עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by neil4,

מחקתי אותו ב TASKBAR , ואני לא יודע איפה הוא נמצא ה WINNT , ואני לא אוהב לעשות = מקש ווינדוס+D. [ווינדוס 2000]

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  2. ועזבו את זה שכל קישור שאני לוחץ עליו החלון לא נפתח בגודל מקסימום על כל המסך, קישורים שאמורים לפתוח חלונות בגודל מסוים שהוא יותר גדול מגודל רגיל - נפתחים בגודל ממוצע ומסוים מאוד. הפקודות שנמצאות בדף האינטרנט שאמורות לשלוט על גודל הדף הנפתח לא עובדות. וזה בעיקר מפריע בכניסה לצ'אטים מתקדמים כמו של נענע ותפוז - הכניסה כן מתבצעת אבל איאפשר לראות את כל הדף כולל שורת ההתכתבות ככה שאיאפשר להשתמש בצ'אטים אלה כלל. האם ישנה דרך לפתור את הבעיה ? או שעכשיו כל מתכנתי הצ'אטים צריכים לשנות את הצ'אט שיתאים לSP2 ? ואיך מגדירים את חלון אינטרנט אקספלורר שיפתח תמיד בגודל מקסימום ?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  3. התקנתי את הגירסא החדשה שיצאה אתמול Windows XP SP2 **צונזר** אין לדבר על Warez בפורומים! כשאני רוצה לעשות עדכון ל WINDOOWS דרך ה Windows Update אז הוא רושם לי את זה מה זה אומר ?.......... Windows Update cannot continue because a required service application is disabled. Windows Update requires the following services: Automatic Updates enables detection, downloading, and installation of critical updates for your computer. Background Intelligent Transfer Service (BITS) enables faster, restartable downloading of updates. Event Log logs Windows Update events for troubleshooting. To ensure that these services are enabled: 1. Click Start, and then click Run. 2. Type services.…

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by cohenkobi1,

אני רוצה לשלוח קובץ בmsn messenger, וכשאני מתבקש לבחור את הקובץ אותו אני רוצה לשלוח, אני צריך לחפש בתקיות במחשב, יש למישהו דרך לשנות את התקייה שבה זה נפתח אוטומטית? אפילו תוכנת tweak תהיה בסדר. תודה מראש, קובי.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  5. יש את הבעייה הזו גם לחבר שלי. אני לא רואה התקנים חדשים ואני לא יכול לחבר דברים חדשים, זה לא מזהה אותם. גם את המחשב שלי לוקח לו כמה דקות עד שהוא עולה! הסרתי תוכנות ואת כל מש שיש בהיתחול של המחשב ולא עוזר ואין וירוסים! במצב הכל עובד סבבה! זה מאוד מוזר.. אני לא יודע מה לעשות כבר ואני לא יכול לפרמט! תעזרו לי בבקשה!

6. איך אני יכול להסיר את זה כי היום זה פשוט בא בהפצצה של איזה 30 כאלו בלי הפסקה בדיוק עכשיו כשאני כותב את ההודעה הזאת זה קרה עוד פעם :-[ צרפתי תמונה שתבינו בדיוק על מה אני מדבר:

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  7. Started by shendi,

כרגע סימתי להתקין XP אני יודע שבמערכת XP יש פורטים פתוחים DEFULT הייתי מעוניין לדעת איזה פורטים ואיזה סןג בשביל לחסום אותם בפייוול כמו כן יש גם SERVIES שאין לי צורך בהם וסתם מאיטים את המערכת ( או פגיעים לתקיפות מהאינטרנט ) איזה אפשר לבטל ואיזה לא ? ( מנקודת הנחה שאין לי צורך בשיתןף מכל סןג שהוא או רימוט אדמין ) בסבבה SHENDI 8) ;D

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  8. המחשב עושה את זה הרבה פעמים אני לוחץ אינטר ואז הוא עוסה ריסטרט ואז עוד פעם איזה 3 פעמים ובסוף עולה \ מזה התופעה המחורבנת הזאת ?!

