Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מערכת הפעלה Windows 7. ביצעתי חיפוש בפורומים, והגעתי למסקנה שאני לא היחיד שמאוכזב מ- Windows Live Movie Maker, הגרסה החדשה והפחות איכותית של ה- Movie Maker של Windows Vista, שבאה יחד עם ה- Windows 7. לצערי החיפוש לא העלה תשובה חד משמעית לשאלתי. אני מעוניין "לחלץ" את האודיו של סרט מסוים לקובץ אודיו. אני די בטוח שבגרסה הקודמת היתה אפשרות כזאת (בכלל, עבודה עם אודיו לחוד ווידאו לחוד), ותקנו אותי אם אני טועה. בכל מקרה, האם אפשר להוריד את הגרסה הקודמת איכשהו ל- Windows 7? אם לא, האם מישהו מכיר תוכנה חינמית הכוללת את האפשרות הזאת?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה בדפדפן פיירפוקס כאשר אני מוצא קישורית של MIRC ולוחץ עליה אמור להפתח באופן אוטומטי תוכנת המירק MIRC אבל זה לא קורה.... זה עבד בעבר, הופיע מתישהו איזה חלון ולא שמתי לב למה שכתוב ואישרתי משהו... ומאז אין לי את האפשרות של קישור אוטומטי אני חושב שקוראים לזה Extention External Program האם משהו יודע איך להפעיל את האפשרות הזאת בחזרה??
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מה זה הWINDOWS הזה-Microsoft SQL SERVER 2005 Enterprise Edition 32 Bit & 64 Bit הא טוב ? נגיד טוב להתקין אותו על מעבד AMD ATHLON 64 BIT 3800 DUEL CORE? 1G RAM ומה לגבי WINDOWS NT?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני ללמוד MCSA2003 וגם MCSE2003 ואני לא יודע אם לקחת קורס או ללמוד לבד??? בבקשה תעזרו לי! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסק התקנה של אקס פי אבל הבעיה היא שבמצב איתחול מהסידי לא עולה לי המניו של וינדוס אלה מפנה אותי לדוס גם כשרשמתי setup המניו לא עלה מה עלי לעשות
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
קודם כול אני חושב שהתארד מתאים לפה עקב שאני בויסטה וכול הבעיות כבר מזמן עלו לי על העצבים כול הבעיות החשובות התחילו בשבוע הזה עכשיו לבעיות החשובות: 1.יש לי בעיית איטיות קשה באיטרנט ובמחשב, זאת אומרת,שבמשחקים,איטיות במחשב של פתיחת קבצים וכו,שירים במחשב ואפילו באיטרנט עצמו ובסירטוני ביוטוב ששם כאילו יש לו רצונות משלו הוא מחשב את כול הסירטון בהתחלת הסירטון 10 שניות מנגן בSLOW M. {שכך גם בכול דרך שאני מנגן שירים אחרי זה אני יפרט}אבל בזמן הזה הסירטון הולך חלק יחסית,אחרי זה מנגן 10 שניות טוב אבל אז הסירטון לא זז ונגן ישר מסתיים עד הסוף. כך גם בכול דבר שאני עושה במחשב. עכשיו הבעיה של השירים שנדיר מאוד מנגן טוב,לפעמיים מנגן לאט ולפעמיים מנגן ממש לאט זאת אומרת שנייה כשלא היה ש…
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
שלום , קיבלתי מהעסק שרת די ישן (שנת 2007) דגם : Dell power edge sc 1420 , 64Bit אני רוצה להפוך אותו למחשב pc רציתי לדעת אם אמורה להיות בעיה להתקין עליו windows 7 / xp? בנוסף ,הבנתי שיש לו כונן גיבוי אוטומטי פנימי שבא לי לבטל .(אם מישהו יודע איך עושים את זה באיזה ממשק) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
הם מופיעים בDEVICE MANAGER אבל עם סימון צהוב ובחלון כתתוב Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device מה יכולה להיות הבעיה? הם זוהו לפני כמה דקות
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
השתנו לי אייקונים של הסל מיחזור ושל הכוננים הקשיחים..אין אף ווירוס במחשב ובגדרות של שינויי האייקון של סל המיחזור הוא מופיע כדיפולט....מה לעשות? תודה...
