Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
בכותרת ^^
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום משום מה לאחרונה אני לא מצליח להיכנס למצב שינה בווינדוס 7 כל פעם שהייתי נכנס למצב שינה הוא היה כאילו מכבה את המחשב, מאווררים הארדיסקים הכל, וכאשר אני מזיז את העכבר הוא מתעורר במצב האחרון שהשארתי אותו משום מה עכשיו שאני מנסה להיכנס למצב שינה הוא עושה לי סוג של "lock" וכלום לא נכבה.. שיחקתי בהגדרות של המצבי שינה, שמתי את הכל על default, סגרתי את כל היישומים ששיכים למשתמש שלי ממנהל המשימות (שאם יהיה מצב שאיזה תוכנה מפריעה לו להירדם) ואין כלום לא משנה.. יש למישהו רעיונות לפתרון הבעיה.? תודה לכולם וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג את התקיה I386 כדי לשנות שפה בווינדוס אקס פי? אין לי את הדיסק של ווינדוס למי ששואל ואין לי מאיפה להביא
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כאשר אני עושה הפעלה מחדש המערכת נשארת על המסך שלפני ההפעלה מחדש ושם נתקעת, ואני צריך ללחוץ על כפתור ריסט. יש למישהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
amd athlon 64 dual 5200 + 2gb - האם להתקין WIN7 ? או שעדיף XP ? (פורמט בכל מקרה יבוצע :-)
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קטנה (גדולה). אחרי שאני עושה DEFRAG דרך WINDOWS 98 SECOND EDITION יוצא שכול הקבצים במחשב שהיה להם שם בעברית, משתנים ל- ע##$~ ואין לי מושג למה. זה כבר הפעם השנייה שאני עושה DEFRAG וזה קורה ואני רוצה לדעת: א. איך אפשר למנוע את זה. ב. להחזיר את השמות של כול הקבצים לקדמותם. תודה רבה, עמית
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני בטוח שזה קשור ל WMP אבל לא מצאתי שם אפשרות להוריד את זה. אני על WIN2K PRO SP4. what should i do to kick that annoying bar !?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי , אז ככה בעקבות בעיית קירטועים שדוברה ונפטרה לפי הדיון הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172959.0 נוצרה בעיה חדשה . בעיקרון לאחר שסידרתי את עיניין הזכרון הוירטואלי התחלתי לשחק והמשחק זרם בצורה יוצאת דופן ממש חלק ופתאום מסך כחול וריסטרט אז הנה זה מה שהצלחתי לקרוא מהקובץ שנוצר : Unable to load image win32k.sys, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for win32k.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for win32k.sys Probably caused by : win32k.sys ( win32k+8d6e ) ולמי שמבין ויכול לתת פרטים נוספים אני מוסיף את הקובץ ... ואודה לו מאוד דרך אגב איך אני מעלה קובץ לוג לבדיקת תוכנות שעובדות לא בידיעתי ? [attachmen…
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה שסיקרנה אותי היא מדוע העברה של הרבה קבצים במכה אחת לוקחת זמן רב בהרבה מאשר העברה של אותם קבצים אבל בחלקים? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין במשחב הישן שלי windows 98 אך אני עושה את זה..?
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום היום נכנסתי למשחק STALKER אחרי הרבה זמן שלא נכנסתי אליו. קיצר שיחקתי כמה דקות עד שהופיעו טישטושים על המסך והופיע מסך כחול. העלתי את ה MINIDUMP אם מישהו מבין מה רשום שמה אני אודה לו מאוד אם הוא יוכל לעזור לי .. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני משחקים ומגדיר את הכפתור shift שיהיה פעולה כלשהי בכל מקרה זה תמיד יוצא לי מהמשחק באמצע שאני לוחץ על הכפתור 8 שניות רצוף או כמה פעמים רצוף, איך אני מפסיק את זה לתמיד שזה לא יהיה פעיל?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב קובץ setup.exe שלא קשור לשום תוכנה, אם אני מנסה לפתוח אותו הוא אומר לי שהוא לא ישום חוקי של WIN32 ואם אני מנסה למחוק הוא אומר שהקובץ נמצא בשימוש... (יש לי ווינדוס XP) חפשתי בתוך כל ה Processes הפעילים במחשב והוא לא מופיע באף אחד מהם... כנ"ל לגבי הרג'סטרי... למישהו יש מושג איך למחוק את זה???
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום חברים. הסנריו הוא כזה: מה שקורה זה שאני מחבר שני רכיבי USB למחשב, הוא מזהה אותם והכל עובד תקין. לאחר הפעלה מחדש של המחשב, מערכת ההפעלה מבקשת לעדכן את הדרייבר של אחד מרכיבי ה USB ( מדובר בשני רכיבים זהים לחלוטין אשר משמשים להמרה מ USB ל COM), אני מאשר את עדכון הדרייבר, זאת אומרת שאני מאפשר לו לחפש את הדרייבר ולאחר מכן מתקבלת הודעה שלא נמצא דרייבר מתאים... אני מנתק את הרכיב מהמחשב, מחבר בחזרה, המחשב מזהה בשנייה והכל עובד תקין. הקטע הוא שבכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, אני צריך לנתק ולהחזיר.. מדוע המערכת אינה זוכרת את הדרייבר או את ההגדרות של הרכיב או שמדובר בבעיה אחרת?? מיותר לציין שהרכיבים נבדקו במחשב אחר והתופעה לא נראתה... אלו הם ממרים של ATEN - דגם: UC-2…
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אחותי קנתה מחשב חדש ויש לי ווינדוס XP בסיסי ללא העידכונים- וניסתי להתקין אותו וכשהוא מגיע למסך הכחול אז הוא יוצא מההתקנה והוא רושם במסך כחול אחר שהקובץ pci.sys לא נמצא או משהו כזה (הודעת שגיעה שהווינדוס בד"כ רושם) מה אני עושה- יכול להיות שצריך להתקין את האקספי עם החבילת עידכונים?
