עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by aviv00,

אני משחק ב QUAKE 3 עם ויסטה אבל זה חשוך מדי והבהירות נמצאת על מקס מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  2. הווינ' הישן לא יכול לעלות כי החלפתי את לוח האם. בדיסק קשיח החדש יש רק ווינדווס ואין את תוכנות אופיס כגון אאוטלוק, וורד, אקסל ופאואר פוינט. השאלה שלי האם אפשר "להעביר" או לגרום לכך שהאופיס שבדיסק החדש יעבוד תחת החלונות שמותקנים בדיסק החדש. אודה לעזרתכם

3. התקנתי ווינדווס 7 ועשיתי מחיצה 1 של 200 גיגה וחשבתי שכל השאר ילך לדיסק הששני [ D ] אחרי ההתקנה ראיתי שיש לי רק דיסק אחד[C] של 200 גיגה וזהו :\ יש אפשרות לעשות עכשיו את הדיסק D אם כל מה שנשאר לי או שצריך להתקין מחדש את הווינדווס ? \ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  4. לא מופיע אייקון ואני לא יודע איל להפעיל את זה, רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  5. פירמטתי היום את המחשב שלי והתקנתי XP +SP1 מחדש. כמו כל איש מחשבים טוב, הדבר הראשון שעשיתי היה להלהגדיר את החיבור לאינטרנט ולהכנס לwindows update. בכניסה לWU הוא כרגיל הודיע שיש גירסה חדשה יותר של תוכנת ההתקנה וכמובן שהורדתי אותה. ואז, הוא שוב אמר לי שיש גרסה חדשה של תוכנת ההתקנה, ושוב התקנתי אותה. ואז, הוא שוב אמר לי שיש גרסה חדשה של תוכנת ההתקנה, ושוב התקנתי אותה. ואז, הוא שוב אמר לי שיש גרסה חדשה של תוכנת ההתקנה, ושוב התקנתי אותה. ואז... אתם מבינים את הרעיון. בחיים שלי לא נתקלתי בתופעה והתחלתי ממש להתעצבן, אבל אז פתאום קרתה תופעה שלמזלי אני כן מכיר. הופיע לי חלון קטן שהודיע לי שוינדוס יסגר תוך 60 שניות... מוכר למישהו? בקיצור, msblast עדיין מסתובב, ועדיין מסוכן - הייתי מ…

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  6. Started by lazy-bones,

אני אני יכול למחוק אותו?? אני משתמש במסנג'ר של MSN

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  7. אם יש למישהו WIN XP עם תפריטים באנגלית אבל הוא תומך בעברית, איך קוראים לגירסה הזאת? כי הבנתי שבXP כבר אין ENABLE אם אני לא טועה.

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by TimoTy,

הוא תופס לי 100+K בזיכרון ! מה אני עושה???

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  9. בוא שמעו.. יש לי מחשב חדש קניתי אותו לפני 3 חודשים.. לוח אם של גיגהבייט משהו טוב.. אז בזמן האחרון אני משחק עובד אם המחשב כרגיל ואז פיתאום מופיעה לי מסך כחול ובוא רשום משהו לעדכן את ה bios לוח אם.. טוב אז עידכנתי אבל אין מה לעדכן פשוט הוא כבר מעודכן.. לקחתי את המחשב לטכנאי שלי והוא אמר זה האינטרנט ואין בכלל קשר למה שרשום לאינטרנט.. אז אנשים זה כבר הפך להיות מציק מה אני עושה?? תודה רבה !!

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  10. או עדיף את xp + sp2 ?

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by PhoenixBoy,

לפני כמה ימים הוספתי זכרון RAM ומאז הווינדוס לא מזהה את הסידירום. הוא לא מופיע גם ב-Device Manager. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  12. Started by uda,

התקנתי לצערי MESSENGER PLUS והוא שתל לי מועדפים באקספלורר ואני לא מצליח למחוק אותם!!! צריך דחוף פיתרון !!!!

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by kobibo,

ברשותי XP עם SP2 הגדרתי את העברית כמו שצריך בהגדרות האזוריות ואין שום בעיה בלראות עברית באופיס או בכל אתר אינטרנט . פשוט אתרים שרשומים אצלי בעברית ב favorites נראים בגיבריש . אודה לעזרה.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by ras81,

שלום יש לי IE7, ואני לא מצליח לבצע UPDATE לווינדוס אז חשבתי לחזור לגירסה של 6 הבעיה היא שאני לא מצליח, עשיתי REMOVE מהתפריט של הלוח בקרה (החלק של WINDOWS COMPONENTS) וניסיתי להתקין את הגירסה 6 אבל הוא כותב לי שהוא לא יכול כי גירסה חדשה יותר מותקנת על המחשב. מה לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by vacuuuum,