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום אני משתמש Outlook Express 6+ Outlook 2003, אני רוצה לימצוא קובץ אחד של חשבונות של ספק אינטרנט. כדי לשמור גיבויי. איפה זה נמצא קובץ בתיקייה? אם קרס לי חלונות XP, אני מתחיל מחדש התקנה. ואז הגיבויי ששמרתי אותו, אוכל להחזיר חשבון ספק אינטרנט. ובלי לעשות לכתוב הגדרות ידני. רק קובץ אחד וגמרנו. אגב: ב- outlook express 6 נסיתי לשמור "ייצוא" חשבון ספק אינטרנט. והיתקנתי חלונות XP מחדש. ונסיתי ל"ייבא" את קובץ ששמרתי אותו. ופתאום הודיעה חלון שגיאה ושהקובץ פגום. זה לא עזר לי. תעזרו לי בבקשה, איפה נמצא קובץ אחד לשמור אותו גיבויי. כך בעתיד אוכל להחזיר אותו לתיקייה. כמובן גם outlook 2003, איפה זה נמצא תיקייה? בתודה מראש מיקי
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום . לאחר ביצוע איתחול למחשב ,מערכת ההפעלה xp home וכל מיני תוכנות חיוניות הותקנו במחיצה [C]. ברצוני להתקין את כל תוכן המולטימידה במחיצה [D] אשר כרגע היא ריקה לחלוטין. לפי הבנתי ,בכדי לנהל תיקיות כגון : my music \my picturs וכו. עלי ליצור את תיקיית המערכת Documents and settings ותחתיה את תיקיות המשנה My Documents וכו. האם זה נכון ? .ואם כן , איך אני יוצר אותם .
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אם יש למישהו WIN XP עם תפריטים באנגלית אבל הוא תומך בעברית, איך קוראים לגירסה הזאת? כי הבנתי שבXP כבר אין ENABLE אם אני לא טועה.
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה במערכ(ו)ת שלי, 7 X64 ו- 7 X86 (אל תשאלו למה גם וגם אין לי כח להסביר ). 50% מהפעמים שאני מדליק את המחשב הוא מגיע לחלק של הטעינה, משמיע את הצליל ההתחלתי ואז מראה מסך שחור בלי עכבר/עם עכבר או את התמונה של הדסקטופ עם עכבר/בלי עכבר. לא יודע מה אני עושה כשאני מצליח להכנס, בגלל שאני מנסה מספר אופציות (שימו לב כי אלו אינם שלבים, אלא רק מספור) : 1) מנתק הכל חוץ מהעכבר, המקלדת והאינטרנט. 2) מנסה להדליק שוב ושוב ושוב. 3) מנסה להכנס ל Safe Mode ואז לעשות ריסטרט. 4) מכניס את הדיסק של windows ועושה repair. הוא תמיד כותב שהוא לא זיהה שום בעיה עם ה boot, ושאני יכול לכבות או לעשות ריסטקט. עושה ריסטקט. השיטה שעובדת תמיד היא 4. השיטה אחריה 3. אחרי זה, 1. ואז 2. א…
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי וחיפשתי ב-windows xp שלי ולא מצאתי את הסיפריה הזאות ורציתי לשאול שתי שאלות 1.איפה היא? 2.אם מצאתם אותם איך אני נגבה אותם ישנה איזו תוכנה לעשות את זה או שזה ב-windows xp
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לשאול מס' שאלות. 1. מהי ההפצה (הבילד) האחרון של ה"לונגהורן" אם מישהו ניסה להתקין ויכול לספר על התוכנה אני אשמח. 2. שמעתי שישנה גרסאת בטא להורדה של האקספלורר הבא, האם מישהו מכיר לינק ? 3. האם ללונגהורן יש אתר עדכוני תוכנה (למרות שזאת בטא) 4. בהקשר קצת שונה האם ניתן לקנות דרך חנויות מכוונות של מדיה פלייר סרטים בפורמט WMVHD (רזולוצייה גבוהה מאוד) ? תודה ושנה טובה
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש את MSCONFIG אם אני מוריד משם את כל V והמחשב עולה וכותב לי הודעה ישר אחרי ההתחברות שצריך לאמת את הווינדוס, איך אני מסדר את זה? לא זוכר איזה V הורדתי ויש מיליון אופציות שיחזור מערכת ממצב בטוח לא עובד