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אחיינים שלי נחתו אצלנו לשבועיים והם שובבים נורא למניעת בעיות הפעלתי להם את משתמש האורח (ויסטה 64) הגבלתי אותו כמעט בכל דבר וכמעט הכל בא על מקומו בשלום מה שנותר לי לעשות הוא לבטל את כפתור הכיבוי והריסט מסיבות מובנות לשלוט על כפתור הכיבוי היה מאוד פשוט ישנם לפחות 3 דרכים שאני מכיר: 1. Control Panel >> Administrative Tools >> Local Security Policy >> User Rights Assignment >> Shut down the system 2. Control Panel >> Administrative Tools >> Local Security Policy >> Security Options >> Shutdown 3. Control Panel >> Power Options >> Advanced >> When I press the power button השאלה שלי היא איך אפשר לשלוט ב…
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
סליחה על ההקפצה אבל יש לי בעיה דומה, רק לא עם שיתוף קבצים ברשת. יש לי ווינדוס 7 וXP על אותו מחשב. בXP יש לי 2 יוזרים שאחד מהם נעול עם סיסמא והמסמכים הם אישיים. אני מעוניין לגשת את המסמכים האלו בווינדוס 7, ישנה אפשרות שאוכל לעשות יוזר אחד ל2 מערכות ההפעלה ולגשת לקבצים? תודה וסליחה אם ההקפצה הייתה לא במקום.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום! לבן דוד שלי יש בעיה במחשב-הוא מדליק את המחשב ולאחר מסך ה welcome הרקע של שולחן העבודה עולה אך האייקונים ושורת המשימות לא עולה= אי אפשר לעשות כלום אחרי ctrl+alt+del עולה משום מה רק החלון של הCPU usage בלי אפשרות לעשות בו כלום ניסיתי לעלות בSAFE MODE אבל גם שם קורה אותו דבר... תכל'ס אי אפשר לעשות כלום הוא משתגע ומשגע אותי יש משהו לעשות? אולי איזה דרך להעלות את האפליקציה של SYSTEM RESTORE? תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום, כמו בכותרת למעלה... 1.פתאום אין לי מושג איך כשאני שומע במדיה פלייר אני שומע רק בצד אחד(ימין), אבל אם אני שומע בBSplayer אז שומעים רגיל(האוזניות הם סטריאופוניות) איך אני מתקן את זה? 2. משום מה בוורד כשאני עושה העתק הדבק או שאני רוצה למחוק עם המקש מעל האנטר(backspace?!) אז הוא לא מוחק לי, זה פשוט מעתיק את המילים אבל לא מוחק את המילים הקודמות. אפשר לתקן את זה? תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
איפה אני מגדיר כאשר אני פותח את אחג ה FAVORITRES שהדפדפן יפתח בחלון על כל המסך. זה נפתח אכשיו בחלון קטן ומעצבן.
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
HOME BASIC HOME PREMIUM ULTIMATE מה ההבדלים בינהם? ומה יותר כדאי להשתמש?
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש amd 3000 939 mb gigabaty nforce 4 hd wd 160gb sata geforce 6600 gt pci e gigabyte עכשיו הוא קנה אותו בלי מערכת הפעלה וכאשר ניסיתי להתקין ווידוס XP אז הצלחתי רק לפרמט את סי ולבצע את העתקת הקבצים הראשונה ואחרי הפעלה מחדש של המחשב הוא לא עולה דרך ההארד דיסק אלא רק דרך הסי די רום והוא מתחיל לבצע את כל התהליך מחדש! אם אני מוציא את הדיסק אז הוא מגיע לשלב שהוא מנסה לעלות דרך הסי די ונתקע!!!! ניסיתי לשנות את סדר העדיפויות של ההפעלה! ולא עזר ואני חושד שהבעיה היא עם ההארד דיסק , מכיוון שאף פעם לא השתמשתי בדיסק SATA אני לא יודע איך להגדיר אותו!!!! מישהו יודע במה הבעיה? או איך אפשר לפתור זאת!!! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הייתי צריך לפרמט את הדיסק הקשיח הראשי במחשב שלי, זה שעליו נמצאת מערכת ההפעלה. היה לי עליו win xp sp1. חיפשתי חיפשתי חיפשתי ושוב חיפשתי ולא מצאתי את האפשרות ליצור דיסקט אתחול של windows. ניסיתי לחשוב על דרכים אחרות וכשניסיתי אף אחת לא פעלה. בסופו של דבר עשיתי דיסקט אתחול של PartitionMagic8, שמעלה לי את התכנה דרך DOS ומשם פירמטתי. כשהכנסתי את דיסק ההתקנה של WIN המחשב לא זיהה אותו בכלל. לקחתי את ההארדיסק וחיברתי אותו למחשב אחר. במחשב האחר הכנסתי את דיסק ההתקנה והתקנתי את הWIN עלההארדיסק של המחשב הראשון. כשלקחתי את ההארדיסק חזרה וחיברתי אותו למחשב הראשון, מערכת ההפעלה עדיין לא עלתה לי והוא נתן לי את ההודעה של NTLDR is missing מה גם שכשהפעלתי את המחשב השני הוא הציג שאלה לאיזה…
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מתחת הסמלים שבשולחן העבודה, יש שכבה כזו מגעילה של צבע מתחת לכל סמל. איך מורידים את השכבה, ועושים שמתחת יהיה כמו "צל" שחור כזה, אבל חזק? כמו ב Windows XP Home Edition.. מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
למה ההודעה הזו מופיע לעיתים כאשר אני פותח חלון? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-