עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Greave,

אהלן! אז ככה, קיבלתי את המחשב החדש (ראה מפרט - אוי כמה זמן רציתי לומר זאת ולהיות גאה) ונתקלתי בשתי בעיות עם הווינדוס XP SP1 שלי: 1) יש ברשותי סורק ישן (בן 5+), ש-AGFA הפסיקו לייצר לו דריברים והוא לא תומך ב-XP. במחשב הישן טיפלתי בבעיה דרך התקנה של ME, ותיארתי לעצמי שאעשה את אותו הדבר גם עם זה. אבל ברוב טיפשותי התקנתי קודם את ה-SP1 ואז ה-ME מנע ממני להתקין אותו. גם דרך ה-DOS אני נתקל בבעיות, והאשף טוען שאין Dos Partition ב-Startup Drive שלי. המטרה שלי היא להתקין את ME על כונן D: שהוא כרגע FAT32, לפי ההבנה שלי ME חושב שאני רוצה להתקין על C: שהוא NFTS ולכן מסרב. האם אני צודק? גם אם כן וגם אם לא האם מישהו מכיר דרך לפתרון הבעיה? 2) עריכה: נפתרה.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  2. Started by Rrafi,

אני רוצה להתקין במשחב הישן שלי windows 98 אך אני עושה את זה..?

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  3. אך אני יכול לעשות שרוב הפעולות במחשב יבוצעו על ידי הזיכרון ולא על ידי הארדיסק?

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  4. שלום , כפי שצוין לעיל , המחשב מתכבה ושבדקתי בEVEREST גיליתי שהבעיה היחידה של שאין כמעט מקום בכונן D והמערכת הפעלה נמצאת ב C , חוסר מקום גורם למסכים כחולים ? איך אני יכול לדעת מהיכן זה מגיע ? הערה: יש לי הזהרה שרשומה לי בתוכנה והיא : Warning : Accuracy of DMI data cannot be guaranteed . זה יכול להשפיע?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  5. אז ככה אני לא יודע אם זה קשור לגרסא של הווידוס כי נרא לי שלא.... הבעיה היא שלא משנה איזה חלון אני פותח זה כל איזה שניה או שתיים עושה לו ריפרש קטן כזה רואים את החלון זז כזה בקטנה בגלל הריפרש... כל חלון אבל לא באינטרנט אקספלורר קיצר זה בעיה רצינית כי אני לא יכול להזיז חלון כי פעולת הגרירה לוקחת זמן לפעמים ואז החלון קופץ לאיפה שהוא היה מקודם אני לא יכול לגרור קבצים מתוך החולון אני לא יכול לשנות את השם שלהם וכו... בבקשה עזרה אני משתגע כבר...!!!!

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  6. סליחה על ההקפצה אבל יש לי בעיה דומה, רק לא עם שיתוף קבצים ברשת. יש לי ווינדוס 7 וXP על אותו מחשב. בXP יש לי 2 יוזרים שאחד מהם נעול עם סיסמא והמסמכים הם אישיים. אני מעוניין לגשת את המסמכים האלו בווינדוס 7, ישנה אפשרות שאוכל לעשות יוזר אחד ל2 מערכות ההפעלה ולגשת לקבצים? תודה וסליחה אם ההקפצה הייתה לא במקום.

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  7. Started by TimoTy,

ein li ma lehosif 1öx

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  8. Started by uda,

התקנתי לצערי MESSENGER PLUS והוא שתל לי מועדפים באקספלורר ואני לא מצליח למחוק אותם!!! צריך דחוף פיתרון !!!!

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  9. Started by NuXeR,

שלום ! אני מחפש לינק להורדה של SP1 הרגיל (לא ה-a) , אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק (או לשלוח לי) , השפה אנגלית ! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by MatanFrenkel,

חבר שלי מכניס דיסק ווינדוס XP ומגדיר BOOT FROM DVD בביוס , גם ה7 וגם הXP 32 BIT והוא אומר שזה לא עושה לו BOOT מה לעשות ? תודה

11. Started by Posford,

אני רוצה לשמור תמונה אשר מופיעה בדף אינטרנט והקובץ המקורי על השרת הוא פורמט JPG \ GIF וכו'. אבל אני לא יכול לשמור אותם בפורמט המקורי אלה רק בפורמט BMP, והתמונה שוקלת פי כמה וכמה מהקובץ המקורי. איך פותרים בעיה זו? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  12. Started by rosesr,

אני ניכנס לשרת UPDATE והןא אומר לי שאין עידכונים לומרות שעכשיו סיימתי להתקין את המערכת איך לסדר את זה? ושאני לוחץ על איכון או מנסה לגרור משהו המחשב מתעלם ממני מה לא בסדר? תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  13. Started by richrach,

אתמול נגמר לי הזמן לביצוע ACTIVE של WIN 7, ביצעתי בהצלחה אקטיבציה ואחרי שהמחשב ריסט עצמו הוא החליף לי את כונן הסיסטם. הפך את כונן Z שלא היה בשימוש והמידע הושאר עליו לצורך גיבוי עתידי לכונן הראשי של מערכת ההפעלה - נהפך לכונן C איך אני מחזיר את הכונן הישן (F) בחזרה להיות כונן מערכת ההפעלה?