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
קניתי ספק חשמלי חדש למחשב. חיברתי אותו כפי שהספק הקודם היה מחובר. משהו מוזר קרה: בהפעלה ראשונית, עוד לפני שעלתה מערכת ההפעלה, קפץ מסך כחול בו היה איזכור ל-BIOS. לא הספקתי לקרוא מה בתוכן המסך. בהפעלה השנייה ה-windows עלה כרגיל. בהפעלה שלישית (ואחרונה), קפץ שוב מסך כחול ובו היה רשום driver iqrl not less or equal ולא יותר מדי. היה אזכור לחומרה חדשה שהותקנה עוד תוכנה חדשה - בכל אופן אין לי מושג. בכל ההפעלות לפני שעלתה מערכת ההפעלה קפצה לי השורה הבאה: Windows Could Not Start Because the Following File Is Missing or Corrupt: SYSTEM32/drivers/ntfs.sys מה ניתן לעשות? איך לא התקנתי נכונה את ספק החשמל, אם המחשב אכן נדלק? אשמח לתשובה. תודה-רבה.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מעצבנת כל פעם שאני שומע דרך האינטרנט מוזיקה { רדיו, DEEZER ... } השמע יוצא רק מרמקול אחד חיפשתי בהגדרות של הדפדפן { גם באקספלורר וגם ב MAXTHON שבו אני משתמש } ואין שום אפשרות להגדיר את השמע שם בלוח הבקרה הרמקולים מודגרים כראוי { שאני שומע דרך ה MP3 אני שומע דרך כולם } למה זה קורה ? איך מסדרים שאני אשמע בכל הרמקולים נ.ב יש לי רמקולים של קראיטיב 6060 5.1
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
כנראה שבטעות נמחקה פקודה של הרג'יסטרי בשם regcreatekeyex ובגלל זה יש לי הודעת שגיאה בהתקנות של תוכנות כי אין אפשרות לרשום אותן ברג'יסטרי אני הייתי צריך למחוק משהו ידנית מהרג'יסטרי וכנראה שמחקתי משהו שקשור לזה וזה למה זה נדפק אז איך אני משחזר את regcreatekeyex איך אני פותר את זה בקיצור? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת כשאני מאתחל את המחשב אז הוא ניכנס לי ל כונן C במקום להעלות לי את ווינדוס 98 מה צריך לעשות כדי שהוא יאתחל כמו שצריך חוץ מלהתקין מחדש חברים?????????????
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
שלום, את המפרט למחשב שלי אתם יכולים לראות בצד, עד עכשיו השתמשתי בויסטה X64 ויש לציין, מערכת מעולה ! הכל עובד מהר, יפה יותר, שימושי יותר ואיכותי יותר אך לצערי אני צריך לחזור לXP עקב אי תאימות עם הטלויזיה שלי (המחשב מחובר לטלויזיה ולא למסך)... בקיצור, מחקתי את המחיצה של ויסטה, יצרתי מחיצה חדשה, באתי להתקין XP והוא רושם לי איזה שגיאה, כאילו קצבים של ויסטה עודמותקנים על המחשב למרות שפרמטתי אותה... מה עושים ? חיפשתי המון בפורום, בגוגל, אך לאמצאתי משהו שיעזור לי (מצאתי כמה דברים, אך לא שימושים למקרה שלי)
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום רב, שחקתי קצת עם התקייה של ה FONTS בויסטה שלי. רציתי להעביר את הפונטים שיש לי מהמחשב הנייח (XP) למחשב הנייד (VISTA). וזה קצת התחרבש....יש דרך לשחזר את התיקייה המקורית? בתודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי הייתה בעייה הנרטון שלנו נדפק לכן הייתי צריך להסיר את הנורטון ידנית והשתמשתי ב SymNRT להסיר מה של ידעתי שזה יסיר את כל מוצרי נותן כולל הגוסט והפיירוואל. לאחר מכן התקנתי פנדה אנטי וירוס ומשום מה כל דבר שאני מנסה להתקין נתקל בשגיאה (winzip , winrar). מה לעשות עכשיו לפרמט ? מערכת הפעלה:windows xp
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-