אתמול עשיתי פורמט, ורציתי להתקין windows 7. אבל באמצע ההתקנה, המסך איבד את האות מכרטיס המסך ועובר לSTANDBY כאילו המחשב מכובה. ניסיתי עוד פעם, ואז ניסיתי גרסא אחרת וניסיתי עוד 2 גרסאות של XP. בסוף אחרי בירור הבנתי שהמסך, בצורה אכראית, מפסיק לשדר לDVI ומשדר רק לVGA. זה קרה לי רק בהתקנת WINDOWS ובשום מקום אחר לא. מישהו יודע אם יש תיקון לזה? יש לי כרטיס מסך Radeon HD 4670

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  16. Started by ortheking93,

היי התקנתי ווינדוס 7 64 ביט וכל דבר שאני עושה נתקע וממשיך לאחר כמה שניות\דקות בבקשה תעזרו לי זה דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  17. אוקיי ככה, כשהתקנתי חלונות 7, השתמשתי בפיצ'רים המלאים של 7, בSidebar וברקעים המתחלפים ובכל השטויות האלה, ואז הבחנתי שהפרוסס שנקרא svhost.exe תופס 130 מגה בערך... וכל פעם הייתי צריך לסגור את הפורסס ואז היה לי קצת זמן שהוא לא תפס כל כך הרבה.. ואז התייעצתי עם Nihility והוא המליץ לי לבטל את הרקעים המתחלפים ולבדוק בתוכנת חוץ את הפרוססים.. לאחר שבדקתי ראיתי שהDesktop Window Manager תופס את כל הזיכרון הזה.. לפני כמה ימים בדקתי שוב וראיתי שהפרוסס (svhost) עכשיו תופס 320 מגה, ואין לי sidebar ולא רקעים מתחלפים אז הכל נראה לי מוזר.. בכל מקרה בדקתי את הקובץ דרך NOD32, תוכנת anti malware ודרך אתרי אנטיוירוסים ולא מצאתי איזה קשר לוירוס או malware.. בנוסף בדקתי שוב וראיתי שיש סרביס שק…

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  18. Started by asaf20,

יש לי דיסק של WINXP SP3 בעזרתו אני מנסה לפרמט ולהתקין מחדש הכל הולך טוב ויפה כל השלב עם המסך הכחול הוא מפרמט ואז מפעיל את המחשב מחדש ופה אמור להתחיל כבר ההתקנה עצמה של ה WIN עד כמה שידוע לי מה שקורה בפועל זה שהוא שוב חוזר למסך הכחול וכו'. מה יכול ליהיות הבעיה ומה אני אמור לעשות ? תודה..

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  19. שלום לכולם התקנתי עכשיו על המחשב הזה : T7500 2GB RAM 8400M GS והווינדוס לא זז כזה להיט כמו במחשבים האחרים... הוא זז פחות מהר מXP ... ואקספלורר הגלילה שלו איטית....... כמעט הכל איטי ובXP טס.. מה יכול להיות? דרייברים מעודכנים.

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by dman22,

אני מחפש סקין טוב לוונדוס XP שנראה בדיוק כמו ויסטה לא משהו שיכביד על המחשב וייתקע אותו אחר כך. תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  21. היי, בלפטופ שלי מותקן XPSP2 אני מחובר לדומיין, ולמרות שהמקלדת הדיפולטית היא US עדין שאני עושה ריסט, המחשב עולה עם HE למסך ה LOGIN יש מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  22. עותק חוקי כמובן. יש לי את הגירסה שבאה עם 2 דיסקים,32 ו-64 ביט,קניתי אותה סגורה ממישהו שקנה את זה בארה"ב,קניתי אותה לפני יותר משנה ועד עכשיו פירמטתי את המחשב כבר די הרבה פעמים ואף פעם לא הייתה בעיה עם האקטיבציה עד עכשיו שזה אומר לי שהסיריאל בשימוש (פעם אחרונה פירמטתי השבוע אז עדיין המערכת לא עברה אקטיבציה). אין סיכוי שמישהו לקח לי את הסיריאל ולא החלפתי שום חומרה בשנה האחרונה. מה יכולה להיות הסיבה ? (ניסיתי גם להכניס את הסיריאל שוב אבל זה לא עזר)

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  23. Started by yopser,

יש לי מחשב ישן קצת שהיה בו XP ופעל בסדר.. פתאום היום הוא לא הצליח להעלות את הוינדוס אז הוצאתי את הHD חיברתי למחשב אחר עם מארז USB כזה גיביתי את כל החומר ועשיתי פורמט לכונן אחר כך החזרתי אותו למקום וניסיתי להתקין XP עם דיסק שכבר התקנתי ממנו לפני איזה שבועיים והוא מעלה לי את המסך הכחול והכל אבל בהתחלה בטעינות הראשונייות הוא רושם לי: file KDCOM.DLL could not be loaded setup will stop blablabla לחץ על כפטור כדי לצאת.. ניסיתי עם שני דיסקים בשני כוננים שונים וזה או שזה מציג את ההודעה או שזה נתקע קראתי קצת באינטרנט והבנתי שיכול להיות שהHD פגום (כן הוא ישן) איך אני יכול לבדוק את זה? יש תוכנה משהו?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  24. Started by dima1987,

וינדוס ויסטה מגיעה למדפים בסוף 28 לפברואר ..

• 4 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.