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  9. Started by Sweet_Tooth,

אני לא יודע למה ואיך אבל זה ממש מעצבן אותי אז איך אני יכול להחזיר אותו! (יש לי XP PRO)

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  10. באחת התיקיות במחשב עם מערכת חלונות 98 (תיקייה שלא שייכת לחלונות) התגלתה תופעה מוזרה : חלק מהקבצים, מכל מיני סוגים, התכווצו לכדי 32 ק"ב בלבד. בדיקה מעלה שככל הנראה משהו חתך באכזריות קטע מסוף הקובץ והשאיר רק את ה-32 האמורים. החשד נופל כמובן על וירוס כלשהו אבל המערכת מוגנת. בסריקה לא נמצא וירוס כלשהו, לא נמצא שום קובץ אחר במחשב עם סירוס דומה וגם לא מצאתי בחיפוש ברשת וירוס עם תכונות כאלה. למישהו זה מצלצל מוכר העניין הזה? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  11. צצה אצלי בעיה מתסכלת לפני כמה דקות: אחרי מסך טעינה ראשוני במערכת XP, מתקבלת הודעת צג "POWER SAVING ENABLED, MONITOR WILL SHUT DOWN IN A FEW SECONDS". נשמעת מוזיקת היציאה מחלונות, המסך כבה וככה זה נשאר ללא תגובה להזזת עכבר או לחיצת מקלדת. ניסיתי כל מיני אופציות בביוס וחלונות (במצב בטוח, שבו אני כרגע) אך ללא תועלת. בזמן שזה קרה, הייתי באמצע גלישה רגילה. מי שיכול לעזור, יבוא על הברכה. בתודה מראש, RM

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by 1tanai,

איזה תוכנית אני צריך להוריד כדי ליקרוא קבצי ABT

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  13. Started by shimon956,

שלום לכולם היום כאשר עשיתי ריסט למחשב אז המחשב עלה כרגיל והתחברתי לאינטרנט ולהפתעתי כאשר אני לוחץ על איזה קישור מהfavorites שלי אז כול אחד מהם זה קישור לאתר ישראלי מסוים כמו walla וכול מיני אתרי חדשות ככה אני שמתי לב לזה מזה יכול להיות בקקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by amitwx,

מה הפעולות שאני מבצע בביוס כדי שהמחשב יקרא ישר מהcd , (כרגע יש לי xp) אם יש אפשרות אשמח לפירוט מה הצעדים .. תודה עמית

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  15. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי דיסק התקנה של אקס פי אבל הבעיה היא שבמצב איתחול מהסידי לא עולה לי המניו של וינדוס אלה מפנה אותי לדוס גם כשרשמתי setup המניו לא עלה מה עלי לעשות

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  16. יש לי יוזר אחד במחשב,ללא צורך בסיסמא... כל פעם שאני לא נוגע במחשב יש סקרין סייבר ולאחר 20 דקות המסך בסטנד-ביי -סנדרטי אצלי.. בזמן האחרון הופיע תופעה שכאשר אני מזיז את העכבר כדי להפעיל את המחשב (במצב סקרין סייבר או מסך סגור) אני נזרק עם צליל מציק למסך של בחירת היוזר (כמו לחיצה על winkey+L).. וזה מאוד מציק! אגב.. windows xp pro SP2 ולפי אדאוור וספייבוט S&D ולפי נורטון.. אני נקי.. נראה מה קספרסקי יגיד יש לכם פיתרון? תודה חברים!

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by Rin,

שלום לכולם, אוקי אני יספר סיפורון קצר שמספר את הבעיה שלי בזמן שאני מחובר , כל איזה 10 דקות ממוצע בערך, אז האינטרנט מפסיק לתפקד למשך 10 שניות ואז חוזר חזרה, ה אייקון של החיבור מראה שזה מחובר, זה נשמע בעיה שלא מפריעה כל כך אבל כשמשחקים משחקי רשת זה מאוד בעייתי, זה התחיל לפני ימים אחדים, התקשרתי לספק שלי נטוויזן , הם איפסו לי את ההגדרות של החיבור כו כו ולא עזר כלום, הבעיה נמשכה, עשיתי סריקה לוירוסים, השמתמשתי בתוכנות נגד ריגול וכו (אד -אוור) לא עזר. הגעתי למסקנה שאני יעשה פורמט, אבל רציתי ווינדוס 64 החדש כי יש לי מעבד AMD 64 3000 וכונן קשיח WD SATA 120GB הורדתי ווינדוס 64 ביט, צרבתי, אבל הבעיה היא שאין לי דרייברים לכרטיס רשת + כונן קשיח סטא, http://www.giga-byte.com/Mother…

