עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by POD,

איך יכול להיות שהצלחתי להתקין XP על HD SATA מבלי להכניס לו דיסקט של הדרייברים של ה-SATA בהתחלה? המחשב עובד כמו שצריך.

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  2. שלום יש לי בעיה במחשב הנייד - לפעמים (פעמים רנדומליות) כשווינדוס עולה- הוא לא מציג חלק מהאייקונים בtaskbar. הtask manager מראה שהם כן רצים (שירותים כגון F-PROT ANTI VIRUS, סמל הסאונד של WIN XP וסמל החשמל שם. כמו כן סמל החלפת חומרה מהירה) וכשמנסים להריץ אותם באופן עצמאי מתקבלת שגיאה (כבר רץ!) כדי ש"יעלו" כל הסמלים שם צריך לעשות ריסטארט, במקרה הרע כמה מהם. אני ממש מתחרפן מזה! בבקשה עיזרו לי. *הנה תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  3. Started by wow,

יש לי בעיה. אני מנסה להתקין JAVA אני מאשר וזה מתחיל להוריד אבל בעצם כלום לא קורה ז"א יש את הציור של התוכנה שכביכול עוברת למחשב שלי דרך איזה כבל אבל הפס שאמור להתמלא פשוט נשאר ריק אפילו שעתיים. יש לי XP PRO ויש לי בעיה שהמון אתרים לא מוצגים לי טוב . למישהו יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  4. שלום, יש לי שתי שאלות, מקווה שיהיה מענה... 1. איך אני מתקין דרייברים של מודם בכבלים Terayon TJ715 תחת ויסטה 64 ביט? הוא לא מקבל את הדרייבר של המודם... איך אוכל לגלוש? 2. האם אפשר לאחד שתי מחיצות (מאותו כונן) במהלך ההתקנה של ויסטה? יש לי שתי מחיצות שעל אחת מהן מותקנת XP ואני רוצה לאחד אותה יחד עם מחיצה אחרת, לפרמט ולהתקין ויסטה על זה כמחיצה אחת. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  5. מחשב חדש i7 לוח של גיגבייט, XP עם sp3 . בדקתי את הביוס, השעןן מדוייק לחלוטין. הבעיה ב XP, ורואים ממ בעיין בשעון הוויזואלי, שהוא משתהה כל כמה שניות, ולאחר כמה דקות,רואים שהשעון מפגר ממש ב 3 שניות לדקה. נסיתי ב safe mode אין בעייה. ועד אני עכשיו נראה לי שאחד מהשירותים או התוכניות גורם זאת?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  6. הכנתי לפני כמה חודשים דיסק של WINDOWS עם העדכונים ושכחתי איך עושים את זה..... (עכשיו ניסיתי כבר את השיטה של ה CHANGE NAME , וזה לא עוזר ) תודה מראש לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by newyork3,

שלום יש לי מחשב בסלון שמריץ ויסטה ומחובר לאינטרנט דרך מודם של הוט (ספק בזק בינל). דרך הקיר עובר נקודת רשת לחדר אחר עם מחשב נייד. עד עכשיו הייתי מתחבר לאינטרנט ב2 המחשבים בלי בעיה בשיטה הבאה: מחשב 1 בעל 2 כרטיסי רשת כרטיס אחד מחובר למודם כרטיס שני מחובר לקיר במחשב השני (בחדר השני) הייתי מחבר כבל רשת מוצלב וגולש בלי שום בעיה באינטרנט,המחשב הריץ XP כעת קניתי מחשב נייד חדש עם ווינדוס 7 חיברתי את הכבל רשת המוצלב כמו שהיה במחשב ההוא בלי להגדיר משהו מיוחד.הוא מזהה הוא נותן לי לגלוש אך האינטרנט לא עובד בצורה חלקה יש לי איקסים במקום לינקים/תמונות (למרות שמותקן פלאש וג'אווה),לעיתים קרובות אני רואה את השגיאה הבאה: ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט …

8. שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות ליצור קובץ נסתר?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  9. Started by jambo222,

שלום נאמר שיש לי 2 משתמשים בווינדוס 10 ואני מחליט לבטל אחד מהם . האם כאשר אני מוחק את המשתמש נמחקים כל התוכנות והקבצים של חשבון משתמש או שרק נמחקת הכניסה לאותו חשבון תודה

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. בס"ד בבקשה עזרה דחופה מחקתי בטעות תיקיה אחרת ממה שהייתי צריך למחוק ולחתי על shit del ככה שזה לא לסל מיחזור בבקשה יש דרך להחזיר את תכולת התיקיה זה דחוף לי! בבקשה

11. Started by alex.turovsky,

יש תוכנה שעולה רק במצב שמפעילים אותה ב RUN AS ולא ע"י דאבל קליק רגיל. העניין הוא שדרך חלון ה-RUN AS היא עולה אך ורק אם משתמשים בדרך הראשונה ולא עולה אם משתמשים בדרך השנייה למרות שאני שם את אותו משתמש בשניהם. מה ההבדל בין דרך 1 לבין דרך 2 אם מדובר באותו משתמש domain\tomer?

12. היי חבר'ה.. איך אני מוריד את הרקע הכחול של האייקונים בשולחן עבודה...שלא יהיה תמיד רקע כחול קבוע אלא רק כשלוחצים עליו... מקווה שהבנתם.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by charm,

שלום חברים אני יודע שהבעיה הזאת עלתה בעבר אבל לא ראיתי תשובה לזה ולכן אשמח לקבל תשובה אחד ולתמיד יש לי מחשב חדש שמותקן עליו XP ולאחר שהוא עולה לוקח לו עוד דקה שתיים עד שאפשר להפעיל את חייגן האינטרנט ובכלל לעבוד איתו חופשי חיפשתי בהרבה מקומות אבל לא מצאתי תשובה שעזרה ביטלתי בservice את השורה של backround intelligent ניסיתי עוד כמה דברים וכלום לא עזר מקווה שמכם תבוא הישועה מהמיואש ארז כמובן תודה מראש

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  14. עכשיו במקרה זה נהיה...אבל כשאני מכבה את המחשב יש שגיאה בסגנון דומה...מה יכולה להיות הבעיה? ואיך לבדוק?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by NEUROMA,

תגידו חבר'ה ! אני משתמש בויסטה שיש בה DIRECTX 10 מובנה כבר , אבל אני מעוניין להתקין משחקים קצת ישנים שדורשים התקנה של DIRECTX 9 האם להתקין אותו או שזה יהווה התנגשות בין שתי הגרסאות או מה לעשות ?? :s05: תודה לכולם שי

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  16. יש לי בעיה עם השפות אני לא יודע למה זה כותב לי ככה כמו בתמונה העברית והכל בסדר בדקתי בשפות והכל מותקן כמו שצריך וגם באקסל זה כותב לי עברית ראי. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

17. Started by HiperPsY,

הוא יצא? הוא בדרך? מה איתו? :

