Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום. ובכן, החלטתי להתחיל בניקוי מאסיבי של המחשב: עשיית טוויקינג לשיפור ביצועים, ניקוי קבצים, ועוד. עכשיו, כאשר אני מנסה להסיר תוכנות ישנות שהורדתי ידנית (מחוסר ניסיון) לפני שנה וחצי כגון Kazaa, התוכנה אמנם לא מזוהה בתפריט הסרת התוכניות, אך כן מזוהה בתפריטים שונים כגון msconfig. ניסיתי למחוק את הקבצים הנותרים ברג'יסטרי, ועוד, אך התוכנות הללו פשוט לא יורדות מהתפריטים. יש פתרון? עריכה: שכחתי להוסיף שישנן תוכנות שלא שוקלות במחשב, וכן מופיעות בתפריטים השונים. כמובן שעקב כך שבילדותי חשבתי שמסירים תוכנות ע" מחיקת קבצים ידנית, התוכנות הללו לא מוצאות את קבצי המחיקה. שורה תחתונה: האם יש דרך להעיף אותן מהמחשב שלי? את ה"שאריות" מהתוכנות?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי, הביאו לי מחשב שהחליפו לו ספק כוח לפני שבוע ומאז הוא לא מעלה את ה-XP, הוא כותב: boot failure - boot from cd ובדקתי כבר את כל האפשרויות שיש: הסדר של ה-boot מסודר כמו שצריך, פלופי, CD, ואז HD ועדיין לא. אין שום דיסקים בתוך זה, ה-HD מסודרים כמו שצריך. מה אני עושה? אדם
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום רב התקנתי את תוכנת ההפעלה הנ"ל באנגלית וברצוני לשנות את השפה לעברית, כלומר שתוכנת ההפעלה תהייה בעברית - כיצד לעשות זאת? תודה
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
ככה סתם ביום בהיר אחד התעורר המחשב ובפיו הודעה: windows can not start bcoz the folowing file is missing or corrupt. הקובץ בהודעה: windows\system32\config\system המחשב ממליץ לבצע Repair דרך דיסק ההתקנה , אם היה לי לא הייתי כותב הודעה זאת. השאלות : 1. מדובר בקובץ ספציפי או בספריה שלמה ? לפי ההודעה נשמע כאילו זו ספריה. 2. חלונות הותקנו במחשב ב-2 כוננים פיזיים. האם ניתן להעתיק את הקובץ/ספריה מהכונן הפיזי השני ? הבהרה : חלונות הותקנו בכונן נוסף , לא נעשה מעולם שימוש בעותק זה - האם צריך לעדכן משהו ? WINDOWS XP PRO SP2
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אהלן. לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב , משמע מחקתי כל מה שהיה עליו. התקנתי את הXP. ואז המחשב חושב שיש לי 2 מערכות הפעלה , אם לא הבנתם על מה אני מדבר אז זה נראה ככה : http://img238.imageshack.us/img238/7660/dsc0534qw7.jpg בקיצור , לא אכפת לי לעשות את האנטר המזערי הזה. הבעיה היא שמקלדת הUSB שלי לא תומכת בDOS , והחיבור PS2 שלי למקלדת גורם למחשב להשתגע , לכן עברתי לUSB והבעיה נפתרה. בכל אופן , גם לא אכפת לי שה30 שניות יעברו ו"לסבול בשקט" אבל הבעיה היא כשזה עובד לראשון התוצאה נראית כך : http://img367.imageshack.us/img367/1741/dsc0537bd1.jpg הקטע הוא שהוינדוס שבאמת עובד הוא השני. בקיצור , איך אני מעיף את הדבר הזה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
מסך DELL2209 כ.מסך HD4770 דריברים מעודכנים. מהיום שהתקנתי את ווינדוס 7, הוא נמצא לי על 59HZ. גם אחרי שאני כביכול משנה את זה ל-60 זה עדיין 59. זה בא לידי ביטוי רק במשחקים, שהם לא מזהים את זה כ-60 באמת, ואז ה-V SYNC לדוגמא מבוטל. חיפשתי לזה מזמן פתרון ולא מצאתי. (חוץ מלהשתמש בתוכנה שמאלצת 60 - כמו REFRESH LOCK) זה "בעיה" שידועה מהיום הראשון שיש את ווינדוס 7. בזמנו מייקרוסופט התייחסה לעניין בכך שזה לא בעיה לדעתה, אז האם מלבד תוכנות מישהו מצא אולי פתרון אחר? אגב, אם אני באופן כללי משנה פעם ביום בעזרת תוכנה ל-60, האם באיזה שהוא אופן זה יכול לגרום נזק בטווח הארוך למסך עקב כל השינויים האלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
כל כמה פעולות שקשורות לסייר וינדווס הexplorer נסגר והוינדווס מפעיל אותו מחדש... פירוט: שם אירוע בעיה: APPCRASH שם היישום: explorer.exe גירסת היישום: 6.0.6000.16549 חותמת הזמן של היישום: 46d230c5 שם מודול התקלה: StackHash_3284 גירסת מודול התקלה: 6.0.6000.16386 חותמת הזמן של מודול התקלה: 4549bdc9 קוד החריגה: c0000374 היסט החריגה: 000af1c9 גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 3284 מידע נוסף 2: ac4807bfc0071468be9411181549f7d9 מידע נוסף 3: 4031 מידע נוסף 4: a9ecb89baba6f9ad702241251d592f13
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אני מריץ ויסטה 64 על הלפטופ שלי, אני צליח לראות MKV (HDDVD במדיה פלייר כמו שצריך אבל המדיה סנטר רושם לי CANNOT PLAY THE VIDEO הוא לא מוצא את המקודדים...מוזר... השאלה: האם המדיה סנטר מתייחס לוידאו כמו AVI וכאלו שהוא לא מזהה את ה-MKV? אם כן איך פותרים את הבעייה? האם זו בעייה של ויסאה 64?
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ושבת שלום לא ידעתי איפה לשים את השאלה הזו, כאן או במערכות הפעלה אבל לקחתי הימור בכל מקרה.....הלפ טופ החדש והמדהים שלי שאני מת עליו של LG E500-SPINE (מומלץ בחום)עובד כמו שצריך אבל ויסטה עושה לי את החיים נורא נורא קשים, ממש מאלצים אותי לפרמט ללינוקס או xp הנייד עם מעבד 2 GHZ ועם הרחבה ל2 גיגה זיכרון פיניתי את כל השטויות מהדסקטופ ושמתי עליו פיזית רק דברים בסיסיים כאשר כל המשחקים והתוכנות למיניהם יושבות בשקט על הארדיסק חיצוני נייד של WD PASSPORT 2.5 (גם מומלץ בחום) בכל מקרה.....עשיתי את כל זה למטרה נעלה אחת: שמרגע הלחיצה על POWER עד להופעת הדסקטופ יעבור מינימום זמן אבל כל מה שאני עושה לא מצליח לוקח המון זמן עד שהמחשב עולה מאז הלחיצה וזה מרתיח לי את הדם מעצבים xp לא…
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
טוב, למעשה זה לא היה התקנה מחדש, פשוט הפעלתי מחדש את המחשב עם דיסק XP בפנים, ומשום מה המחשב חושב שהוינדוס הותקן מחדש, מוזר ביותר... קיצר עכשיו אין לי גישה לספריית המסמכים שלי, ואני יודע שהיה לזה כאן פתרון אבל אני לא מצליח למצוא אותו בחיפוש... מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
היי! כאשר מופיע שולחן עבודה לאחר עליית המחשב מופיעה שגיאה העונה לשם TEMP.exe ולאחר כ-20 שניות מתנתק המחשב ומאתחל את עצמו. אבקש את עזרתכם. תודה!
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שברגע שאני מעלה את המחשב, המחשב יתחבר לי לאינטרנט באופן אוטומטי, ניסיתי ליצור קישור לחיבור אבל זה לא יוצא יש לי את החייגן של ברק אבל הוא ממש מקולקל ועושה הרבה בעיות במחשב, אני רוצה להתחבר עם החייגן של WINDOWS רק שיעלה עם המחשב, יש אפשרות כזו?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
צצה אצלי בעיה מתסכלת לפני כמה דקות: אחרי מסך טעינה ראשוני במערכת XP, מתקבלת הודעת צג "POWER SAVING ENABLED, MONITOR WILL SHUT DOWN IN A FEW SECONDS". נשמעת מוזיקת היציאה מחלונות, המסך כבה וככה זה נשאר ללא תגובה להזזת עכבר או לחיצת מקלדת. ניסיתי כל מיני אופציות בביוס וחלונות (במצב בטוח, שבו אני כרגע) אך ללא תועלת. בזמן שזה קרה, הייתי באמצע גלישה רגילה. מי שיכול לעזור, יבוא על הברכה. בתודה מראש, RM
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני לא בטוח אבל אני חושב שהוא קשור לנורטון אינטרנט סקיוריטי. שמתי לב כשהמחשב עולה הוא צורך המון זיכרון וככל שהזמן עובר הוא צורך הרבה פחות. אני מדבר איתכם ברמה של צריכה כמו אימיול לאחר 10 דקות של הפעלה, בסביבות ה-56K. אחרי כמה זמן הצריכה יורדת ל- 8-10K. לפני שהסרתי את חבילת האבטחה של הנורטון, לא הייתה לי אפשרות לסגור את התהליך הזה, ועכשיו אחרי שהסרתי את נורטון, אני מצליח לסגור את התהליך הזה וזה לא משפיע לי על כלום. יש לכם מושג מה זה באמת? איך אני מעיף את זה שזה לא יעלה לי תמיד בהתחלה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום היום נכנסתי למשחק STALKER אחרי הרבה זמן שלא נכנסתי אליו. קיצר שיחקתי כמה דקות עד שהופיעו טישטושים על המסך והופיע מסך כחול. העלתי את ה MINIDUMP אם מישהו מבין מה רשום שמה אני אודה לו מאוד אם הוא יוכל לעזור לי .. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כרגע אני מנצל בין 40 ל 50% מהזיכרון תלוי מה אני פותח, האם יש אפשרות לוותר על ה PageFile ולגרום ל VISTA להשתמש יותר בזיכרון הפיזי?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב טושיבה סטלייט A200 קבלתי אותו עם ויסטה ביתי SP1 אני לא מרוצה ממהירות המערכת. אני מעוניין להחליף לXP, אך בשיחה עם הייבואן של טושיבה לארץ נאמר לי שישנה בעיה עם דרייברים. מהי המלצתכם?
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לפני כמה ימים כשהתקנתי כמה תוכניות חדשות ורציתי לראות אותם דרך הכפתור התחל--->כל התוכניות, אז היה כתוב לי שאי אפשר להציג אותם כי יש יותר מידי תוכניות. איך אני יכול לגרום לזה שאני שוב יוכל לראות את כל התוכניות דרך "התחל"? תודה.
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום חברים, התקנתי windows xp pro sp2 ולאחר ההתקנה היה רשום שזה ל-30 יום, לאחר 30 יום היה כתוב לי : this copy of windows must be activeted with microsoft before you can log on do you want to active windows now ? לחצתי כן ועכשיו כל פעם זה רושם לי : windows is already activeted, please press ok to exit ואז אני לוחץ על ok וזה חוזר למצב הראשון של : this copy of windows must be activeted with microsoft before you can log on do you want to active windows now ? וככה אני תקוע במעגל אין סופי שאין לי מושג איך יוצאים ממנו !!! מה לעשות ? בבקשה תעזרו לי, אני לא יכול לעשות שום דבר במחשב ככה! תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אבל מבלי לפרמט את המחשב??? תודה!
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אם יש למישהו WIN XP עם תפריטים באנגלית אבל הוא תומך בעברית, איך קוראים לגירסה הזאת? כי הבנתי שבXP כבר אין ENABLE אם אני לא טועה.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי, חבר שלי קנה מחשב נייד עם וויסטה הום פרמיום. כל פעם שהוא מדליק את המחשב מופיע CHKDSK... (בדיקת שגיאות בהארדיסק..) מה יש לעשות בנידון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
חברים שלום אני נואש נגשתי ההבוקר לבדוק דוא"ל ואני רואה על המסך הודעה הר"מ ולא ניתן להכנס למערכת ההודעה הר"מ (יש לי חלונות XP ) WINDOWS ROOT/SYTEM32/HAL.DLL PLESASE RE UNSTALL A COPY OF THE ABOVE FILE אנא הנחו אותי מה עושים יש לי חומר חשוב האמצע העבודות שלי דחוף כי אני טס היום ב' ואניצריך החומר בברכה
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
קודם כל תודה לכל מי שיעזור עכשיו הבעיה הורדתי 3DMARK2006 וכשאני מפעיל את הקובץ הוא שם לי שעון חול לשניה (סמן העכבר) ולאחר מכן לא קורה כלום. קרה לי בעבר רק שאני לא זוכר איך פתרתי את זה. מישהו יודע איך? עריכה: הורדתי את הקובץ ממקור אחר והבעיה נפתרה. תודה בכל זאת :]
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-