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by dirk,

שלום רב חברים! מדי פעם ה EXPLORER נותן לי הודעת שגיעה כזו: EXPLORER HAS GENERETED ERORS AND WILL BE CLOSED NOW זה ממש מעצבן זה עושה מן REFRESH מעצבן לכול המסך!! אולי מישהו יכול לעזור לי לפתוח את הבעיה? (אחלה פורום גרך אגב..)

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  19. Started by FoxHounder,

אני קונה מחשב חדש ושמעתי שיש מערכת הפעלה חדשה Windows 64 bit. האם עדיף לקנות אותה מאשר את ה Windows XP וכמה היא עולה?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by WinInc.dll,

איך אני יוצר דיסקט הפעלה מתוך התוכנה נורטון גוסט באנגלית(Norton Ghost 2003)? ואיך אני מפעיל אותו? האם זה מפעיל את התוכנה גוסט מהדוס אחרי שאני יוצר את הדיסקט? תודה לכול העוזרים אוהב אותכם :)

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by zy2000,

יש לי מחשב תקוע לגמרי xp pro חלונות עולה אבל כלום לא מגיב הכל תקוע כולל הכל. לא קורא דיסקים מהכונן דרך חלונות . כאשר אני מבצע repair עם cd של xp הוא מבקש ממני password של אדמיניסטור ואין לי את ה סיסמה. משהו יכול לעזור ?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  22. Started by htpc,

קניתי מחשב נייד אך אין לי דיסק התקנה, מה אוכל לעשות בכדי להתקין מחדש את WIN7 ז"א מאיזה קובץ באיזה תיקייה יש לציין שיש לי סריאל של ACER בכבוד והערכה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  23. שלום שמעתי שתי דעות סותרות ואני חייב להבין איזו מהן נכונה: יש לי מערכת הפעלה XP 32BIT ואני מתקין במחשב 4Gb זיכרון. מה באמת יקרה ? אופציה 1: מערכת ההפעלה תראה את כל ה-4 גיגה ותוכל להשתמש בהם, אבל לא תוכל להקצות ליישום בודד יותר מ 2 גיגה (3 גיגה לאחר שינוי קובץ קונפיגורציה). אופציה 2: מערכת ההפעלה תראה ותשתמש רק ב- 2 גיגה (3 גיגה לאחר שינוי קובץ קונפיגורציה) ותתעלם לגמרי מכל השאר. איזו משתי האופציות נכונה (בבקשב ה רק מי שיודע, ולא משמועות או מחבר של חבר של חבר) ? תודה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  24. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם 4 ג'יגה זיכרון ורציתי לדעת אם זה נכון שחייבים להתקין מערכת הפעלה של 64 ביט כדי שזה יתאפשר. האם זה נכון? אם כן, מה מומלץ? ויסטה 64 ביט או XP 64 ביט? (אני מניח שזו שאלה קשה כי את אלה שתומכים בויסטה ואלה שלא...) תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  25. שלום, המחשב שלי נשרף, ולכן עברתי לאיזשהו מחשב אחר שכבר המון זמן לא נגעו בו. בסה"כ המחשב הזה בסדר גמור, אבל אין בו אפילו את service pack 1 של ווינדוס XP, ולכן יש לי בעיה מאוד גדולה להכנס אפילו לכל מיני אתרים (כמו פייסבוק לדוגמא) או אפילו להפעיל איסקיו (אני יכול להשתמש רק בICQ PRO כאן). כמו שאתם בטח יודעים, אי אפשר להתקין את SP3 ישר, אלא צריך קודם להתקין את SP2. לכן הורדתי את SERVICE PACK 2, אבל המחשב רושם את ההודעה הבאה: Windows XP Service Pack 2 cannot install. The product key used to install Microsoft Windows may not be vaild. For more information about why you have received this error message, and steps you can take to resolve this issue visit www.howtotell.com איך אני …

• 7 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.