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  14. שלום שמעתי שתי דעות סותרות ואני חייב להבין איזו מהן נכונה: יש לי מערכת הפעלה XP 32BIT ואני מתקין במחשב 4Gb זיכרון. מה באמת יקרה ? אופציה 1: מערכת ההפעלה תראה את כל ה-4 גיגה ותוכל להשתמש בהם, אבל לא תוכל להקצות ליישום בודד יותר מ 2 גיגה (3 גיגה לאחר שינוי קובץ קונפיגורציה). אופציה 2: מערכת ההפעלה תראה ותשתמש רק ב- 2 גיגה (3 גיגה לאחר שינוי קובץ קונפיגורציה) ותתעלם לגמרי מכל השאר. איזו משתי האופציות נכונה (בבקשב ה רק מי שיודע, ולא משמועות או מחבר של חבר של חבר) ? תודה

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by GetMyHW,

קיבלתי מחשב חדש בלי ווינדוס.. יש אפשרות לצרוב עכשיו את ווינדוס בלי שום קובץ רק דיסק שיש בו ווינדוס(XP) אפשר לעשות כזה דבר?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by FastJack,

שלום. אני העברתי את גודל הDPI של האייקונים שלי מ96 ל120 דרך הגדרות התצוגה, אך זה עדיין קטן בשבילי. איך אני מגדיל אותם עוד?

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by lharpaz,

הלינק הבא: http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/default.mspx הוא קישור ל- pre-release trial של Windows XP Professional x64 Edition, כלומר Win XP 64 bit מה ה"קאטצ'" כאן? אני בטוח שמיקרוסופט לא התחילו לחלק את התוכנות שלהם בחינם פתאום... מה דעתכם? שווה להתקין או שמערכת ההפעלה תקרוס כל חצי שעה?

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by Tomerm,

שלום לכולם. מישהו יכול לעזור לי לאתר מהיכן אני מוריד את ה SERVICE PACK 2 ? היה לי אותו ונאלצתי לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש. אני מבין שזו היתה גירסת BETA אבל היא עבדה נפלא, והתרגלתי אם תוכלו לעזור, אשמח. תודה, תומר.

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  19. Started by liav12,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא את הטוויקים לוינדוס? אם אני לא טועה שמו פה פעם קישור אבל אני לא מוצא אותו.

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  20. שלום לכולם!!! יש לי שתי שאלות: 1. לפעמים שאני סוגר חלון של סייר ע"י לחיצה על כפתור ימני בשורת המשימות על חלון פתוח, ולוחץ לסגור, הוא רק משמיע צפצוף (שהוא לא יכול לסגור) ולא סוגר את החלון למרות שאני לא רואה שום סיבה לכך. לאחר מכן אני סוגר את החלון ע"י לחיצה על X. משהו נתקל בבעיה כזו? או משהו יודע מה לעשות בנידון? 2. לפעמים אחד המקשים לא נלחץ. כשאני רושם הרבה, או אחרי הרבה לחיצות אני פתאם מגלה שאות אחת חסרה, מקש מסויים לא פעל שלחצתי עליו. המקש הוא אקראי, כל פעם מקש אחר. (בשורה וחצי האחרונות זה קרה 3 פעמים ['נ', ורווח ו ENTER]). אני משתמש ב XP SP2, IE7. חשוב לציין שבגרסה של החלונות אני משתמש כבר כשנה, ועוד ב 2 מחשבים וזה לא קורה. זה קרה כמה שבועות אחרי שהתקנתי את האקספלורר 7…

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  21. פרמטתי את המחשב ועכשיו אני לא יכול להתקין שום תוכנה מופיע לי שגיאה ניסיתי את מה שמנהל הביא פה לעשות וגם זה לא עבד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340632.10 זה השגיאות שמופיעות לי http://up164.siz.co.il/up2/comdttxmi52m.png http://up164.siz.co.il/up2/kz0enntzunty.png

22. Started by imac,

הזמנתי ברוך ה' כבר את המחשב החדש שלי.. קניתי 2 ג'יגה זיכרון.. עכשיו הבנתי שאפשר לשנות הגדרות של ה SWAP או משהו כזה לביצועים טובים יותר.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  23. Started by PhoenixBoy,

לפני כמה ימים הוספתי זכרון RAM ומאז הווינדוס לא מזהה את הסידירום. הוא לא מופיע גם ב-Device Manager. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  24. Started by dante123,

היי חברה רציתי לדעת במה ניקוי רג'יסטרי עוזר למחשב,והאם ניקוי רג'יסטרי יכול לפגוע בתפקוד המחשב. למשל,אני משתמש בregistry mechanic ושמתי לב שאחרי שפירמטתי וניקיתי רג'יסטרי,המחשב תפקד בצורה איטית יותר מלפני שניקיתי. יכול להיות שזאת בעיה הקשורה לריסטרט?ובכלל,רציתי לדעת במה זה עוזר. תודה

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by __MIKO__,

בפרטישן שבו יושב מערכת ההפעלה ( דיסק של 60G מחולק ל13-47 של ווסטרן), לאחר מחיקות של קבצים כדי לשחרר מקום, אין שום שינוי בfree space כשאני עומד על C וקליק ימני. מה גם שאין לי מושג כיצד הדיסק התמלא עד לכדי 12.5G כשאת רוב הקבצים אני שומר בפרטישנים אחרים. אגב, כשמחקתי דרך clean disk כן השתחרר מקום. ועוד שאלה, איפה כדי לחפש במיוחד כדי לשחרר מקום?כלומר איזה תיקייה מתמלאת כל הזמן למרות שאני לא שומר שום דבר בכונן זה באופן מכוון?

• 6 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.