Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי.יש לי בעיה כשאני מנסה להתחבר דרך הREMOTE DESKTOP של WIN7 למחשב שעובד על XP.למה בניסיון חיבור הוא מעלה שגיאה שאומר שהגרופ פוליסי אוסר חיבור בין 7 לXP.ניסיתי לחפש את זה ולא מצאתי.האם אפשרי להתחבר בין שתי המערכות האלה בכלל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אז אני קם היום בבוקר (טוב בצהריים) כהרגלי שותף פנים והולך למחשב (טוב לא תמיד בסדר הזה... לפעמים המחשב קודם) לבדוק את השלל שהביטורנט הוריד בלילה כשלהפתעתי אני רואה בחלון ה LOG ON חלון קטן ולא מוכר שנכתב בו this computer has been locked או משהו כזה ... אני מכניס את הסיסמה אך היא לא עובדת , ויש לי עוד קורא טביעות אצבע ככה שאין מצב שהסיסמא לא נכונה !!! בכל אופן גם בידני זה לא עבר ונשארתי תקוע בחוץ כאילו מישהו נעל אותי מחוץ לבית שלי כשראיתי שלא הצלחתי להכנס עשיתי ריסטרט בתקווה שאולי זה יעזור ולמרבה הפלא זה דווקא עזר ... אך האם אני אמור לקחת איזה שהם אמצעי זהירות ? מישהו מכיר את הדבר הזה ? האם זה וירוס ידוע ? יש לי שתי אנט-וירוסים כוס אמק !!! הנוד ואווסט. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח לפתוח את הדואר האלקטרוני שלי. מקבל הודעת שגיעה : Outlook Express Outlook Express could not be started because MSOE.DLL could not be loaded איך ניתן לתקן זאת ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעיה עם הרצת הUpdate...?? לא מצליח לעדכן את Windows.. נותן שגיאה של ActiveX מישהו מכיר את הבעיה?? תודה
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אז הינה לכם משהוא שישנה את האוירה בשולחן העבודה המשעמם שלכם: http://www.mobydock.tk/ מי שרוצה לשחק יותר ולהגזים יכול כמובן להתקין את המעטפת האלטרנטיבית ל-Explorer הישן : http://www.mobydock.tk/
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
האם יש דרך לפרמט תמחשב ושלא ימחק כל הקבצים שאני צריך(הכוונה אם יש דרך לשמן מה לא למחוק ) ?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש amd 3000 939 mb gigabaty nforce 4 hd wd 160gb sata geforce 6600 gt pci e gigabyte עכשיו הוא קנה אותו בלי מערכת הפעלה וכאשר ניסיתי להתקין ווידוס XP אז הצלחתי רק לפרמט את סי ולבצע את העתקת הקבצים הראשונה ואחרי הפעלה מחדש של המחשב הוא לא עולה דרך ההארד דיסק אלא רק דרך הסי די רום והוא מתחיל לבצע את כל התהליך מחדש! אם אני מוציא את הדיסק אז הוא מגיע לשלב שהוא מנסה לעלות דרך הסי די ונתקע!!!! ניסיתי לשנות את סדר העדיפויות של ההפעלה! ולא עזר ואני חושד שהבעיה היא עם ההארד דיסק , מכיוון שאף פעם לא השתמשתי בדיסק SATA אני לא יודע איך להגדיר אותו!!!! מישהו יודע במה הבעיה? או איך אפשר לפתור זאת!!! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
חבר שלי מחק קובץ מההוספה הסרה של עידכון הווינדווז ואחרי הפעלה מחדש זה מציג שגיאה של קובץ DLL והווינדווז לא עולה האם צריך לפרמט או שישנה פיתרון אחר?
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
כשאני מפעיל defragment על קונן c מופיע לי ההודעה הבאה : disk defragmenter has detected that chkdsk scheduled to run on the volume:(c .please run chkdsk /f אשמח לשמוע מה אפשר לעשות בכדי שאפשר יהיה להפעיל - defragment תודה
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
או לפחות בזמן שמערכת ההפעלה נותנת לי לבחור אפשרויות לפני עליית "החלונות".... safe mode כי זה פשוט לא מגיב אני לא יכול להיכנס לשום דבר ככה...
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום שמעתי שתי דעות סותרות ואני חייב להבין איזו מהן נכונה: יש לי מערכת הפעלה XP 32BIT ואני מתקין במחשב 4Gb זיכרון. מה באמת יקרה ? אופציה 1: מערכת ההפעלה תראה את כל ה-4 גיגה ותוכל להשתמש בהם, אבל לא תוכל להקצות ליישום בודד יותר מ 2 גיגה (3 גיגה לאחר שינוי קובץ קונפיגורציה). אופציה 2: מערכת ההפעלה תראה ותשתמש רק ב- 2 גיגה (3 גיגה לאחר שינוי קובץ קונפיגורציה) ותתעלם לגמרי מכל השאר. איזו משתי האופציות נכונה (בבקשב ה רק מי שיודע, ולא משמועות או מחבר של חבר של חבר) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
למה תמיד שאני מנסה לעשות "שחזור מערכת" תמיד זה לא מצליח,לא משנה באיזה מחשב הוא מתחיל כביכול לשחזר מפעיל מחדש את הווינדוס ואז נותן הודעת שגיאה שלא היה ניתן לשחזר ניסיתי במלא תאריכים,אפילו בתאריך של התקנת מדיה פליאר 11 ששם הוא יוצר יום שחזור למה זה לא מצליח אף פעם?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את המשחק פיפא 2007. המשחק כבר היה מותקן על המחשב פעם והכל היה בסדר. אני מקבל הודעת שגיאה שאין לי DX9 . עדכנתי את כל הדריברים של הכרטיס מסך,לוח אם. ויש לי מלא משחקים אחרים שרצים בסדר כמו גוסט ריקון 2 החדש. לעומת זאת כשניסיתי להתקין את פיפא 2007 בלפטופ שלי זה הותקן בלי בעיות. יש למישהו פתרון?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אחרי כל פרמוט מחדש האינטנרנט נתקע וגם הווינדוס נתקע עד שאני עושה עידכונים.למה זה האינטרנט נתקע אחרי כמה דק' וגם המחשב אני מקבל הודעת שגיאה "אל תשלח" ואז זה קורה הבעיה נפתרת שאני מוריד מוווינדוס אפדייט את התוכנה הראשונית להתקנת עידכונים ה1 מ3 הזה וזה קורה בהרבה מחשבים שפירמטתי למה ההוונדוס והאיטנרנט נתקע עד שלא עושים את העידכון הזה?
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגראסאות הבאות של WIN XP PRO? Microsoft Windows XP Professional N Corporate SP2 Integrated February 2007-ETH0 Microsoft Windows XP Professional Corporate SP2 Integrated February 2007-ETH0 ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני לא יודע אם כאן זה המקום לשאלות מהסוג הזה אני מקווה שכן... בכל מקרה מדובר בווינדוס xp שנמצא על לפטופ , הוא מגיע לשלב שבו הוא מבקש סיסמא להיכנס למחשב, אני מקליד סיסמא נכנס הוא כותב שהוא טוען על מיני דברים כמו רשת במעין חלונית כזאת... והוא כבר טוען את הרקע של השולחן עבודה , וזהו הוא לא מתקדם מהמצב הזה , הוא מדי פעם עושה סימן שהוא טוען משהו (שעון חול ליד העכבר) אבל הוא לא באמת מתקדם לשום מקום. 2 דברים -.1 ניתן ללחוץ על ctrl +alt+delete , וקופץ ה task manger , אבל גם אחרי לחיצה על כל כפתור שם שום דבר לא נפתח. 2.הצלחתי להיכנס למצב בטוח , ושם עשיתי "שחזור המערכת" ללפני שבוע או משהו כזה , בכל מקרה זה לא עזר. אשמח להצעות לפיתרון .
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
רכשתי שלשום מחשב נייד של DELL 1525 לאחר פירמוט התקנתי עליו VISTA ULTIMATE בעברית קיבלתי כבר פעמיים מסך כחול, זה קרה רק פעמיים בשלושה ימים האחרונים, אבל בגלל זה אני מודאג, כי זה עוד ימשיך הדבר היחיד שאני זוכר מהמסך הכחול זה שורה למטה שקפצה ממש לפני שהמחשב עשה לעצמו ריסט, השורה היא: Dumping phisical memory ******** :100 מצטער על השגיאות, מסומן בכוכבית מה שאני לא זוכר, תודה לעוזרים, מקווה שיש פיתרון ללא פירמוט למה זה שוב להתקין הכל שעות וזה.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש עם WIN7 ENT. הכל עובד מצויין, רק כאשר אני מעתיק משהו לכונן חיצוני USB, גם מקורא כרטיסים וגם מדיסק קשיח - המערכת הופכת להיות איטית מאד. בזמן ההעתקה כל פעולה נמשכת המון - פתיחת חלון פשוט לוקחת כמה שניות. הכל איטי מאד, ממש ממש נתקע. חסמתי את האנטי וירוס, זה לא ממנו. CPU נמוך מאד, לא קשור לביצועים, םשוט משהו כשמעתיקים מכונן כלשהו של USB הופך את המערכת למשהו בלתי ניתן לעבודה. לדוגמא - פתיחת פוטושופ שבד"כ לוקחת 2 שניות לוקחת חצי דקה. ממש אפשר לראות את האייקונים מצטיירים להם לאט לאט... ניסיתי להעתיק גם בעזרת TOTAL COMMANDER וגם בעזרת EXPLORER מחשב: I7 920 לוח ASUS P6T 12 GIG G-SKILL WD BLACK 1T X2 דרייברים אחרונים בהכל. תודה על כל עזרה.[br]פורסם בתאריך…
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יצרתי מספר פונטים התקנתי אותם במספר מחשבים והם מוצגים כראוי אולם ישנו מחשב אחד שלמרות שהתקנתי את הפונטים הם לא נראים בתקיית FONTS והם גם לא מוצגים כאשר אני רוצה לעצב טקסט רק כאשר אני עושה חיפוש וכותב את שם הפונטים הם מופיעים ב'תוצאות החיפוש' אולי זה קשור לכך שבמחשב זה מותקנים התוכנות 'קורל' , 'פריהנד' וא"כ מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני הולך לפתוח משרד ויהיה בו מחשב אחד. בהנחה שאנ ירוצה מערכת הפעלה של חלונות XP איזה רישיון אני צריך? רק לקנות בחנות כרגיל ולהתקין על המחשב? יש תשלום מיוחד?
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם מותקן אצלי ויסטה 32 אולטמייט וכל הזמן מופיעה לי שגיאה של ברור לי מה המקור שלה אני מצרף תמונה חייב עזרה בדרך כלל היא קופצת שאני רואה וידאו באינטרנט אבל לא רק [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
Q6600 8800GT 2GB, אני אוסיף עוד ככל הנראה יש לי עכשיו XP HOME 32 :-X מישהו אמר לי שQUAD וXP 32 לא הולכים טוב ביחד, זה נכון? וכבר יצא SP1 סופי?
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש איזו דרך מבלי לפרמט את הכונן או להישתמש בתוכנה מיוחדת??
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
במחשב חדש עם לוח asus mx/1333 לאחר התקנת xp במאפייני תצוגה אין לשונית שומר מסך ??
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי, לצערי אני עם vista business. והיא כידוע לא כוללת את מדיה סנטר. אני מכיר את התחליף הזה מצ'יטוט קצר באינטרנט. http://www.team-mediaportal.com/ אני אשמח לשמוע על תחליפים מומלצים שלכם, אפילו בתשלום... תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-