עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אתרים כמו ערכות נושא ל-XP שתהיה פשוטה ונוחה .. או רקעים של מכוניות או סתם אנימציות יפות ! שיהיו בהם כל מיני.... Themes ועוד מהסיגנון... אתם יודעים.... גרפיקה לווינדוס יפה תודה רבה לכם =]

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  2. Started by noambar,

שיחקתי במשחק trackmania והמסך היה שחור אז עשיתי restart. מאז כל פעם שאני פותח את המחשב הwindows עולה ונותן הודעה שכתוב בה: your winows has just recoverd from a serius problem או משהוא כזה ואז הוא עושה מאתחל את עצמו. מה לעשות?!?!?!?!

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by guandms,

שלום ! אני הורדתי דיסק שנקרא WINDOWS XP SP2 GOLD EDITION של קבוצת REALOADED וזה לא BOOT מהפעלה מחדש של המחשב ואני צריך להתקין אותו איך אני עושה אותו דיסק BOOT

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  4. התמונה אומרת הכל [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by longhorn,

TWEAKING XP היה מדרין באתרPC SPOT אבל האתר לא קיים יותר מישהו מכיר מדריך טוב

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by KrustyTheKlown,

בכל פעם שווינדוס עולה (2000) מופיעה לי הודעת שגיאה של הקובץ vxh8jkdq7.exe ביצעתי חיפוש בGOOGLE ןהבנתי שזה סוג של TROJAN אבל איך אני מסיר אותו?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by kobi_af,

כאשר אני מנסה לחפש בגוגל זה מה שרשום

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by coorva,

שלום רב יש לי מערעת הפעלה WIN XP PRO מידי חודש שאני עושה תחזוקה שוטפת למחשב אני מפעיל גם את ה- SCAN DISK אני מסמן וי בשני השורות לצורך סריקת הדיסק. הפעם, בעת הסריקה, כאשר הסריקה הגיעה לשלב - VERIFYING FILE DATA קיבלתי הודעה : APROBLEM HAS BEEN DETECTED AND WINDOWS HAS BEEN SHUT DOWN TO PREVENT DAMAGE TO YOUR COMPUTRE. בהמשך ההודעה רשום לי שאבדוק אם התקנתי איזו חומרה או תוכנה לאחרונה. (דבר שלא עשיתי). האם יתכן שהדיסק הקשיח שלי בשלבי גסיסה מתקדמים או שההודעה באמת מגלה איזו בעייה של תוכנה או חומרה אחרי שימוש של שנה במחשב ללא שום בעייה? (המחשב עובד פצצה בלי שום קשר לסריקת הדיסק) תודה

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  9. שלום לכם, כבר מספר ימים המחשב מסרב להתכבות\הפעלה מחדש, כל פעם אני נותן לו איזה 10 דקות לראות אולי הוא יתכבה, אבל לא, הוא נשאר על המסך הכחול שכתוב "מתנתק..." מה עושים לכל הרוחות? תודה מראש. .swg

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  10. Started by udist,

בעיה מוזרה, כאשר חלון האקספלורר מוגדל על כל המסך, משום מה הוא זז מעט ללמטה ככה שרואים מעל האקספלורר מעט את שולחן העבודה, ובתחתית המסך חצי משורת המצב של האקספלורר מכוסה ע"י שורת "התחל"... הבעיה קוראת רק כאשר אני מפעיל את האקספלורר, כל יתר החלונות עובדים כרגיל.. וד"א, גם כאשר אני מעלה את "המחשב שלי" או כל חלון אחר מסוג זה ואז ניגש לאתר אינטרנט דרכו הבעיה לא קוראת... אני משתמש בווינדוס XP, אין וירוסים ואין spyware, יכולים לעזור לי?? (נ.ב. למה לא ניתן להעלות תמונה לפורום יותר? אם אני זוכר נכון במערכת הפורומים לפני השדרוג היה אפשר, לא?)

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  11. השאלה בכותרת...

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  12. Started by shimon956,

שלום לכולם היום חזרתי והדלקתי את המחשב והוינדוס עלה לי ואז להפתעתי גילתי שהמעבד מתאמץ על 100% וראיתי מה תופס אותו וראיתי שזה היה system שתפס כ 224k הנה תמונה שתפסתי ככה בפוקס עכשיו לא רק זה ניסתי לכבות את זה וזה פשוט אחרי כמה פעמים הפעיל את החלון הידוע של ה 60 שניות בלי שיכולתי לגעת בו ואז זה עשה לי ריסט וחזר ולא היה לא ראיתי שוב את הקובץ והמעבד לא היה על 100 אחוז הכול היה רגיל אז סרקתי עכשיו לפני שתישאלו אז כככה יש לי xp כמובן אם sp1 הכול מעודכן עד לעידכון האחרון כולל האנטי וירוס שלי וכולל ה התוכנה של הספי וורס וגם תוכנה מצוינת של סוסים טוראנים ויש לי גם פייר וואל מצוין שמעודכן עכשיו סרקתי אם כול התוכנות ולא מצאתי שום וירוס או בעיה זה ממש מוזר אולי מישהו יכול…

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by kobibo,

לאחרונה יש לי בעיה ב - Win xp שלי ,בכל פעם שמעלים את מע' ההפעלה ורגע לפני עליית הפרופיל מופיע לי מסך שחור לאיזה 30 שנ' ורק אח"כ שולחן העבודה עולה . לא הותקנה שום תוכנה חדשה ולא איזה דרייבר . התופעה הזאת כבר הופיעה לי בעבר ,אבל לאחר שהרצתי תוכנה לבדיקת הריג'סטרי התופעה נעלמה ועכשיו שוב חזרה לי ושום דבר כבר לא עוזר . אנא עזרתכם נ.ב. מע' הפעלה XP PRO ???