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by cablord,

היי לכם, החלתתי אתמול לשדרג את הלפטופ שלי לווינדוס 8.1, אבל כיוון שמעבר ישיר (מווינדוס 7) גורר מחיקה של כל התוכנות החלטתי לעבור דרך 8 (שלא מוחק). השדרוג עבר בהצלחה ואפילו שמר את הרוב המוחלט של התוכנות. כאשר רציתי לעבור לווינדוס 8.1 הוא ביקש ממני תחילה לעדכן את 8 לעדכונים האחרונים. ביצעתי זאת ואחרי שהוא הוריד והתקין כ130 עדכונים הוא ביקש הפעלה מחדש, הפעלתי מחדש ואז הוא נתקע על המסך Failure configuring Windows update Reverting Changes הוא תקוע על מסך זה כבר כמה שעות, מדי פעם מפעיל את עצמו מחדש וחוזר למסך הזה. האם יש משהו שאני יכול לעשות? או שפשוט לחכות בסבלנות עד שזה יסיים..? זה לפטופ סדרה 9 של סמסונג, עדכנתי את הביוס לגרסא האחרונה, הוא אמור להתמודד עם העדכון עד כמה שאני יו…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום, כיום אני מריץ לינוקס על המחשב הראשי שלי. יש עוד מחשב, מתחת למיטה שלא עושה כלום, ובזמן האחרון מתעורר הצורך להישתמש בחלונות לדברים כלשהם. מכיוון שכמערת הפעלה אני מעדיף לינוקס, אבל קיים הצורך לשימוש בחלונות, חשבתי על להתקין על המחשב השני חלונות. האם קיים כלי מסויים אשר מאפשר לגשת למחשב וינדוס, מכל מחשב אחר (לצורך העניין אחד שמריץ לינוקס) אבל לא בצורה של CLI אלה עם ממשק גראפי וכו', יענו כמו מכונה וירטואלית אבל במחשב נפרד. אשמח לקבל תשובות בנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by 888,

סרגל הכילים שלי (איפו שנמצא ההתחל והכל ) הוגדל פי 2 http://img67.echo.cx/my.php?image=adf4jb.jpg איך אני יכול להחזיר את זה למצב הרגיל ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by et_gershon,

שלום, קניתי מחשב חדש ואני בא להתקין וויסטה לאחר שהתקנתי XP (היה לי בעייה עם הדיסק, לא משנה), קיצר זאת השגיאה: 0x80070017 והנה התמונה (זה נעצר בתהליך השני ב-16%): http://img521.imageshack.us/my.php?i...6883306iz0.png מה אני יכול לעשות?? איתי נ.ב: אין מצב שזה בעיה במפרט כי זה מפרט חזק מאוד שהותאם לוויסטה, צרבתי את הדיסק פעמיים אז זה גם לא בעייה בדיסק

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  22. בנוסף לשגיאה יש גם 2 ישומי אקספורר שלא ניתן לסגור (אני סוגר הם חוזרים) שמנצלים הרבה משאבים. אשמח לעזרה בתיקון הבעיה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  23. יש לי חלונות 7 64 ביט, ואני רוצה לתכנים ישנים גם XP אני זוכר שפעם במחשב הישן שלי היה מותקן גם XP וגם 98, והיה אפשר לבחור לאיזה נכנסים בהדלקה שלו. אני יכול לעשות דבר דומה עם WIN 7 וXP? יש לי VPC עם XP מותקן עליו, אבל זה לא חלק במאה אחוז, אני מעדיף שתי מערכות הפעלה. יש לי דיסק קשיח אחד, אם זה משנה משהו. תודה לכולם!

24. Started by נדב2588,

שלום יש לי מודם ale 130 של adsl וכןג פעם שאני גולש או מוריד משהו אחר כך מנסה לכבות את המחשב הוא לא מתכבה הוא כותב לי "שומר הגדרות" ונתקע לא זז הוא לא מתכבה תעזרו לי בבקשה תודה!!!! (יש לי הינדוס xp)

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  25. Started by Dmoney,

יש לי 2 כוננים קשיחים על המחשב. האחד - FAT32 עליו מותקנת מערכת ההפעלה (WinXP) והשני - NTFS, זהו סתם כונן שחיברתי למחשב...למטרות אכסון בלבד. בקיצור, אני רוצה לפרמט את ההרד דיסק השני (ה-NTFS), ניסיתי דרך הדוס אך הוא לא מזוהה שם בכלל, אז ניסיתי לפרמט אותו דרך הווינדווס אבל גם אז אני לא יכול בטענה שהמחשב משתמש בהרד דיסק ולכן לא ניתן לפרמט אותו... מה אני עושה? 10x

• 2 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.