פעם שאני נכנסת לאקספלורר אחרי זמן מה הוא מודיע לי על תקלה בווינדוס אקספלורר. ונותן את ההודעה המעצבנת הזו אם לעדכן את המערכת או את מיקרוסופט.... וסוגר לי את האקספלורר, אבל לא את ה-IE חשוב לציין שזה ווינדוס XP פרו SP1. מה אני עושה בשביל להוריד את זה? ויש לי גם את כל העידכונים האפשריים מהאתר של מיקרוסופט בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מדובר במחשב שהובא מחו"ל. מתוקן עליו ויסטה פרימיום חוקי כמובן עם ממשק באנגלית. כמובן שאפשר לכתוב בעברית וכו' אבל רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לעברית לגמרי את הוינדוס. אין לי את הדיסק התקנה ואפילו לא את הלייסנס. אשמח לעזרה. תודה
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום. אני העברתי את גודל הDPI של האייקונים שלי מ96 ל120 דרך הגדרות התצוגה, אך זה עדיין קטן בשבילי. איך אני מגדיל אותם עוד?
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לפנות אל המנהלים.יכול להיות שאולי אני עובר פה על חוקי הפורום אבל אני בפלא ואמצעי הגישה שלי לדברים מוגבלים ולכן אם יש טופס שצריך למלא אני לא יכול לעשות את זה בגלל הטלפון לכן בבקשה אל תנעלו לי תודה. ועכשיו לבעיה שלי:היה לי מחשב הכל עבד בסדר הורדתי דברים למחשב וכנראה שבאחד מהם היה וירוס והרס לי את המחשב זה אמר לי להכניס התקנה של וינדוס הכנסתי והמחשב אומר לי שחסר לי WIN32 או system32 ושהוא לא מצליח להתקין את זה בתיקייה מסויימת ושאני אנסה בתיקייה אחרת ואחר כך הוא אומר שכנראה שזה קורהבגלל בגלל איזשהו כשל בכונן(אם אני לא טועה)או החיבור של האנטרנט(זה מה שהצלחתי להבין)חבר שלי אמר לי לפרמט את כל המחשב ולהתקין את וינדוס ואז אח שלי אמר לי שהמחשב כבר מפורמט ואין עליו …
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-