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by a_nuke,

משהו מאוד מוזר קרה לי היום הדלקתי את האינטרנט אקספלורר ופתאום מי שלא שם לב זה כאילו האקספלורר זז למטה במצב של מקסימום.. בנוסף כשפותחים חלון "ממוקסז" חדש אז הוא מתעלם מהאייסיקיו שנמצא שם ופשוט נכנס מתחתיו אם מישהו יכול להסביר את התופעה ו/או איך מתקנים אותה אני אודה לו מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by The Dark Lord,

שלום. ובכן, החלטתי להתחיל בניקוי מאסיבי של המחשב: עשיית טוויקינג לשיפור ביצועים, ניקוי קבצים, ועוד. עכשיו, כאשר אני מנסה להסיר תוכנות ישנות שהורדתי ידנית (מחוסר ניסיון) לפני שנה וחצי כגון Kazaa, התוכנה אמנם לא מזוהה בתפריט הסרת התוכניות, אך כן מזוהה בתפריטים שונים כגון msconfig. ניסיתי למחוק את הקבצים הנותרים ברג'יסטרי, ועוד, אך התוכנות הללו פשוט לא יורדות מהתפריטים. יש פתרון? עריכה: שכחתי להוסיף שישנן תוכנות שלא שוקלות במחשב, וכן מופיעות בתפריטים השונים. כמובן שעקב כך שבילדותי חשבתי שמסירים תוכנות ע" מחיקת קבצים ידנית, התוכנות הללו לא מוצאות את קבצי המחיקה. שורה תחתונה: האם יש דרך להעיף אותן מהמחשב שלי? את ה"שאריות" מהתוכנות?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by TimoTy,

הוא תופס לי 100+K בזיכרון ! מה אני עושה???

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  17. Started by Gico,

יש לי מחשב נייד R30 של IBM. לאחר כניסה למצב standby הוא אינו מתאושש לפעולה רגילה: מופיע מסך שחור לחלוטין. זאת בוודאות בעיית תוכנה כי נוסה דיסק קשיח אחר על המחשב עם התקנת WinXP אחרת והבעייה נעלמה. התקנתי את דרייבר המסך, דרייבר ה-Power Management וכלי הקונפיגורציה של IBM מחדש, וזה לא עזר. ב-Hibernate אין למחשב בעייה. יש למישהו רעיונות נוספים? תודה.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  18. בחלק מהתוכנות אני רואה סימני שאלה או שאני רואה היבריש וסימנים מוזרים במקום אותיות בעברית. זה קורה לי בתוכנות כמו במירנדה ובסקי פי. איך אפשר לסדר את זה? ומאיפה אפשר להוריד את הגופנים וכל הדברים שאני צריך בשביל זה?

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  19. אז ככה אנשים גליתי שיש לי תיקיה עם מלא זבל שהווינדוס שומר (גם כן פרטיות) הקיצר זאת התיקיה ואני רוצה לדעת אם אני יכול למחוק את מה שיש בה C:\Documents and Settings\ido\Local Settings\Temporary Internet Files בתודה עידו

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  20. יש לי דרייבר של מודם usb מותקן במחשב. מערכת הפעלה: xp home edition יש לי אייקון שלו בלוח הבקרה ואני רוצה להסיר אותו. הבעייה היא שאני לא מצליח להסיר את הדרייבר (הוא נותן לי הודעת שגיאה) ולכן אני רוצה להסירו ידנית ולא מצליח להסירו מלוח הבקרה. בקליק ימני עליו יש לי רק: "פתח" או "צור קיצור דרך". מישהו יודע אני מסיר אותו משם?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  21. שלום לכולם אתמול פרמטתי את המחשב סוף סוף. עכשיו כל פעם שאני מנסה להכנס לאתר מסויים נגיד אני כותבwww.hwzone.com אז הוא כותב לי שורה הזו של הכתובת file:///C:/searchpage.html?page=www.hwzone.co.il וככה זה לכל אתר שאני מנסה להכנס, הצלחתי איכשהו להכנס לגוגל ומשם לאתר. וחשוב לציין שהוא אוטומתית משנה לי את אתר הבית לc:\searchpage.html#1526 אודה לכם מאוד אם תעזרו לי! גיא

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  22. Started by omri_ro,

משום מה שאני כותב בעיברית בשדה חיפוש באתרים אז הוא כותב לי בג'יבריש וגם משום מה מחליף אותיות (אני מקיש על האות"ע" והוא רושם "ג" וכל מיני כאלה) מה עושים

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by aviz,

נכנסתי ל http://securityresponse.symante ec.com/avcenter/venc/data/w32.p pinfi.html קראתי פה איך להסיר אותו עשיתי הכל כמו שצריך אבל הבעיה כשאני מריץ את הסריקה של הנורטון בשלב 4 הנורטון בכלל לא נפתח ואומר שאני צריך להסיר אותו מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  24. היי, יש לי WINXP SP1 מודם ADSL USB ולוח אם עם כרטיס רשת מובנה. 1. שאני מפעיל את WINDOWS מופיע ה ICON של SAFELY REMOVE DEVICE ב-TASK BAR (כמו שיש שמחברים מצלמה דיגיטלית) . הוא מופיע בגלל המודם USB, אבל אני רוצה שהמודם יהיה מחובר כל הזמן, ושלא יופיע ה ICON הזה. (אלא רק כאשר אני מחבר מצלמה דיגיטלית או DISK ON KEY) 2. מופיע לי ה ICON של כרטיס רשת מנותק ב TASK BAR (יש לי כרטיס רשת על הבורד, אבל הוא לא מחובר לכלום) - איך אפשר להיפטר ממנו? תודה

• 2 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים